Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Autorahoitus

   Kilpailuta ja hae autorahoitus netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae autorahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Autorahoitusta 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan autorahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae autorahoitus jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin autorahoitusta järjestyy luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea autorahoitusta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Autorahoituksen hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta autorahoitusta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Vertaile ja kilpailuta autorahoitus helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle autorahoitusta.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivan autorahoituksen. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin autorahoitus.

   Kilpailuta autorahoitus netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan autorahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen autorahoitus netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman autorahoitukset pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota näihin:

   • autorahoituksen korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta autorahoituksen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton autorahoitus heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen autorahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, autorahoitus maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin autorahoitus

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan autorahoituksen. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Autorahoitus netistä

   Auton hankkiminen tulee suurimmalle osalle ihmisistä ajankohtaiseksi jossain vaiheessa elämän aikana.

   Saatat löytää itsesi ajoittain tilanteesta, jossa arkielämän liikkuminen paikasta toiseen vaatii auton omistamista, mutta rahatilanne ei kuitenkaan vielä salli suoraa auton ostamista.

   Tällaisissa tilanteissa paras autorahoitus voi edesauttaa toteuttamaan halutun hankinnan. Auton hankinnalla saattaa usein olla elämänlaatuun vaikuttavia merkittäviä positiivisia vaikutuksia, jolloin autorahoituksen hakeminen on täysin perusteltua.

   Tässä artikkelissa tutustutaan tarkemmin siihen, millaisia eri autorahoituksia on olemassa ja mistä sinun lainan hakijana on mahdollista löytää halvin autorahoitus.

   Hae autorahoitusta netistä näin

   Summarum kilpailutustyökalu on helppokäyttöinen. Kun haluat kilpailuttaa autorahoituksen tarjoajat, toimi näin:

   1. Täytä rahoitushakemus. Ilmoita siinä haluamasi summa autorahoitukselle, toivomasi laina-aika ja omat yhteys- ja tulotiedot.
   2. Lähetä hakemuksesi meille.
   3. Välitämme hakemuksesi välittömästi yhteistyökumppaneillemme. Saat ensimmäiset rahoitustarjoukset nopeasti sähköpostiisi.
   4. Vertaile tarjouksia rauhassa.
   5. Valitse sopivin autorahoitus ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.

   Muista, että sinun ei tarvitse valita tarjouksista yhtään. Autorahoituksen hakeminen ja tarjousten vertailu eivät siis vielä sido sinua mihinkään.

   Kenelle autorahoitus myönnetään?

   Kun haet autorahoitusta Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

   • Säännölliset palkka- tai eläketulot.
   • Täysi-ikäisyys
   • Maksuhistoriasi on  puhdas.
   • Asut Suomessa vakituisesti.

   Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää autorahoitusta ainoastaan yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen ainoastaan niiltä pankeilta, jotka myöntävät autorahoitusta myös alle 20-vuotiaille.

   Autorahoituksen eri muodot

   Ajoneuvorahoitus on mahdollista hakea muutamassa eri muodossa. Alla olevaan listaan on esitelty neljä yleisintä muotoa, joissa autorahoitusta esiintyy.

   • Vakuudellinen autorahoitus
   • Vakuudeton autorahoitus
   • Osamaksu
   • Leasing-sopimus

   Edellä mainittuja autorahoituksen muotoja tarjoavat perinteiset pankit, kuten Nordea, OP sekä Danske Bank. Lisäksi palveluntarjoajilta, kuten Santander ja Svea on mahdollista saada autorahoitus.

   Seuraavissa luvuissa esitellään hieman tarkemmin edellä listattuja autorahoituksen muotoja sekä sitä, mitä eri ominaisuuksia ne pitävät sisällään.


   Vakuudellinen autorahoitus

   Vakuudellinen autorahoitus on muoto, jossa rahoitus myönnetään vain vakuutta tai panttia vastaan.

   Vakuudeksi autorahoituksen vastaanottamista varten kelpaavat useimmiten muun muassa seuraavat vakuuden tyypit

   • Omistusasunto
   • Mökki
   • Rahatalletus
   • Arvopaperit
   • Metsätila

   Vakuudeksi voidaan siis asettaa muun muassa erilaisia kiinteistöjä sekä arvopapereita. Yleisimpiä rahoitusta varten asetettavia vakuuksia ovat omistusasunnot.

   Hyvä tietää

   Vakuudellisen autorahoituksen ehdottomasti suurimpia hyötyjä on rahoituksen matalat korkokulut. Vakuuden myöntäminen laskee rahoituksen myöntämisen riskitasoa sen tarjoajan kannalta.

   Riskitason laskiessa myös autorahoituksen korko sivukuluineen pienenee.

   Tästä syystä sinun onkin vakuuden myöntämisen johdosta mahdollista löytää itsellesi halvin autorahoitus.

   Vakuudellisen autorahoituksen kääntöpuolena on se, että rahoituksen myöntäminen toisaalta kestää useasti huomattavasti pidempään kuin mitä esimerkiksi vakuudettoman autorahoituksen myöntäminen kestää.

   Rahoituksen myöntäjä joutuu arvioimaan myönnetyn vakuuden arvon ja hyväksymään tai hylkäämään sen, ennen kuin voit saada rahoituksen tilillesi. Tämä pitkittää hieman rahoituksen hakemisen ja vastaanottamisen prosessia.

   Vakuudeton autorahoitus

   Vakuudeton autorahoitus eroaa edellä käsitellystä rahoituksen tyypistä siinä, ettei hakijan tarvitse vakuudettoman autorahoituksen saamista varten asettaa rahoitukselle mitään panttia tai vakuutta.

   Vakuudettoman autorahoituksen ehdoton etu on, että sen hakeminen ja saaminen on huomattavasti suoraviivaisempaa kuin vakuudellisen autorahoituksen.

   Rahoituksen myöntäjän ei tarvitse arvioida myönnetyn pantin arvoa, joten sinun on mahdollista saada autorahoitus tilille jo muutamien tuntien päästä sen hakemisesta.

   Kääntöpuolena, vakuudeton autorahoitus on taas korkokuluiltaan usein vakuudellista rahoitusta kalliimpi. Autorahoitus ja sen kokonaissumma ovat myös usein pienempiä ilman vakuutta.

   Esimerkiksi OP myöntää vakuudetonta autorahoitusta vain 15 000 euroon asti, siinä missä vakuudelliseen autorahoitukseen ei ole olemassa mitään ylärajaa.

   Svean tai Santanderin autorahoitus on mahdollista kuitenkin saada ilman vakuutta suuremmallekin rahasummalle.

   Rahoitusta harkitsevan tulisi pohtia omaa tilannettaan ja miettiä kumpi autorahoituksen muodoista hänelle sopii paremmin.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Osamaksu

   Osamaksu eroaa hieman kahdesta edellisestä tavasta, joilla voit saada autorahoituksen.

   Osamaksulla auton ostoa rahoittaessasi teet ostamisen yhteydessä sopimuksen auton osittaisesta maksamisesta. Osamaksulla autorahoitus, sen korko sekä maksuerä pysyvät kiinteinä kuluina koko sopimuskauden ajan.

   Auto rahoituksella on mahdollista saada yleisimmin 1-6 vuoden takaisinmaksuajalla. Osamaksujen takaisinmaksuajoissa saattaa kuitenkin olla eri rahoituksen tarjoajien välillä merkittäviäkin eroja.

   Osamaksujen korkotason vaihtelu kannattaa myös huomioida. Osamaksujen korkotaso vaihtelee aina sen mukaan, mistä liikkeestä autorahoitus hankitaan.

   Osamaksu ei vaadi erillisten vakuuksien asettamista sitä haettaessa, sillä osamaksun vakuutena toimii hankittava auto itsessään. Osamaksusopimukseen on yleensä kirjattu, että auton omistus pysyy liikkeellä siihen asti, kunnes viimeinen maksusuoritus auton hankinnasta on tehty.

   Leasing-sopimus

   Auton leasing tarkoittaa sopimusta, jossa auto vuokrataan tietyin kuukausittaisin kustannuksin. Leasing-sopimus eroaakin esimerkiksi auton osamaksusta siten, että leasingissa asiakas ei sitoudu ostamaan vuokrattua autoa.

   Leasing-sopimuksissa autoa vuokraavalla on usein myös sopimuksellinen mahdollisuus lunastaa auto itselleen hieman suurempaa vuokraerää vastaan.

   Auton vuokrasopimuksissa saattaa olla ehtoja palautettavan auton kunnosta tai esimerkiksi ajetuista kilometreistä. Asiakkaan tulisikin olla tietoinen kaikista sopimusehdoista leasing-sopimusta tehdessään.

   Auto rahoituksella – Esimerkkejä

   Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
   5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
   10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
   15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
   20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
   30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
   40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
   50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
   * Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

   Yllä näet esimerkkejä erilaisista autorahoitussopimuksista sekä niiden kustannuksista.

   Käsiraha – mikä se on ja mihin sitä tarvitsee

   Käsiraha on rahasumma, jonka maksat auton myyjälle hankinnan yhteydessä. Käsiraha voi olla autoa hankkiessa rahaa, vanha autosi tai näiden kahden yhdistelmä.

   Yleisin autorahoituksen käsirahan muoto on juuri vanha auto, joka myydään uuden auton ostamisen yhteydessä vaihtona autoliikkeelle. Käsirahan voi kuitenkin maksaa myös säästöistä.

   Tiesitkö?

   Käsiraha on uutena hankituissa autoissa yleensä noin 10-20 % auton hinnasta. Käytetyissä autoissa käsirahan määrä on yleisimmin 10-30 % välillä.

   Mitä suurempi käsirahan summa on, sitä nopeammin autorahoitus on mahdollista maksaa myös pois.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Autorahoitus ilman käsirahaa

   Autorahoitus on mahdollista hankkia myös ilman käsirahaa. Mikäli autorahoitus hankitaan osamaksulla suoraan autoliikkeestä, voidaan rahoituksen hakijan ja tarjoajan kesken sopia hieman muita eriä suuremmasta viimeisestä maksuerästä.

   Autorahoituksen saaminen ilman käsirahaa vaatii yleensä sen, että muutama rahoituksen takaisinmaksun mahdollistava taustatekijä on kunnossa rahoituksen tarjoajan näkökulmasta.

   Mikäli haluat autorahoituksen osamaksusopimuksella ilman käsirahaa, tulee useimmiten seuraavien ehtojen täyttyä:

   • Säännölliset kuukausitulot
   • Luottotiedot kunnossa
   • Todistettu kyky henkilökohtaiseen talouden hallintaan

   Kun tavoitteena on saada autorahoitus ilman käsirahaa, tulee sinulla yleensä olla säännölliset kuukausitulot vakituisesta työpaikasta. Säännölliset kuukausitulot mahdollistavat autorahoituksen myöntäjällä pienemmän riskitason.

   Lisäksi sinulla tulee olla todistettu kyky henkilökohtaisen talouden hallintaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että aiempien rahoitusten takaisinmaksu on sujunut ongelmitta ja omaat puhtaat luottotiedot.

   Voit myös kokeilla, saatko autolainaa autoa vastaan.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Autorahoitus yritykselle

   Autorahoitus yritykselle on sekin täysin mahdollinen. Mikäli yritys päättää hankkia itselleen rahoituksen auton hankintaan, voi yritys valita jonkun muutamista rahoituksen tarjoajien eri vaihtoehdoista.

   Yritys voi hankkia autorahoituksen samanlaisella osamaksusopimuksella kuin yksityishenkilö. Etuna yrityksen auton rahoituksessa on kuitenkin organisaation kannalta se, että yrityksen on mahdollista vähentää autoilusta koituvia kustannuksia tehokkaammin omassa verotuksessaan.

   Autorahoitus uudelle yritykselle voi olla jonkin verran vaikeampi saada kuin pidempään toimineelle, mutta mahdotonta se ei silti ole.

   Autorahoitus opiskelijalle

   Autorahoitus opiskelijalle voi järjestyä helpostikin, sillä opiskelijana sinulla on säännölliset tulot. Kasvatat mahdollisuuksiasi saada autorahoitus opiskelijana, mikäli käyt opintojen lisäksi vielä töissä tai sinulla on säästöjä.

   Edullinen autorahoitus

   Edullinen autorahoitus löytyy vertailemalla rahoituksia. Rahoitusten keskinäisen vertailun itsekseen toteuttaminen on hidasta sekä vaivalloista. Säästä siis aikaa sekä rahaa ja tee yksinkertainen lainavertailu Summarumin avulla.

   Summarumin lainavertailu on palvelu, joka kerää sinulle rahoitustarjoukset kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä. Lainavertailumme tarkoituksena on auttaa lainanhakijaa löytämään markkinoiden edullisin lainatarjous.

   Vertaillessasi lainoja täytät ainoastaan yhden hakulomakkeen, jonka jälkeen vertailun toteuttava toimija kerää lainatarjouksia useilta eri toimijoilta. Vertailuta lainat Summarumin kautta jo tänään ja saat rahoitustarjouksia yli 30 kotimaiselta lainan myöntäjältä!

   Autorahoituslaskuri – selvitä autorahoituksen kulut

   Hakiessa autorahoitusta on tärkeää pyrkiä selvittämään rahoituksen todelliset kokonaiskustannukset. Autorahoituslaskuri auttaa tämän toteuttamisessa. Se laskee saadun lainatarjouksen perusteella seuraavat oleelliset tiedot

   • Kuukausierä
   • Todellinen vuosikorko
   • Lopullinen summa
   • Korkojen ja muiden kulujen osuus lopullisesta summasta

   Autorahoituslaskuri auttaa selvittämään hintaa, joka muutoin saattaisi jäädä epäselväksi. Moniin rahoitustarjouksiin on sisällytetty pieniä kuukausittaisia kuluja, jotka eivät kuitenkaan näy rahoitustarjouksen nimelliskorossa.

   Tämän takia sinun kannattaa hyödyntää autorahoituslaskuria ja selvittää sen avulla rahoituksen todelliset kustannukset.

   Halvin autorahoitus

   Mistä löytää sitten hyvä ja edullinen autorahoitus? Hakiessasi autorahoitusta, kannattaa aina ensin kilpailuttaa eri palveluntarjoajien rahoitukset. Kilpailuta autolaina netissä, jotta voit löytää halvimman vaihtoehdon monien tarjousten joukosta.

   Rahoituksen hakijana lähetät ensin haluamasi rahoituksen ehtojen perusteella ehdotuksen. Kilpailutuksen jälkeen saat eri palveluntarjoajilta useita tarjouksia, jonka jälkeen yksinkertaiseksi tehtäväksesi jää valita itsellesi halvin autorahoitus.

   Rahoitusten kilpailutusten avulla voit löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman autorahoituksen. Kilpailutus ei sido sinua vielä minkään rahoituksen hankkimiseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Autorahoitus – Yhteenveto

   • Neljä yleisintä rahoitusmuotoa ovat osamaksu, leasing-sopimus sekä vakuudellinen- ja vakuudetonlaina.
   • Käsiraha on uutena hankituissa autoissa yleensä noin 10-20 % auton hinnasta.
   • Käytetyissä autoissa käsirahan määrä on yleisimmin 10-30 % välillä.
   • Autorahoitus on mahdollista hankkia myös ilman käsirahaa, mikäli hänellä on mm. säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot sekä henkilökohtainen talous hyvällä tolalla.
   • Auto laina kannattaa aina kilpailuttaa. Autorahoituslaskuri auttaa tämän hoitamisessa.

   LUE MYÖS: Mönkijän rahoitus

   Autorahoitus – Usein kysyttyä

   Mikä on autorahoitus?
   Autorahoitus on kuluttajan tai yrityksen hankkima rahoituksen muoto, jossa hankittavan rahoituksen käyttökohteena on auto.
   Minkälaisia eri vaihtoehtoja autorahoitukseen on?
   Autorahoitukseen on useita eri vaihtoehtoja, joita ovat muun muassa vakuudellinen autorahoitus, vakuudeton autorahoitus, osamaksu sekä leasing-sopimus.
   Mikä on käsiraha autorahoituksessa?
   Käsiraha on autorahoituksessa rahasumma, jonka kuluttaja maksaa auton myyjälle hankinnan yhteydessä. Käsiraha voi olla autoa hankkiessa esimerkiksi rahasumma, kuluttajan vanha auto tai näiden kahden yhdistelmä.
   Voiko autorahoituksen saada ilman käsirahaa?
   Autorahoituksen voi saada ilman käsirahaa. Se kuitenkin edellyttää hakijalta säännöllisiä kuukausituloja sekä puhtaita luottotietoja.
   Mistä halvin autorahoitus?
   Halvin autorahoitus on mahdollista löytää kilpailuttamalla eri rahoitukset keskenään. Kilpailutuksen avulla kuluttaja varmistaa, että hän löytää markkinoiden parhaan rahoitustarjouksen.