Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa heti

   Kilpailuta ja hae lainaa heti netistä 2 000 – 60 000 €

   Hae lainaa heti ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa heti 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan heti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa heti jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa heti tilille luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainaa heti netistä helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Kun haet lainaa heti kauttamme, on se ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voitkin heti siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa heti 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat heti helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa heti.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa heti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina heti tilille.

   Kilpailuttamalla lainat heti netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa heti erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä laina heti netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota ennen kaikkea

   • lainan korkoihin
   • kuukausierään
   • takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan heti, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, maksetaan useimmiten laina heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina heti

   Summarumin kautta löytyy sinulle edullisin vaihtoehto, jos tarvitset lainaa heti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi jo saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Tarvitsetko lainaa nyt heti? Hyvä, sillä me emme aikaile. Tavoitat kauttamme suuren joukon pankkeja ja luotonantajia vain yhdellä hakemuksella ja parhaimmillaan saat rahat vielä samana päivänä tilillesi. Toimi nyt!

   Lainaa heti – rahaa käyttöön nopealla aikataululla

   Sinulle saattaa joskus elämässäsi tulla vastaan tilanne, jossa tarvitset lainaa heti tilille. Oli syy lainan äkilliseen tarpeeseen mikä tahansa, on nykyään lainamarkkinoilta mahdollista saada lainaa heti tilille lainan hakemisen jälkeen.

   Erilaiset vakuudettomat lainat ovat lainan muotoja, joita voit saada tilillesi lähes välittömästi. Vakuudeton laina mahdollistaa nopeamman haku- sekä käsittelyprosessin ja sinun onkin usein mahdollista saada laina heti käyttöön välittömästi hakemisen jälkeen.


   Laina heti tilille – näin se onnistuu

   Lainamarkkinoilla miltei jokaisen on nykyään mahdollista saada lainaa heti tilille. Seuraavassa esimerkissä käydään läpi, miten nopean lainan hakeminen toimii sekä miten sinun on mahdollista vastaanottaa lainaa äkkiä sen hakemisesta.

   1. Täytä hakemus sivustollamme.
   2. Lähetä hakemus.
   3. Kilpailutus tehdään heti ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.
   4. Vertaile tarjouksia ja valitse sieltä sopivin.
   5. Muista, että sinun ei tarvitse valita tarjouksista yhtään, eli prosessi ei sido sinua mihinkään.

   Esimerkki

   Kuvitellaan tilanne, jossa henkilö nimeltä Ari huomaa tarvitsevansa äkillisesti lainaa. Ari huomaa tarvitsevansa lainaa pikaisesti käyttöönsä ja päätyy hakemaan vakuudetonta lainaa. Kyseinen lainan muoto valikoituu Arin hakukohteeksi, sillä hän on kuullut sen olevan mahdollista saada vakuudeton laina heti tilille.

   Ari kilpailuttaa lainatarjoukset syöttämällä sähköiseen lomakkeeseen omat tietonsa sekä halutun lainan olennaisimmat tiedot. Ari saa seuraavaksi sähköpostiin vaihtoehtoja, joista on nostettu esiin lainatarjoukset, joissa on kaikista edullisin todellinen vuosikorko.

   Nopean lainanhaun jälkeen kuluu ainoastaan viisitoista minuuttia, kun lainasumma on jo Arin tilillä. Lainan hakeminen oli nopeaa ja lainan hakeminen netissä mahdollisti, että Ari kykeni hakemaan sekä vastaanottamaan halpaa lainaa.


   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainatyypit jotka saat heti

   Lainatyyppejä, joita sinun on mahdollista saada käyttöösi välittömästi, on useita. Yhdistävä tekijä heti saatavien lainatyyppien välillä on kuitenkin, että nämä lainat ovat lähes poikkeuksetta vakuudettomia. Vakuudeton laina heti on saatavilla tyypillisesti juuri sen takia, että tällainen laina ei sisällä takaajaa, panttia tai vakuutta.

   Haetun lainan sisältäessä vakuuden, joutuu lainantarjoaja aina erikseen arvioimaan vakuuden riittävyyden. Siinä missä vakuudettoman lainan hakeminen on jo usein automatisoitu prosessi, tarvitsee vakuuden pätevyyden tarkistamiseen vielä manuaalista työvoimaa.

   Hyvä tietää

   Erilaisia vakuudettoman lainan tyyppejä, jotka voit saada välittömästi käyttöön ovat esimerkiksi seuraavat

   • Yhdistelylaina
   • Kulutusluotto
   • Joustoluotto
   • Pienlaina
   • Kertalaina

   Seuraavissa kappaleissa on eritelty vielä tarkemmin lainan tyyppejä, joita sinun voi olla mahdollista saada heti. Suosittelemme sinulle, että kannattaa tutustua tarkasti vastaanotetun lainatarjouksen ehtoihin sekä kilpailuttaa lainat keskenään edullisimman tarjouksen löytämiseksi.

   Näin voit saada lainaa nopeasti!

   Yhdistelylaina heti

   Yhdistelylaina on lainan tyyppi, joka niputtaa monta pienempää lainaa yhdeksi lainakokonaisuudeksi. Yhdistelylainaa haetaan, sillä lainojen yhdistämisen avulla sinun on monesti mahdollista tiputtaa maksamiasi lainakustannuksia. Lisäksi voit helpottaa omaa talouden hallintaasi, sillä yhdistelylainan hakemisen jälkeen maksat lainan kuluja ainoastaan yhdestä lainasta.

   Sinun on mahdollista saada yhdisteltyä lainaa heti. Mikäli sinulla on useita, pieniä, mutta kalliita lainoja – älä haaskaa aikaa, vaan sen sijaan anna meidän kilpailuttaa yhdistelylainat heti. Mikäli haluat saada nykyisiä lainoja edullisemman lainatarjouksen, kannattaa yhdistelmälainaa hakea heti.

   Kulutusluotto heti tilille

   Kulutusluotto on lainan muoto, joka sekin on mahdollista saada heti tilille. Kulutusluotto on yleensä lainasummalta suhteellisen pientä lainaa, jota haetaan kulutustarkoitukseen.

   Kulutusluotto on vakuudetonta lainaa, joten sinun on mahdollista saada kyseinen laina heti käyttöösi hakemisen jälkeen. Kulutusluotot sinun kannattaa kilpailuttaa löytääksesi edullisimman lainan.

   Summarumin avulla kulutusluotto heti tilille järjestyy luotettavasti ja nopeasti. Jätä kilpailuttaminen siis meidän huoleksemme.

   Joustoluotto heti

   Joustoluotto on vakuudeton lainan tyyppi, jota sinä voit saada välittömästi käyttöön. Luottoa netistä heti hakiessasi sinulle myönnetään useimmiten jokin maksimisumma, jonka sisällä voit nostaa lainaa käyttöösi.

   Silloin voit tehdä lainasumman sisällä joustavasti nostoja. Joustavat nostot mahdollistavat, että sinun on mahdollista joustoluottoa hakiessa saada lainaa heti tilille.

   Pienlaina heti

   Pienlainalla tarkoitetaan lainasummalta pienikokoista lainaa, jota voit vastaanottaa heti tilille. Pienlainat vaihtelevat lainasummalta yleisimmin sadasta eurosta muutamiin tuhansiin euroihin.

   Pienlaina on myös vakuudetonta lainaa ja sitä hakeva henkilö voi vastaanottaa rahaa heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

   Kertalaina heti tilille

   Kertalaina tarkoittaa kerralla saatavaa lainaa, jota haetaan useimmiten tavalliseen kuluttamiseen. Kertalainalla voi olla erilaisia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat eri lainantarjoajien mukaisesti.  Käytännössä mikä tahansa kulutusluotto on samalla kertaluotto.

   Toisin sanoen, vaikka termit ovat erilaiset, toimintalogiikka on silti tismalleen samanlainen ja kysymyksessä onkin todellisuudessa täysin sama lainatuote.

   Kun tarpeenasi on kertalaina heti tilille, täytä hakemus sivustollamme ja anna meidän kilpailuttaa se!

   LUE LISÄÄ: Kertaluotto heti tilille

   Lainaa heti eri käyttötarkoituksiin

   Lainaa hakiessa tulisi sinun pitää mielessä ajatus siitä, onko lainan hakeminen sinun tilanteessasi välttämätöntä. Vakuudettomien lainojen kulut nousevat monesti sen verran korkeiksi, että kannattaa tosissaan miettiä, onko sinulla mahdollisuutta lainata rahaa nopeasti joltain läheiseltä tai muulta tuttavalta.

   Joissakin tapauksissa lainan hakeminen on kuitenkin välttämätöntä, eikä sinulla välttämättä ole mahdollisuutta lainata varoja keneltäkään muulta. Mikä nämä asiat huomioiden tarvitset vielä lainaa heti, voi sen hakeminen olla perusteltua.

   Yleisimpiä käyttötarkoituksia hakea nopea laina ovat erilaiset remontit ja korjaukset. Esimerkiksi äkillisesti tapahtuva auton tai kodinkoneen remontin tarve saattavat olla tilanteita, jota varten saatat tarvita lainaa heti käyttöösi.

   Edellä mainittuja äkillisiä remontin tarpeita varten voit tarvita lainaa heti tilille. Vakuudeton ja heti asti saatavissa oleva remonttilaina saattaa tulla tällaisissa tilanteissa hyödyllisiksi. Kilpailuta lainat Summarumin palveluiden kautta ja löydä itsellesi sopivin nopea pikalaina.

   Kiinnitä huomioita näihin asioihin

   Vastaanottaakseen lainaa heti mahdollisimman nopeasti, tulisi sinun pitää mielessään muutamia tärkeä asia. Alle on listattuna tärkeimpiä asioita, joita sinun olisi hyvä muistaa harkitessasi vakuudettoman lainan hankintaa.

   • Lainojen kilpailutus
   • Todellisen vuosikoron tarkastelu
   • Laina-ajan lyhyenä pitäminen

   Sinun kannattaa aina kilpailuttaa lainat. Lainojen kilpailutuksella tarkoitetaan lainojen keskinäistä vertailua, jossa voit asettaa lainantarjoajat kilpailemaan asiakkuudestasi. Lainojen kilpailutus voi matalamman hinnan lisäksi auttaa sinua myös löytämään nopeamman lainan.

   Sen lisäksi olisi hyvä muistaa, että  tarkastelun kohteena pitäisi olla todellinen vuosikorko nimelliskoron sijaan. Siinä missä nimelliskorko sisältää ainoastaan lainan korkokulut, todellinen vuosikorko sisältää taas korkojen lisäksi myös lainan kaikki muut maksut.

   Todellinen vuosikorko tarjoaa kaikista realistisemman kuvan lainan kokonaiskustannuksista, jonka takia sitä tuleekin tarkastella ensisijaisesti nimelliskorkoon verrattuna.

   Lisäksi sinun kannattaa hakiessasi lainaa heti tilille, pitää laina-aika mahdollisimman lyhyenä. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän siitä yleensä lopulta päädyt maksamaan. Tämän takia laina-aika tulisikin mitoittaa mahdollisimman lyhyeksi, mutta samalla kestämään sinun mahdollisesti muuttuvaa taloudellista tilannetta.

   Edullista lainaa heti ilman vakuuksia

   Kuten aiemmissa kappaleissa mainittiin, mikäli haet lainaa heti käyttöön, kannattaa useimmiten hakea vakuudeton laina. Sinun tulisi kuitenkin muistaa, että vakuudeton laina pitää aina sisällään tiettyjä riskejä.

   Huom!

   Vakuudettoman lainan riskeinä voidaan pitää sitä, että se on useimmiten melko kallista lainaa.

   Seuraavassa kappaleessa avataan tarkemmin sitä, minkälainen lainojen hintataso on sinun hakiessa lainaa heti käyttöösi ja millainen on edullinen laina.

   Alla näet vielä esimerkkejä lainavertailusta.

   Summa Maksuaika Nimelliskorko Avausmaksu Muut kulut Kuukausierä Todellinen vuosikorko Lopullinen summa Koron osuus
   10 000e 5v 7% 0e 0e 198e 7,23% 11 880e 1 880e
   12 500e 10v 8% 0e 0e 152e 8,3% 18 199e 5 699e
   10 000e 6v 9,5% 49e 5e 183e 9,92% 13 158e 3 158e
   10 000e 5v 9,5% 149e 5e 217,5e 11,76% 13 050e 3 050e

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa heti – edullista vai kallista?

   Vakuudeton laina heti tilille on tyypillinen ratkaisu monelle kuluttajalle, mutta se on yleensä melko kallista suhteutettuna lainaan vakuuden kanssa. Vakuudettoman lainan korkeampi hintataso perustuu siihen, miten lainantarjoajat arvioivat hakijoiden riskitasoa.

   Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat lainaa heti käyttöön hakevan riskitason olevan matalampi, mikäli lainalle asetetaan hakemisen yhteydessä jokin pantti tai vakuus. Vakuus tuo lainan myöntäjälle turvaa siitä, että yritys saa lainasummaa vastaavan rahamäärän joka tapauksessa lunastettua, mikäli maksuvaikeuksia esiintyy.

   Edellä mainittujen syiden takia vakuudeton laina on hintatasoltaan melko korkea verrattuna moneen muuhun lainaan. Lainan tarjoajista riippuen vakuudettomien lainojen todellinen vuosikorko on useimmiten välillä 5-8 %. Laina vakuuden kanssa on taas mahdollista saada niin, että lainan todellinen vuosikorko on 2-4 % luokkaa.

   Heti lainaa netistä – kilpailuta lainantarjoajat ensin

   Hakiessasi lainaa heti käyttöösi, kannattaa sinun aina kilpailuttaa lainatarjoukset. Kilpailuttamalla tarjoukset saat kolmannen osapuolen keräämät tarjoukset, jotka keräämme sinulle yhteistyökumppaneiltamme. Lainatarjousten perusteella sinun on helpompi tehdä päätös sopivimman lainan löytämisestä.

   Kilpailuta laina heti Summarumin lainapalveluiden kautta. Lainatarjousten kilpailuttaminen vaatii sinulta ainoastaan omien sekä halutun lainan tietojen sähköistä syöttämistä.

   Kilpailuttamalla lainoja et tosiaan vielä sitoudu minkään lainan hankintaan. Sinulla on siis mahdollisuus kilpailuttaa lainat ainoastaan tarkastellaksesi markkinoiden hintatasoa. Kilpailutus auttaa sinua löytämään parhaan ja sopivimman lainatarjouksen.

   Kun siis tarkoituksenasi on saada nopea laina heti tilille, anna meidän auttaa.

   Nopea laina heti tilille – ota huomioon myös riskit!

   Nopean lainan merkittävimpinä riskeinä voidaan pitää sen hakemisen ja vastaanottamisen helppoutta. Vakuudeton laina on todella helppo hakea, eikä sinun tarvitse sitä varten välttämättä tehdä muuta kuin täyttää nopea lainahakemus netissä.

   Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen voitkin ottaa rennosti ja odottaa lainatarjouksia, ja hyväksyttyäsi yhden niistä – rahojen siirtymistä tilille.

   Riskinä nopean lainan hakemisessa ja saamisessa on se, että lainanhaku on tehty jopa liiankin helpoksi. Lainanhaku on nykyisin niin vaivatonta, että lainaa haetaan jopa liian löysin perustein.

   Myös ylivelkaantumisen riski on aina olemassa, kun toiveissa on nopea laina heti tilille.

   Ylivelkaantumisella tarkoitetaan sitä, että maksettavaksi jää niin paljon velkoja, ettei henkilö enää kykene selviämään niistä. Lain säännöstelemä korkokatto toki rajaa vakuudettomien lainojen korkotasoa, mutta sinun tulee silti olla lainaa harkitessasi tarkkana, ettei kyseinen riski konkretisoidu kohdallasi.

   Pankit ja rahoitusyhtiöt, joilta saat heti lainaa tilille

   Summarumin kautta sinun on mahdollista saada lainaa kymmeniltä kotimailla toimivilta pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä. Kumppaneidemme kautta lainan hakemista harkitsevana voit vastaanottaa vakuudettoman lainan heti hakemisen jälkeen.

   Tästä alta sinulla on mahdollisuus nähdä pankkeja ja lainanmyöntäjiä, joilta voit saada lainaa heti.

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Lainaa heti pankista

   Kun tarve on saada lainaa heti tilille, perinteiset pankit eivät välttämättä ole aina kaikkein nopein vaihtoehto. Pankit haluavat usein varmistua asiakkaan profiilista ja maksukyvystä, vaikka kyseessä olisikin vain pienehkö laina.

   Monet suomalaiset pankit kuitenkin tarjoavat joustoluottoa tai lainaa heti asiakkaan tietojen oikeellisuuden varmistumisen jälkeen. Pankin tarjoamat lainat voivat olla ehdoiltaan joitakin rahalaitoksia ja pikalainoja tarjoavia yhtiöitä edullisempia. Siksi maltti voi olla hyvin arvokasta euromääräisesti.

   Summarumin lainavertailu palvelu ottaa huomioon laskurissaan sekä rahoitusyhtiöt että pankit. Yhden hakemuksen avulla voit siten kilpailuttaa nämä molemmat tahot keskenään. Kilpailutus on erittäin suositeltavaa, koska et voi menettää mitään muuta kuin muutaman minuutin omaa aikaasi.

   Parhaassa tapauksessa taas voit säästää kymmenistä euroista satoihin euroihin, valitessasi juuri sinulle kaikkein edullisimman vaihtoehdon kymmenien toimijoiden joukosta.

   Lainaa heti kokemuksia

   Kuluttajilla on vaihtelevia kokemuksia siitä, kun lainaa on haettu heti käytettäväksi. Monella kuluttajilla on positiivisia kokemuksia siitä, miten lainan hakeminen on ollut yksinkertaista ja helppoa. Lisäksi lainan saamisen nopeus on yllättänyt monet positiivisesti.

   Kääntöpuolena taas nähdään se, miten ihmiset ovat hakeneet lainaa heti käyttöön sen kummemmin vertailematta tai harkitsematta. Silloin jotkut kokemukset lainoihin liittyen ovat olleet myös negatiivisia. Kääntöpuoleksi nopean lainalle on koettu muun muassa lainan kallis korkotaso sekä korkeat muut kulut, kuten laskutus- tai lainanhoitokulut.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa netistä heti – hyvät ja huonot puolet

   Lainamarkkinat, kuten moni muu liiketoiminta on siirtynyt entistä enemmän sähköiseen verkossa tapahtuvaan liiketoimintaan. Digitalisaatio ja teknologian kehittyminen ovat mahdollistaneet paljon asioita, jotka eivät olisi muuten olleet samalla tavoin mahdollista.

   Edellä mainittujen hyvien puolien lisäksi liiketoiminnan siirtyminen verkkoon on kuitenkin sisällyttänyt itseensä myös huonompiakin puolia. Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan hieman tarkemmin lainaa netistä hakemisen hyviä sekä huonoja puolia.

   Hyvät puolet Huonot puolet
   Sähköinen hakuprosessi on nopea. Tarjoajia on paljon ja niiden kilpailuttaminen yksin hankalaa.
   Voit saada lainaa heti tilille. Osa kuluttajista voi hakea myös lainaa heti netistä liian heppoisin perustein.
   Säästät aikaa ja vaivaa kun kilpailutat lainat heti.
   Tarjolla on monta erilaista rahoitusyhtiötä ja pankkia.

   Heti lainaa tilille – hyvät puolet

   Suurimpana hyötynä lainan hakemiseen netistä on, että sinun on mahdollista hakea sekä saada lainaa netistä heti tilille. Sähköinen hakuprosessi mahdollistaa, että hakijan tiedot siirtyvät välittömästi arvioitavaksi ja lainapäätöksen tekemiseen ei tarvita enää manuaalista työvoimaa.

   Lainapäätös kyetään tekemään automaattisesti heti ennalta asetettujen algoritmien mukaan.

   LUE LISÄÄ: Lainapäätös heti

   Edellä mainitun nopeuden lisäksi sinä voit säästää merkittävästi myös vaivaa, mikäli haet lainaa netistä heti tilille. Sähköinen liitteiden toimitus ei edellytä liitteiden tulostamista ja postittamista, vaan kaikki on mahdollista hoitaa tietokoneen välityksellä.

   Lisäksi sinun on huomattavasti helpompi vertailla eri lainantarjoajia keskenään kilpailuttamalla lainat sähköisesti, sen sijaan, että kävelisit jokaiseen kivijalkapankkiin muiden lainatarjousten kanssa.

   Laina heti – huonot puolet

   Kasvaneiden trendien myötä lainantarjoajia on tullut jatkuvasti entistä enemmän tarjoamaan lainaa netistä. Lainantarjoajien lisääntymisellä on toisaalta positiivinen vaikutus, sillä lainojen kokonaishintataso laskee kilpailun lisääntymisen johdosta.

   Toisaalta kuitenkin yksittäisen henkilön voi olla entistä vaikeampi löytää mahdollisimman edullisesti lainaa heti käytettäväksi. Lainantarjoajien yksi kerrallaan läpikäyminen on aikaa vievää eikä sinun ole järkevää toteuttaa lainatarjousten vertailua näin.

   Kilpailuttamalla lainat sinun on mahdollista saada heti lainatarjouksia useilta eri yrityksiltä ja näin myös vastaanottaa lainaa netistä heti tilille.

   Toinen ajoittain esiintyvä lainaa netistä hakemisen huono puoli on, että eri lainantarjoajat esittävät lainojen tietoja sekä maksun osia usein hyvin pitkälti eri menetelmin. Sinun kannattaa muistaa pitää tarkastelussa todellinen vuosikorko, sillä se ei sisällä samalla tavoin vaihtelua eri lainan tarjoajien välillä.

   Lainaa heti tilille ilman luottotietoja – onnistuuko se?

   Ilman luottotietoja ei ole kovinkaan helppo saada lainaa heti, vaan tässä vaaditaan kärsivällisyyttä – eikä sekään aina valitettavasti riitä. Jos sinulla on maksutiedoissasi merkintöjä, kannattaa tilanteeseen suhtautua realistisesti. Mikään ei estä sinua tekemästä hakemusta, mutta mahdollisuudet saada lainaa heti ovat vähäiset.

   On varsin yleistä, että rahoitusyhtiöt eivät halua ottaa mitään riskejä, ja merkintä maksutiedoissa on niille selkeä signaali siitä, että raha-asioita ei ole osattu aiemmin hoitaa kunnolla. Toisaalta esimerkiksi oma pankkisi saattaa suhtautua lainahakemukseen suopeammin, se kun näkee rahankäyttösi tarkemmin.

   Tyypillisimmät lainasummat

   Summarumin kautta haetaan lainoja ympäri vuoden. Me emme koskaan kysy sinulta lainan käyttötarkoitusta, eivätkä tätä tee myöskään yhteistyökumppanimme. Tyypillisiä lainasummia, joita kauttamme haetaan, pyörivät muutaman tuhannen euron paikkeilla.

   Monet yhteistyökumppanimme myöntävät lainaa heti kuitenkin aina 60 000 euroon asti.

   500 euroa lainaa heti

   500 euron laina on varsin pieni lainasumma, mutta sitäkin yleisempi. Useimmiten tällainen summa tarvitaan todella yllättävässä tilanteessa, kuten vaikkapa pesukoneen hajotessa tai eläinlääkärikulujen kattamisessa.

   Jos tarvitset 500 euroa lainaa heti, täytä nopea hakemus sivustollamme ja anna meidän kilpailuttaa lainat puolestasi.

   LUE LISÄÄ: Pieni laina heti tilille

   Lainaa heti tilille 2000 €

   Tarvitsetko lainaa 2000 euroa nopeasti? Olet löytänyt etsimäsi. Summarumin tehtävänä on auttaa sinua saamaan tarvitsemasi turvallisesti, nopeasti ja maksuttomasti. Emme veloita palvelustamme mitään kuluja, eikä hakemuksen tekeminen velvoita sinua mihinkään.

   Täytä siis hakemus ja kokeillaan, saatko lainaa heti tilille 2000 €!

   Miksi lainanhaussa yleensä kestää?

   Odottavan aika on pitkä, sen tietää jo vanha kansanviisauskin. Tilanteessa, jossa tarvitset heti lainaa tilillesi, voi prosessi lainan saamiseksi tuntua ikävän pitkältä. Vaikka prosessia onkin tänä päivänä pyritty selkeyttämään ja nopeuttamaan, voi toisinaan siinä kestää useampia arkipäiviä.

   Tähän on on muutamakin syy:

   1. Rahoitusyhtiöt haluavat pienentää omaa luottotappioriskiään. Tästä syystä heidän on tiedettävä lainanhakijoista mahdollisimman paljon ennen lainapäätöksen tekemistä.
   2. Lainantarjoajat pyrkivät varmistamaan sen, ettei kukaan ota lainaa päihtyneenä, pakotettuna tai muutoin harkitsemattomasti.
   3. Lainapäätösten taustalla voi olla vielä tänäkin päivänä ihminen, ei automaatti.

   Pohtiessasi mistä saisit lainaa heti sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa heti – Usein kysyttyä

   Miten saan lainaa heti?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa heti hakemalla nopeasti saatavissa olevaa lainaa. Nopeasti saatavissa olevia lainoja ovat lähes kaikki vakuudettomat lainat, kuten kulutusluotot, yhdistelylainat tai esimerkiksi joustoluotot.
   Mistä saan lainaa heti?
   Kuluttajan on mahdollista saada lainaa heti useilta eri toimijoilta. Summarumin kautta kuluttaja kykenee nopeasti ja vaivattomasti kilpailuttamaan kymmeniä suomalaisia pankkeja sekä rahalaitoksia keskenään ja vastaanottamaan lainaa heti tilille.
   Saako lainaa heti edullisesti?
   Lainaa heti on hyvin vaikeaa saada edullisesti. Nopeat lainat ovat lähes poikkeuksetta vakuudettomia lainoja ja vakuudettomien lainojen yleinen hintataso on huomattavasti korkeampi kuin vakuudellisten lainojen.
   Kuinka nopeasti kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa nopeimmillaan lainaa heti hakemisesta. Rahasumma saattaa tulla kuluttajan tilille parhaimmillaan jo 15 minuutin sisällä lainan hakemisesta. Automatisoitu lainanhakuprosessi mahdollistaa nopean lainasumman käyttöön saamisen.
   Mitä hyviä ja huonoja puolia nopean lainan hakemisella on?
   Nopea laina sisältää useita hyviä sekä huonoja puolia. Hyvinä puolina voidaan pitää lainan saamisen nopeutta sekä vaivattomuutta. Nopean lainan huonoina puolina voidaan taas pitää sen suhteellisen korkeaa hintatasoa moneen muuhun lainan tyyppiin verrattuna.