Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Järjestelylaina

   Kilpailuta ja hae järjestelylainaa netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae järjestelylainaaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Järjestelylainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan järjestelylainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae järjestelylainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae järjestelylainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea järjestelylainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta järjestelylainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile järjestelylainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle järjestelylainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa järjestelylainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin järjestelylainaa.

   Kilpailuttamalla järjestelylainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan järjestelylainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen järjestelylaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman järjestelylainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota järjestelylainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton järjestelylaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen järjestelylainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, järjestelylaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Järjestelylainalla saat taloutesi tasapainoon. Lue alta miten tämä on mahdollista ja kilpailuta järjestelylainasi heti Summarumin kautta.

   Järjestelylaina – yhdistä lainat ja säästä

   Järjestelylaina on yhdistelylaina, joka yhdistää useammat, maksamatta olevat, lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

   Järjestelylaina saattaa tulla usein hyödylliseksi erityisesti tilanteissa, joissa hakijalla on useampia päällekkäisiä lainoja samanaikaisesti maksettavana.

   Lisäksi järjestelylainaa haetaan usein tilanteissa, joissa hakijan on mahdollisesti vaikeuksia useiden lainojen takaisinmaksamisen sekä yleisen taloudenhallinnan kanssa.


   Löydä edullisin järjestelylaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan järjestelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Järjestelylainan edut

   Järjestelylainan ottamisessa on olemassa useita hyötyjä, joiden vastaanottamisen takia järjestelylainaa yleensä kuluttajien haetaan. Alle on listattuna muutamia järjestelylainan vastaanottamisesta saatavissa olevia hyötyjä.

   • Pienemmät korkokulut
   • Ylimääräiset laskutuslisät pois
   • Vähemmän tilinhoitokuluja
   • Helpompi henkilökohtaisen talouden hallinta

   Kuten yllä olevasta listauksesta voi huomata, järjestelylaina pienentää asiakkaan lainojen kuluja useammilla eri tavoilla.

   Korko- sekä muiden lainakulujen pienentyminen mahdollistavat asiakkaille halvemmat kuukausittaiset lainanlyhennykset.

   Lisäksi henkilökohtainen talouden hallinta helpottuu järjestelylainan myötä. Monet yksittäiset laskut saattavat aiheuttaa myös henkistä stressiä sekä yleistä hankaluutta eräpäivien muistamisessa.

   Lainan hakija ei myöskään ole välttämättä aina täysin tietoinen tarkoista kuukausittaisista menoista, joita lainat aiheuttavat, sillä lainanlyhennykset tapahtuvat pitkin kuukautta pienemmissä summissa.

   Järjestelylaina mahdollistaa tällaisissa tapauksissa yhden yksittäisen laskun vastaanottamisen sen sijaan, että useampia pienempiä laskuja tulisi pitkin kuukautta.

   Järjestelylaina pienentääkin yksittäisten lainojen kuluja ja lisäksi selkeyttää henkilön talouden hallintaa. Seuraavassa kappaleessa käydään kokonaiskulujen pienentymistä vielä tarkemmin läpi esimerkin kera.

   Esimerkki järjestelylainasta

   Otetaan esimerkkinä henkilö nimeltä Henri. Henrillä on yhteissummaltaan 15 000 euron suuruiset kolme pienempää lainaa.

   Henri maksaa jokaisesta lainastaan, koron lisäksi, erikseen kuukausittaisia tilinhoitokuluja.

   Henri kuitenkin päättää yhdistää lainansa yhdeksi suuremmaksi järjestelylainaksi. Järjestelylainan hakeminen tiputtaa Henrin pienempien lainojen yhteenlasketut korkokulut alkuperäisestä 15,5 prosentista 12,5 prosenttiin.

   Lisäksi Henri välttää ylimääräiset tilinhoito- ja laskutuskulut, joita seuraa useammista pienemmistä laskuista. Näiden pienien kulujen poistaminen säästää Henriltä 13 euroa kuukaudessa. Lopputuloksena Henri maksaa järjestelylainan avulla lopullisesta lainasummastaan alkuperäisen 18 105 euron sijaan vain 16 875 euroa.

   Henrin järjestelylainan avulla saavutettu lopullinen säästö onkin 1230 euroa. Lisäksi Henri huomaa henkilökohtaisen talouden hallinnansa helpottuvan, sillä Henrin kuukausittaiset menot eivät ole enää yhtä epämääräisiä kuin ennen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Helpompi talouden hallinta

   Kuten Henrin esimerkki myös osoitti, järjestelylainan avulla on mahdollista helpottaa henkilökohtaista talouden hallintaansa.

   Helpompaan henkilökohtaiseen talouden hallintaan on muutama pääasiallinen syy. Kun lainoista tulee vain yksi lasku joka kuukausi, säilyy niiden kuukausittain lyhennettävän summan tarkastelu huomattavasti helpompana.

   Näin ollen sinulle myös jää parempi kuva siitä, minkälaiset todelliset kuukausittaiset menot ovat lainanlyhennyksen seurauksena. Lisäksi yksi eräpäivä kuukaudessa auttaa lainan omaavaa henkilöä muistamaan laskujen takaisinmaksun helpommin.

   Mikäli sinulla on useampia pieniä lainoja, saattaa eräpäivien muistaminen olla ajoittain hyvin hankalaa. Yksi eräpäivä kuukaudessa mahdollistaa sen, että talouden hallintasi pysyy helpommin järjesteltävänä.

   Seurauksena tästä myös stressi ja huolet raha-asioista yleensä helpottavat, sillä sinun on helpompi jäsennellä omia menojasi.

   Järjestelylaina apuna maksuvaikeuksiin

   Järjestelylainan avulla on mahdollista saada tarvittaessa apua myös maksuvaikeuksiin.

   Yksittäisten henkilöiden maksuvaikeudet saattavat ajoittain johtaa tilanteeseen, jossa on useita kalliita lainoja maksettavana. Pahimmillaan tilanne saattaa johtaa maksuvaikeuksiin sekä luottotietojen menettämiseen, jolloin henkilö tarvitsee tilanteensa ratkomiseen usein ulkopuolista apua.

   Huomatessa, ettei maksukyky enää riitä lainojen takaisinmaksuun ajallaan, tulisi velkakierre pyrkiä katkaisemaan mahdollisimman pian. Järjestelylainan avulla velkakierre kyetään katkaisemaan riittävän nopeasti. Järjestelylaina mahdollistaa velallisen aiempien lainojen yhdistämisen yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

   Järjestelylainaa sopiessa myös lainan takaisinmaksua sekä kuukausittaista summaa voidaan sopia sellaisiksi, joka mahdollistaa lainojen takaisinmaksun ajallaan helpommaksi.

   Järjestelylainan ohessa on lisäksi yleistä käydä keskustelua siitä, millainen taloudellinen tilanne on sekä miten henkilö voi varmistaa, että oma talous pysyy tasapainossa jatkossa.

   Järjestelylainan hakeminen

   Järjestelylainaa voidaan hakea useilta eri tahoilta. Järjestelylaina on mahdollista vastaanottaa perinteisiltä pankeilta, kuten Nordea, OP sekä Danske Bank.

   Perinteisten pankkien lisäksi, myös muut Suomessa toimivat lainan myöntäjä, kuten Svea tarjoavat järjestelylainaa asiakkailleen.

   Mikäli henkilön maksukyky on heikko, on järjestelylainan hakeminen sosiaalisen luoton avulla myös mahdollista. Kuntien myöntämä sosiaalinen luotto on usein koroiltaan halpaa, mutta sen saaminen edellyttää heikentynyttä maksukykyä.

   Heikossa taloudellisessa tilanteessa olevan kannattaakin ensin selvittää mahdollisuus oman kuntansa sosiaalisen luoton vastaanottamiseen. Pankin järjestelylaina on yleisimpiä tapoja toteuttaa lainojen järjestely. Järjestelylaina voidaan hakea pankista, mutta näin tehdessä kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa laina.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Järjestelylainan kilpailuttaminen

   Mikäli päädyt hakemaan järjestelylainaa perinteisestä pankista, kannattaa sinun aina kilpailuttaa lainatarjoukset, sillä ainoastaan kilpailuttamalla järjestelylaina, voit vastaanottaa halvimman lainatarjouksen.

   Mikäli päätät kilpailuttaa lainasi, tulee sinun syöttää halutun lainan tiedot kilpailuttavalle taholle. Tämän tehtyään, kilpailuttava taho kerää useilta erinäisiltä lainan tarjoajilta lainatarjoukset ja tarjoaa ne tarkasteltavaksi.

   Lainanhakija säästää kilpailuttajan lainatarjouksien keräämisen johdosta runsaasti aikaa sekä vaivaa, sillä henkilön ei tarvitse lähettää jokaiselle lainan tarjoajalle erikseen lainahakemusta.

   Kilpailutuksen avulla sinun on mahdollista myös löytää itselle paras ja sopivin lainatarjous useiden palveluntarjoajien joukosta.

   Kokemuksia järjestelylainasta

   Selvitettäessä kuluttajien kokemuksia järjestelylainasta, nousee useissa tapauksissa esiin järjestelylainan tuovan apua haastavien taloudellisten tilanteiden ratkomisessa.

   Yleisiä kokemuksia järjestelylainasta on, että lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on monesti auttanut kuluttajia maksuvaikeuksien kanssa.

   Monilla kuluttajilla on kokemuksia siitä, miten järjestelylaina on pienentänyt useammista lainoista maksettavia kokonaiskuluja sekä lisäksi tehnyt henkilökohtaisesta talouden hallinnasta sujuvampaa.

   Positiivisia kokemuksia kuluttajilla on erityisesti siitä, miten järjestelylaina yhdistää useampien lainojen maksupäivät ja kuluerät yhdeksi kokonaisuudeksi helpottaen näin talouden hallitsemista..

   Lainojen yhdistäminen lievittää myös usein kuluttajien stressiä henkilöiden taloudellisesta tilanteesta. Kuluttajilla onkin Suomessa pääosin erittäin positiivisia kokemuksia järjestelylainan vastaanottamisesta.

    


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Pienemmät kulut lainojen yhdistämisen avulla

   Maksaessa useampaa yksittäistä lainaa, kertyy myös laskutus- sekä lainanhoitokuluja useammasta lähteestä. Yhdistämällä lainat maksat näitä kuluja ainoastaan yhdestä lainasta useamman pienen lainan sijaan.

   Järjestelylainan avulla on yleensä mahdollista saada myös matalampi korkoprosentti verrattuna siihen, mikä korkoprosentti on useammissa pienemmissä lainoissa.

   Pienemmät kulut yhdistettynä sujuvampaan taloudenhallintaan ovat merkittäviä syitä joiden takia henkilön , jolla on useita pienempiä lainoja, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä järjestelylainan avulla.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi järjestelylainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Järjestelylainalaskuri – tarkenna nykyisten lainojen kulut

   Mikäli henkilö pohtii järjestelylainan ottamista talousasioita helpottaakseen, ensimmäisenä asiana kyseisen henkilön kannattaa selvittää nykyisten lainojen tarkat kulut.

   Hyvä keino selvittää onko järjestelylaina todellisuudessa kannattava, on hyödyntää lainalaskuria nykyisten lainojen kustannuksia selvittäessä.

   Lainalaskuri on laskuri, johon syötetään lainan tietyt avainmuuttujat. Näiden avainmuuttujien perusteella lainalaskuri arvioi paljonko lainan todellinen vuosikorko on, sekä paljonko siitä jää todellisuudessa korkokuluja maksettavaksi.

   Lainalaskuri voi monissa tapauksissa helpottaa arvioimaan lainojen todellisia kustannuksia. Tämän tiedon avulla myös järjestelylainan tarpeen arvioiminen on helpompaa.

   Kun kaikki nykyisten lainojen kustannukset on riittävän tarkasti tiedossa, on myös helpompi päättää kannattaako hankkia järjestelylaina.

   Mikäli järjestelylaina pienentää merkittävästi lainan kokonaiskustannuksia sekä säästää vaivaa, saattaa sen hankkiminen usein olla perusteltua

   Ota oma elämä ja talous hallintaan järjestelylainalla!

   Jos sinun on vielä mahdollista valita, kuinka toteutat velkajärjestelysi,  niin ota elämäsi ja taloutesi hallintaan järjestelylainan avulla. Ota selville nykyiset lainojen kustannukset, mistä kuukausittaiset lyhennykset muodostuvat ja mitkä velat on järkevintä maksaa ensimmäisenä pois. Ole päättäväinen asian suhteen, sillä pystyt kyllä siihen.

   Järjestelylaina on mahdollisuus, kun vain käytät sen oikein. Tee näin:

   1. Kilpailuta ja vertaile järjestelylaina netissä, niin edullinen järjestelylaina löytyy helposti ja nopeasti.
   2. Valitse paras järjestelylaina sinulle.
   3. Yhdistä useat eräpäivät yhdeksi lyhennyseräksi maksamalla järjestelylainalla useat lainat pois, jolloin sinulle jää enää yksi eräpäivä muistettavaksi ja yksi laina eli järjestelylaina maksettavaksi.
   4. Elämä helpottuu, kun näet selkeämmin, kuinka lainasumma pienenee kuukausittain, mikä lisää motivaatiotasi saada laina maksettua pois. Saatat huomata vaikutuksen myös muiden asioiden hallintaan.

   Järjestelylaina – Usein kysyttyä

   Mikä on järjestelylaina?
   Järjestelylaina on eräänlainen lainojen järjestely, jossa useammat pienemmät lainat yhdistetään kuluttajalle yhdeksi yhtenäiseksi lainaksi.
   Mitä hyötyjä järjestelylainasta voi olla?
   Järjestelylaina säästää kuluttajan rahaa lainan kokonaiskulujen pienentyessä. Lisäksi järjestelylaina auttaa helpottamaan hakijan talouden hallintaa, sillä useampi pieni laina saattaa tehdä talouden hallinnasta haastavaa.
   Mistä järjestelylainaa kannattaa hakea?
   Järjestelylainaa tarjoavat sekä perinteiset pankit, että muut rahalaitokset. Lisäksi järjestelylainaa on mahdollista hakea kuntien sosiaalisen luoton avulla.
   Minkälaisia kokemuksia suomalaisilla on järjestelylainasta?
   Suomalaisilla on pääosin hyvin positiivisia kokemuksia järjestelylainoista. Yksi keskeisimpiä koettuja hyötyjä on ollut kuluttajien henkilökohtaisen talouden hallinnan helpottaminen.