Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 10 000 euroa

   Lainaa 10 000 euroa

   10 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 10 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa 10000 euroon asti helposti ja nopeasti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa netistä 10000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 10000 euroa heti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 10000 euroa heti

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 10000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Halvin laina 10000 euroa löytyy vain vertailun kautta. Lainojen vertailussa sinun kannattaa kiinnittää huomiotasi erityisesti näihin:

   • 10000 euron lainan korko
   • kuukausierät
   • takaisinmaksuaika.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Tee hakemus kauttamme vaikka heti ja saat tietoosi paljonko lainaa ja millaisilla ehdoilla olisi tarjolla!

   Lainaa 10000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 10000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 10000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 10000 euron laina.

   Vinkki

   Kilpailuttamalla lainaa 10000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 10000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vertaile lainat Summarumin kätevän hakemuksen kautta!

   Vakuudeton laina 10000 euroa heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta 10000 lainaa ilman vakuuksia, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, rahat maksetaan useimmiten heti tilillesi ja vakuudeton laina 10000 euroa on tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Kenelle 10 000 euron laina voidaan myöntää?

   • Lähtökohtaisesti kaikki täysi-ikäiset ja sitä vanhemmat voivat hakea lainaa 10000 euroa kauttamme.
   • Taloutesi on hyvä olla kunnossa, jotta 10000 euron laina voidaan myöntää.
   • Asioita helpottaa, mikäli sinulla ei ole maksuhäiriöitä ja luottotiedot ovat puhtaat.
   • Kaikkiin kauttamme saatuihin lainoihin liitetään osaksi myös suunnitelmallinen takaisinmaksu. Työpaikka on eduksi, kun tehdään takaisinmaksusuunnitelmia.
   • 10000 euron lainan myöntäjä haluaa varmistua takaisinmaksukyvystäsi ja tähän saattaa liittyä myös asuinpaikka. Tavallisesti sen on oltava Suomessa.

   Hae lainaa 10000 euroa näin

   On fiksua kilpailuttaa lainat, koska kilpailutuksen avulla saat aikaiseksi säästöjä. Kaiken suuruisten lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti täyttämällä hakemuksen sivustollamme. Sen jälkeen saat useita henkilökohtaisia lainatarjouksia. Jopa kymmenet eri pankit ja lainanantajat kilpailevat asiakkuudestasi.

   Kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään. 1000 euron lainojen vertailu ja tarjousten pyytäminen on täysin ilmaista. Kaikki tämä tapahtuu ilman mitään sitoutumista.

   Vielä tarjousten saamisen jälkeen voit rauhassa päättää haluatko hyväksyä tarjouksen ja nostaa lainaa.

   1. Täytä Summarumin hakemus 10000 euron lainalle.
   2. Saat useita sinulle henkilökohtaisesti laadittuja tarjouksia.
   3. Vertaile 10000 euron lainat.
   4. Voit miettiä rauhassa ja valita sopivan tai olla valitsematta yhtään. Tarjousten hakeminen ja saaminen ei sido sinua mihinkään.

   Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia helposti

   Vakuudettomia lainoja tarjoavia luotonantajia selaillessa huomaat nopeasti monen tarjoavan lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia. Tämän kokoisissa lainoissa kilpailu onkin erittäin kovaa asiakkaista ja siksi sitä myös markkinoidaan aktiivisesti.

   Eri luotonantajien ehdot ja korot kuitenkin vaihtelevat merkittävästi ja siksi myös 10000 euron laina kannattaakin kilpailuttaa. Näin varmistat sen, että itsellesi paras lainatarjous löytyy.

   Kilpailuta lainat – vain sitä kautta löydät varmuudella markkinoiden edullisimmat vaihtoehdot.

   Teknologia ja automaatio ovat tehneet kilpailuttamisesta ja tuotteiden ja palveluiden vertailusta yksinkertaista ja nopeaa, ja se on asiakkaille myös nopeaa ja maksutonta. Tarjoukset eivät ole sitovia ennen kuin tarjous on hyväksytty ja sopimus vahvistettu.

   Kun tarjoukset esitetään samanmuotoisina ja selkeästi ilman piilokuluja, on niiden vertailu keskenään helppoa ja hakijana löydät itsellesi parhaiten sopivan ja edullisimman lainan monien luotonantajien joukosta.


   Löydä edullinen laina 10000 euroa

   Summarumin kautta edullinen laina 10000 euron summalle löytyy nopeasti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä
   Summarum Logo

   Laina 10000 eurolle – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainan kilpailutus on alusta lähtien tehty yksinkertaiseksi. Lainan käyttötarkoitusta sinun ei tarvitse kertoa, eikä kilpailutettavissa lainoissa vaadita vakuuksia tai takaajia. Yksinkertaisella lomakkeella kysymme sinulta muun muassa toivotun lainasumman, laina-ajan sekä henkilö- ja tulotiedot.

   Hyvä tietää

   Lomakkeen täyttäminen vie keskimäärin noin 5 minuuttia ja sen lähettämisen jälkeen lainatarjoukset tulevat suoraan sähköpostiisi. Palvelut ovat käytössä 24/7 vuoden jokaisena päivänä ja tarjoukset tulevat eri luotontarjoajilta hieman eri tahtiin, kuitenkin tyypillisesti jo vuorokauden sisällä.

   Lainatarjouksen yhteydessä sinulle kerrotaan miten lainatarjous hyväksytään ja miten lainasopimus vahvistetaan netissä. Käyntiä luotonantajan toimistolla ei vaadita ja mahdollisten liitteiden toimitus tapahtuu sähköisesti suojattua yhteyttä pitkin. Tämän jälkeen 10000 euron laina onkin vahvistettu ja nostettavissa omalle pankkitilille, ellei sitä luotonantajan puolelta ole maksettu automaattisesti.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   10000 laina on melko tyypillinen summa jota kauttamme haetaan. Sitä tarjoavia luotonantajia on runsaasti ja näistä edullisimman löytäminen olisi iso urakka, jos niitä käytäisiin yksi kerrallaan läpi. Summarum kilpailuttaa lainat tosiaan puolestasi. Välitämme kaikki tarjoukset puolueettomasti vertailtavaksesi.

   Sinua tekemämme kilpailutus ei velvoita millään tavalla, vaan tarjouksesta tulee sitova vasta kun lainatarjous on hyväksytty ja vahvistettu.

   Kilpailutus kannattaa tehdä, koska lainojen koroissa, kuluissa ja ehdoissa on merkittäviä eroja. Lainan pieni nimelliskorko voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta lainan muut kulut voivat tehdä lainasta sittenkin epäedullisen. Siksi Summarumin lainatarjouksissa on selkeästi esitetty lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää myös kaikki muut kulut.

   Lainaa netistä 10000 euroa eri tarkoituksiin

   • Auton vaihto
   • Laajempi pintaremontti
   • Terassin rakentaminen
   • Oman osuuden rahoittaminen yhteisestä hankinnasta

   Nyt tuoreiden romutuspalkkioiden myötä vanhan polttomoottoriauton vaihto uudempaan ja vähäpäästöisempään autoon on ajankohtainen. Harva kuitenkaan on ostamassa täysin tuliterää autoa ja romutuspalkkion tekee vähäpäästöistä autoa varten otetusta lainasta edullisempaa, kun osan auton hinnasta saa takaisin romutuspalkkion muodossa.

   10 000 euron lainalla saat jo laajemmankin pintaremontin toteutettua tai talon terassin uusittua. Pienen talon ikkunoihinkin tämän kokoinen laina voi olla riittävä. Jos laina on on otettu remonttia varten, kannattaa ehdottomasti tarkistaa täyttääkö suunniteltu remontti perusparannuksen kriteerit, jolloin 10000 euron laina voi olla osittain verovähennyskelpoinen.

   Myös muut verovähennykset kannattaa käydä huolellisesti läpi, kun laina on otettu remonttia varten. Lainalla voit maksaa myös remontissa tarvittavien työmiesten ja ammattilaisten työosuuksia, jolloin sinun kannattaa muistaa huomioida kotitalousvähennys.

   Kotitalousvähennys on hyödynnettävissä molempien puolisoiden verotuksessa, joten säästöt voivat olla tuntuvat ja sen ansiosta 10 000 laina on nopeasti varsin edullinen.

   Puolison tai ystävän kanssa voi olla suunnitelmissa yhteishankinta, kuten vaikka yhteinen vene tai käytetty asunto-auto. Vaikka yhteishankinta olisi hintava, niin 10 000 euron lainalla saat jo isommastakin hankinnasta oman osuutesi rahoitettua. Yhteishankinta voi olla myös yhteisen yritystoiminnan alkupääoman rahoittaminen, jolloin yrityksellä on vakaampi pohja aloittaa toimintaansa.

   Olipa lainan käyttötarkoitus mikä tahansa, 10 000 euron lainalla saat hyvin rahoitustarvettasi paikattua. Missään kilpailutuksen vaiheessa käyttötarkoitusta ei tarvitse kertoa ja vakuuksia tai takaajia sinun ei tarvitse hakea.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa 10 000 euroa vakuuksilla

   Kun mietit hakisitko lainaa 10 000 euroa pankista, sinun on ehdottoman hyvä ottaa huomioon mahdolliset vakuudet. Mikäli satut omistamaan jotakin, joka voisi käydä pankille vakuutena,  mahdollisuutesi lainan saamiseen paranevat huomattavasti.

   Vakuudet takaavat myös huomattavasti edullisimmen lainan. Vakuudellisen pankkilainan voisi sanoa olevan edullisin kulutusluotto. Kun pankin asema lainan myöntäjänä paranee, sillä on myös paremmat edellytykset myöntää lainaa alhaisemmalla korolla. Hakiessasi lainaa 10 000 euron edestä, on korolla jo huomattava vaikutus lainan hintaan.

   Ennen liian hätäistä lainan hakemista, selvitä siis huolella oma taloudellinen tilanteesi. Siitä voi olla rahallista hyötyä myöhemmin, kun maksat hakemasi lainan korkoja pankille.

   Vakuudeksi pankille voivat kelvata metsä, asunto, mökki, auto tai vaikka rahasto-omistukset. Kaikkien näiden kohdalla pankki tekee kuitenkin oman arvionsa vakuuden arvosta ja kelpaavuudesta. Pankkien kanssa kannattaa kuitenkin aina istua hetkeksi alas ennen liian kalliin lainan hakemista.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 10 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Hyvät ja huonot puolet

   Edut Haitat
   Luotto ilman vakuuksia on helppo ja nopea hakea. Jos kilpailutat luotot ilman vakuutta yksin, on se varsin työlästä.
   Luotot ilman vakuuksia ei nimensä mukaisesti edellytä vakuutta tai takaajaa. Mikäli jätät luoton maksamatta, seuraa merkintä luottotietoihin ja niiden menetys.
   Luotto ilman vakuutta on nykyisin melko edullinen suuresta kilpailusta johtuen.

   Lainaa 10 000 euroa heti käyttöön

   Vaikka tarpeissa ei olisikaan 10000 laina heti, kannattaa tämän summan suuruinen rahamäärä hakea jo valmiiksi kun tiedät että menoja on tulossa. Jos suunnitelmissa on yhteishankinta, niin sopivan veneen tai matkailuauton osuessa kohdalle saadaan lyötyä kaupat lukkoon nopeasti.

   Jos taas kyseessä on remontti tai perusparannus, niin materiaaleissa lyhyet ja nopeat tarjoukset voivat tuoda tuntuvia säästöjä, mutta silloin rahat materiaaleihin on oltava valmiina. Kun tällaisissa tilanteissa on laina valmiiksi haettuna saa monella eri tavalla säästettyä kustannuksissa.

   Kun laina on haettu valmiiksi, niin se on nopeasti nostettavissa omalle tilille käyttöön. Nopeimmillaan laina 10000 euroa siirtyy hakijan tilille jopa samana päivän, mutta viimeistään 3 pankkipäivässä. Tässä on pankkikohtaisia eroja vaikka pankitkin suosivat yhä enemmän tehokkaita ja nopeita, lähes reaaliaikaisia rahansiirtoja.

   Kun tarvitset minkä tahansa suuruista lainaa nopeasti, hyödynnä palveluamme.

   Kilpailutuslomakkeen täyttäminen ei vie hakijalta montaa minuuttia, mutta voi tuoda tuntuvat säästöt lainoissa ja niiden kuluissa. Kilpailuttaminen on hakijalle joka tapauksessa maksutonta ja ellei sopivalta tuntuvaa lainatarjousta tule, niin mikään ei velvoita hyväksymään mitään lainatarjousta.

   Tässäkin tilanteessa kilpailuttamisesta on hyötyä ja vähintäänkin hakija saa selkeän käsityksen millaisilla ehdoilla lainaa on tarjolla.

   Kotimainen Summarum on saanut lainojen kilpailuttajana jo vankan maineen ihmisten keskuudessa ja välittää puolueettomasti kaikkien yhteistyökumppaniensa lainatarjouksia hakijoille. Hakijan tehtäväksi jää vain valita itselleen parhaiten sopiva laina ja hyväksyä ja vahvistaa lainasopimus luotonantajan tarjouksen mukana toimittamien ohjeiden mukaisesti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa 10 000 euroa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 10000 euroa?

   Tee lainavertailu, kun mietit mistä hakea lainaa 10000 euroa. Lainavertailu kilpailuttaa lainat usealta eri pankilta ja rahalaitokselta.

   Vertaamalla henkilökohtaiset lainatarjoukset, voit valita niistä parhaan sinulle ja säästät rahaa lainakuluissa.

   Mikä on edullinen korko 10000 euron lainalle?

   Yleisesti 5-10 prosentin korko tarkoittaa edullista 10000 euron lainaa, mutta lainan hintaan vaikuttavat myös muitakin tekijöitä.

   Pidä mielessä, että lainan korko, perustamismaksu ja hoitokustannukset yhdessä määräävät kuinka edulliseksi laina sinulle tulee.

   Käytä lainalaskuria apunasi lainakustannusten laskemisessa.

   Kannattaako 10000 euron laina kilpailuttaa?

   10000 euron laina kannattaa kilpailuttaa. Lainan kilpailutus on kannattavaa minkä tahansa lainasumman kohdalla.

   Lainan kilpailutus onnistuu helposti netissä lainavertailun avulla, jossa sinun täytyy täyttää vain yksi lainalomake.

   Lainan kilpailutus ei sido sinua vielä mihinkään ja tietojen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.