Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Kertalaina

   Kilpailuta ja hae kertalaina heti tilille – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae kertalainaa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Kertalaina 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan kertalainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae kertalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae kertalainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea kertalainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta kertalainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile kertalainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle kertalainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa kertalainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin kertalaina.

   Kilpailuttamalla kertalainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan kertalainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen kertalaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman kertalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota kertalainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta kertalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton kertalaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen kertalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, kertalaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Kertalaina & kertaluotto – tätä ne tarkoittavat

   Kertalaina on kerralla vastaanotettava laina, jota haetaan kulutustarkoitukseen. Kertalainan ominaisuudet vaihtelevat merkittävästi riippuen lainan tarjoajasta, jolta sitä haetaan.

   Moni lainaa tarjoava yritys myöntää kertalainaa useiden kymmenien tuhansien eurojen arvosta. Markkinoilla on lisäksi pienempiä kertalainoja, jotka saattavat lainasummalta olla ainoastaan muutamia satoja. Nämä pienemmät kertalainat pitävät sisällään tiettyjä riskejä, joita käsitellään myöhemmin artikkelissa.

   Suurempien kertahankintojen tekeminen toteutetaan usein kulutusluoton avulla. Kertalaina ja kertaluotto ovatkin verrattavissa kulutusluottoon, sillä lainat toimivat pitkälti samalla toimintalogiikalla.


   Löydä edullisin kertalaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan kertalainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Pieni kertalaina – huomioi nämä

   Kertalainaa hakiessa kannattaa huomioida muutama olennainen seikka. Mikäli kyseessä on pieni kertalaina, haetaan sitä yleensä vakuudettomana kertalainana. Vakuudeton laina tarkoittaa sitä, että sitä hakiessa sinun ei tarvitse asettaa lainalle panttia tai takaajaa.

   Yleensä lainasummalta pienet lainat haetaan ilman vakuuksia. Vakuudeton kertalaina mahdollistaa lainan nopean vastaanottamisen ja voitkin parhaimmillaan vastaanottaa kertalainan jo samana päivänä sen hakemisen kanssa!

   Kertalaina kannattaa kilpailuttaa, jotta varmistut löytäväsi mahdollisimman edullisen lainavaihtoehdon. Kilpailuta kertalainat Summarumin lainakilpailutuksen avulla jo tänään ja vastaanota lainaa alkaen 4,5% korolla!

   Tyypilliset kertalainasummat

   Kertalaina on mahdollista hakea useille eri lainasummille. Kertalainaa on mahdollista lainan tarjoajasta riippuen vastaanottaa aina muutamista sadoista euroista kymmeniin tuhansiin saakka.

   Lainan todelliset kustannukset kannattaa aina tarkastaa lainalaskurista ennen lainatarjouksen vastaanottamista. Summarumin lainalaskuri kertoo paljonko laina todellisuudessa tulee kuukausittain maksamaan.

   Alla on esitelty kaikista yleisimpiä kertalainasummia hieman tarkemmin sekä käyty samalla läpi sitä, mitkä kyseisten lainasummien yleisimmät käyttötarkoitukset ovat.

   Kertalaina 500 euroa

   Kertalainaa on mahdollista vastaanottaa aina pienimmistä lainasummista saakka. Kertalaina 500 arvosta on kaikista pienimpiä summia, joita useilta lainaa tarjoavilta yrityksiltä voi vastaanottaa.

   500 euron kertalaina saatetaan hakea usein esimerkiksi jonkun huonekalun tai pienemmän kodinkoneen hankintaa varten. Äkillisesti hajonnut tiskikone saattaa esimerkiksi vaatia uuden hankintaa äkillisesti, jolloin kyseinen uusi hankinta saattaa olla tarvittavaa rahoittaa kertalainan avulla.

   Kertalaina 1000 euroa

   Kertalaina 1000 euron arvosta on pieni lainasumma, jota haetaan yleensä ilman vakuuksia. lainaa 1000 eurolla saatetaan hakea esimerkiksi äkillisiin lääkäri tai eläinlääkärikuluihin. Myös lemmikin äkillinen hoidon tarve saattaa aiheuttaa tilanteen, jossa kertalaina 1000 euron suuruudelta muodostuu hyödylliseksi. Myös pitkään harkinnassa ollut ajokortin hankinta voi olla työsuhteen kannalta olennainen investointi, joten tällaisen lainan hakeminen kertainvestointina voi olla järkevää myös työelämää ajatellen.

   Mikäli hankinnan kohteena on kertalaina pienemmällä lainasummalla, kannattaa henkilön varmistaa aina lainan todellinen vuosikorko ennen sen hankkimista. Todellisen vuosikoron tarkistat kätevästi Summarumin lainalaskurin avulla.

   Kertalaina 2000 euroa

   Kertalaina 2000 euron arvosta saatetaan hakea esimerkiksi äkillisiin huoltokuluihin auton hajoamisen johdosta. Kalliimmat korjaukset saattavat herkästi nostaa auton huollon kokonaiskustannuksia jopa useampaan tuhanteen euroon saakka.

   Tällaisissa tilanteissa nopea kertalaina saattaa osoittautua monesti hyvinkin hyödylliseksi vaihtoehdoksi välttämättömän liikennevälineen huoltoon. Sopimusehtoja lukiessa kannattaa kuitenkin olla aina tarkkana. Lainasopimuksesta kannattaa etenkin varmistaa, ettei hankittavan lainan hinta nouse äkillisesti korkokaton päättymisen jälkeen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Kertalaina 3000 euroa

   Kertalaina 3000 euron arvosta haetaan esimerkiksi hieman kalliimpiin huonekalu- tai taidehankintoihin. Esimerkiksi laadukas sohvaryhmä saattaa herkästi kustantaa useita tuhansia euroja.

   Myös tällaisen hankinnan tekemiseen on mahdollista hakea kertalainaa. Lainasummalta pienet vakuudettomat kertalainat ovat kuitenkin yleensä lainoja, joiden kokonaiskustannukset saattavat herkästi nousta hyvinkin korkeiksi.

   Tällaisten lainojen hankkiminen kulutustarkoitukseen ei välttämättä ole aina kaikista järkevin ratkaisu. Mikäli vain mahdollista, kaikista pienimmät lainasummat kannattaa lainata läheisiltä tai perheenjäseniltä.

   Kertalaina 4000 euroa

   Kertalaina 4000 euron lainasummalta on mahdollista hakea ja vastaanottaa useilta eri lainaa tarjoavilta yrityksiltä. Kyseinen lainasumma saattaa tulla tarpeeseen esimerkiksi, mikäli hankinnan alla on käytetty auto tai muu kulkuväline.

   Auton hankinta toteutetaan autoliikkeissä usein osamaksulla. Käytettyjen autojen kaupassa kertalaina saattaa kuitenkin joissakin tapauksissa osoittautua hyvin hyödylliseksi.

   Mikäli lainaa harkitsevalla henkilöllä on tarve auton hankintaan ja lainaehtoja on tarkasteltu riittävän tarkasti, saattaa tällainenkin kertalainan hankinta olla perusteltu.

   Kertalaina 5000 euroa

   5000 euron kertalaina saatetaan hakea esimerkiksi pientä kodin remonttia varten. Laaja-alaiset remontit menevät yleensä remontin kustannusten osalta tämän summan yli, mutta pienemmän remontin tekeminen on 5000 eurollakin mahdollista.

   Samoin kuten muidenkin lainasummien kohdalla, kannattaa hakiessa kertalainaa 5000 euron arvosta tarkastella sopimuksen ehdot tarkasti läpi ennen lainan vastaanottamista. Vakuudettoman lainan todellinen vuosikorko kannattaa lisäksi tarkistuttaa vielä Summarumin lainalaskurin avulla.

   Kertalaina – pieni kulutus- tai joustoluotto

   Lainan hakija saattaa törmätessään termiin kertalaina ihmetellä, miten se eroaa esimerkiksi kulutusluotosta tai joustoluotosta. Vastaus on, ettei näiden luoton tyyppien välillä ole useimmiten suuria eroja.

   Kertalaina on pieni kulutusluotto, jota lainaa hakeva henkilö vastaanottaa kuluttamista varten. Moni kertalaina toimii kuten kulutusluotot eli siten, että lainan hakija saa koko lainasumman kerralla tililleen.

   Joustoluottoa hakiessa lainan hakija taas vastaanottaa maksimisumman, jonka sisällä henkilö voi tehdä nostoja tilille haluamansa verran. Valtaosa kertaluotoista toimii tästä eroavalla toimintatavalla, mutta poikkeuksiakin markkinoilla on.

   Pankit, jotka tarjoavat kertalainaa

   Kertalaina on mahdollista useilta eri luotonmyöntäjiltä. Alle on listattu muutamia pankkeja, joista pystyt vastaanottamaan halutessasi kertalainan. Kyseisten lainanantajien kertalainoja on pyritty avaamaan lyhyesti toimijoiden itse tarjoamien tietojen perusteella. Lainatyyppien tiedot on kerätty pankkien verkkosivuilta.

   Käsitellyt rahoitusalan toimijat ovat

   • Danske Bank
   • Aktia
   • Risicum

   Danske Bank kertalaina

   Danske Bankin kertalaina on perinteinen velkakirjalaina, jota voit käyttää hieman isompiin rahoituksen tarpeisiin. Danske Bank kertalaina on mahdollista nostaa pienimmillään 10 000 euron lainasummana.

   Danske Bank kertalaina on vakuudellinen laina eli sen vastaanottaminen vaatii jonkin pantin tai vakuuden asettamista. Danske Bankin verkkosivuilla esittämä hintaesimerkki antaa 25 000 euron lainalle viiden vuoden maksuajalla todelliseksi vuosikoroksi 2,75 prosenttiyksikköä.

   Aktia kertalaina

   Aktialla, kuten monella muullakin lainaa tarjoavalla yrityksellä kertalainaa vastaava palvelu on nimeltään käyttölaina. Aktian käyttölaina on vakuudeton laina eli sen vastaanottaminen ei edellytä pantin tai vakuuden asettamista. Voit vastaanottaa Aktian kertalainan alkaen 2500 eurosta aina 20 000 euroon saakka.

   Aktian verkkosivuilla esittelemissä hintaesimerkeissä 8000 euron lainan todellinen vuosikorko viiden vuoden maksuajalla oli 9,58 prosenttiyksikköä.

   Risicum kertalaina

   Risicum kertalaina on laina, joka on mahdollista nostaa alkaen 4000 eurosta aina 10 000 euroon saakka. Risicum kertalaina on lainaa ilman vakuuksia, jonka takia se on mahdollista vastaanottaa parhaimmillaan hyvin nopeasti.

   Risicumin verkkosivujen hintaesimerkissä 7000 euron kertalainan todellinen vuosikorko neljän vuoden laina-ajalla oli 24-28 prosenttiyksikköä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Kertalainan korko – kallis vai edullinen?

   Kertalaina on vakuudeton laina, mikä tarkoittaa sitä ettei lainan hakija aseta sitä hakiessa mitään panttia tai vakuutta. Tällaiset lainat sisältävät lainanmyöntäjän toimesta aina hieman enemmän riskin ottamista, mikä näkyy myös lainojen hinnoissa. Vakuudeton laina on yleensä vakuudellista lainaa kalliimpaa.

   Kertalainan koron voidaan siis katsoa olevan yleisesti ottaen vakuudellista lainaa kalliimpaa. Kertalainan korko sijoittuu useimmilla lainaa tarjoavilla yrityksillä 4-10 prosenttiyksikön väliin. Lainan korkoon vaikuttavat vahvasti hakijan tiedot, kuten kuukausittaiset tulot sekä aiempi maksuhistoria.

   Lisäksi lainamarkkinoiden tilanne sekä valtiolliset säännöstelyt saattavat vaikuttaa kertalainojen koron määrään. Edullisin kertalaina löytyy kuitenkin aina lainavertailun avulla. Lainavertailun avulla pystyt tunnistamaan ja hakemaan lainamarkkinoiden edullisimman lainan.

   Kertalainan riskit – huomioi nämä ennen lainan nostamista

   Kertalainaa harkitessa on olemassa muutama asia, josta hakijan kannattaa olla etukäteen tietoinen. Ensimmäinen tärkeä huomioitava asia on, että kertalainan ottamista ei pitäisi suorittaa harkitsemattomasti. Kuten muissakin lainoissa, myös kertalainassa, piilee omat riskinsä, mikäli lainan hankkiminen toteutetaan harkitsemattomasti.

   Hakijan kannattaa aina muistaa tarkastella kertalainan todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan. Siinä missä todellinen vuosikorko kertoo lainan kaikki kustannukset, pelkkä nimelliskorko kuvaa ainoastaan lainan korkotasoa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kertalainaa heti – pankista vai netistä?

   Mikäli sinulla on tarve saada laina heti, on kertalaina mahdollista saada tarvittaessa nopeasti käyttöön. Mikäli hankinnan kohteena oleva laina on vakuudeton, on useimmiten kyseessä myös nopeasti saatavissa oleva laina. Tämä johtuu siitä, että lainaa myönnettäessä lainan tarjoajan ei tarvitse erikseen käsitellä ja hyväksyä lainan vakuutta.

   Nopein laina on yleensä saatavissa netistä pankin sijaan. Summarumin lainojen kilpailutuksen kautta voit löytää nopeasti itselleen sopivimman kertalainan.

   Paras kertalaina on edullisin

   Moni saattaa pohtia nyt, minkälainen on paras kertalaina. Paras kertalaina on yleensä aina sellainen, joka on lopulta kaikista edullisin. Edullisin ja paras kertalaina löytyy Summarumin lainavertailun avulla. Syöttämällä haluamansa lainan tiedot sekä omat tietonsa, voit nopeasti vertailla useita lainoja keskenään.

   Lainavertailu auttaa sinua löytämään itselle sopivimman lainan nopeasti. Jätä kilpailuttaminen Summarumin huoleksi: edullinen laina löytyy avullamme helposti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Korkokaton vaikutus kertalainaan

   Kuten tekstissä jo aiemmin on tullut esiin, vaikuttaa korkokatto myös kertalainoihin merkittävästi. Korkokatto on säännöstely, joka rajaa lainojen korkoja tietyn rajapinnan alapuolelle.

   Korkokattoa säännöstellään vuosittain estämään kansalaisten velkaantumista sekä huolehtimaan yleisesti kansalaisten talouden tasapainossa pysymisen.

   Koska korkokattoa säännöstellään vuosittain, tulisi myös lainoja omaavan henkilön pysyä perillä siitä, mikä kunkin vuoden korkokatto on. Tämä johtuu siitä, että osa rahoitusalan toimijoiden myöntävistä lainoista on sopimuksiltaan sellaisia, että niiden korkotaso nousee merkittävästi korkokaton ummettua.

   Kertalaina – Usein kysyttyä

   Mikä on kertalaina?
   Kertalaina on kerralla vastaanotettava laina, jota haetaan yleensä kulutustarkoitusta varten. Kertalainan hinta voi vaihdella lainan tarjoajasta riippuen vain muutamista sadoista euroista aina kymmeniin tuhansiin saakka. Kertalaina on mahdollista saada joko vakuudettomana tai vakuudellisena lainana.
   Kertalaina pankista vai netistä?
   Kuluttajan kannattaa yleisesti ottaen pyrkiä hakemaan kertalaina netistä. Kilpailuttamalla lainat, kuluttaja varmistaa vastaanottavansa lainatarjouksia mahdollisimman monelta lainaa tarjoavalta yritykseltä ja tämän johdosta yleensä löytää halvimman hinnan.
   Minkälainen kertalaina on paras?
   Edullisin kertalaina on yleensä paras. Kuluttajan kannattaa tutustua lainan ehtoihin ja varmistaa, ettei lainan kustannukset nouse laina-ajan aikana.
   Mistä kertalainaa nopeasti?
   Kuluttajan on mahdollista saada kertalaina nopeasti netistä. Nopein kertalaina on yleensä saatavissa ilman vakuuksia, sillä vakuuden hyväksyminen vie aina hieman aikaa.
   Mitä riskejä kertalainassa on?
   Kertalainan riskit liittyvät yleensä siihen, että kyseinen lainan muoto on suhteellisen kallis verrattuna muihin lainan tyyppeihin. Lisäksi moni kertalaina saattaa olla kuluttajalle epäedullinen lainaehdoilta. Tämän takia kertalainan lainaehdot kannattaa lukea tarkasti läpi ennen allekirjoittamista.