Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Järjestelylaina

Hae järjestelylainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae järjestelylainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Järjestelylainaa 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan järjestelylainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae järjestelylainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae järjestelylainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea järjestelylainaa netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta järjestelylainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile järjestelylainat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle järjestelylainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa järjestelylainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin järjestelylaina.

Kilpailuta järjestelylainat netissä ja säästät aikaa sekä rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan järjestelylainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen järjestelylaina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman järjestelylainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertaileminen kannattaa tehdä siten, että kiinnität huomiota

 • järjestelylainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton järjestelylaina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen järjestelylainan, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, järjestelylaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Järjestelylainalla saat taloutesi tasapainoon. Lue alta miten tämä on mahdollista ja kilpailuta järjestelylainasi heti Summarumin kautta.

Järjestelylaina – yhdistä lainat ja säästä

Järjestelylaina on yhdistelylaina, joka yhdistää useammat, maksamatta olevat lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

 1. Iso järjestelylaina saattaa tulla usein hyödylliseksi erityisesti tilanteissa, joissa hakijalla on useampia päällekkäisiä lainoja samanaikaisesti maksettavana.
 2. Lisäksi järjestelylainaa haetaan usein tilanteissa, joissa hakijan on mahdollisesti vaikeuksia useiden lainojen takaisinmaksamisen sekä yleisen taloudenhallinnan kanssa.

Löydä edullisin järjestelylaina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan järjestelylainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Milloin järjestelylainaa kannattaa hakea?

Järjestelylainan hakeminen kannattaa silloin, kun sinulle on kertynyt useampia lainoja ja esimerkiksi osamaksuja eri paikoista. Jos näiden kaikkien lyhennykset tuntuvat ahmaisevan jo suuren osan kuukausituloistasi, on aika toimia.

Edes varma järjestelylaina ei koskaan pienennä varsinaisen lainan määrää. Sen sijaan sinun on mahdollista pienentää muita lainan kuluja. Järjestelylainan avulla saat monesti myös matalamman koron, mikä näkyy kuukausierän pienentymisenä.

Kuka voi hakea järjestelylainaa?

Suuri järjestelylaina voi olla tyypiltään joko vakuudellinen tai vakuudeton. Summarumin kautta voit hakea järjestelylainaa ilman vakuuksia aina 60 000 euroon asti. Lainanhakijana sinun on täytettävä seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 18 vuotta ja asut vakituisesti Suomessa.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot.

Miten järjestelylainaa haetaan?

Hae järjestelylainaa alla näkyvien ohjeiden avulla:

 1. Kokoa kaikki nykyiset velkasi yhteen ja laske, miten paljon järjestelylainaa tarvitset kuitataksesi ne kerralla pois.
 2. Siirry Summarumin lomakkeelle, jossa ilmoitat mm. hakemasi järjestelylainan summan ja muut pyydetyt tiedot.
 3. Lähetä hakemus.
 4. Saat pian järjestelylainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme.
 5. Voit tarkastella tarjouksia rauhassa ja halutessasi valita niistä parhaan vaihtoehdon.

Muista, että voit hakea kauttamme myös lainaa yhteishakijan kanssa. Silloin järjestelylainan summa voi kasvaa suuremmaksi ja ehdot muuttuvat paremmiksi.

Miksi järjestelyluotto on kannattava vaihtoehto

Järjestelylainan hakeminen on monessa tilanteessa varsin viisasta. Lainojen uudelleenjärjestely on keino, jolla on useita hyötyjä. Alle on listattuna muutamia järjestelylainasta saatavissa olevia hyötyjä.

 • Pienemmät korkokulut
 • Ylimääräiset laskutuslisät pois
 • Vähemmän tilinhoitokuluja
 • Helpompi henkilökohtaisen talouden hallinta

Kuten yllä olevasta listaus osoittaa, järjestelyluotto pienentää lainojen kuluja useammilla eri tavoilla. Korko- sekä muiden lainakulujen pienentyminen mahdollistavat sinulle tyypillisesti pienemmät kuukausittaiset lainanlyhennykset.

Lisäksi henkilökohtainen talouden hallinta helpottuu järjestelylainan myötä. Monet yksittäiset laskut kun saattavat aiheuttaa myös henkistä stressiä sekä yleistä hankaluutta eräpäivien muistamisessa.

Lainan hakijat eivät myöskään aina ole välttämättä aina täysin tietoisia tarkoista kuukausittaisista menoista joita lainat aiheuttavat, sillä lainanlyhennykset tapahtuvat pitkin kuukautta pienemmissä summissa.

Järjestelylaina mahdollistaa tällaisissa tapauksissa yhden yksittäisen laskun sen sijaan että sinulle tulisi useampia pienempiä laskuja tulisi pitkin kuukautta.

Järjestelylaina pienentääkin yksittäisten lainojen kuluja ja lisäksi selkeyttää talouden hallintaa. Seuraavassa kappaleessa käydään kokonaiskulujen pienentymistä vielä tarkemmin läpi esimerkin kera.

Esimerkki järjestelylainasta

Henrillä on yhteissummaltaan 15 000 euron suuruiset kolme pienempää lainaa. Henri maksaa jokaisesta lainastaan, koron lisäksi, erikseen kuukausittaisia tilinhoitokuluja.

Henri kuitenkin päättää yhdistää lainansa yhdeksi suuremmaksi järjestelylainaksi. Järjestelylainan hakeminen tiputtaa Henrin pienempien lainojen yhteenlasketut korkokulut alkuperäisestä 15,5 prosentista 12,5 prosenttiin.

Lisäksi Henri välttää ylimääräiset tilinhoito- ja laskutuskulut, joita seuraa useammista pienemmistä laskuista. Näiden pienien kulujen poistaminen säästää Henriltä 13 euroa kuukaudessa. Lopputuloksena Henri maksaa järjestelylainan avulla lopullisesta lainasummastaan alkuperäisen 18 105 euron sijaan vain 16 875 euroa.

Henrin järjestelylainan avulla saavutettu lopullinen säästö onkin 1230 euroa. Lisäksi Henri huomaa henkilökohtaisen talouden hallintansa helpottuvan, sillä Henrin kuukausittaiset menot eivät ole enää yhtä epämääräisiä kuin ennen.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Helpompi talouden hallinta

Kuten Henrin esimerkki myös osoittaa, järjestelylainan avulla on mahdollista helpottaa henkilökohtaista talouden hallintaa.

Helpompaan henkilökohtaiseen talouden hallintaan on muutama pääasiallinen syy. Kun lainoista tulee vain yksi lasku joka kuukausi, säilyy niiden kuukausittain lyhennettävän summan tarkastelu huomattavasti helpompana.

Näin ollen sinulle myös jää parempi kuva siitä, minkälaiset todelliset kuukausittaiset menot ovat lainanlyhennyksen seurauksena. Lisäksi yksi eräpäivä kuukaudessa auttaa muistamaan laskujen takaisinmaksun helpommin.

Mikäli sinulla on useampia pieniä lainoja, saattaa eräpäivien muistaminen olla ajoittain hyvin hankalaa. Yksi eräpäivä kuukaudessa mahdollistaakin sen, että talouden hallintasi pysyy helpommin järjesteltävänä.

Seurauksena tästä myös stressi ja huolet raha-asioista yleensä helpottavat, sillä sinun on helpompi jäsennellä omia menojasi.

Riittävän iso järjestelylaina apuna maksuvaikeuksiin

Järjestelylainan avulla on mahdollista saada tarvittaessa apua myös maksuvaikeuksiin.

Maksuvaikeudet, oli niiden taustalla mitä tahansa, saattavat ajoittain johtaa tilanteeseen, jossa on useita kalliita lainoja maksettavana. Pahimmillaan tilanne saattaa johtaa maksuvaikeuksiin sekä luottotietojen menettämiseen, jolloin tilanteen ratkaisemiseksi tarvitaan usein ulkopuolista apua.

Vinkki

Jos huomaat, ettei maksukykysi enää riitä lainojen takaisinmaksuun ajallaan, tulisi velkakierre pyrkiä katkaisemaan mahdollisimman pian. Järjestelylainan avulla velkakierre kyetään katkaisemaan riittävän nopeasti. Yksi iso järjestelylaina mahdollistaa velallisen aiempien lainojen yhdistämisen yhdeksi suuremmaksi lainaksi.

Järjestelylainaa sopiessa myös lainan takaisinmaksua sekä kuukausittaista summaa voidaan sopia sellaisiksi, joka mahdollistaa lainojen takaisinmaksun ajallaan helpommaksi.

Järjestelylainan ohessa on lisäksi yleistä käydä keskustelua siitä, millainen taloudellinen tilanteesi todellisuudessa on sekä miten voit varmistaa, että oma taloutesi pysyy tasapainossa jatkossa.

Järjestelylainan hakeminen

Järjestelylainaa voidaan hakea useilta eri tahoilta. Järjestelylainaa voit saada mm. perinteisiltä pankeilta, kuten Nordea, OP sekä Danske Bank.

Perinteisten pankkien lisäksi myös muut Suomessa toimivat lainan myöntäjät, kuten Svea, tarjoavat järjestelylainaa asiakkailleen.

Mikäli maksukyky on heikko, on järjestelylainan hakeminen myös sosiaalisen luoton avulla mahdollista. Kuntien myöntämä sosiaalinen luotto on usein koroiltaan halpaa, mutta sen saaminen edellyttää heikentynyttä maksukykyä.

Heikossa taloudellisessa tilanteessa olevan kannattaakin ensin selvittää mahdollisuus oman kuntansa sosiaalisen luoton saamiselle.

Pankin järjestelylaina on yleisimpiä tapoja toteuttaa lainojen järjestely.  Järjestelylaina pankista on siis haettavissa, mutta sinun kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa lainat ensin.

Esimerkki: lainojen järjestely

Otetaan tarkasteluun esimerkki, jossa sinulla on useampi pieni laina samanaikaisesti takaisin maksettavana. Lyhennät neljää pientä lainaa samanaikaisesti.

Lainasumma Maksuaika Nimelliskorko Laskutuslisä Tilinhoitokulut Kuukausierä Summa
3000e 3v 4,9% 2e 4e 96e 3448e
2000e 2v 5,1% 1e 2e 91e 2180e
1500e 2v 4,5% 3e 3,5e 93e 1671
3500e 4v 5% 1,5e 4e 110e 3974e

Lyhentäessäsi neljää lainaa maksat myös jokaisesta erillisiä tilinhoitokuluja. Korkeiden kokonaiskustannusten takia päätät kilpailuttaa järjestelylainat haluamillasi lainatiedoilla ja päädytkin löytämään lopulta itsellesi sopivan lainan kolmen vuoden maksuajalla sekä 4,5% nimelliskorolla.

Yksi järjestelylaina voi näyttää jatkossa tältä:

Lainasumma Maksuaika Nimelliskorko Laskutuslisä Tilinhoitokulut Kuukausierä Summa
10 000e 3v 4,5% 0e 1,5e 224e 10 745e

Uusi järjestelylaina tuo sinulle säästöä yhteensä 528 euroa. Säästyneen rahan lisäksi sinun ei tarvitse enää huolehtia myöskään neljän erillisen laskun kuukausittaisesta maksamisesta. Tämä helpottaa jo itsessään taloudellisen stressin kanssa.

Järjestelylaina pankista ja rahoitusyhtiöiltä –muista kilpailuttaminen

Mikäli päädyt hakemaan järjestelylainaa perinteisestä pankista, kannattaa sinun aina kilpailuttaa lainatarjoukset, sillä ainoastaan kilpailuttamalla järjestelylainan voit löytää edullisimman lainatarjouksen.

Mikäli päätät kilpailuttaa järjestelylainat, tulee sinun syöttää halutun lainan tiedot sivustollamme siihen varattuun lomakkeeseen. Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot ja lähettänyt hakemuksesi, keräämme useilta eri lainan tarjoajilta tarjoukset ja saat ne tarkasteltaviksi.

Lainanhakijana säästät Summarumin kilpailutuspalvelun avulla runsaasti aikaa sekä vaivaa, eihän sinun tarvitse lähettää jokaiselle lainan tarjoajalle erikseen lainahakemusta.

Kilpailutuksen avulla sinun on mahdollista myös löytää itselle paras ja sopivin järjestelylainatarjous useiden palveluntarjoajien joukosta.

Kokemuksia järjestelylainasta

Selvitettäessä kuluttajien kokemuksia järjestelylainasta, nousee useissa tapauksissa esiin järjestelylainan tuovan apua haastavien taloudellisten tilanteiden ratkomisessa.

Yleisiä kokemuksia järjestelylainasta yhdistää se on, että lainojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi on monesti auttanut kuluttajia maksuvaikeuksien kanssa.

Monilla kuluttajilla on kokemuksia siitä, miten järjestelylaina on pienentänyt useammista lainoista maksettavia kokonaiskuluja sekä lisäksi tehnyt henkilökohtaisesta talouden hallinnasta sujuvampaa.

Positiivisia kokemuksia kuluttajilla on erityisesti siitä, miten järjestelyluotto yhdistää useampien lainojen maksupäivät ja kuluerät yhdeksi kokonaisuudeksi helpottaen näin talouden hallitsemista.

Lainojen yhdistely lievittää myös usein kuluttajien stressiä henkilöiden taloudellisesta tilanteesta. Kuluttajilla onkin pääosin erittäin positiivisia kokemuksia järjestelylainoista.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Pienemmät korot ja kulut lainojen yhdistämisen avulla

Järjestelylainan avulla on yleensä mahdollista saada myös matalampi korkoprosentti verrattuna siihen, mikä korkoprosentti on useammissa pienemmissä lainoissa.

Pienemmät kulut yhdistettynä sujuvampaan taloudenhallintaan ovat merkittäviä syitä joiden vuoksi jokaisen kannattaa harkita lainojen yhdistämistä järjestelylainan avulla.

Pohtiessasi järjestelylainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Järjestelylainalaskuri – tarkenna nykyisten lainojen kulut

Mikäli pohdit järjestelylainan ottamista talousasioita helpottaaksesi, ensimmäiseksi sinun kannattaa selvittää nykyisten lainojen tarkat kulut.

Hyvä keino selvittää onko järjestelylaina todellisuudessa kannattava, on hyödyntää lainalaskuria nykyisten lainojen kustannuksia selvittäessä.

Lainalaskuri on työkalu, johon syötetään lainan tietyt avainmuuttujat. Näiden avainmuuttujien perusteella lainalaskuri arvioi paljonko lainan todellinen vuosikorko on, sekä paljonko siitä jää todellisuudessa korkokuluja maksettavaksi.

Lainalaskuri voi monissa tapauksissa helpottaa arvioimaan lainojen todellisia kustannuksia. Tämän tiedon avulla myös järjestelylainan tarpeen arvioiminen on helpompaa.

Kun kaikki nykyisten lainojen kustannukset on riittävän tarkasti tiedossa, on myös helpompi päättää kannattaako hankkia järjestelylaina.

Mikäli järjestelylaina pienentää merkittävästi lainan kokonaiskustannuksia ja säästää vaivaa, saattaa sen hankkiminen usein olla perusteltua.

Järjestyykö järjestelylaina ilman luottotietoja?

Et valitettavasti voi hakea järjestelylainaa palvelumme kautta, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä. Voit kuitenkin tällaisessa tilanteessa olla yhteydessä Takuusäätiöön, jossa sinulle voidaan myöntää takaus.

Takuusäätiö huomioi takausta myöntäessään kokonaistilanteesi ja maksukykysi. Jos Takuusäätiö päätyy takaamaan järjestelylainasi, tulee tästä merkintä luottotietoihisi. Käytännössä kuitenkin on siis mahdollista, että järjestelylaina ilman luottotietoja onnistuu.

Esimerkki järjestelylainan tuottamista säästöistä kilpailutuksen kautta

Järjestelylaina Laina-aika Korko Kulut Kokonaismäärä
18 000 euroa 7 vuotta 4,8 % avaus 70 euroa, lainanhoitokulut 2,50 euroa/kk 21 521 euroa
18 000 euroa 7 vuotta 19,5 % avausmaksu 300 euroa, lainanhoitokulut 6,50 euroa/kk 34 220 euroa

Ota oma talous hallintaan ja löydä paras järjestelylaina!

Jos sinun on vielä mahdollista valita, kuinka toteutat velkajärjestelysi,  ota elämäsi ja taloutesi hallintaan järjestelylainan avulla. Ota selville nykyiset lainojen kustannukset, mistä kuukausittaiset lyhennykset muodostuvat ja mitkä velat on järkevintä maksaa ensimmäisenä pois. Ole päättäväinen asian suhteen, sillä pystyt kyllä siihen.

Järjestelylaina on mahdollisuus, kun vain käytät sen oikein. Tee näin:

 1. Kilpailuta ja vertaile järjestelylaina netissä, niin edullinen järjestelylaina löytyy helposti ja nopeasti.
 2. Valitse paras järjestelylaina sinulle.
 3. Yhdistä useat eräpäivät yhdeksi lyhennyseräksi maksamalla järjestelylainalla useat lainat pois, jolloin sinulle jää enää yksi eräpäivä muistettavaksi ja yksi laina eli järjestelylaina maksettavaksi.
 4. Elämä helpottuu, kun näet selkeämmin, kuinka lainasumma pienenee kuukausittain, mikä lisää motivaatiotasi saada laina maksettua pois. Saatat huomata vaikutuksen myös muiden asioiden hallintaan.

Muita tapoja lainojen järjestelyyn

Järjestelylaina – Usein kysyttyä

Mikä on järjestelylaina?
Järjestelylaina on eräänlainen lainojen järjestely, jossa useammat pienemmät lainat yhdistetään kuluttajalle yhdeksi yhtenäiseksi lainaksi.
Mitä hyötyjä järjestelylainasta voi olla?
Järjestelylaina säästää kuluttajan rahaa lainan kokonaiskulujen pienentyessä. Lisäksi järjestelylaina auttaa helpottamaan hakijan talouden hallintaa, sillä useampi pieni laina saattaa tehdä talouden hallinnasta haastavaa.
Mistä järjestelylainaa kannattaa hakea?
Järjestelylainaa tarjoavat sekä perinteiset pankit, että muut rahalaitokset. Lisäksi järjestelylainaa on mahdollista hakea kuntien sosiaalisen luoton avulla.
Minkälaisia kokemuksia suomalaisilla on järjestelylainasta?
Suomalaisilla on pääosin hyvin positiivisia kokemuksia järjestelylainoista. Yksi keskeisimpiä koettuja hyötyjä on ollut kuluttajien henkilökohtaisen talouden hallinnan helpottaminen.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja