Lainaa 5000 euroa

Tarvitsetko 5000 euroa lainaa? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 5000 euron lainalle nopeasti. Summarumin kautta kilpailutat useita lainantarjoajia keskenään.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 5000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 5000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 5000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 5000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 5000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 5000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi, jotta sopiva kulutusluotto löytyy. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 5000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 5000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 5000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 5000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 5000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 5000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 5000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 5000 euroa netistä

   Elämän eri tilanteissa voi tulla tarvetta hieman isommalle lainalle, johon ei luottokortin raja riitäkään. Esimerkiksi auton hajotessa korjauskustannukset voivat nousta niin korkeiksi, että on järkevämpää vaihtaa auto kohtuuhintaiseen vähän käytettyyn. Tässä tilanteessa kannattaa hakea jo lainaa 5000 euroa, kun tämän hintaluokan autoissa on jo valinnan varaa merkittävästi.

   Autolainan kustannuksia pystyt laskemaan täältä.

   Ensimmäistä löydettyä lainatarjousta ei välttämättä kannata kuitenkaan ottaa, vaan lainat on järkevää kilpailuttaa. Tämän kokoluokan lainoissa jo korot voivat vaikuttaa lainan todellisiin kustannuksiin merkittävästi, lainan avausmaksuista ja tilinhoitopalkkioista puhumattakaan. Lainojen kilpailuttaminen on tehty nykyään erittäin helpoksi ja nopeaksi ja sen voi tehdä täysin netin kautta.

   Lainojen kilpailuttamisella saa hyvän käsityksen myös yleisesti markkinoiden korko- ja kulutasosta ja kilpailuttaminen on aina hakijalle maksutonta eikä se velvoita nostamaan lainaa, jos se tuntuu kohtuuttomalta omaan talouteen nähden. Lainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin tahansa se itselle parhaiten sopii ja lainatarjoukset saa heti vertailtavaksi.

   Summarum tekee yhteistyötä monien tunnettujen ja luotettavien luotonantajien kanssa ja laiantarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiinsa. Kaikki Summarumin kautta tulevat lainatarjoukset esitetään ilman piilokuluja, joka mahdollistaa lainojen todellisten kustannusten vertailun helposti. Hakija näkee helposti mitkä ovat 5000 euron lainan todelliset lainakustannukset ja valita niistä itselleen sopivin vaihtoehto. Sopiva laina hyväksytään luotonantajan ohjeiden mukaisesti ja laina välittyy omalle pankkitilille nopeasti, parhaimmillaan jopa samana päivänä.


   Löydä edullisinta lainaa 5000 eurolla

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan5000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä
   Summarum Logo

   Lainaa 5000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainojen vertailuun on useita eri mahdollisuuksia. Vertailun voi tehdä itsenäisesti pyytämällä jokaiselta luotonantajalta oman tarjouksen, mutta tämä on varsin työläs ja vie aikaa paljon. Erilaiset lainojen vertailupalvelut ovatkin siksi lainanhakijoiden suosiossa, koska yhdellä lomakkeella saa haettua useiden luotonantajien lainatarjoukset samalla kertaa ja ne esitetään selkeästi ja helposti ymmärrettävässä muodossa ilman piilokuluja.

   Summarum on kotimainen lainojen vertailupalvelu, jonka kautta lainojen kilpialuttaminen onnistuu nopeasti ja silloin kun hakijalle parhaiten sopii. Kilpailus on yksinkertaista täyttää sivuilla syöttämällä itselleen sopiva summa, toivottu maksuaika ja henkilötiedot. Lomakkeen lähetyksen jälkeen lainatarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiin ja tarjouksien pohjalta on helppo vertailla lainojen todellisia kustannuksia.

   Lainojen kilpailuttamine on järkevää, koska alhaisesta korkotasosta huolimatta lainojen kustannuksissa voi olla tuntuvia eroja. Edullinen korko ei ole ainoa asia, jota lainatarjouksissa kannattaa huomioida vaan lainan avauspalkkiot ja tilihoitokustannukset voivat merkittävästi nostaa lainan todellisia kustannuksia. Siksi Summarum esittää tarjoukset aina todellisten kustannusten pohjalta, jolloin mitään piilokuluja ei lainatarjouksissa ole.

   Tutustu lainan todelliseen vuosikorkoon täältä. 

   Kun itselleen sopiva lainatarjous löytyy, se vahvistetaan tarjouksen tehneen luotonantajan ohjeiden mukaan heidän omilla sivuillaan. Lainasopimus allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla ja vahvsituksen jälkeen laina on nostettavissa.

   Lainojen kilpailuttaminen on hakijalle aina maksutonta ja tarjoukset ovat voimassa määräajan. Lainatarjousta ei tarvitse erikseen hylätä, jos se ei itselle ole sopiva ja vain hyväksytty tarjous vaatii vahvistamisen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa 5000 euroa eri tarkoituksiin

   5000 euron laina voi olla tarpeen monissa elämäntilanteissa. Esimerkiksi auton hajoaminen voi vaikuttaa merkittävästi työssä kulkemiseen ja joskus korjauskustannukset nousevat niin korkeiksi, että on järkevämpää vaihtaa auto. Autoliikkeiden rahoitusyhtiöiden korot voivat olla pilvissä ja kohtuullinen laina mahdollistaa myös yksityisten välisen autokaupan.

   5000 euron lainalla saa tehtyä jo mukavasti pintaremonttia ja nostettua kodin viihtyvyyttä ja jopa asunnon arvoa, jos asuntoa on ajateltu myydä. Tässä tilanteessa kannattaa muistaa myös tarkistaa saako lainan kustannuksia vähennettyä verotuksessa.

   Pienimuotoistenkin häiden järjestäminen voi nielaista yllättävän paljon rahaa ja 5000 euron hääbudjetilla saa jo elämän tärkeimmästä päivästä tehtyä oman näköistä. Oli tarve sitten pukuihin, sormuksiin tai hääjuhlan tarjoiluun, niin laina mahdollistaa ikimuistoisen juhlan.

   Kesän kynnyksellä moni haaveilee omasta veneestä ja liikkumisesta vesillä. 5000 euron lainalla saa jo sopivan veneen vaikkapa uisteluun tai lähisaarille retkeilyyn.

   Toisinaan elämäntilanne vaatii muuttoa. Olipa kyseessä sitten avoliiton solmiminen, ero, muutto työn tai opiskelun perässä, niin muutto vaatii rahaa. Jo pelkästään vuokravakuudet voivat nousta tuhansiin euroihin ja niihin säästäminen voi olla työlästä. Muuttoautoakin varten joutuu budjetoimaan oman budjetin ja usein tällaisessa tilanteessa 5000 euron laina kattaa jo merkittävän osan muuttobudjetista. Usein myös uuteen kotiin tarvitaan hankintoja, joita ei välttämättä ole vanhassa kodissa tarvittu ja nekin on hyvä huomioida muuttobudjettia suunnitellessa.

   Tyypilliset lainatyypit 5000 euron lainalle

   Lainaa 5000 heti tilille

   Nykyään 5000 euron lainakin on mahdollista saada heti tilille. Eri luotonantajilla on erilaiset toimintatavat, mutta nykyiset nopeat rahansiirtoteknologiat mahdollistavat lainan nostamisen saman päivän aikana ja parhaimmillaan jopa minuuteissa.

   Asiakkaat arvostavat nopeita tarjouksia, palvelua ja rahan liikkuvuutta, ja se näkyy myös luotonantajien toiminnassa, koska kilpailu asiakkaista on kovaa. Asiakkaat tekevät päätöksen nopeasti saatuaan tarjouksen, joten luotonantajilla ei ole varaa hidasteluun.

   Vaikka lainalle ei olisikaan akuuttia tarvetta, niin laina kannattaa kilpailuttaa valmiiksi. Silloin se on heti nostettavissa käyttöön, kun tarve ilmenee. On hyvä huomioida, että saadut lainatarjoukset ovat vain määräajan voimassa. Määräajan umpeuduttua on tehtävä uusi kilpailutus, kun haluaa lainan nostaa.

   Laina onkin hyvä hakea valmiiksi, koska esimerkiksi yksitysiten välisessä autokaupassa ei yleensä pitkään kauppoja hierota, kun sopiva auto tulee kohdalle. Kun laina on valmiina, voidaan kauppa löydä lukkoon heti. Vaikka autoa hakisi liikkeestä, niin lainasta on hyötyä. Auto siirtyy uuden omistajan omiin nimiin eikä jää rahoitusyhtiön nimiin, kun koko kauppasumma on maksettu.

   Remonttilainojen kohdalla remonttiakin on helpompi suunnitella ja toteuttaa, kun budjetti on valmiina ja aikataulu ei veny rahoituksen takia. Rautakauppojen supertarjoukset saa hyödynnettyä, kun laina on nostettavissa heti omalle tilille ja käytettävissä niin materiaaleihin. Nostetulla lainalla voi maksaa myös remontissa tarvittavien ammattilaisten palkkoja ja silloin kannattaa muistaa hyödyntää myös kotitalousvähennys.

   Tutustu vakuudettoman remonttilaina ominaisuuksiin. 


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 5000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 5000 euroa – kilpailuta lainat ja säästä

   Sinun on mahdollista säästää merkittäviä rahasummia lainojen kilpailutuksen avulla. Lainat kilpailuttamalla voit vastaanottaa lainatarjouksia useilta eri rahoitusalan toimijoilta ainoastaan yhden pankin sijaan.

   Lainojen kilpailutus onnistuu kätevästi verkossa. Verkossa toteutettava kilpailutus onnistuu täyttämällä sähköinen lomake, jossa kysytään henkilön perustietoja, sekä halutun lainan ominaisuuksia. Tällaisia lainan ominaisuuksia ovat muun muassa lainasumma, sekä lainan takaisinmaksuaika.

   Täytettyäsi sähköisen lomakkeen, on kilpailuttavan yrityksen aika käydä töihin. Kilpailuttava yritys välittää lainahakemuksen eteenpäin useille eri rahoitusalan toimijoille, jotka muodostavat sen perusteella omat lainatarjouksensa.

   Lainat kilpailuttava yritys vertailee näitä tarjouksia keskenään ja välittää sinun sähköpostiisi tarjouksista parhaimmat. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan lopullinen hankintapäätös. Lainojen kilpailutus ei ole kuitenkaan sitova, joten voit halutessasi jättää myös hankintapäätöksen tekemättä.

   Lainojen kilpailutus on oiva tapa säästää aikaa sekä vaivaa. Kilpailuta lainat jo tänään Summarumin kautta ja varmista edullisimman lainavaihtoehdon löytäminen!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa 5000 euron arvosta sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 5000 euroa?

   5000 euron lainaa hakevan kannattaa tehdä lainavertailu, joka kilpailuttaa lainat.

   Täyttämällä yhden lomakkeen on mahdollista saada lainatarjouksia monilta pankeilta ja rahalaitoksilta.

   Kilpailuttamalla ei tarvitse miettiä, mistä hakea lainaa, kun voi valita tarjouksista parhaan.

   Mikä on edullinen korko 5000 euron lainalle?

   Edullinen korko 5000 euron lainalle löytyy, kun kilpailuttaa lainat.

   Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, joten valitse niistä sinulle edullisin.

   Keskimäärin 5000 euron lainalle edullinen korko on 5-10 prosentin luokkaa.

   Kannattaako 5000 euron laina kilpailuttaa?

   5000 euron laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa lainavertailun avulla.

   Kilpailuttamalla säästää aikaa ja rahaa, kun yhdellä lomakkeella saa henkilökohtaiset lainatarjoukset usealta eri pankilta ja rahalaitokselta.

   Lainavertailun tietojen täyttäminen vie muutaman minuutin, eikä se vielä sido sinua mihinkään.