Lainaa 60 000 euroa

Haussa 60 000 euron laina? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 60 0000 euron lainalle nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa 60 000 euroa netistä

   Perinteisesti on totuttu pieniin vakuudettomiin lainoihin, joten voi tuntua uskomattomalta saada lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikilla luotonantajilla ei ole näin suuria vakuudettomia lainoja tarjolla, mutta Summarumin kautta on näinkin iso laina on kilpailutettavissa. Tämän kokoluokan laina kannattaakin ehdottomasti kilpailuttaa, koska säästöt lainojen koroissa ja kuluissa voivat nousta merkittävän isoiksi.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 60 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Yhä suuremmat vakuudettomat lainat kertovat selkeää kieltä rahoitusalan kilpailusta asiakkaista. Moni myös muistaa yhä 90 -luvun laman ja pankkikriisin, jossa lainojen takaukset realisoituivat takaajien harteille aiheuttaen monelle mittavia vaikeuksia. Tämän vuoksi moni lainan hakija ei halua hakea lainaa pankista ja etsiä takaajia, vaan he haluavat itse hoitaa lainansa.

   Tyypillisesti tämän kokoisessa lainassa tarvitaan jo pitkä maksuaika ja se osaltaan nostaa lainan kustannuksia. Jo pelkästään koroissa voi olla isot erot, muista kuluista puhumattakaan. Kilpailuttamalla löytää itselleen edullisimman vaihtoehdon helposti ja nopeasti, kun kilpailutus tapahtuu yhdellä lomakkeella ja lainatarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiin.

   Lainan hakijalle kilpailuttaminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi ja se on myös maksutonta. Itselleen sopiva lainatarjous hyväksytään ja vahvistetaan luotonantajan ohjeiden mukaan, jonka jälkeen se on nopeasti nostettavissa omalle tilille. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse selvittää kilpailutuksessa, joten se madaltaa kilpailuttamisen kynnystä, oli sitten hakijan syynä lainan hakemiselle lainojen yhdistely, uuden auton hankinta tai kesämökin osto.

   Lainaa 60 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Laina kannattaa aina kilpailuttaa, etenkin jos lainasumma on isompi. Silloin jo koroilla on iso merkitys lainan kustannuksiin, mutta myös muut kulut, kuten tilinhoitopalkkiot, lainan avausmaksut ja vapaaehtoiset takaisinmaksuturvat vaikuttavat lainan todellisiin kustannuksiin. Kaikki lainan kulut yhdessä muodostavat lainan todellisen vuosikoron, josta olemme kirjoittaneet oman artikkelin. Kilpailuttamalla löytää itselleen aidosti edullisimman lainan ja Summarumin kautta kilpailutus tapahtuu nopeasti ja helposti.

   Isoissa, 60 000 euron lainoissa on järkevää ottaa takaisinmaksuturva, vaikka kyseessä onkin vapaaehtoinen lisäpalvelu. Takaisinmaksuturvalla voi turvata lainanmaksun esimerkiksi työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman varalta, ja isoissa lainoissa on pitkät maksuajat, joten tulevaisuudesta ei pysty kukaan sanomaan mitään varmaa. Kilpailutuksessa kannattaakin huomioida myös lisäpalvelujen valikoima ja niiden hinnoittelu, että löytää todella itselle edullisimman lainan.

   Lainoja vertaillessa on järkevää katsoa todellisten kustannusten lisäksi myös muita lainan ehtoja, joissa voi olla paljon eroja. Etenkin isommissa lainoissa maksu- ja lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus on tärkeässä roolissa, koska elämä voi yllättää lyhytaikaisesti ja tilapäisesti. Kun kyseessä on pitkä maksuaika, niin elämän ikävempiinkin yllätyksiin varautuminen on järkevää ja kannattavaa.

   Lyhytaikaisissa yllätyksissä maksuvapaakuukausi voi pelastaa talouden tasapainon ja estää isompien ongelmien syntymisen. Maksu- tai lyhennysvapaasta kuukaudesta voi koitua lisäkustannuksia, jotka selviävät lainan kilpailutuksella saadun lainatarjouksen ehdoista. Niihin kannattaa perehtyä huolellisesti.

   Kilpailutus ei velvoita hakijaa hyväksymään lainatarjousta ja tarjous muuttuu sitovaksi vasta, kun se on hyväksytty ja vahvistettu molemmin puolin luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

   Lainaa 60 000 euroa eri tarkoituksiin

   60 000 euron laina mahdollistaa vanhojen pienempien lainojen ja luottojen yhdistämisen yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi, jolla voidaan saada tuntuvia säästöjä omaan talouden lainojen hoitokuluissa. Lainalla maksetaan kaikki vanhat hintavat lainat pois, jonka jälkeen maksetaan vain yhden lainan lyhennyksiä ja kuluja.

   60 000 euron lainalla saa myös ostettua uuden vähäpäästöisen auton, joko Suomesta tai ulkomailta. Ulkomailta tuodun vähäpäästöisen auton verotus on kevyempää kuin perinteisen diesel- tai bensa-auton, joka näkyy nopeasti autoilun kustannuksissa.

   Monissa taloissa ja asunto-osakeyhtiöissä eletään kriittisiä aikoja esimerkiksi putkiremontin suhteen, jonka kustannukset voivat nousta hyvin korkeiksi. Taloyhtiöiden on yhä haastavampi saada taloyhtiölainaa ja oma lainaosuus voi olla järkevämpää maksaa kerralla pois, jolloin putkiremontin kustannuksia varten otettua laina luetaan perusparannuslainaksi ja se hyväksytään verovähennyksinä. Tämä tekee lainasta entistä edullisempaa.

   Moni haaveilee omasta erämaatontista tai kesämökistä ja 60 000 euron lainalla saa jo ostettua varsin mukavan kokoisen talon loma-asunnoksi. Jopa vanhoja maatiloija on saatavilla tässä hintaluokassa, jolloin paikkaa voi käyttää myös vakituiseen asumiseen, jos asuminen maaseudulla on mahdollista.

   Erämaatonttien hinnat ovat nousseet suuren kysynnän myötä, mutta 60 000 euron lainalla on mahdollista löytää itselleen sopiva tontti, joka on riittävän kaukana naapureista. Myös kasvukeskusten naapurikunnista voi löytyä sopiva omakotitalotontti tässä hintaluokassa, jossa eläminen on väljempää, mutta työssäkäynti kaupunkiin on kuitenkin mahdollista.

   Tyypilliset lainatyypit 60 000 euron lainalle

   Lainaa 60 000 ilman vakuuksia

   60 000 euron laina ilman vakuuksia vaatii tiettyjen kriteerien täyttymistä. Tyypillisesti tämän kokoluokan lainaan vaaditaan vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja säännölliset ja riittävän isot vuositulot, että takaisinmaksu on mahdollista suunnitellussa maksuaikataulussa. Eri luotonantajilla voi olla myös muita kriteereitä, jotka pitää täyttyä, että laina voidaan myöntää.

   Näin iso laina on helpompi saada rinnakkaishakijan kanssa kuin yksinään ja joillakin luotonantajilla rinnakkaishakija onkin kriteerinä ison lainan myöntämiselle. Rinnakkaishakijan on täytettävä samat kriteerit kuin päähakijankin ja rinnakkaishakijaksi hyväksytään pääsääntöisesti samassa taloudessa asuva henkilö.

   Vakuudettomissa lainoissa ei kysytä lainan käyttötarkoitusta, vakuuksia tai takaajia ja lainan hakijat vastaavat itse lainasta. Koska isoissa lainoissa on pitkä maksuaika, niin omaa elämää kannattaa suunnitella pitkällä aikavälillä ja silloinkin alakanttiin. Lainoja vertaillessa kannattaa tarkistaa mahdollisuus lyhentää lainaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin pois ja tarkistaa ehdoista aiheutuuko tästä ylimääräisiä kustannuksia tai pitääkö sitä varten laatia uutta lainasopimusta.

   Summarum kilpailuttaa niin isot kuin pienet lainat hakijan puolesta yhdellä lomakkeella ja esittää tarjoukset samanmuotoisina ja helppolukuisina. Tarjouksissa esitetään aina lainan todellinen vuosikorko ja kustannukset, jolloin piilokulut eivät pääse yllättämään ja lainojen vertailu on selkeää.

   Kilpailutuksen voi tehdä koska tahansa, myös iltaisin ja viikonloppuisin lainan koosta riippumatta. Laina on myös nopeasti hyväksymisen ja vahvistamisen jälkeen käytettävissä, nopeimmillaan koko prosessi on hoidettu yhden päivän aikana.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 60000 euroa?

   Voit lainavertailun avulla tarkistaa, mistä kaikkialta voit saada lainaa 60000 euroa.

   Yhden lomakkeen täyttämällä saat useilta pankeilta ja rahalaitoksilta sinulle tarkoitetut lainatarjoukset, joista voit valita parhaan.

   Mikä on edullinen korko 60000 euron lainalle?

   Keskimäärin 60000 euron lainalle edullinen korko on 5-10 prosenttia.

   Lainan hintaan vaikuttavat myös laina-aika sekä lainan muut kustannukset, jotka voivat nostaa lainan hintaa, vaikka lainan korko olisikin edullinen.

   Lainoja vertaillessa kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainalaskurin avulla selvität lainan kulut helposti.

   Kannattaako 60000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä. 60000 euron laina kannattaa kilpailuttaa, sillä se säästää sinulta aikaa ja rahaa.

   Kilpailuttaminen ei sido sinua vielä mihinkään ja voit vain tarkistaa, millaista lainaa sinun olisi mahdollista saada.