Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Moottoripyörälaina

   Kilpailuta ja hae lainaa moottoripyörän hankintaa varten – ilman vakuuksia 2 000 – 60 000 €

   Hae moottoripyörälainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Moottoripyörälaina 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Vertaile ja kilpailuta moottoripyörälainat hetkessä Summarumin kautta. Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan moottoripyörän hankintaan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Moottoripyörälainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae moottoripyörälaina luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea moottoripyörälainaa netistä helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Moottoripyörälainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta moottoripyörälainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile moottoripyörälainat helposti ja nopeasti

   Kun moottoripyörää varten tehty lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle moottoripyörälainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa moottoripyörälainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin moottoripyörälaina.

   Kilpailuta moottoripyörälainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan moottoripyörälainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen moottoripyörälaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman moottoripyörälainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä siten, että kiinnität huomiota näihin:

   • moottoripyörälainan korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta moottoripyörälainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton moottoripyörälaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen moottoripyörälainan, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, vakuudeton moottoripyörälaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat käytössäsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Vertaile moottoripyörälainat ja löydä edullisin korko

   Kuten mitkä tahansa muut lainat, myös moottoripyörälainat olisi hyvä aina vertailla. Vertailun avulla saat paremman kokonaiskuvan siitä, mitä muita kuluja lainaan tulee sisältymään.

   Tässä vertailussa tärkeää roolia esittää moottoripyörälainan todellinen vuosikorko, joka kertoo nimelliskoron lisäksi kaikki muut lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksut ja tilinhoitokulut. Nämä on tärkeä ottaa huomioon, sillä ne voivat kasvattaa lainan kokonaiskuluja huomattavasti.

   Hae lainaa moottoripyörään näin

   1. Ota selville oma budjettisi realistisesti. Huomioi budjetissa kaikki tulosi ja menosi. Pyri varautumaan myös yllättäviin menoihin.
   2. Täytä hakemus sivustollamme ja lähetä se meille.
   3. Ensimmäiset tarjoukset moottoripyörälainaa varten saapuvat sähköpostiisi nopeasti.
   4. Vertaile tarjouksia rauhassa. Hyväksy niistä se laina moottoripyörään, joka soveltuu parhaiten tilanteeseesi.

   Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta. Moottoripyörälainan hakeminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

   Kenelle myönnetään laina moottoripyörään?

   Kun toiveissasi on laina moottoripyörään, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

   • Vähintään 18 vuoden ikä
   • Säännölliset tulot
   • Puhtaat luottotiedot
   • Vakituinen osoite Suomessa

   Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa moottoripyörää varten vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen vain niiltä yhtiöiltä, jotka myöntävät lainaa moottoripyörään myös alle 20-vuotiaille.

   Moottoripyörälaina pankista

   Moottoripyörälainaa voit hakea useammasta eri pankista. Suomessa moottoripyörälainaa myöntävät esimerkiksi seuraavat pankit

   • OP
   • Nordea
   • Santander
   • POP-pankki
   • Komplett Bank
   • Svea
   • S-pankki
   • Handelsbanken

   Pankit myöntävät moottoripyörälainaa sekä vakuudellisena että vakuudettomana.

   Vakuudellisen moottoripyörälainan tapauksessa lainan ehdot ja korko neuvotellaan aina erikseen pankin kanssa. Vakuudelliset lainat ovat sellaisia, joissa keskimääräiset korot liikkuvat 2-1o prosentissa.

   Vakuudettomat moottoripyörälainat kulkevat pankista riippuen monella ei nimellä, mutta vastaavat sisällöltään normaalisti kulutukseen suunnattua kulutusluottoa.

   Esimerkiksi OP-pankista hakija voi hakea Täsmäluottoa, POP-pankista POP Joustoa tai POP Pikalainaa. Nordeasta voit taas hakea Nordea Joustoluottoa tai Nordea Kulutusluottoa.

   Vakuudeton laina poikkeaa pankkien vakuudellisesta lainasta siinä, että sen hakeminen on huomattavasti nopeampi prosessi, koska lainan saamiseksi sinun ei tarvitse esittää pankille erillisiä vakuuksia.

   Tyypillisesti esimerkiksi OP-pankin tarjoamien vakuudettomien moottoripyörälainojen korot liikkuvat 6-8 prosentissa, Santanderilla 5-10 prosentissa, Komplett Bankilla 5-20 prosentissa ja Nordealla 3-16 prosentissa. Koska vakuudettomien lainojen koroissa on näin suuri ero, kannattaa myös moottoripyörän ostoon suunnatut lainatarjoukset kilpailuttaa.

   Vakuudettoman moottoripyörälainan korko määräytyy useiden tekijöiden mukaan. Lopulliseen korkoon vaikuttavat esimerkiksi seuraavat seikat:

   • Lainamäärä
   • Takaisinmaksuaika
   • Kuukausierä
   • Hakijan tausta
   • Hakijan tulot ja menot
   • Olemassa olevat velat
   • Maksukyky

   Jotkut pankit myöntävät vakuudetonta moottoripyörälainaa vain omille asiakkailleen, kun taas toisissa pankeissa lainaa voivat hakea myös toisen pankin asiakkaat omilla verkkopankkitunnuksillaan.

   Vakuudetonta moottoripyörälainaa voit saada pankista riippuen aina muutamasta tuhannesta eurosta lähtien jopa useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Maksuaika vaihtelee lainasumman ja lainaehtojen mukaan, mutta tyypillisesti se on 2-10 vuotta.


   Löydä edullisin moottoripyörälaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan moottoripyörälainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Moottoripyörän rahoitus Summarumin kautta

   Summarum on omassa liiketoiminnassaan erikoistunut erilaisten lainojen kilpailuttamiseen. Siksi myös moottoripyörärahoitus on helppo hakea Summarumin kautta.  Tavalliselle henkilöasiakkaalle Summarumin palvelujen käyttö on täysin maksutonta ja edullinen kulutusluotto löytyy avullamme moneen eri tarkoitukseen nopeasti.

   Voit kilpailuttaa lainalaskurillamme juuri itsellesi edullisimman moottoripyörälainan vain muutamassa minuutissa. Lainalaskurimme huomio tärkeimmät lainaan liittyvät tekijät, kuten lainasumman ja laina-ajan ja pyytää tämän jälkeen yli 30 eri rahoitusyhtiöltä sekä pankilta lainatarjousta näiden tietojen pohjalta.

   Täytät vain yhden lomakkeen ja me hoidamme loput.

   Moottoripyörärahoituksen hakijana sinun ei tarvitse sitoutua saamiisi lainatarjouksiin, vaan voit edelleen miettiä mitä teet lainan suhteen. Kynnys lainalaskurin käyttöön on siten olematon.

   Laskuri auttaa sinua jo lainan harkintavaiheessa arvioimaan moottoripyörälainan todellista hintaa, joten voit vaikka testata samoin tein millaisella korolla voisit saada kauttamme rahoitusta hankintaasi varten.

   Esimerkkejä moottoripyörälainoista

   Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
   5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
   10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
   15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
   20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
   30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
   40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
   50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
   * Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

   Yllä näet esimerkkejä moottoripyörälainoista sekä niiden kustannuksista.

   Moottoripyörälainaa nopeasti verkosta

   Rahoitus unelmien moottoripyörään hoituu tänä päivänä helposti suoraan verkossa. Vakuudetonta moottoripyörälainaa hakiessasi täytät ja lähetät hakemuksen yksinkertaisesti verkossa, jonka jälkeen lainapäätös on mahdollista saada lähes heti.

   Tilanteesta riippuen rahat voidaan maksaa pankkitilillesi parhaimmillaan jo muutaman tunnin sisällä hakemuksen lähettämisestä. Vakuudellisen lainan tapauksessa pankin lainatarjouksen saat taas normaalisti 1-3 päivän kuluessa, jonka jälkeen rahat maksetaan tilille heti.

   Hanki moottoripyörä osamaksulla

   Vakuudellisen ja vakuudettoman moottoripyörälainan lisäksi pankeista voi hakea myös kätevää osamaksua. Osamaksu voi osoittautua helpoksi ja nopeaksi vaihtoehdoksi silloin, kun moottoripyörä halutaan ostaa suoraan liikkeestä.

   Kun hankitaan moottoripyörä osamaksulla, lainan vakuutena toimii ostettava moottoripyörä, jolloin lainanhakijan ei normaalisti tarvitse esittää pankille muita vakuuksia. Joissakin tapauksissa osamaksusopimus voi kattaa esimerkiksi 80 % moottoripyörän ostohinnasta, jolloin loput lainanhakijan on annettava käsirahana.

   Monet valitsevat osamaksun sen mutkattomuuden takia, mutta samalla tämän lainamuodon ehtoja ja korkoja tulee verrata tarkkaan muiden vaihtoehtojen kanssa, sillä se ei yllättäen aina olekaan vakuudetonta moottoripyörälainaa automaattisesti edullisempi vaihtoehto.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Löydä edullisin moottoripyörälaina

   Moottoripyörälainan etuna on se, että sen ehdot ja korko ovat neuvoteltavissa hakijan oman taloudellisen tilanteen mukaan.

   Edullisimman moottoripyörälainan löytäminen riippuu monista eri asioista. Alle on eritelty muutama tekijä jotka vaikuttavat merkittävästi siihen millä hinnalla moottoripyörälaina on mahdollista löytää.

   • Lainasumma
   • Vakuudellinen vai vakuudeton moottoripyörälaina
   • Vertaileminen
   • Hakijan tulot ja menot
   • Mahdollinen omistaja-asiakkuus
   • Takaisinmaksusuunnitelma

   Lainasumma

   Lainasummalla on ilmiselvät vaikutukset sekä lainan kokonaiskustannuksiin että myös korkotasoon.

   Moottoripyörälainan suuruutta arvioidessa sinun tulisi miettiä realistisesti minkälainen lainasumma haluamasi hankinnan tekemiseen todellisuudessa riittää. Lainasumma kannattaa pyrkiä asettamaan mahdollisimman lähelle tätä suunnitellun hankinnan hintaa.

   Mikäli tarkka hankintahinta ei ole vielä tiedossa, kannattaa lainaan jättää hieman mukautumisvaraa ja nostaa haettavaa summaa hieman ennakoitua ylemmäs.

   Lainasumma kannattaa asettaa tässä tapauksessa mieluummin ylä- kuin alakanttiin, sillä kokonaan uusi moottoripyörälaina tarkoittaa usein myös kokonaan uusia avauskustannuksia.

   Moottoripyörälaina vakuudella vai ilman

   Ensinnäkin koron suuruuteen vaikuttaa se, onko kyseessä vakuudellinen vai vakuudeton laina. Siinä missä vakuudettomien lainojen korot voivat olla käytännössä katsoen lähes mitä tahansa 5-20 prosentin välillä, vakuudellisen lainan koron saa usein neuvoteltua niinkin alhaiseksi kuin 2-3 prosenttiin.

   Jos sinulla vain on esittää vakuuksia, ne kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

   Toisaalta, jos kyseessä on suhteellisen pieni moottoripyörälaina, voi myös vakuudeton laina olla yhtä taloudellinen vaihtoehto, ja varsinkin silloin, kun sinulla on esittää maksukykyä, jonka ansiosta myös pankki näkee turvalliseksi laskea lainan korkoa.

   Moottoripyörälainojen vertailu

   Edullisin moottoripyörälaina selviää luonnollisesti lainoja vertailemalla.

   Hakemuksen täyttäminen tapahtuu yhdessä ja samassa paikassa, jonka jälkeen palveluumme liitetyt pankit antavat sinulle oman lainatarjouksensa.

   Hakijan tulot ja menot

   Hakijan tulot ja menot vaikuttavat myös merkittävästi moottoripyörälainan hintatasoon.

   Pankit ja eri lainantarjoajat tekevät kaikista hakijoista aina riskiarvion. Hakijan tulotaso onkin yksi merkittävimmistä tekijöistä siihen minkälaisen riskin moottoripyörälainaa myöntävä taho näkee ottavansa.

   Säännölliset kuukausitulot ovat siis yksi merkittävä tekijä, jonka avulla voit saada edullisempaa lainaa moottoripyörään.

   Omistaja-asiakkuus

   Pankkien omistaja-asiakkaana sinun on syytä pitää mielessä, että omasta pankista haettaessa moottoripyörälaina kerryttää myös bonuksia.

   Näitä bonuksia voit myöhemmässä vaiheessa käyttää esimerkiksi OP-pankissa moottoripyörän vakuutusmaksujen tai vaikkapa itse lainan kulujen maksamiseen.

   Lisäksi joissakin pankeissa, kuten Nordeassa, pankin niin kutsutuille Premium-asiakkaille on tarjolla todella kilpailukykyisiä korkoja. Mikäli lainanhakijalla on jo entuudestaan tällainen etulyöntiasema, kannattaa se ehdottomasti ottaa lainan haussa huomioon.

   Takaisinmaksusuunnitelma

   Myös lainan takaisinmaksusuunnitelman sisältö vaikuttaa pitkälti siihen, kuinka edullisesta moottoripyörälainasta loppujen lopuksi voidaan puhua. Näin ollen:

   Hyvä tietää

   Mitä suurempi lainasumma on, mitä pitempi lainan takaisinmaksuaika on ja mitä pienemmät lainan kuukausierät ovat, sitä korkeammaksi myös moottoripyörälainan lopulliset kulut nousevat.

   Myös se, millaisen koron hakija valitset haettavaan lainaan, vaikuttaa kaikkiin lopullisiin kuluihin. Esimerkiksi silloin, jos moottoripyörälainan korko on sidottu kolmen kuukauden Euriboriin, korko tarkastetaan kolmen kuukauden välein.

   Tästä syystä onkin tärkeää, että laadit aina tarkan maksusuunnitelman ja varaudut myös yllättäviin tilanteisiin, joissa lainan takaisinmaksu voi vaarantua. Näistä poikkeustilanteista sekä muista lainan yksityiskohdista kannattaa aina keskustella yhdessä moottoripyörälainaa myöntävän pankin kanssa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Edullisin korko moottoripyörälainaan

   Kuten edellä on jo huomattu, vakuudellisten ja vakuudettomien lainojen koroissa on varsin suuri ero. Tämä ero vaikuttaa myös merkittävällä tavalla siihen, kumpi vaihtoehdoista tulee edullisemmaksi.

   Jos vakuudellinen moottoripyörälaina ei ole syystä tai toisesta mahdollinen, myös vakuudettomaan vaihtoehtoon on mahdollista saada varsin kilpailukykyinen korko.

   Se, mikä ratkaisee lainan lopullisen koron, on tietysti hakijan tausta. Mitä luotettavampi ja omavaraisempi hakija on taloudelliselta tilanteeltaan ja takaisinmaksukyvyltään, sitä paremman koron ja lainaehdot hakija tulee myös saamaan.

   Moottoripyörälainan korkotasoon vaikuttavat monet eri tekijät. Hakijan säännöllisten kuukausitulojen lisäksi pankki haluaa tietää, millaisessa työssä hakija on ja onko kyseessä esimerkiksi osa-aikainen vai kokoaikainen, määräaikainen vai vakituinen työpaikka. Palkan lisäksi hakijan on selvitettävä pankille myös kaikki muut tulonsa.

   Tulojesi tulee luonnollisesti kattaa kaikki menot sekä tietysti tulevan lainan kuukausierät kokonaisuudessaan. Myös luottotiedot ja entiset velat tai lainat tarkistetaan, jonka lisäksi pankki arvioi yleisellä tasolla maksukykysi sekä taloudellisen tilanteen.

   Lyhyesti sanottuna, jos tulosi kattavat menosi ja niistä jää vielä ylikin, olet maksanut laskusi ajallaan, sinulla on säännölliset kuukausitulot ja puhtaat luottotiedot, edullisemman koron neuvotteleminen on täysin mahdollista myös vakuudettomaan moottoripyörälainaan.

   Lopullisen koron ja lainaehdot määritteleekin aina moottoripyörälainaa myöntävä pankki.

   Halvin moottoripyörälaina löytyy kilpailutuksen avulla

   Kuten muissakin lainan muodoissa, myös moottoripyörälainassa halvin vaihtoehto löytyy aina lainojen kilpailuttamisen avulla. Asiakkaan saattaa olla erittäin vaivalloista ja aikaa vievää hakea jokaiselta lainantarjoajalta yksittäin lainatarjous.

   Kilpailuttamalla lainan, sinun on mahdollista yhden lomakkeen avulla vastaanottaa lainatarjouksia useilta eri toimijoilta.

   Henkilö syöttää lainalta haluamansa tiedot ylös, jonka jälkeen lainat kilpailuttava taho kerää näiden tietojen perusteella lainatarjouksia useilta eri toimijoilta.

   Kilpailuttamalla lainat käännät myös markkinoiden asetelman hieman päälaelleen. Sen sijaan, että etsisit itse parasta lainantarjoajaa, kilpailutuksen avulla lainantarjoajat laitetaan kilpailemaan asiakkaista.

   Lainojen kilpailutus mahdollistaa näin ollen matalamman hinnan haluttuun lainaan. Lisäksi kilpailutuksen avulla sinun on helppoa valita monista vaihtoehdoista itselleen paras ja sopivin laina.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Moottoripyörän rahoitus onnistuu myös lainoja yhdistämällä

   Tänä päivänä moottoripyörän rahoitus hoituu kätevästi joko omalla käsirahalla tai lainalla – ja toisinaan myös näiden kahden yhdistelmällä.

   Moottoripyörän ostaminen on monelle iso päätös ja jos ajoneuvo aiotaan hankkia lainarahalla, on tärkeää, että parhaiden lainaehtojen takaamiseksi eri lainatarjouksia vertaillaan keskenään.

   Eri pankkien myöntämien moottoripyörälainojen ehdot ja korot vaihtelevat suuresti, joten lainojen vertailun avulla sinulle selviää varsin nopeasti mikä lainatarjous on kannaltasi kaikkein edullisin.

   Moottoripyörälainojen kilpailuttaminen voi esimerkiksi 20 000 euron arvoisen pyörän kuluissa säästää useita satoja euroja.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Moottoripyörälaina – selvitä todellinen hinta laskurin avulla

   Moottoripyörälainan todellinen vuosikorko voi vaihdella merkittävästi siitä mitä pelkkä nimelliskorko antaa ymmärtää. Tämän takia sinun kannattaakin sopivaa moottoripyörälainaa valitessasi vertailla nimenomaan lainojen todellisia vuosikorkoja.

   Voit myös arvioida lainan todellisen vuosikorko lainalaskurin avulla. Mikäli hankinnan kohteena on moottoripyörälaina laskuri auttaa sinua arvioimaan lainan todelliset kustannukset suoraan siihen.

   Lainalaskuriin syötät arvioitavan lainatarjouksen ominaislukuja, jonka jälkeen lainalaskuri arvioi kuinka paljon moottoripyörälaina maksaa todellisuudessa.

   Tutustu myös

   Moottoripyörälaina – Usein kysyttyä

   Miten voin hakea moottoripyörälainaa?
   Vakuudetonta moottoripyörälainaa kannattaa hakea netistä, jossa lainat pystyy kätevästi kilpailuttamaan ennen lainan nostamista. Lainavertailun pystyt tekemään esimerkiksi Summarumin lainavertailun kautta.
   Mikä on sopiva korko vakuudettomaan moottoripyörälainaan?
   Lainojen korot vaihtelevat paljon rahalaitoksen ja henkilön oman taloustilanteen mukaan. Edullinen korko moottoripyörälainaan lähtentelee 5%.
   Miksi moottoripyörälainat kannattaa kilpailuttaa?
   Vakuudettomien lainojen korot ovat korkeampia kuin vakuudellisten, minkä lisäksi ne vaihtelevat suuremmalla skaalalla. Kilpailuttamalla lainat löydät markkinoiden edullisimman koron tai muuten sinulle sopivimman, vakuudettoman luoton.