Yrityslainaa ilman vakuuksia

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
5 000 - 3 000 0001kk - 60kkSiirryArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
1 000 - 250 0001kk - 24kkSiirryArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 20 0001kk - 36kkSiirryArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 100 0003kk - 18kkSiirryArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
1 000 - 350 0001kk - 36kkSiirryArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Palvelumme kautta voit hakea lainaa yritykselle ilman vakuuksia. Saat yrityksellesi lainatarjouksia jo saman päivän aikana ja voit itse valita mikä yrityslaina ilman vakuutta sopii parhaiten yrityksesi tarpeisiin. Palvelun käyttö on maksutonta eikä vaadi sitoutumista hakijalta eikä yritykseltä, jos sopivaa vakuudetonta yrityslainaa ei tarjouksien perusteella löydykään.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Vakuudeton yrityslaina helposti ja luotettavasti

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen kauttamme on helppoa ja luotettavaa. Sinun tarvitsee vain täyttää yrityslainahakemus liitteineen, me kilpailutamme lainan puolestasi ja rahoittajat tarjoavat yrityksellesi yrityslainaa ilman vakuuksia. Hakemuksen tekeminen ei sido sinua ja yritystäsi mihinkään. Jos yrityslainatarjouksista ei löydy yrityksellesi sopivaa yrityslainaa ilman vakuuksia, sinun ei tarvitse tehdä mitään ja yrityslainahakemus peruuntuu kuluttomasti.

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa

Yrityslaina ilman vakuuksia on helppo vaihtoehto, koska mahdollisia reaalivakuuksia ei tarvitse miettiä sen enempää. Lainan kilpailuttaminen myös kannattaa, koska yrityslainojen kuluissa ja koroissa on eroa. Laina-ajan, koron, kulujen ja muiden maksuehtojen vertailu on vaivattomampaa ja selkeämpää.

Saatujen yrityslainatarjousten perusteella sinun on helppo valita edullisin ja sopivin vaihtoehto yrityksellesi. Vakuudeton yrityslaina sopii hyvin vaihtoehdoksi silloin, kun yrityksen taloudellinen tilanne on vakaalla pohjalla, maksukyky luotettava ja tulevaisuuden näkymät kannattavat. Kun etsii yritykselle lainaa ilman vakuuksia, se kannattaa tehdä meidän kauttamme ja säästää aikaa ja rahaa.

Onko yrityslainan hakeminen turvallista?

Yrityslainan hakeminen ilman vakuuksia on turvallista. Hakemuksen lähettäminen palvelumme kautta yhteistyökumppaneillemme tehdään salatun yhteyden kautta, jolloin yrityksen tiedot, henkilötiedot ja lainahakemuksen tiedot pysyvät salaisina. Toiminnan perustana on tietoturvallisuus ja käyttöturvallisuus. Kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa voi kääntyä asiakaspalvelun puoleen. Asiakaspalvelun tavoittaa ma-pe klo 10-17 osoitteesta [email protected]

Miten saada yrityslainaa ilman vakuuksia?

Ennen yrityslainan hakemista kannattaa lainalaskurin avulla tarkistella kuinka paljon lainaa tarvitset yrityksellesi, millaisella maksuajalla ja korolla. Lainalaskurin avulla on helppo hahmottaa kuukausittain lyhennettävän maksuerän suuruus ja koron osuus lyhennyksestä. Laskurin avulla on vaivatonta selvittää myös lyhennyksen suurentamisen vaikutukset kokonaiskustannuksiin tai laina-aikaan.

Yrityslainahakemus

Summarumin kautta voi hakea yrityslainaa ilman vakuuksia yhdellä hakemuksella 200 euron ja 100 000 euron väliltä. Hakemukseen syötetään tarvittavan rahoituksen määrän lisäksi toivottu laina-aika ja kuvaus mihin yrityslainaa ilman vakuuksia on tarkoitus käyttää. Kuten esimerkiksi uusien koneiden tai laitteiden hankintahinnan arvo.

Hakemukselle täytetään yrityksen y-tunnus, vuosittaisen liikevaihdon määrä, yrityksen työntekijä määrä sekä hakijan yhteystiedot. Y-tunnuksen perusteella pystytään tarkistamaan yrityksen taloustiedot. Hakemuksen liitteeksi kannattaa laittaa myös esimerkiksi tilinpäätös.

Hakemus välittyy yhteistyökumppaneillemme heti

Heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, se siirtyy yhteistyökumppaneillemme ja he ottavat sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse yrityslainatarjouksen tai lisäselvityspyynnön kanssa jopa tunnin kuluessa, jos hakemus on tehty virka-aikana.

Voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia mihin tahansa vuorokauden aikaan, tekeminen on aina maksutonta eikä vaadi sitoutumista.

Lainojen vertaileminen

Summarumin avulla voit helposti verrata saamiasi yrityslainatarjouksia ja valita yrityksesi tarpeisiin sopivimman vaihtoehdon. Yrityslainojen kilpailuttaminen ei kuitenkaan sido sinua tai yritystäsi mihinkään. Jos yrityksesi ei tarvitsekaan yrityslainaa ilman vakuuksia on kilpailuttaminen täysin maksutonta.

Näet saamistasi yrityslainatarjouksista kaiken oleellisen tiedon. Kuten myönnettävän rahoituksen määrän, laina-ajan, koron ja muut lainaehdot. Vertailuun kannattaa hieman käyttää aikaa, sillä lainaehtojen tarkastelemisella voi saada suurenkin säästön aikaiseksi. Useimmiten lainakorkojen ja mahdollisen marginaalin lisäksi kuluja saattaa tulla esimerkiksi käsittelykuluista. Lainaehtojen tarkempi tarkastelu ja vertailu on paikallaan, jos haluaa säästää jopa tuhansia euroja.

Hyväksy vakuudeton yrityslaina

Kun olet löytänyt sähköpostiisi toimitetuista yrityslainatarjouksista yrityksellesi edullisimman ja parhaiten sopivan lainavaihtoehdon, niin hyväksy lainatarjous sähköisesti. Tarjouksen hyväksyminen tehdään verkkopankkitunnuksilla.

Rahoituksen tarjoaja käsittelee hakemuksen heti ja kun yrityksen luottokelpoisuus on vahvistettu siirtyvät rahat yrityksen tilille, pankista riippuen muutaman päivän sisällä tai jopa samana päivänä. Hyväksyttyyn lainapäätökseen vaikuttavat olennaisesti yrityksen taloudellinen tilanne ja haetun lainan määrä.

Lainanhakija toimii useassa tapauksessa lainan henkilötakaajana, jolloin hän on sitoutuu maksamaan yrityksen lainan korkoineen ja kuluineen lainanmyöntäjälle, jos yritys ei pysty suoriutumaan maksuista.

Vakuudeton yrityslaina on käytettävissä

Yrityslaina ilman vakuuksia on yrityksen käytettävissä nopeasti. Jos yrityksellä ja lainanmyöntäjällä on sama pankki, rahat siirtyvät heti. Muissa tapauksissa rahat näkyvät yrityksen tilillä viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

Yleisesti yrityslaina ilman vakuutta on hyvä vaihtoehto lyhyemmän aikavälin lainatarpeelle. Käyttökohteita voivat olla esimerkiksi yritystoiminnan kasvattaminen, tarvittavien koneiden tai laitteiden hankinta tai muu vastaava äkillinen rahoitusta vaativa tarve.

Yrityslainan takaisinmaksu

Kun olet hakenut yrityksellesi yrityslainaa ilman vakuuksia ja hyväksynyt saamasi lainatarjouksen, sitoutuu yrityksesi noudattamaan siinä mainittuja takaisinmaksuehtoja. Takaisinmaksuaika ja kuukausierä sekä muut lisäkustannukset on määritelty etukäteen yrityksesi maksuvalmiuden mukaisesti.

Yleisesti yrityslainaa lyhennetään kuukausittain, mutta useimmiten on tarjolla myös mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin. Lyhennysvapaiden kuukausien aikana ei yrityslainaa tarvitse lyhentää ja myönnettyjen lyhennysvapaiden kuukausien jälkeen palataan takaisin aikaisemmin sovittuun maksusuunnitelmaan. Lyhennysvapaita voi tarvittaessa tiedustella lainanmyöntäjältä.

Miksi valita yrityslaina ilman vakuuksia?

Rahoitusta tarvitseva yritys voi pohtia, että miksi hakea lainaa yritykselle ilman vakuuksia? Yrityslaina ilman vakuuksia on helppo ja turvallinen valinta, sillä yrityksen ei tarvitse pohtia vakuuksia lainalleen. Hakemuksen lähettäminen sujuu verkossa nopeasti ja kun ylimääräisiä paperidokumenttien lähettelyä ja lainaneuvotteluita ei tarvita, säästää se aikaa ja välttyy ylimääräiseltä stressiltä rahoitusta tarvittaessa. Vakuudettoman yrityslainan voi maksaa pois maksusuunnitelman mukaisesti tai halutessaan vaikka kerralla, kun takaisinmaksusta neuvottelee lainanmyöntäjän kanssa.

Huonot ja hyvät puolet

Yrityslaina ilman vakuutta on yleensä hieman kalliimpaa kuin laina, johon vaaditaan vakuudet. Vakuudettoman lainanmyöntäjä ottaa ison riskin lainaa myöntäessään, siksi kustannukset ovat hieman korkeammat. Yrityslainojen korkoja ei ole säädelty samalla tavalla kuin kuluttajille tarjottavissa lainoissa, joten vaihtelu koroissa ja kuluissa eri lainanmyöntäjillä voi vaihdella paljonkin.

Vakuudettoman yrityslainan hyvinä puolina on, että takaisin maksettavan kuukausierän pystyy halutessaan sopeuttamaan pienemmäksi varmemmin ja kuukausittaiset kustannukset pysyvät matalampina. Yrityslaina ilman vakuuksia voi toimia hyvänä lisärahoituksena myös pankista saadun vakuudellisen lainan rinnalla.

Kannattamattoman liiketoiminnan ylläpitoon tai yrityksen aikaisempien velkojen maksuun ei kannata hakea yritykselle lainaa ilman vakuuksia.

Miten yrityslainan kustannukset määrittyvät?

Kun yritykselle haetaan yrityslainaa ilman vakuuksia, haluaa luotonmyöntäjä varmistaa, että yrityslainan takaisinmaksulle on olemassa realistiset edellytykset. Yrityslainan kustannukset määrittyvät yrityskohtaisesti. Tähän vaikuttaa ensimmäisenä yrityksen luottokelpoisuus ja taloudellinen tilanne yrityslainan hakemisen hetkellä ja vakaan tulevaisuuden näkymät.

Kustannukset määrittyvät pitkälle sen mukaan, kuinka suuri on tarvittava lainan määrä ja minkälainen on haluttu maksuaika sekä yrityslainan korko. Lisäkustannuksia voi tulla marginaalista, joka määrittyy yrityskohtaisesti. Marginaalin suuruuteen vaikuttavat yrityksen ikä, sen liiketoimintasuunnitelma, yrityksen maksukyky, muut mahdolliset yrityslainat sekä kuinka luotettavasti yrityksen taloutta on aiemmin hoidettu.

Uudelle yritykselle yrityslainaa ilman vakuuksia

Uuden yrityksen perustaminen vaatii pääomaa. Sitä on tietysti hyvä olla jo jonkin verran ennen yritystoiminnan aloittamista, mutta yrityslaina ilman vakuuksia voi olla myös mahdollinen vaihtoehto. Aloittelevan yrityksen toiminnan perusta on kunnollinen, tarkkaan pohdittu ja laadittu liiketoimintasuunnitelma. Liikevaihtoa olisi kuitenkin olla jo kertynyt muutamien kuukausien ajalta.

Hyvin laadittu, realistinen liiketoimintasuunnitelma antaa aloittelevan yrityksen liiketoiminnalle hyvän suunnan ja näkemyksen siitä, että mitä yritys tavoittelee ja mitkä ovat sen realistiset kustannukset. Kunnollinen liiketoimintasuunnitelma auttaa myös saamaan yrityslainaa ilman vakuuksia.

Yrityslaina ilman vakuutta kasvavalle yritykselle

Kannattava ja kehittyvä liiketoiminta voi tuoda esiin tarpeen yritystoiminnan kasvattamiselle. Yritystoiminnan kasvattamiseen voidaan tarvita lisärahoitusta, kun esimerkiksi palkataan uusia työntekijöitä tai tarvitaan toimivampia liiketiloja. Kasvava yritystoiminta aiheuttaa yleensä lisäkustannuksia.

Vakuudeton yrityslaina voi tuoda tarvittavan lisärahoituksen laajenemisvaiheeseen. Liiketoiminnan laajentaminen vakavaraisella yrityksellä kasvattaa liikevaihtoa ja parantaa yrityksen tuloksellisuutta, silloin lyhyen aikavälin yrityslaina ilman vakuutta voi toimia hyvänä vaihtoehtona.

Perinteiset pankit ovat kiristäneet luottoehtojaan ja kasvavankin yrityksen voi olla haasteellista saada pankkilainaa, jos riittäviä reaalivakuuksia ei ole tai yrittäjän henkilökohtaiset vakuudet eivät riitä.

Vakuudeton yrityslaina äkilliseen tarpeeseen

Menestyvälle ja vakavaraiselle yrityksellekin voi tulla tilanteita, jolloin lisärahoitusta tarvitaan äkilliseen tarpeeseen. Tällöin yrityslaina ilman vakuuksia on sopiva ratkaisu, koska lainojen kilpailuttaminen on helppoa ja yrityslainatarjouksen hyväksyminen on nopea prosessi. Tarvittava lisärahoitus saadaan pikaisesti akuuttiin tarpeeseen, ilman pitkiä käsittelyaikoja tai raskaita hakemusvaiheita. Pienempää yrityslainaa ilman vakuuksia voidaan käyttää käsirahana myös isompia hankintoja tehtäessä.

Yrityslainat ilman vakuuksia käytännössä

Käytännössä yrityslainan saaminen ilman vakuuksia tarkoittaa sitä, että lainan vakuudeksi ei tarvita fyysistä omaisuutta eli omaisuutta, kiinteistöä tai raha. Yrityslaina voi kuitenkin vaatia henkilötakauksen tai useammankin, mutta kaikissa tapauksissa niitäkään ei tarvita.

Yleensä henkilötakausta vaadittaessa, takaa yrittäjä itse yrityksensä lainan. Takaaja voi olla myös ulkopuolinen henkilö. Henkilötakaajan vastuulla on maksaa yrityslaina, jos yritys ei suoriudu maksuistaan.

Takaustarpeen arviointi

Takaajan tai takaajien tarpeeseen vaikuttaa olennaisesti yrityksen luottokelpoisuus, maksuvalmius ja toiminnan jatkuvuus ja haettavan lainan määrä. Lainanmyöntäjä arvioi takaustarvetta tekemänsä luottokartoituksen perusteella ja määrittelee lainaehdot pohjautuen yrityksen maksuvalmiuteen. Ensisijaisesti vakuudettomat yrityslainat soveltuvat parhaiten lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.Täysin vakuudettoman yrityslainan saaminen on mahdollista, jos haettava lainamäärä on pieni.

Yritykseni ei saanut pankista yrityslainaa, kannattako meidän hakea yritykselle lainaa ilman vakuuksia?

Yrityksellä on täysi mahdollisuus saada yrityslainaa ilman vakuuksia, vaikka pankki ei olisi sille myöntänytkään yrityslainaa. Vakuudettoman lainan myöntämisehdot ovat monesti suopeammat kuin pankista haetun vakuudellisen yrityslainan ehdot. On siis täysin mahdollista, että yritys saa yrityslainan ilman vakuutta.

Lainalaskurin avulla voi vertailla eri lainamäärille ja laina-ajoille muodostuvia kustannuksia ja maksuerien suuruutta. Samalla saa realistisen käsityksen siitä, että kuinka paljon lainaa kannattaa hakea ja mihin yrityksen maksuvalmius riittää.

Mitä yritykseltä vaaditaan, jotta yritys voi saada lainaa yritykselle ilman vakuuksia?

Kun päätetään hakea lainaa yritykselle ilman vakuuksia, niin yrityksen on täytettävä tiettyjä ehtoja. Eri yrityslainojen tarjoajilla on pieniä eroja, mutta pääsääntöisesti vaaditaan samoja asioita.

Tuoreilta yrityksiltä odotetaan jo muutamien kuukausien liikevaihdon kerryttämistä, jotta on mahdollista saada vakuudeton yrityslaina. Yrityksen tulee olla rekisteröitynä Suomeen ja sillä tulee olla suomalainen pankkitili. Vastuuhenkilöiden tulee asua Suomessa. Lisäksi vastuuhenkilöllä tai vastuuhenkilöillä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Näiden perusehtojen täyttyessä on mahdollista saada yritykselle lainaa ilman vakuuksia.

Yrityksen tunnusluvut vaikuttavat vakuudettoman yrityslainan saamisen ehtoihin

Myönnettävän lainan määrään, korkoihin ja lainakustannuksiin vaikuttaa olennaisesti yrityksen liikevaihto sekä yrityksen maksuvalmiudesta ja kannattavuudesta kertovat tunnusluvut.

Jos yrityksellä on tasainen liikevaihtovirta ja maksuvalmius, kannattavuus ja omavaraisuusaste hyvällä tasolla on mahdollisuus saada yrityslaina ilman vakuutta paremmilla ehdoilla. Yrityksien ollessa toiminnassa monia vuosia, on sillä myös iso merkitys arvioidessa liiketoiminnan jatkuvuutta.

Kulut vakuudettomissa yrityslainoissa

Lainakustannukset vaihtelevat eri luotonmyöntäjien osalta. Toiset rahoittajat vaativat lyhennyksen ja koron lisäksi marginaalin ja toiset kiinteähintaisen maksun kuukausittain. Muita kustannuksia voi tulla tilinhoitomaksuista, paperilaskutuslisistä tai muista vaadittavista lisämaksuista. Siksi vertailu eri lainantarjoajien välillä kannattaa tehdä huolellisesti.

Lainojen lyhennystavat

Suuri osa vakuudettomien yrityslainojen lainanmyöntäjistä haluaa, että velkaa lyhennetään kuukausittain kiinteällä tasaerällä. Kuukausittain maksettava summa on samansuuruinen ja sisältää koron lisäksi muut kustannukset. Kiinteä tasaerälyhennys on myös tykätyimpiä vaihtoehtoja, kun ei erikseen tarvitse miettiä kuukausittain lyhennettävän summan suuruutta.

Annuiteetti lyhennystapana toimii silloin, kun laina halutaan maksaa laina takaisin tietyssä ajassa. Tässä olennaista on, että maksukyky kestää lainan korkojen nousun. Lyhennysten alkaessa korkoja maksetaan enemmän, mutta lyhennyksen osuus kasvaa laina-ajan edetessä. Koron muuttuessa, myös lyhennyksen määrä muuttuu.

Tasalyhenteissä lyhennystavassa tyypillistä on suuremmat maksuerät laina-ajan alussa. Lyhennettävän lainan osuus pysyy samana koko ajan, mutta korko muuttuessaan vaikuttaa lopullisen maksuerän kokoon. Jos korko ei muutu, koron euromääräinen osuus pienenee samalla kuin lainanmäärä pienenee.

Millaisia kokemuksia yrityksillä on yrityslainasta ilman vakuuksia?

Yritysten hakiessa yrityslainaa ilman vakuuksia on yleisesti koettu, että hakeminen on nopeaa, palvelua saa tarvittaessa pikaisesti ja lainan siirtyminen yrityksen tilille on tapahtunut nopeasti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

Vakuudeton yrityslaina on koettu kalliimmaksi, korko, kulut ja maksuerän suuruus on saattanut olla korkeampia kuin haettaessa vakuudellista lainaa.

Ne yritykset, jotka ovat käyttäneet yrityslainaa ilman vakuuksia yritystoiminnan kasvattamiseen ja saaneet lisärahoituksesta merkittävän hyödyn liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvamiseen kokevat yrityslainan ilman vakuutta erinomaisena vaihtoehtona. Kyseessä toki on yrityksen omasta liiketoiminnasta johtuva kasvu, mutta näissä tapauksissa vakuudeton yrityslaina koetaan positiivisena vaihtoehtona.

Myöntävätkö pankit yrityslainaa ilman vakuuksia?

Yleisesti pankit vaativat myöntämilleen yrityslainoilleen vakuuden luottoriskin pienentämiseksi. Lyhytaikaisen yrityslainan saaminen ilman vakuuksia voi olla kuitenkin mahdollista pankin pitkäaikaiselle yritysasiakkaalle, jonka toiminta on ollut kannattavaa. Pankkien myöntämä vakuudellinen laina on edullisempi ja myönnettävä lainasumma voi olla suurempi, koska luottoriski on pankille myös pienempi.

Vaihtoehto yrityslainan saamiselle ilman vakuuksia

Yrityslaina ilman vakuuksia on mahdollista myös yritykselle myönnetyn luotollisen yritystilin avulla. Käytännössä yritykselle on määritelty ennalta luottoraja, jonka puitteissa yritys voi tehdä nostoja. Yrityksen maksaessa takaisin käytettyä luottolimiittiä, vapautuu sen käyttöön taas varoja luotolliselta yritystililtä.

Luottorajaa on mahdollisuus myös muuttaa sopimalla siitä luotollisen yritystilin myöntäjän kanssa. Vaihtoehtona luotollinen yritystili toimii silloin, jos luotolta nostotarpeita on useammin tai jos suunnitellaan hankintoja, joihin tarvitaan rahaa joustavasti.

Luotollisella yritystilillä joustavuutta rahoitustarpeeseen

Kyseessä ei siis ole kertaluontoinen yrityslaina ilman vakuutta, vaan nostoja voi tehdä useammin. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain sovitun maksuerän mukaisesti. Luotolliseen yritystiliin on myös mahdollisuus hakea lyhennysvapaita kuukausia, niistä kannattaa tarvittaessa neuvotella lainanmyöntäjän kanssa.

On myös olemassa täysin lyhennysvapaita luottolimiittitilejä, jolloin yritys voi maksaa pelkästään käytössä olevan luoton osuudesta korkoa ja kuukausimaksun niin halutessaan. Limiittiä voi lyhentää silloin, kun se yritykselle parhaiten sopii. Lyhennysvapaat luottolimiittitilit ovat joustavia ja sopivat pienyrittäjälle, keskisuurille yrityksille ja myös isommille yrityksille.

Muistettavaa, kun haetaan lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Kun haetaan yritykselle lainaa ilman vakuuksia käyttötarkoitus on olennainen osa hakemusta. Rahoitusta voidaan tarvita tilapäisen kassavajeen paikkaamiseen, sesonginvaihteluiden tasapainottamiseen tai äkillisiin kustannuksiin. Yrityslainaa ilman vakuutta ei kannata hakea, jos liiketoiminta on kannattamatonta ja rahoituksella pyritään pitämään yritystoiminta pystyssä.

Yrityslainan käyttötarpeella on merkitystä

Kasvavan yrityksen laajennustarpeisiin vakuudeton yrityslaina on sopiva vaihtoehto, kun tarvitaan esimerkiksi uusia koneita tai laitteita, lisää henkilökuntaa, uutta toimitilaa tai varmistaa kasvutarpeita.

Yrityslaina ilman vakuutta voi näissä tapauksissa toimittaa käsirahan osuutta isommissa hankinnoissa. Käytännössä yrityslaina ilman vakuuksia voi täydentää pankista saatua vakuudellista lainaa. Yrityslaina ilman vakuutta maksetaan lyhyemmässä ajassa takaisin, korkeampien lainakustannusten vuoksi.

Käyttötarkoituksen ollessa selvillä on tärkeää olla realistinen yrityksen maksuvarmuudesta, toiminnan kannattavuudesta ja kustannuksista myös tulevaisuudessa. Lainanmyöntäjät tekevät yritykselle luottokelpoisuus tarkastuksen ja sama koskee päättävässä asemassa olevia yrityksen henkilöitä. Maksuhäiriömerkintöjä ei siis voi olla

Milloin vakuudellinen yrityslaina on parempi vaihtoehto?

Kun yritys tarvitsee suurempaa rahoitusta pitemmällä maksuajalla ja sillä on tarjota pankille riittävät vakuudet lainan saamiseksi on vakuudellisen lainan hakeminen kannattavampaa. Lainan vakuudeksi käy esimerkiksi kiinteistö, muu kiinteä omaisuus tai raha.

Vakuudellisten yrityslainojen kustannukset ovat huomattavasti matalammat kuin vakuudettomissa yrityslainoissa. Vakuudellisen lainan myöntäminen on lainanmyöntäjälle huomattavasti riskittömämpää ja se näkyy lainan kustannuksissa ja pitemmässä maksuajassa. Jos yritys ei pysty jostain syystä maksamaan yrityslainaansa takaisin, saa lainanmyöntäjä vakuuden omistukseensa.

Yrityslaina vakuuksilla suurempiin rahoitustarpeisiin

Vakuudellinen yrityslaina on parempi vaihtoehto jos vierasta pääomaa tarvitaan isompia määriä ja maksuaika halutaan pitää pitempänä.

Vakuudellisen yrityslainan myöntämiseen vaikuttaa myös yrityksen luottokelpoisuus. Luottokelpoisuus määritellään yrityksestä saatujen tietojen perusteella. Maksuvalmiuden ollessa luotettava, liiketoiminta kannattavaa ja yritys pitempään toiminnassa on vakuudellisen yrityslainan saaminen helpompaa.

Vakuudellisen yrityslainan hakeminen pankilta on kuitenkin hitaampi prosessi, jolloin se on hyvä huomioida lainaa haettaessa.

Kuka voi hakea yritykselle vakuudetonta lainaa?

Yritykselle lainaa ilman vakuuksia voi hakea henkilö tai henkilöt, joilla on yrityslainaa hakevassa yrityksessä nimenkirjoitusoikeus. Yrityslaina ilman vakuuksia haetaan yritykselle ja laina maksetaan yrityksen tilille heti hyväksymisen jälkeen.

Kuka soveltuu takaajaksi?

Henkilötakaajaksi soveltuu yrittäjä tai yrittäjät itse tai yrityksen ulkopuolinen henkilö tai henkilöt, jolla tai joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja omaavat täysin puhtaat luottotiedot. Henkilötakaaja tai takaajat sitoutuvat maksamaan yrityksen lainan korkoineen, kuluineen ja perintäkuluineen jos yritys ei jostain syystä pysty selviytymään lainan maksamisesta lainanmyöntäjälle.

Omavelkaisella takauksella tarkoitetaan, että takaaja vastaa velasta kuin omastaan. Käytännössä lainanmyöntäjä voi vaatia takaajalta suoritusta heti, kun velan osa tai koko velka on erääntynyt maksamattomien lyhennysten vuoksi.

Miksi valita Summarum, kun haetaan yritykselle lainaa ilman vakuuksia?

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen sujuu yhdellä hakemuslomakkeella, jonka täyttäminen ei vie montaa minuuttia aikaa. Hakemuksen lähettäminen on turvallista eikä aiheuta kustannuksia ja ei sido sinua tai yritystäsi mihinkään.

Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia rahoittajia. Luottohakemus tiedot ja henkilötiedot välitetään suojatulla varmennuksella ja kaikissa vaiheissa noudatetaan GPDR direktiivin mukaisia henkilötietojen käsittelytapoja.

Kaikki Suomeen rekisteröidyt yritykset koosta riippumatta, joiden päättävät henkilöt asuvat Suomessa voivat hakea lainaa yritykselle ilman vakuutta.

Vertaile rauhassa, valitse sopivin vaihtoehto ja yrityslaina on yrityksen käytettävissä nopeasti
Lainaa yritykselle ilman vakuuksia tarjoavat rahoittajat lähettävät lainatarjouksensa sähköpostitse jopa saman päivän aikana ja voit perehtyä niihin omassa rauhassa. Vertaileminen on helppoa ja tarjousten joukosta voi valita edullisimman ja yrityksen tarpeita vastaavan tarjouksen hyväksymällä annetun tarjouksen sähköisesti.

Yrityslaina ilman vakuutta maksetaan nopeasti yrityksen tilille ja pankista riippuen maksettu laina saattaa näkyä lähes heti hyväksynnän jälkeen.

Koko lainojen kilpailutusprosessi on tehty mahdollisimman helpoksi ja toiminta yhteistyökumppaneillamme on erittäin ripeää.

Asiakaspalvelusta neuvoja kaikkiin tilanteisiin

Mieltä askarruttaviin asioihin saa neuvoja asiakaspalvelustamme nopeasti. Asiakaspalvelu on avoimena arkisin klo 10-17 ja sen tavoittaa sähköpostitse [email protected]

Vakuudettoman yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa

Sopivaa lainaa yritykselle ilman vakuuksia etsiessä kilpailuttaminen kannattaa, sillä se voi tuoda tuhansien eurojen säästön. Lainatarjouksia pääsee vertailemaan rauhassa ja yleensä ensimmäiset lainatarjoukset saa sähköpostiin jo tunnin sisällä hakemuksen jättämisestä. Myöhäisemmätkin tarjoukset saapuvat viimeistään jo seuraavan päivän aikana.

Yhdellä hakemuksella tavoittaa usean lainantarjoajan, eikä aikaa tarvitse käyttää useiden hakemusten tekemiseen tai varata aikoja lainaneuvotteluihin.