Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Kilpailuta ja hae lainaa verkkopankkitunnuksilla netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa verkkopankkitunnuksilla 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan verkkopankkitunnuksilla. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa verkkopankkitunnuksilla luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta laina verkkopankkitunnuksilla voi löytyä helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa verkkopankkitunnuksilla 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

Kilpailuta ja vertaile lainat verkkopankkitunnuksilla helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa verkkopankkitunnuksilla.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa verkkopankkitunnuksilla. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina verkkopankkitunnuksilla.

Vinkki

Kilpailuta laina verkkopankkitunnuksilla netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa verkkopankkitunnuksilla erikseen jokaisesta rahoitusyhtiötä, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina verkkopankkitunnuksilla netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan verkkopankkitunnuksilla pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu on hyvä tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

  • lainan korkoihin
  • kuukausierään
  • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina verkkopankkitunnuksilla heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan verkkopankkitunnuksilla, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun se on hyväksytty, laina verkkopankkitunnuksilla maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina verkkopankkitunnuksilla

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa verkkopankkitunnuksilla – näin se onnistuu

Tänä päivänä on helppo hakea lainaa pankkitunnuksilla ja se on nopeuttanut lainanhakuprosessia merkittävästi. Hakijana saat alustavan lainapäätöksen nopeimmillaan jopa minuuteissa.

Sinun ei tarvitse varata aikaa henkilökohtaiselle käynnille pankkiin lainaneuvotteluihin ja järjestää sitä varten itsellesi vapaata. Hakuprosessi on pitkälle automatisoitu.

Yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjoukset usealta eri luotonantajalta ja vieläpä nopeasti. Lainoja kannattaakin vertailla, koska niiden koroissa ja muissa kuluissa voi olla todella merkittäviä eroja.

Vain kilpailuttamalla voit löytää itsellesi edullisimman lainan. Tarjoukset esitetään samanmuotoisina ja selkeästi ilman piilokuluja. Näin saat selkeän käsityksen lainasta, sen ehdoista sekä siitä, miten se sopii omaan talouteesi.

Toimintamme on aina puolueetonta. Kilpailutus on aina kauttamme maksutonta eikä se velvoita hyväksymään jotakin tiettyä lainatarjousta, jos se tuntuu omaan talouteesi sopimattomalta tarjoukselta.

Käymme tässä artikkelissa tarkemmin läpi mitä kaikkea kannattaa huomioida, kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla. Selvitämme myös, miksi siitä on tullut niin suosittua niin hakijoiden kuin luotonantajien keskuudessa.

Kuka voi hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla?

Jotta voit saada kauttamme lainaa verkkopankkitunnuksilla, sinun on täytettävä seuraavat kriteerit:

  • Tulosi ovat säännölliset.
  • Olet vähintään 18-vuotias.
  • Luottotietosi ovat puhtaat.
  • Vakituinen kotisi on Suomessa.

Näin haet lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainan hakeminen netissä verkkopankkitunnuksilla on tehty palvelussamme mahdollisimman yksinkertaiseksi. Hakemus on yhdenmukainen kaikkien kilpailutuspalveluihin rekisteröityneiden luotonantajien kanssa. Yhdellä hakemuksella voit siksi kilpailuttaa useiden yhtiöiden lainat yhdellä kertaa.

Hakemuksen täyttämiseen kannattaa varata aikaa ja se kannattaa täyttää huolellisesti, sillä vain niin saat itsellesi parhaan lainatarjouksen. Hakemuksessa kysytään henkilötietojen lisäksi tulotiedot ja tulolaji. Lisäksi kysytään jo olemassa olevat velat, mutta näitä tietoja käytetään vain hakijan maksukyvyn arviointiin.

Tiesitkö?

Kilpailutuksessa sinulta ei kysytä lainan käyttötarkoitusta, vakuuksia tai takaajia. Suurempaa lainaa haettaessa voi olla järkevää hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

Kun hakemus on täytetty huolellisesti, saat pian lainatarjouksia omaan sähköpostiisi. Näitä tarjouksia vertailemalla saat edullisimman sopimuksen. Vertailussa sinun kannattaa katsoa niin korkoa kuin lainan muita hoitokuluja, joista koostuu todellinen vuosikorko.

Kun itsellesi edullisin laina verkkopankkitunnuksilla on löytynyt, se hyväksytään luotonantajan ohjeiden mukaisesti omilla pankkitunnuksilla ja toimittamalla sähköisiä kanavia pitkin pyydetyt liitteet lainahakemuksen hyväksymistä varten.

Kun lainasopimus on molemmin puolin allekirjoitettu, siirtyy rahat maksuun ja voit nostaa ne omalle tilillesi. Nopeimmillaan koko prosessin voi saada hoidettua jopa yhdessä arkipäivässä.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla näiden pankkien asiakkaana

Nykyään jokaisen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla voit hakea omasta pankista jonkinlaista lainaa. Se millaista lainaa oma pankki tarjoaa, onkin kokonaan toinen asia.

Lainojen kilpailutukseen erikoistuneissa palveluissa on pankkien lisäksi myös muita luottoihin ja rahoituksiin erikoistuneita yhtiöitä. Näiden lainavalikoima voi olla hyvin paljon laajempikin mitä pankeilla.

Korkotason ollessa alhaalla myös jo pelkästään koroissa voi olla tuntuvia eroja eri rahoitusyhtiöitä välillä. Joskus oma pankki ei pysty tarjoamaan edullisinta korkoa, muista kuluista puhumattakaan.

Lainojen avausmaksut, kuukausittaiset tilinhoitomaksut ja laskutuslisät voivat nostaa todellisen vuosikoron merkittävän korkeaksi. Kilpailuttamalla löytyy se itselle kaikkein edullisin vaihtoehto, joka sopii omaan talouteen eikä horjuta sen tasapainoa.

Summarumin kilpailutus toimii suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, joten haku ei siitä jää kiinni minkä pankin hakija satut olemaan. Yleensä pankilta suoraan lainaa haettaessa pankki vaatii sinulta pankin asiakkuutta. Tällöin kilpailutus omaehtoisesti voi osoittautua haastavaksi ja erittäin työlääksi prosessiksi.

Jos siis haluat saada tarjoukset myös muilta kuin omalta pankilta, se vaatii kilpailutuspalvelun käyttöä. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, oli käytössäsi sitten minkä tahansa pankin verkkopankkitunnukset.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Verkkopankkitunnusten hyödyntäminen lainan hakemisessa

Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen on nykyaikaista ja mahdollistaa lainan hakemisen juuri silloin kun sinulla on siihen sopiva hetki. Voit täyttää hakemuksen vaikka keskellä yötä, mutta lopullinen lainahakemus hyväksytään ja laina laitetaan maksuun luotonantajan aukioloaikojen puitteissa.

Verkkopankkitunnusten hyödyntäminen lainan hakemisessa takaa myös sinulle turvallisen hakuprosessin, koska verkkopankkitunnukset ovat vahva tunnistautumismetodi kilpailutuksessa aivan samalla tavalla kuin kirjautuessa niillä viranomaisten tarjoamiin palveluihin.

Lainan hakeminen verkkopankkitunnuksilla tapahtuu vahvasti salattua yhteyttä pitkin aivan kuten pankeillakin päivittäisessä rahaliikenteessä, ja se takaa kaikkien tietojen turvallisen välittämisen hakijan ja luotonantajien välillä.

Usein hakijan henkilöllisyyden vahvistamiseksi pyydetään syöttämään verkkopankkitunnusten lisäksi myös puhelimeen erikseen tekstiviestillä tuleva kertakäyttöinen koodi. Tätä koodia on mahdoton ulkopuolisten arvata, joten identiteettivarkauksien riski on saatu minimoitua tehokkaasti.

Verkkopankkitunnuksilla saadaan myös poimittua sinusta perustiedot, jolloin riski näppäilyvirheisiin pienenee ja tiedot ovat ajanmukaiset. Pienikin näppäilyvirhe voidaan tulkita luotonantajan päässä virheelliseksi tiedoksi ja tämä voi johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen.

Siksi hakemuksen täytössä kannattaa olla huolellinen ja esimerkiksi yhteystiedot tulee vastata verkkopankkitunnuksista saatavia tietoja.

Pankit saavat tiedot suoraan Digi- ja väestötietovirastosta (entinen maistraatti), joka mahdollistaa pankkitunnusten käyttämisen vahvassa tunnistautumisessa.

Edut ja riskit

Verkkopankkitunnuksilla lainan hakemisen kiistattomia etuja ovat vaivattomuus ja nopeus. Ennen lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on vaatinut jokaiselta luotonantajalta tarjousten pyytämistä erikseen.

Jokaisen sivuilla on pitänyt täyttää oma hakemus lainaa varten, mutta nyt verkkopankkitunnuksilla haettavassa lainassa on vain yksi hakemus täytettävänä. Tämän jälkeen saat tarjoukset suoraan omaan sähköpostiinsa vertailtavaksi.

Nopeimmillaan tarjouksia tulee jo minuuteissa, mutta sinun ei välttämättä kannata tarttua ensimmäiseen tarjoukseen vaan odottaa hetken. Parissa päivässä saat  jo kattavan käsityksen tarjolla olevista luotonantajista, eri lainojen ehdoista ja lainojen todellisista kustannuksista.

Lainan hakemiseen verkkopankkitunnuksilla voi sisältyä myös riskejä, joita ei tule välttämättä ajateltua.

Jos palvelu tarjoaa lainatarjouksen, joka vaikuttaa vähänkään epäselvältä, sitä ei kannata hyväksyä, vaan raportoida siitä lainojen kilpailutuksen järjestäneelle taholle. Summarumilla olemme tarkkoja siitä, että palvelussamme ei ole kuin luotettaviksi havaittuja pankkeja ja rahoitusyhtiöitä.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen myös tietokoneen välimuisti kannattaa tyhjentää. Näin voit varmistaa sen, ettei mikään yhteys jää vahingossakaan avoimeksi ja muiden luettavaksi.

Hyvä tietää

Jokaisen palvelussamme olevan luotonantajan on oltava asianmukaisesti joko Finanssialan tai Aluehallintoviraston valvonnassa. Palvelussamme on myös luotonantajia, joiden pääpaikka ei ole Suomessa. Niiden on noudatettava silti Suomen rahoitusalan sääntelyä.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla – huomioi nämä asiat

Kun haet lainaa pankkitunnuksilla, on tärkeää huomioida muutama asia. Jos olet hiljattain muuttanut sinun on hyvä tarkistaa, että osoitteenmuutos on välittynyt jo pankille. Pankkitunnuksilla lainaa hakiessasi saat alustavan tarjouksen, joka vaatii sekä sinun että luotonantajan hyväksymisen.

Vasta tämän jälkeen lainasopimus on sitova. Lainan hyväksymistä varten sinun on toimitettava luotonantajan pyytämät liitteet. Vain silloin laina verkkopankkitunnuksilla voidaan lopullisesti hyväksyä ja laittaa maksuun.

Etenkin todellisen vuosikoron vertailu antaa selkeän kuvan lainan koroista ja muista kuluista. Vain vertailemalla lainatarjouksia voit löytää itsellesi edullisimman lainatarjouksen, jolla voit säästää tuntuvasti lainan kuluissa. Naapurin tai ystävän kesken lainatarjousten vertailu ei ole mielekästä, koska tarjoukset lasketaan aina jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti ja eivät ole siten vertailukelpoisia keskenään.

Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, molempia hakijoita sitovat samat ehdot, myöntämiskriteerit ja molempien on tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla. Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen on vaivatonta ja nopeaa. Aina on silti tärkeää muistaa huolehtia omasta tietojen turvallisuudesta hakemisen jälkeen ja tyhjentää käyttämänsä selaimen välimuisti.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä rahoitusyhtiöiltä saatavista lainoista, jotka saat verkkopankkitunnuksilla.

Varsinaiset lainatarjoukset saat antamiisi tietoihin perustuen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että taulukossa näkemäsi esimerkit ovat vain suuntaa-antavia. Saamasi tarjoukset voivat näyttää toisenlaisilta ehdoiltaan ja sisällöltään.

Turvallisuus kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla

Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen on huomattavasti aiempaa helpompaa ja nopeampaa. Turvallisuus on myös entistä vahvempaa, kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla eri pankeista tai rahoitusyhtiöistä. Pääasiassa verkkopankkitunnukset takaavat siis paremman turvallisuuden lainan hakua ajatellen.

Paremmasta turvallisuudesta huolimatta sinun on silti syytä olla tarkkana oman verkkokäyttäytymisensä suhteen. Omien verkkopankkitunnusten päätyminen vääriin käsiin voi olla todella haitallista.

Joskus esimerkiksi sähköpostiisi saattaa tulla roskaposteja, joissa yritetään kalastella verkkopankkitunnuksiasi. Näihin sähköpostit kannattaa aina suoraa poistaa sen sijaan, että yrittäisi poistua niiden sähköpostilistalta. Tilanne voi usein vain pahentua, mikäli annat huomaamattasi esimerkiksi lisää tietojaan itsestään niitä kalastavalle.

Pahimmassa tapauksessa joku ulkopuolinen voi hakea lainaa verkkopankkitunnuksillasi. Siksi on myös erityisen tärkeää sulkea aina kaikki välilehdet käyttäessäsi jonkun toisen henkilön tai muun tahon tietokonetta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa verkkopankkitunnuksilla – Usein kysyttyä

Minkä pankkien verkkopankkitunnuksilla voi hakea lainaa?
Lainan hakeminen suomalaisilta rahoitusalan toimijoilta onnistuu kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla. Kuluttaja voi siis hakea lainaa kaikilta toimijoilta, huolimatta siitä mistä pankista kuluttajan verkkopankkitunnukset ovat.
Mitkä ovat verkkopankkitunnuksien hyödyntämisen hyvät puolet?
Verkkopankkitunnuksien hyödyntämisen hyviä puolia ovat lainan saamisen vaivattomuus sekä nopeus. Verkkopankkitunnusten avulla lainatarjouksia voi vastaanottaa parhaimmillaan jopa minuuttien kuluessa hakemisesta.
Mitä kuluttajan tulisi ottaa huomioon hakiessa lainaa pankkitunnuksilla?
Kuluttajan tulisi huomioida se, että pelkkä nimelliskorko ei välttämättä anna todellista kuvaa lainan kustannuksista. Tämän takia kuluttajan kannattaa tarkastella etenkin lainan todellista vuosikorkoa.