Lainaa heti – hae lainaa ja nosta luotto tilille

Tarvitsetko lainaa nyt heti? Hyvä, sillä me emme aikaile. Tavoitat kauttamme suuren joukon pankkeja ja luotonantajia vain yhdellä hakemuksella ja parhaimmillaan saat rahat vielä samana päivänä tilillesi. Toimi nyt!
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa heti – lainaa käyttöön nopealla aikataululla

   Kuluttajalle saattaa joskus elämässään tulla vastaan tilanne, jossa henkilö tarvitsee lainaa heti tilille. Oli syy lainan äkilliseen tarpeeseen mikä tahansa, on nykyään lainamarkkinoilta mahdollista vastaanottaa lainaa heti tilille lainan hakemisen jälkeen.

   Erilaiset vakuudettomat lainat ovat lainan muotoja, joita kuluttaja voi vastaanottaa tililleen lähes välittömästi. Vakuudeton laina mahdollistaa nopeamman haku- sekä käsittelyprosessin ja kuluttajan onkin usein mahdollista saada laina heti käyttöönsä hakemisen jälkeen.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan heti ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa heti tilille – vertaile ja kilpailuta

   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa edullisinta lainaa heti tilille lainojen vertailun sekä kilpailutuksen kautta. Kilpailuttamalla lainat, kuluttaja asettaa pankit ja rahalaitokset kilpailemaan keskenään kuluttajan asiakkuudesta.

   Asettamalla pankit ja rahalaitokset keskinäiseen kilpailuun kuluttajan on siis mahdollista löytää itselleen sopivin ja edullisin laina. Hintatason lisäksi lainantarjoajat kilpailevat keskenään myös siitä, minkä palvelun kautta kuluttajan on mahdollista saada laina heti tilille.

   Lainan saamisen nopeus on kriteeri, jonka merkitys on jatkuvasti korostunut. Teknologian kehittymisen myötä kuluttajat haluavat lainaa heti tilille. Helpoksi tehty hakeminen sekä nopea laina mahdollistavat lainan saamisen nopeuden.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Lainaa heti – näin se onnistuu

   Kuten aiemmissa kappaleissa jo nostettiin esiin, on lainamarkkinoilla nykyään mahdollista vastaanottaa laina heti tilille. Seuraavassa esimerkissä käydään läpi, miten nopean lainan hakeminen toimii sekä miten kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa heti tilille sen hakemisesta.

   Kuvitellaan tilanne, jossa kuluttaja nimeltä Ari huomaa tarvitsevansa äkillisesti lainaa. Ari huomaa tarvitsevansa pikaisesti rahaa käyttöönsä ja päätyy hakemaan vakuudetonta lainaa. Kyseinen lainan muoto valikoituu Arin hakukohteeksi, sillä hän on kuullut sen olevan mahdollista saada vakuudeton laina heti tilille.

   Ari kilpailuttaa lainatarjoukset syöttämällä sähköiseen lomakkeeseen omat tietonsa sekä halutun lainan olennaisimmat tiedot. Ari saa seuraavaksi sähköpostiin vaihtoehtoja, joista on nostettu esiin lainatarjoukset, joissa on kaikista edullisin todellinen vuosikorko.

   Nopean lainanhaun jälkeen kuluu ainoastaan viisitoista minuuttia, kun lainasumma on jo Arin tilillä. Lainan hakeminen oli nopeaa ja lainan hakeminen netissä mahdollisti, että Ari kykeni hakemaan sekä vastaanottamaan lainaa heti tilille.


   Lainatyypit jotka vastaanottaa heti

   Lainatyyppejä, joita kuluttajan on mahdollista saada käyttöönsä välittömästi on useita. Yhdistävä tekijä heti saatavien lainatyyppien välillä on kuitenkin, että nämä lainat ovat lähes poikkeuksetta vakuudettomia. Vakuudeton laina on mahdollista vastaanottaa nopealla aikataululla juuri sen takia, että laina ei sisällä takaajaa, panttia tai vakuutta.

   Haetun lainan sisältäessä vakuuden, joutuu lainantarjoaja aina erikseen arvioimaan vakuuden riittävyyden. Siinä missä vakuudettoman lainan hakeminen on jo usein automatisoitu prosessi, tarvitsee vakuuden pätevyyden tarkistamiseen vielä manuaalista työvoimaa.

   Erilaisia vakuudettoman lainan tyyppejä, jotka kuluttajan on mahdollista saada välittömästi käyttöön ovat esimerkiksi seuraavat

   • Yhdistelylaina
   • Kulutusluotto
   • Joustoluotto
   • Pienlaina

   Seuraavissa kappaleissa on eritelty vielä tarkemmin lainan tyyppejä, joita kuluttajan voi olla mahdollista saada heti. Kuluttajan kannattaa tutustua tarkasti vastaanotetun lainatarjouksen ehtoihin sekä kilpailuttaa lainat keskenään edullisimman tarjouksen löytämiseksi.

   Yhdistelylaina heti

   Yhdistelylaina on lainan tyyppi, joka niputtaa monta pienempää lainaa yhdeksi lainakokonaisuudeksi. Yhdistelmälainaa haetaan, sillä lainojen yhdistämisen avulla kuluttajan on monesti mahdollista tiputtaa maksamiaan lainakustannuksia. Lisäksi kuluttaja helpottaa omaa talouden hallintaansa, sillä yhdistelylainan hakemisen jälkeen kuluttaja maksaa lainan kuluja ainoastaan yhdestä lainasta.

   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa yhdisteltyä lainaa heti. Mikäli kuluttaja omaa useita, pieniä mutta kalliita, lainoja ei kuluttajan kannata haaskata aikaa vaan sen sijaan kilpailuttaa yhdistelylainat heti. Mikäli kuluttaja vastaanottaa nykyisiä lainoja edullisemman lainatarjouksen, kannattaa yhdistelmälainaa hakea heti.

   Kulutusluotto heti

   Kulutusluotto on lainan muoto, joka on myös mahdollista vastaanottaa heti tilille. Kulutusluotto on yleensä lainasummalta suhteellisen pientä lainaa, jota haetaan kulutustarkoitukseen. Kulutusluotto on vakuudetonta lainaa, joten kuluttajan on mahdollista saada kyseistä lainaa heti käyttöönsä hakemisen jälkeen. Kulutusluotot kannattaa kilpailuttaa löytääkseen edullisimman lainan.

   Joustoluotto heti

   Joustoluotto on vakuudeton lainan tyyppi, jota kuluttajan on mahdollista saada välittömästi käyttöön. Joustoluottoa hakiessa lainaa hakevalle henkilölle myönnetään useimmiten jokin maksimisumma, jonka sisällä kuluttaja voi lainaa nostaa. Kuluttaja kykenee tekemään lainasumman sisällä joustavasti nostoja. Joustavat nostot mahdollistavat, että kuluttajan on mahdollista joustoluottoa hakiessa saada lainaa heti tilille.

   Pienlaina heti

   Pienlainalla tarkoitetaan lainasummalta pienikokoista lainaa, jota kuluttajan on mahdollista vastaanottaa heti tilille. Pienlainat vaihtelevat lainasummalta yleisimmin sadasta eurosta muutamiin tuhansiin euroihin. Pienlaina on myös vakuudetonta lainaa ja sitä hakeva henkilö voi vastaanottaa lainaa heti tilille myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

   Lainaa heti – lainaa eri käyttötarkoituksiin

   Lainaa hakiessa kuluttajan tulisi pitää mielessä ajatus siitä, onko lainan hakeminen kuluttajan tilanteeseen välttämätöntä. Vakuudettomien lainojen kulut nousevat monesti sen verran korkeiksi, että kuluttajan kannattaa tosissaan miettiä, onko henkilöllä mahdollisuutta lainata rahaa joltain läheiseltä tai muulta tuttavalta.

   Joissakin tapauksissa lainan hakeminen on kuitenkin välttämätöntä, eikä kuluttajalla ole mahdollisuutta lainata varoja keneltäkään muulta. Mikä kuluttaja nämä huomioiden tarvitsee vielä lainaa heti, voi sen hakeminen olla perusteltua.

   Yleisimpiä käyttötarkoituksia hakea nopea laina ovat erilaiset remontit ja korjaukset. Esimerkiksi äkillisesti tapahtuva auton tai kodinkoneen remontin tarve saattavat olla tilanteita, jota varten kuluttaja tarvitsee lainaa heti käyttöönsä.

   Edellä mainittuja äkillisiä remontin tarpeita varten kuluttaja saattaa tarvita lainaa heti tilille. Vakuudeton ja heti asti saatavissa oleva laina saattaa tulla tällaisissa tilanteissa hyödyllisiksi. Kilpailuta lainat Summarumin palveluiden kautta ja löydä itsellesi sopivin nopea laina.

   Kiinnitä huomioita näihin asioihin

   Vastaanottaakseen lainaa heti mahdollisimman nopeasti, kuluttajan tulisi pitää mielessään muutamia tärkeä asia. Alle on listattuna tärkeimpiä asioita, joita kuluttajan tulisi muistaa harkitessa vakuudettoman lainan hankintaa.

   • Lainojen kilpailutus
   • Todellisen vuosikoron tarkastelu
   • Laina-ajan lyhyenä pitäminen

   Kuluttajan kannattaa aina kilpailuttaa lainansa. Lainojen kilpailutuksella tarkoitetaan lainojen keskinäistä vertailua, jossa kuluttaja asettaa lainantarjoajat kilpailemaan asiakkaasta. Lainojen kilpailutus voi matalamman hinnan lisäksi auttaa kuluttajaa myös löytämään nopeamman lainan.

   Kuluttajan tulisi lisäksi muistaa pitää tarkastelun kohteena todellinen vuosikorko nimelliskoron sijaan. Siinä missä nimelliskorko sisältää ainoastaan lainan korkokulut, todellinen vuosikorko sisältää taas korkojen lisäksi myös lainan kaikki muut maksut. Todellinen vuosikorko tarjoaa kaikista realistisemman kuvan lainan kokonaiskustannuksista, jonka takia sitä tuleekin tarkastella ensisijaisesti nimelliskorkoon verrattuna.

   Lisäksi kuluttajan kannattaa hakiessa lainaa heti tilille, pitää laina-aika mahdollisimman lyhyenä. Mitä pidempi laina-aika, sitä enemmän kuluttaja siitä yleensä lopulta maksaa. Tämän takia laina-aika tulisikin mitoittaa mahdollisimman lyhyeksi, mutta samalla kestämään kuluttajan mahdollisesti muuttuvaa taloudellista tilannetta.

   Lainaa heti ilman vakuuksia

   Kuten aiemmissa kappaleissa mainittiin, mikäli kuluttajaa hakee lainaa heti käyttöön, kannattaa useimmiten hakea vakuudeton laina. Kuluttajan tulisi kuitenkin muistaa, että vakuudeton laina pitää aina sisällään tiettyjä riskejä. Vakuudettoman lainan riskeinä voidaan pitää sitä, että se on useimmiten melko kallista lainaa. Seuraavassa kappaleessa avataan tarkemmin sitä, minkälainen lainojen hintataso on kuluttajan hakiessa lainaa heti käyttöönsä.

   Lainaa heti – edullista vai kallista?

   Vakuudeton laina on yleensä melko kallista suhteutettuna lainaan vakuuden kanssa. Vakuudettoman lainan korkeampi hintataso perustuu siihen, miten lainantarjoajat arvioivat hakijoiden riskitasoa.

   Pankit ja rahalaitokset arvioivat lainaa heti käyttöön hakevan kuluttajan riskitason olevan matalampi, mikäli lainalle asetetaan hakemisen yhteydessä jokin pantti tai vakuus. Vakuus tuo lainan myöntäjälle turvaa siitä, että yritys saa lainasummaa vastaavan rahamäärän joka tapauksessa lunastettua kuluttajalta, mikäli maksuvaikeuksia esiintyy.

   Edellä mainittujen syiden takia vakuudeton laina on hintatasoltaan melko korkea verrattuna moneen muuhun lainaan. Lainan tarjoajista riippuen vakuudettomien lainojen todellinen vuosikorko on useimmiten välillä 5-8 %. Laina vakuuden kanssa on taas mahdollista saada niin, että lainan todellinen vuosikorko on 2-4 % luokkaa.

   Lainaa heti – kilpailuta lainantarjoajat

   Kuluttajan hakiessa lainaa heti käyttöön, kannattaa henkilön aina kilpailuttaa lainatarjoukset. Kilpailuttamalla lainatarjoukset kuluttaja vastaanottaa kolmannen osapuolen keräämät tarjoukset lainamarkkinoilla toimivilta toimijoilta. Lainatarjousten perusteella kuluttajan on helpompi tehdä päätös sopivimman lainan löytämisestä.

   Kilpailuta laina heti Summarumin lainapalveluiden kautta. Summarumin lainapalveluiden avulla kuluttajan on mahdollista kilpailuttaa lainatarjouksensa nopeasti ja vaivattomasti. Lainatarjousten kilpailuttaminen vaatii kuluttajalta ainoastaan omien sekä halutun lainan tietojen sähköistä syöttämistä.

   Kilpailuttamalla lainoja, kuluttaja ei vielä sitoudu minkään lainan hankintaan. Kuluttajan on siis mahdollista kilpailuttaa lainat ainoastaan tarkastellakseen markkinoiden hintatasoa. Lainojen kilpailutus auttaa kuluttajaa löytämään parhaan ja sopivimman lainatarjouksen.

   Nopean lainan riskit

   Nopean lainan merkittävimpinä riskeinä voidaan pitää sen hakemisen ja vastaanottamisen helppoutta. Vakuudeton laina on todella helppo hakea, eikä kuluttajan tarvitse sitä varten välttämättä tehdä muuta kuin täyttää nopea lainahakemus netissä. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen kuluttaja voikin odottaa lainaa heti tililleen.

   Riskinä tässä nopean lainan hakemisessa ja vastaanottamisessa on, että lainanhaku on tehty jopa liiankin helpoksi. Mahdollinen riski on, että koska lainanhaku on niin vaivatonta, kuluttaja hakee löysin perustein jatkossa lainaa.

   Myös ylivelkaantumisen riski on aina olemassa, kun hakukohteena on nopea laina. Ylivelkaantumisella tarkoitetaan sitä, että kuluttajan maksettavaksi jää niin paljon velkoja, ettei henkilö enää kykene selviämään niistä. Lain säännöstelemä korkokatto toki rajaa vakuudettomien lainojen korkotasoa, mutta kuluttajan tulee silti olla lainaa harkitessa tarkkana, ettei kyseinen riski konkretisoidu kyseisen kuluttajan kanssa.

   Pankit ja rahalaitokset, joilta saat lainaa heti

   Summarumin kautta kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa kymmeniltä kotimailla toimivilta pankeilta tai rahalaitoksilta. Summarumin kumppaneiden kautta lainan hakemista harkitsevan kuluttajan on mahdollista vastaanottaa vakuudeton laina heti hakemisen jälkeen. Kuluttajan on mahdollista tarkastella alta niitä pankkeja sekä rahalaitoksia, joilta kuluttaja voi saada lainaa heti.

   Lainaa heti pankista

   Kun tarve on saada lainaa heti tilille, perinteiset pankit eivät välttämättä ole aina kaikkein nopein vaihtoehto. Pankit haluavat usein varmistua asiakkaan profiilista ja maksukyvystä, vaikka kyseessä olisikin vain pienehkö laina.

   Monet suomalaiset pankit kuitenkin tarjoavat joustoluottoa tai lainaa heti asiakkaan tietojen oikeellisuuden varmistumisen jälkeen. Pankin tarjoamat lainat voivat olla ehdoiltaan joitakin rahalaitoksia ja etenkin pikavippiyhtiöitä edullisempia. Siksi maltti voi olla hyvin arvokasta euromääräisesti.

   Summarumin lainavertailu palvelu ottaa huomioon laskurissaan sekä rahalaitokset, että pankit. Yhden hakemuksen avulla voit siten kilpailuttaa nämä molemmat tahot keskenään. Kilpailutus on erittäin suositeltavaa, koska kuluttajana et voi menettää mitään muuta kuin muutaman minuutin omaa aikaasi.

   Parhaassa tapauksessa taas voit säästää kymmenistä euroista satoihin euroihin, valitessasi juuri sinulle kaikkein edullisimman vaihtoehdon kymmenien toimijoiden joukosta.

   Lainaa heti kokemuksia

   Kuluttajilla on vaihtelevia kokemuksia siitä, kun lainaa on haettu heti käytettäväksi. Monella kuluttajilla on positiivisia kokemuksia siitä, että lainan hakeminen on ollut yksinkertaista ja helppoa. Lisäksi lainan saamisen nopeus on yllättänyt monet positiivisesti.

   Kääntöpuolena taas, kun kuluttajat ovat hakeneet lainaa heti käyttöön, ovat jotkut kokemukset lainoihin liittyen olleet myös negatiivisia. Kääntöpuoleksi nopean lainan vastaanottamiselle on koettu muun muassa lainan kallis korkotaso sekä korkeat muut kulut, kuten laskutus- tai lainanhoitokulut.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa netistä – hyvät ja huonot puolet

   Lainamarkkinat, kuten moni muu liiketoiminta on siirtynyt entistä enemmän sähköiseen verkossa tapahtuvaan liiketoimintaan. Digitalisaatio ja teknologian kehittyminen ovat mahdollistaneet paljon asioita, jotka eivät olisi muuten olleet samalla tavoin mahdollista.

   Edellä mainittujen hyvien puolien lisäksi liiketoiminnan siirtyminen verkkoon on kuitenkin sisällyttänyt itseensä myös huonompiakin puolia. Seuraavissa kappaleissa tarkastellaan hieman tarkemmin lainaa netistä hakemisen hyviä sekä huonoja puolia.

   Lainaa netistä – hyvät puolet

   Suurimpana hyötynä lainan hakemiseen netistä on, että kuluttajan on mahdollista hakea sekä vastaanottaa lainaa netistä heti tilille. Sähköinen hakuprosessi mahdollistaa, että hakijan tiedot siirtyvät välittömästi arvioitavaksi ja lainapäätöksen tekemiseen ei tarvita enää manuaalista työvoimaa. Lainapäätös kyetään tekemään automaattisesti heti ennalta asetettujen algoritmien mukaan.

   Edellä mainitun nopeuden lisäksi kuluttaja voi säästää merkittävästi myös vaivaa, mikäli hän hakee lainaa netistä heti tilille. Sähköinen liitteiden toimitus ei edellytä liitteiden tulostamista ja postittamista, vaan kaikki on mahdollista hoitaa tietokoneen välityksellä. Lisäksi kuluttajan on huomattavasti helpompi vertailla eri lainantarjoajia keskenään kilpailuttamalla lainat sähköisesti, kuin astelemalla jokaiseen kivijalkapankkiin muiden lainatarjousten kanssa.

   Lainaa netistä – huonot puolet

   Kasvaneiden trendien myötä lainantarjoajia on tullut jatkuvasti entistä enemmän tarjoamaan lainaa netistä. Lainantarjoajien lisääntymisellä on toisaalta positiivinen vaikutus, sillä lainojen kokonaishintataso laskee kilpailun lisääntymisen johdosta.

   Toisaalta kuitenkin yksittäisen kuluttajan voi olla entistä vaikeampi löytää mahdollisimman edullisesti lainaa heti käytettäväksi. Lainan tarjoajien yksi kerrallaan läpikäyminen on aikaa vievää eikä kuluttajan ole järkevää toteuttaa lainatarjousten vertailua näin. Kilpailuttamalla lainat kuluttajan on mahdollista saada heti lainatarjouksia useilta eri yrityksiltä ja näin myös vastaanottaa lainaa netistä heti tilille.

   Toinen ajoittain esiintyvä lainaa netistä hakemisen huono puoli on, että eri lainantarjoajat esittävät lainojen tietoja sekä maksun osia usein hyvin pitkälti eri menetelmin. Kuluttajan kannattaa muistaa pitää tarkastelussa todellinen vuosikorko, sillä se ei sisällä samalla tavoin vaihtelua eri lainan tarjoajien välillä.

   Usein kysyttyä

   Miten saan lainaa heti?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa heti hakemalla nopeasti saatavissa olevaa lainaa. Nopeasti saatavissa olevia lainoja ovat lähes kaikki vakuudettomat lainat, kuten kulutusluotot, yhdistelylainat tai esimerkiksi joustoluotot.
   Mistä saan lainaa heti?
   Kuluttajan on mahdollista saada lainaa heti useilta eri toimijoilta. Summarumin kautta kuluttaja kykenee nopeasti ja vaivattomasti kilpailuttamaan kymmeniä suomalaisia pankkeja sekä rahalaitoksia keskenään ja vastaanottamaan lainaa heti tilille.
   Saako lainaa heti edullisesti?
   Lainaa heti on hyvin vaikeaa saada edullisesti. Nopeat lainat ovat lähes poikkeuksetta vakuudettomia lainoja ja vakuudettomien lainojen yleinen hintataso on huomattavasti korkeampi kuin vakuudellisten lainojen.
   Kuinka nopeasti kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainaa?
   Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa nopeimmillaan lainaa heti hakemisesta. Rahasumma saattaa tulla kuluttajan tilille parhaimmillaan jo 15 minuutin sisällä lainan hakemisesta. Automatisoitu lainanhakuprosessi mahdollistaa nopean lainasumman käyttöön saamisen.
   Mitä hyviä ja huonoja puolia nopean lainan hakemisella on?
   Nopea laina sisältää useita hyviä sekä huonoja puolia. Hyvinä puolina voidaan pitää lainan saamisen nopeutta sekä vaivattomuutta. Nopean lainan huonoina puolina voidaan taas pitää sen suhteellisen korkeaa hintatasoa moneen muuhun lainan tyyppiin verrattuna.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi mistä saisit lainaa heti sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen