Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa verkkopankkitunnuksilla

   Kilpailuta ja hae lainaa verkkopankkitunnuksilla netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa verkkopankkitunnuksilla 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan verkkopankkitunnuksilla. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa verkkopankkitunnuksilla jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa verkkopankkitunnuksilla luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa verkkopankkitunnuksilla helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa verkkopankkitunnuksilla 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat verkkopankkitunnuksilla helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa verkkopankkitunnuksilla.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa verkkopankkitunnuksilla. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainan verkkopankkitunnuksilla netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina verkkopankkitunnuksilla netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan verkkopankkitunnuksilla pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina verkkopankkitunnuksilla heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan verkkopankkitunnuksilla, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, lainaa maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina verkkopankkitunnuksilla

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään, tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa verkkopankkitunnuksilla – näin se onnistuu

   Tänä päivänä on helppo hakea lainaa pankkitunnuksilla ja se on nopeuttanut lainanhakuprosessia merkittävästi. Hakija saa alustavan lainapäätöksen nopeimmillaan jopa minuuteissa.

   Hakijan ei tarvitse varata aikaa henkilökohtaiselle käynnille pankkiin lainaneuvotteluihin ja järjestää sitä varten itselleen vapaata. Hakuprosessi on pitkälle automatisoitu ja erilaiset lainojen kilpailutukseen erikoistuneet palvelut ovat yksinkertaistaneet lainojen vertailua hakijalle helpompaan suuntaan.

   Yhdellä hakemuksella voi saada lainatarjoukset usealta eri luotonantajalta ja vieläpä nopeasti. Lainoja kannattaakin vertailla, koska niiden koroissa ja muissa kuluissa voi olla todella merkittäviä eroja.

   Vain kilpailuttamalla hakija voi löytää itselleen kaikkein edullisimman lainan. Lainatarjoukset esitetään samanmuotoisina ja selkeästi ilman piilokuluja. Näin hakija saa selkeän käsityksen lainasta, sen ehdoista sekä siitä, miten se sopii omaan talouteen.

   Lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneet palvelut, joka esimerkiksi kotimainen Summarumkin on, on aina puolueeton. Kilpailutus myös hakijalle aina maksutonta eikä se velvoita hyväksymään jotakin tiettyä lainatarjousta, jos se tuntuu omaan talouteen sopimattomalta tarjoukselta.

   Käymme tässä artikkelissa tarkemmin läpi mitä kaikkea kannattaa huomioida, kun lainaa hakee verkkopankkitunnuksillaan. Selvitämme myös, miksi siitä on tullut niin suosittua niin hakijoiden kuin luotonantajien keskuudessa.

   Näin haet lainaa verkkopankkitunnuksilla

   Lainan hakeminen netissä verkkopankkitunnuksilla on tehty hakijalle mahdollisimman yksinkertaiseksi. Hakemus on yhdenmukainen kaikkien kilpailutuspalveluihin rekisteröityneiden luotonantajien kanssa. Yhdellä hakemuksella voidaan siksi kilpailuttaa useiden yhtiöiden lainat yhdellä kertaa.

   Hakemuksen täyttämiseen kannattaa varata aikaa ja se kannattaa täyttää huolellisesti, että saa itselleen parhaimman lainatarjouksen. Hakemuksessa kysytään muun muassa henkilötietojen lisäksi tulotiedot ja tulolaji. Lisäksi kysytään jo olemassa olevat velat, mutta näitä tietoja käytetään vain hakijan maksukyvyn arviointiin.

   Verkkopankkitunnuksilla tehtävässä kilpailutuksessa ei hakijalta kysytä lainan käyttötarkoitusta, vakuuksia tai takaajia. Isompaa lainaa haettaessa voi olla järkevää hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa.

   Kun hakemus on täytetty huolellisesti, niin sen lähettämisen jälkeen hakijalle tulee omaan sähköpostiin lainatarjoukset, joita vertailemalla löytää itselleen edullisimman lainatarjouksen. Vertailussa kannattaa katsoa niin korkoa kuin lainan muita hoitokuluja, joista koostuu todellinen vuosikorko.

   Kun itselle edullisin laina on löytynyt, niin se hyväksytään luotonantajan ohjeiden mukaisesti omilla pankkitunnuksilla ja toimittamalla sähköisiä kanavia pitkin pyydetyt liitteet lainahakemuksen hyväksymistä varten.

   Kun lainasopimus on molemmin puolin allekirjoitettu, siirtyy laina maksuun ja hakija voi nostaa sen omalle tililleen. Nopeimmillaan koko prosessin voi saada hoidettua jopa yhdessä arkipäivässä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Hae lainaa netistä näiden pankkien verkkopankkitunnuksilla

   Nykyään jokaisen suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla voi hakea omasta pankistaan jonkinlaista lainaa. Se millaista lainaa oma pankki tarjoaa, onkin kokonaan toinen asia.

   Lainojen kilpailutukseen erikoistuneissa palveluissa on pankkien lisäksi myös muita luottoihin ja rahoituksiin erikoistuneita yhtiöitä. Näiden lainavalikoima voi olla hyvin paljon laajempikin mitä pankeilla.

   Korkotason ollessa alhaalla myös jo pelkästään koroissa voi olla tuntuvia eroja eri rahoituslaitosten välillä. Joskus oma pankki ei pysty tarjoamaan sitä edullisinta korkoa, muista kuluista puhumattakaan.

   Lainojen avausmaksut, kuukausittaiset tilinhoitomaksut ja laskutuslisät voivat nostaa todellisen vuosikoron merkittävän korkeaksi. Kilpailuttamalla löytyy se itselle kaikkein edullisin vaihtoehto, joka sopii omaan talouteen eikä horjuta sen tasapainoa.

   Kaikki kotimaiset lainojen kilpailutuspalvelut toimivat kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, joten haku ei siitä jää kiinni minkä pankin hakija sattuu olemaan. Yleensä pankilta suoraan lainaa haettaessa pankki vaatii hakijalta pankin asiakkuutta. Tällöin käytännössä lainojen kilpailutus omaehtoisesti voi osoittautua haastavaksi ja erittäin työlääksi prosessiksi.

   Jos siis haluaa saada lainatarjoukset myös muilta kuin omalta pankilta, niin se vaatii kilpailutuspalvelun käyttöä, joka samalla myös säästää hakijan aikaa ja vaivaa, oli käytössä sitten minkä tahansa pankin pankkitunnukset.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Verkkopankkitunnusten hyödyntäminen lainan hakemisessa

   Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen on nykyaikaista ja mahdollistaa lainan hakemisen juuri silloin kun hakijalla on siihen sopiva hetki. Lainahakemuksen voi täyttää, vaikka keskellä yötä, mutta lopullinen lainahakemus hyväksytään ja laina laitetaan maksuun luotonantajan aukioloaikojen puitteissa.

   Verkkopankkitunnusten hyödyntäminen lainan hakemisessa takaa myös hakijalle turvallisen hakuprosessin, koska verkkopankkitunnukset ovat vahva tunnistautumismetodi kilpailutuksessa aivan samalla tavalla kuin kirjautuessa niillä virnaomaisten tarjoamiin palveluihin.

   Lainan hakeminen tapahtuu vahvasti salattua yhteyttä pitkin aivan kuten pankeillakin päivittäisessä rahaliikenteessä, ja se takaa kaikkien tietojen turvallisen välittämisen hakijan ja luotonantajien välillä.

   Usein hakijan henkilöllisyyden vahvistamiseksi pyydetään syöttämään verkkopankkitunnusten lisäksi myös puhelimeen erikseen tekstiviestillä tuleva kertakäyttöinen koodi. Tätä koodia on mahdoton ulkopuolisten arvata, joten identiteettivarkauksien riski on saatu minimoitua tehokkaasti.

   Verkkopankkitunnuksilla saadaan myös poimittua hakijasta perustiedot, jolloin riski näppäilyvirheisiin pienenee ja tiedot ovat ajanmukaiset. Pienikin näppäilyvirhe voidaan tulkita luotonantajan päässä virheelliseksi tiedoksi ja tämä voi johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen.

   Siksi hakemuksen täytössä kannattaa olla huolellinen ja esim. yhteystiedot tulee vastata hakijan verkkopankkitunnuksista saatavia tietoja.

   Pankit saavat tiedot suoraan Digi- ja väestötietovirastosta (entinen maistraatti), joka mahdollistaa pankkitunnusten käyttämisen vahvassa tunnistautumisessa.

   Edut ja riskit

   Verkkopankkitunnuksilla lainan hakemisen kiistattomia etuja ovat vaivattomuus ja nopeus. Ennen lainojen kilpailuttaminen ja vertailu on vaatinut jokaiselta luotonantajalta tarjousten pyytämistä erikseen.

   Jokaisen sivuilla on pitänyt täyttää oma hakemus lainaa varten, mutta nyt verkkopankkitunnuksilla haettavassa lainassa on vain yksi hakemus täytettävänä. Tämän jälkeen saat tarjoukset suoraan omaan sähköpostiinsa vertailtavaksi.

   Nopeimmillaan tarjouksia tulee jo minuuteissa, mutta ensimmäiseen tarjoukseen ei välttämättä kannata tarttua vaan odottaa hetken. Parissa päivässä saa jo kattavan käsityksen tarjolla olevista luotonantajista ja eri lainojen ehdoista ja lainojen todellisista kustannuksista. Lainan hakemiseen verkkopankkitunnuksilla voi sisältyä myös riskejä, joita ei tule välttämättä ajateltua.

   Jos palvelu tarjoaa lainatarjouksen, joka vaikuttaa vähänkään epäselvältä, niin sitä ei kannata hyväksyä, vaan raportoida siitä lainojen kilpailutuksen järjestäneelle taholle. Summarumilla olemme tarkkoja siitä, että palvelussamme ei ole kuin luotettaviksi havaittuja pankkeja ja rahalaitoksia.

   Jokaisen palvelussamme olevan luotonantajan on oltava asianmukaisesti joko Finanssialan tai Aluehallintoviraston valvonnassa.

   Palvelussamme on myös luotonantajia, joiden pääpaikka ei ole Suomessa. Heidän on noudatettava silti Suomen rahoitusalan sääntelyä. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen myös tietokoneen välimuisti kannattaa tyhjentää. Näin voit varmistaa sen, ettei mikään yhteys jää vahingossakaan avoimeksi ja muiden luettavaksi.

   Lainaa netistä pankkitunnuksilla – huomioi nämä asiat

   Kun haetaan lainaa pankkitunnuksilla, niin on tärkeää huomioida muutama asia. Jos hakija on hiljattain muuttanut on hyvä tarkistaa, että osoitteenmuutos on välittynyt jo pankille. Pankkitunnuksilla lainaa haettaessa hakija saa alustavan lainatarjouksen, joka vaatii sekä hakijan että luotonantajan hyväksymisen.

   Tämän jälkeen vasta lainasopimus on sitova. Lainan hyväksymistä varten hakijan on toimitettava luotonantajan pyytämät liitteet, että laina voidaan lopullisesti hyväksyä ja laittaa maksuun. Lainojen kilpailuttamisessa maltti on valttia ja ensimmäiseen tarjoukseen ei kannata tarttua vaan odottaa, että saa muitakin tarjouksia ja vertailla niitä keskenään.

   Etenkin todellisen vuosikoron vertailu antaa selkeän kuvan lainan koroista ja muista kuluista. Vain vertailemalla lainatarjouksia voi löytää itselleen edullisimman lainatarjouksen, jolla voi säästää tuntuvasti lainan kuluissa. Naapurin tai ystävän kesken lainatarjousten vertailu ei ole mielekästä, koska tarjoukset lasketaan aina hakijalle henkilökohtaisesti ja eivät ole siten vertailukelpoisia keskenään.

   Jos lainaa haetaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, niin molempia hakijoita sitovat samat ehdot, myöntämiskriteerit ja molempien on tunnistauduttava verkkopankkitunnuksilla. Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen on vaivatonta ja nopeaa. Mutta on aina tärkeää muistaa huolehtia omasta tietojen turvallisuudesta hakemisen jälkeen ja tyhjentää käyttämänsä selaimen välimuisti.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Turvallisuus kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla

   Verkkopankkitunnuksilla lainan hakeminen on huomattavasti aiempaa helpompaa ja nopeampaa. Turvallisuus on myös entistä vahvempaa, kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla eri pankeista tai rahoituslaitoksista. Pääasiassa verkkopankkitunnukset takaavat siis paremman turvallisuuden lainan hakua ajatellen.

   Paremmasta turvallisuudesta huolimatta lainan hakijan on silti syytä olla tarkkana oman verkkokäyttäytymisensä suhteen. Omien verkkopankkitunnusten päätyminen vääriin käsiin voi olla todella haitallista.

   Joskus esimerkiksi sähköpostiisi saattaa tulla roskaposteja, joissa yritetään kalastella verkkopankkitunnuksiasi. Näihin sähköpostit kannattaa aina suoraa poistaa sen sijaan, että yrittäisin poistua niiden sähköpostilistalta. Tilanne voi usein vain pahentua, mikäli henkilö antaa huomaamattaan esimerkiksi lisää tietojaan itsestään kalastelijalle.

   Pahimmassa tapauksessa joku ulkopuolinen henkilö voi hakea lainaa verkkopankkitunnuksillasi. Siksi on myös erityisen tärkeää sulkea aina kaikki välilehdet käyttäessäsi jonkun toisen henkilön tai muun tahon tietokonetta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa verkkopankkitunnuksilla – Usein kysyttyä

   Minkä pankkien verkkopankkitunnuksilla voi hakea lainaa?
   Lainan hakeminen suomalaisilta rahoitusalan toimijoilta onnistuu kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla. Kuluttaja voi siis hakea lainaa kaikilta toimijoilta, huolimatta siitä mistä pankista kuluttajan verkkopankkitunnukset ovat.
   Mitkä ovat verkkopankkitunnuksien hyödyntämisen hyvät puolet?
   Verkkopankkitunnuksien hyödyntämisen hyviä puolia ovat lainan saamisen vaivattomuus sekä nopeus. Verkkopankkitunnusten avulla lainatarjouksia voi vastaanottaa parhaimmillaan jopa minuuttien kuluessa hakemisesta.
   Mitä kuluttajan tulisi ottaa huomioon hakiessa lainaa pankkitunnuksilla?
   Kuluttajan tulisi huomioida se, että pelkkä nimelliskorko ei välttämättä anna todellista kuvaa lainan kustannuksista. Tämän takia kuluttajan kannattaa tarkastella etenkin lainan todellista vuosikorkoa.