Yrityslainaa LVI-alan yritykselle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
2 000 - 3 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
5 000 - 2 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
CapitalBox yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat CapitalBoxilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.
1 000 - 350 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.
1 000 - 350 000 €6 kk - 36 kkHae lainaaArrow
CrediNord tarjoaa yrityslainaa ja limiittiluottoa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 350.000 €. Yrityslainan saamisen ei pitäisi olla vaikeaa ja monimutkaista. Siksi CrediNord kehitti helpon ja nopean tavan saada yrityslainaa: Pyydä maksuton lainatarjous ja saat vastauksen normaalisti jo tunnissa arkisin klo 9-17.
1 000 - 300 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Siltaraha Yrityslaina on vaivaton ratkaisu yrityksen akuuttiin rahantarpeeseen.
1 000 - 250 000 €1 kk - 24 kkHae lainaaArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 200 000 €1 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 200.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.
1 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
3 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–18 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.
1 000 - 20 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 10 000 €1 kk - 12 kkHae lainaaArrow
Broadenin lainapalvelu on kehitetty suomalaisille yrittäjille. Palvelemme kaikkia yrityksiä - myös niitä kaikkein pienimpiä. Riittää, että yritykselläsi on y-tunnus. Yrityslainaa voi hakea 1000 eurosta jopa 10 000 euroon asti. Et tarvitse hakemukseen yhtään liitettä, ja selviät hakemuksen täyttämisestä hetkessä, kun sinulla on verkkopankkitunnukset turvallista tunnistautumista varten.
2 000 - 10 000 €6 kk - 24 kkHae lainaaArrow
FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen luottoyhtiö, joka tarjoaa 2.000-10.000 euron luottoja 6-24 kuukauden maksuajalla suomalaisille yhtiöille. Luottoja myönnetään kaikille yritysmuodoille. Lainaa myönnetään myös täysin uusille yhtiöille. Edellytyksenä on, että yhtiö on rekisteröity kaupparekisteriin

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa LVI-alan yritykselle

Jokaisen yrityksen kohdalla on tärkeää, että kalustoa voidaan päivittää aina tarvittaessa. Koneet ja laitteet eivät ole ikuisia, ja voivat tarvita myös huoltoa ja korjausta. Huolellinenkin yritys voi joutua rahavaikeuksiin, jos sen asiakkaat eivät pystykään maksamaan laskujaan. Tämä tietenkin kertautuu, kun myös työn suorittanut yritys joutuu perimään saataviaan.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

LVI-alan yritykselle yrityslainaa

Sijoittaminen kalustoon, henkilöstöön ja esimerkiksi markkinointiin ovat investointeja kasvuun. Ilman rahan sijoittamista liiketoiminnan kasvua ei synny, kun lisääntyneeseen työmäärään ei ole tekijöitä eikä koneita. Uusia työtilauksia ei aina synny ilmaiseksi tyytyväisten asiakkaiden suosituksesta, vaan joudutaan tekemään myös uusasiakashankintaa. Markkinoinnin hankkiminen yrityksen ulkopuolelta mainostoimistolta on hyvä ratkaisu päästä asiassa eteenpäin, ja saavuttaa uudet asiakkaat. Yrityksen potentiaalin hyödyntäminen ja kasvattaminen täyteen mittaansa on yrityksen etu.

Kaikki tämä voidaan kattaa yrityslainalla. Sen hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi, koska se on meidän tehtävämme. Yrityksen pyörittäminen on puolestaan sinun tehtäväsi. Summarumin lainavertailutaulukko auttaa sinut alkuun, ja syvempi tutustuminen lainanantajiin kannattaa. Lainatarjouksen pyytäminen ei myöskään sido sinua mihinkään, ja voit rauhassa tututusta asiaan.

Yrityslainaa LVI-alan yritykselle ilman vakuuksia

Vakuudellinen ja vakuudeton laina voivat koroiltaan olla hyvin erilaiset. Koska vakuudeton laina on lainanantajalle suurempi riski kuin vakuudellinen, myös korko on sen mukainen. Pankki tai rahoituslaitos kantaa riskiä siitä, pystytkö varmasti maksamaan ottamasi lainan. Harkitse siis tarkkaan, millaiseen tarpeeseen laina on tulossa, ja otatko vakuudellisen vai vakuudettoman.

Vakuus

Useimmiten lainaa haetaan perinteisiltä pankeilta ja rahalaitoksilta, jotka edellyttävät saavansa lainansa pantiksi vakuuksia tai takaajia. Vakuudeksi käy yrityksen olemassaoleva omaisuus, kuten koneet, ajoneuvot tai rakennukset. Vakuuksien kanssa toiminta on kuitenkin verrattain hidasta: ennen lainan myöntämistä vakuus pitää arvottaa lainanantajan toimesta.

Vakuus on lainan takaisinmaksun tae. Jos lainanottaja ei pysykään sovitussa aikataulussa tai menettää maksukykynsä, vakuus siirtyy lainanantajan omistukseen. Mikäli valitset vakuudellisen lainan, harkitse tarkkaan mitä asetat pantiksi. Tulevaisuuden takaiskut eivät kerro itsestään, ja vakuudeksi kannattaa asettaa jotain mitä ilman yrityksen toiminta ei vaaraannu. Jokaisella työmaalla tarvittava kone tai kaluston siirtämiseen tarvittava auto ovat hyviä vakuuksia, mutta yritystoiminta voi vaaraantua, jos vakuus yllättäen menetetään. Summarumin lainavertailun pankit ja rahoituslaitokset ovat tunnettuja, vakavaraisia yrityksiä, jotka eivät kysele lainan käyttötarkoituksesta.

Takaaja

Velalle voidaan vaatia myös takaajia. Silloin puhutaan henkilötakauksesta. Yrityslainan voi taata luottokelpoinen yksityishenkilö, esimerkiksi itse yrittäjä. Luottokelpoisuuden lisäksi vaaditaan yleensä myös sitä, että henkilöllä ei ole maksuhäiriöitä. Periaatteessa velka on aina sen ottajan murhe, mutta se voi kaatua myös takaajan niskaan. Kovin moni ei ole valmis ottamaan tällaisia riskejä, etenkään jos hän ei itse hyödy lainanotosta.

Vakuudettomuus

Ilman vakuuksia lainaa myöntäviä pankkeja ja rahalaitoksia on kuitenkin paljon. Vakuudettomat lainat ovat nopeita käsitellä ja myöntää, sillä niiden myöntämisperusteena on yrityksen sekä lainanhakijan luottokelpoisuus sekä maksukyky. Nämä tiedot lainanantaja saa automaattisesti omista lähteistään, eikä hakuvaiheessa tarvitse tehdä suuria selvityksiä lainan käyttötarkoituksesta tai yrityksen muusta toiminnasta.

Lainavertailutaulukkomme avulla pääset nopeasti perille siitä, mitä erisuuruiset lainat kustantavat sinulle. Lisäksi näet nopeasti, millaisia eroja lainantarjoajissa on. Koontimme on tarkoitettu helpottamaan sinun työtäsi, kun et joudu keräämään jokaisesta lainanantajasta samoja tietoja erikseen. Ajan säästäminen on milteinpä rahan säästämistäkin tärkeämpää, koska aikaa ei voida ostaa. Rahalla voidaan kuitenkin ostaa tekijöitä ja tehokkaampia laitteita.

Hae yrityslainaa LVI-alan yritykselle heti tilille

Vakuudettoman lainan ehdoton valtti on sen nopeus. Koska hakemusten käsittely on automatisoitu, lainatarjouksia annetaan hyvin nopealla tahdilla. Summarum on koonnut luotettuja pankkeja ja rahalaitoksia ja niiden lainoja lainavertailutaulukkoonsa, jotta sinun ei tarvitsisi tehdä sitä itse. Omaa aikaasi säästyy, kun et joudu lähestymään jokaista lainanantajaa erikseen, vaan tavoitat kymmeniä tahoja yhdellä kertaa. Lainojen vertailu ja lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua mihinkään, eli voit rauhassa selvittää lainojen yleistä korkotasoa ja suunnitella talouttasi. Jos päädyt solmimaan lainasopimuksen, rahat siirretään tilillesi yleensä saman päivän aikana.

Vakuudettoman lainan ehdoton etu onkin sen hakemisen helppous ja koko prosessin nopeus. Kiireellisissä tapauksissa pääset nopeasti paikkaamaan kassavajeesi, eikä liiketoimintasi kärsi. Onhan selvää, että ilman kunnon työvälineitä LVI-alan yritys ei voi toteuttaa toimintaansa, ja työmaat seisovat. Sinun työsi helpottaminen ja työn sujuminen on myös asiakkaan etu, kun hän ei joudu odottelemaan, ja pysyt sovitussa aikataulussa.

Lainoja vertaillessa on hyvä tutustua myös lainan ehtoihin. Tulevaisuus on aina hämärän peitossa, emmekä voi tietää tulevista haasteista. Tutki siis, miten lainanantaja suhtautuu erilaisiin muutoksiin, ja voiko lainan takaisinmaksuaikataulua muuttaa jälkikäteen. Lyhennysvapaat kuukaudet voivat hyvinkin tulla tarpeeseen, jos alaa yllättäen kohtaa hiljaisempi kausi. Vaikeuksia voi koitua myös materiaalien hinnannoususta, minkä syinä voivat olla esimerkiksi maailmanpoliittinen tilanne.

LVI-alan yrityksillä on tällä hetkellä hyvä tilanne ainakin siinä mielessä, että töitä riittää. Jotta voit vastata kysyntään, on yrityksen tietenkin oltava tarpeeksi suuri, niin kalustoltaan kuin henkilömäärissäkin mitattuna.

Uudet innovaatiot LVI-alalla

Jokainen ala ja yritys uudistuu jatkuvasti. Uudet työntekijät ja uudet innovaatiot piristävät, jos yrityksen kehitys on jumahtanut jollekin tasolle. Onkin tärkeää pysyä mukana tekniikan kehityksessä, jotta yritys pysyy omien markkinoidensa kärjessä. Innovaatiot avaavat myös uusia ansaintamahdollisuuksia, kun uusien laitteiden avulla voidaan esimerkiksi kuvantaa olemassaolevia viemäreitä ja tuuletuskanavia. Näin saadaan tietoa todellisista remonttitarpeista, ja vakuuttaa asiakas toimenpiteiden tarpeellisuudesta.

Kaikkia innovaatioita ei tarvitse odottaa, vaan niitä voi työstää myös itse. Jos yrityksessänne huomataan tarvetta vaikka jonkin työvaiheen helpottamiseen, mikään ei estä työkalun tai työtavan suunnitteluun itse. Tähän voi saada monenlaisia tukia, ja lainarahalla voidaan edistää esimerkiksi uusien työntekijöiden palkkaamista. Silloin asian osaava henkilö voi omistautua kehitystyölle.

LVI-alan yrityksen rahoitus ja yleisimmät rahoitustarpeet

Lainaa hakiessa sen tarpeen syyllä ei ole väliä. Etenkin vakuudettomien lainojen myöntäjät eivät edellytä, että käyttökohde kerrotaan tai että rahat menevät vain ja ainoastaan siihen. Voit siis omaa budjettiasi tehdessä sisällyttää yhteen ja samaan lainaan useita ostoksia ja tarpeita.

Se, miksi lainaa ottaa, voi johtua monista syistä. Jo aiemmin mainitut syyt, kuten työkalujen rikkoutuminen, ovat itsestäänselviä syitä, mutta lisäksi on myös yrityksestä riippumattomia syitä. Näitä ovat esimerkiksi asiakkaan maksuvaikeudet. Pienten urakoiden ja pienten asiakkaiden kohdalla summat jäävät pieniksi, eikä niistä suoraan koidu LVI-alan yritykselle suurta tappiota. Suuret urakat ja asiakkaat voivat sen sijaan tarkoittaa suuria summia. Jos asiakas yllättäen hakeutuukin konkurssiin, saatavien periminen on pitkän tien takana. Laina voi tällaisessa tapauksessa olla pelastava liike.

Rakennukset

LVI-alan yritys tarvitsee kunnon tilat kalustolleen. ja ajoneuvoille vähintäänkin kunnolla parkkitilaa. Yrityksen kasvaessa tilaa tarvitaan myös toimistotyöntekijöille, kuten myyjille. Jotta puhelut voidaan hoitaa rauhassa, erillisten työhuoneiden tekeminen on kannattavaa. Kunnon neuvotteluhuoneet ja tila asiakkaiden vastaanottamiseen kustantavat itsensä takaisin, sillä kunnossa olevat puitteet kielivät myös yrityksen itsensä olevan kunnossa ja ajantasalla.

Järjestelmät

Varaston kirjaukset ovat jo melko itsestäänselvä asia jokaiselle yritykselle. Jotta työmaille saadaan oikeat määrät oikeita tarvikkeita, niitä on oltava varastossa. Ajantasainen varastosaldo on jokaisen työntekijän hallittavissa, etenkin jos varaston saldot pidetään jossain järjestelmässä ylhäällä. Toiminnanohjauksen järjestelmiin varasto yleensä kuuluu omana alueenaan, mutta toiminnanohjauksella voidaan tehdä paljon muutakin. Työntekijöiden ohjaus oikeaan paikkaan, työvaiheiden valvonta ja moni muukin asia voidaan kirjata järjestelmään, jonka avulla työmaa pysyy aikataulussa.

Kirjanpitoa on voitu jo hyvän aikaa pitää kokonaan sähköisenä. Toki tämä riippuu tilitoimistosta, mutta sähköiset sovellukset ovat tälläkin alalla jo pitkään helpottaneet niin kuittien toimittamista kuin tilien perässä pysymistä. Sähköisillä järjestelmillä paperit eivät pääse hukkumaan, ja kulukorvaustenkin tekeminen voidaan tehdä hyvin helpoksi.

Kaluston päivittäminen

Toimivat ajoneuvot ja työkoneet ovat jokaisen yrityksen toiminnan edellytys. Rikkinäisillä tai oikuttelevilla koneilla on yhteys myös yrityksen maineeseen ja liikevaihtoon, jos työt eivät etene sovitussa aikataulussa. On tärkeää voida investoida aina tarvittaessa uusiin työkaluihin, tai päästä korjaamaan vanhaa. Koneiden rikkoutuminen tulee yleensä yllätyksenä, eikä uusimiseen ole aina osannut varautua. Liiketoiminnan jatkumisen kannalta lainan ottaminen voi olla välttämätöntä.

Ajoneuvojen päivittäminen helpottaa työmaalta toiselle siirtymistä. Ajoneuvot voi myös yhdistää markkinointiin hankkimalla niihin mainosteippaukset. Näkyvä mainos voi hyvinkin herättää paitsi mielenkiinnon yritystäsi kohtaan, myös muistuttaa itse kunkin kotona odottavasta remonttitarpeesta. Kun naapuri näkee yrityksen teipatun auton asiakkaanne pihalla, voi puhelin piankin soida ja seuraava työmaa olla siinä naapurissa.

Markkinointi

Jotta yritys erottuu muista yrityksistä, sen visio ja ydin voivat kaivata kirkastusta. Ennen massiivisia markkinointikampanjoita on syytä selvittää oman yrityksesi arvot, ja se onnistuu helpoiten ammattilaisen avulla. Brändäystä ei pidä väheksyä eikä pelätä, vaikka sana voi nostattaa karvat pystyyn. Jokainen menestyvä yritys on selvittänyt omat tavoitteensa ja tulevaisuudensuunnitelmansa, joiden pohjalta markkinointia on hyvä lähteä toteuttamaan.

Brändätty yritys on houkutteleva paitsi asiakkaiden näkökulmasta, myös työntekijöiden. Jos yrityksellä on kymmeniä työntekijöitä, myös vaihtuvuutta on väistämättä. Työnantajabrändillä on silloin suuri merkitys, jotta osaavaa henkilökuntaa on jatkossakin palveluksessa.

Mainostaminen tapahtuu nykypäivänä paitsi tuttuna sanomalehtimainontana, myös sosiaalisen median eri kanavissa. Tätä miltei jokaisen ihmisen arkeen kuuluvaa kanavaa ei pidä väheksyä, eikä somen hoitamista jättää kenen tahansa huoleksi. Näkyvyyden rakentaminen on prosessi, jonka vaikutukset voivat olla hyvinkin kauaskantoiset. Eri kanavien haltuunottaminen tarkoittaa myös erilaisten kohderyhmien tavoittamista.

Oma lukunsa näkyvyyden saavuttamisessa ovat erilaiset messut. Messuosaston kustannukset voivat jo ennen messujen alkamista olla kymmenenkin tuhatta, ja tämä käsittää vain järjestäjälle maksettavia kustannuksia. Vaikuttava messuosasto tarkoittaa myös flyereiden, esitteiden, markkinointimateriaalin ja muiden näkyvyyttä ja tunnettuutta parantavien asioiden hankkimista.

Näkyvyys kuitenkin maksaa itsensä takaisin. Messuille hakeutuu ihmisiä, jotka ovat jo valmiiksi virittäytyneet juuri tietyn alan ja aiheen ympärille. He ottavat siis mielellään vastaan informaatiota juuri sinun yrityksestäsi.

Henkilöstön koulutus ja hyvinvointi

Uuden tekniikan käyttö helpottaa elämäämme niin arjessa kuin työssäkin. Uusien laitteiden käyttökoulutus auttaa henkilöstöäsi ottamaan uusista apuvälineistä hyödyn irti. Koulutus myös pidentää laitteiden käyttöikää, kun niitä osataan alusta alkaen käyttää oikein. Samalla tavalla erilaisten toiminnanohjauksen järjestelmien käyttöönottoa helpottaa, jos henkilökunta saa siihen kattavan käyttökoulutuksen.

Viihtyvyyden ja sitoutumisen kannalta työntekijöiden hyvinvointi on erittäin oleellista. Ethän halua menettää tekijöitä, joilla on jo pitkä työkokemus, ja jotka ovat tottuneita yrityksesi toimintatapoihin? Suuria bonuksia ja työsuhde-etuja tärkeämpää on yleensä arjen sujuminen ja toimiva työterveyshuolto. Työterveys tukee henkilöstön jaksamista ja terveyttä, ja nopea hoitoonpääsy voi hyvinkin pelastaa työntekijän työkyvyn. Työntekijöiden kuunteleminen ja heidän toiveidensa huomiointi kertoo siitä, että työntekijällä on merkitystä. Merkityksellisyys, huomioiduksi tuleminen, antaa ihmiselle jaksamista ja sitouttaa häntä työpaikkaansa.