Yrityslainaa hammaslääkärille

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
2 000 - 3 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
5 000 - 2 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
CapitalBox yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat CapitalBoxilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.
1 000 - 350 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.
1 000 - 350 000 €6 kk - 36 kkHae lainaaArrow
CrediNord tarjoaa yrityslainaa ja limiittiluottoa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 350.000 €. Yrityslainan saamisen ei pitäisi olla vaikeaa ja monimutkaista. Siksi CrediNord kehitti helpon ja nopean tavan saada yrityslainaa: Pyydä maksuton lainatarjous ja saat vastauksen normaalisti jo tunnissa arkisin klo 9-17.
1 000 - 300 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Siltaraha Yrityslaina on vaivaton ratkaisu yrityksen akuuttiin rahantarpeeseen.
1 000 - 250 000 €1 kk - 24 kkHae lainaaArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 200 000 €1 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 200.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.
1 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
3 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–18 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.
1 000 - 20 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 10 000 €1 kk - 12 kkHae lainaaArrow
Broadenin lainapalvelu on kehitetty suomalaisille yrittäjille. Palvelemme kaikkia yrityksiä - myös niitä kaikkein pienimpiä. Riittää, että yritykselläsi on y-tunnus. Yrityslainaa voi hakea 1000 eurosta jopa 10 000 euroon asti. Et tarvitse hakemukseen yhtään liitettä, ja selviät hakemuksen täyttämisestä hetkessä, kun sinulla on verkkopankkitunnukset turvallista tunnistautumista varten.
2 000 - 10 000 €6 kk - 24 kkHae lainaaArrow
FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen luottoyhtiö, joka tarjoaa 2.000-10.000 euron luottoja 6-24 kuukauden maksuajalla suomalaisille yhtiöille. Luottoja myönnetään kaikille yritysmuodoille. Lainaa myönnetään myös täysin uusille yhtiöille. Edellytyksenä on, että yhtiö on rekisteröity kaupparekisteriin

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa hammaslääkärille

Hammaslääkärialan yritykselle saattaa tulla tilanteita, jolloin tarvitaan yrityslainaa. Saatetaan tarvita lainaa instrumenttien ja kaluston uusimiseen, henkilöstön palkkaamiseen tai vaikkapa uusien toimitilojen hankkimiseen. Kyseessä voi olla myös muu äkillinen tilanne, jolloin rahoitusta tarvitaan nopeasti. Tällöin yrityslainan hakeminen saattaa tulla ajankohtaiseksi.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Hammaslääkärille yrityslainaa

Hammaslääkärialan yritys on saattanut pohtia erilaisia rahoitusvaihtoehtoja mahdollistaakseen tarvittavat hankintansa. Yrityslainojen vertaileminen saattaa kuulostaa työläältä ja hitaalta, vaikka lainojen vertailemisella yritys saattaisi säästää jopa tuhansia euroja. Eikä välttämättä tiedä, että mistä kannattaisi aloittaa. Me Summarumilla olemme kuitenkin tehneet tämän yrityksellesi erittäin helpoksi!

Yrityslainaa hammaslääkärialan yritykselle ilman vakuuksia

Vakuudettoman yrityslainan vertaileminen onnistuu lainavertailutaulukkomme avulla. Valitse yrityksellesi sopiva vaihtoehto eri lainantarjoajista ja täytä yrityslaina hakemus muutamissa minuutissa. Yrityslainaa ilman vakuuksia voi hakea mihin kellon aikaan tahansa, minä tahansa vuorokauden päivänä. Silloin, kun se sinulle ja yrityksellesi parhaiten sopii.

Lainantarjoaja ottaa yhteyttä sähköpostitse lainapäätöksen muodossa, jopa seuraavan tunnin aikana, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä, hakemuksen vastaanottamisesta. Tutustu yrityksesi saamaan lainatarjoukseen huolellisesti ja jos se tuntuu yrityksesi tarpeisiin soveltuvalta tarjoukselta, hyväksy tarjous yrityksesi verkkopankkitunnuksilla. Jos lainapäätös ei miellytä tai ei vastaa yrityksesi toiveita, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainahakemus peruuntuu automaattisesti sekä kuluttomasti eikä sen tekeminen sido yritystäsi mihinkään.

Hae yrityslainaa hammaslääkärialan yritykselle heti tilille

Yrityslainan hakeminen on nopea ja helppo prosessi. Yksinkertaisen ja helpon lainahakemuksen jälkeen, hyväksy lainatarjous yrityksen verkkopankkitunnuksilla ja lainanmyöntäjä siirtää rahat yrityksen tilille välittömästi. Pankista riippuen, rahat ovat yrityksen käytettävissä joko heti siirtämisen jälkeen tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa. Rahat yritys saa siis käyttöönsä mahdollisimman pian.

Vakuudetonta yrityslainaa voi hakea 200 eurosta 100 000 euroon. Takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta yli kolmeen vuoteen. Yrityskohtaisen takaisinmaksuajan ja muut ehdot näet yrityksesi saamasta lainatarjouksesta.

Hammaslääkärialan yrityksen rahoitus ja yleisimmät rahoitustarpeet

Yleisempiä hammaslääkärialan yrityksen rahoitustarpeita ovat esimerkiksi:

  • kalusteet ja instrumentit
  • atk-laitteiden uusiminen tai hankinta
  • liiketilan vaihtaminen tai uusiminen
  • uuden henkilöstön palkkaaminen
  • valaistuksen uusiminen tai parantaminen
  • vakuudettomalla yrityslainalla katetaan esimerkiksi käsirahan osuus

Yleisemmin rahoitusta tarvitaan olemassa olevien tilojen parantamiseen tai täysin uuden liiketilan kalustamiseen yrityksen tarpeita vastaavaksi. Yrityslainalla on mahdollista yhdistää useimpia lainoja, käyttää sitä tilapäisen kassavajeen paikkaamiseen tai muihin äkillisiin ja yllättäviin menoihin joihin ei ole voitu varautua yrityksen toiminnassa.

Suuremmissa hankinnoissa usein rahoitetaan käsirahan osuus vakuudettomalla lainalla ja loppuosuus maksetaan vakuudellisella lainalla. Näissä tapauksissa vakuudettoman lainan osuus on huomattavasti pienempi ja se myös maksetaan takaisin huomattavasti lyhyemmässä ajassa kuin vakuudellinen laina.

Vakuudeton yrityslaina

Yrityslaina ilman vakuuksia tarkoittaa lainaa, johon ei tarvita vakuuksia ollenkaan. Reaalivakuuksilla tarkoitetaan esimerkiksi kiinteistöä, tonttia, osakkeita tai rahatalletuksia. Suuremmille lainoille joissakin tapauksissa voidaan vaatia henkilötakaus, jolloin takaajan käytännössä toimii yrittäjä tai yrittäjät itse.

Vakuudettoman lainan hakemin on helppoa ja nopeaa, koko prosessi ei vie paljoa aikaa. Rahat yritys saa nopeasti tililleen. Yrityslaina ilman vakuuksia mielletään usein kalliiksi ja lainakustannukset usein ovatkin korkeammat kuin vakuudellisessa lainassa. Tämä johtuu siitä, että lainanmyöntäjä ottaa tietoisen riskin myöntäessään vakuudetonta lainaa.

Vakuudeton laina on kuitenkin tarkoitettu yleisesti lyhyemmän aikavälin tarpeisiin, jolloin myös kustannuksia ei kuitenkaan kerry niin pitkältä ajalta kuin vakuudellisissa lainoissa. Jokainen yrityslaintarjous on kuitenkin yrityskohtainen ja perustuu yrityksen luottokelpoisuuteen.

Vakuudettoman lainan hakemisen hyvät puolet

Yrityslainassa ilman vakuuksia on paljon hyviä puolia. Koko lainaprosessi on nopea ja helppo, eikä vaadi pankkineuvotteluita tai muutakaan ylimääräistä ajankäyttöä. Verkkohakemuksen avulla hakemus siirtyy luotettavan ja turvallisen yhteyden kautta lainantarjoajalle. Useimmiten lainantarjoaja tutustuu yrityksen luottokelpoisuuteen sen y-tunnuksen ja päätösvastuussa olevan tai olevien henkilötietojen perusteella ja pystyy antamaan lainapäätöksen jopa seuraavan tunnin aikana.

Kun yritys päätyy hyväksymään lainatarjouksen, saa se rahat heti tililleen. Vakuudeton yrityslaina soveltuu erityisesti äkilliseen tarpeisiin juuri tämän vuoksi, koska tarvittavaa rahoitusta ei tarvitse kovin pitkään odottaa. Kuluton hakemuksen peruuntuminen on myös hyvä vaihtoehto, silloin jos lainatarjous ei ole yritykselle tarpeeksi edullinen. Hakemuksen peruuttamiseksi ei myöskään tarvitse tehdä mitään, joten siihen ei tarvitse erikseen varata aikaa.

Huonommat puolet vakuudettomassa yrityslainassa

Yrityslainoissa ilman vakuuksia on myös huonoja puolia. Tiedostetuin puoli on ehdottomasti vakuudettoman lainankustannukset, jotka ovat korkeammat kuin vakuudellisessa, perinteisessä pankkilainassa. Todelliseen vuosikorkoon kannattaa tutustua huolellisesti, sillä yrityksille tarjottavissa lainoissa lainakustannukset vaihtelevat yllättävän paljon eri lainantarjoajien toimesta. Tästä syystä lainoja myös kannattaa vertailla eri pankkien ja rahoituslaitosten osalta, koska sillä voi saada hyvinkin yllättävän säästön aikaiseksi.

Vakuudellinen yrityslaina

Yrityslainaa vakuuksilla kannattaa hakea yritykselle niissä tilanteissa, jolloin lainalle on antaa tarvittava vakuus tai vakuuksia. Reaalivakuuksina käytetään esimerkiksi kiinteistöä, tonttia tai talletuksia. Pankit ovat tiukentaneet lainanmyöntämisehtojaan ja toisinaan vakavarainen ja kannattava yritys ei välttämättä saa lainaa, se ei kuitenkaan estä vakuudettoman yrityslainan saamista.

Vakuudellisessa yrityslainassa lainakustannukset ovat yleensä alhaisemmat kuin vakuudettomassa laina-ajassa, mutta takaisinmaksuaika vastaavasti on yleensä huomattavasti pitempi. Lainan saamiseksi täytyy käydä lainanneuvotteluja ja toimittaa tarvittavat asiakirjat pankille. Yrityslainan saaminen ei siis tapahdu kovinkaan nopealla aikataululla, eikä näin ollen sovellu äkillisiin tarpeisiin.

Lainakustannukset

Alhaisin korko ei kerro todellisuutta siitä, mitä laina todellisuudessa tulee maksamaan. Siksi lainoja on myös järkevää vertailla. Lainankorkoon lisätään usein marginaali, joka määräytyy yrityksen luottokelpoisuuden mukaisesti. Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko.

Nimelliskoron lisäksi lainalle tulee myös muita kustannuksia. Lainan avausmaksu, mahdollisia tilinhoitopalkkioita sekä muita kustannuksia. Kaikkia lainakustannukset yhteensä muodostavat todellisen vuosikoron. Yrityslainoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota siis todelliseen vuosikorkoon, sillä se voi vaihdella paljon eri lainantarjoajien välillä. Lainantarjoajat ilmoittavat myös usein lainakustannukset eri tavalla ja siihen kannattaa kiinnittää huomiota, että lainoja vertailee samalla tavalla.

Miten lainakustannukset määrittyvät?

Kuten jo aiemmin totesimme lainakustannukset määrittyvät yrityskohtaisesti. Lainanmyöntäjä arvioi lainatarjouksen tekemistä yrityksen luottokelpoisuuden mukaan. Luottokelpoisuuteen vaikuttavat yrityksen ikä, vakavaraisuus, maksukelpoisuus sekä tulevaisuuden näkymät. Jokaisella lainantarjoajalla on omat kriteerinsä, minkä mukaan he toimivat luottokelpoisuutta arvioidessaan.

Yrityksellä, jolla on moitteeton maksuhistoria, kehittyvät tulevaisuuden näkymät ja tasainen kassavirta on erittäin hyvät mahdollisuudet saada laina pienemmillä kustannuksilla. Yrityslainassa koron lisäksi usein lisättävä marginaali muodostuu muun muassa juuri näiden kriteerien avulla.

Millainen yritys voi saada yrityslainaa ilman vakuuksia?

Yrityslainaa ilman vakuuksia voi saada pieni tai keskisuuri yritys, joka on luottokelpoinen. Yrityksen liiketoiminta tulisi olla kannattavaa ja kassavirta tasaista sekä maksuvalmiudesta kertovien tunnuslukujen tulisi puoltaa lainanmyöntämistä. Tuoreilla yrityksellä odotetaan sen olleen toiminnassa jo muutaman kuukauden ja sille jo kertyneen myyntiä, ennen lainan myöntämistä.

Lainanmyöntäjää kiinnostaa luonnollisesti tarvittavan rahoituksen määrä ja sen käyttötarkoitus. Jos yrityslainan avulla on tarkoitus kehittää jo taloudellisesti kannattavaa liiketoimintaa lisää, on se myös lainanmyöntäjälle merkittävä tieto.

Muuten yrityksen tulisi löytyä kaupparekisteristä ja sen tulee sijaita Suomessa. Sen päätösvaltaisten henkilöiden tulee myös asua Suomessa ja olla luottokelpoisia henkilöitä.

Henkilötakaus

Suurempia lainasummia haettaessa yritykseltä voidaan vaatia henkilötakausta. Henkilötakaajaksi pienyrityksissä yleensä käy yrittäjä tai yrittäjät itse. Takaajaksi yleensä käy muuten yrityksen osakas, toimitusjohtaja tai hallituksen jäsen. Henkilötakaajan tulee olla täysi-ikäinen ja asua Suomessa, maksuhäiriömerkintöjä hänellä ei myöskään saa olla.

Henkilötakaaja vastaa lainan takaisinmaksamisesta omalla omaisuudellaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos yritys ajautuu maksuvaikeuksiin eikä pysty maksamaan takaisin velkaansa, on takaaja velvollinen maksamaan sen. Henkilötakaaja sitoutuu maksamaan lainan kokonaisuudessaan takaisin, korkoineen ja kuluineen.

Yrityslainan takaisinmaksu

Yrityslainatarjouksessa on määritelty lainakustannusten lisäksi muut ehdot ja myös kuukausittain maksettavan maksuerän suuruus. Maksuerä sisältää lainan lyhennyksen ja muut kustannukset. Lainanlyhennystapoja on hieman erilaisia, yrityksen saamasta lainapäätöksestä löytyy sille valittu lyhennystapa. Muita lyhennysvaihtoehtoja esittelemme alla.

Tasalyhennys

Tasalyhennyksessä maksuerän suuruus vaihtelee, mutta varsinaisen lainanlyhennyksen osuus pysyy aina samana. Käytännössä alussa maksetaan takaisin suurempaa maksuerää ja laina-ajan lyhentyessä ja korkotason säilyessä ennallaan, myös maksuerän suuruus pienenee. Jos korot nousevat myös maksuerän suuruus kasvaa.

Annuiteetti

Lyhennystapana annuiteetti soveltuu hyvin, jos halutaan tietää laina-aika tarkalleen etukäteen ja maksukyky säilyy ennallaan myös korkojen noustessa. Tässä lyhennystavassa varsinainen lainanlyhennyksen osuus on alussa pienempi, mutta se suurenee laina-ajan kasvaessa, samalla kuin koron osuus vastaavasti pienenee. Huomioitavaa on, että varsinaisen maksuerän määrä voi poiketa huomattavasti alkuperäisestä maksuerästä korkojen vaihteluissa.

Kiinteä tasaerälaina

Tässä lyhennysvaihtoehdossa on tiedetään tarkalleen maksuerän suuruus koko laina-ajan. Laina-aikaa ei taas vastaavasti voida määritellä niin tarkasti, sillä laina-aika pitenee korkojen noustessa ja jos korot laskevat, laina-aika vastaavasti lyhenee. Kiinteässä tasaerälainassa oleellista on se, että takaisinmaksuajalla ei ole niin suurta merkitystä takaisinmaksajalle kuin maksuerän suuruudella.

Yhteenveto

Summarum on suomalainen vertailupalvelu, jonka kautta hammaslääkärialan yrityksen on helppo vertailla ja hakea itselleen sopivaa yrityslainaa. Yhteistyökumppaneinamme toimii tällä hetkellä yli 30 luotettavaa pankkia ja rahoituslaitosta. Palvelumme käyttö on riskitöntä ja maksutonta.

Helpon lainahakemuksen jälkeen lainanmyöntäjä ottaa yhteyttä jopa seuraavan tunnin aikana. Tutustu lainatarjouksen todelliseen vuosikorkoon ja muihin lainaehtoihin huolellisesti. Jos laina vastaa yrityksesi tarpeita, hyväksy laina yrityksesi verkkopankkitunnuksilla ja laina siirretään yrityksen tilille heti.

Ellei lainatarjous vastannut yrityksen odotuksia, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja hakemus peruuntuu kuluttomasti. Yrityslainahakemuksen tekeminen ei ole yrityksellesi sitovaa ja on aina täysin ilmaista.

Muuten rahat ovat yrityksen käytössä nopeasti ja se pääsee sujuvasti tekemään tarvittavat hankintansa, ilman sen pidempiä odotusaikoja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kokosimme alle vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin vakuudettomista yrityslainoista ja niiden hakemisesta.

Miksi yrityslainoja kannattaa vertailla?
Lainantarjoajien kustannukset vaihtelevat erittäin paljon, vertailemalla edullisimman vaihtoehdon, voi yritys säästää jopa tuhansia euroja.
Millainen yritys voi hakea yrityslainaa?
Yrityksen tulee olla rekisteröitynä kaupparekisteriin, olla luottokelpoinen ja toimia Suomessa. Sen päättäjien tulisi myös asua Suomessa.
Kuinka paljon yrityslainaa ilman vakuuksia voi hakea?
Yrityslainaa ilman vakuuksia voi hakea 200 eurosta 100 000 euroon. Takaisinmaksuaika vaihtelee muutamasta kuukaudesta yli kolmeen vuoteen. Tarkemmat ehdot löytyvät aina lainatarjouksesta.
Kuinka nopeasti yrityslaina maksetaan yrityksen tilille?
Yrityslaina maksetaan heti yrityksen tilille, kun yrityksen edustaja on hyväksynyt lainatarjouksen.
Mitkä ovat yrityslainan kustannukset?
Lainakustannukset määritellään yrityskohtaisesti, yrityksen luottokelpoisuuden perusteella. Todellinen vuosikorko ja muut lainaehdot löytyvät yrityksen saamasta yrityslainatarjouksesta, johon kannattaa tutustua huolellisesti ennen tarjouksen hyväksymistä.
Onko yrityslainan hakeminen turvallista?
Kyllä. Yrityslainan hakeminen on palvelumme kautta erittäin turvallista.
Yrityksemme ei tarvitsekaan lainaa, mitä täytyy tehdä?
Ei mitään. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua, eikä yritystäsi mihinkään ja se peruuntuu automaattisesti.