Yrityslainaa eläinlääkäriasemalle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
5 000 - 3 000 0001kk - 60kkSiirryArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
1 000 - 250 0001kk - 24kkSiirryArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 20 0001kk - 36kkSiirryArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 100 0003kk - 18kkSiirryArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
1 000 - 350 0001kk - 36kkSiirryArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa eläinlääkäriasemalle

Yritystä perustaessa tai sen toimintaa laajentaessa laina on yleensä tarpeen, vaikka pääomaa olisikin kertynyt. Lainan ottaminen voi olla viisas vaihtoehto myös siinä tapauksessa, että yritystoiminta voitaisiin rahoittaa omasta pääomasta. Lainatarve ja lainan maksusuunnitelma tulisi kuitenkin selvittää yhtä huolellisesti kuin on suunniteltu varsinaisen yrityksen toimintaa.

Eläinlääkäriaseman on yleensä kannattavaa yritystoimintaa, olipa kyse pienemmästä tai suuremmasta vastaanotosta. Lemmikkien määrä Suomessa on kasvussa, ja tutkimusten mukaan lemmikkien eläinlääkärikuluista ei haluta tinkiä tiukentuneessakaan taloudellisessa tilanteessa. Siksi lainan ottaminen toimintaa varten voidaan katsoa kaukonäköiseksi ja viisaaksi vaihtoehdoksi.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Yrityslainaa eläinlääkäriasemalle ilman vakuuksia

Yrityslainoja on nykyään markkinoilla enemmän kuin koskaan, eivätkä pankit suinkaan ole enää ainoita lainoja myöntäviä rahoitustahoja. Lainojen ehdot voivat olla hyvin monenlaisia, samoin niiden myöntämisperusteet. Tieto on myös ripoteltu haastavasti rahoituslaitosten omille sivuille, jolloin se on vaikeasti vertailtavissa.

Summarumin kautta kilpailutat lainat helposti, ja saat samalla nopeasti tiedon eri lainojen ehdoista. Vakuuksien ja takaajien tarve mietityttää monia yrityslainan ottajia siinäkin tapauksessa, että luotto yrityksen menestymiseen ja kasvuun on realistinen. Summarumin avulla selvität yksinkertaisesti, mitkä lainan tarjoajat myöntävät lainan myös ilman vakuutuksia ja takaajia.

Hae yrityslainaa eläinlääkäriasemalle heti tilille

Lainojen kilpailuttaminen Summarumin kautta ei luonnollisestikaan sido mihinkään. Saat yhdellä hakemuksella kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjoukset, joista ensimmäiset tulevat parhaimmillaan jo muutamassa minuutissa. Lainavaihtoehtoja on paljon sekä lainan maksuajan että lainasumman suhteen.

Nykymarkkinoilla asiakas on se, joka tekee päätöksen siitä, mistä lainansa ottaa. Tutustu siis rauhassa saamiisi tarjouksiin. Summarumin kautta lainojen kilpailuttamisen etuna on se, että tarjouksiin voi perehtyä mukavasti kotona ja keskustella niistä muiden sellaisten henkilöiden kanssa, jota asia koskee. Kun puhutaan suurehkoista lainasummista, ei päätöstä tule tehdä hätäisesti eikä tunteella, vaan järjellä ja kaikki vaihtoehdot läpi käyden.

Kilpailuta ja vertaile lainat eläinlääkäriasemalle helposti

Moni yrityslainan hakija lankeaa siihen virheeseen, että ei osaa ottaa huomioon kaikkia lainaan liittyviä kuluja. Tämä ei ole ihme, sillä ihminen ottaa yleensä lainaa vain harvoin, ja termistö sekä käytäntö ovat usein vieraita. Summarum helpottaa päätöksen tekemistä yhdenmukaistamalla lainatarjousten ehdot vertailun tueksi. Avullamme selvität myös niin sanotut piilokulut, kuten mahdollisen lainanhoitomaksun tai lainanavausmaksun.

Piilokulujen lisäksi Summarum avaa tietenkin myös lainan tärkeimmät peruskulu: korot, kuukausierän ja takaisinmaksuajan. Näiden erot eri rahoituslaitosten välillä ovat nykyään melko pienet. Sitäkin tärkeämpää on kiinnittää huomiota piilokuluihin, joissa voi vertailun ansiosta säästää jopa tuhansia euroja vuodessa. Toisaalta on hyvä muistaa, että suuremman lainasumman, kuten eläinlääkäriaseman lainan, kohdalla hyvinkin pieni ero lainan korkoprosentissa tai takaisinmaksuerässä voi lisätä lainan maksajan kuluja huomattavasti.

Laina eläinlääkäriasemalle heti tilille kotoa poistumatta

Summarumin kautta saadut lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia. Tämä tarkoittaa, että lainan tarjoaja on perehtynyt juuri sinun tietoihisi ja lainahakemukseesi, ja tekee tarjouksen sinulle. Tarjousta ei siis ole tehty niin sanotusti liukuhihnalta, vaan ne tarjoukset, jotka saat, ovat toteutumiskelpoisia lainatarjouksia. Parhaimmillaan rahat ovat lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen tililläsi alle tunnissa.

Nopea lainojen vertailu ja lainapäätös edesauttavat yrityksen perustamista tei kehittämistä juuri silloin, kun sille on oikea aika. Yritysmaailmassa kuukausien, joskus viikkojenkin, odotus sopivan tilaisuuden osuessa kohdalle voi tarkoittaa mittavia taloudellisia menetyksiä. Vanha viisaus, jossa käsketään takoa silloin, kun rauta on kuuma, sisältää suuren totuuden erityisesti yritystoiminnassa.

Selvitä maksukykysi, kun haet lainaa eläinlääkäriasemalle

Ennen kuin teet päätöksen lainan vastaanottamisesta, selvitä maksukykysi tarkasti. Ota huomioon riskit sekä se, että eläinlääkäriaseman tuotto saattaa varsinkin alkuvaiheessa olla pieni, kun asiakaskunta on vasta muodostumassa. Pohdi, kannattaisiko lainan suhteen suosia pidempää maksuaikaa ja pienempiä kuukausieriä, jotta rahaa jäisi myös yllättäviä menoja varten. Tämä vapauttaa myös henkistä kapasiteettia yrityksen toiminnan innovointiin, kun energiaa ei kulu raha-asioista huolehtimiseen.

Oman eläinlääkäriaseman perustaminen on monelle elinikäinen unelma. Kun sen toteuttaminen vihdoin on realistista, ei kannata tuhlata aikaa rahoituksen miettimiseen lainapäätöksen jälkeen. Ihanteellinen laina on sellainen, jonka kykenee maksamaan pois sovitussa ajassa joutumatta tinkimään olennaisesti yritykselle ja itselleen tärkeistä asioista. Liian suuri kuukausittainen lainan lyhennyserä voi pahimmillaan vaurioittaa koko yrityksen toimintaa.

Laina eläinlääkäriasemalle edellyttää suunnitelmallisuutta

Kun olet toteuttamassa unelmaasi omasta eläinlääkäriasemasta, on suotavaa, että ennen lainan hakemista yritysidea on jo rakennettu varsin pitkälle. Tällöin haaveet ovat saaneet raamin, ja näihin kehyksiin on mahdollista rakentaa menestyksekästä yritystoimintaa. Liian epämääräisillä unelmilla ei valitettavasi pitkälle pötkitä.

Ensimmäinen askel unelman toteutumiselle on luonnollisesti laatia liiketoimintasuunnitelma, jossa vastaat mahdollisimman perusteellisesti ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä yritys tekee? Kenelle se tämän asian tekee? Miten asia tehdään ja kuka sen tekee? Sinun täytyy myös valita yritysmuoto sekä yrityksen nimi. Muita tehtäviä ovat esimerkiksi lupien selvittäminen ja vakuutusten hoitaminen kuntoon.

Koska eläinlääkäriyrityksen perustaminen vaatii valtavan määrän työtä, on arvokasta, että rahoituksen suhteen pystyy säästämään aikaa ja vaivaa kilpailuttamalla lainat Summarumin kautta. On valtava ero sillä, joutuuko lähettämään erillisen lainahakemuksen jokaiselle rahoittajataholle vai voiko täyttää yhden hakemuksen ja jäädä rauhassa odottamaan tarjouksia – joista lisäksi voi olla varma, että on jo hyväksytty kyseisen tarjouksen saajaksi.

Edullisin laina eläinlääkäriasemalle

Kun haet edullisinta lainaa eläinlääkäriasemalle, on hyvä ymmärtää, mistä lainan korko syntyy ja mitä siihen liittyvät termit tarkoittavat. Lainamarginaalilla tarkoitetaan rahoitusyhtiön omaa osuutta lainan korosta, eli sitä summaa, jolla rahoitusyhtiö kerää itselleen lainasta tuottoa. Tämä on yleensä melko maltillinen, sillä lainoja hakevista asiakkaista on nykyään kova kilpailu. Viitekorko puolestaan on yleinen rahamaailman korko, johon pankki tai lainan hakija eivät voi vaikuttaa.

Kun marginaali ja viitekorko lasketaan yhteen, voidaan alkaa arvioida koron edullisuutta. Lisäksi tulee luonnollisesti ottaa huomioon kuukausittaiset lainanhoitomenot sekä avauskulut, joiden jälkeen voidaan puhua todellisesta vuosikorosta. Mitä alhaisempi vuosikorko on, sen edullisempi on laina. Summarumin avulla todellinen vuosikorko on helppo selvittää.

Muista tämä, kun haet lainaa eläinlääkäriasemalle

Kun haet lainaa eläinlääkäriasemalle, tutustu lainaehtoihin erittäin huolellisesi. Kyseessä on todennäköisesti melko merkittävä summa ja kohtalaisen pitkä laina-aika, jolloin lainalla tulee väistämättä olemaan vaikutusta paitsi yrityksen realisoitumiseen, myös omaan elämääsi. Uhraa aikaa lukeaksesi myös ne ehdot, jotka tuntuvat pieniltä tai helposti sivuutettavilta.

Muista myös, että mikäli tuntuu, ettei lainatarjousten joukosta tällä kertaa löytynyt omaan tarpeeseen sopivaa, yhteenkään tarjoukseen ei ole pakko tarttua. Summarumin kautta tehty lainojen kilpailutus ei sido mihinkään. Mikäli lainaan ei tartu, on kuitenkin saanut käsityksen siitä, millaisia lainoja ja millaisin ehdoin juuri nyt on saatavilla. On aina hyödyllistä olla selvillä siitä, millainen markkinatilanne on vallalla.

Laina eläinlääkäriasemalle Summarumin kautta

Yrityslainan myöntämisperusteena käytetään monia mittareita, joista yksi merkittävä on yrityksen tulevaisuudennäkymä. Eläinlääkäriasema on yritys, jonka tulevaisuudennäkymät ovat erittäin positiiviset, joten alan asiantuntijan kannattaa luottaa itseensä ja yritysideaansa lainamarkkinoilla.

Lainan ottamista ei myöskään kannata pelätä. Nykyään eri kokoisten lainojen ottaminen kuuluu tavalliseen yritystoimintaan. Kun lainasumma ja maksuaika on mitoitettu oikein, lainan maksamisesta ei tarvitse huolehtia, vaan se sujuu samoin kuin pienemmät laskut ovat osa arkielämää. Ilman lainojen ottamista yrityksiä ei syntyisi, eikä Suomen talouselämä toimisi. Summarum auttaa löytämään oikein mitoitetun lainan sinun tarpeisiisi.