Remonttilaina yritykselle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
2 000 - 3 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
5 000 - 2 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
CapitalBox yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat CapitalBoxilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.
1 000 - 350 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.
1 000 - 350 000 €6 kk - 36 kkHae lainaaArrow
CrediNord tarjoaa yrityslainaa ja limiittiluottoa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 350.000 €. Yrityslainan saamisen ei pitäisi olla vaikeaa ja monimutkaista. Siksi CrediNord kehitti helpon ja nopean tavan saada yrityslainaa: Pyydä maksuton lainatarjous ja saat vastauksen normaalisti jo tunnissa arkisin klo 9-17.
1 000 - 300 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Siltaraha Yrityslaina on vaivaton ratkaisu yrityksen akuuttiin rahantarpeeseen.
1 000 - 250 000 €1 kk - 24 kkHae lainaaArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 200 000 €1 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 200.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.
1 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
3 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–18 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.
1 000 - 20 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 10 000 €1 kk - 12 kkHae lainaaArrow
Broadenin lainapalvelu on kehitetty suomalaisille yrittäjille. Palvelemme kaikkia yrityksiä - myös niitä kaikkein pienimpiä. Riittää, että yritykselläsi on y-tunnus. Yrityslainaa voi hakea 1000 eurosta jopa 10 000 euroon asti. Et tarvitse hakemukseen yhtään liitettä, ja selviät hakemuksen täyttämisestä hetkessä, kun sinulla on verkkopankkitunnukset turvallista tunnistautumista varten.
2 000 - 10 000 €6 kk - 24 kkHae lainaaArrow
FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen luottoyhtiö, joka tarjoaa 2.000-10.000 euron luottoja 6-24 kuukauden maksuajalla suomalaisille yhtiöille. Luottoja myönnetään kaikille yritysmuodoille. Lainaa myönnetään myös täysin uusille yhtiöille. Edellytyksenä on, että yhtiö on rekisteröity kaupparekisteriin

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Remonttilaina yritykselle

Toimitilan remontointi tulee väistämättä jossakin vaiheessa vastaan olipa yrityksen toimiala mikä tahansa. Tilat voivat käydä liian pieniksi yrityksen laajentumisen yhteydessä tai toimitilan pinnat kuluvat normaalissa käytössä ja eivät ole enää toimintaa ajatellen tarkoituksen mukaisia. Kuitenkin remontti tai laajennus on usein varsin mittava investointi ja sen toteuttaminen vaatii usein rahoitusta. Helpoin tapa rahoittaa yrityksen toimitilojen remonttia ja laajentumista on yrityslaina.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Yritykselle remonttilaina

Remonttilainaa haettaessa lainat kannattaa vertailla ja kilpailuttaa. Omasta pankista saa usein hyvän tarjouksen, mutta se ei välttämättä ole kuitenkaan se paras lainatarjous, jonka voi saada. Luotonantajilla on laina-asiakkaista kova kilpailu ja se näkyy myös lainojen koroissa ja ehdoissa. Etenkin pankit ovat joutuneet lainojen myöntämiskriteereitä kiristämään ja voivat siksi vaatia pitkiä neuvotteluja ja tarkkoja selvityksiä lainan myöntämisen edellytyksenä.

Yksityinen luotonantaja voi tarjota yrityslainaa hyvin kilpailiukykyisellä korolla, ja vaikka yrityslainat voivat olla heille riskilainoja, niin ne voivat olla myös varsin kannattavia sijoituksia. Vaikka lainasummat ovat usein suurempia kuin kuluttajille suunnatuissa lainoissa, niin myös maksuajat ovat tyypillisesti lyhyemmät ja korkotulot paremmat.

Yrityslainojen vertailu toimitilojen remonttia ja laajentamista varten on helppoa

toimitilojen remonttia ja laajentamista varten yrityslainojen vertailu on myös helppo prosessi ja yrityslainan koko hakuprosessin voi suorittaa netissä. Ennen varsinaisen lainahakemuksen täyttämistä kannattaa hieman vertailla eri luotonantajien korkotasoa yleisellä tasolla. Monet kilpailutuspalvelut tarjoavat tähän selkeitä laskureita tähän tarkoitukseen, mutta näissä haasteena on se, että laskuri ei kerro kenen luotonantajan laina on edullisin. Silloin sähköpostiin voi tulla kymmeniä lainatarjouksia, ja niiden vertailuun kuluu merkittävästi aikaa.

Vaikka lainatarjousten pyytäminen usealta luotonantajalta onkin helppoa ja nopeaa, arvostamme me Summarumilla yrittäjän kallisarvoista aikaa ja yksinkertaistimme lainojen vertailua laatimalla erilaisista yrityslainoista selkeän ja suuntaa antavan taulukon. Yrittäjänä näet nopeasti yhdellä vilkaisulla kenen luotonantajan yleinen korkotaso vastaa parhaiten omia rahoitustarpeitasi ja voit pyytää lainatarjouksen suoraan näiltä luotonantajilta. Tämä vähentää merkittävästi sähköpostiliikennettä ja helpottaa yrityslainojen vertailua entisestään.

Henkilökohtainen lainatarjous voi poiketa hieman taulukon korkotasosta, mutta harvoin ero on merkittävä. Oman pankin lainatarjous kannattaa pyytää myös vertailuun mukaan ja vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota myös todellisen vuosikoron lisäksi lainan muihin ehtoihin. Vaikka korkotasolla on suuri merkitys lainan kustannuksiin, on myös lainan joustavuus tilanteen mukaan tärkeä huomioida vertailua tehdessä.

Yrityslaina toimitilojen remonttia ja laajentamista varten yläkanttiin

Kun yritys suunnittelee toimitilojen remontointia ja laajentamista on remontin budjetointi erittäin tärkeää. Sen pohjalta nähdään myös helposti yrityksen rahoitustarve ja lainojen vertailu on selkeämpää. Myös maksuaikataulu kannattaa suunnitella realistiseksi ja siten ettei se aiheuta yrityksen toimintaedellytyksiin haasteita.

Toimitilojen remontti- ja laajennusbudjettia suunnitellessa on olennaisen tärkeää suunnitella käytettävät materiaalit huolella. Jos projekti vaatii puuta rakenteisiin tai sisustukseen on sen hinnan muutokset hyvä ennakoida. Puun hinta on ollut rajussa nousussa ja tälle nousulle ei ole näkymässä loppua. Nopeasti muuttuvassa maailmantilanteessa voi joissakin tarvittavissa materiaaleissa olla myös toimitusvaikeuksia, joka kannattaa huomioida suunnitelmia ja budjettia tehdessä.

Budjetin kannalta onkin olennaisen tärkeää, että toimitilojen remonttia ja laajennusta varten varataan rahoitusta suunniteltua enemmän, ettei projekti jää kesken rahoituksen loppuessa kesken. Kun budjetissa on mukana ilmaa, ei käytettävien materiaalien hintojen muutokset kaada remonttia tai laajennusbudjettia. Suositeltavaa on varata noin 10-15 % suurempi budjetti mitä laskelmat näyttävät.

Maksuajan suunnitteleminen

Toimitilojen remontin ja laajennuksen budjetoinnin lisäksi on yhtä tärkeää suunnitella yrityslainan maksuaikataulu huolellisesti. Vaikka yrityksellä juuri nyt olisikin positiiviset kasvunäkymät, voi tilanne muuttua jopa yhdessä yössä. Maksuaikataulua suunnitellessa kannattaakin maksuaikaa varata riittävästi että lainan hoidosta ei koidu kohtuuttomia haasteita. Pidempi laina-aika voi näkyä edullisena korkotasona, mutta se myös aina lisää jonkin verran lainan kustannuksia.

Pienemmissä yrityslainoissa jo muutaman kuukauden pidempi laina-aika voi laskea korkotasoa ja lyhennyserän kertasummaa, ja suuremmissa lainoissa puhutaan muutamista vuosista. Molemmissa tapauksissa yrityksellä on silloin paremmat edellytykset suoriutua lainan lyhennysten hoidosta ja jopa samalla parantaa yrityksen kannattavuutta.

Yrityslaina elää yrityksen tilanteen mukaan

Hyvä yrityslaina kuitenkin myös joustaa yrityksen tarpeiden mukaan. Tilapäisissä kassavirran notkahduksissa voi olla tarpeen maksu- tai lyhennysvapaan jakson käyttäminen ja tästä löytyy tarkat tiedot yrityslainan ehdoissa. Joillakin luotonantajilla se voi olla joitakin kuukausia, toisilla maksuja voi lykätä jopa vuodella.

Toisinaan taas kasvunäkymät ja tulokset yllättävät jopa itse yrittäjän ja voi tulla eteen tarve maksaa laina ennakoitua nopeammin pois. Tällainen tilanne kannattaa huomioida jo lainoja vertaillessa ja tarkistaa ehdoista aiheutuuko nopeammasta maksuaikataulusta kustannuksia tai vaatiiko se lainan uudelleen neuvottelua.

Tarvitaanpa sitten lainan lyhennyksiin lisää maksuaikaa tai halutaanpa laina maksaa ennakoitua nopeammin takaisin, on molemmissa tapauksissa hyvä olla yhteydessä luotonantajaan mahdollisimman nopeasti. Maksuajan siirto onnistuu usein pelkällä puhelinsoitolla, mutta siitä voi tulla joitakin kustannuksia. Yrityslainan maksaminen omatoimisesti maksusuunnitelmaa nopeammin pois voi toisinaan aiheuttaa luotonantajan järjestelmiin haamulaskuja, jos maksut eivät ole kohdistuneet oikein. Siksi onkin tärkeää olla myös tällaisessa tilanteessa yhteydessä luotonantajaan.

Yrityslainaa toimitilojen laajentamista varten

Toimitilojen laajentamispaine näkyy monilla aloilla, kun asiakaskunta kasvaa ja toimintanäkymät ovat varsin positiiviset. Laajennuksen myötä pystytään paremmin vastaamaan kasvaneeseen asiakasvirtaan ja heidän tarpeisiin. Laajennuspaine voi tulla myös asiakkaiden suunnasta toiveena saada myös sellaisia palveluja, joita normaalisti haetaan kahdesta tai kolmesta paikasta.

Toimitilojen laajentaminen vaatii tarkkaa suunnittelua. Laajennussuunnitelmissa kannattaa käyttää alan ammattilaista, jolloin tiloista saadaan turvalliset ja nykyaikaisia rakennusmääräyksiä vastaavat. Tämä lisää myös merkittävästi työturvallisuutta.

Vaikka laajennuksesta tulee merkittäviä kustannuksia ja rahoitustarve voi nousta satoihin tuhansiin, tuo laajennus usein merkittävästi toimivammat tilat ja parantaa yrityksen toimintaedellytyksiä. Yrityslainalla saa mittavaan investointiin myös pidemmän maksuajan ja toimitilojen laajentamisen aikataulu voidaan pitää nopeatahtisena. Silloin laajennustöistä aiheutuva haitta saadaan jäämään mahdollisimman lyhytaikaiseksi.

Yrityslainaa toimitilojen remonttia varten ilman vakuuksia

Kun kyseessä on pelkästään toimitilojen pintaremontointi voi rahoitustarve olla jopa yllättävän pieni. Yksityiset luotonantajat tarjoavat pienempiä yrityslainoja jopa täysin ilman vakuuksia ja laina on helppo hakea käyttöön. Jo pelkällä pintaremontilla voidaan saada yrityksen toimitilat vastaamaan paremmin toimintaa ja etenkin palvelualoilla yrityksen pintojen säännöllinen modernisointi on toiminnan perusedellytyksiä.

Yrityslaina toimitilojen remonttia varten haetaan netissä luotonantajan hakemuslomakkeella ja se kannattaa täyttää huolellisesti. Hakemusvaiheessa ei yleensä kysytä mitään liitteitä, vaan ne toimitetaan vasta kun halutaan hyväksyä omaan rahoitustarpeeseen vastaava lainatarjous. Silloinkin liitteet toimitetaan sähköisesti luotonantajan vahvasti salattua yhteyttä hyödyntäen.

Liitteet kannattaa kuitenkin etsiä valmiiksi esille, koska niiden pohjalta hakemus on helppo täyttää ja ne ovat valmiina esillä, kun sopiva lainatarjous on löytynyt. Liitteiden toimittamisen jälkeen luotonantaja tarkistaa hakemuksen tiedot ja liitteet ja hyväksyy lainan, jolloin lainasopimus syntyy ja yrityslaina toimitilojen remonttia varten siirtyy maksuun.

Yrityslainaa nuorelle yritykselle toimitilojen remonttiin

Juuri toimintaansa aloittavan yrityksen voi olla haastavaa saada lainaa toimitilojen remonttia varten, mutta täysin mahdotonta tämäkään ei ole. Erilaiset rahoitusmuodot ovat kuitenkin rajatummat kuin pitkään jo toimineella yrityksellä.

Sen sijaan, kun yritys on toiminut jo noin vuoden, on yrityslainoja tarjoavia luotonantajia merkittävästi enemmän ja toimitilojen remonttiin ja laajennukseen on mahdollista saada lainaa. Tämä pieni viive on käytössä siksi, että nähdään yrityksen ensimmäisen vuoden tulos ja liikevaihto, jonka perusteella arvioidaan yrityksen maksukykyä.

Yksityisillä luotonantajilla yrityslainoissa yrittäjä saattaa vastata lainasta henkilökohtaisesti yhtiömuodosta riippumatta. Henkilöyhtiöissä yrittäjä vastaa aina kaikesta yrityksen toiminnasta henkilökohtaisesti, mutta osakeyhtiöissä tilanne on toinen. Henkilökohtainen lainan takaus voi tuoda myös myönteisen lainapäätöksen alkumetreillä olevalle yritykselle, etenkin jos yritys voi asettaa lainalle reaalivakuuksia tai takaajia.

Hae yrityslainaa remonttiin tai laajentamiseen heti tilille

Yrityslaina toimitilojen remonttia ja laajentamista varten on helppo ja nopea hakea. Vaikka rahoitustarve on suurempi kuin muissa investoinneissa, voi yrityslainan saada tilille jopa heti. Lainaa haetaan luotonantajan lomakkeella netissä ja siinä kysytään seuraavia asioita:

  • Yrityksen perustiedot, myös y-tunnus
  • Nimenkirjoitusoikeudelliset henkilöt
  • Yrityksen tulot, menot ja muut velat
  • Yrityslainan määrä ja laina-aika
  • Suuremmissa yrityslainoissa voidaan kysyä vakuuksia tai takauksia

Kun hakemus on täytetty ja lähetetty, saa yrittäjä nopeasti henkilökohtaisen lainatarjouksen sähköpostiinsa. Yleensä lainatarjous tulee jo tunnin parin sisällä, jolloin se ei pääse läheskään niin helposti häviämään muun sähköpostiliikenteen joukkoon. Jos henkilökohtainen lainatarjous ei vastaa taulukon perusteella muodostuneita odotuksia, ei sitä tarvitse hyväksyä.

Kun lainatarjous taas vastaa odotuksia ja sopii yrityksen rahoitustarpeeseen, hyväksytään laina luotonantajan ohjeiden mukaisesti ja samalla toimitetaan tarvittavat liitteet sähköisesti. Luotonantaja vielä omalta puoleltaan hyväksyy lainatarjouksen ja tämän jälkeen yrityslaina laitetaan heti maksuun ja laina voidaan nostaa yrityksen käyttöön.

Maksuliikenne on nopeaa

Nykyään maksuliikenne on nopeaa jopa eri pankkien välillä ja nopeimmillaan yrityslainaa toimitilojen remonttiin ja laajentamiseen on voinut saada jopa parissa arkipäivässä. Viikonloppu, ilta-aika tai juhlapyhä voi hidastaa rahaliikennettä, mutta muulloin rahaliikenteeseen kuluu Euroopan alueella enintään 24 tuntia.

Yleensä yrityksen rahoitustarve remonttia ja laajentamista varten ei ole aivan näin akuutti ellei sitten yrityksen toimitiloissa ole käynyt vesivahinko tai tulipalo, jonka korjauskustannuksia ei vakuutukset täysin kata tai vakuutusyhtiön päätöksiä ei ehditä odottamaan ennen remontin aloittamista. Näissä tilanteissa yrityslaina on hyvä saada heti tilille, että korjaustyöt saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin ja toimintaa voidaan jatkaa mahdollisimman nopeasti.

Yrityslainaa toimitilojen remonttiin ja laajennukseen voidaan tarvita esimerkiksi ravintola-alalla

Palvelualoilla, etenkin ravintoloissa on yrityksen toimitiloja päivitettävä säännöllisesti jo pelkästään pintojen kulumisen myötä. Asiakasvirta kuluttaa väistämättä lattioita ja myös seinäpinnat voivat päästä kulumaan tuolien osuessa seiniin. Pintaremontista voi päästä myös varsin pienin kustannuksin, mutta huolellisesti tehtynä se pidentää remontointitarvetta jatkossa. Laajemman pintaremontin kustannukset voivat nousta yllättävän korkeaksi ja silloin yrityslainalla saadaan remontti toteutettua nopeasti, eikä ravintolaa tarvitse pitää suljettuna pitkiä aikoja.

Kesäaikaan voi olla tarvetta myös terassille, ja jos vain ravintolan toimitilan tontilla on tilaa, kannattaa terassi mahdollisuuksien mukaan rakentaa kiinteänä. Tämä laajennus vaatii erilaisten lupien hakemista ja tarkkaa suunnitelmaa, että terassi tulee kestämään Suomen vaihtelevia sääoloja. Kustannukset voivat olla yllättävän korkeita, joten tällainen laajennus voidaan toteuttaa nopeasti yrityslainalla.

Autokorjaamon toimitilojen laajennus vaatii yleensä yrityslainaa

Liian pienissä toimitiloissa toimiva autokorjaamo ei voi välttämättä palvella asiakkaitaan niin laajasti kuin tarvetta olisi. Silloin toimitilojen laajennus on lähes välttämätön, koska asiakkaat helposti etsivät toisen korjaamon, jos auton huoltoon tai korjaukseen joutuu odottamaan pitkiä aikoja. Toimitiloja voidaan joutua laajentamaan myös muuttuvan autokannan myötä, jolloin tarvitaan tilaa niin perinteisille työkaluille kuin myös uusille tietoteknisille laitteille.

Autokorjaamon toimitilojen laajennus on aina mittava kustannus, joka vaatii yleensä yrityslainaa. Yrityslainan turvin vanhojen toimitilojen laajennus tai muutto uusiin ja paremmin toimintaa vastaaviin toimitiloihin voidaan toteuttaa nopealla aikataululla ja asiakkaita pystytään palvelemaan entistä paremmin.