Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa heti

Kilpailuta ja hae lainaa heti – ilman vakuuksia jopa 60 000 €. Täytä hakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae lainaa heti ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa heti 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan heti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa heti jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa heti tilille luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa heti netistä helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Kun haet lainaa heti kauttamme, on se ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voitkin heti siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa heti 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat heti helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa heti.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa heti. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina heti tilille.

Kilpailuttamalla lainat heti netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa heti erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä laina heti netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota ennen kaikkea

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen vaihtoehdon, on seuraava vaihe hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, maksetaan useimmiten laina heti tilillesi ja rahat ovat käytössäsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina heti

Summarumin kautta löytyy sinulle edullisin vaihtoehto, jos tarvitset lainaa heti. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi jo saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Tarvitsetko lainaa nyt heti? Hyvä, sillä me emme aikaile. Tavoitat kauttamme suuren joukon pankkeja ja luotonantajia vain yhdellä hakemuksella ja parhaimmillaan saat rahat vielä samana päivänä tilillesi. Toimi nyt.

Hae laina heti tilille näin

Lainamarkkinoilla miltei jokaisen on nykyään mahdollista saada lainaa heti tilille. Seuraavassa esimerkissä käydään läpi, miten nopean lainan hakeminen toimii sekä miten sinun on mahdollista vastaanottaa lainaa äkkiä sen hakemisesta.

 1. Täytä hakemus sivustollamme.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Kilpailutus tehdään heti ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.
 4. Vertaile tarjouksia ja valitse sieltä sopivin.
 5. Muista, että sinun ei tarvitse valita tarjouksista yhtään, eli prosessi ei sido sinua mihinkään.

Lainaa heti tilille 24h – rahaa käyttöön nopealla aikataululla

Sinulle saattaa joskus elämässäsi tulla vastaan tilanne, jossa tarvitset lainaa ripeästi. Oli syy lainan äkilliseen tarpeeseen mikä tahansa, on nykyään lainamarkkinoilta mahdollista saada lainaa tilille heti lainan hakemisen jälkeen.

Kannattaa silti muistaa, että kun tarvitset lainaa heti tilille 24h sisällä, on tärkeää tehdä hakemus mahdollisimman pian. Lainahakemuksen Summarumin kautta voit täyttää ja lähettää mihin vuorokauden aikaan tahansa, mutta useimmilla rahoitusyhtiöillä ja pankeilla hakemukset silti käsitellään vain virka-aikoina.

Erilaiset vakuudettomat lainat ovat lainan muotoja, joita voit saada tilillesi lähes välittömästi. Vakuudeton laina mahdollistaa nopeamman haku- sekä käsittelyprosessin ja sinun onkin usein mahdollista saada laina heti käyttöön välittömästi hakemisen jälkeen.

Esimerkki

Kuvitellaan tilanne, jossa henkilö nimeltä Ari huomaa tarvitsevansa äkillisesti lainaa. Ari huomaa tarvitsevansa lainaa pikaisesti käyttöönsä ja päätyy hakemaan vakuudetonta lainaa. Kyseinen lainan muoto valikoituu Arin hakukohteeksi, sillä hän on kuullut sen olevan mahdollista saada vakuudeton laina heti tilille.

Ari kilpailuttaa lainatarjoukset syöttämällä sähköiseen lomakkeeseen omat tietonsa sekä halutun lainan olennaisimmat tiedot. Ari saa seuraavaksi sähköpostiin vaihtoehtoja, joista on nostettu esiin lainatarjoukset, joissa on kaikista edullisin todellinen vuosikorko.

Nopean lainanhaun jälkeen kuluu ainoastaan viisitoista minuuttia, kun lainasumma on jo Arin tilillä. Lainan hakeminen oli nopeaa ja lainan hakeminen netissä mahdollisti, että Ari kykeni hakemaan sekä vastaanottamaan halpaa lainaa.


Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainatyypit jotka saat heti

Lainatyyppejä, joita sinun on mahdollista saada käyttöösi välittömästi, on useita. Yhdistävä tekijä heti saatavien lainatyyppien välillä on kuitenkin, että nämä lainat ovat lähes poikkeuksetta vakuudettomia. Vakuudeton laina heti on saatavilla tyypillisesti juuri sen takia, että tällainen laina ei sisällä takaajaa, panttia tai vakuutta.

Haetun lainan sisältäessä vakuuden, joutuu lainantarjoaja aina erikseen arvioimaan vakuuden riittävyyden. Siinä missä vakuudettoman lainan hakeminen on jo usein automatisoitu prosessi, tarvitsee vakuuden pätevyyden tarkistamiseen vielä manuaalista työvoimaa.

Hyvä tietää

Erilaisia vakuudettoman lainan tyyppejä, jotka voit saada välittömästi käyttöön ovat esimerkiksi seuraavat

Seuraavissa kappaleissa on eritelty vielä tarkemmin lainan tyyppejä, joita sinun voi olla mahdollista saada heti. Suosittelemme sinulle, että kannattaa tutustua tarkasti vastaanotetun lainatarjouksen ehtoihin sekä kilpailuttaa lainat keskenään edullisimman tarjouksen löytämiseksi.

Näin voit saada lainaa nopeasti.

Yhdistelylaina heti

Yhdistelylaina on lainan tyyppi, joka niputtaa monta pienempää lainaa yhdeksi lainakokonaisuudeksi. Yhdistelylainaa haetaan, sillä lainojen yhdistämisen avulla sinun on monesti mahdollista tiputtaa maksamiasi lainakustannuksia. Lisäksi voit helpottaa omaa talouden hallintaasi, sillä yhdistelylainan hakemisen jälkeen maksat lainan kuluja ainoastaan yhdestä lainasta.

Sinun on mahdollista saada yhdisteltyä lainaa heti. Mikäli sinulla on useita, pieniä, mutta kalliita lainoja – älä haaskaa aikaa, vaan sen sijaan anna meidän kilpailuttaa yhdistelylainat heti. Mikäli haluat saada nykyisiä lainoja edullisemman lainatarjouksen, kannattaa yhdistelmälainaa hakea heti.

Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluotto on lainan muoto, joka sekin on mahdollista saada heti tilille. Kulutusluotto on yleensä lainasummalta suhteellisen pientä lainaa, jota haetaan kulutustarkoitukseen.

Kulutusluotto on vakuudetonta lainaa, joten sinun on mahdollista saada kyseinen laina heti käyttöösi hakemisen jälkeen. Kulutusluotot sinun kannattaa kilpailuttaa löytääksesi edullisimman lainan.

Summarumin avulla kulutusluotto heti tilille järjestyy luotettavasti ja nopeasti. Jätä kilpailuttaminen siis meidän huoleksemme.

Joustoluotto heti

Joustoluotto on vakuudeton lainan tyyppi, jota sinä voit saada välittömästi käyttöön. Luottoa netistä heti hakiessasi sinulle myönnetään useimmiten jokin maksimisumma, jonka sisällä voit nostaa lainaa käyttöösi.

Silloin voit tehdä lainasumman sisällä joustavasti nostoja. Joustavat nostot mahdollistavat, että sinun on mahdollista joustoluottoa hakiessa saada lainaa heti tilille.

Pienlaina heti

Pienlainalla tarkoitetaan lainasummalta pienikokoista lainaa, jota voit vastaanottaa heti tilille. Pienlainat vaihtelevat lainasummalta yleisimmin sadasta eurosta muutamiin tuhansiin euroihin.

Pienlaina on myös vakuudetonta lainaa ja sitä hakeva henkilö voi vastaanottaa rahaa heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Kertalaina heti tilille

Kertalaina tarkoittaa kerralla saatavaa lainaa, jota haetaan useimmiten tavalliseen kuluttamiseen. Kertalainalla voi olla erilaisia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat eri lainantarjoajien mukaisesti.  Käytännössä mikä tahansa kulutusluotto on samalla kertaluotto.

Toisin sanoen, vaikka termit ovat erilaiset, toimintalogiikka on silti tismalleen samanlainen ja kysymyksessä onkin todellisuudessa täysin sama lainatuote.

Kun tarpeenasi on kertalaina heti tilille, täytä hakemus sivustollamme ja anna meidän kilpailuttaa se.

Lainaa heti eri käyttötarkoituksiin

Lainaa hakiessa tulisi sinun pitää mielessä ajatus siitä, onko lainan hakeminen sinun tilanteessasi välttämätöntä. Vakuudettomien lainojen kulut nousevat monesti sen verran korkeiksi, että kannattaa tosissaan miettiä, onko sinulla mahdollisuutta lainata rahaa nopeasti joltain läheiseltä tai muulta tuttavalta.

Joissakin tapauksissa lainan hakeminen on kuitenkin välttämätöntä, eikä sinulla välttämättä ole mahdollisuutta lainata varoja keneltäkään muulta. Mikä nämä asiat huomioiden tarvitset vielä lainaa heti, voi sen hakeminen olla perusteltua.

Yleisimpiä käyttötarkoituksia hakea nopea laina ovat erilaiset remontit ja korjaukset. Esimerkiksi äkillisesti tapahtuva auton tai kodinkoneen remontin tarve saattavat olla tilanteita, jota varten saatat tarvita lainaa heti käyttöösi.

Edellä mainittuja äkillisiä remontin tarpeita varten voit tarvita lainaa heti tilille. Vakuudeton ja heti asti saatavissa oleva remonttilaina saattaa tulla tällaisissa tilanteissa hyödyllisiksi. Kilpailuta lainat Summarumin palveluiden kautta ja löydä itsellesi sopivin nopea pikalaina.

Kiinnitä huomioita näihin asioihin

Vastaanottaakseen lainaa heti mahdollisimman nopeasti, tulisi sinun pitää mielessään muutamia tärkeä asia. Alle on listattuna tärkeimpiä asioita, joita sinun olisi hyvä muistaa harkitessasi vakuudettoman lainan hankintaa.

 • Lainojen kilpailutus
 • Todellisen vuosikoron tarkastelu
 • Laina-ajan lyhyenä pitäminen

Sinun kannattaa aina kilpailuttaa lainat. Kun tarvitset lainaa heti tilille 24h aikajanalla, on kilpailutus hyvä aloittaa heti. Lainojen kilpailutuksella tarkoitetaan lainojen keskinäistä vertailua, jossa voit asettaa lainantarjoajat kilpailemaan asiakkuudestasi. Lainojen kilpailutus voi matalamman hinnan lisäksi auttaa sinua myös löytämään nopeamman lainan.

Sen lisäksi olisi hyvä muistaa, että  tarkastelun kohteena pitäisi olla todellinen vuosikorko nimelliskoron sijaan. Siinä missä nimelliskorko sisältää ainoastaan lainan korkokulut, todellinen vuosikorko sisältää taas korkojen lisäksi myös lainan kaikki muut maksut.

Todellinen vuosikorko tarjoaa kaikista realistisemman kuvan lainan kokonaiskustannuksista, jonka takia sitä tuleekin tarkastella ensisijaisesti nimelliskorkoon verrattuna.

Lisäksi sinun kannattaa hakiessasi lainaa heti tilille, pitää laina-aika mahdollisimman lyhyenä. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän siitä yleensä lopulta päädyt maksamaan. Tämän takia laina-aika tulisikin mitoittaa mahdollisimman lyhyeksi, mutta samalla kestämään sinun mahdollisesti muuttuvaa taloudellista tilannetta.

Edullista lainaa heti ilman vakuuksia

Mikäli haet lainaa heti käyttöön, kannattaa useimmiten hakea vakuudeton vaihtoehto. Sinun tulisi kuitenkin muistaa, että vakuudeton laina pitää aina sisällään tiettyjä riskejä ja siksi edullinen laina heti tilille on hyvä vaihtoehto vasta, kun olet tutustunut eri tarjouksiin.

Huom!

Vakuudettoman lainan riskeinä voidaan pitää sitä, että se on useimmiten melko kallista lainaa.

Seuraavassa kappaleessa avataan tarkemmin sitä, minkälainen lainojen hintataso on sinun hakiessa lainaa heti käyttöösi ja millainen on edullinen laina.

Alla näet vielä esimerkkejä lainavertailusta.

Summa Maksuaika Nimelliskorko Avausmaksu Muut kulut Kuukausierä Todellinen vuosikorko Lopullinen summa Koron osuus
10 000e 5v 7% 0e 0e 198e 7,23% 11 880e 1 880e
12 500e 10v 8% 0e 0e 152e 8,3% 18 199e 5 699e
10 000e 6v 9,5% 49e 5e 183e 9,92% 13 158e 3 158e
10 000e 5v 9,5% 149e 5e 217,5e 11,76% 13 050e 3 050e

Lainaa heti – edullista vai kallista?

Vakuudeton laina heti tilille on tyypillinen ratkaisu monelle kuluttajalle, mutta se on yleensä melko kallista suhteutettuna lainaan vakuuden kanssa. Vakuudettoman lainan korkeampi hintataso perustuu siihen, miten lainantarjoajat arvioivat hakijoiden riskitasoa.

Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat lainaa heti käyttöön hakevan riskitason olevan matalampi, mikäli lainalle asetetaan hakemisen yhteydessä jokin pantti tai vakuus. Vakuus tuo lainan myöntäjälle turvaa siitä, että yritys saa lainasummaa vastaavan rahamäärän joka tapauksessa lunastettua, mikäli maksuvaikeuksia esiintyy.

Edellä mainittujen syiden takia vakuudeton laina on hintatasoltaan melko korkea verrattuna moneen muuhun lainaan. Lainan tarjoajista riippuen vakuudettomien lainojen todellinen vuosikorko on useimmiten välillä 5-8 %. Laina vakuuden kanssa on taas mahdollista saada niin, että lainan todellinen vuosikorko on 2-4 % luokkaa.

Heti lainaa netistä – kilpailuta lainantarjoajat ensin

Hakiessasi lainaa heti käyttöösi, kannattaa sinun aina kilpailuttaa lainatarjoukset. Kilpailuttamalla tarjoukset saat kolmannen osapuolen keräämät tarjoukset, jotka keräämme sinulle yhteistyökumppaneiltamme. Lainatarjousten perusteella sinun on helpompi tehdä päätös sopivimman lainan löytämisestä.

Kilpailuta laina heti Summarumin lainapalveluiden kautta. Lainatarjousten kilpailuttaminen vaatii sinulta ainoastaan omien sekä halutun lainan tietojen sähköistä syöttämistä.

Kilpailuttamalla lainoja et tosiaan vielä sitoudu minkään lainan hankintaan. Sinulla on siis mahdollisuus kilpailuttaa lainat ainoastaan tarkastellaksesi markkinoiden hintatasoa. Kilpailutus auttaa sinua löytämään parhaan ja sopivimman lainatarjouksen.

Kun siis tarkoituksenasi on saada nopea laina heti tilille, anna meidän auttaa.

Nämä rahalaitokset tavoitat kauttamme

Summarumin kautta tavoitat yli 30 kotimaista pankkia ja muuta rahalaitosta

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Tarkempaa tietoa lainapalvelustamme, yhteistyökumppaneistamme ja meidän kautta tavoitettavista pankeista saat täältä.

Nopea laina heti tilille – ota huomioon myös riskit!

Nopean lainan merkittävimpinä riskeinä voidaan pitää sen hakemisen ja vastaanottamisen helppoutta. Vakuudeton laina on todella helppo hakea, eikä sinun tarvitse sitä varten välttämättä tehdä muuta kuin täyttää nopea lainahakemus netissä.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen voitkin ottaa rennosti ja odottaa lainatarjouksia, ja hyväksyttyäsi yhden niistä – rahojen siirtymistä tilille.

Riskinä nopean lainan hakemisessa ja saamisessa on se, että lainanhaku on tehty jopa liiankin helpoksi. Lainanhaku on nykyisin niin vaivatonta, että lainaa haetaan jopa liian löysin perustein.

Myös ylivelkaantumisen riski on aina olemassa, kun toiveissa on nopea laina heti tilille.

Ylivelkaantumisella tarkoitetaan sitä, että maksettavaksi jää niin paljon velkoja, ettei henkilö enää kykene selviämään niistä. Lain säännöstelemä korkokatto toki rajaa vakuudettomien lainojen korkotasoa, mutta sinun tulee silti olla lainaa harkitessasi tarkkana, ettei kyseinen riski konkretisoidu kohdallasi.

Pankit ja rahoitusyhtiöt, joilta saat heti lainaa tilille

Summarumin kautta sinun on mahdollista saada heti lainaa kymmeniltä kotimailla toimivilta pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä. Kumppaneidemme kautta lainan hakemista harkitsevana voit vastaanottaa vakuudettoman lainan heti hakemisen jälkeen.

Tästä alta sinulla on mahdollisuus nähdä pankkeja ja lainanmyöntäjiä, joilta voit saada lainaa heti.

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Lainaa heti pankista

Kun tarve on saada lainaa heti tilille, perinteiset pankit eivät välttämättä ole aina kaikkein nopein vaihtoehto. Pankit haluavat usein varmistua asiakkaan profiilista ja maksukyvystä, vaikka kyseessä olisikin vain pienehkö laina.

Monet suomalaiset pankit kuitenkin tarjoavat joustoluottoa tai lainaa heti asiakkaan tietojen oikeellisuuden varmistumisen jälkeen. Pankin tarjoamat lainat voivat olla ehdoiltaan joitakin rahalaitoksia ja pikalainoja tarjoavia yhtiöitä edullisempia. Siksi maltti voi olla hyvin arvokasta euromääräisesti.

Summarumin lainavertailu palvelu ottaa huomioon laskurissaan sekä rahoitusyhtiöt että pankit. Yhden hakemuksen avulla voit siten kilpailuttaa molemmat tahot keskenään. Kilpailutus on erittäin suositeltavaa, sillä et voi menettää mitään muuta kuin muutaman minuutin omaa aikaasi.

Parhaassa tapauksessa taas voit säästää kymmenistä euroista satoihin euroihin, valitessasi juuri sinulle kaikkein edullisimman vaihtoehdon kymmenien toimijoiden joukosta. Kun tarvitset lainaa heti tilille 24h sisällä, eivät perinteiset pankit välttämättä ehdi tehdä tätä. Siksi kannattaa hoitaa kilpailutus kauttamme.

Lainaa heti kokemuksia

Kuluttajilla on vaihtelevia kokemuksia siitä, kun lainaa on haettu heti käytettäväksi. Monella kuluttajilla on positiivisia kokemuksia siitä, miten lainan hakeminen on ollut yksinkertaista ja helppoa. Lisäksi lainan saamisen nopeus on yllättänyt monet positiivisesti.

Kääntöpuolena taas nähdään se, miten ihmiset ovat hakeneet lainaa heti käyttöön sen kummemmin vertailematta tai harkitsematta. Silloin jotkut kokemukset lainoihin liittyen ovat olleet myös negatiivisia. Kääntöpuoleksi nopean lainalle on koettu muun muassa lainan kallis korkotaso sekä korkeat muut kulut, kuten laskutus- tai lainanhoitokulut.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Heti laina tilille – hyvät ja huonot puolet

Lainamarkkinat, kuten moni muu liiketoiminta on siirtynyt entistä enemmän sähköiseen verkossa tapahtuvaan liiketoimintaan. Digitalisaatio ja teknologian kehittyminen ovat mahdollistaneet paljon asioita, jotka eivät olisi muuten olleet samalla tavoin mahdollista.

Edellä mainittujen hyvien puolien lisäksi liiketoiminnan siirtyminen verkkoon on kuitenkin sisällyttänyt itseensä myös huonompiakin puolia. Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan hieman tarkemmin lainaa netistä hakemisen hyviä sekä huonoja puolia. Kun tarkoitus on saada heti laina tiilille, ota huomioon nämä:

Hyvät puolet Huonot puolet
Sähköinen hakuprosessi on nopea. Tarjoajia on paljon ja niiden kilpailuttaminen yksin hankalaa.
Voit saada lainaa heti tilille. Osa kuluttajista voi hakea myös lainaa heti netistä liian heppoisin perustein.
Säästät aikaa ja vaivaa kun kilpailutat lainat heti.
Tarjolla on monta erilaista rahoitusyhtiötä ja pankkia.

Heti lainaa tilille – hyvät puolet

Suurimpana hyötynä lainan hakemiseen netistä on, että sinun on mahdollista hakea sekä saada lainaa netistä heti tilille. Sähköinen hakuprosessi mahdollistaa, että hakijan tiedot siirtyvät välittömästi arvioitavaksi ja lainapäätöksen tekemiseen ei tarvita enää manuaalista työvoimaa.

Lainapäätös kyetään tekemään automaattisesti heti ennalta asetettujen algoritmien mukaan.

Edellä mainitun nopeuden lisäksi sinä voit säästää merkittävästi myös vaivaa, mikäli haet lainaa netistä heti tilille. Sähköinen liitteiden toimitus ei edellytä liitteiden tulostamista ja postittamista, vaan kaikki on mahdollista hoitaa tietokoneen välityksellä.

Lisäksi sinun on huomattavasti helpompi vertailla eri lainantarjoajia keskenään kilpailuttamalla lainat sähköisesti, sen sijaan, että kävelisit jokaiseen kivijalkapankkiin muiden lainatarjousten kanssa.

Laina heti – huonot puolet

Kasvaneiden trendien myötä lainantarjoajia on tullut jatkuvasti entistä enemmän tarjoamaan lainaa netistä. Lainantarjoajien lisääntymisellä on toisaalta positiivinen vaikutus, sillä lainojen kokonaishintataso laskee kilpailun lisääntymisen johdosta.

Toisaalta kuitenkin yksittäisen henkilön voi olla entistä vaikeampi löytää mahdollisimman edullisesti lainaa heti käytettäväksi. Lainantarjoajien yksi kerrallaan läpikäyminen on aikaa vievää eikä sinun ole järkevää toteuttaa lainatarjousten vertailua näin.

Kilpailuttamalla lainat sinun on mahdollista saada heti lainatarjouksia useilta eri yrityksiltä ja näin myös vastaanottaa lainaa netistä heti tilille.

Toinen ajoittain esiintyvä lainaa netistä hakemisen huono puoli on, että eri lainantarjoajat esittävät lainojen tietoja sekä maksun osia usein hyvin pitkälti eri menetelmin. Sinun kannattaa muistaa pitää tarkastelussa todellinen vuosikorko, sillä se ei sisällä samalla tavoin vaihtelua eri lainan tarjoajien välillä.

Lainaa heti tilille ilman luottotietoja – onnistuuko se?

Ilman luottotietoja ei ole kovinkaan helppo saada lainaa heti, vaan tässä vaaditaan kärsivällisyyttä – eikä sekään aina valitettavasti riitä. Jos sinulla on maksutiedoissasi merkintöjä, kannattaa tilanteeseen suhtautua realistisesti. Mikään ei estä sinua tekemästä hakemusta, mutta mahdollisuudet saada lainaa heti ovat vähäiset.

On varsin yleistä, että rahoitusyhtiöt eivät halua ottaa mitään riskejä, ja merkintä maksutiedoissa on niille selkeä signaali siitä, että raha-asioita ei ole osattu aiemmin hoitaa kunnolla. Toisaalta esimerkiksi oma pankkisi saattaa suhtautua lainahakemukseen suopeammin, se kun näkee rahankäyttösi tarkemmin.

Tyypillisimmät lainasummat

Summarumin kautta haetaan lainoja ympäri vuoden. Me emme koskaan kysy sinulta lainan käyttötarkoitusta, eivätkä tätä tee myöskään yhteistyökumppanimme. Tyypillisiä lainasummia, joita kauttamme haetaan, pyörivät muutaman tuhannen euron paikkeilla.

Monet yhteistyökumppanimme myöntävät lainaa heti kuitenkin aina 60 000 euroon asti.

500 euroa lainaa heti

500 euron laina on varsin pieni lainasumma, mutta sitäkin yleisempi. Useimmiten tällainen summa tarvitaan todella yllättävässä tilanteessa, kuten vaikkapa pesukoneen hajotessa tai eläinlääkärikulujen kattamisessa.

Jos tarvitset heti pienen lainan tilille, täytä nopea hakemus sivustollamme ja anna meidän kilpailuttaa lainat puolestasi.

Lainaa heti tilille 2000 €

Tarvitsetko lainaa 2000 euroa nopeasti? Olet löytänyt etsimäsi. Summarumin tehtävänä on auttaa sinua saamaan tarvitsemasi turvallisesti, nopeasti ja maksuttomasti. Emme veloita palvelustamme mitään kuluja, eikä hakemuksen tekeminen velvoita sinua mihinkään.

Täytä siis hakemus ja kokeillaan, saatko lainaa heti tilille 2000 €.

Tekstiviestillä lainaa heti tilille

Vielä joitakin vuosia sitten tekstiviestillä rahaa tilille sai haettua monestakin firmasta, ei se enää tänä päivänä ole kovinkaan yleistä. Säädösten kiristyttyä lainan hakemisen prosessista on tehty aikaisempaa järkevämpi, millä vältytään kuluttajien ylilyönneiltä tehokkaasti.

Kun pelkkä viesti ei riitä lainan saamiseksi, ei lainaa tule myöskään otettua liian heppoisin perustein tai hetken mielijohteesta.

On kuitenkin hyvä muistaa, että joidenkin rahoitusyhtiöiden käytäntöön kuuluu se, että asiakkaat voivat saada tekstiviestillä lainaa heti tilille, ei kuitenkaan ympäri vuorokauden. Esimerkiksi joustoluotto ja tililuotto ovat sellaisia rahoitussopimuksia, joissa lisää rahaa voi siirtää tililleen myös tekstiviestillä. Tätä ei kuitenkaan voi tehdä aivan kellon ympäri tätäkään.

Miksi lainanhaussa yleensä kestää?

Odottavan aika on pitkä, sen tietää jo vanha kansanviisauskin. Tilanteessa, jossa tarvitset lainaa tilille heti, voi prosessi lainan saamiseksi tuntua ikävän pitkältä. Vaikka prosessia onkin tänä päivänä pyritty selkeyttämään ja nopeuttamaan, voi toisinaan siinä kestää useampia arkipäiviä.

Tähän on on muutamakin syy:

 1. Rahoitusyhtiöt haluavat pienentää omaa luottotappioriskiään. Tästä syystä heidän on tiedettävä lainanhakijoista mahdollisimman paljon ennen lainapäätöksen tekemistä.
 2. Lainantarjoajat pyrkivät varmistamaan sen, ettei kukaan ota lainaa päihtyneenä, pakotettuna tai muutoin harkitsemattomasti.
 3. Lainapäätösten taustalla voi olla vielä tänäkin päivänä ihminen, ei automaatti.

Voiko saada lainaa heti tilille 24/7?

Lainaa heti tilille 24/7, eli käytännössä ympäri vuorokauden, ei ole mahdollista saada ainakaan rahoitusyhtiöiden täysin uutena asiakkaana ja hyvin harvoin niissäkään tapauksissa, että asiakkuus olisi ollut voimassa jo pitkään. Joustoluotto voidaan usein mieltää sellaisena, jota saa nostettua tilille milloin tahansa, mutta tämä ei pidä paikkaansa.

Vaikka joustoluottoa olisikin siis jo myönnetty ja sinulla olisi sitä käyttämättömänä. et voi siirtää sitä 23:00 – 07:00 välisenä aikana. Luottokorttien kohdalla käytännöt yöllä tapahtuvien siirtojen suhteen voivat vaihdella hieman pankista ja rahoitusyhtiöstä riippuen. Tämä sinun on hyvä tarkistaa erikseen rahoitusyhtiön tai pankin säännöistä ja ehdoista.

Pohtiessasi mistä saisit lainaa heti sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Hae lainaa heti tilille kauttamme.

Lainaa heti – Usein kysyttyä

Miten saan lainaa heti?
Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa heti hakemalla nopeasti saatavissa olevaa lainaa. Nopeasti saatavissa olevia lainoja ovat lähes kaikki vakuudettomat lainat, kuten kulutusluotot, yhdistelylainat tai esimerkiksi joustoluotot.
Mistä saan lainaa heti?
Kuluttajan on mahdollista saada lainaa heti useilta eri toimijoilta. Summarumin kautta kuluttaja kykenee nopeasti ja vaivattomasti kilpailuttamaan kymmeniä suomalaisia pankkeja sekä rahalaitoksia keskenään ja vastaanottamaan lainaa heti tilille.
Saako lainaa heti edullisesti?
Lainaa heti on hyvin vaikeaa saada edullisesti. Nopeat lainat ovat lähes poikkeuksetta vakuudettomia lainoja ja vakuudettomien lainojen yleinen hintataso on huomattavasti korkeampi kuin vakuudellisten lainojen.
Kuinka nopeasti kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa?
Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa nopeimmillaan lainaa heti hakemisesta. Rahasumma saattaa tulla kuluttajan tilille parhaimmillaan jo 15 minuutin sisällä lainan hakemisesta. Automatisoitu lainanhakuprosessi mahdollistaa nopean lainasumman käyttöön saamisen.
Mitä hyviä ja huonoja puolia nopean lainan hakemisella on?
Nopea laina sisältää useita hyviä sekä huonoja puolia. Hyvinä puolina voidaan pitää lainan saamisen nopeutta sekä vaivattomuutta. Nopean lainan huonoina puolina voidaan taas pitää sen suhteellisen korkeaa hintatasoa moneen muuhun lainan tyyppiin verrattuna.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja