Lainaa 60 000 euroa

Haussa 60 000 euron laina? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 60 0000 euron lainalle nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-06
   Vahvistettu
   saldo-limiitti on hyvä vaihtoehto arjen yllättäviin tarpeisiin
   janina
   janina
   2021-05-10
   Vahvistettu
   Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
   Leena Rajala
   Leena Rajala
   2021-05-06
   Vahvistettu
   Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
   Pauli Saarnisto
   Pauli Saarnisto
   2021-04-29
   Vahvistettu
   Hyvin selkeä,ja johdonmukainen
   Pirjo
   Pirjo
   2021-04-28
   Vahvistettu
   Lainanhaku Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
   Bogel Jari
   Bogel Jari
   2021-04-23
   Vahvistettu
   Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
   Nina Leppänen
   Nina Leppänen
   2021-04-07
   Vahvistettu
   Lainan saanti Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
   PP
   PP
   2021-03-31
   Vahvistettu
   Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
   Jorma Saloranta
   Jorma Saloranta
   2021-03-08
   Vahvistettu
   sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
   Seija Lindgren
   Seija Lindgren
   2021-03-01
   Vahvistettu
   Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.

   Lainaa 60 000 euroa netistä

   Perinteisesti on totuttu pieniin vakuudettomiin lainoihin, joten voi tuntua uskomattomalta saada lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikilla luotonantajilla ei ole näin suuria vakuudettomia lainoja tarjolla, mutta Summarumin kautta on näinkin iso laina on kilpailutettavissa. Tämän kokoluokan laina kannattaakin ehdottomasti kilpailuttaa, koska säästöt lainojen koroissa ja kuluissa voivat nousta merkittävän isoiksi.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Yhä suuremmat vakuudettomat lainat kertovat selkeää kieltä rahoitusalan kilpailusta asiakkaista. Moni myös muistaa yhä 90 -luvun laman ja pankkikriisin, jossa lainojen takaukset realisoituivat takaajien harteille aiheuttaen monelle mittavia vaikeuksia. Tämän vuoksi moni lainan hakija ei halua hakea lainaa pankista ja etsiä takaajia, vaan he haluavat itse hoitaa lainansa.

   Tyypillisesti tämän kokoisessa lainassa tarvitaan jo pitkä maksuaika ja se osaltaan nostaa lainan kustannuksia. Jo pelkästään koroissa voi olla isot erot, muista kuluista puhumattakaan. Kilpailuttamalla löytää itselleen edullisimman vaihtoehdon helposti ja nopeasti, kun kilpailutus tapahtuu yhdellä lomakkeella ja lainatarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiin.

   Lainan hakijalle kilpailuttaminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi ja se on myös maksutonta. Itselleen sopiva lainatarjous hyväksytään ja vahvistetaan luotonantajan ohjeiden mukaan, jonka jälkeen se on nopeasti nostettavissa omalle tilille. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse selvittää kilpailutuksessa, joten se madaltaa kilpailuttamisen kynnystä, oli sitten hakijan syynä lainan hakemiselle lainojen yhdistely, uuden auton hankinta tai kesämökin osto.

   Lainaa 60 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Laina kannattaa aina kilpailuttaa, etenkin jos lainasumma on isompi. Silloin jo koroilla on iso merkitys lainan kustannuksiin, mutta myös muut kulut, kuten tilinhoitopalkkiot, lainan avausmaksut ja vapaaehtoiset takaisinmaksuturvat vaikuttavat lainan todellisiin kustannuksiin. Kaikki lainan kulut yhdessä muodostavat lainan todellisen vuosikoron, josta olemme kirjoittaneet oman artikkelin. Kilpailuttamalla löytää itselleen aidosti edullisimman lainan ja Summarumin kautta kilpailutus tapahtuu nopeasti ja helposti.

   Isoissa, 60 000 euron lainoissa on järkevää ottaa takaisinmaksuturva, vaikka kyseessä onkin vapaaehtoinen lisäpalvelu. Takaisinmaksuturvalla voi turvata lainanmaksun esimerkiksi työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman varalta, ja isoissa lainoissa on pitkät maksuajat, joten tulevaisuudesta ei pysty kukaan sanomaan mitään varmaa. Kilpailutuksessa kannattaakin huomioida myös lisäpalvelujen valikoima ja niiden hinnoittelu, että löytää todella itselle edullisimman lainan.

   Lainoja vertaillessa on järkevää katsoa todellisten kustannusten lisäksi myös muita lainan ehtoja, joissa voi olla paljon eroja. Etenkin isommissa lainoissa maksu- ja lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus on tärkeässä roolissa, koska elämä voi yllättää lyhytaikaisesti ja tilapäisesti. Kun kyseessä on pitkä maksuaika, niin elämän ikävempiinkin yllätyksiin varautuminen on järkevää ja kannattavaa.

   Lyhytaikaisissa yllätyksissä maksuvapaakuukausi voi pelastaa talouden tasapainon ja estää isompien ongelmien syntymisen. Maksu- tai lyhennysvapaasta kuukaudesta voi koitua lisäkustannuksia, jotka selviävät lainan kilpailutuksella saadun lainatarjouksen ehdoista. Niihin kannattaa perehtyä huolellisesti.

   Kilpailutus ei velvoita hakijaa hyväksymään lainatarjousta ja tarjous muuttuu sitovaksi vasta, kun se on hyväksytty ja vahvistettu molemmin puolin luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

   Lainaa 60 000 euroa eri tarkoituksiin

   60 000 euron laina mahdollistaa vanhojen pienempien lainojen ja luottojen yhdistämisen yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi, jolla voidaan saada tuntuvia säästöjä omaan talouden lainojen hoitokuluissa. Lainalla maksetaan kaikki vanhat hintavat lainat pois, jonka jälkeen maksetaan vain yhden lainan lyhennyksiä ja kuluja.

   60 000 euron lainalla saa myös ostettua uuden vähäpäästöisen auton, joko Suomesta tai ulkomailta. Ulkomailta tuodun vähäpäästöisen auton verotus on kevyempää kuin perinteisen diesel- tai bensa-auton, joka näkyy nopeasti autoilun kustannuksissa.

   Monissa taloissa ja asunto-osakeyhtiöissä eletään kriittisiä aikoja esimerkiksi putkiremontin suhteen, jonka kustannukset voivat nousta hyvin korkeiksi. Taloyhtiöiden on yhä haastavampi saada taloyhtiölainaa ja oma lainaosuus voi olla järkevämpää maksaa kerralla pois, jolloin putkiremontin kustannuksia varten otettua laina luetaan perusparannuslainaksi ja se hyväksytään verovähennyksinä. Tämä tekee lainasta entistä edullisempaa.

   Moni haaveilee omasta erämaatontista tai kesämökistä ja 60 000 euron lainalla saa jo ostettua varsin mukavan kokoisen talon loma-asunnoksi. Jopa vanhoja maatiloija on saatavilla tässä hintaluokassa, jolloin paikkaa voi käyttää myös vakituiseen asumiseen, jos asuminen maaseudulla on mahdollista.

   Erämaatonttien hinnat ovat nousseet suuren kysynnän myötä, mutta 60 000 euron lainalla on mahdollista löytää itselleen sopiva tontti, joka on riittävän kaukana naapureista. Myös kasvukeskusten naapurikunnista voi löytyä sopiva omakotitalotontti tässä hintaluokassa, jossa eläminen on väljempää, mutta työssäkäynti kaupunkiin on kuitenkin mahdollista.

   Tyypilliset lainatyypit 60 000 euron lainalle

   Lainaa 60 000 ilman vakuuksia

   60 000 euron laina ilman vakuuksia vaatii tiettyjen kriteerien täyttymistä. Tyypillisesti tämän kokoluokan lainaan vaaditaan vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja säännölliset ja riittävän isot vuositulot, että takaisinmaksu on mahdollista suunnitellussa maksuaikataulussa. Eri luotonantajilla voi olla myös muita kriteereitä, jotka pitää täyttyä, että laina voidaan myöntää.

   Näin iso laina on helpompi saada rinnakkaishakijan kanssa kuin yksinään ja joillakin luotonantajilla rinnakkaishakija onkin kriteerinä ison lainan myöntämiselle. Rinnakkaishakijan on täytettävä samat kriteerit kuin päähakijankin ja rinnakkaishakijaksi hyväksytään pääsääntöisesti samassa taloudessa asuva henkilö.

   Vakuudettomissa lainoissa ei kysytä lainan käyttötarkoitusta, vakuuksia tai takaajia ja lainan hakijat vastaavat itse lainasta. Koska isoissa lainoissa on pitkä maksuaika, niin omaa elämää kannattaa suunnitella pitkällä aikavälillä ja silloinkin alakanttiin. Lainoja vertaillessa kannattaa tarkistaa mahdollisuus lyhentää lainaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin pois ja tarkistaa ehdoista aiheutuuko tästä ylimääräisiä kustannuksia tai pitääkö sitä varten laatia uutta lainasopimusta.

   Summarum kilpailuttaa niin isot kuin pienet lainat hakijan puolesta yhdellä lomakkeella ja esittää tarjoukset samanmuotoisina ja helppolukuisina. Tarjouksissa esitetään aina lainan todellinen vuosikorko ja kustannukset, jolloin piilokulut eivät pääse yllättämään ja lainojen vertailu on selkeää.

   Kilpailutuksen voi tehdä koska tahansa, myös iltaisin ja viikonloppuisin lainan koosta riippumatta. Laina on myös nopeasti hyväksymisen ja vahvistamisen jälkeen käytettävissä, nopeimmillaan koko prosessi on hoidettu yhden päivän aikana.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 60000 euroa?

   Voit lainavertailun avulla tarkistaa, mistä kaikkialta voit saada lainaa 60000 euroa.

   Yhden lomakkeen täyttämällä saat useilta pankeilta ja rahalaitoksilta sinulle tarkoitetut lainatarjoukset, joista voit valita parhaan.

   Mikä on edullinen korko 60000 euron lainalle?

   Keskimäärin 60000 euron lainalle edullinen korko on 5-10 prosenttia.

   Lainan hintaan vaikuttavat myös laina-aika sekä lainan muut kustannukset, jotka voivat nostaa lainan hintaa, vaikka lainan korko olisikin edullinen.

   Lainoja vertaillessa kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainalaskurin avulla selvität lainan kulut helposti.

   Kannattaako 60000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä. 60000 euron laina kannattaa kilpailuttaa, sillä se säästää sinulta aikaa ja rahaa.

   Kilpailuttaminen ei sido sinua vielä mihinkään ja voit vain tarkistaa, millaista lainaa sinun olisi mahdollista saada.

   Muut lainasummat