Lainaa 20 000 euroa

Tarvitsetko 20000 euroa lainaa? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 20000 euron lainalle nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa 20 000 euroa netistä

   Kymmenet luotonantajat tarjoavat lainaa 20000 euroa ja vielä ilman vakuuksia. Lainojen korot ovat olleet samaan aikaan ennätyksellisen alhaiset ja se on saanut kuluttajat pohtimaan omaa talouttaan ja vanhoja luottojaan tarkemmin. Suosituksi muodoksi onkin tullut yhdistää vanhat, pienet ja korkeakorkoiset luotot yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi, jolloin omaa talouttaan saa vakaammalle pohjalle.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 20 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Myös kotimaan matkailun kasvun myötä asuntoautot ja -vaunut ovat olleet monen haaveissa ja 20 000 euron vakuudettomalla lainalla löytyy jo mukavasti valinnan varaa käytettyjen autojen markkinoilta. Asuntoauto tai -vaunu mielletään investointina liikkuvaan kesämökkiin, jolla voi lomailla helposti missä päin tahansa Suomessa. Se antaa vapautta suunnitella lomamatkaa helpommin ja edullisesmmin.

   Kun koronan myötä on ollut enemmän aikaa olla kotona, niin myös kotiin halutaan panostaa ja erilaisia remonttikohteita löytyy helposti. Osa remonteista voi olla myös perusparannusremontteja, kuten keittiön uusiminen modernimmaksi ja energiaystävällisemmäksi, joka on helppo kustantaa lainalla. Keittiön remontti voidaan laskea perusparannukseksi, jolloin laina kannattaa ilmoittaa verotuksessa ja ottaa täysi hyöty verovähennyksestä.

   Olipa syy hakea 20 000 euron lainaa mikä tahansa, niin laina kannattaa kilpailuttaa. Vaikka korot ovatkin alhaalla, niin lainojen koroissa ja ehdoissa on merkittäviä eroja ja vain kilpailuttamalla löytää itselleen edullisimman lainan. Kilpailuttaminen on myös aina kuluttajalle maksutonta eikä sido ennen kuin sopiva lainatarjous on hyväksytty ja lainasopimus vahvistettu luotonantajan kanssa.

   Lainaa 20 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainojen vertailu on nykyään kuluttajille tehty mahdollisimman helpoksi. Siinä missä ennen piti pyytää jokaiselta luotonantajalta oma tarjous erikseen, niin nykyään riittää kun täyttää yhden lomakkeen ja saa usealta luotonantajalta tarjouksen suoraan omaan sähköpostiinsa. Tarjouksista on helppo valita itselleen paras tarjous ja vahvistaa se luotonantajan ohjeiden mukaan.

   Lainojen vertailussa kannattaa aina katsoa ennemmin todellista vuosikorkoa kuin nimelliskorkoa. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki muutkin lainaan liittyvät kulut, kuten tilihoitopalkkiot ja lainan avausmaksut. Isompaa lainaa hakiessa kannattaa miettiä myös vapaaehtoisten lisäpalvelujen, kuten takaisinmaksuturvan ottamista, koska laina-ajat ovat pitkähköjä.

   Lainoja vertailtaessa kannattaa myös muita lainan ehtoja tarkastella huolellisesti. Korko on vain yksi osa lainasta, mutta muita ehtoja kuten lyhennys- tai maksuvapaat kuukaudet voivat olla merkittäviä apuja, jos elämä yllättää ikävästi. Myös mahdollisuus korottaa lainaa tarvottaessa on hyvä ottaa huomioon. Lainojen kilpailutuksen yhteydessä pääsee myös tarkistamaan lainan kaikki muut ehdot ja niihin perehtymiseen kannattaa käyttää aikaa, että tietää millainen laina todella on kyseessä.

   Kun itselle sopiva laina on löytynyt, niin lainatarjous hyväksytään luotonantajan ohjeiden mukaan ja lainasopimus allerkijoitetaan omilla pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen laina lähtee maksuun joko automaattisesti hakijan pankkitilille tai luotonantajan palveluun, josta hakija voi nostaa sen joko kokonaan tai pienemmissä osissa. Nopeimmillaan lainan on saanut haettua päivässä, mutta lainan nostossa voi esiintyä pientä viivettä, tyypillisesti 1-3 pankkipäivää.

   Lainaa 20 000 euroa eri tarkoituksiin

   Pienistä korkeakorkoisista luotoista voi koitua yllättävän iso menoerä omaan talouteen ja johtaa pahaan velkakierteeseen. Välttääkseen tällaisen tilanteen kannattaa laskea omat pienet luotot yhteen ja eritellä niiden kulut. Tämän pohjalta on helppo hakea ja vertailla lainoja, joilla voi yhdistää korkeakorkoiset luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

   Omaa kotia, oli sitten kyseessä omakotitalo tai kerrostaloasunto, on tarpeellista kunnostaa aina toisinaan. Perusparannusremontit ovat usein hintavia ja esimerkiksi keittiöremontti uusilla, energiaystävällisillä laitteilla voi olla iso sijoitus. Lainalla remontti ei jää vain haaveeksi vaan sen saa toteutettua nopeallakin aikataululla.

   Hae vakuudetonta remonttilainaa täältä. 

   Lainalla voi kustantaa niin remontin tarvikkeita kuin myös ammattilaisten työosuuksia. Työosuuksissa kannattaa muistaa kotitalousvähennys, muussa lainassa kannattaa tarkistaa lasketaanko remontti kiinteistön tai asunnon perusparannukseksi, jolloin se on verotuksessa vähennyskelpoinen.

   Kotimaan matkailun lisäännyttyä on moni haaveillut omasta matkailuautosta tai -vaunusta, jolloin lomamatka ei ole kiinni majoituspalveluiden saatavuudesta. Myös kuumimpina sesonkiaikoina voi matkailuautolla majoittua lähes missä tahansa vaikka hotellit olisivatkin varattu täyteen. Hyväkuntoisia matkailuautoja ja -vaunuja on paljon tarjolla ja 20 000 euron autolainan turvin löytää jo useita vaihtoehtoja.

   Yhä useampi nauttii etätyöskentelystä ja kasvava trendi onkin etätyöskentely kesämökiltä. Matkailuauto voi toimia myös kodin korvikkeena ja mahdollistaa irtioton arkisista ympyröistä ja työskentelyn lähes mistä tahansa. Trendi on ollut kasvusuunnassa jo ennen pandemiaa ja pandemia on kiihdyttänyt trendiä entisestään.

   Tyypilliset lainatyypit 20 000 euron lainalle

   Lainaa 20 000 ilman vakuuksia

   Lukuisat luotonantajat tarjoavat lainaa 20 000 euroa ilman vakuuksia. Luottoon ei tarvita myöskään takaajia ja korkojen ollessa alhaalla, lainoja kilpailutetaankin aktiivisesti. Hintatietoiset kuluttajat tarkistavat säännöllisesti lainojen korot ja ehdot, aivan samoin kuin myös sähkösopimuksen tai liittymän hinnoittelun.

   Kilpailuttmainen on aina hakijalle ilmaista ja se ei velvoita myöskään hyväksymään mitään tarjousta, jos sopivaa ei tunnu löytyvän. Silti vain kilpailuttamalla voi löytää itselleen edullisimman lainan ja saa käsitystä markkinoiden tilanteesta. Kilpailuttamalla voi saada hyvin tuntuvia säästöjä itselleen aikaan, jos lainalla on tarkoitus yhdistää pienempiä luottoja isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi.

   Summarum on kotimainen lainan vertailupalvelu, joka on saavuttanut jo vankan suosion suomalaisten kuluttajien keskuudessa. Sen yksinkertainen lomake on helppo täyttää ja vie keskimäärin noin 5 minuuttia ja tarjoukset saa tämän jälkeen omaan sähköpostiinsa vertailtavaksi. Tarjoukset esitetään aina selkeästi ja saman muotoisina, eikä lainatarjouksiin sisälly mitään piilokuluja.

   Kilpailuttaminen on nopeaa ja nopeimmillaan sopiva laina voi olla käytössä omalla tilillä jo saman päivän aikana, mutta tyypillisesti kuitenkin seuraavana päivänä. Jos ajatuksissa on nostaa laina esimerkiksi käytetyn auton ostoa varten, niin laina kannattaa kuitenkin kilpailuttaa valmiiksi, jolloin kauppojen lyöminen lukkoon on mahdollista nopeasti. Kun laina on valmiina, niin kaupat voi lyödä lukkoon myös yksityisten välisessä kaupassa ja valikoimassa ei tarvitse keskittyä vain autoliikkeiden valikoimiin.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 20000 euroa?

   Hae lainaa 20000 euroa kätevän lainavertailun avulla, niin säästät rahaa lainakuluissa.

   Täyttämällä lainavertailumme tiedot, saat yhdellä lomakkeella lainatarjoukset useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta helposti ja nopeasti.

   Mikä on edullinen korko 20000 euron lainalle?

   Edullinen korko 20000 euron lainalle on keskimäärin 5-10 prosenttia.

   Lainan kokonaiskustannukset muodostuvat koron lisäksi kuitenkin muistakin tekijöistä, joita ovat laina-aika ja muut lainanhoitokustannukset.

   Laske lainalaskurin avulla, mikä on edullinen korko lainallesi.

   Kannattaako 20000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä. 20000 euron laina on ehdottomasti kannattavaa kilpailuttaa.

   Voit säästää satoja euroja kilpailuttamalla 20000 euron lainan lainavertailun avulla. Kilpailutus on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään.

   Vertailun jälkeen voit valita lainatarjouksista sinulle parhaan.