Yrityslainaa kauneushoitolalle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
2 000 - 3 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
5 000 - 2 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
CapitalBox yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat CapitalBoxilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.
1 000 - 350 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.
1 000 - 350 000 €6 kk - 36 kkHae lainaaArrow
CrediNord tarjoaa yrityslainaa ja limiittiluottoa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 350.000 €. Yrityslainan saamisen ei pitäisi olla vaikeaa ja monimutkaista. Siksi CrediNord kehitti helpon ja nopean tavan saada yrityslainaa: Pyydä maksuton lainatarjous ja saat vastauksen normaalisti jo tunnissa arkisin klo 9-17.
1 000 - 300 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Siltaraha Yrityslaina on vaivaton ratkaisu yrityksen akuuttiin rahantarpeeseen.
1 000 - 250 000 €1 kk - 24 kkHae lainaaArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 200 000 €1 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 200.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.
1 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
3 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–18 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.
1 000 - 20 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 10 000 €1 kk - 12 kkHae lainaaArrow
Broadenin lainapalvelu on kehitetty suomalaisille yrittäjille. Palvelemme kaikkia yrityksiä - myös niitä kaikkein pienimpiä. Riittää, että yritykselläsi on y-tunnus. Yrityslainaa voi hakea 1000 eurosta jopa 10 000 euroon asti. Et tarvitse hakemukseen yhtään liitettä, ja selviät hakemuksen täyttämisestä hetkessä, kun sinulla on verkkopankkitunnukset turvallista tunnistautumista varten.
2 000 - 10 000 €6 kk - 24 kkHae lainaaArrow
FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen luottoyhtiö, joka tarjoaa 2.000-10.000 euron luottoja 6-24 kuukauden maksuajalla suomalaisille yhtiöille. Luottoja myönnetään kaikille yritysmuodoille. Lainaa myönnetään myös täysin uusille yhtiöille. Edellytyksenä on, että yhtiö on rekisteröity kaupparekisteriin

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa kauneushoitolalle

Kauneushoitolan rahoituspaineet voivat olla suhteellisen pieniä markkinointiin tehtäviä investointeja tai sitten merkittävästi suurempia liiketoiminnan laajentuessa. Yhtä kaikki rahoituspaineeseen ei välttämättä kovin nopeasti löydy ratkaisua kassavirrasta, vaikka tulevaisuuden näkymät alalla ovatkin hyvät. Silloin yrityslainalla saa nopeasti rahoitettua tarvittavia investointeja ja positiivisista tulevaisuuden näkymistä saadaan kaikki hyöty irti. Tiukkojen aikojen jälkeen kauneus- ja terveysalan yritys pääsee nauttimaan kasvuvaiheesta.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Kauneushoitolalle yrityslainaa

Kauneus- ja terveysalan yrityksen ei kuitenkaan kannata ensimmäistä vastaantulevaa yrityslainatarjousta hyväksyä, vaan lainat kannattaa aina vertailla ja kilpailuttaa huolellisesti. Vain silloin voi löytää kustannustehokkaimman vaihtoehdon yrityksen investointipaineiden rahoittamiseen. Ennen varsinaista lainojen kilpailutusta voi lainojen yleistä hintatasoa tarkastella esimerkiksi Summarumin ylläpitämästä taulukosta.

Taulukkoon on koottu yleisimmät yrityslainat ja niiden kustannukset. Taulukko on suuntaa antava ja vaikka henkilökohtainen lainatarjous voi vähän poiketa taulukossa esitetyistä esimerkeistä, toimii se silti hyvänä työkaluna suunniteltaessa yrityksen investointien rahoittamista yrityslainalla. Taulukon perusteella voi myös hallita henkilökohtaisten lainatarjousten määrää, koska kilpailutuspalvelun kautta lainatarjouksia voi tulla kymmeniä ja niiden huolellinen vertailu voi olla jo varsin työlästä.

Paljonko yrityslainaa kauneus- ja terveysalan yritykselle voi hakea?

Yritysten investointitarpeet vaihtelevat suuresti eri toimialoilla, ja näin on myös kauneus- ja terveysalan yrityksissä. Siinä missä pienen kauneushoitolan investointipaine painottuu vain markkinointiin ja silloinkin pienimuotoisesti, voi toisessa alan yrityksessä olla painetta laajennukseen ja investointeja varten tarvitaankin merkittävästi isompaa rahoitusta.

Eri luotonantajat tarjoavat erisuuruisia yrityslainoja ja lainaa haettaessa kannattaa investoinnit budjetoida huolellisesti ja hakea rahoitusta sen perusteella. Lainat kannattaa kilpailuttaa ennen kuin jotakin lainatarjousta hyväksyy, koska lainojen korkotaso onkin hyvin alhainen, on niiden kustannuksissa on eroja. Kilpailutus onnistuu helposti ja nopeasti täyttämällä Summarumin lainahakemus, jonka pohjalta eri luotonantajat pystyvät laskemaan kauneus- ja terveysalan yritykselle henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Lainahakemus lähetetään kaikille yrityslainoja tarjoaville Summarumin kilpailutuspalvelua käyttäville luotonantajille yhdellä kertaa ja ensimmäisiä lainatarjouksia voi odottaa sähköpostiinsa jo muutaman tunnin sisällä. Lainatarjouksia on kuitenkin hyvä vertailla keskenään.

Yrityslainaa kauneus- ja terveysalan yritykselle ilman vakuuksia

Vakuudetonta yrityslainaa on helppo hakea ja se tapahtuu seuraavan kaavan mukaan. Koko hakuprosessi on mahdollista hoitaa täysin netissä eikä konttorilla käytäviä neuvotteluja varten tarvitse varata tapaamista. Hakuprosessi on myös nopea, jonka takia vakuudettomat yrityslainat ovat nousseet yrittäjien suosioon.

  • Määrittele rahoitukseen tarvittava lainasumma ja aika
  • Vertaile erilaisia yrityslainoja
  • Kilpailuta yirtyslainoja tarjoavia luotonantajia
  • Vertaile henkilökohtaisia lainatarjouksia huolellisesti
  • Hyväksy oman yrityksesi parhaiten vastaava lainatarjous
  • Nosta laina yrityksen käyttöön

Usein pankki vaatii erilaisia reaalivakuuksia ja erilaisia tarkkoja selvityksiä ja laskelmia, että yrittäjälle voidaan myöntää lainaa yrityksen investointeihin. Tämä tekee lainan hakemisesta kankeaa vaikka korkotaso olisikin edullinen. Pankkien lainojen myöntämiskriteereitä on jouduttu myös haastavien aikojen yhteydessä kiristämään, joten yrityksen rahoitustarpeisiin saatetaan vaatia kokonaisvaltaisempia rahoitusratkaisuja, joissa positiivisena signaalina nähdään Finnveran tai Business Finlandin mukana olo.

Sen sijaan monet yksityiset luotonantajat luottavat yksinkertaisempaan menettelyyn ja voivat tarjota kauneus- ja terveysalan yritykselle yrityslainaa myös ilman vakuuksia. Lainasummat vaihtelevat luotonantajasta ja hakijasta riippuen, mutta usein vakuudettomalla lainalla saadaan hyvin katettua yrityksen akuuttia rahoitustarvetta.

Lainahakemuksen voi täyttää silloin kun itselle parhaiten sopii ja henkilökohtaisia lainatarjouksia voi odottaa jo muutaman tunnin kuluessa omaan sähköpostiinsa. Näiden vakuudettomien lainojen vertailu on kuitenkin tärkeää, koska lainojen korkotasossa ja kustannuksissa voi olla merkittäviä eroja. Myös lainan muissa ehdot kannattaa käydä ajatuksella läpi, että löytyy oman kauneushoitolan tarpeita parhaiten vastaava laina.

Lainojen kilpailuttaminen ja tarjousten kokonaisvaltainen vertailu kannattaa

Vain kilpailuttamalla yrityslainat voi kauneuden ja terveysalan yritys löytää yrityksensä tarpeita vastaavan lainan. Kaikkia luotonantajia ei välttämättä ole mielekästä kilpailuttaa, koska tarjouksia voi tulla kymmeniä ja niidne vertailu on jo varsin työläs prosessi. Sen sijaan Summarumin ylläpitämästä taulukosta saa selekän kuvan tarjolla olevista lainoista ja henkilökohtaiset lainatarjoukset voi pyytää muutamalta sopivalta vaikuttavalta luotonantajalta.

Kun lainatarjousten määrä on hallittu, on niiden vertailukin nopeaa ja selkeää. Usein lainoja markkinoidaan nimelliskorolla, mutta se ei kerro varsinaisesta lainasta vielä paljoakaan. Vertailemalla lainoja kokonaisuutena löytyy oman yrityksen rahoitustarpeita parhaiten vastaava laina suhteellisen helposti.

Todellinen vuosikorko ja lainan kokonaiskustannukset kertovat kuinka kallis laina on
Nimelliskorko pitää sisällään yleisen korkotason päälle lasketun luotonantajan oman marginaalin, jolla luotonantaja tekee tuloksensa. Pankit tyypillisesti tarjoavat lainoja edullisella korolla, joka on sidottu 3 kuukauden Euriboriin ja korko voi muuttua nopeastikin laina-aikana. Yksityisellä luotonantajalla taas voi olla kiinteä korko, joka ei laina-aikana pääse muuttumaan.

Jokaisella luotonantajalla on kuitenkin nimelliskoron lisäksi lainaan liittyviä muita kuluja, kuten tilinhoitopalkkioita, lainan avausmaksuja ja mahdollisia laskutuslisiä. Nämä voivat nostaa lainan kustannuksia merkittävästi ja ovat laskettu todelliseen vuosikorkoon mukaan. Tarkastelemalla lainojen todellista vuosikorkoa voidaan päätellä jo lainan kustannuksista paljon enemmän.

Laina-aika vaikuttaa olennaisesti lainan kokonaiskustannuksiin, ja kokonaiskustannuksia harvoin tarkastellaan sen tarkemmin, vaikka se kertookin miten kallis tai edullinen laina todellisuudessa on. Pitkä laina-aika nostaa väistämättä lainan kokonaiskustannuksia, vaikka sen korkotaso olisikin alhaisempi kuin lyhyemmässä lainassa. Silti kauneus- ja terveysalan yrityksen voi olla parempi suunnitella hieman pidempää maksuaikataulua, jolloin yrityksellä on paremmat mahdollisuudet suoriutua lainan takaisinmaksusta.

Joustava yrityslaina voi olla kauneus- ja terveysalan yrityksen pelastus

Hyvä yrityslaina joustaa yrityksen tilanteen mukaan. Etenkin palvelualoilla asiakasvirta vaihtelee eri aikoina suuresti ja toisinaan voi olla tilapäisesti hiljaisempia jaksoja. Henkilökohtaisesta lainatarjouksesta kannattaakin tarkistaa miten laina joustaa näissä tilanteissa. Lainassa voi olla mahdollisuus hyödyntää maksu- tai lyhennysvapaa jakso, mutta jakson pituus voi vaihdella. Samoin myös ehdot näiden jaksojen käyttöönotossa voivat vaihdella.

Toisinaan tilanne voi muuttua myös toiseen suuntaan ja yrittäjälle tulee mahdollisuus maksaa koko yrityslaina ennakoitua aiemmin pois. Osa luotonantajista voi vaatia tässä tilanteessa lainan uudelleen neuvottelua ja tästä voi koitua lisäkustannuksia. Toisilla taas ennakoitua nopeammasta maksusta ei aiheudu mitään lisäkustannuksia.

Maksusuunnitelman muutoksista kannattaa olla mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yhteydessä luotonantajaan, myös silloin kun laina halutaan maksaa ennakoitua nopeammin pois. Omaehtoinen, maksuaikataulua nopeampi lainanmaksu voi aiheuttaa niin sanottuja haamulaskuja luotonantajan järjestelmiin, jos lyhennyksiä maksaakin enemmän ja maksut eivät kohdistu oikein. Tästä aiheutuu ylimääräistä selvitystyötä niin luotonantajalle kuin yrittäjälle ja tämä on helppo välttää olemalla yhteydessä luotonantajaan nopeammasta maksuaikataulusta.

Yrityslaina hyväksytään helposti netissä

Kun kokonaisuutena on löytynyt oman yrityksen tarpeisiin parhaiten vastaava laina, on se helppo hyväksyä netissä. Luotonantajan henkilökohtaisessa lainatarjouksessa on yksityiskohtaiset ohjeet miten lainan saa hyväksyttyä. Näitä ohjeita seuraamalla lainasopimus on sähköisesti allekirjoitettu parilla klikkauksella. Tämän jälkeen vielä luotonantaja hyväksyy omalta osaltaan lainasopimuksen ja laina siirretään maksuun. Yrittäjä voi sen jälkeen nostaa sen omalle tililleen käyttöön.

Jos sopivaa lainatarjousta ei löydy, ei yrittäjän tarvitse tehdä mitään. Lainatarjous umpeutuu määräajan päästä automaattisesti. Lainojen kilpailuttaminen on aina yrittäjälle maksutonta ja henkilökohtainen lainatarjous muuttuu sitovaksi lainasopimukseksi vasta kun tarjous on hyväskytty.

Hae yrityslainaa kauneus- ja terveysalan yritykselle heti tilille

Yrityslainoja voi hakea nykyään netissä kellon ympäri ja vuoden jokaisena päivänä. Luotonantajat kuitenkin käsittelevät lainahakemuksia palveluaikojensa puitteissa. Näin ollen illalla täytettyyn lainahakemukseen voi odottaa henkilökohtaisia lainatarjouksia seuraavana aamuna. Kuitenkin nopeimmillaan yrityslainan voi saada yrityksen käyttöön jo samana päivänä, joten käytännössä lainan voi saada heti.

Vaikka hakuprosessi on nopea, on siihen hyvä varata pari arkipäivää. Silloin lainatarjoukset ehtii vertailla rauhassa ja löytyy varmimmin oman yrityksen tarpeisiin edullisin ja joustavin laina. Rahaliikenne on nykyään myös nopeaa eri pankkienkin välillä, mutta siinä saattaa esiintyä viiveitä. Esimerkiksi arkijuhlapyhät, viikonloput ja erilaiset huoltotyöt voivat hidastaa rahaliikennettä.

Kauneus- ja terveysalan yrityksen rahoitus ja yleisimmät rahoitustarpeet

Vaikka yritysten investointien rahoitustarpeet ovat aina hyvin yksilöllisiä, on kauneus- ja terveysalan yritysten rahoitustarpeissa nähtävissä joitakin yleisimpiä investointikohteita. Usein yritys aloittaa hyvin pienestä toimintaansa ja toimitiloja voidaan joutua päivittämään useampaan kertaan liiketoiminnan kehittyessä ja laajetessa.

Pienellä tai aloittavalla yrityksellä harvoin on isoa budjettia käytettävissä markkinointiin vaikka etenkin yrityksen alkumetreillä markkinointiin kannattaa panostaa. Samoin toiminnan laajetessa tai yrityksen muuttaessa on jälleen aktiivisen markkinoinnin paikka, että saadaan asiakkaille viestittyä tehokkaasti muutoksista. Hiljaisempina aikoina voi yllättävä tarjous saada oven käymään aktiivisesti, mutta tätäkään asiakkaat eivät löydä ilman markkinointtin tehtäviä panostuksia.

Monet kauneus- ja terveysalan yritykset ovat korona-aikana laajentaneet toimintaansa muun muassa kotikäynteihin, jolloin yrittäjän on päästävä liikkumaan sujuvasti. Silloin auton hankinta tulee väistämättä ajankohtaiseksi vaikka muuten yritys otimisikin kivijalkaliikkeestä käsin.

Toimitilojen päivittäminen

Yrityksen toimitilojen päivitys voi keskittyä vain nykyisen toimitilan sisustuksen uusimiseen tai kokonaan uusien tilojen hankintaan. Etenkin liiketoiminnan laajentuessa voi olla tarpeen etsiä uusia toimitiloja, jossa asiakkaita voidaan palvella monipuolisemmin saman katon alta. Samaan tilaan sopii hyvin niin kosmetologin palvelut kuin myös hierontapalvelut, jos vain tila jakautuu eri huoneisiin.

Uudet toimitilat lähes poikkeuksetta kaipaavat pientä pintaremonttia tai vähintäänkin sisustusta, että tiloista tulee viihtyisät. Näiden investointeihin kannattaa hakea yrityslainaa, jolloin tarvittavat muutokset saadaan toteutettua nopealla aikataululla ja asiakkaille aiheutuva haitta on mahdollisimman lyhytaikainen.

Markkinointi

Pienen,yhden hengen kauneushoitoja tarjoavan yrittäjän markkinointitarpeet eivät ole yleensä merkittävän isoja, ja markkinoinnissa kannattaakin panostaa kotisivujen toimivuuteen ja sähköisissä kanavissa näkymiseen. Ellei itse ole diginatiivi, voi olla tarpeen tehdä yhteistyötä markkinointitoimiston tai alan freelancerin kanssa. Vaikka pienimuotoisesta yhteistyöstä harvoin isoja kustannuksia tulee, voi kustannukset olla pienyrittäjälle olla silti liian isoja.

Yrityslainalla saa markkinointibudjettia kasvatettua niin, että yrityksen kotisivuista saadaan sekä brändiin sopivat ja liiketoimintaa tukevat. Esimerkiksi sivuille voidaan liittää varausjärjestelmä, jolloin asiakkaat voivat varata aikoja suoraan netin kautta ja yrittäjä voi keskittyä yrityksen varsinaisiin ydintoimintoihin.

Auto kauneussalongille asiakaskäyntejä varten
Yhä useammin kauneus- ja terveysalan yrittäjä tekee myös asiakaskäyntejä joko työpaikoilla tai asiakkaiden kotona. Silloin asiakkaan luokse pääsemiseen tarvitaan usein autoa, koska tarvikkeita joutuu kuljettamaan mukanaan ja asiakaskohteet voivat olla kaukana.

Yrityksen auton hankinta on aina isompi investointi ja se kannattaa rahoittaa edullisella yrityslainalla, jolloin auto saadaan yrityksen nimiin. Yrityslainalla voidaan ostaa myös vähän käytetty auto yksityishenkilöltä, jos se muuten vastaa yrityksen tarpeita.

Palkkä auton hankinta ei vielä kata kaikkia yrityksen autoon liittyviä kuluja ja myös nämä kannattaa huomioida, kun suunnitellaan yrityksen auton rahoitusta. Muita kuluja aiheutuu väistämättä ainakin rekisteröinnistä ja vakuutuksista, mutta autoa hankittaessa on hyvä tarkistaa auton renkaiden kunto ja käyttää auto tarvittaessa huollossa ja katsastuksessa, jolloin voi olla varmempi, ettei ongelmia ilmene ajossa.