Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 1000 euroa

Hae lainaa 1000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae lainaa 1000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 1000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa 1000 euroa kauttamme

Onko sinulla tarve uuteen tai käytettyyn autoon, menikö tarpeellinen kodinkone rikki yllättäen, kaipaako asunto pientä pintaremonttia tai tarve pienelle irtiotolle arjessa olisi enemmän kuin paikallaan? Mietitkö mistä 1000 euroa lainaa järjestyisi nopeasti ja luotettavasti?

Olet oikeassa paikassa.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Toisinaan on järkevää helpottaa taloudellista tilannetta ottamalla lainaa 1000€ laina. Näin yllättävät taloudelliset paineet on mahdollista jakaa useammalle kuukaudelle, mutta avun tilanteeseen saa välittömästi.

Jokainen tarvitsee lainaa jossain vaiheessa elämää ja ajatus siihen liittyvistä asioista voi tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta, oli kyse sitten pienen tai suuren summan hakemisesta.

Summarumin lainanhakupalvelu on loistava väline kilpailutuksen tekemiseen. Sinun ei tarvitse sopia tapaamisia eri pankkien tai rahoitusyritysten kanssa, vaan saat tarjoukset kätevästi yli 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä yksinkertaisesti täyttämällä hakemuksen netissä.

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja saadut tarjoukset ovat selkeässä sekä ymmärrettävässä muodossa. 1000 euron lainojen kilpailuttaminen ei sido vielä mihinkään, vaan lopullinen sopimus tehdään tarjouksen hyväksymisen jälkeen lainanantajan kanssa.

Mistä laina 1000 euron edestä?

Monet rahoitusyhtiöt sekä pankit tarjoavat lainaa myös alta tuhannen euron. Nämä pienlainat ovat hyvin kysyttyjä moneen eri tarkoitukseen. Kun tilillä on laina 1000 euron edestä, se kannattaa kuitenkin käyttää fiksusti.

Mutta mistä löytää halvin laina 1000 euron edestä? Anna meidän auttaa. Kilpailutamme kymmeniä rahoitusyhtiöitä puolestasi etsimällä juuri sinulle edullisimman lainan 1000 eurolla tai sitä suuremmalla summalla.

Esimerkiksi joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tarve lainalle on vain 1 000 euroa.

Hae lainaa 1000 euroa näin

 1. Täytä hakemus 1000 euron lainalle.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Ensimmäiset tarjoukset saat miltei heti.
 4. Vertaile tarjoukset rauhassa.
 5. Hyväksy paras tarjous 1000e lainalle.

1000 euron lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Voit jättää kaikki tarjoukset halutessasi hyväksymättä.

Kenelle myönnetään 1000 euron laina?

Kun haet lainaa 1000 euroa sinulta edellytetään näiden kriteerien täyttämistä:

 • Täysi-ikäisyys
 • Puhtaat luottotiedot
 • Säännölliset tulot
 • Vakituinen koti Suomessa

Lainaa 1 000 euroa eri tarkoituksiin

 • Auton vaihtaminen uudempaan
 • Kodin tai kesämökin remontti
 • Ulkomaanmatka
 • Välineitä harrastamiseen
 • Uusi kodinkone hajonneen tilalle

Toisinaan eteen tulee tilanteita, jolloin rahaa tarvitaan enemmän kuin säästöjä on kertynyt. Luonnollisesti silloin kuvioon astuvat mukaan erilaiset lainat. Ennen sopimuksen allekirjoittamista sinun tulee kuitenkin pohtia tarkkaan onko 1000 euron laina oikeasti tarpeellinen ja onko sinulla vara maksaa se takaisin.

Markkinoilla on useita eri lainatyyppejä eri käyttötarkoituksiin. Suomessa näistä suosituin on kulutusluotto. 1000 e laina kulutusluottona on yksi yleisimmistä summista, mutta myös tätä suurempia summia myönnetään jatkuvasti.

Kun pohdit 1000 euron lainan ottamista, kannattaa sinun tuntea erilaiset lainatyypit ja vertailla niitä. Esimerkiksi keittiön uudistukseen kannattaa hakea tavanomaisen kulutusluoton sijaan remonttilainaa.

Tiesitkö?

Lainanottajana kannaltasi edullisin vaihtoehto on vakuudellinen laina, jossa rahaa vastaan pantiksi annetaan esimerkiksi auto tai asunnon.

Vakuudettomat lainat ovat yleensä kuluiltaan hieman kalliimpia, mutta niiden hakeminen on huomattavasti nopeampaa. Parhaimmillaan rahat ovat käytettävissä vain muutamassa tunnissa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kulutusluotto sopii esimerkiksi silloin, kun tarvitaan uusi kodinkone rikkoutuneentilalle, lisävaroja matkalle lähtiessä tai itselle tärkeään harrastukseen tarvittavien varusteiden hankintaan.

Kun mielessä on auton ostaminen lainalla tai remontin tekeminen, näissä tilanteissa omat varat eivät välttämättä riitä ja puuttuvat varat saadaan hakemalla lainaa. Näissä tapauksissa sinun kannattaa kääntyä niille räätälöityjen lainojen puoleen.

Kulutusluoton tapaan lainakulujen suhteen näissäkin tapauksissa on suuri merkitys sillä haetko vakuudetonta lainaa vai vai 1000 euroa lainaa ilman vakuutta.

Oli tarve mihin käyttötarkoitukseen hyvänsä, kilpailuta lainat. Summarumin lainalaskuri antaa sinulle suuntaa siitä, millaisia korkoja ja kuluja lainalle olisi tiedossa.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainaa 1000 euroa heti

Kun tarvitset lainaa 1000 euroa heti, ei ole aikaa hukattavaksi.

Lainan tarve on toisinaan kiireellinen ja sinusta voi tuntua siltä, ettei aikaa ole tarjousten pyytämiseen ja edullisimman ratkaisun selvittämiseen. Tämä tunne on kuitenkin väärä, sillä hakemalla 1000e lainaa netistä, voit saada rahat parhaimmillaan käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Kun tarvitset lainaa nopeasti, aloita kilpailuttaminen avullamme. Etenkin pieniä summia vakuudetonta lainaa on mahdollista saada nopeasti ja vaivattomasti.

Taloudellisen tilanteesi selvittäminen on nopeampaa, eikä todisteita taloudellisesta tilanteesta tarvitse toimittaa samassa määrin kuin suurempia summia haettaessa.

Korkotason ollessa matalalla, pankit ja rahoitusyhtiöt pystyvät tarjoamaan kaikki lainatyypit kohtuullisen edullisesti. Ennen sopimuksen allekirjoitusta sinun kannattaa kuitenkin vertailla lainan todellista vuosikorkoa.

Näin saat käsityksen siitä onko tarjous järkevä kaikkien lainaan liitettyjen kustannusten kanssa.

Lainanantajat hyödyntävät hakijaa arvioidessa niin kutsuttua pistejärjestelmää, jossa lainattavan summan määrä kasvaa henkilön tulotason, ammatin, muiden lainojen ja mahdollisten luottohäiriöiden mukaan.

Kelpoisuutta lainansaajaksi ei sinun itse tarvitse sen enempää pohtia. Saat selville kelpoisuutesi kun pyydät kauttamme tarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

1000€ laina – kilpailuta ja löydä edullisin vaihtoehto

Oli sinulla hakusessa laina 1000 euroa tai suurempikin summa. kannattaa lainojen kilpailuttaminen aina. Lainojen kilpailuttaminen on prosessi, jonka avulla voit varmistaa löytäväsi kaikista edullisimman ja muutenkin sopivimman lainavaihtoehdon.

Lainojen kilpailutus onnistuu avullamme kätevästi. Siinä missä asiakkaiden täytyi ennen juosta kivijalkapankeissa lainatarjousten perässä, hoituu kaikki nykyään ainoastaan yhden sähköisen lomakkeen avulla.

Täyttämällä sähköisen lomakkeen mahdollistat edullisimman 1000 euron lainan löytämisen. Lomakkeeseen täytät lainan sekä hakijan perustiedot, jonka jälkeen lomake välitetään eteenpäin useille eri lainaa tarjoaville toimijoille.

Huomioi, että joissakin tapauksissa rahoitusyhtiöt tarjoavat myös työttömälle lainaa.

Sisältä tutkittuna monimutkainen prosessi näyttäytyy asiakkaalle äärimmäisen helppona ja yksinkertaisena. Täytä vain lomake ja saat pian sähköpostiisi sen hetken parhaat lainatarjoukset. Näin helppo laina löytyy nopeasti.

Sinun on helppo hyväksyä tarjous sähköpostista, mutta halutessasi voit myös jättää kaikki tarjoukset huomioimatta. Lainojen kilpailutus ei sido mihinkään ja voit hylätä tarjoukset yksinkertaisesti jättämällä ne hyväksymättä.

Laina 1000 euroa ja eri käyttötarkoitukset

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 1000 euroa?

Hae lainaa 1000 euroa helposti lainavertailun kautta. Kilpailuta 1000 euron laina verkossa, niin saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista valita paras lainatarjous.

Mikä on edullinen korko 1000 euron lainalle?

Edullinen korko 1000 euron lainalle pitää lainan kokonaiskustannukset pieninä. Valitse 1000 euron lainalle edullinen korko ja tarkista, että lainan muut kulut pitävät lainan todelliset kokonaiskustannukset myös maltillisina.

Keskimäärin 5-10 prosentin korko on edullinen 1000 euron lainalle, mutta edullinen laina on muutakin kuin edullinen korko.

Kannattaako 1000 euron laina kilpailuttaa?

1000 euron lainan kilpailuttaminen kannattaa ehdottomasti, koska sillä säästää selvää rahaa.

Laina on helppo kilpailuttaa verkossa lainavertailun avulla. Tietojen täyttäminen ei vie kauaa eikä se vielä sido mihinkään.