Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 60 000 euroa

Lainaa 60 000 euroa

60 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa alkaen 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa 60000 euroon asti helposti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 60 000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 60000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydä edullista lainaa 60 000 euroa

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 60000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Lainaa 60 000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 60000 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 60000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle sopivin ja edullisin 60000 euron laina.

Vinkki

Kilpailuta laina 60000 eurolle netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 60000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vakuudeton laina 60000 euroa heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta lainaa 60000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, vakuudeton laina 60000 euroa maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Kenelle myönnetään laina 60000 eurolle?

Kun haet lainaa 60 000 euroa kauttamme, sinun on täytettävä tietyt ehdot. Näitä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Puhdas maksuhistoria
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Vakituinen koti Suomessa

Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa 60000 euron summalla vain yli 20-vuotiaille tai sitäkin vanhemmille hakijoille.

Hae vakuudeton laina 60 000 euroa näin

 1. Selvitä ensin oma taloustilanteesi itsellesi. Laske budjettiin kaikki tulot ja menot, yllättävät menot huomioiden.
 2. Jos sinulle jää ylimääräistä rahaa lainanlyhennyksiin, täytä hakemus sivustollamme.
 3. Lähetä 60000 euron lainahakemus meille.
 4. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti, mikäli täytät rahoitusyhtiöiden kriteerit.
 5. Vertaile saamiasi tarjouksia kaikessa rauhassa. Hyväksy sitten niistä se, joka soveltuu parhaiten tilanteeseesi.

Sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta, sillä 60000 euron lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Hae 60000 laina netistä

Perinteisesti on totuttu pieniin vakuudettomiin lainoihin, joten voi tuntua uskomattomalta saada lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikilla luotonantajilla ei ole näin suuria vakuudettomia lainoja tarjolla, mutta Summarumin kautta on näinkin suuri laina on kilpailutettavissa.

Tämän kokoluokan laina kannattaa aivan ehdottomasti kilpailuttaa, sillä kilpailutuksen ansiosta säästöt lainojen koroissa ja kuluissa voivat nousta merkittäviksi.

Yhä suuremmat vakuudettomat lainat kertovat selkeää kieltä rahoitusalan kilpailusta asiakkaista. Moni myös muistaa yhä 90 -luvun laman ja pankkikriisin, jossa lainojen takaukset realisoituivat takaajien harteille aiheuttaen monelle mittavia vaikeuksia. Tämän vuoksi moni lainan hakija ei halua vielä nykyisinkään hakea lainaa pankista ja etsiä takaajia.

Tyypillisesti tämän kokoisessa lainassa tarvitaan jo pitkä maksuaika ja se osaltaan nostaa lainan kustannuksia. Jo pelkästään koroissa voi olla isot erot, muista kuluista puhumattakaan. Kilpailuttamalla löydät itsellesi edullisimman vaihtoehdon helposti ja nopeasti.

Kilpailuttaminen on tehty sinulle lainanhakijana mahdollisimman vaivattomaksi ja se on myös maksutonta. Itsellesi sopiva lainatarjous hyväksytään ja vahvistetaan luotonantajan ohjeiden mukaan, jonka jälkeen se on nopeasti nostettavissa omalle tilillesi.

Lainan käyttötarkoitusta sinun ei tarvitse selvittää kilpailutuksessa. Tämä madaltaa kilpailuttamisen kynnystä, oli sitten syynä lainan hakemiselle lainojen yhdistely, uuden auton hankinta tai kesämökin osto.


Löydä edullisin 60 000 euron laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 60 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa 60 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

Kilpailuta laina, etenkin kun kyseessä on näinkin suuri summa. Kun puhutaan kymmenien tuhansien eurojen suuruisesta lainasta, jo pelkästään koroilla on iso merkitys sen kustannuksiin, mutta myös muut kulut, kuten tilinhoitopalkkiot, lainan avausmaksut ja vapaaehtoiset takaisinmaksuturvat vaikuttavat lainan todellisiin kustannuksiin.

Kaikki lainan kulut yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron. Kilpailuttamalla aidosti edullinen laina löytyy helpommin ja nopeammin.

Suuri, 60 000 euron laina on sellainen, johon on järkevää ottaa takaisinmaksuturva, vaikka kyseessä onkin vapaaehtoinen lisäpalvelu. Takaisinmaksuturvalla voit turvata lainanmaksun esimerkiksi työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman varalta. Kilpailutuksessa kannattaakin huomioida myös lisäpalvelujen valikoima ja niiden hinnoittelu.

Lainojen vertailu on hyvä tehdä niin, että katsot siinä siis todellisten kustannusten lisäksi myös muita lainan ehtoja, joissa voi olla paljon eroja. Maksu- ja lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus on tärkeässä roolissa, koska elämä voi yllättää lyhytaikaisesti ja tilapäisesti. Kun kyseessä on pitkä maksuaika, elämän ikävämpiinkin yllätyksiin varautuminen on järkevää ja kannattavaa.

Lyhytaikaisissa yllätyksissä maksuvapaakuukausi voi pelastaa talouden tasapainon ja estää isompien ongelmien syntymisen. Maksu- tai lyhennysvapaasta kuukaudesta voi koitua lisäkustannuksia, jotka selviävät lainan kilpailutuksella saadun lainatarjouksen ehdoista. Lainatarjous kannattaa siis tutkia kaikilta osiltaan huolellisesti.

Kilpailutus ei velvoita sinua hyväksymään lainatarjousta ja se muuttuukin sitovaksi vasta, kun se on hyväksytty ja vahvistettu molemmin puolin luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa 60 000 euroa eri tarkoituksiin

60000 laina mahdollistaa vanhojen pienempien lainojen ja luottojen yhdistämisen yhdeksi suuremmaksi ja edullisemmaksi lainaksi, jolla voit saada tuntuvia säästöjä oman taloutesi lainojen hoitokuluissa. Maksat lainalla kaikki vanhat hintavat lainat pois, jonka jälkeen jäljelle jää yksi laina lyhennyksineen ja kuluineen.

60 000 euron laina riittää myös uuden, vähäpäästöisen auton hankintaan joko Suomesta tai ulkomailta. Ulkomailta tuodun vähäpäästöisen auton verotus on kevyempää kuin perinteisen diesel- tai bensa-auton, mikä näkyy nopeasti autoilun kustannuksissa.

Monissa taloissa ja asunto-osakeyhtiöissä eletään kriittisiä aikoja esimerkiksi putkiremontin suhteen. Sen kustannukset voivat nousta hyvin korkeiksi. Taloyhtiöiden on yhä haastavampi saada taloyhtiölainaa ja oma lainaosuus voi olla järkevämpää maksaa kerralla pois, jolloin putkiremontin kustannuksia varten otettua laina luetaan perusparannuslainaksi ja se hyväksytään verovähennyksinä. Tämä tekee lainasta entistä edullisempaa.

Moni haaveilee omasta erämaatontista tai kesämökistä ja 60 000 euron lainalla saa jo ostettua varsin mukavan kokoisen talon loma-asunnoksi. Jopa vanhoja maatiloja on saatavilla tässä hintaluokassa.

Erämaatonttien hinnat ovat nousseet suuren kysynnän myötä, mutta 60000 euron laina mahdollista löytää itselleen sopivan tontin löytymisen.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainaa 60 000 ilman vakuuksia

Laina 60000 ilman vakuuksia vaatii tiettyjen kriteerien täyttymistä. Tyypillisesti tämän kokoluokan lainaan vaaditaan vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja säännölliset sekä riittävän suuret vuositulot. Näin varmistetaan, että takaisinmaksu on mahdollista hoitaa suunnitellussa aikataulussa. Eri luotonantajilla voi olla myös muita kriteereitä, jotka pitää täyttyä, että laina 60000 eurolle voidaan myöntää.

Näin suuri laina on helpompi saada rinnakkaishakijan kanssa kuin yksinään ja joillakin luotonantajilla rinnakkaishakija onkin kriteerinä, jotta 60000 euron laina voidaan ylipäänsä myöntää.  Rinnakkaishakijan on täytettävä samat kriteerit kuin päähakijankin ja rinnakkaishakijaksi hyväksytään pääsääntöisesti samassa taloudessa asuva henkilö.

Hyvä tietää

Vakuudettomissa lainoissa ei kysytä lainan käyttötarkoitusta, vakuuksia tai takaajia ja lainan hakijana vastaat itse lainasta. Koska suurissa lainoissa on pitkä maksuaika, omaa elämää kannattaa suunnitella pitkällä aikavälillä ja silloinkin alakanttiin.

Lainoja vertaillessasi sinun kannattaa tarkistaa mahdollisuus lyhentää lainaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin pois ja tarkistaa ehdoista aiheutuuko tästä ylimääräisiä kustannuksia tai pitääkö sitä varten laatia uutta lainasopimusta.

Summarum kilpailuttaa niin suuret kuin pienet lainat puolestasi yhdellä lomakkeella. Esitämme tarjoukset samanmuotoisina ja helppolukuisina. Tarjouksissa esitetään aina lainan todellinen vuosikorko ja kustannukset, jolloin piilokulut eivät pääse yllättämään ja näin lainojen vertailu on takuulla selkeää.

Kilpailutuksen voit tehdä koska tahansa, myös iltaisin ja viikonloppuisin lainan koosta riippumatta.

Esimerkkejä kuukausieristä

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
8 vuotta 5,0 % 759 euroa
10 vuotta 5,0 % 636 euroa
13 vuotta 5,0 % 523 euroa
15 vuotta 5,0 % 474 euroa

Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 60 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Lainaa 60 000 euroa vakuuksilla

Kun ollaan hakemassa lainaa 60 000 euroa kannattaa ehdottomasti pysähtyä hetkeksi tekemään hieman taustatyötä. Vaikka tänä päivänä on mahdollista saada lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia, tämä ei ole todennäköisesti kaikkein halvin vaihtoehto henkilöasiakkaalle, mikäli hänellä on jotakin pankille vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Vakuudet parantavat huomattavasti pankin asemaa lainan myöntäjänä. Kun pankilla on jotakin hakijan omaisuutta panttina, ne voivat huonoimmassa mahdollisessa skenaariossa realisoida sen rahaksi. Tähän tilanteeseen päädytään vain, jos lainan hakija ei pysty suoriutumaan enää takaisin maksuistaan, eikä uutta sopimusta takaisinmaksun suhteen saada aikaiseksi pankin kanssa.

Vakuudellinen 60 000 euron laina on kuitenkin edullisin mahdollinen kulutusluotto, jonka voit saada. Pankin on paljon helpompi pudottaa omaa lainan korkoaan, kun sillä on jotakin vakuutena lainalle. Vakuudeksi usein kelpaavat asunto, kesämökki, osake- ja rahastopääoma ja joskus mahdollisesti auto.

Myös vakuudellinen laina 60 000 eurolle on syytä kilpailuttaa. Aivan kuten vaikkapa asuntolainan kanssa, mitä paremman kilpailutuksen teet, sitä paremman lopputuloksen todennäköisesti saavutat.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi voisitko hakea lainaa 60 000 euroa, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 60000 euroa?

Voit lainavertailun avulla tarkistaa, mistä kaikkialta voit saada lainaa 60000 euroa.

Yhden lomakkeen täyttämällä saat useilta pankeilta ja rahalaitoksilta sinulle tarkoitetut lainatarjoukset, joista voit valita parhaan.

Mikä on edullinen korko 60000 euron lainalle?

Keskimäärin 60000 euron lainalle edullinen korko on 5-10 prosenttia.

Lainan hintaan vaikuttavat myös laina-aika sekä lainan muut kustannukset, jotka voivat nostaa lainan hintaa, vaikka lainan korko olisikin edullinen.

Lainoja vertaillessa kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainalaskurin avulla selvität lainan kulut helposti.

Kannattaako 60000 euron laina kilpailuttaa?

Kyllä. 60000 euron laina kannattaa kilpailuttaa, sillä se säästää sinulta aikaa ja rahaa.

Kilpailuttaminen ei sido sinua vielä mihinkään ja voit vain tarkistaa, millaista lainaa sinun olisi mahdollista saada.