Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 5000 euroa

Lainaa 5000 euroa

Hae lainaa 5000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 5000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa 5000 helposti netistä – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 5000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 5000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajia.

Löydä edullista lainaa 5000 euroa

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 5000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota 5000 euron lainan

 • korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja. Lainaa 5000 ilman vakuuksia kannattaa aina hakea kauttamme.

Mistä lainaa 5000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti meillä

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi, jotta sopiva kulutusluotto löytyy varmasti ja nopeasti. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 5000 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 5000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 5000 euron laina.

Kilpailuta laina 5000 euroa netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna 5000 euron lainan kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 5000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vakuudeton 5000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivan vaihtoehdon, jolla saat lainaa 5000 euroa, on seuraava vaihe hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, 5000 euron laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Kuka voi saada lainaa 5000 €?

Summarumin yhteistyökumppanit edellyttävät, että täytät seuraavat kriteerit 5000 euron lainan saadaksesi:

 • Olet vähintään 18-vuotias. Osa rahoitusyhtiöistä myöntää lainoja vain yli 20-vuotiaille, mutta osa myös 18 vuotta täyttäneille.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Asut Suomessa vakituisesti.
 • Maksuhistoriassasi ei ole merkintöjä.

Voinko saada lainaa 5000 ilman luottotietoja?

Valitettavasti et. Vaikka yhteistyökumppanimme tekevätkin jokainen oman riskikartoituksensa hakijasta, ei ilman luottotietoja ole mahdollista saada niiltä lainaa. Tämä siis siitäkin huolimatta, että olisit nyt vakituisessa palkkatyössä ja hoitanut raha-asiasi viime vuosina moitteettomasti.

Mikäli tarvitset lainaa 5000 ilman luottotietoja, kannattaa sinun kääntyä esimerkiksi Takuusäätiön puoleen.

Hae lainaa 5000 euroa netistä Summarumin avulla

Elämän eri tilanteissa voi tulla tarvetta hieman isommalle lainalle, johon ei luottokortin raja riitäkään. Esimerkiksi auton hajotessa korjauskustannukset voivat nousta niin korkeiksi, että on järkevämpää vaihtaa auto kohtuuhintaiseen vähän käytettyyn.

Tässä tilanteessa kannattaa hakea jo lainaa 5000 euroa, onhan tämän hintaluokan autoissa valinnan varaa jo merkittävästi.

Summarumin autolainalaskuri on erinomainen työkalu kustannusten tarkempaan arvioimiseen.

Ensimmäiseksi esimerkiksi pankista saatu lainatarjous ei välttämättä ole se paras vaihtoehto, vaan kaiken kokoiset lainat on aina järkevää kilpailuttaa. Tämän kokoluokan lainoissa jo korot voivat vaikuttaa lainan todellisiin kustannuksiin merkittävästi, lainan avausmaksuista ja tilinhoitopalkkioista puhumattakaan.

5000 euron lainan kilpailuttaminen on tehty nykyään helpoksi ja nopeaksi. Tee se sivustollamme ja säästät aikaa sekä rahaa.

Lainaa nopeasti 5000 euroa

Lainojen kilpailuttamisella saat hyvän käsityksen myös yleisesti markkinoiden korko- ja kulutasosta. Summarumilla kilpailuttaminen on aina sinulle täysin maksutonta eikä se velvoita nostamaan lainaa, jos tarjoukset tuntuvat kohtuuttomilta omaan talouteen nähden.

Lainakilpailutus on mahdollista tehdä milloin tahansa se itsellesi parhaiten sopii ja lainatarjoukset saat heti vertailtavaksi.

Summarum tekee yhteistyötä monien tunnettujen ja luotettavien luotonantajien kanssa ja lainatarjoukset saat suoraan omaan sähköpostiisi.

Kaikki Summarumin kautta tulevat lainatarjoukset esitetään ilman piilokuluja. Tämä mahdollistaa lainojen todellisten kustannusten vertailun helposti. Hakijana näet helposti mitkä ovat 5000 euron lainan todelliset lainakustannukset ja voit valita niistä itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Sopiva 5000e laina hyväksytään luotonantajan ohjeiden mukaisesti ja laina välittyy omalle pankkitilille nopeasti, parhaimmillaan jopa samana päivänä.

LUE LISÄÄ: Lainaa nopeasti

Vertaile ja löydä halvin 5000 laina

Lainojen vertailuun on useita eri mahdollisuuksia. Halvin 5000 laina voi löytyä itsenäisen vertailun avulla, mutta tämä edellyttää sitä, että pyydät jokaiselta luotonantajalta oman tarjouksen. Tämä on monesti hyvin työlästä.

Vinkki

Sinun kannattaa hyödyntää Summarumia, sillä yhdellä lomakkeella saat haettua useiden luotonantajien lainatarjoukset samalla kertaa ja ne esitetään selkeästi ja helposti ymmärrettävässä muodossa ilman piilokuluja. 5000 euron laina löytyy avullamme nopeasti.

Summarum on kotimainen lainojen vertailupalvelu, jonka kautta lainojen kilpailuttaminen onnistuu nopeasti ja silloin kun sinulle parhaiten sopii. Parhaassa tapauksessa löydämme sinulle heti lainaa 5000 euroa!

Sinulta kysytään lomakkeella työllisyystilannettasi ja tulojasi. Muista, että työttömyys ei ole varsinainen este lainan saamiselle, vaan voit saada lainaa työttömänä.

Lomakkeen lähetyksen jälkeen lainatarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiisi ja tarjousten pohjalta sinun on helppo vertailla lainojen todellisia kustannuksia.

Lainojen kilpailuttaminen on järkevää, koska alhaisesta korkotasosta huolimatta lainojen kustannuksissa voi olla tuntuvia eroja. Edullinen korko ei ole ainoa asia, jota lainatarjouksissa kannattaa huomioida vaan lainan avauspalkkiot ja tilihoitokustannukset voivat merkittävästi nostaa lainan todellisia kustannuksia.

Siksi Summarum esittää tarjoukset aina todellisten kustannusten pohjalta, jolloin mitään piilokuluja ei lainatarjouksissa ole.

Kun itsellesi sopiva 5000 euron lainatarjous löytyy, se vahvistetaan tarjouksen tehneen luotonantajan ohjeiden mukaisesti kyseisen yhtiön nettisivuilla. Lainasopimuksen allekirjoitat omilla pankkitunnuksillasi ja vahvistuksen jälkeen laina 5000 eurolla on nostettavissa.

Esimerkkejä 5000 euron lainoista

Summa Laina-aika Kuukausierä Kokonaiskustannukset
5000 € 1v 495 € 915 €
5000 € 1v 451 € 423 €
5000 € 1v 460 € 533 €
5000 € 1v 447 € 380 €
5000 € 1v 452 € 409 €

Ylle kokosimme esimerkkejä 5000 euron lainoista samalla laina-ajalla. Muista, että esimerkit ovat vain suuntaa-antavia. Saat erikseen tilanteeseesi räätälöidyt tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme.

Esimerkkejä 5000e lainan käyttökohteista

 • Häälaina. Pienimuotoistenkin häiden järjestäminen voi nielaista yllättävän paljon rahaa. 5000 euron suuruisella hääbudjetilla saat jo elämäsi tärkeimmästä päivästä oman näköisen. Oli tarve sitten pukuihin, sormuksiin tai hääjuhlan tarjoiluun, mahdollistaa 5000 euron laina ikimuistoisen juhlan.
 • Venelaina. Kesän kynnyksellä moni haaveilee omasta veneestä ja liikkumisesta vesillä. 5000 euron lainalla saat jo sopivan veneen vaikkapa uisteluun tai lähisaarille retkeilyyn.
 • Muutto. Toisinaan elämäntilanne vaatii muuttoa. Olipa kyseessä sitten avoliiton solmiminen, ero, muutto työn tai opiskelun perässä, vaatii muutto yleensä rahaa heti tilille. Jo pelkästään vuokravakuudet voivat nousta tuhansiin euroihin ja niihin säästäminen voi olla työlästä. Muuttoautoakin varten joutuu budjetoimaan oman budjetin ja usein tällaisessa tilanteessa 5000 euron laina kattaa jo merkittävän osan muuttobudjetista. Usein myös uuteen kotiin tarvitaan hankintoja, joita ei välttämättä ole vanhassa kodissa tarvittu ja nekin on hyvä huomioida muuttobudjettia suunnitellessa.
 • Autolaina. Kun 5000 euron laina on valmiina, voidaan kauppa löydä lukkoon heti. Ja kun ostat auton liikkeestä jo valmiiksi haetulla lainalla, siirtyy auto uuden omistajalle eikä jää rahoitusyhtiön nimiin, kun koko kauppasumma on maksettu.
 • Remonttilaina. 5000 euron remonttilainan kohdalla remonttiakin on helpompi suunnitella ja toteuttaa, kun budjetti on valmiina ja aikataulu ei veny rahoituksen takia. Rautakauppojen supertarjoukset saa hyödynnettyä tehokkaasti, kun 5000€ laina on nostettavissa heti omalle tilille ja käytettävissä tarvittaviin materiaaleihin. Nostetulla lainalla voit maksaa myös remontissa tarvittavien ammattilaisten palkkoja. Mikäli teet näin, muista  hyödyntää myös kotitalousvähennys.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainaa 5000 heti tilille

Nykyään 5000 euron laina on mahdollista saada varsin nopeasti. Eri luotonantajilla on erilaiset toimintatavat, mutta nykyiset nopeat rahansiirtoteknologiat mahdollistavat lainan nostamisen saman päivän aikana ja parhaimmillaan saat lainaa heti.

Kuluttajat arvostavat nopeita tarjouksia, palvelua ja rahan liikkuvuutta. Tämä näkyy myös luotonantajien toiminnassa, koska kilpailu asiakkaista on kovaa. Asiakkaat tekevät päätöksen nopeasti saatuaan tarjouksen, joten luotonantajilla ei ole varaa hidasteluun.

Hyvä tietää

Vaikka 5000 euron lainalle ei olisikaan akuuttia tarvetta, kannattaa se kilpailuttaa valmiiksi. Silloin se on heti nostettavissa käyttöön, kun tarve ilmenee. On kuitenkin hyvä huomioida, että saadut lainatarjoukset ovat vain määräajan voimassa. Määräajan umpeuduttua sinun on siis tehtävä uusi kilpailutus, kun haluat nostaa lainan.

Lainaa 5000 € onkin hyvä hakea valmiiksi, koska esimerkiksi yksityisten välisessä autokaupassa ei yleensä pitkään kauppoja hierota, kun sopiva auto tulee kohdalle.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainaa 5000 euroa heti – kilpailuta lainat ja säästä

Artikkelin luettuamme tiedät nyt, mistä lainaa on mahdollista lähteä hakemaan. Tee se tänään. Sinun on mahdollista säästää merkittäviä rahasummia lainojen kilpailutuksen avulla. 5000 euron lainat  kilpailuttamalla voit saada lainatarjouksia useilta eri rahoitusalan toimijoilta ainoastaan yhden pankin sijaan.

Kilpailutus onnistuu kätevästi verkossa ja parhaassa tapauksessa saat lainaa 5000 heti tilille. Summarumin verkossa toteutettava kilpailutus onnistuu täyttämällä sähköinen lomake, jossa sinulta kysytään perustietoja sekä halutun lainan ominaisuuksia. Tällaisia lainan ominaisuuksia ovat muun muassa lainasumma sekä lainan takaisinmaksuaika.

Täytettyäsi sähköisen lomakkeen, on meidän aika käydä töihin. Välittämme lainahakemuksesi eteenpäin useille eri rahoitusalan toimijoille, jotka muodostavat sen perusteella omat lainatarjouksensa.

Välitämme ne sähköpostiisi. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan lopullinen hankintapäätös. Lainojen kilpailutus ei ole kuitenkaan sitova, joten voit halutessasi jättää myös lainan ottamatta tekemättä.

Kilpailuta Summarumin kautta ja löydä lainaa 5000 euroa heti, nopeasti ja vaivattomasti!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

LUE MYÖS: Kuinka paljon voin saada lainaa

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 5000 euroa?

5000 euron lainaa hakevan kannattaa tehdä lainavertailu, joka kilpailuttaa lainat.

Täyttämällä yhden lomakkeen on mahdollista saada lainatarjouksia monilta pankeilta ja rahalaitoksilta.

Kilpailuttamalla ei tarvitse miettiä, mistä hakea lainaa, kun voi valita tarjouksista parhaan.

Mikä on edullinen korko 5000 euron lainalle?

Edullinen korko 5000 euron lainalle löytyy, kun kilpailuttaa lainat.

Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, joten valitse niistä sinulle edullisin.

Keskimäärin 5000 euron lainalle edullinen korko on 5-10 prosentin luokkaa.

Kannattaako 5000 euron laina kilpailuttaa?

5000 euron laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa lainavertailun avulla.

Kilpailuttamalla säästää aikaa ja rahaa, kun yhdellä lomakkeella saa henkilökohtaiset lainatarjoukset usealta eri pankilta ja rahalaitokselta.

Lainavertailun tietojen täyttäminen vie muutaman minuutin, eikä se vielä sido sinua mihinkään.