Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 20 000 euroa

   Lainaa 20 000 euroa

   20 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 20 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa 20 000 euroa helposti netistä – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 20000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 20000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 20000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 20000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota näihin:

   • 20000 euron lainan korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 20000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 20000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 20000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa.

   Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle sopivin ja edullisin 20000 euron laina.

   Kilpailuta lainaa 20000 euroa netissä rahaa ja aikaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 20000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 20000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta lainaa 20000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun se on hyväksytty, 2000 euron laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Kenelle myönnetään laina 20 000 eurolle?

   Kun haet lainaa 20 000 euroa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

   • Olet vähintään 18-vuotias.
   • Sinulla on säännölliset tulot.
   • Sinulla on puhdas maksuhistoria.
   • Vakituinen osoitteesi on Suomessa.

   Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa 20000 euron summalla vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen ainoastaan niiltä rahoitusyhtiöiltä, jotka myöntävät lainaa 20 000 euroa tai enemmän alle 20-vuotiaille.

   Hae 20 000 euron laina näin

   1. Laadi oma budjetti realistisesti. Laske budjetissa kaikki tulosi ja menosi. Muista yrittää huomioida myös yllättävät menot.
   2. Täytä hakulomake sivustollamme.
   3. Lähetä 20000 euron lainahakemus meille.
   4. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti.
   5. Vertaile saamiasi tarjouksia maltilla. Hyväksy niistä se, joka soveltuu parhaiten tilanteeseesi.

   Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta. 20000 euron lainan hakeminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

   Lainaa 20 000 euroa netistä

   Kymmenet luotonantajat tarjoavat lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia. Lainojen korot ovat olleet samaan aikaan ennätyksellisen alhaiset ja se on saanut monet pohtimaan omaa talouttaan ja vanhoja luottojaan tarkemmin.

   Suosituksi muodoksi onkin tullut yhdistää vanhat, pienet ja korkeakorkoiset luotot yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi, jolloin omaa talouttaan saa vakaammalle pohjalle.


   Löydä edullisin 20 000 euron laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 20 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä
   Summarum Logo

   Lainaa 20 000 – vertaile ja löydä edullisin

   Lainojen vertailu on nykyään tehty mahdollisimman helpoksi. Siinä missä ennen piti pyytää jokaiselta luotonantajalta oma tarjous erikseen, riittää nykyään yhden lomakkeen täyttäminen. Summarumin kautta saat usealta luotonantajalta tarjouksen suoraan omaan sähköpostiisi.

   Tarjouksista on helppo valita itsellesi paras 20 000 euron lainatarjous ja vahvistaa se luotonantajan ohjeiden mukaan. Vertailussa kannattaa aina katsoa ennemmin todellista vuosikorkoa kuin nimelliskorkoa.

   Todellinen vuosikorko sisältää kaikki muutkin lainaan liittyvät kulut, kuten tilihoitopalkkiot ja lainan avausmaksut. 20 000 euron lainaa hakiessasi sinun kannattaa miettiä myös vapaaehtoisten lisäpalvelujen, kuten takaisinmaksuturvan ottamista, koska laina-ajat ovat pitkähköjä.

   Vinkki

   Tarjouksia vertailtaessa sinun kannattaa tarkastella myös muita 20 000 euron lainan ehtoja huolellisesti. Korko on vain yksi osa lainasta. Esimerkiksi lyhennys- tai maksuvapaat kuukaudet voivat olla merkittävä apu, jos elämä yllättää ikävästi.

   Myös mahdollisuus korottaa lainaa tarvittaessa on hyvä ottaa huomioon. Lainojen kilpailutuksen yhteydessä pääset myös tarkistamaan lainan kaikki muut ehdot ja niihin perehtymiseen kannattaa käyttää aikaa. Näin tiedät millainen 20 000 euron todella on kyseessä.

   Kun itsellesi sopiva laina on löytynyt, lainatarjous hyväksytään luotonantajan ohjeiden mukaan ja lainasopimus allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla. Tämän jälkeen laina lähtee maksuun joko automaattisesti hakijan pankkitilille tai luotonantajan palveluun, josta hakija voi nostaa sen joko kokonaan tai pienemmissä osissa.

   Nopeimmillaan 20000 euron laina järjestyy kauttamme päivässä, mutta lainan nostossa voi esiintyä pientä viivettä. Viive on tyypillisesti 1-3 pankkipäivää.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Esimerkkejä 20 000 euron lainoista

   Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
   5 vuotta 5,0 % 377 euroa
   8 vuotta 5,0 % 253 euroa
   10 vuotta 5,0 % 212 euroa
   15 vuotta 5,0 % 158 euroa

   Yllä näet esimerkkejä 20000 euron lainoista ja niiden kuukausieristä. Huomaathan, että taulukko on ainoastaan suuntaa-antava. Varsinaiset tarjoukset kertovat sinulle todellisen vuosikoron ja kuukausierän suuruuden.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Kotimaan matkailun lisäännyttyä on moni haaveillut omasta matkailuautosta tai -vaunusta, jolloin lomamatka ei ole kiinni majoituspalveluiden saatavuudesta. Myös kuumimpina sesonkiaikoina voi matkailuautolla majoittua lähes missä tahansa vaikka hotellit olisivatkin varattu täyteen. Hyväkuntoisia matkailuautoja ja -vaunuja on paljon tarjolla ja 20 000 euron autolainan turvin löytää jo useita vaihtoehtoja.

   Yhä useampi nauttii etätyöskentelystä ja kasvava trendi onkin etätyöskentely kesämökiltä. Matkailuauto voi toimia myös kodin korvikkeena ja mahdollistaa irtioton arkisista ympyröistä ja työskentelyn lähes mistä tahansa. Trendi on ollut kasvusuunnassa jo ennen pandemiaa ja pandemia on kiihdyttänyt trendiä entisestään.Lainaa 20 000 pankista vakuuksilla

   Onko ajatuksena hakea lainaa 20 000 euroa? Mutta mistä sitä aloittaisi? Liian hätäiset päätökset eivät johda harvoin mihinkään hyvään. Etenkään kun ollaan hakemassa lainaa. Siksi on syytä pysähtyä hetkeksi, vaikka tunniksi tietokoneen ääreen ja tehdä hieman taustatyötä. Tämä työ voi nimittäin säästää sinulle myöhemmin satoja euroja.

   Hakiessasi lainaa 20 000 euroa sinun ehdottomasti kannattaa selvittää kaikki mahdolliset vakuudet, joita voit käyttää lainassasi hyväksi. Vakuudet tuovat aina pankille turvaa rahojen takaisin saamista ajatellen. Kun pankin asema lainanmyöntäjänä paranee, heillä on myös paljon paremmat mahdollisuudet tarjota sinulle lainaa alhaisemmalla korolla.

   Ja miksi et hyödyntäisi tätä mahdollisuutta? Pankin myöntämä laina vakuuksia vasten on käytännössä halvin kulutusluotto. Pankkien myöntämät vakuudelliset lainat vaihtelevat usein nimeltään. Joskus heidän sivuillaan puhutaan suoraan kulutusluoton nimellä, mutta toisinaan voidaan puhua joustoluotosta, tai joustolainasta.

   Lainat vaihtelevat myös aina ehdoiltaan, ja siksi niissä kannattaa olla aina hyvin tarkkana. Hakiessasi lainaa 20 000 euroa vakuuksilla tai ilman niitä, sinun on kuitenkin aina syytä tehdä kilpailutus ennen varsinaisen päätöksen tekemistä. Vaikka pankin antama tarjous voi kuulostaa kohtuulliselta, voit löytää kilpailuttamisen kautta itsellesi vielä paremman tarjouksen.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 20 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 20 000 ilman vakuuksia

   Lukuisat luotonantajat, kuten Rahalaitos, tarjoavat lainaa 20 000 euroa ilman vakuuksia. Luottoon ei tarvita myöskään takaajia ja korkojen ollessa alhaalla, lainoja kilpailutetaankin aktiivisesti. Hintatietoiset asiakkaat tarkistavat säännöllisesti lainojen korot ja ehdot, aivan samoin kuin myös sähkösopimuksen tai liittymän hinnoittelun.

   Kilpailuttaminen on aina ilmaista ja se ei velvoita myöskään hyväksymään mitään tarjousta, jos sopivaa ei tunnu löytyvän. Kilpailutuksen avulla paljastuu kuitenkin helposti, paljonko lainaa voi saada.

   Summarum on kotimainen lainan vertailupalvelu, joka on saavuttanut jo vankan suosion suomalaisten keskuudessa. Yksinkertainen lomake on helppo täyttää ja vie keskimäärin noin 5 minuuttia. Tarjoukset saat tämän jälkeen omaan sähköpostiinsa vertailtavaksi. Tarjoukset esitetään aina selkeästi ja saman muotoisina, eikä lainatarjouksiin sisälly mitään piilokuluja.

   Kilpailuttaminen on nopeaa ja nopeimmillaan sopiva 2000 euron laina voi olla omalla tililläsi jo saman päivän aikana, mutta tyypillisesti kuitenkin seuraavana päivänä. Jos ajatuksissasi on nostaa laina esimerkiksi käytetyn auton ostoa varten, kannattaa se kilpailuttaa valmiiksi, jolloin kauppojen lyöminen lukkoon on mahdollista nopeasti.

   Kun laina 20 000 euron summalle on valmiina, kaupat voi lyödä lukkoon myös yksityisten välisessä kaupassa ja valinnassa ei tarvitse keskittyä vain autoliikkeiden valikoimiin.

   Hyödyt ja riskit

   Hyödyt Haitat
   20 000 euron lainat kilpailuttamalla voit saada tarjouksia jopa kymmeniltä eri yhtiöiltä yhdellä hakemuksella. Koska 20000 euron lainaa voi hakea niin helposti, houkutus ottaa sitä silloinkin kun et sitä tarvitse, kasvaa.
   20000 euron laina voi auttaa tiukassa rahatilanteessa, kun eteen tulee jokin yllättävä kulu. Harkitsematon lainan ottaminen voi johtaa taloudellisiin ongelmiin.
   20 000 euron laina auttaa saavuttamaan unelmia, kuten oma auto.
   Lainamarkkinoilla on paljon kilpailua, mikä johtaa parempiin tarjouksiin.
   Lainatarjoukset ovat aikaisempaa reilumpia sekä turvallisempia.

   Lainaa 20 000 euroa eri tarkoituksiin

   Pienistä korkeakorkoisista luotoista voi koitua yllättävän iso menoerä omaan talouteen ja johtaa pahaan velkakierteeseen. Välttääksesi tällaisen tilanteen sinun kannattaa laskea omat pienet luotot yhteen ja eritellä niiden kulut. Tämän pohjalta on helppo hakea ja vertailla yhdistelylainoja, joilla voit yhdistää korkeakorkoiset luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

   Kotimaan matkailun kasvun myötä asuntoautot ja -vaunut ovat olleet monen haaveissa ja 20 000 euron vakuudettomalla lainalla löytyy jo mukavasti valinnan varaa käytettyjen autojen markkinoilta.

   Asuntoauto tai -vaunu mielletään investointina liikkuvaan kesämökkiin, jolla voi lomailla helposti missä päin tahansa Suomessa. Se antaa vapautta suunnitella lomamatkaa helpommin ja edullisemmin.

   Kun koronan myötä on ollut enemmän aikaa olla kotona, myös kotiin halutaan panostaa ja erilaisia remonttikohteita löytyy helposti. Osa remonteista voi olla myös perusparannusremontteja, kuten keittiön uusiminen modernimmaksi ja energiaystävällisemmäksi, joka on helppo kustantaa lainalla. Keittiöremontin rahoitus hoituu sekin kauttamme helposti.

   Perusparannusremontit ovat usein hintavia ja esimerkiksi keittiöremontti uusilla, energiaystävällisillä laitteilla voi olla suuri sijoitus. Remonttilaina varmistaa sen, että muutokset saa toteutettua nopeallakin aikataululla.

   Lainalla voit kustantaa niin remontin tarvikkeita kuin myös ammattilaisten työosuuksia. Työosuuksissa sinun kannattaa muistaa kotitalousvähennys! Muissa lainoissa on järkevää  tarkistaa lasketaanko remontti kiinteistön tai asunnon perusparannukseksi, jolloin se on verotuksessa vähennyskelpoinen.

   Keittiön remontti voidaan laskea perusparannukseksi, jolloin 20 000 euron laina kannattaa ilmoittaa verotuksessa ja ottaa täysi hyöty verovähennyksestä.

   Olipa syy hakea 20 000 euron lainaa mikä tahansa, lainan kilpailuttaminen kannattaa. Vaikka korot ovatkin alhaalla, on lainojen koroissa ja ehdoissa merkittäviä eroja ja vain kilpailuttamalla löydät itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

   Kilpailuttaminen on myös aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään ennen kuin sopiva lainatarjous on hyväksytty ja lainasopimus vahvistettu luotonantajan kanssa.

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 20000 euroa?

   Hae lainaa 20000 euroa kätevän lainavertailun avulla, niin säästät rahaa lainakuluissa.

   Täyttämällä lainavertailumme tiedot, saat yhdellä lomakkeella lainatarjoukset useilta pankeilta sekä rahalaitoksilta helposti ja nopeasti.

   Mikä on edullinen korko 20000 euron lainalle?

   Edullinen korko 20000 euron lainalle on keskimäärin 5-10 prosenttia.

   Lainan kokonaiskustannukset muodostuvat koron lisäksi kuitenkin muistakin tekijöistä, joita ovat laina-aika ja muut lainanhoitokustannukset.

   Laske lainalaskurin avulla, mikä on edullinen korko lainallesi.

   Kannattaako 20000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä. 20000 euron laina on ehdottomasti kannattavaa kilpailuttaa.

   Voit säästää satoja euroja kilpailuttamalla 20000 euron lainan lainavertailun avulla. Kilpailutus on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään.

   Vertailun jälkeen voit valita lainatarjouksista sinulle parhaan.