Yrityslainaa pienelle yritykselle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
2 000 - 3 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
5 000 - 2 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
CapitalBox yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat CapitalBoxilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.
1 000 - 350 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.
1 000 - 350 000 €6 kk - 36 kkHae lainaaArrow
CrediNord tarjoaa yrityslainaa ja limiittiluottoa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 350.000 €. Yrityslainan saamisen ei pitäisi olla vaikeaa ja monimutkaista. Siksi CrediNord kehitti helpon ja nopean tavan saada yrityslainaa: Pyydä maksuton lainatarjous ja saat vastauksen normaalisti jo tunnissa arkisin klo 9-17.
1 000 - 300 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Siltaraha Yrityslaina on vaivaton ratkaisu yrityksen akuuttiin rahantarpeeseen.
1 000 - 250 000 €1 kk - 24 kkHae lainaaArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 200 000 €1 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 200.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.
1 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
3 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–18 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.
1 000 - 20 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 10 000 €1 kk - 12 kkHae lainaaArrow
Broadenin lainapalvelu on kehitetty suomalaisille yrittäjille. Palvelemme kaikkia yrityksiä - myös niitä kaikkein pienimpiä. Riittää, että yritykselläsi on y-tunnus. Yrityslainaa voi hakea 1000 eurosta jopa 10 000 euroon asti. Et tarvitse hakemukseen yhtään liitettä, ja selviät hakemuksen täyttämisestä hetkessä, kun sinulla on verkkopankkitunnukset turvallista tunnistautumista varten.
2 000 - 10 000 €6 kk - 24 kkHae lainaaArrow
FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen luottoyhtiö, joka tarjoaa 2.000-10.000 euron luottoja 6-24 kuukauden maksuajalla suomalaisille yhtiöille. Luottoja myönnetään kaikille yritysmuodoille. Lainaa myönnetään myös täysin uusille yhtiöille. Edellytyksenä on, että yhtiö on rekisteröity kaupparekisteriin

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa pienelle yritykselle

Yhä useampi yrittäjä toimii nykyään pienyrittäjänä tai ainakin he aloittavat uransa sellaisina. Pienyrittäjänä voi olla myös oman päivätyönsä ohella ansaiten lisätuloja omilla eritystaidoillaan tai intohimon kohteillaan oman jaksamisensa mukaisesti. Yrittäjyys on myös trendikästä. Tässä artikkelissa kerromme sinulle lisää siitä, kuinka pienyrittäjä voi saada lainaa pienelle yritykselle ja helpottaa sillä tavalla arkeaan.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Yrityslaina luo joustoa yrityksen talouteen

Olet ehkä joskus haaveillut oman yrityksen perustamisesta, mutta mielikuvat sen riskialttiudesta ja ongelmista ovat estäneet unelmiesi täytäntöönpanoa. Liian ruusuista kuvaa yrittäjän arjesta ei kannatakaan maalata, sillä siihen kuuluu erilaisia riskejä sekä ongelmia. Toisaalta ilman riskinottokykyä ei yksikään yrittäjä olisi koskaan menestynyt. Menestyvän yrittäjän tuleekin omata määrätietoinen asenne ja sopeutuva luonne.

Yritys alkuun yrityslainan avulla

Pienyritys ei tarvitse toimiakseen yhtä suuria toimenpiteitä, resursointeja eikä investointeja, kuin suuri yritys. Kuitenkin uudella ja aloittavalla yrittäjällä voi olla monenlaisia kuluja. Vaikka yritys toimisi ilman liiketilaa, tarvitsee se usein kuitenkin käyttöönsä jonkinlaisia työvälineitä tai laitteita. Aloittaessa yrityksen koko pääoma voi olla sidottuna varastoon, jolloin ottaa oman aikansa, että raha palautuu tuottona yrittäjälle. Silloin kannattaakin hakea lainaa pienelle yritykselle.

Joustavuutta yrityksen talouteen

Yrittäjä ei voi omaa rahaa sijoittaa yritykseen suhteettomia määriä, sillä omankin elämän on edelleen pysyttävä toimintakykyisenä. Yrityksellä täytyy myös olla omaa rahaa käytössä sen menojen kattamiseen. Yrityslaina voi auttaa taloutta joustamaan, kunnes toiminta pääsee kunnolla käyntiin. Joskus se voi vaatia vuosienkin sitkeää yrittämistä, mutta kuten sanonta kuuluu, yritys aina palkitaan.

Yrityslainalla mielenrauhaa yllätysten keskelle

Ennen kuin yritys voi alkaa laskuttamaan asiakkaitaan, on toimintaa pitänyt jo jonkin verran olla. Asiakkaiden maksuja voi toisinaan joutua odottamaan ja silloin on hyvä, jos yrityksen kassavirtaa voi paikata hakemalla lainaa pienelle yritykselle. Yrittäjän eteen voi tulla monenlaista yllätystä, jossa joustava talous auttaa selviytymään. Yrityslaina auttaa myös silloin, kun kaipaat uusia haasteita ja haluat lähteä kehittämään tai laajentamaan yritystäsi.

Lainaa pienelle yritykselle

Erityisesti pienyrityksessä, jolla tuotantoon tarvittavia koneita ja välineitä ei ole paljon, on tärkeää saada laitteen rikkoutuessa tilalle nopeasti uutta tai sitten vanhaa laitetta on huollettava. Jos tuotanto pysähtyy pitkäksi aikaa, tarkoittaa se myös sitä, että rahan tulo loppuu ja asiakkaat ovat tyytymättömiä viivästyksissä. Esimerkiksi tällaisessa tapauksessa voit pelastaa pienyrityksen talouden hakemalla lainaa pienelle yritykselle.

Yrityslainalla parempaa asiakastyytyväisyyttä

Kun yritys huomioi hyvin asiakkaidensa tarpeet lisääntyy asiakastyytyväisyys, joka tuo yritykselle lisää tuottoa. Asiakastyytyväisyyttä voidaan lisätä myös esimerkiksi toimivilla verkkosivuilla. Kehittämällä yrityksen verkkosivuja voit tarjota siellä asiakkaillesi reaaliaikaista asiakaspalvelua. Joskus kehittämiseen panostaminen voi tuntua turhalta, koska rahalla ei saa mitään samalla tavalla näkyvää, kuin jonkin laitteen ostamalla. Kehittäminen kuitenkin auttaa yritystä laajentumaan ja pysymään kilpailukykyisenä.

Lainaa pienyritykselle

Verkkopalvelumme kautta on mahdollista hakea lainaa pienelle yritykselle helposti ja nopeasti. Harkitse mihin tarvitset lainaa, kuinka paljon ja millaiset lainaehdot sopivat juuri sinun yrityksellesi parhaiten. Täytettyäsi hakemuksen palvelussamme, saat nopeasti lainatarjouksia, joista voit valita sinua parhaiten palvelevan lainan. Vertaile lainoja ja päätä, mikä lainatarjous palvelee parhaiten sinun tarpeitasi. Päätöksen jälkeen saat rahat nopeasti tilillesi.

Lainaa pienelle yritykselle pakollisiin hankintoihin

Vaikka yrityksesi toimisikin alalla, jossa investointeja välineisiin voi tehdä pikkuhiljaa, ovat tietyt hankinnat pienyrityksellekin välttämättömiä. Puhelin on ehdoton kontaktien luomiseen ja, mitä paremmat ominaisuudet siinä on, sitä enemmän se helpottaa liikkumista ja toiminnan joustavuutta. Hyvällä kameralla osaat itsekin ottaa hyviä kuvia mainontaa varten eikä sinun välttämättä tarvitse heti palkata toista yritystä siihen tehtävään.

Menoista tuloiksi

Yrittäjän ei siis kannata säästää ainakaan niissä laitteissa, joita hän useimmiten tarvitsee, vaan tarvittaessa kannattaa hakea lainaa pienelle yritykselle. Onkin tärkeää laatia suunnitelma sille, mihin asioihin yrityksen kannattaa panostaa ensin. Osa hankinnoista ovat sellaisia, että ne auttavat yritystä tekemään voittoa, jolloin sijoitettu pääoma muuttuu ajan saatossa positiiviseksi kassavirraksi. Valintojen tekeminen vaatii toisinaan riskinottokykyä.

Tietokoneohjelmat yrittäjän tukena

Tietokoneisiin on saatavilla monia yrittäjän arkea helpottavia tietokoneohjelmia. Yrityslainalla sinun on mahdollista tehostaa yrityksesi toimintaa esimerkiksi hyvän laskutusohjelman avulla, jolloin toimistotöiltä vapautuu aikaa muille työtehtäville. Kun laskutus onnistuu muutamalla klikkauksella eikä siihen tarvita työläitä työvaiheita, kuten skannaamista ja tulostamista tehostuu ajankäyttösi huomattavasti. Yrittäjälle aika on rahaa. Organisoimalla työtäsi uudelleen saat enemmän aikaa tuottavampien tehtävien tekemiseen.

Yrityslainaa mainonnan kehittämiseen

Mainonta on tärkeää yrityksen kannalta, sillä se tuo yrityksen palveluita asiakkaiden tietoisuuteen. Nykypäivänä mainontaa on hyvin eri muodoissa, kuten perinteisesti sanomalehdissä, mutta myös verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kannettava tietokone auttaa rakentamaan mainontaa missä ja milloin vain. Asiakkaiden kysymyksiin ja palautteisiin on tärkeää reagoida nopeasti. Tarvittavien laitteiden avulla pysyt ajan tasalla siitä, mitä sosiaalisen median kanavillasi tapahtuu. Hakemalla lainaa pienelle yritykselle voit panostaa enemmän mainontaan.

Verkkokaupalla laajempi asiakaskunta

Yhä useampia palveluja voi tarjota verkkokaupan kautta ja tietokoneohjelman avulla varastosaldon seuraaminen on mutkatonta ja nopeaa. Verkko-ostaminen on erittäin suosittua nykyään, kun ihmiset ovat kiireisiä ja arvostavat vapaa-aikaa. Asiakkaille on tärkeää myös se, että he voivat rauhassa itselle sopivimmalla hetkellä tutustua ja vertailla palveluita ja tuotteita yrityksen verkkosivuilla. Ostopäätöksen voi tehdä nopeasti ja helposti tai sen voi tehdä pitkän harkinnan jälkeen.

Lainaa pienelle yritykselle

Rahoitusmarkkinat ovat laajentuneet kuluneina vuosikymmeninä ja nykyään yrityslainaa tarjoavat pankkien lisäksi erilaiset rahoitusyhtiöt. Yrittäjän kannalta onkin erittäin positiivista, että erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Se luo alalle kilpailua muokaten lainaehtoja yrittäjäystävällisemmiksi ja helpottaa lainan saamista. Tarjonnan laajuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinulla menisi kauan eri tarjoajien vertailussa, sillä verkkopalvelumme tekee siitä nopeaa ja helppoa.

Yrityslainan hakeminen on helppoa ja nopeaa

Palvelustamme löytyy sähköinen hakemuslomake, jolla kerrot yhteystietosi ja tärkeimmät tiedot yrityksestäsi. Palvelu pyytää toimittamaan joitakin liitteitä, mutta sekin sujuu kätevästi verkkopalvelumme kautta. Lisäksi kerrot lomakkeella hieman rahoitustarpeestasi. Tiedot välittyvät rahoitusyhtiöille, jotka arvioivat yrityksesi tarpeen ja sen maksukyvyn. Sen jälkeen saat lainatarjouksia sähköpostitse. Rahoitusyhtiöt saattavat ottaa sinuun myös puhelimitse yhteyttä, jos he esimerkiksi haluavat kysyä lisätietoja hakemukseesi liittyen.

Yrityslainan joustava takaisinmaksu

Yrityslaina auttaa sinua jakamaan yrityksesi kustannuksia useammalle kuukaudelle. Näin yllättävät menot tai suuremmat hankinnat rasittavat yrityksen taloutta tasaisemmin eikä yrityksen talouteen synny kestämättömiä menoeriä. Lainaa hakiessasi voit määritellä kuinka monelle kuukaudelle tai vuodelle haluaisit lainan takaisinmaksun jakaa. Jotkin rahoitusyhtiöt saattavat myös tarjota lyhennysvapaita kuukausia, jolloin maksat lainasta ainoastaan korot ja muut sivukulut.

Lainaa pienelle yritykselle lainojen järjestelyyn

Yrityksellesi on saattanut vuosien varrella kasaantua useampia lainoja, jolloin niiden kilpailuttaminen yhdeksi järjestelylainaksi pienemmällä korolla voi tuoda isoja säästöjä vuositasolla. Verkkopalvelumme avulla kilpailutus tapahtuu helposti ja nopeasti. Yrityksen talouden hoitamisesta tekee lisäksi helpompaa, kun maksuja ei ole niin moneen paikkaan yhtä aikaa. Yrityslainaa voi käyttää tarvittaessa myös yrityksen laskujen maksamiseen.

Vakuudetonta lainaa nopeasti

Yrityslainaa on mahdollista saada sekä vakuudettomana että vakuudellisena. Vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto silloin, kun lainaa on saatava nopeasti eikä vakuuksia ehditä järjestämään tai niitä ei yksinkertaisesti ole. Yrityslainan kulut riippuvat korosta, laina-ajan pituudesta ja erilaisista sivukuluista, kuten tilihoitomaksusta. Vakuudellista lainaa on mahdollista saada paremmilla ehdoilla kuin vakuudetonta lainaa, sillä rahoitusyhtiön riskit ovat silloin pienempiä.

Lainaa pienelle yritykselle sujuvasti

Me autamme sinua lainatarjousten hakemisessa, jotta sinulle jää aikaa olennaiseen eli yrityksesi hoitamiseen. Palvelussamme lainan hakeminen kestää ainoastaan muutaman minuutin. Lainatarjouksia saat päivässä, mutta usein jo muutaman tunnin kuluessa. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään. Mikäli tarjoukset eivät vastanneet tarpeitasi, raukeaa hakemus itsestään ilman mitään toimenpiteitä.

Yrityslainojen vertailu ja kilpailutus

Kilpailuttamalla lainasi varmistat lainallesi parhaimmat lainaehdot. Verkkosivuiltamme löytyvässä vertailupalvelussa voit muokata asetuksia niin, että palvelu etsii sinulle rahoituspalveluja, jotka tarjoavat lainallesi tarpeidesi mukaisia ehtoja. Lainan korko muodostuu viitekorosta ja lainan marginaalikorosta. Yrityslainojen marginaalikorko on lainakohtainen ja siinä huomioidaan esimerkiksi yrityksen ikä ja maksukyky. Mitä todennäköisempää lainan takaisinmaksu sovituilla ehdoilla on, sitä paremmalla korolla laina on mahdollista saada.

Yrityslainan sivukulut

Mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä vähemmän muita kuluja siihen kertyy. Korkoprosentti voidaan määritellä niin, että se on kiinteä tai se voi vaihdella markkinatilanteen mukaan. Avausmaksua voidaan kutsua myös perusmaksuksi ja lainanantaja veloittaa sen lainan avaamisesta aiheutuvista kuluista. Tilinhoitomaksulla lainanantaja korvaa kuukausittain kuluja, joita syntyy lainan hallinnoimisesta.

Yrityslainan todellinen vuosikorko

Lainojen vertailu käy sujuvasti vertailemalla lainan todellista vuosikorkoa, jossa on huomioitu kaikki lainasta syntyvät kustannukset, kuten koron lisäksi myös tilinhoitomaksu ja avausmaksu. EU-direktiivi ja kuluttajansuojalaki velvoittavat, että lainaehdoissa on mainittava todellinen vuosikorko. Vertailtuasi lainoja voit tehdä lainasopimuksen parhaimman tarjouksen tehneen rahoitusyhtiön kanssa ja saat lainan nopeasti yrityksesi pankkitilille.

Yrityslainan vertailu lainalaskurimme avulla

Kun suunnittelet lainaa pienelle yritykselle ja sen takaisinmaksun aikataulua, kannattaa sinun kuitenkin jättää yrityksesi maksukyvylle tarpeeksi joustovaraa. Yllättäviä tilanteita voi tulla jatkossakin ja silloin on tärkeää, ettei yrityksesi talous ole liian kireä. Verkkopalvelustamme löytyy helppokäyttöinen lainalaskuri, jonka avulla voit vertailla lainan kuluja nopeasti. Useimpia lainoja on mahdollista maksaa halutessaan myös nopeammin pois, jos yrityksesi maksukyky paranee.

Yrittäjän tukena

Yhteiskuntamme tarvitsee yrittäjiä, sillä he ovat ratkaisu maamme menestykseen ja sen kansalaisten hyvinvointiin. Yrittäjät luovat uusia työpaikkoja, lisäävät taloudellista kasvua ja varmistavat maamme omavaraisuuden. Yrittäminen voi silti olla hyvinkin raskasta ja siksi on tärkeää, että maassamme on yrittäjiä tukevia palveluita, kuten lainojen kilpailutuspalvelumme. Meidän palvelumme kautta on helppoa kilpailuttaa lainaa pienelle yritykselle. Näin sinulla jää enemmän aikaa tärkeämpien asioiden hoitamiseen.

Työn ja muun elämän tasapaino

Hakemalla yrityslainaa pienelle yritykselle voi yrittäjä löytää hyvän tasapainon yrittämisen ja muun elämän välille. Työtä voidaan helpottaa erilaisilla laitteilla, välineillä ja ohjelmilla. Pienyrittäjän yrityslaina voi myös antaa yrityksen talouteen sen verran joustovaraa, että yrittäjä voi ottaa välillä vapaata ja ulkoistaa joitakin työtehtäviä. On tärkeää, että yrittäminen pysyy mielenkiintoisena, jotta sitä jaksaa jatkaa.

Lainaa pienelle yritykselle

Yrittäjyyteen kuuluu valitettavana tosiasiana epävarmuuden sietäminen. Yrittäjän palkka määräytyy tehtyjen työtehtävien tai myytyjen tuotteiden mukaan. Tulevaisuutta voi joskus olla vaikeaa suunnitella. Etenkin silloin, jos yrityksesi edustaa alaa, joka on sesonkiluontoista. Tällöin yrittäjälle myönnettävä yrityslaina auttaa selviämään epävarmuuden keskellä ja tasoittamaan koko vuoden kassavirtaa.

Summarum yrittäjän palveluksessa

Me autamme sinua hakemaan lainaa pienelle yritykselle, mikä puolestaan voi auttaa sinua yrittäjänä riskien kohtaamisessa. Laina antaa joustokykyä yrityksesi talouteen yllättävissä tilanteissa. Hakemuksen täyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa, joten jos sinulla on tarpeita, joihin tarvitsisit rahoitusta kannattaa toimeen tarttua heti. Hakeminen ei maksa mitään ja jos et ole tyytyväinen saamaasi laitatarjoukseen, niin sinun ei tarvitse lainaa ottaa.

Tietoa yrityslainoista

Yrityslainaa voi hakea kaikki yritykset yritysmuodosta riippumatta. Yleisimpiä yritysmuotoja, jotka hakevat yrityslainaa ovat:
osakeyhtiöt, kommandiittiyhtiöt ja toiminimet.

Myöskään toimiala ei ole rajoite yrityslainan hakemiselle. Yrityslainat ovat yleisiä mm. seuraavilla toimialoilla:
teollisuus, autokorjaamot, eläinlääkäriasemat, hammaslääkärit, huoltoasemat, kauneushoitolat, kauppiaat, start-upit, konsulttiyritykset, kuntosalit, logistiikka- ja kuljetusyritykset, LVI-yritykset, maa- ja metsätilat, matkailuyritykset, parturi-kampaamot, rakennusyritykset, ravintolat, baarit ja pubit, siivousyritykset, taksiyritykset, vähittäis- ja tukkukaupat, sekä verkkokauppiaat.

Yrityslainaa haetaan useisiin eri käyttötarkoituksiin. Yleisimpiä yrityslainan käyttökohteita ovat:
autolaina yritykseelle, kuljetuskaluston rahoitus, investoinnit, kassavaje, toimitilan hankinta tai remontointi, käyttöpääoma, markkinointi, kone- ja laiterahoitus, yrityskaupan rahoitus, kansainvälistyminen, kasvurahoitus, liiketoiminnan kehittäminen, sukupolvenvaihdoksen rahoitus, uuden työntekijän palkkaaminen tai vaikkapa verkkokaupan perustaminen.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja: