Yrityslainaa konsulttiyritykselle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
2 000 - 3 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
5 000 - 2 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
CapitalBox yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat CapitalBoxilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.
1 000 - 350 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.
1 000 - 350 000 €6 kk - 36 kkHae lainaaArrow
CrediNord tarjoaa yrityslainaa ja limiittiluottoa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 350.000 €. Yrityslainan saamisen ei pitäisi olla vaikeaa ja monimutkaista. Siksi CrediNord kehitti helpon ja nopean tavan saada yrityslainaa: Pyydä maksuton lainatarjous ja saat vastauksen normaalisti jo tunnissa arkisin klo 9-17.
1 000 - 300 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Siltaraha Yrityslaina on vaivaton ratkaisu yrityksen akuuttiin rahantarpeeseen.
1 000 - 250 000 €1 kk - 24 kkHae lainaaArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 200 000 €1 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 200.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.
1 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
3 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–18 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.
1 000 - 20 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 10 000 €1 kk - 12 kkHae lainaaArrow
Broadenin lainapalvelu on kehitetty suomalaisille yrittäjille. Palvelemme kaikkia yrityksiä - myös niitä kaikkein pienimpiä. Riittää, että yritykselläsi on y-tunnus. Yrityslainaa voi hakea 1000 eurosta jopa 10 000 euroon asti. Et tarvitse hakemukseen yhtään liitettä, ja selviät hakemuksen täyttämisestä hetkessä, kun sinulla on verkkopankkitunnukset turvallista tunnistautumista varten.
2 000 - 10 000 €6 kk - 24 kkHae lainaaArrow
FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen luottoyhtiö, joka tarjoaa 2.000-10.000 euron luottoja 6-24 kuukauden maksuajalla suomalaisille yhtiöille. Luottoja myönnetään kaikille yritysmuodoille. Lainaa myönnetään myös täysin uusille yhtiöille. Edellytyksenä on, että yhtiö on rekisteröity kaupparekisteriin

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa konsulttiyritykselle

Suurin pääoma konsulttiyrityksissä on yrityksen työntekijöissä. Asiantuntijoiden tietotaito ei ole siirrettävissä koneille eikä tuotteisiin, minkä vuoksi huomiota on kiinnitettävä henkilöstön hyvinvointiin, tyytyväisyyteen ja jaksamiseen. Kun henkilöstö on sitoutunut yritykseen, tietotaito myös pysyy yrityksessä. Jotta konsulttiyritys on vakuuttava, sen on oltava kunnossa niin sisältä kuin ulkoakin. Ulkonaisten seikkojen, kuten laitteiden ja koneiden, on oltava loistakunnossa jokaisen asiakkaan nähden. Oikutteleva kone vie nopeasti uskottavuuden, ja mahdollisesti myös asiakassuhteen.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Konsulttiyritykselle Yrityslainaa

Kuten jokaisen yrityksen, myös konsulttiyrityksen kassa voi joskus olla vaikeuksissa. Vaihtelet ajat ja tilanteet voivat tehdä lovea myyntiin, jos yritykset eivät koe tarvetta konsulteille, ja toisaalta myös jo tehtyjen töiden korvaukset voivat viipyä matkalla. Ajat ovat olleet jo pari vuotta niin vaihtelevia, että konsulttiyritysten asiakkailla voi olla heistä itsestäänkin riippumattomia maksuvaikeuksia. Työntekijät voivat sairastaa pitkään, materiaalien toimitus katkeilla.

Nämä kuitenkin vaikuttavat asiakkaiden maksukykyyn ja sitä kautta myös konsulttiyritykseen. Lainan ottaminen on joskus jopa pakollista, jotta yrityksen toiminnot eivät vaaraannu. Äkillinen tarve voi syntyä esimerkiksi ajoneuvon rikkoutumisesta tai älylaitteiden vanhentumisesta. Etenkin konsulttiyrityksessä kaikkien tarvittavien laitteiden on oltava viimeisen päälle kunnossa, koska se luo uskottavuutta myös asiakkaiden silmissä. Henkilökuntakin voi tehdä työtään paremmin, kun laitteet toimivat kuten pitää.

Yrityslainaa konsulttiyritykselle ilman vakuuksia

Perinteisesti pankit ja rahalaitokset ovat myöntäneet lainaa vain vakuuksia ja takaajia vastaan. Silloin lainanantajan, eli pankin, riski ei kasva kovin suureksi, sillä tarvittaessa vakuus siirtyy lainan maksuksi. Yhtä lailla takaaja on varmistamassa sitä, että laina tulee maksetuksi, loppuviimeksi hänen toimestaan. Vakuudeton laina perustuu sille, että pankki ottaa ison riskin, ja lainan korko on suurempi. Muina lainavaihtoehtoina tässä käsitellään myös joustoluottoa.

Vakuus

Lainan panttina on tavallisesti pidetty aina jonkinlaisia vakuuksia. Ne voivat olla esimerkiksi yrityksen kalliita koneita, ajoneuvoja tai kiinteistöjä. Koska vakuuden arvo on ensin arvioitava lainanantajan toimesta, tällainen laina ei nopea hakea tai myöntää. Vakuudellista lainaa hakiessa olisi hyvä miettiä myös sitä, miten käy, jos vakuudeksi asetettu asia menetetään. Tulevaisuudestahan emme tiedä mitään varmaa, joten on huomioitava kovatkin takaiskut. Jos vakuus menetetään, rampauttaako se myös liiketoiminnan? Mikä olisi sellainen vakuus, jota ilman toimintaa pystytään edelleen jatkamaan? Vakuuden arvo voi myös olla arvioijasta kiinni. Vaarana on, että toisaalta vakuuden arvo lasketaan liian korkeaksi ja realisoinnissa huomataan lainanantajan voivan vielä vaatia lisää vakuuksia. Ja toisaalta vakuuden arvo voidaan arvioida liian pieneksi, ja lainanottaja menettää siinä rahaa.

Takaaja

Kun velalla on takaaja, kyseessä on henkilötakaus. Yrityslainassa takaajana voi olla oikeustoimikelpoinen henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa eikä maksuhäiriöitä ole. Myös yrityksen omistaja voi toimia yrityksensä velan takaajana. Kovin kevyin perustuin kukaan tuskin lähtee takaajaksi, sillä tällainen henkilö ottaa henkilökohtaisesti vastuun velasta. Jos alkuperäinen lainanottaja ei pysy lainan takaisinmaksuaikataulussa, velka lankeaa takaajan maksettavaksi.

Vakuudettomuus

Sellaisia pankkeja ja rahalaitoksia, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia, on jo paljon markkinoilla. Vakuudeton laina on helppo ja nopea hakea sekä myöntää, sillä hakemusten käsittely on yleensä automatisoitu. Myöntävän päätöksen lainaan saa yleensä silloin, kun lainasumma vastaa yrityksen maksukykyä, eikä yrityksellä tai lainan hakijalla ole maksuhäiriöitä ja luottotiedot ovat kunnossa. Nämä tiedot järjestelmät saavat automaattisesti verkosta. Summarumin lainavertailutaulukon lainanantajat ovat nimenomaan sellaisia, jotka eivät vaadi vakuuksia.

Taulukosta näet nopeasti ja helposti, millainen on yleinen korkotaso, ja kuinka paljon kuluja minkäkin suuruisista lainoista koituu. Eri lainanantajien erot hahmottuvat helposti, samoin maksuajan pituuden korrelaatio kuluihin. Taulukko on koottu helpottamaan sinun päätöstäsi, koska et joudu itse keräämään vastaavia tietoja. Pääset suoraan siihen vaiheeseen, jossa voit jo tehdä päätöksiä hausta sen sijaan, että etsisit ensin perustietoja lainantarjoajista. Säästät siis jo kättelyssä aikaa.

Joustoluotto

Usein laina on suuri summa rahaa, joka maksetaan kerralla tilille. Jos tarve on vaihteleva, eikä tarvittava summa ole heti suuri, joustoluotto voi olla oikea ratkaisu. Joustoluoton koko summaa ei makseta suoraan hakijan pankkitilille, vaan hakija siirtää tarvitsemansa summan tililleen niin halutessaan, sen suuruisina määrinä kuin haluaa. Silloin kokonaissumma voi olla suuri, mutta korkoa maksetaan vain lainassa olevasta osasta, ei kokonaissummasta. Jos koko lainasumma on jossain vaiheessa käytössä, lainaa ei enää voi nostaa. Kun sitä maksetaan takaisin, lainapotti täyttyy taas, ja lisänostot ovat mahdollisia.

Ota nämä huomioon, kun haet yrityslainaa konsulttiyritykselle

Jokainen lainaa ottava tekee viisaasti, kun harkitsee lainan tarpeen etukäteen, sekä tutustuu lainanantajiin ja lainojen ehtoihin. Aivan ensimmäiseksi on syytä selvittää oman yrityksen tiedot. Vakuudettoman lainan ehtona on yleensä aina se, että niin yritys kuin lainanhakija ovat maksukykyisiä ja luottotiedot ovat kunnossa. Lainan takaisinmaksusta on syytä tehdä kunnon aikataulu ja arvoida realistisesti, millaisia summia yrityksellä on mahdollisuus suorittaa. Tämän suhteen on hyvä olla ennemmin pessimistinen kuin optimistinen, ja laskea kuukausittaisten lyhennysten maksimisummat alakanttiin.

Vertaile eli lainanantajia. Summarumin lainavertailutaulukosta näet suoraan eri lainasummien tiedot, maksuajan vaikutuksen lainan kuluihin sekä korot. Tutustu lainojen lisäkuluihin, ja selvitä millaisin ehdoin lainan takaisinmaksun aikaa voidaan muuttaa. Tarkista, onko laina mahdollista maksaa aiotussa nopeammassa aikataulussa ja näin säästää kuluissa, vai onko se tehty mahdottomaksi.

Hae yrityslainaa konsulttiyritykselle heti tilille

Vaikka vakuudettoma lainan korot ovat suurempia kuin vakuudellisten lainojen, vakuudettomassa lainassa on kuitenkin omat etunsa. Näistä eduista merkittävin on sen nopeudessa. Koska vakuudettoman lainan käsittely on automatisoitu lainanantajan päässä, saat hyvin nopeasti lainahakemuksen jättämisen jälkeen lainatarjouksen. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään, ja voit rauhassa tutustua ehtoihin sekä vertailla eri lainanantajia. Summarum on koonnut luotettavia, tuttuja pankkeja ja rahalaitoksia, joiden kulut näet yhdellä silmäyksellä lainavertailutaulukostamme. Aikaasi säästyy, kun tiedot on koottu sinulle valmiiksi. Jos lähestyisit jokaista näistä yrityksistä itse, joutuisit tekemään kymmeniä hakemuksia. Kun olet tehnyt sopimuksen lainanantajan kanssa, sopimanne lainasumma maksetaan usein tilillesi jo jopa samana päivänä.

Lainoja ja lainanantajia vertaillessa on syytä tutustua myös eri yritysten lainaehtoihin. Emme koskaan tiedä, mitä tulevaisuus on päämme menoksi suunnitellut, ja seuraava suuri käänne voi odottaa meitä kulman takana. Kiinnitä siis huomiota siihen, miten lainanantaja suhtautuu takaisinmaksun aikataulun muuttamiseen ja onko neuvoteltavissa lyhennysvapaita kuukausia. Asiakaspalvelun yhteystiedot ja yhteydenottotavat on hyvä olla valmiiksi tiedossa, silloinkin jos kaikki sujuu hyvin.

Konsulttiyrityksen rahoitus ja yleisimmät rahoitustarpeet

Talouden elpyessä ja hakiessa tuttuja uriaan, myös konsulttiyritysten toiminta on käynnistynyt ja kasvamassa. Jotta kysynnän piikit saadaan hyödynnettyä, voidaan lainarahaa käyttää investointina. Uusien laitteiden hankkiminen ja henkilökunnan lisäykset toki maksavat, mutta markkinatilanne on hyödynnettävä. Laina maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin, kun sen käyttää yrityksen hyödyksi ja innovointiin.

Ohjelmistot

Konsulttiyrityksen on syytä pysyä mukana uusissa innovaatioissa ja tutkia, millaisia ohjemistoja markkinoilla on käytössä. Ne voivat helpottaa sekä oman yrityksen että muiden yritysten toimintaa. Esimerkiksi erilaiset toiminnanohjausjärjestelmät ovat tulossa yleisesti käyttöön siivous- ja rakennusfirmoihin, ja näistä on syytä olla tietoinen. Kaikki yritykset eivät ole vielä ymmärtäneet, että kirjanpidon kuitit, kuin myös koko kirjanpito, on mahdollista hoitaa sähköisesti. Uuden tiedon vieminen konsultoitaviin yrityksiin on niille kullanarvoista.

Laitteet

Kuten ohjelmistojen, myös laitteiden suhteen on syytä seurata lanseerauksia ja laiteyrityksiä tarkasti. Erilaisten laitteiden uudet ominaisuudet ja käyttökohteet voivat olla yllättäviä, ja omaa luovuttaankin voi käyttää mietittäessä innovatiivisia käyttötapoja laitteille. Asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen laitehankinnoilla voi olla helpotus, kun asiakas on vuosikausia paininut vaikkapa vaikean kopiokoneen kanssa.

Koulutus

Uusien laitteiden ja ohjelmistojen vyöryessä markkinoille on myös osattava käyttää niitä. Vaikka kädessä olisi Samsungin uusin puhelin, se on hyödytön jos ominaisuuksia ei opettele käyttämään. Sama juttu uusien ohjelmistojen kanssa, etenkin jos niitä pitäisi suositella myös asiakkaiden käyttöön.

Laite- ja ohjelmistovalmistajat kyllä järjestävät erilaisia koulutuksia, mutta koulutuksen voi ostaa myös muilta toimijoilta. Eräässä mielessä muualta ostettu koulutus voi olla jopa parempi, koska yhden valmistajan ohjelmistoon tai laitteeseen sitoutumaton kouluttaja osaa ja voi antaa aiheellista kritiikkiä. Vastaavasti hän osaa suositella ohjelmistoja ja laitteita, jotka voivat paremmin sopia koulutettavien ja asiakkaiden tarpeisiin.

Henkilöstön kouluttaminen on myös yksi tapa luoda heille tunnetta merkityksellisyydestä. Koulutus tuo mukanaan myös uusia ajatuksia ja ideoita, mikä piristää myös yritystä. Koulutettava kokee, että häneen panostetaan ja hänen halutaan pysyvän mukana.

Ajoneuvot

Monessa yrityksessä kuljetaan edelleen autoilla. Työsuhdeautot ovat kuitenkin jäämässä unholaan, ja niiden tilalle on tulossa työsuhdepyöriä. Sähköavusteisilla pyörillä matkat taittuvat kevyesti, ja ne ovat ekologinen vaihtoehto keskustassa. Lyhyillä matkoilla pyörät ovat usein jopa nopeampia kuin autot! Sähköpyörällä liikkuva konsultti voi olla jopa nostetta tuova seikka markkinoinnissa.

Henkilöstö

Osaavan henkilöstön sitouttaminen konsulttiyritykseen on ensiarvoisen tärkeää. Jos ammattilaiselle tulee tunne, ettei häntä arvosteta, voi asialistalla olla seuraavana uuden työpaikan etsintä. Pahimmillaan työntekijän mukana lähtee paitsi työpanos, myös vaikeasti korvattavaa tietotaitoa.

Palkkapussin suuruus on harvoin merkitsevin tekijä työntekijälle. Merkitsevämmäksi nousee työn arvostus, kuulluksi ja nähdyksi tuleminen. Miten tämä sitten osoitetaan työntekijälle? Tämä voi olla vaikeaa, sillä jokainen työntekijä on ainutkertainen. Toista motivoi bonus, toista yhteiset juhlat. Paras ratkaisu voisi olla erilaisten huomionosoitusten paletti, työntekijöiden huomioiminen monipuolisesti ja usein. Keskustelut esihenkilöiden kanssa ovat tärkeässä asemassa, kun kartoitetaan millaisia huolia työntekijöillä on. Kun huoliin otetaan kantaa, ja vaikkapa esiin nostettu kysymys ergonomiasta huomioidaan, työntekijä tuntee että hänestä välitetään.

Työntekijöiden keskinäiset suhteet ovat myös asia, joka vaikuttaa työpaikalla viihtymiseen. Jos persoonat lyövät keskenään tulta, työntekijästä voi työpaikan vaihto alkaa tuntua helpotukselta. Välejä voidaan parantaa sillä, että porukkaa ryhmäytetään. Se, millä tavalla tämä tapahtuu, riippuu työpaikan persoonista. Erilaiset tapahtumat ovat tietenkin yksi tapa, ja toisaalta myös yhteisten haasteiden voittaminen. Jos työntekijöiden välit menevät oleellisesti huonompaan suuntaan ja ne tulehtuvat, ulkopuolinen apu on tarpeen. On tärkeää puuttua tilanteeseen varhaisessa vaiheessa.

Yrityslaina on konsulttiyritykselle sijoitus

Rahalle on aina käyttöä, eikä sitä ole koskaan liikaa. Jos rahaa ei ole, voidaan silti olla tilanteessa jossa sen käyttö on välttämätöntä. Edellä kuvaillut käyttökohteet ovat osin sellaisia, joiden tarve voi tulla äkisti eteen.

Summarum on niin yksityishenkilöiden kuin yritystenkin apuna talouden eri tilanteissa. Kotimaisen yrityksen tarkoitus on auttaa suomalaisia hallitsemaan talouttaan, kaikissa elämänvaiheissa. Yritysten avuksi olemme luoneet lainavertailutaulukon, jonka avulla pääset nopeasti kärryille lainojen kuluista. Näiden tietojen avulla pääset suunnittelemaan yrityksesi taloutta, ja pääset tavoittelemaan yrityksen täyttä potentiaalia.