Lainaa 5000 euroa

Tarvitsetko 5000 euroa lainaa? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 5000 euron lainalle nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-06
   Vahvistettu
   saldo-limiitti on hyvä vaihtoehto arjen yllättäviin tarpeisiin
   janina
   janina
   2021-05-10
   Vahvistettu
   Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
   Leena Rajala
   Leena Rajala
   2021-05-06
   Vahvistettu
   Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
   Pauli Saarnisto
   Pauli Saarnisto
   2021-04-29
   Vahvistettu
   Hyvin selkeä,ja johdonmukainen
   Pirjo
   Pirjo
   2021-04-28
   Vahvistettu
   Lainanhaku Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
   Bogel Jari
   Bogel Jari
   2021-04-23
   Vahvistettu
   Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
   Nina Leppänen
   Nina Leppänen
   2021-04-07
   Vahvistettu
   Lainan saanti Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
   PP
   PP
   2021-03-31
   Vahvistettu
   Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
   Jorma Saloranta
   Jorma Saloranta
   2021-03-08
   Vahvistettu
   sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
   Seija Lindgren
   Seija Lindgren
   2021-03-01
   Vahvistettu
   Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.

   Lainaa 5000 euroa netistä

   Elämän eri tilanteissa voi tulla tarvetta hieman isommalle lainalle, johon ei luottokortin raja riitäkään. Esimerkiksi auton hajotessa korjauskustannukset voivat nousta niin korkeiksi, että on järkevämpää vaihtaa auto kohtuuhintaiseen vähän käytettyyn. Tässä tilanteessa kannattaa hakea jo lainaa 5000 euroa, kun tämän hintaluokan autoissa on jo valinnan varaa merkittävästi.

   Autolainan kustannuksia pystyt laskemaan täältä. 

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Ensimmäistä löydettyä lainatarjousta ei välttämättä kannata kuitenkaan ottaa, vaan lainat on järkevää kilpailuttaa. Tämän kokoluokan lainoissa jo korot voivat vaikuttaa lainan todellisiin kustannuksiin merkittävästi, lainan avausmaksuista ja tilinhoitopalkkioista puhumattakaan. Lainojen kilpailuttaminen on tehty nykyään erittäin helpoksi ja nopeaksi ja sen voi tehdä täysin netin kautta.

   Lainojen kilpailuttamisella saa hyvän käsityksen myös yleisesti markkinoiden korko- ja kulutasosta ja kilpailuttaminen on aina hakijalle maksutonta eikä se velvoita nostamaan lainaa, jos se tuntuu kohtuuttomalta omaan talouteen nähden. Lainojen kilpailutuksen voi tehdä milloin tahansa se itselle parhaiten sopii ja lainatarjoukset saa heti vertailtavaksi.

   Summarum tekee yhteistyötä monien tunnettujen ja luotettavien luotonantajien kanssa ja laiantarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiinsa. Kaikki Summarumin kautta tulevat lainatarjoukset esitetään ilman piilokuluja, joka mahdollistaa lainojen todellisten kustannusten vertailun helposti. Hakija näkee helposti mitkä ovat 5000 euron lainan todelliset lainakustannukset ja valita niistä itselleen sopivin vaihtoehto. Sopiva laina hyväksytään luotonantajan ohjeiden mukaisesti ja laina välittyy omalle pankkitilille nopeasti, parhaimmillaan jopa samana päivänä.

   Lainaa 5000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainojen vertailuun on useita eri mahdollisuuksia. Vertailun voi tehdä itsenäisesti pyytämällä jokaiselta luotonantajalta oman tarjouksen, mutta tämä on varsin työläs ja vie aikaa paljon. Erilaiset lainojen vertailupalvelut ovatkin siksi lainanhakijoiden suosiossa, koska yhdellä lomakkeella saa haettua useiden luotonantajien lainatarjoukset samalla kertaa ja ne esitetään selkeästi ja helposti ymmärrettävässä muodossa ilman piilokuluja.

   Summarum on kotimainen lainojen vertailupalvelu, jonka kautta lainojen kilpialuttaminen onnistuu nopeasti ja silloin kun hakijalle parhaiten sopii. Kilpailus on yksinkertaista täyttää sivuilla syöttämällä itselleen sopiva summa, toivottu maksuaika ja henkilötiedot. Lomakkeen lähetyksen jälkeen lainatarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiin ja tarjouksien pohjalta on helppo vertailla lainojen todellisia kustannuksia.

   Lainojen kilpailuttamine on järkevää, koska alhaisesta korkotasosta huolimatta lainojen kustannuksissa voi olla tuntuvia eroja. Edullinen korko ei ole ainoa asia, jota lainatarjouksissa kannattaa huomioida vaan lainan avauspalkkiot ja tilihoitokustannukset voivat merkittävästi nostaa lainan todellisia kustannuksia. Siksi Summarum esittää tarjoukset aina todellisten kustannusten pohjalta, jolloin mitään piilokuluja ei lainatarjouksissa ole.

   Tutustu lainan todelliseen vuosikorkoon täältä. 

   Kun itselleen sopiva lainatarjous löytyy, se vahvistetaan tarjouksen tehneen luotonantajan ohjeiden mukaan heidän omilla sivuillaan. Lainasopimus allekirjoitetaan omilla pankkitunnuksilla ja vahvsituksen jälkeen laina on nostettavissa.

   Lainojen kilpailuttaminen on hakijalle aina maksutonta ja tarjoukset ovat voimassa määräajan. Lainatarjousta ei tarvitse erikseen hylätä, jos se ei itselle ole sopiva ja vain hyväksytty tarjous vaatii vahvistamisen.

   Lainaa 5000 euroa eri tarkoituksiin

   5000 euron laina voi olla tarpeen monissa elämäntilanteissa. Esimerkiksi auton hajoaminen voi vaikuttaa merkittävästi työssä kulkemiseen ja joskus korjauskustannukset nousevat niin korkeiksi, että on järkevämpää vaihtaa auto. Autoliikkeiden rahoitusyhtiöiden korot voivat olla pilvissä ja kohtuullinen laina mahdollistaa myös yksityisten välisen autokaupan.

   5000 euron lainalla saa tehtyä jo mukavasti pintaremonttia ja nostettua kodin viihtyvyyttä ja jopa asunnon arvoa, jos asuntoa on ajateltu myydä. Tässä tilanteessa kannattaa muistaa myös tarkistaa saako lainan kustannuksia vähennettyä verotuksessa.

   Pienimuotoistenkin häiden järjestäminen voi nielaista yllättävän paljon rahaa ja 5000 euron hääbudjetilla saa jo elämän tärkeimmästä päivästä tehtyä oman näköistä. Oli tarve sitten pukuihin, sormuksiin tai hääjuhlan tarjoiluun, niin laina mahdollistaa ikimuistoisen juhlan.

   Kesän kynnyksellä moni haaveilee omasta veneestä ja liikkumisesta vesillä. 5000 euron lainalla saa jo sopivan veneen vaikkapa uisteluun tai lähisaarille retkeilyyn.

   Toisinaan elämäntilanne vaatii muuttoa. Olipa kyseessä sitten avoliiton solmiminen, ero, muutto työn tai opiskelun perässä, niin muutto vaatii rahaa. Jo pelkästään vuokravakuudet voivat nousta tuhansiin euroihin ja niihin säästäminen voi olla työlästä. Muuttoautoakin varten joutuu budjetoimaan oman budjetin ja usein tällaisessa tilanteessa 5000 euron laina kattaa jo merkittävän osan muuttobudjetista. Usein myös uuteen kotiin tarvitaan hankintoja, joita ei välttämättä ole vanhassa kodissa tarvittu ja nekin on hyvä huomioida muuttobudjettia suunnitellessa.

   Tyypilliset lainatyypit 5000 euron lainalle

   Lainaa 5000 heti tilille

   Nykyään 5000 euron lainakin on mahdollista saada heti tilille. Eri luotonantajilla on erilaiset toimintatavat, mutta nykyiset nopeat rahansiirtoteknologiat mahdollistavat lainan nostamisen saman päivän aikana ja parhaimmillaan jopa minuuteissa.

   Asiakkaat arvostavat nopeita tarjouksia, palvelua ja rahan liikkuvuutta, ja se näkyy myös luotonantajien toiminnassa, koska kilpailu asiakkaista on kovaa. Asiakkaat tekevät päätöksen nopeasti saatuaan tarjouksen, joten luotonantajilla ei ole varaa hidasteluun.

   Vaikka lainalle ei olisikaan akuuttia tarvetta, niin laina kannattaa kilpailuttaa valmiiksi. Silloin se on heti nostettavissa käyttöön, kun tarve ilmenee. On hyvä huomioida, että saadut lainatarjoukset ovat vain määräajan voimassa. Määräajan umpeuduttua on tehtävä uusi kilpailutus, kun haluaa lainan nostaa.

   Laina onkin hyvä hakea valmiiksi, koska esimerkiksi yksitysiten välisessä autokaupassa ei yleensä pitkään kauppoja hierota, kun sopiva auto tulee kohdalle. Kun laina on valmiina, voidaan kauppa löydä lukkoon heti. Vaikka autoa hakisi liikkeestä, niin lainasta on hyötyä. Auto siirtyy uuden omistajan omiin nimiin eikä jää rahoitusyhtiön nimiin, kun koko kauppasumma on maksettu.

   Remonttilainojen kohdalla remonttiakin on helpompi suunnitella ja toteuttaa, kun budjetti on valmiina ja aikataulu ei veny rahoituksen takia. Rautakauppojen supertarjoukset saa hyödynnettyä, kun laina on nostettavissa heti omalle tilille ja käytettävissä niin materiaaleihin. Nostetulla lainalla voi maksaa myös remontissa tarvittavien ammattilaisten palkkoja ja silloin kannattaa muistaa hyödyntää myös kotitalousvähennys.

   Tutustu vakuudettoman remonttilaina ominaisuuksiin. 

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 5000 euroa?

   5000 euron lainaa hakevan kannattaa tehdä lainavertailu, joka kilpailuttaa lainat.

   Täyttämällä yhden lomakkeen on mahdollista saada lainatarjouksia monilta pankeilta ja rahalaitoksilta.

   Kilpailuttamalla ei tarvitse miettiä, mistä hakea lainaa, kun voi valita tarjouksista parhaan.

   Mikä on edullinen korko 5000 euron lainalle?

   Edullinen korko 5000 euron lainalle löytyy, kun kilpailuttaa lainat.

   Lainatarjoukset ovat aina henkilökohtaisia, joten valitse niistä sinulle edullisin.

   Keskimäärin 5000 euron lainalle edullinen korko on 5-10 prosentin luokkaa.

   Kannattaako 5000 euron laina kilpailuttaa?

   5000 euron laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa lainavertailun avulla.

   Kilpailuttamalla säästää aikaa ja rahaa, kun yhdellä lomakkeella saa henkilökohtaiset lainatarjoukset usealta eri pankilta ja rahalaitokselta.

   Lainavertailun tietojen täyttäminen vie muutaman minuutin, eikä se vielä sido sinua mihinkään.

   Muut lainasummat