Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Matkalaina

   Kilpailuta ja hae matkalaina netistä – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Hae matkalaina ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Matkalaina 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan matkalainan. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae matkalainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae matkalainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea matkalainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta matkalainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile matkalainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle matkalainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa matkalainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin matkalaina.

   Kilpailuttamalla matkalainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan matkalainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen matkalaina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman matkalainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota matkalainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta matkalainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton matkalaina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen matkalainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, matkalaina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Matkalaina – hae reissulainaa järkevästi

   Meille kaikille iskee joskus matkakuume, ja sitä kuumetta voi olla vaikea ohittaa. Kun painamme töitä kuukausikaupalla tässä maassa, jossa on pimeää ja loskaa vähintään se yhdeksän kuukautta vuodesta, jossain vaiheessa tarvitsee väkisinkin pienen irtioton.

   Lomailu kuitenkin vaatii rahaa, ja aina ei pysty varautumaan riittävän hyvin lomailuun etukäteen. On kurja ajatus, että lomalle joutuu lähtemään todella tiukalla budjetilla, jolloin joutuu joka pennin laskemaan. Silloin lomasta on nautinto kaukana.

   Onneksi lomaakin varten on mahdollista ottaa lainaa, ja tällä tavoin helpottaa omia budjettihaasteita lomailun suhteen. Lainalla voi esimerkiksi kustantaa hotellin ja lennot, tai sitten varmistaa, että lomalla on riittävä määrä käyttörahaa, jotta lomasta pääsee ihan aidosti nauttimaan.

   Laina on toki aina pakko maksaa takaisin, mutta kun käyttää hieman aikaa vertailuun, on helppo löytää edullinen matkalaina.
   Kun matkalainaa ottaa harkitusti, on se turvallista ja järkevää, eikä siitä tarvitse potea huonoa omaatuntoa.

   Tässä artikkelissa kerromme lyhyesti miten itselleen löytää edullisen ja järkevän matkalainan, ja miten sellaista voi hakea. Kerromme myös muita asioita, joita kannattaa matkalainoissa ottaa huomioon, ettei vahingossakaan astu sudenkuoppaan.


   Löydä edullisin matkalaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan matkalainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Vertaile lainat ja löydä edullisin matkalaina

   Lainat eivät ole missään nimessä aina samalla viivalla. Kenen tahansa meistä on mahdollista löytää sekä edullisia, että kalliita lainoja, ja tämän takia vertailu on äärimmäisen tärkeää.

   Vertailua voi tehdä kahdella tavalla. Toinen vaihtoehto on, että hakija marssii useisiin pankkeihin ja lähettää lainahakemuksia moniin eri rahoituslaitoksiin ja pyrkii sitten vertailemaan lainoja keskenään.

   Tässä on ongelmana se, että aikaa kuluu melko paljon, ja lainatarjoukset voivat olla hyvinkin erilaisia muodoltaan ja sanoitukseltaan. Tästä syystä hakijan voi olla vaikea vertailla lainoja keskenään.

   Toinen vaihtoehto on käyttää lainavertailupalvelua, kuten Summarumin lainavertailua. Tällaiset palvelut tuovat hakijan eteen useiden eri toimijoiden lainahakemuksia vain yhden lainahakemuksen lähettämisen jälkeen.

   Summarum.fi laittaa myös kaikkien lainatarjousten tärkeimmät ominaisuudet samaan muotoon, jolloin hakijan on todella helppoa nähdä niiden keskinäiset erot ja valita paras. Tämä kaikki säästää hakijalta tuntikaupalla aikaa ja helpottaa vertailuprosessia merkittävästi.

   Mikä parasta Summarum.fi tekee etukäteen jo tärkeimmän työn hakijan puolesta: Se varmistaa, että jokainen lainapalvelussa oleva toimija on varmasti luotettava ja Suomen lakien mukaan toimiva rahoitusyhtiö tai pankki. Tästä syystä hakija voi suhtautua lainan hakemiseen täydellä luottamuksella.

   Matkalaina pankista

   Kun puhutaan lainan hakemisesta, selkeä toimija, jolta lainaa voi hakea, on oma pankki tai joku muu perinteinen, niin sanottu kivijalkapankki. Monet pankit tarjoavatkin erilaisia vaihtoehtoja matkan rahoittamiseen lainarahalla, joten pankit ovatkin hyvä paikka aloittaa lainojen vertailu.

   Osa pankeista tarjoaa suoraan matkalainaa, kun taas toisilla pankeilla matkalainaa haetaan normaalina vakuudettomana kulutusluottona. Vakuudeton kulutusluotto ei eroa matkaluotosta käytännössä ollenkaan.

   Esimerkiksi Nordea tarjoaa asiakkailleen matkaluottoa, joka on vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea 2 000 eurosta 50 000 euroon saakka. Nordean matkaluoton voi hakea heidän nettipalvelunsa kautta ja he lupaavat maksaa sen heti hyväksymisen jälkeen tilille. He lupaavat myös joustavat takaisinmaksuehdot.

   OP ja Danske sen sijaan eivät tarjoa erillistä lainaa matkustamista varten, vaan heidän valikoimastaan löytyy erilaisia kulutusluottovaihtoehtoja. Danskella on ”Haavelaina”, joka voi olla jopa 30 000 euroa, kun taas OP käyttää vastaavasta tuotteestaan pelkästään termiä kulutusluotto.

   Perinteisiltä pankeilta voi saada erinomaisen lainan itselleen käyttöön. Hinnassa ne ovat usein jopa muita toimijoita edullisempia. Ne ovat kuitenkin myös usein tiukempia lainan myöntämisessä kuin modernimmat toimijat, joten pankki voi myöntää pienemmän lainan kuin muu toimija.

   Matkaluotto vai matkalaina?

   Useimmiten ei ole väliä haetko lainaasi varten matkalainaa vai matkaluottoa. Suuri ero näiden kahden välillä on takaisinmaksun hoitaminen. Laina on tyypillisesti helpompi ymmärtää. Matkalainaan kuuluu lainattava pääoma, jonka päälle maksat korkoa lainallesi, kunnes olet suorittanut lainan takaisin maksun pois.

   Matkalainan lyhentäminen tehdään siis hyvin suunnitelmallisesti, vaikka moni pankki ja rahoituslaitos tarjoaa vaihtoehdoksi myös lainan takaisinmaksamisen nopeutetussa aikataulussa.

   Matkaluotto taas toimii tavallisen luoton tavoin. Maksat korkoa vain käyttämästäsi luotosta. Kun luotto on maksettu takaisin, voit alkaa käyttämään sitä tarpeittesi mukaan uudelleen oman aikataulusi mukaan. Matkaluotto on siis lainaa hieman joustavampi rahoitusmuoto. Luotto voi toisaalta olla suuruudeltaan lainaa monesti pienempi rahasumma.

   Matkaa suunniteltaessa voit tehdä lyhyen katsauksen eri vaihtoehtoihin niin matkalainan kuin luoton osalta parhaimman vaihtoehdon löytämiseksi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Matkalaina netistä

   Pankkien lisäksi lainamarkkinoilla on nykyään monia muitakin toimijoita. Monet näistä toimijoista toimivat puhtaasti netissä, kuten esimerkiksi Suomeen rantautuneet Komplettbank ja Bigbank, tai vertaislainoihin keskittynyt Fellow Pankki.

   Komplettbank ja Bigbank edustavat moderneja ns. varjopankkeja, jotka myöntävät lainoja asiakkailleen. Varjopankki kuulostaa ehkä pelottavalta, mutta kyseessä on vain termi, jolla tarkoitetaan lainanmyöntäjiä, jotka ovat perinteisen pankkijärjestelmän ulkopuolella.

   Tällaisten rahoittajien kautta on usein hieman helpompi saada lainaa, sillä ne eivät välttämättä ole niin nihkeitä ottamaan riskiä kuin perinteiset pankit, mutta toisaalta näiden lainanmyöntäjien lainojen kustannukset ovat keskimäärin hieman korkeammalla kuin perinteisten pankkien.

   Lainanhakijan kannalta siis voi saada hieman suuremman lainan, mutta korko ja muut kustannukset saattavat olla korkeammalla tasolla. Jokaisen lainanhakijan tulee pohtia omalla kohdallaan, kumpi on järkevämpää.

   Fellow Pankki edustaa taas vertaislainapalvelua. Vertaislainoissa lainaa haetaan rahoituslaitoksen sijaan muilta normaaleilta ihmisiltä. Yhtä lainaa saattaa olla rahoittamassa vaikkapa kymmenen lainoittajaa, kaikki pienillä summilla.

   Vertaislainat ovat myöskin hyvä vaihtoehto pienille lainasummille. Vertaislainapalvelun käyttäjissä löytyy sekä varovaisia lainanottajia, jotka ovat valmiita hyväksymään pienen koron, että riskinottajia, jotka haluavat kovaa tuottoa. Vertaislainojen avulla voi siis saada monenlaisiin tilanteisiin soveltuvaa lainaa.

   LUE LISÄÄ: Lainaa pankista

   Suosittuja matkakohteita vuonna 2022

   Vuosi 2022 on melko poikkeuksellinen matkustuksen kannalta. Koronavirus on alkanut pikkuhiljaa heikentämään otettaan maailmasta, mutta vieläkään kaikkiin paikkoihin ei ole mahdollista matkustaa.

   Kuten vuonna 2021, vielä varmimmat matkustuskohteet löytyvät Suomen rajojen sisäpuolelta. Jos Lappia ei ole vielä kokenut kunnolla, nyt on siihen loistava tilaisuus. Sieltä löytyy loistavia kohteita sekä talvelle että kesälle.

   Kun menee tarpeeksi pohjoiseen, on varmasti loistavat mahdollisuudet käydä myös rajan toisella puolella Norjassa, katsomassa upeita ja jylhiä maisemia, joita maa vuonoineen ja vuorineen tarjoaa.

   Myös eteläisempi Suomi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia matkustukseen. Monet maamme kaupungeista ovat todella hienoja kohteita lyhyelle viikonloppulomalle, ja pidemmälle lomalle sopii esimerkiksi pieni kiertue laajemmalla alueella Suomea.

   Loppuvuodesta varmasti monet kulttuuri- ja viihdetapahtumat alkavat jälleen pyöriä, mikä tuo lisää mahdollisuuksia kotimaan matkailuun.
   Ulkomaillekin pääsee jo. Jatkuvasti avataan uusia kohteita, joihin voi matkustaa, ja vuoden lopulle ja ensi vuodelle on jo matkatoimistoilla tarjolla todella laajaa kattausta matkakohteita.

   Ensimmäisenä avautuivat Kreikan matkakohteet, joten jos matkakuume on jo nyt pahana, sinne pääsee todella nopeasti. Muutenkin välimeren kohteissa alkaa olla tarjonta kunnossa jo tälle kesälle, joten nopeallekin toimijalle on jo vaihtoehtoja.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Muista hoitaa nämä asiat ennen reissua

   Muutama käytännön asia kannattaa ottaa aina huomioon ennen kuin alkaa pakkaamaan matkalaukkuaan. Näiden asioiden unohtaminen voi aiheuttaa stressiä lomakohteessa, joten kannattaa hoitaa nämä asiat kuntoon hyvissä ajoin.

   Tärkeimpänä matkan rahoitus ja budjetti kannattaa katsoa kuntoon hyvissä ajoin. Kenenkään ei kannata alkaa laittamaan kaikkea Excel-taulukkoon, mutta kannattaa hahmottaa ainakin jollain tasolla lentojen ja hotellien hinta, sekä varmistaa mukaan jonkinlainen budjetti käyttörahaa.

   Tässä vaiheessa on oikea vaihe hakea matkalainaa, jos sitä tarvitsee. Muista aina vertailla lainat tarkasti, ja lainan kustannusten osalta tärkein mittari on todellinen vuosikorko, joka kertoo sen, mitä laina oikeasti kokonaisuudessaan maksaa.

   Voi olla, että lainaa saa vähemmän kuin haluaisi hakea, tai huomaa, että toivotun kokoisen lainan takaisinmaksu ei omaan tilanteeseen sovikaan. Nämä asiat on hyvä huomioida ajoissa, jolloin voi tehdä varasuunnitelman eivätkä nämä asiat pilaa hienoa lomaa.

   Toinen tärkeä asia on varmistaa matkavakuutus kuntoon. Tämä asia unohtuu liian usein, mutta matkavakuutus voi jopa pelastaa hengen lomalla, jos tarvitset sairaalahoitoa. Toisaalta se myös auttaa, jos lentoja peruuntuu tai vastaan tulee muita pienempiä ongelmia.

   Kun nämä asiat ovat kunnossa, tietää, että on tulossa hyvä loma.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Matkalaina kokemuksia

   Selvittäessä asiakkaiden kokemuksia verkosta, on selvästi havaittavissa miten useista eri lähteistä lainaa saatetaan matkaa varten hakea. Kuten tekstissä jo aiemmin mainittiin, suurin osaa perinteisistä lainaa tarjoavista yrityksistä ei tarjoa erillistä lainatuotetta matkoja varten.

   Sen sijaan näillä perinteisillä toimijoilla on erilaisia lainatuotteita, jotka ajavat saman merkityksen. Useassa verkosta luettavissa olevassa asiakaskokemuksessa matkaa harkinnut henkilö onkin päätynyt hakemaan vakuudetonta kulutusluottoa matkaamista varten. Suurin osa matkakokemuksista on ollut positiivisia ja lainan hakeminen verkosta on koettu asiakkaiden toimesta hyvin vaivattomaksi.

   Matkalaina – Usein kysyttyä

   Mikä on matkalaina?
   Matkalaina on laina, jota haetaan matkailua varten. Vakuudettoman matkalainan sekä kulutusluoton välillä ei useammilla lainaa tarjovilla yrityksillä ole merkittävää eroa.
   Minkälainen matkalaina on edullinen?
   Edullinen matkalaina on yleensä vakuudellinen. Vakuuden asettaminen laskee lainaa tarjoavan yrityksen riskiä, mikä johtaa yleensä halvempaan hintaan. Myös yhteishakijan kanssa haettu matkalaina saattaa säästää kuluttajalta lainakuluissa.
   Mistä edullisin matkalaina?
   Edullisin matkalaina on mahdollista löytää lainavertailun kautta. Lainojen vertailu kerää tarjoukset lainaa tarjoavilta toimijoilta ja välittää kuluttajalle sopivimmat ja edullisimmat lainat henkilölle sähköpostiin.