Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Matkalaina

   Kilpailuta ja hae matkalaina netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae matkalaina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Matkalaina 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan matkalainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae matkalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae matkalainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea matkalainaa netistä helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Matkalainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta matkalainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile matkalainat helposti ja nopeasti

   Kun hakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle matkalainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa matkaa varten. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin matkalaina.

   Vinkki

   Kilpailuta matkalainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi.

   Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa matkaa varten erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen matkalaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman matkalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität siinä huomiota erityisesti näihin:

   • matkalainan korko
   • kuukausierä
   • takaisinmaksuaika

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta matkalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton matkalaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen matkalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, maksetaan useimmiten matkalaina heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Hae lainaa matkalle järkevästi

   Meille kaikille iskee joskus matkakuume, ja sitä kuumetta voi olla vaikea ohittaa. Kun painamme töitä kuukausikaupalla maassa, jossa on pimeää ja loskaa vähintään se yhdeksän kuukautta vuodesta, jossain vaiheessa tarvitsee väkisinkin pienen irtioton.

   Lomailu kuitenkin vaatii rahaa, ja aina ei pysty varautumaan riittävän hyvin lomailuun etukäteen. On kurja ajatus, että lomalle joutuu lähtemään todella tiukalla budjetilla, jolloin joutuu joka pennin laskemaan. Silloin lomasta on nautinto kaukana.

   Onneksi lainaa matkalle on mahdollista ottaa, ja tällä tavoin helpottaa omia budjettihaasteita lomailun suhteen. Lomalaina voi esimerkiksi kattaa hotellin ja lennot. Se voi myös toimia käyttövarana.

   Matkalaina on toki aina pakko maksaa takaisin, mutta kun käytät hieman aikaa vertailuun, on varsin helppo löytää edullinen matkalaina.

   Kun otat lainaa matkaa varten harkitusti, on se turvallista ja järkevää, eikä siitä tarvitse potea huonoa omaatuntoa.


   Löydä edullisin matkalaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan matkalainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Vertaile ja löydä edullisin matkalaina

   Matkalainat eivät ole missään nimessä aina samalla viivalla. Kenen tahansa meistä on mahdollista löytää sekä edullisia että kalliita lainoja, ja tämän takia vertailu on äärimmäisen tärkeää.

   Vertailua voit tehdä kahdella tavalla:

   1. Marssit useisiin pankkeihin ja lähetät hakemuksia useille eri rahoitusyhtiöille. Tämän jälkeen voit vertailla tarjouksia keskenään. Ongelmana on tässä tavassa pääasiassa se, että aikaa kuluu melko paljon, ja lainatarjoukset voivat olla hyvinkin erilaisia muodoltaan ja sanoitukseltaan. Tästä syystä hakijana sinun voi olla vaikea vertailla lainoja keskenään.
   2. Toinen vaihtoehto on käyttää Summarumin lainavertailua. Tuomme nähtäväksesi useiden eri toimijoiden lainahakemuksia vain yhden lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

   Kaikki lainatarjoukset ovat samassa muodossa. Tämä tekee tarjousten keskinäisten erojen havaitsemisesta helpompaa, säästäen sinulta kallisarvoista aikaa.

   Mikä parasta, teemme etukäteen jo tärkeimmän työn puolestasi: varmistamme, että jokainen lainapalvelussa oleva toimija on varmasti luotettava ja Suomen lakien mukaan toimiva rahoitusyhtiö tai pankki. Tästä syystä voit suhtautua matkalainan hakemiseen täydellä luottamuksella.

   Matkalaina pankista

   Monet pankit tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja matkan rahoittamiseen lainarahalla, joten pankit ovatkin hyvä paikka aloittaa lainojen vertailu.

   Osa pankeista tarjoaa suoraan matkalainaa, kun taas toisilla pankeilla laina matkaa varten haetaan normaalina vakuudettomana kulutusluottona. Vakuudeton kulutusluotto ei eroa matkaluotosta käytännössä ollenkaan.

   Esimerkiksi Nordea tarjoaa asiakkailleen matkaluottoa, joka on vakuudeton kulutusluotto. Sitä voit hakea 2 000 eurosta aina 50 000 euroon saakka. Nordean matkaluoton voit hakea pankin nettipalvelun kautta.

   OP ja Danske sen sijaan eivät tarjoa erillistä lainaa matkustamista varten, vaan niiden valikoimasta löytyy erilaisia kulutusluottovaihtoehtoja. Danskella on ”Haavelaina”, joka voi olla jopa 30 000 euroa, kun taas OP käyttää vastaavasta tuotteestaan pelkästään termiä kulutusluotto.

   Perinteisiltä pankeilta voit saada erinomaisen lainan käyttöösi. Nykyisin pankit eivät kuitenkaan ole enää se edullisin vaihtoehto etenkään pienempien lainojen kohdalla. Pankit ovat lisäksi usein tiukempia lainan myöntämisessä kuin modernimmat toimijat, joten pankki voi myöntää pienempää matkalainaa kuin muu toimija.

   LUE LISÄÄ: Lainaa pankista

   Matkalainan korko ja takaisinmaksu

   Matkalainaan kuuluu lainattava pääoma, jonka päälle maksat korkoa lainallesi, kunnes olet suorittanut lainan takaisin maksun pois.

   Matkalainan lyhentäminen tehdään siis hyvin suunnitelmallisesti, vaikka moni pankki ja rahoitusyhtiö tarjoaa vaihtoehdoksi myös lainan takaisinmaksamisen nopeutetussa aikataulussa.

   Laina matkaa varten vai matkaluotto?

   Matkaluotto toimii tavallisen luoton tavoin. Maksat korkoa vain käyttämästäsi luotosta. Kun luotto on maksettu takaisin, voit alkaa käyttämään sitä tarpeittesi mukaan uudelleen oman aikataulusi mukaan. Matkaluotto on siis lainaa hieman joustavampi rahoitusmuoto. Luotto voi toisaalta olla suuruudeltaan lainaa monesti pienempi rahasumma.

   Matkaa suunniteltaessa voit tehdä lyhyen katsauksen eri vaihtoehtoihin niin matkalainan kuin luoton osalta parhaimman vaihtoehdon löytämiseksi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hae lainaa matkaan netistä

   Pankkien lisäksi lainamarkkinoilla on nykyään monia muitakin toimijoita. Monet näistä toimijoista toimivat puhtaasti netissä, kuten esimerkiksi Suomeen rantautuneet Komplettbank ja Bigbank, tai vertaislainoihin keskittynyt Fellow Pankki.

   Komplettbank ja Bigbank edustavat moderneja ns. varjopankkeja, jotka myöntävät lainoja asiakkailleen. Varjopankki kuulostaa ehkä pelottavalta, mutta kyseessä on vain termi, jolla tarkoitetaan lainanmyöntäjiä, jotka ovat perinteisen pankkijärjestelmän ulkopuolella.

   Tällaisten rahoittajien kautta on usein hieman helpompi saada myös laina matkaa varten, sillä ne eivät välttämättä ole niin nihkeitä ottamaan riskiä kuin perinteiset pankit. Toisaalta taas näiden rahoitusyhtiöiden matkalainojen kustannukset ovat keskimäärin hieman korkeammalla kuin perinteisten pankkien.

   Voit siis saada hieman suurempaa lainaa matkaan, mutta korko ja muut kustannukset saattavat vastaavasti olla korkeammalla tasolla. Jokaisen lainanhakijan tulee pohtia omalla kohdallaan, kumpi on järkevämpää.

   Fellow Pankki edustaa vertaislainapalvelua. Vertaislainat toimivat niin, että niissä matkalainaa haetaan rahoitusyhtiön sijaan muilta ihmisiltä. Yhtä lainaa saattaa olla rahoittamassa vaikkapa kymmenen lainoittajaa, kaikki pienillä summilla.

   Suosittuja matkakohteita vuonna 2023

   Vuosi 2022 oli vielä melko poikkeuksellinen matkustuksen kannalta. Koronavirus alkoi pikkuhiljaa heikentämään otettaan maailmasta, mutta vieläkään kaikkiin paikkoihin ei ollut silti mahdollista matkustaa.

   Kuten vuonna 2021, vielä varmimmat matkustuskohteet löytyivätkin yhä Suomen rajojen sisäpuolelta. Onneksi vuosi 2023 näyttää matkustamisen kannalta jo huomattavasti aikaisempaa paria vuotta valoisammalta.

   Tässä muutamat vinkkimme seuraaviksi matkakohteiksi:

   • Jos et ole kokenut Lappia vielä kokenut kunnolla, nyt on siihen loistava tilaisuus. Lapissa on loistavia kohteita sekä talvelle että kesälle.
   • Kun menee tarpeeksi pohjoiseen, on varmasti loistavat mahdollisuudet käydä myös rajan toisella puolella Norjassa. Käy katsomassa upeita ja jylhiä maisemia, joita maa vuonoineen ja vuorineen tarjoaa.
   • Myös eteläisempi Suomi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia matkustukseen. Monet maamme kaupungeista ovat todella hienoja kohteita lyhyelle viikonloppulomalle, ja pidemmälle lomalle sopii esimerkiksi pieni kiertue laajemmalla alueella Suomea.
   • Välimeren kohteissa alkaa olla tarjonta kunnossa tulevana kesänä, joten nopeallekin toimijalle on jo vaihtoehtoja.

   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Muista hoitaa nämä asiat ennen matkaa

   Muutama käytännön asia kannattaa ottaa aina huomioon ennen kuin alat pakkaamaan matkalaukkuja. Näiden asioiden unohtaminen voi aiheuttaa stressiä lomakohteessa, joten kannattaa hoitaa nämä asiat kuntoon hyvissä ajoin.

   Tärkeimpänä matkan rahoitus ja budjetti kannattaa katsoa kuntoon hyvissä ajoin. Kaikkea ei välttämättä kannata laittaa Excel-taulukkoon, mutta sinun kannattaa silti hahmottaa ainakin jollain tasolla lentojen ja hotellien hinta, sekä varmistaa mukaan jonkinlainen budjetti käyttörahaa.

   Tässä vaiheessa on oikea vaihe hakea matkalainaa, jos sitä tarvitset. Muista aina vertailla matkalainat tarkasti. Matkalainan kustannusten osalta tärkein mittari on todellinen vuosikorko, joka kertoo sen, mitä laina oikeasti kokonaisuudessaan maksaa.

   Voi olla, että matkalainaa saa vähemmän kuin haluaisi hakea, tai huomaa, että toivotun kokoisen lainan takaisinmaksu ei omaan tilanteeseen sovikaan. Nämä asiat on hyvä huomioida ajoissa.

   Toinen tärkeä asia on varmistaa matkavakuutus kuntoon. Tämä asia unohtuu liian usein, mutta matkavakuutus voi jopa pelastaa hengen lomalla, jos tarvitset sairaalahoitoa. Toisaalta se myös auttaa, jos lentoja peruuntuu tai vastaan tulee muita pienempiä ongelmia.

   Kun nämä asiat ovat kunnossa, tietää, että on tulossa hyvä loma. Kauttamme edullinen matkalaina järjestyy nopeasti!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Hyödyt ja mahdolliset riskit

   Edut Haitat
   Matkalaina voi antaa joustoa ennen matkaa. Houkutus ottaa enemmän matkalainaa kuin tarvitset, voi kasvaa jos et ole tarkkana budjettisi kanssa.
   Matkalainaa voit käyttää myös suoraan kohteessa. Mikäli jätät maksamatta matkalainan takaisin, on seurauksena maksuhäiriömerkintä.
   Matkalainan kilpailuttaminen kauttamme on nopeaa ja turvallista.
   Kilpailuttamalla matkalainat voit saada aikaan merkittäviä säästöjä kuluissa.

   Matkalaina kokemuksia

   Selvittäessä asiakkaiden kokemuksia verkosta, on selvästi havaittavissa miten useista eri lähteistä lainaa saatetaan matkaa varten hakea. Suurin osa perinteisistä lainaa tarjoavista yrityksistä ei tarjoa erillistä lainatuotetta matkoja varten.

   Sen sijaan näillä perinteisillä toimijoilla on erilaisia lainatuotteita, jotka ajavat saman merkityksen. Useassa verkosta luettavissa olevassa asiakaskokemuksessa matkaa harkinnut onkin päätynyt hakemaan vakuudetonta kulutusluottoa matkaamista varten.

   Suurin osa matkakokemuksista on ollut positiivisia ja lainan hakeminen verkosta on koettu asiakkaiden toimesta hyvin vaivattomaksi.

   Hae lainaa jo tänään!

   Matkalaina – Usein kysyttyä

   Mikä on matkalaina?
   Matkalaina on laina, jota haetaan matkailua varten. Vakuudettoman matkalainan sekä kulutusluoton välillä ei useammilla lainaa tarjovilla yrityksillä ole merkittävää eroa.
   Minkälainen matkalaina on edullinen?
   Edullinen matkalaina on yleensä vakuudellinen. Vakuuden asettaminen laskee lainaa tarjoavan yrityksen riskiä, mikä johtaa yleensä halvempaan hintaan. Myös yhteishakijan kanssa haettu matkalaina saattaa säästää kuluttajalta lainakuluissa.
   Mistä edullisin matkalaina?
   Edullisin matkalaina on mahdollista löytää lainavertailun kautta. Lainojen vertailu kerää tarjoukset lainaa tarjoavilta toimijoilta ja välittää kuluttajalle sopivimmat ja edullisimmat lainat henkilölle sähköpostiin.