Lainaa 60 000 euroa

Haussa 60 000 euron laina? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 60 0000 euron lainalle nopeasti. Summarum auttaa sinua löytämään hetkessä edullisimman lainan.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Hae lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 60000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 60000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 60000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 60 000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 60000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 60 000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 60000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 60000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 60000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 60000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 60000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 60000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 60000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 60 000 euroa netistä

   Perinteisesti on totuttu pieniin vakuudettomiin lainoihin, joten voi tuntua uskomattomalta saada lainaa 60000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikilla luotonantajilla ei ole näin suuria vakuudettomia lainoja tarjolla, mutta Summarumin kautta on näinkin iso laina on kilpailutettavissa. Tämän kokoluokan laina kannattaakin ehdottomasti kilpailuttaa, koska säästöt lainojen koroissa ja kuluissa voivat nousta merkittävän isoiksi.

   Yhä suuremmat vakuudettomat lainat kertovat selkeää kieltä rahoitusalan kilpailusta asiakkaista. Moni myös muistaa yhä 90 -luvun laman ja pankkikriisin, jossa lainojen takaukset realisoituivat takaajien harteille aiheuttaen monelle mittavia vaikeuksia. Tämän vuoksi moni lainan hakija ei halua hakea lainaa pankista ja etsiä takaajia, vaan he haluavat itse hoitaa lainansa.

   Tyypillisesti tämän kokoisessa lainassa tarvitaan jo pitkä maksuaika ja se osaltaan nostaa lainan kustannuksia. Jo pelkästään koroissa voi olla isot erot, muista kuluista puhumattakaan. Kilpailuttamalla löytää itselleen edullisimman vaihtoehdon helposti ja nopeasti, kun kilpailutus tapahtuu yhdellä lomakkeella ja lainatarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiin.

   Lainan hakijalle kilpailuttaminen on tehty mahdollisimman vaivattomaksi ja se on myös maksutonta. Itselleen sopiva lainatarjous hyväksytään ja vahvistetaan luotonantajan ohjeiden mukaan, jonka jälkeen se on nopeasti nostettavissa omalle tilille. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse selvittää kilpailutuksessa, joten se madaltaa kilpailuttamisen kynnystä, oli sitten hakijan syynä lainan hakemiselle lainojen yhdistely, uuden auton hankinta tai kesämökin osto.


   Löydä edullisin 60 000 euron laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 60 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa 60 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Laina kannattaa aina kilpailuttaa, etenkin jos lainasumma on isompi. Silloin jo koroilla on iso merkitys lainan kustannuksiin, mutta myös muut kulut, kuten tilinhoitopalkkiot, lainan avausmaksut ja vapaaehtoiset takaisinmaksuturvat vaikuttavat lainan todellisiin kustannuksiin. Kaikki lainan kulut yhdessä muodostavat lainan todellisen vuosikoron, josta olemme kirjoittaneet oman artikkelin. Kilpailuttamalla löytää itselleen aidosti edullisimman lainan ja Summarumin kautta kilpailutus tapahtuu nopeasti ja helposti.

   Isoissa, 60 000 euron lainoissa on järkevää ottaa takaisinmaksuturva, vaikka kyseessä onkin vapaaehtoinen lisäpalvelu. Takaisinmaksuturvalla voi turvata lainanmaksun esimerkiksi työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman varalta, ja isoissa lainoissa on pitkät maksuajat, joten tulevaisuudesta ei pysty kukaan sanomaan mitään varmaa. Kilpailutuksessa kannattaakin huomioida myös lisäpalvelujen valikoima ja niiden hinnoittelu, että löytää todella itselle edullisimman lainan.

   Lainoja vertaillessa on järkevää katsoa todellisten kustannusten lisäksi myös muita lainan ehtoja, joissa voi olla paljon eroja. Etenkin isommissa lainoissa maksu- ja lyhennysvapaiden kuukausien mahdollisuus on tärkeässä roolissa, koska elämä voi yllättää lyhytaikaisesti ja tilapäisesti. Kun kyseessä on pitkä maksuaika, niin elämän ikävempiinkin yllätyksiin varautuminen on järkevää ja kannattavaa.

   Lyhytaikaisissa yllätyksissä maksuvapaakuukausi voi pelastaa talouden tasapainon ja estää isompien ongelmien syntymisen. Maksu- tai lyhennysvapaasta kuukaudesta voi koitua lisäkustannuksia, jotka selviävät lainan kilpailutuksella saadun lainatarjouksen ehdoista. Niihin kannattaa perehtyä huolellisesti.

   Kilpailutus ei velvoita hakijaa hyväksymään lainatarjousta ja tarjous muuttuu sitovaksi vasta, kun se on hyväksytty ja vahvistettu molemmin puolin luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa 60 000 euroa eri tarkoituksiin

   60 000 euron laina mahdollistaa vanhojen pienempien lainojen ja luottojen yhdistämisen yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi, jolla voidaan saada tuntuvia säästöjä omaan talouden lainojen hoitokuluissa. Lainalla maksetaan kaikki vanhat hintavat lainat pois, jonka jälkeen maksetaan vain yhden lainan lyhennyksiä ja kuluja.

   60 000 euron lainalla saa myös ostettua uuden vähäpäästöisen auton, joko Suomesta tai ulkomailta. Ulkomailta tuodun vähäpäästöisen auton verotus on kevyempää kuin perinteisen diesel- tai bensa-auton, joka näkyy nopeasti autoilun kustannuksissa.

   Monissa taloissa ja asunto-osakeyhtiöissä eletään kriittisiä aikoja esimerkiksi putkiremontin suhteen, jonka kustannukset voivat nousta hyvin korkeiksi. Taloyhtiöiden on yhä haastavampi saada taloyhtiölainaa ja oma lainaosuus voi olla järkevämpää maksaa kerralla pois, jolloin putkiremontin kustannuksia varten otettua laina luetaan perusparannuslainaksi ja se hyväksytään verovähennyksinä. Tämä tekee lainasta entistä edullisempaa.

   Moni haaveilee omasta erämaatontista tai kesämökistä ja 60 000 euron lainalla saa jo ostettua varsin mukavan kokoisen talon loma-asunnoksi. Jopa vanhoja maatiloija on saatavilla tässä hintaluokassa, jolloin paikkaa voi käyttää myös vakituiseen asumiseen, jos asuminen maaseudulla on mahdollista.

   Erämaatonttien hinnat ovat nousseet suuren kysynnän myötä, mutta 60 000 euron lainalla on mahdollista löytää itselleen sopiva tontti, joka on riittävän kaukana naapureista. Myös kasvukeskusten naapurikunnista voi löytyä sopiva omakotitalotontti tässä hintaluokassa, jossa eläminen on väljempää, mutta työssäkäynti kaupunkiin on kuitenkin mahdollista.

   Tyypilliset lainatyypit 60 000 euron lainalle

   Lainaa 60 000 ilman vakuuksia

   60 000 euron laina ilman vakuuksia vaatii tiettyjen kriteerien täyttymistä. Tyypillisesti tämän kokoluokan lainaan vaaditaan vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja säännölliset ja riittävän isot vuositulot, että takaisinmaksu on mahdollista suunnitellussa maksuaikataulussa. Eri luotonantajilla voi olla myös muita kriteereitä, jotka pitää täyttyä, että laina voidaan myöntää.

   Näin iso laina on helpompi saada rinnakkaishakijan kanssa kuin yksinään ja joillakin luotonantajilla rinnakkaishakija onkin kriteerinä ison lainan myöntämiselle. Rinnakkaishakijan on täytettävä samat kriteerit kuin päähakijankin ja rinnakkaishakijaksi hyväksytään pääsääntöisesti samassa taloudessa asuva henkilö.

   Vakuudettomissa lainoissa ei kysytä lainan käyttötarkoitusta, vakuuksia tai takaajia ja lainan hakijat vastaavat itse lainasta. Koska isoissa lainoissa on pitkä maksuaika, niin omaa elämää kannattaa suunnitella pitkällä aikavälillä ja silloinkin alakanttiin. Lainoja vertaillessa kannattaa tarkistaa mahdollisuus lyhentää lainaa alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin pois ja tarkistaa ehdoista aiheutuuko tästä ylimääräisiä kustannuksia tai pitääkö sitä varten laatia uutta lainasopimusta.

   Summarum kilpailuttaa niin isot kuin pienet lainat hakijan puolesta yhdellä lomakkeella ja esittää tarjoukset samanmuotoisina ja helppolukuisina. Tarjouksissa esitetään aina lainan todellinen vuosikorko ja kustannukset, jolloin piilokulut eivät pääse yllättämään ja lainojen vertailu on selkeää.

   Kilpailutuksen voi tehdä koska tahansa, myös iltaisin ja viikonloppuisin lainan koosta riippumatta. Laina on myös nopeasti hyväksymisen ja vahvistamisen jälkeen käytettävissä, nopeimmillaan koko prosessi on hoidettu yhden päivän aikana. No


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 60 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 60 000 euroa vakuuksilla

   Kun ollaan hakemassa lainaa 60 000 euroa kannattaa ehdottomasti pysähtyä hetkeksi tekemään hieman taustatyötä. Vaikka tänä päivänä on mahdollista saada lainaa 60 000 euroa ilman vakuuksia, tämä ei ole todennäköisesti kaikkein halvin vaihtoehto henkilöasiakkaalle, mikäli hänellä on jotakin pankille vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

   Vakuudet parantavat huomattavasti pankin asemaa lainan myöntäjänä. Kun pankilla on jotakin hakijan omaisuutta niin sanotusti panttina, he voivat huonoimmassa mahdollisessa skenaariossa realisoida sen rahaksi. Tähän tilanteeseen päädytään vain, jos lainan hakija ei pysty suoriutumaan enää takaisin maksuistaan, eivätkä he löydä pankin kanssa uutta sopimusta takaisinmaksun suhteen.

   Vakuudellinen 60 000 euron laina on kuitenkin halvin mahdollinen kulutusluotto, jonka asiakas voi itselleen mistään löytää. Pankin on paljon helpompi pudottaa omaa lainan korkoaan, kun heillä on jotakin vakuutena lainalle. Vakuudeksi usein kelpaavat asunto, kesämökki, osake- ja rahastopääoma ja joskus mahdollisesti auto.

   Myös vakuudellinen laina on syytä aina kilpailuttaa. Aivan kuten vaikkapa asuntolainan kanssa, mitä paremman kilpailutuksen tekee, sitä paremman lopputuloksen todennäköisesti saavuttaa. Kilpailu kannattaa aina, etenkin kun ollaan hakemassa lainaa 60 000 euroa, vaikka se paljonkin aikaa.

   Laina pankkitunnuksilla onnistuu kauttamme nopeasti ja turvallisesti, tee hakemus siis jo tänään!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi voisitko hakea lainaa 60 000 euroa, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 60000 euroa?

   Voit lainavertailun avulla tarkistaa, mistä kaikkialta voit saada lainaa 60000 euroa.

   Yhden lomakkeen täyttämällä saat useilta pankeilta ja rahalaitoksilta sinulle tarkoitetut lainatarjoukset, joista voit valita parhaan.

   Mikä on edullinen korko 60000 euron lainalle?

   Keskimäärin 60000 euron lainalle edullinen korko on 5-10 prosenttia.

   Lainan hintaan vaikuttavat myös laina-aika sekä lainan muut kustannukset, jotka voivat nostaa lainan hintaa, vaikka lainan korko olisikin edullinen.

   Lainoja vertaillessa kiinnitä huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon. Lainalaskurin avulla selvität lainan kulut helposti.

   Kannattaako 60000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä. 60000 euron laina kannattaa kilpailuttaa, sillä se säästää sinulta aikaa ja rahaa.

   Kilpailuttaminen ei sido sinua vielä mihinkään ja voit vain tarkistaa, millaista lainaa sinun olisi mahdollista saada.