Lainaa 10 000 euroa

Tarvitsetko 10000 euroa lainaa? Täytä Summarumin maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 10000 euron lainalle nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Hae lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 10000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 10000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 10000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 10000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 10000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Tee hakemus kauttamme vaikka heti ja saat tietoosi paljonko lainaa ja millaisilla ehdoilla olisi tarjolla!

   Lainaa 10000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 10000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 10000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 10000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 10000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 10000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 10000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 10000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 10000 verkosta helposti

   Vakuudettomia lainoja tarjoavia luotonantajia selaillessa huomaa nopeasti monen tarjoavan lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia. Tämän kokoisissa lainoissa kilpailu onkin erittäin kovaa asiakkaista ja siksi sitä myös markkinoidaan aktiivisesti heille. Eri luotonantajien ehdot ja korot kuitenkin vaihtelevat merkittävästi ja siksi laina kannattaakin kilpailuttaa, että löytää itselleen parhaimman lainatarjouksen.

   Lainojen kilpailutuksesta on tullut asiakkaille tätä päivää niin sähkö- kuin puhelinliittymien osalta. Lainojen kilpailuttaminen on tullut myös arkipäiväiseksi hintatietoisten asiakkaiden keskuudessa. Teknologia ja automaatio ovat tehneet kilpailuttamisesta ja tuotteiden ja palveluiden vertailusta yksinkertaista ja nopeaa, ja se on asiakkaille myös nopeaa ja maksutonta. Tarjoukset eivät ole sitovia ennen kuin tarjous on hyväksytty ja sopimus vahvistettu.

   Erilaiset kilpailutuspalvelut ovat tulleet jäädäkseen oli kyseessä sitten lainojen kilpailutus tai muun palvelun kilpailutus. Etenkin rahoitusalalla lainan hakijoista käydään kiivasta taistelua ja se näkyy myös lainojen koroissa, muissa kuluissa ja ehdoissa. Kilpailutus ilman siihen erikoistunutta palvelua olisikin työläs ja aikaa vievä prosessi, jonka takia monet suosivatkin kilpailutuspalveluja.

   Kotimainen Summarum on yksi tällainen kilpailutuspalvelu, jolla lainan hakija voi kilpailuttaa monien luotonantajien lainat nopeasti yhdellä lomakkeella ja lainatarjoukset tulevat suoraan sähköpostiin vertailtavaksi. Kun tarjoukset esitetään samanmuotoisina ja selkeästi ilman piilokuluja, on niiden vertailu keskenään helppoa ja hakija löytää itselleen parhaiten sopivan ja edullisimman lainan monien luotonantajien ja rahoituslaitosten joukosta.


   Löydä edullisin 10 000 euron laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 10 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä
   Summarum Logo

   Lainaa 10 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainan kilpailutus on alusta lähtien tehty hakijalle yksinkertaiseksi. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse kertoa, eikä kilpailutettavissa lainoissa vaadita vakuuksia tai takaajia. Yksinkertaisella lomakkeella kysytään muun muassa toivottu lainasumma, laina-aika ja henkilö- ja tulotiedot.

   Lomakkeen täyttäminen vie keskimäärin noin 5 minuuttia ja sen lähettämisen jälkeen lainatarjoukset tulevat suoraan sähköpostiin. Palvelut ovat käytössä 24/7 ja vuoden jokaisena päivänä ja tarjoukset tulevat eri luotontarjoajilta hieman eri tahtiin, kuitenkin tyypillisesti jo vuorokauden sisällä.

   Lainatarjouksen yhteydessä kerrotaan miten lainatarjous hyväksytään ja miten lainasopimus vahvistetaan netissä. Mitään käyntiä luotonantajan toimistolla ei vaadita ja mahdollisten liitteiden toimitus tapahtuu sähköisesti suojattua yhteyttä pitkin. Tämän jälkeen laina onkin vahvistettu ja nostettavissa omalle pankkitilille, ellei sitä luotonantajan puolelta ole maksettu automaattisesti.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   10 000 euron lainoja tarjoavia luotonantajia on runsaasti ja näistä edullisimman löytäminen olisi iso urakka, jos niitä käytäisiin yksi kerrallaan läpi. Summarum kilpailuttaa lainat hakijan puolesta ja välittää kaikki tarjoukset puolueettomasti hakijan vertailtavaksi. Hakijaa kilpailutus ei velvoita millään tavalla, vaan tarjouksesta tulee sitova vasta kun lainatarjous on hyväksytty ja vahvistettu.

   Kilpailutus kannattaa tehdä, koska lainojen koroissa, kuluissa ja ehdoissa on merkittäviä eroja. Lainan pieni nimelliskorko voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta lainan muut kulut voivat tehdä lainasta hakijalle epäedullisen. Siksi Summarunin lainatarjouksissa on selkeästi esitetty lainan todellinen vuosikorko, joka sisältää myös kaikki muut kulut.Lainaa 10 000 euroa eri tarkoituksiin

   Nyt tuoreiden romutuspalkkioiden myötä vanhan polttomoottoriauton vaihto uudempaan ja vähäpäästöisempään autoon on ajankohtainen. Harva kuitenkaan on ostamassa täysin tuliterää autoa ja romutuspalkkion tekee vähäpäästöistä autoa varten otetusta lainasta edullisempaa, kun osan auton hinnasta saa takaisin romutuspalkkion muodossa.

   10 000 euron lainalla saa jo laajemmankin pintaremontin toteutettua tai talon terassin uusittua. Pienen talon ikkunoihinkin tämän kokoinen laina voi olla riittävä. Jos laina on on otettu remonttia varten, kannattaa ehdottomasti tarkistaa täyttääkö suunniteltu remontti perusparannuksen kriteerit, jolloin laina voi olla osittain verovähennyskelpoinen.

   Myös muut verovähennykset kannattaa käydä huolellisesti läpi, kun laina on otettu remonttia varten. Lainalla voi maksaa myös remontissa tarvittavien työmiesten ja ammattilaisten työosuuksia, jolloin kannattaa muistaa huomioida kotitalousvähennys. Kotitalousvähennys on hyödynnettävissä molempien puolisoiden verotuksessa, joten säästöt voivat olla tuntuvat ja se voi tehdä lainasta hyvin edullisen.

   Puolison tai ystävän kanssa voi olla suunnitelmissa yhteishankinta, kuten vaikka yhteinen vene tai käytetty nto-auto. Vaikka yhteishankinta olisi hintava, niin 10 000 euron lainalla saa jo isommastakin hankinnasta oman osuutensa rahoitettua. Yhteishankinta voi olla myös yhteisen yritystoiminnan alkupääoman rahoittaminen, jolloin yrityksellä on vakaampi pohja aloittaa toimintaansa.

   Olipa lainan käyttötarkoitus mikä tahansa, niin 10 000 euron lainalla saa hyvin rahoitustarvetta hoidettua. Missään kilpailutuksen vaiheessa käyttötarkoitusta ei tarvitse kertoa ja vakuuksia tai takaajia ei tarvitse hakea.

   Tyypilliset lainatyypit 10 000 euron lainalle

   Lainaa 10 000 euroa vakuuksilla

   Kun mietit hakisitko lainaa 10 000 euroa pankista, sinun on ehdottoman hyvä ottaa huomioon mahdolliset vakuudet. Mikäli satut omistamaan jotakin, joka voisi käydä pankille vakuutena mahdollisuutesi lainan saamiseen paranevat huomattavasti.

   Vakuudet takaavat myös huomattavasti edullisimmen lainan. Vakuudellisen pankkilainan voisi sanoa olevan edullisin kulutusluotto. Kun pankin asema lainan myöntäjänä paranee, sillä on myös paremmat edellytykset myöntää lainaa alhaisemmalla korolla. Hakiessasi lainaa 10 000 euron edestä, on korolla jo huomattava vaikutus lainan hintaan.

   Ennen liian hätäistä lainan hakemista, selvitä siis huolella oma taloudellinen tilanteesi. Siitä voi olla rahallista hyötyä myöhemmin, kun maksat hakemasi lainan korkoja pankille.

   Vakuudeksi pankille voivat kelvata metsä, asunto, mökki, auto tai vaikka rahasto-omistukset. Kaikkien näiden kohdalla pankki tekee kuitenkin oman arvionsa vakuuden arvosta ja kelpaavuudesta. Pankkien kanssa kannattaa kuitenkin aina istua hetkeksi alas ennen liian kalliin lainan hakemista.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 10 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 10 000 euroa heti käyttöön

   Vaikka lainalle ei olisikaan juuri välitöntä tarvetta, niin 10 000 euron kokoinen laina kannattaa hakea valmiiksi. jos suunnitelmissa on yhteishankinta, niin sopivan veneen tai matkailuauton osuessa kohdalle saadaan lyötyä kaupat lukkoon nopeasti. Jos taas kyseessä on remontti tai perusparannus, niin materiaaleissa lyhyet ja nopeat tarjoukset voivat tuoda tuntuvia säästöjä, mutta silloin rahat materiaaleihin on oltava valmiina. Kun tällaisissa tilanteissa on laina valmiiksi haettuna saa monella eri tavalla säästettyä kustannuksissa.

   Kun laina on haettu valmiiksi, niin se on nopeasti nostettavissa omalle tilille käyttöön. Nopeimmillaan laina siirtyy hakijan tilille jopa samana päivän, mutta viimeistään 3 pankkipäivässä. Tässä on pankkikohtaisia eroja vaikka pankitkin suosivat yhä enemmän tehokkaita ja nopeita, lähes reaaliaikaisia rahansiirtoja.

   Kilpailutuslomakkeen täyttäminen ei vie hakijalta montaa minuuttia, mutta voi tuoda tuntuvat säästöt lainoissa ja niiden kuluissa. Kilpailuttaminen on hakijalle joka tapauksessa maksutonta ja ellei sopivalta tuntuvaa lainatarjousta tule, niin mikään ei velvoita hyväksymään mitään lainatarjousta. Tässäkin tilanteessa kilpailuttamisesta on hyötyä ja vähintäänkin hakija saa selkeän käsityksen millaisilla ehdoilla lainaa on tarjolla.

   Kotimainen Summarum on saanut lainojen kilpailuttajana jo vankan maineen ihmisten keskuudessa ja välittää puolueettomasti kaikkien yhteistyökumppaniensa lainatarjouksia hakijoille. Hakijan tehtäväksi jää vain valita itselleen parhaiten sopiva laina ja hyväksyä ja vahvistaa lainasopimus luotonantajan tarjouksen mukana toimittamien ohjeiden mukaisesti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa 10 000 euroa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 10000 euroa?

   Tee lainavertailu, kun mietit mistä hakea lainaa 10000 euroa. Lainavertailu kilpailuttaa lainat usealta eri pankilta ja rahalaitokselta.

   Vertaamalla henkilökohtaiset lainatarjoukset, voit valita niistä parhaan sinulle ja säästät rahaa lainakuluissa.

   Mikä on edullinen korko 10000 euron lainalle?

   Yleisesti 5-10 prosentin korko tarkoittaa edullista 10000 euron lainaa, mutta lainan hintaan vaikuttavat myös muitakin tekijöitä.

   Pidä mielessä, että lainan korko, perustamismaksu ja hoitokustannukset yhdessä määräävät kuinka edulliseksi laina sinulle tulee.

   Käytä lainalaskuria apunasi lainakustannusten laskemisessa.

   Kannattaako 10000 euron laina kilpailuttaa?

   10000 euron laina kannattaa kilpailuttaa. Lainan kilpailutus on kannattavaa minkä tahansa lainasumman kohdalla.

   Lainan kilpailutus onnistuu helposti netissä lainavertailun avulla, jossa sinun täytyy täyttää vain yksi lainalomake.

   Lainan kilpailutus ei sido sinua vielä mihinkään ja tietojen täyttäminen vie vain muutaman minuutin.