Lainaa 1000 euroa

Mitä eri käyttötarkoituksia löytyy 1000 euron lainalle? Ja ennen kaikkea, mistä voin löytää edullisen 1000 lainan? Tässä artikkelissa löydät vastauksia molempiin kysymyksiin.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Lainaa 1000 euroa netistä

   Onko sinulla tarve uuteen tai käytettyyn autoon, menikö tarpeellinen kodinkone rikki yllättäen, kaipaako asunto pientä pintaremonttia tai tarve pienelle irtiotolle arjessa olisi enemmän kuin paikallaan?Pankkitiliä katsoessa tilanne voi olla se, ettei rahaa ole mihinkään ylimääräiseen. Lainaa ei ole järkevää ottaa hetken mielijohteesta, vaan päätös kannattaa tehdä pienen pohdiskelun jälkeen.

   Toisinaan on järkevää helpottaa tilannetta ottamalla lainaa 1000 euroa. Näin taloudelliset paineet voi jakaa useammalle kuukaudelle, mutta avun tilanteeseen saa välittömästi. Ihmiset tekevät aina vain tietoisempia ratkaisuja kaikilla elämän osa-alueilla.

   Vaikka emme olisi alan asiantuntijoita, niin tiedon saanti on helppoa ja saamme peruskäsityksen miten asioiden kuuluisi olla. Tämä pätee myös omaan taloudelliseen tilanteeseen ja lainanhakuun.

   Jokainen tarvitsee lainaa jossain vaiheessa elämää ja ajatus siihen liittyvistä asioista voi tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta, oli kyse sitten pienen tai suuren summan hakemisesta. Nettiyhteyksien yleistymisen jälkeen kaikki palvelut ovat lähellä asiakkaita, niin myös rahan tarpeen tullessa.

   Hakuprosessia auttamaan on kehitetty Summarumin lainahaku palvelu. Hakijan ei tarvitse sopia tapaamisia eri pankkien tai rahoitusyritysten kanssa, vaan tarjoukset saa kätevästi yli 30 pankilta ja rahoituslaitosta täyttämällä hakemuksen netissä.

   Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja saadut tarjoukset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Tämä ei sido vielä hakijaa mihinkään, vaan lopullinen sopimus tehdään tarjouksen hyväksymisen jälkeen lainanantajan kanssa.


   Löydä edullisinta lainaa 1000 euron arvosta

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 1000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä
   Summarum Logo

   Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullinen laina netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kilpailuta ja vertaile lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Kilpailuttamalla lainat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 1 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainan haku voi tuntua haasteelta, kun siihen liittyy niin monia eri osa-alueita. Ensinnäkin hakijalla tulisi olla hallinnassa taloustiedon perussanasto ja niiden merkitys, jotta voisi ymmärtää milloin laina on oikeasti itselle edullinen.

   Jos käsitystä ei siitä ole, niin rahoitustahot voivat tehdä itselleen edullisen tarjouksen, ajattelematta asiakasta sen enempää. Toisekseen haastetta tuo se, kun palveluvalikoima on erittäin laaja. Lainaa voi hakea eri tarkoituksiin ja se vaikuttaa samalla myös korkoon.

   Kulutusluotto ei välttämättä ole järkevin tapa ottaa lainaa remonttiin tai auton ostoon. Asiakkaalle ei riitä lainaa ottaessa pelkästään korkojen vertailu, koska lainanantajien välillä on suuria eroja palvelumaksuissa, tilinhoitomaksuissa ja muissa lisäkuluissa.

   Nämä luonnollisesti vaikuttavat suuresti siihen, mitkä ovat otetun lainan lopulliset kulut. Tästä monimutkaiselta kuulostavasta paketista johtuen hyvin usein henkilö päätyy hakemaan lainaa omasta pankistaan, kun mielenkiintoa tai aikaa asioiden selvittämiseen ei riitä.

   Se ei välttämättä ole mikään edullisin ratkaisu. Lainatarjousten saamiseksi ei enää tarvitse sopia tapaamisia moniin eri pankkeihin tai järjestää aikaa tarjouksien pyyntöön useilta yksityisiltä rahoittajilta.

   Summarumin lainavertailun tyylisten palveluiden avulla lainatarjoukset saa käsiin nopeasti ja vaivattomasti. Lukuisten lomakkeiden täyttäminen yksitellen on todella hidasta. Samat tarjoukset on palvelun avulla mahdollista saada täyttämällä vain yksi ainoa lomake.

   Näin helposti ja vaivattomasti on mahdollista löytää lainalle halvin mahdollinen korko helposti, turvallisesti ja nopeasti.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Mistä laina 1000 euron edestä?

   Monet rahoituslaitokset sekä tarjoavat lainaa myös alta tuhannen euron. Nämä pienlainat ovat hyvin kysyttyjä moneen eri tarkoitukseen. Kun tilillä on laina 1000 euron edestä, se kannattaa kuitenkin käyttää fiksusti.

   Mutta mistä löytöisin halvimman laina 1000 euron edestä? Summarum voi auttaa tässä kohtaa. Kilpailutamme kymmeniä rahoituslaitoksia puolestasi etsimällä juuri sinulle edullisimman lainan 1000 eurolla tai sitä suuremmalla summalla.

   Lainaa 1 000 euroa eri tarkoituksiin

   Toisinaan tulee tilanteita, jolloin rahaa tarvitaan enemmän kuin on säästöjä. Luonnollisesti siinä tilanteessa kuvioon tulevat mukaan erilaiset lainat. Ennen sopimuksen allekirjoittamista tulee kuitenkin pohtia tarkkaan onko se oikeasti tarpeellinen ja tiedostaa omat taloudelliset rajat.

   Markkinoilla on useita eri lainatyyppejä eri käyttötarkoituksiin. Suomessa näistä suosituin on kuluttajaluotto. Lainaa haetaan kuitenkin sen mukaan mihin rahaa tarvitaan, koska se vaikuttaa maksettaviin korkoihin ja kuluihin.

   Voi siis olla merkittävästi edullisempaa hakea esimerkiksi remonttiin kulutusluoton sijaan remonttilainaa. Kulutusluotolla tarkoitetaan kertaluontoista lainaa, joka nostetaan nimensä mukaan kuluttamista varten.

   Lainanottajan kannalta edullisin vaihtoehto on vakuudellinen laina, jossa rahaa vastaan pantiksi annetaan esimerkiksi auto tai asunnon. Vakuudettomat lainat ovat yleensä kuluiltaan hieman kalliimpia, mutta niiden hakeminen on huomattavasti nopeampaa. Parhaimmillaan rahat ovat hakijan käytettävissä vain muutamassa tunnissa.

   Kuluttajaluotto sopii esimerkiksi silloin, kun tarvitaan uusi kodinkone rikkoutuneet tilalle, lisävaroja matkalle lähtiessä tai itselle tärkeään harrastukseen tarvittavien varusteiden hankintaan.

   Kun mielessä on auton ostaminen tai remontin tekeminen, niin poikkeuksetta näissä tilanteissa omat varat eivät riitä ja puuttuvat varat saadaan hakemalla lainaa. Näissä tapauksissa kannattaa kääntyä niille räätälöityjen lainojen puoleen.

   Kulutusluoton tapaan lainakuluihin näissäkin tapauksissa on merkitys sillä haetaanko lainaa vakuudellisena vai ilman vakuutusta. Oli tarve mihin käyttötarkoitukseen hyvänsä, niin laina kannattaa kilpailuttaa. Suuntaa lainasta koituville koroille ja kuluille saa välittömästi Summarumin lainalaskurin avulla.

   Tyypilliset lainatyypit 1000 euron lainalle

   Lainaa 1000 euroa heti

   Lainan tarve on toisinaan kiireellinen ja voi tuntua siltä, ettei aikaa ole tarjousten pyytämiseen ja edullisimman ratkaisun selvittämiseen. Tämä tunne on kuitenkin väärä, sillä hakemalla lainaa verkosta rahat voi saada parhaimmillaan käyttöön jopa saman päivän aikana.

   Suurin osa Summarumin lainatyypeistä on vakuudettomia. Tällä tarkoitetaan lainaa, joka myönnetään ilman vakuuksia. Se on lainanantajan kannalta riski, koska lainanantajan joutuessa maksukyvyttömäksi rahoja ei ole mahdollista saada takaisin.

   Tästä syystä suuria lainoja ei ole mahdollista saada ilman vakuuksia tai lainan takausta. Pieniä summia vakuudetonta lainaa on mahdollista saada nopeasti ja vaivattomasti. Näissä tapauksissa hakijan tilanteen selvittäminen on nopeampaa, eikä todisteita taloudellisesta tilanteesta tarvitse toimittaa samassa määrin, kun suurempia summia hakiessa.

   Tällä hetkellä korkotaso on matala, joten pankit ja rahoitusyritykset pystyvät tarjoamaan kaikki lainatyypit kohtuullisen edullisesti. Ennen sopimuksen allekirjoitusta kannattaa vertailla lainan todellista vuosikorkoa.

   Näin saa käsityksen siitä onko tarjous järkevä kaikkien lainaan liitettyjen kustannusten kanssa. Kun lainan tarve on välitöntä, niin pieniä summia on mahdollista saada omaan käyttöön vain muutaman päivän sisällä. Tämä vaatii kuitenkin sen, että hakija on luottokelpoinen.

   Lainanantajat hyödyntävät hakijaa arvioidessa niin kutsuttua pistejärjestelmää, jossa lainattavan summan määrä kasvaa henkilön tulotason, ammatin, muiden lainojen ja mahdollisten luottohäiriöiden mukaan. Kelpoisuutta lainansaajaksi ei tarvitse itse pohtia, vaan se selvitetään puolestasi pyytämällä lainatarjouksen Summarumin kotisivuilta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 1000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 1000 euroa – kilpailuta lainatarjoukset

   Oli sinulla hakusessa iso tai pieni lainasumma, kannattaa lainojen kilpailuttaminen aina. Lainojen kilpailuttaminen on prosessi, jonka avulla voit varmistaa löytäväsi kaikista edullisimman ja muutenkin sopivimman lainavaihtoehdon.

   Lainojen kilpailutus onnistuu verkon kautta kätevästi. Siinä missä asiakkaiden täytyi ennen juosta kivijalkapankeissa lainatarjousten perässä, hoituu kaikki nykyään ainoastaan yhden sähköisen lomakkeen avulla.

   Täyttämällä sähköisen lomakkeen, henkilö mahdollistaa edullisimman lainan löytämisen. Lomakkeeseen täytetään lainan sekä sen hakijan perustiedot, jonka jälkeen lomake välitetään eteenpäin useille eri lainaa tarjoaville toimijoille.

   Nämä pankit ja muut lainanmyöntäjät tekevät sinulle omat lainatarjouksensa, joista lainat kilpailuttava yritys valitsee edullisimmat ja välittää ne takaisin sinulle.

   Sisältä tutkittuna monimutkainen prosessi näyttäytyy kuitenkin asiakkaalle äärimmäisen helppona ja yksinkertaisena. Täyttämällä nopean lomakkeen, vastaanotat sähköpostiisi sen hetken parhaat lainatarjoukset.

   Sinun on helppo hyväksyä tarjous sähköpostista, mutta halutessasi voit myös jättää tarjoukset huomioimatta. Lainojen kilpailutus ei sido mihinkään ja voit hylätä tarjoukset yksinkertaisesti jättämällä ne hyväksymättä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi 1000 euron lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 1000 euroa?

   Hae lainaa 1000 euroa helposti lainavertailun kautta. Kilpailuta 1000 euron laina verkossa, niin saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista valita paras lainatarjous.

   Mikä on edullinen korko 1000 euron lainalle?

   Edullinen korko 1000 euron lainalle pitää lainan kokonaiskustannukset pieninä. Valitse 1000 euron lainalle edullinen korko ja tarkista, että lainan muut kulut pitävät lainan todelliset kokonaiskustannukset myös maltillisina.

   Keskimäärin 5-10 prosentin korko on edullinen 1000 euron lainalle, mutta edullinen laina on muutakin kuin edullinen korko.

   Kannattaako 1000 euron laina kilpailuttaa?

   1000 euron lainan kilpailuttaminen kannattaa ehdottomasti, koska sillä säästää selvää rahaa.

   Laina on helppo kilpailuttaa verkossa lainavertailun avulla. Tietojen täyttäminen ei vie kauaa eikä se vielä sido mihinkään.