Häälaina – hae lainaa häiden järjestämiseen

Ikimuistoisen hääpäivän tai häämatkan järjestäminen vaatii rahaa. Hae häälainaa unelmiesi häitä varten. Kerromme alla miten häälainaa kannattaa kilpailuttaa ja hakea Summarumin kautta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain… Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .

   Mikä on häälaina?

   Häälainalla tarkoitetaan lainaa, jonka käyttötarkoitus on häistä aiheutuvien kulujen maksaminen.

   Suurimmat hääkulut aiheutuvat yleensä juhlapaikan vuokrasta, tarjoiluista, juhlapuvuista sekä sormuksista ja häämatkasta, jotka jo yksinään voivat kustantaa useita tuhansia euroja.

   Myös valokuvaus ja mahdollinen videokuvaus lohkaisevat tuntuvan summan hääbudjetista. Häälaina toimii samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin kulutusluotto, joita ovat esimerkiksi autolaina tai remonttilaina.


   Löydä edullisin häälaina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen teille sopivan häälainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Mistä lainaa häitä varten?

   Häiden suunnittelu vie paljon aikaa ja edellyttää hyviä hermoja. Kaikkeen ei aina voi varautua, mutta budjetti kannattaa laatia monesti hieman yläkanttiin yllättävien kulujen varalta.

   Omaa aikaa ja vaivaa lainojen kilpailuttamisen suhteen voit säästää käyttämällä Summarumin lainojen kilpailuttamiseen tarkoitettua palvelua. Lähetämme sinun täyttämäsi yhden lainahakemuksen yli 30 rahoitusta tarjoavaan yritykseen. Näin saat välittömästi tiedon, mistä sinun kannattaa hakea juuri teille edullisinta häälainaa.

   Summarumin kautta voit kilpailuttaa lainan tarjoajia maksutta, sekä ilman velvollisuutta sitoutua lainatarjouksiin. Voit siis kokeilumielessä katsoa, kuinka suurella korolla juuri sinulla olisi mahdollisuus saada lainaa häitä varten.

   Huomioi nämä menot hääbudjetissa

   • juhlapaikka
   • vaatteet, kampaukset, meikit ja muu kauneudenhoito
   • sormukset ja muut korut
   • juhlien ruoka- ja juomatarjoilu
   • juhlien viihde- ja ohjelmanumerot; etenkin musiikki
   • koristeet ja kukat
   • kutsut ja kiitoskortit
   • valokuvaus
   • hääauto ja muut mahdolliset kuljetukset
   • häämatka

   Kuinka paljon häihin sitten käytetään rahaa?

   Hääbudjetti riippuu monista asioista, kuten juhlapaikasta ja vierasmäärästä. Häiden kokonaiskustannukset ovat tyypillisesti tuhansia euroja, toisinaan jopa kymmeniä tuhansia euroja.

   Monet parit säästävät etukäteen ainakin osan häiden kustannuksista, mutta varsinkaan nuorilla tai lapsiperheillä ei välttämättä ole mahdollisuutta säästää koko hääbudjetin rahamäärää.

   Lainan hakeminen on normaalia, eikä se tee kenestäkään huolimatonta rahankäyttäjää. Tärkeää on muistaa arvioida oman maksukykynsä realiteetit, jotta lainan takaisinmaksu hoituu suunnitelman mukaisesti.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Häälainojen vertailu

   Häälainan hakeminen ja kilpailutus onnistuu helposti samanaikaisesti Summarumin lainavertailun avulla. Yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja lainantarjoajilta. Voit siirtyä lainavertailuun tästä.

   Ennen lainojen vertailua kannattaa pohtia seuraavia kysymyksiä:

   • Kuinka paljon lainaa tarvitsette? Hääbudjeteilla on taipumus hieman kasvaa suunnitelmiin nähden, joten myös lisälainalle voi olla käyttöä. Tämä mahdollisuus kannattaa ottaa huomioon lainoja vertailtaessa.
   • Kuinka pitkän laina-ajan haluatte? Tuhansien eurojen lainojen maksuajat ovat kuukausia, jopa vuosia. Omaa talouttaan ei kannata ajaa liian ahtaalle, joten kuukausittainen lainalyhennys kannattaa pitää kohtuullisena.
   • Kuinka paljon korkoa olette valmiita maksamaan? Lainojen korot vaihtelevat, ja joissakin tapauksissa lainan korko määräytyy yksilöllisesti luoton riskiluokituksen mukaan.
   • Haetteko lainaa yhdessä vai hakeeko jompikumpi lainaa yksin? Yhteishakijan käyttö lisää myönteisen luottopäätöksen todennäköisyyttä. Kukaan ei mene naimisiin yksin, joten myös häiden rahoituksen järjestäminen yhdessä on luontevasti kahden ihmisen yhteinen projekti.

   Hyödyllisiä vinkkejä häiden järjestämiseen:

   1. Toivokaa häälahjojen sijasta vapaavalintaista rahalahjoitusta

    Monet laittavat hääkutsuun tilinumeron ja kertovat kutsussa, mihin käyttöön kutsuvieraiden lahjoittamat rahasummat tulevat.

    Yhdet pyytävät avustusta ikimuistoista häämatkaa varten, toiset sanovat laittavansa lahjoitukset asp-tilille yhteisen asunnon hankkimiseksi, kolmannet taas käyttävät lahjasummat häiden järjestämisestä aiheutuneiden kustannuksien maksamiseen.

   2. Ruokatarjoilujen tarkka mitoittaminen 

    Catering-puolta miettiessä voi ajatella niin, että tarjoilujen ulkoistaminen voi säästää hermoja ja energiaa, mutta  toisaalta taas itse tekemällä voi säästää pitkän pennin, etenkin jos apuna on isompi joukko ystäviä. Miettikää mikä sopii teidän tilanteeseenne parhaiten.

   3. Suunnitelkaa itsenne näköiset häät ja hääohjelma

    Kyseessä on pariskunnan yksi tärkeimmistä päivistä, minkä vuoksi on tärkeää, että pari saa juuri sellaiset häät kuin he itse haluavat, jotta voivat ottaa häissä rennosti.

    Vaikka hääetiketti kannattaa pitää mielessä, voi tuntua turhauttavalta laittaa joihinkin asioihin rahaa, jos ne eivät tunnu itselle tärkeiltä. Vieraslista voi myös helposti venyä pitkäksi, joten miettikää tarkkaan, keitä haluatte kutsua juhlistamaan päivää kanssanne.

   4. Hyödyntäkää netistä löytyviä oppaita häiden suunnitteluun 

    Sosiaalisen median eri kanavat ovat pullollaan sisältöä eri bloggaajien, vloggaajien ja tubettajien häävalmisteluista. Ottakaa oppia ja ideoita niistä, ja miettikää, miten voisitte toteuttaa niitä omalla kohdallanne.

    Kannattaa silti pitää mielessä, että miltei kaikki ”somehäät” ovat rahoitettu sponsorirahalla, joten omia häitä ei ehkä kannata suoraan verrata niihin, joita somessa näkee.

   5. Joustava budjetti auttaa tekemään muutoksia lennosta 

    Tarkan budjetin määrittäminen voi toisaalta olla hyvä asia, sillä monesti häiden kustannukset saattavat kasvaa suunnitelmien edetessä ja yllättävien muutosten kohdatessa.

    Hääpaikkojen ja catering-yritysten harmillisten tuplabuukkausten takia voi tulla tukalia tilanteita, joten kaikkeen kannattaa varautua. Pieni puskuri on hyvä säilyttää.

   6. Kilpailuta häälaina

    Mikäli haluatte järjestää unelmienne häät, eikä häihin säästetyt rahat aivan riitä siihen, voitte harkita häälainan hakemista yhdessä parinne kanssa. Yhdessä hakevat saavat keskimäärin paremmat lainaehdot, kuin yksin lainaa hakeva.

    Kilpailuttamalla häälainan, voi lainakustannuksissa säästää jopa satoja euroja, määrä toki riippuu haettavan lainan summasta.

   Häälainaa nopeasti

   Häitä suunnitellaan yleensä melko pitkään, kuukausia tai jopa vuosia. Suosituimmat juhlapaikat ja kirkot on varattu vuosiksi eteenpäin, joten päivämäärä täytyy päättää hyvissä ajoin.

   Myös hääbudjetin suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin sekä tietysti myös rahoituksen miettiminen. Varsinaista lainapäätöstä ei kuitenkaan tarvitse odottaa kauaa, sillä nykyään lainaa voi saada nopeasti ja helposti sekä arkisin että viikonloppuisin.

   Pankkikonttoreissakaan ei tarvitse enää nykyään jonottaa, sillä lainahakemuksen ja kaikkien mahdollisten liitteiden lähettäminen onnistuu näppärästi verkossa.

   Seuraavassa lyhyesti netin lainapalveluiden hyödyt:

   • Voit vertailla lainoja vertailusivustolla ja löytää pienellä vaivalla itsellesi parhaiten sopivan lainan.
   • Voit hakea lainaa ympäri vuorokauden paikasta riippumatta.
   • Voit lähettää kaikki tarvittavat liitteet sähköisesti.
   • Saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi nopeasti.
   • Voit pyytää lainatarjouksia useilta eri lainanantajilta. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.
   • Voit valita lainan, jossa on juuri sinulle sopivat lainaehdot, kuten takaisinmaksuajan.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Löydä edullisin häälaina

   Ihmiset etsivät mahdollisimman edullista lainaa, mutta sen löytäminen itse netissä surffaillen ei välttämättä ole helppoa. Eri lainapalvelut nimittäin ilmoittavat lainaehdot hieman eri tavoin, ja on tärkeää ymmärtää, mitä kriteerejä vertailussa kannattaa katsoa.

   Laske lainan kustannukset etukäteen

   Nimellisen koron vertaaminen ei kerro koko totuutta lainan kustannuksista.

   Tämän vuoksi vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota nimellisen koron sijasta todelliseen vuosikorkoon, joka sisältää nimellisen koron lisäksi myös mahdolliset muut lainasta aiheutuvat kustannukset.

   Laskin

   Näitä muita kustannuksia saattavat olla esimerkiksi nostokulut, tilinhoitomaksut ja lyhennyksen eräpäivän siirtämisestä aiheutuvat kustannukset. Monet rahoituslaitokset tarjoavat myös mahdollisuutta maksuvapaaseen kuukauteen, mutta se ei ole aina maksutonta.

   Lainan kustannusten laskeminen lainalaskurilla helpottaa budjetin suunnittelua ja selkeyttää talouden hallintaa.

   Laske stressitasoja ennen häitä

   Edullisimman häälainan löytäminen on vaivatonta lainavertailun avulla. Olet löytänyt ihmisen, jonka kanssa haluat mennä naimisiin ja viettää loppuelämäsi. Tuskin haluat käyttää enää päivä- tai viikkokausi häiden rahoituksen etsimiseen.

   Hyödyntämällä helppokäyttöistä lainavertailua lasket myös omaa stressitasoasi häiden alla, mikä on tärkeää myös juhlien onnistumisen kannalta. Haluathan olla häissäsi parhaimmillasi ja nauttia päivästä ilman rahahuolia.

   Häämatka tehdään yleensä heti häiden jälkeen. Kun hääjuhla on ohi, myös häiden järjestämiseen liittyvä stressi on poissa ja matkasta voi nauttia täysillä.

   Monet parit haluavat häämatkalta tavallista lomamatkaa enemmän, mikä yleensä näkyy myös hinnassa. Sviitti, retket ja hemmotteluhoidot nostavat hintaa, mutta monien mielestä häämatka on juuri se ajankohta elämässä, kun rahaa saa käyttää hyvällä omallatunnolla ylellisyyksiin.

   Ennen häälainan etsimistä ja vertailusivuston käyttöä hahmottele ainakin seuraavia asioita:

   1. Häiden budjetti. Onko häät tarkoitus rahoittaa kokonaisuudessaan häälainalla vai katetaanko osa kuluista säästöillä? Onko tärkeää, että kulujen kasvaessa odottamattoman suuriksi lainaa voi tarvittaessa nostaa lisää?
   2. Takaisinmaksuaika. Ilmaisia lainoja ei ole, joten lähtökohtaisesti kaikki lainat kannattaa maksaa mahdollisimman nopeasti takaisin. Lainan takaisinmaksusuunnitelmaa laadittaessa on kuitenkin tärkeää olla realisti, sillä tuoreen avioparin ei kannata kiristää kukkaron nyörejä liian tiukalle. Tutkimusten mukaan raha on eräs yleisimmistä riidan aiheista parisuhteissa.
   3. Yhteinen hakemus vai toisen oma henkilökohtainen laina. Häitä suunnittelevan parin osapuolten taloudellinen tilanne voi olla hyvin erilainen. Jos toisella on jo paljon lainaa entuudestaan, pari voi yhdessä sopia, että häälaina on vain toisen nimissä.

   Näin saat häälainalla bonuksia häämatkaa varten

   Nostettuasi edullisen häälainan voit keskittyä hääjärjestelyihin ja ostoksiin. Hankintoja ja varauksia tehdessä kannattaa miettiä, millä maksuvälineellä ne kannattaa maksaa.

   Luottokortilla maksaessasi pääset kerryttämään bonuksia ostoksistasi. Monissa luottokorteissa on myös loistavat bonuspisteohjelmat ja etenkin matkailuun liittyviä etuja ja tarjouksia, joita voitte häämatkallanne hyödyntää.

   Eli maksa siis hääjärjestelyihin liittyvät varaukset ja ostokset luottokortilla, ja maksa luottokorttilaskut sitten kokonaisuudessaan pois häälainalla. Näin saat parhaan hyödyn häälainastasi (lentopisteiden, lounge-etujen ja majoitustarjousten muodossa), sillä monien luottokorttien edut painottuvat juuri matkailualalle.

   Voit perehtyä oman pankkisi luottokorttivalikoimaan ensiksi tai tee luottokorttien vertailua täällä.

   Matala korko häälainaan

   Parhaat häät ovat pariskunnan itsensä näköiset. Häihin ei tarvitse käyttää kymmeniä tuhansia euroja rahaa, jos pienet häät tuntuvat omaan tilanteeseen sopivimmalta ratkaisulta.

   Muistathan, että voitte saada lainalle edullisemman koron, jos haette lainaa yhdessä kumppanisi kanssa!

   Häälainan suuruudellakaan ei ole alarajaa, sillä lisärahoitusta voi hakea juuri sen verran kuin juhlien järjestämisen kannalta on välttämätöntä. Häiden järjestäminen on melko yleinen syy lainan hakemiselle. Lainan kilpailutus on tyypillistä myös näiden kohdalla: asuntolaina, autolaina ja remonttilaina.


   Miksi kilpailuttaa häälainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Kuka voi hakea häälainaa?

   • Täysi-ikäinen
   • Luottokelpoinen (ei luottohäiriömerkintöjä)
   • Säännölliset tulot omaava henkilö

   Häälainoja ja muita luottoja voivat hakea kaikki täysi-ikäiset, luottokelpoiset henkilöt. Hakuprosessissa tarkistetaan yleensä hakijoiden luottotiedot, joten maksuhäiriömerkintöjä ei saisi olla.

   Pienempien lainojen hakemista varten ei tarvitse toimittaa palkkakuitteja, mutta suurempia, kymmenien tuhansien eurojen lainoja varten tulotositteiden lähettäminen hakemuksen liitteeksi on yleensä tarpeellista.

   Minimituloille ei ole asetettu vaatimuksia, vaan lainoja myöntävät pankit ja rahoituslaitokset arvioita hakemuskohtaisesti hakijan maksukyvyn suhteessa haettavaan lainaan.

   Eri yritysten kriteerit lainan myöntämiselle poikkeavat hieman toisistaan, joten lainaa voi hakea toisilta lainantarjoajilta, vaikka jokin tietty yritys ei lainaa olisikaan sinulle myöntänyt.

   Helpoiten häälainan hakeminen sujuu netissä. Muista vertailla lainat ennen hakemista. Vertailemalla löydät myös edullisimman koron häälainallesi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi häälainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kilpailuta häälaina ja säästä rahaa

   Edullisin ja sopivin häälaina löytyy aina lainojen kilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutus toimii siten, että henkilö syöttää lainat kilpailuttavalle taholle haluamansa lainan tiedot.

   Syötettyään lainan tiedot, käyttäjä syöttää seuravaksi omat tietonsa. Tämän jälkeen lainat kilpailuttava osapuoli hakee lainatarjouksia useilta pankeilta sekä eri luotonmyöntäjiltä.

   Kolmas osapuoli kerää parhaat lainatarjoukset henkilölle sähköpostiin. Henkilön tehtäväksi jää näin ainoastaan valita itselle, sekä puolisolle sopivin häälaina.

   Lainojen kilpailutus ei sido itsessään vielä mihinkään hankintaan. Asiakas voi hyvin selvittää, mikä on edullisin häälaina ja tämän jälkeen silti yksinkertaisesti olla toteuttamatta lopullista hankintapäätöstä.

   Usein kysyttyä

   Miten järjestetään häät edullisesti?

   Häiden järjestäminen vie runsaasti aikaa, energiaa ja rahaa. Onneksi hyvällä ja ajoissa aloitetulla suunnittelulla, itse tekemällä ja ystävien avulla häiden suunnittelu ja toteutus onnistuu helpommin ja edullisemmin.

   Kirkkovaraus on pieni erä hääbudjetista, mutta se kannattaa tehdä ajoissa, etenkin jos häiden ajankohta osuu suositulle hääsesongille.

   Catering eli tarjoilu ja juhlapaikka, bändi ja häämatka ovat hyviä mahdollisuuksia säästää häiden kustannuksissa. Monet ostavat sormukset vasta myös sopivan tarjouksen tullessa kohdalle.

   Jos hääbudjettiin tarvitaan rahoitusta, häälainan kilpailuttaminen kannattaa tehdä, jotta voi säästää lainakuluissa pidemmällä aikavälillä.

   Mistä lainaa häitä varten?

   Häälaina kannattaa kilpailuttaa kuten muutkin lainat.

   Summarum.fi:n lainavertailun avulla kilpailutat itsellesi edullisimman häälainan usealta pankilta ja rahalaitokselta. Lainan nostettuasi voit keskittyä olennaiseen, eli itse hääjärjestelyihin.

   Kuinka suuri on häälainan korko?

   Häälainan korko voi alimmillaan olla vain 4,5%. Pelkkään nimelliskorkoon ei kuitenkaan kannata keskittyä, vaan todellinen vuosikorko on se avainluku, joka määrää lainan hinnan.

   Jos mietit mistä voi saada parhaan koron häälainaan, tee lainavertailu ja saat lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahalaitoksilta. Voit valita parhaan koron ja edullisimman lainan häiden järjestämiseen.

   Kuka maksaa häät?

   Joidenkin perinteiden mukaan vanhemmat tai isovanhemmat osallistuvat hääkuluihin tai jopa maksavat ne kokonaisuudessaan. Tätä tapahtuu kuitenkin nykypäivänä entistä vähemmän.

   Jos vanhemmat maksavat häät, he saattavat haluta myös osallistua häiden suunnitteluun, minkä vuoksi häistä ei välttämättä tule hääparin näköiset.

   Tämä voi olla yksi syy sille, että yhä useampi hääpari haluaa maksaa itse omat hääjärjestelyt. Minkä vuoksi ihmiset säästävätkin häitä varten ja yhä useammin myös kattavat häiden järjestämisen häälainalla osittain tai ihan kokonaan.