Remonttilaina – kilpailuta ja hae lainaa remonttia varten

Saat edullisen rahoituksen projektiisi, kun teet remonttilainojen vertailun Summarumin kautta. Remontin kohdalla rahoitusvaihtoehtoja on lukuisia, minkä vuoksi avaamme alla ne sinun kannaltasi tärkeimmät.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae remonttilainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea remonttilainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Remonttilainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vaakudetonta remonttilainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.


   Löydä edullisin remonttilaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan remonttilainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Kilpailuta ja vertaile remonttilainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle remonttilainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa remonttilainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin remonttilaina.

   Kilpailuttamalla remonttilainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netistä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan remonttilainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Kannattaako remonttilaina?

   Parhaimmassa tapauksessa remontti parantaa asunnon viihtyvyyttä merkittävästi. Joissain tapauksissa remonttilaina voi taas tuoda tulevaisuudessa jatkuvasti rahallisia säästöjä, mikäli remonttilainaa haetaan esimerkiksi ikkunaremonttiin.

   Monen ihmisen miettiessä kannattaako remonttilaina ottaa, kannattaa asiaa lähteä pohtimaan jopa päinvastaiselta suunnalta. Mitä jos en tee tai teetä remonttia ja hae remonttilainaa? Mitä tällaisessa tilanteessa käy.

   Kuten edellä mainittu, remontti voi parhaimmillaan säästää sinun lompakkoasi pienentämällä esimerkiksi lämmityskuluja tai toisessa tapauksessa parantaa asunnon viihtyvyyttä merkittävästi. Uusi terassi pihalla voi tuoda lukuisia ilon hetkiä makkaraa grillatessa kevät auringossa. Remonttilainan hakeminen on aina yksilöllistä ja sen kannattavuus riippuu remontin luonteesta ja tarpeellisuudesta.

   Remonttilaina asuntolainan yhteydessä

   Remonttilainaa on mahdollista hakea myös asuntolainan yhteydessä. Remonttilaina asuntolainan yhteydessä voi olla edullisempi vaihtoehto kuin vakuudettomat kulutusluotot.

   Voit hakea remonttilainaa asuntolainan yhteydessä kun:

   Omistat jo asunnon ja sinulla on olemassa oleva asuntolaina

   Remonttilainan yhdistäminen asuntolainaan voi nostaa olemassa olevan asuntolainan kuluja, jos asuntolaina on neuvoteltu aikaisemmin todella edulliseksi. Pankit myöntävät uutta remonttilainaa harvemmin samoilla ehdoilla kuin vaikka 10 vuotta sitten myönnettyyn asuntolainaan.

   Asuntolainaan yhdistetty remonttilaina voi kuitenkin helpottaa lainojen maksua ja alentaa remonttilainan hintaa.

   Katso täältä miten Summarum.fi asuntolainalaskuri toimii apuna asuntolainakustannusten laskemisessa.

   Jos et halua yhdistää remonttilainaa pitkittämään asuntolainaasi, pankin kanssa voi neuvotella uudesta vakuudellisesta remonttilainasta jonka summa voi olla esimerkiksi 1000 – 60 000 euron väliltä. Vakuudeksi voi käydä auto, arvopaperit tai asunto.

   Olet ostamassa asuntoa, taloa tai mökkiä

   Jos olet ostamassa kiinteistöä, kannattaa kartoittaa kohteen tarve remontille. Onko tarvetta isommalle peruskorjaukselle vai haluatko remontoida asunnosta itsellesi mieluisamman?

   Remontin osuessa asuntolainan ottamisen yhteyteen, voi saada remontin kulut katettua edullisimmin, kun remontti katetaan asuntolainalla.

   Huom! Jos suunnittelet kerros- tai rivitaloasunnon ostoa ASP-lainalla, kannattaa tiedustella etukäteen tulevia remontteja taloyhtiöltä, sillä ASP-laina on tarkoitettu ainoastaan asunnon ostoon, ei remontointiin.

   Löydä edullinen remonttilaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman remonttilainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton remonttilaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen remonttilainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Remonttilainojen vertailu – sopiva rahoitus tulevaan projektiin

   Onko suunnitelmissa kodin remontti? Asunnon remontointi on investointi, joka nostaa asunnon arvoa. Remontti voidaan rahoittaa omakustanteisesti, ottamalla vakuudeton remonttilaina tai hakemalla remonttilaina asuntolainan yhteyteen.

   Oli kyseessä sitten pieni tai iso remontti, Summarumin kautta voit vertailla lainoja ja hakea lainaa remonttiasi varten. Kerromme artikkelissa remonttilainoista ja siitä, miten saat edullista remonttilainaa.

   Palvelumme kautta teet lainavertailun usean eri lainanantajan väliltä. Tee lainavertailu ja täytä ilmainen hakemus täältä. Lainavertailun tekeminen ei sido ottamaan lainaa.

   Remonttisuunnitelmien valmistuttua ja budjettia laskiessa on aika huolehtia, että remontin rahoitus on kunnossa. Hyvissä ajoin, ennen remontin aloittamista haettu rahoituspäätös turvaa maksuhetken yllättävien tilanteiden varalta.

   Remonttilaina kannattaa kilpailuttaa ja erilaisiin tilanteisiin on saatavilla erilaisia lainoja. Niitä ovat vakuudeton remonttilaina tai vakuudellinen laina sekä remonttilaina asuntolainan yhteydessä.

   Vakuudeton remonttilaina

   Remonttilainaa haetaan omistusasunnon, sijoitusasunnon tai mökin remontointia varten kiinteistön omistajan toimesta. Vakuudeton remonttilaina toimii kuten mikä tahansa laina, eikä tällaiselle lainalle tarvitse asettaa vakuuksia tai lainantakaajaa.

   Vakuudettoman remonttilainan kohteen päättää hakija itse ja sillä on mahdollista kattaa remontin työosuus, materiaalikulut sekä muut remontoinnin aikana tehdyt hankinnat kohteeseen.

   Vakuudetonta lainaa voi hakea yksin tai rinnakkaishakijan kanssa ilman takaajaa. Jos haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, teillä on paremmat mahdollisuudet saada edullista lainaa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi oma avo- tai aviopuoliso.

   Summarum.fi-palvelun kautta voit saada remonttilainaa, jonka suuruus voi olla 1000 – 60 000 euron väliltä ja laina-aika jopa 1 – 15 vuotta.

   Vakuudellinen remonttilaina

   Jos sinulla on asettaa hyvät vakuudet lainalle, se voi parantaa mahdollisuuksiasi saada paremmat lainaehdot. Lainanmyöntäjät katsovat hakijan tietoja kokonaisuuksina, minkä vuoksi joku voi saada lainaa jostain pankista parempaa lainaa kuin toinen.

   Vakuudellinen remonttilaina voi olla vaihtoehto, jos haluat ottaa remonttilainaa esimerkiksi vanhan asuntolainan lisäksi, muttet halua ottaa vakuudetonta remonttilainaa.

   Mikä on hyvä vakuus lainalle?

   Remonttilainan vakuudeksi käy:

   • auto
   • arvopaperit
   • asunto
   • vene

   Muista vaihtoehdoista kannattaa neuvotella pankkivirkailijan kanssa. Jos sinulla ei ole vakuuksia, vakuudeton remonttilaina voi olla ratkaisu tilanteeseesi.


   Remonttilaina eri pankeista

   • Nordea – Nordean Joustoluotto mahdollistaa remontin ja muutostöiden tekemisen joustavasti.
   • OP – Osuuspankki tarjoaa remonttilainaa ilman vakuuksia ja vakuudellista lainaa. OP remonttilainaa voi hakea myös rahoituksen muodossa suoraan remonttiyrityksen kautta.
   • S-Pankki – Vakuudeton laina S-Pankista käy remonttilainaksi kodin korjaustöihin ja remonttiin. S-lainassa on pitkä maksuaika ja sitä on helppo hakea verkossa.
   • Danske Bank – Kotilaina Danske Bankilta on yksi vaihtoehto remontin rahoittamiseksi, kun asuntolainaa on lyhennetty tarpeeksi tai kokonaan. Silloin se toimii vakuutena Kotilainalle, jota voi käyttää remonttiin.

   Tietoa erilaisista remonttilainoista

   Remonttilaina on yksinkertaisimmillaan samanlaista lainaa kuin mikä tahansa muukin kulutusluotto, mutta tietyissä tilanteissa siihen voi liittyä omia kiemuroitaan. Lue alta lisätietoja remonttilainoista ja siitä, miten remonttilaina eroaa tavallisesta vakuudettomasta kulutusluotosta.

   Taloyhtiön remonttilaina

   Isoja remontteja varten taloyhtiö ottaa yleensä yhteistä taloyhtiölainaa. Yksittäinen asukas maksaa nämä lähtökohtaisesti taloyhtiön rahoitusvastikkeena. Taloyhtiölainalla tehtyä remonttia ei voi vähentää henkilökohtaisessa verotuksessa kotitalousvähennyksenä.

   Taloyhtiöt ottavat yleensä 5-10 vuoden mittaisia remonttilainoja välttääkseen lainojen päällekkäisyyttä. Usein asukkaiden kannalta optimaalista olisi kuitenkin ottaa 15-20 vuoden mittainen laina. Tällöin kuukausierät pysyisivät kohtuullisen matalina, mutta lainan korkomenot eivät vielä kuitenkaan nousisi kohtuuttomiksi.

   Taloyhtiön kannattaa tietenkin kilpailuttaa laina näin isojen summien ollessa kyseessä. Lainavertailun avulla voi säästää jopa useita tuhansia euroja.

   Henkilökohtaiset remonttilainat

   Nyrkkisääntönä asukkaan kannattaa muuttaa taloyhtiön laina omalta osalta henkilökohtaiseksi remonttilainaksi seuraavista syistä:

   • Henkilökohtaiselle lainalle voi saada pidemmän maksuajan.
   • Henkilökohtaisen lainan ehdot ovat joustavammat ja helpommin muutettavissa.
   • Oman lainan voi lukea asuntolainaksi ja saada näin verovähennyksiä.

   Summarum.fi -palvelun kautta voit saada lainatarjoukset sähköpostiisi. Vertaa pankkien tarjoukset ja valitse sinulle paras vaihtoehto. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankkitunnuksillasi ja saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

   Lainan kilpailutus tehdään yhteistyökumppaniemme välityksellä, mutta sopimus tehdään sinun ja lainanmyöntäjän välille. Remonttilaina maksetaan tasaerissä joka kuukausi ellei pankin kanssa toisin sovita.

   Asuntolainan ja remonttilainan yhdistäminen

   Remonttilainan yhdistäminen suoraan olemassa olevaan asuntolainaan voi olla mahdollista. Tämä voi tehdä remonttilainasta edullisempaa.

   Ilman lainojen yhdistämistä remonttilainan hinta on normaalien kulutusluottojen tasolla. Remonttilainan yhdistäminen asuntolainaan tarkoittaa, että lainaehdot neuvotellaan uudelleen myös asuntolainan kohdalta uusiksi. Pankit harvemmin myöntävät remonttilainaa asuntolainan yhteyteen samoilla ehdoilla kuin vaikka 10 vuotta sitten myönnettyyn lainaan.

   Pankki voi siis edellyttää asuntolainan ehtojen muuttamista niin, että asuntolainan hinta nousee samalla käytännössä hieman. Lainaehtojen muutoksien kanssa täytyy olla tarkkana ja laskea niiden vaikutukset.

   Korko määrää remonttilainan hinnan

   Lainojen tarjonta on Suomessa kirjavaa, kun pankkien lisäksi verkossa lainoja myöntävien rahoituslaitosten määrä on lisääntynyt.

   Tämän vuoksi lainavertailun tekeminen Summarum.fi -palvelun kautta on järkevää, sillä saat lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta.

   Remonttilainan koron kilpailuttaminen on oiva keino säästää paljon rahaa. Todellinen vuosikorko on avainluku, jonka avulla vertailet helposti lainan kokonaiskustannuksia.

   Lainojen kokonaiskustannukset voivat koostua erilaisista kuluista kuten korko, tilinhoitomaksu ja luoton perustamismaksu.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Remonttilaina – laskuri auttaa laskemaan hinnan

   Kun remonttisuunnitelma on valmis ja budjetti laskettu, on varmasti tehty päätös siitä, miten remontti maksetaan. Joskus remontin tekeminen vaatii erilaisten rahoitusvaihtoehtojen vertailua, kun omat säästöt eivät riitä sen maksamiseen.

   Laske täältä paljonko remonttilaina maksaa ja tarkista mitä sinun tarvitsee tietää ennen lainan ottamista.

   Jos remontoija päätyy lainarahoitukseen, on remonttilainan kilpailutus järkevä toimenpide, koska parhaimmassa tapauksessa edullinen korko takaa tuhansien eurojen säästöt.

   Tätä varten olemme laatineet sivuillemme lainalaskurin, jonka avulla voit selvittää lainakustannukset oli kyseessä sitten remonttilaina tai jokin muu kuten asuntolaina tai autolaina.

    

   Remonttilaina ja verovähennys

   Tiesitkö, että voit saada peruskorjaukseen sijoittamia rahojasi takaisin verovähennysten kautta?

   Jos olet hakenut henkilökohtaista lainaa remonttiasi varten, voit saada verovähennyksiä. Taloyhtiölainalla tehty remontti ei oikeuta verovähennyksiin.

   Kodin remontti ja kotitalousvähennys pähkinänkuoressa

   • Kodin tai vapaa-ajan asunnon peruskorjauksesta voi saada kotitalousvähennyksiä verotuksessa.
   • Remontoitava kohde täytyy olla omassa käytössä.
   • Vähennystä voi saada jos tekee itse remontin tai palkkaa remonttiyrityksen. Laskujen täytyy sisältää erittely mm. työosuudesta ja muista kuluista.
   • Kalenterivuosikohtainen. Huomioi tämä, jos remontti ajoittuu useamman vuoden ajalle.

   Vapaa-ajan asunnon tai kodin remontista aiheutuvan työn osuuden voi vähentää kotitalousvähennyksenä. Jos sinulla on kakkosasunto toisessa kaupungissa tai asut vuokra-asunnossa, on remontin kotitalousvähennys myös mahdollinen.

   Kohdetta ei tarvitse itse omistaa, kunhan remontoitava kohde on sinun käytössä. Sijoitusasunnon remonttia ei saa vähennettyä verotuksessa.

   Peruskorjauksen itse tehdystä tai palkatusta työosuudesta voi saada verovähennyksiä, mutta tarvikkeet ja matkakulut jäävät tämän ulkopuolelle.

   Kotitalousvähennyksiin oikeuttavaksi peruskorjaukseksi ja -parannukseksi lasketaan muun muassa:

   • kylpyhuoneremontti
   • keittiöremontti
   • pintaremontit kuten maalaus- ja lattiaremontti
   • sähkö-, putki- ja kaapeliremontit
   • piha- ja puutarhatyöt

   Yleisestä tietoa verovähennyksistä voit lukea täältä. 


   Miksi kilpailuttaa remonttilainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen remonttilainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Remonttilainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Mihin remonttiin remonttilainaa voi hakea?

   Ikkunaremontti

   Internet on pullollaan vinkkejä ikkunaremonttiin ja ilmaisia oppaita löytyy myös rakennusalan yritysten sivuilta. Kannattaa valita ikkunaremonttiin ammattitaitoinen yritys kilpailuttamalla remonttitarjoukset. Ikkunaremontin hinta voi nousta suureksi, niin kilpailuta remonttilaina samalla.

   Hyvin toteutettu ikkunaremontti edistää talouden energiatehokkuutta hyvän lämmöneristyksen myötä – samalla asuminen on mukavampaa, kun ikkunat ei vedä tai puske siitepölyjä sisälle keväisin. Vaikka ikkunaremontin hinta tuntuisikin suurelta, sen avulla voi säästää lämmityskuluissa satoja euroja vuodessa.

   Ikkunaremontti voi vaatia sellaista osaamista, jota ei välttämättä kaikilta heti löydy. Ikkunaremontti sisältää huolellista suunnittelua, oikeiden tuotteiden valitsemista mukaan lukien oikeaa mitoitusta ja tuotteiden asennusta sekä käyttöönottoa.

   Voit lukea kattavan tietopaketin täältä: mitä ikkunaremontista pitää tietää. 

   Kattoremontti

   Kattoremontin hinta määräytyy monista tekijöistä kuten esimerkiksi katon korkeudesta, pinta-alasta ja siitä mitä sille ollaan tekemässä. Usein kuitenkin kattoremontin hinta määräytyy monista eri tekijöistä, joista vain asiantuntija pystyy antamaan tarkempaa arviota.

   Putkiremontin ja ikkunaremontin lisäksi kattoremontti kuuluu niihin remontteihin, jotka asiakas tulee todennäköisesti tilaamaan remonttifirmalta. Tämän vuoksi kannattaa kilpailuttaa kattoremonttitarjous useilta eri yhtiöiltä. Remonttilainan kilpailutus on hyvä tehdä sen jälkeeen, kun on saanut arvion kattoremontin hinnasta.

   Tässä artikkelissa kerromme tarkemmin, miten kattoremontti kannattaa toteuttaa.

   Keittiöremontti

   Ehkä yksi yleisimmistä itsetehtävistä remonteista on keittiöremontti. Etenkin aikaisemman keittiön purkutyöt tehdään itse, mutta keittiökalusteiden asennusta tehdään usein myös omin avuin, jos taidot siihen riittävät. Usein voi kuitenkin olla kannattavaa turvautua ammattilaiseen, jos oma osaaminen vähääkään epäilyttää.

   Jos aiotaan tehdä kokonaisvaltainen keittiöremontti, muodostuu keittiöremontin hinta useammasta tekijästä, jolloin sen arvioiminenkin saattaa olla haastavampaa. Tällaisissa tapauksissa keittiösuunnittelijalta voi pyytää apua keittiöremontin suunnittelussa ja budjetoinnissa.

   Säästä rahaa kilpailuttamalla keittiöremonttitarjous ja jos teet itse, niin kilpailuta remonttilaina tästä linkistä.

   Voit lukea lisää täältä, kuinka keittiöremontti kannattaa tehdä.

   Kylphuoneremontti

   Kylpyhuoneremontti nostaa huomattavasti asunnnon arvoa. Kylpyhuoneen remontointiin saattaa kuitenkin upota helposti useampi tuhat euroa, minkä takia se kannattaa suunnitella tarkkaan.

   Tutustu kylpyhuoneen remontointiin tästä. 

   Mökin remontointi

   Mökin kuntoa kannattaa ylläpitää ja tarkastaa säännöllisesti, jotta pahemmilta korjaustarpeilta vältyttäisiin. Kokonaisvaltainen mökkiremontti voi olla järkevää toteuttaa osissa, jos aikaa ja energiaa remontointiin on rajallisesti.

   Kun korjattavaa on enemmän, voi tietysti olla parempi hoitaa kaikki remontoitavat asiat kerralla yhdessä projektijaksossa remonttiyrityksen toimesta, niin mökki ei jää ikuisuusprojektiksi. Jos itse tekeminen on lähellä sydäntä, remonttilainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen mökkiremontin aloittamista, mikäli omat säästöt eivät siihen riitä.

   Mökkiremontin hinta määräytyy sen laajuudesta – onko tarve tehdä vain pintaremonttia vai tehdäänkö kokonaisvaltaisempaa remonttia tai esimerkiksi rakenteisiin kohdistuvaa remontointia.

   Hyviä mökin remontointiin liittyviä vinkkejä löytyy netistä ja remonttilehdistä.

   Lattiaremontti

   Kun miettii mikä on lattiaremontin hinta, täytyy muistaa, että lattiaremontti on tehokas keino nostaa asunnon arvoa ja ilmettä. Lattiaremontti maksaa kyllä itsensä takaisin.

   Lattiaremontin suunnitteluvaiheessa, on hyvä tietää millaista käyttöä lattian tulee kestää ja tehdäänkö lattia uusiksi puhtaasti myyntiä varten vai onko tarkoituksena jäädä asumaan kohteeseen. Joka tapauksessa lattian tulee kestää elämää ja olla siten pitkäkestoinen investointi.

   Lattiaremontissa täytyy olla varautunut mahdollisiin yllätyksiin, mitä vanhan lattian alta voi paljastua – joskus sen alle on voinut päästä kosteutta tai vanha lattia voi olla rakennettu epätasaiselle alustalle. Onneksi uuden lattian asentaminen on suhteellisen helppoa ja nopeaa, minkä vuoksi monet tekevätkin lattiaremontin itse.

   Joissakin tapauksissa uusi lattia voidaan rakentaa vanhan päälle tai vanha lattia hioa ja maalata, jolloin siitä saadaan uuden veroinen.

   Jos tee-se-itse lattiaremontti ei houkuta, voi turvautua ammattilaisen puoleen ja kilpailuttaa remonttitarjoukset eri firmoilta. Kun kyseessä on isompi ja kalliimpi lattiaremontti, on myös remonttilainan kilpailutus järkevää.

   Pintaremontti

   Pintojen remontoinnilla saadaan uutta ilmettä kotiin pienellä rahalla. Riippuu tietysti käsiteltävien seinien ja pintojen pinta-alasta ja materiaalivalinnoista, mikä on pintaremontin hinta loppupeleissä.

   Jos pintaremonttiin kuuluu remontointi lattiasta kattoon, voi hintalappu remontille olla kymmeniä tuhansia euroja, kun taas maalaus- , tapetointi- tai laatoitusremontit yleensä pienissä kohteissa maksavat sadoista euroista muutamaan tuhanteen euroon.

   Sisustuslehdet ja rautakauppojen verkkosivut, sisustusblogit sekä Pinterest ovat pullollaan vinkkejä pintaremonttiin, joista voi ammentaa inspiraatiota omaa pintaremonttia varten.

   Pintaremontin tekeminen voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta käytännön vinkkejä kannattaa etsiä ja kysyä kokeneemmilta, jos kokemusta remontoinnista ei vielä ole päässyt kertymään.

   Putkiremontti

   Putkiremontti on iso ja kallis remontti, jonka kohdalla käännytään aina asiantuntijan puoleen. Putkiremontin prosessi on hieman erilainen, riippuen siitä onko kyseessä omakotitalo, kerrostalo- tai rivitaloasunto.

   Kannattaa olla heti yhteydessä taloyhtiöön ja isännöintifirmaan, mikäli epäilee tarvetta putkien remontoinnille tai niiden kunnon tarkistukselle.

   Yleensä putkiremontti toteutetaan 30-50 vuoden välein, mutta sen ajankohtaan vaikuttaa myös pesutilojen kuntotaso ja havaitut ongelmat. Olisi tärkeää kiirehtiä putkiremontin aloittamista, jos jotakin vaurioita on havaittu, sillä vakuutusyhtiöt eivät katso hyvällä, jos korjauksia laiminlyödään.

   Putkiremontti on suhteellisen työläs remontti ja putkiremontin hinta  saattaa mietityttää monia. Kannattaa kuitenkin muistaa, että talot, joissa putkiremontti on juuri tehty, ovat asuntomarkkinoilla houkuttelevampia ostokohteita kuin ne, joihin sellainen saattaa olla lähivuosina tulossa.

   Jos putkiremontti osuu kohdalle ja tarvitset lainaa remonttia varten, kilpailuta remonttilaina lainavertailun avulla.

   Saunaremontti

   Saunaremonttia voi tehdä pienelläkin rahalla, eikä välttämättä lainaa saunaremonttiin aina tarvitse hakea ellei halua remontoida saunaa täysin uusiksi.

   Saunaremontin hinta jää usein kohtuullisen pieneksi, sillä monesti saunaan saa raikasta ilmettä jo pienillä toimenpiteillä kuten:

   • lauteiden vaihtaminen – lauteiden hionta, maalaus ja käsittely
   • valaistuksen uusiminen – lisää tunnelmaa pienillä led-valoilla
   • saunan seinien uusiminen – käsittely esimerkiksi saunavahalla
   • saunan oven vaihtaminen – lasisella ovella saa saunaan valoisuutta, puisella perinteikkyyttä
   • kiukaan uusiminen – huomioi saunan koko ja tyypillinen käyttö: onko aina valmis kiuas tarpeellinen?

   Joskus myös pelkkä kiuaskivien uusiminen parantaa löylyjä, vaikka uuden Harvian kiukaan tilaaminen voisikin olla hyvä sijoitus. Ideoita saunaremonttiin löytyy rautakauppojen verkkosivuilta ja inspiraatiota voi hakea myös eri kylpylöiden saunoista.

   Jos innostut tekemään isompaa saunaremonttia, kilpailuta remonttilaina täältä.

   WC-remontti

   WC-remontin hinta vaihtelee paljon. Riippuen siitä kuinka iso WC on kyseessä ja vaihdetaanko wc-kalusteita, avataanko laattapintoja tai korjataanko kosteusvaurioita, hintalappu wc-remontille voi olla muutamasta tuhannesta kymmeniin tuhansiin.

   Märkätilan remontoinnissa kannattaa turvautua ammattilaisyrityksen palveluihin, jotta työt tulee tehtyä laadukkaasti.

   WC-remontin välillisiä kustannuksia voi koitua myös siitä, ettei WC-remontin aikana asunnossa voi välttämättä asua hetkeen, joten kannattaa ottaa tuo seikka huomioon remonttisuunnitelmia tehdessä.

   Remonttilainan hakeminen on yleistä wc- ja kylpyhuoneremonttien kohdalla.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Halvin remonttilaina

   Jos olet hyvissä ajoin suunnittelemassa remonttilainan hakemista, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää halvin remonttilaina kilpailuttamalla remonttilainojen tarjoukset.

   Se, mistä halvin remonttilaina löytyy, riippuu osittain taloudellisesta tilanteestasi sekä esimerkiksi siitä, oletko hakemassa samalla myös asuntolainaa. Halvin remonttilaina vaatii usein hyviä vakuuksia tai sitä, että se otetaan asuntolainan yhteydessä. Mitä useammasta paikasta hakee remonttilainatarjouksen, sitä isommalla todennäköisyydellä se halvin vaihtoehto löytyy.

   Tilanteita on kuitenkin erilaisia, minkä vuoksi kannattaakin aina kilpailuttaa halvin remonttilaina netissä, niin tulee saaneeksi useiden pankkien eri lainatarjoukset yhdellä nopealla lainahakemuksella. Lue lisää täältä, miten löytää halvinta lainaa.

   Aloita siis remonttisi suunnittelu remonttilainan kilpailuttamisella, niin halvin remonttilaina löytyy ajoissa.

   Usein kysyttyä

   Miten haen remonttilainaa?

   Helpoin tapa: hae lainaa netissä.

   1. Tee remonttilainavertailu - valitse summa, laina-aika ja täytä tietosi
   2. Saat lainatarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta - korot alkaen jopa 4,5%
   3. Valitse paras tarjous ja nosta rahat tilillesi
   Miksi remonttilainoja kannattaa vertailla?

   Riippuen remontin budjetista, on kyseessä yleensä sellainen summa rahaa, että kilpailuttamalla voi säästää satoja ellei jopa tuhansia euroja.

   Remonttilainojen korot voivat vaihdella paljonkin, joten saamalla pienemmän koron ja paremmat ehdot lainallesi voit jättää rahaa käytettäväksi johonkin muuhun.

   Remonttilainan kilpailuttaminen on ilmaista puolueettoman Summarum.fi -palvelun kautta. Suosittelemme kuluttajille aina edullsinta lainaa.

   Mikä on sopiva korko remonttilainaan?

   Remonttilainan korko on sopiva silloin, kun lainan kustannukset ovat edulliset ja saat pidettyä taloutesi tasapainossa.

   Lainakorkojen vertailu ja remonttilainan kilpailutus mahdollistaa edullisen rahoituksen remontoinnille. Joskus voi olla kannattavaa yhdistää lainat ja hakea remonttilaina asuntolainan yhteyteen.yhdistää lainat ja hakea remonttilaina asuntolainan yhteyteen.

   Miksi on kannattavaa ottaa remonttilaina?

   Ottamalla remonttilainan, voit hajauttaa remontista koituvia kustannuksia pidemmälle aikavälille, mikä helpottaa taloutesi suunnittelua.

   Remonttilaina mahdollistaa remontoinnin, mikä on aina investointi, joka nostaa kohteen arvoa.

   Vapautat pääomaa muuhun käyttöön kuten esimerkiksi sijoittamiseen.