Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 1000 euroa

   Lainaa 1000 euroa

   1000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 2000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa 1000 euroa netistä

   Onko sinulla tarve uuteen tai käytettyyn autoon, menikö tarpeellinen kodinkone rikki yllättäen, kaipaako asunto pientä pintaremonttia tai tarve pienelle irtiotolle arjessa olisi enemmän kuin paikallaan?

   Pankkitiliä katsoessa tilanne voi olla se, ettei rahaa ole mihinkään ylimääräiseen. Lainaa ei ole järkevää ottaa hetken mielijohteesta, vaan päätös kannattaa tehdä pienen pohdiskelun jälkeen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Toisinaan on järkevää helpottaa tilannetta ottamalla lainaa 1000 euroa. Näin taloudelliset paineet voi jakaa useammalle kuukaudelle, mutta avun tilanteeseen saa välittömästi. Ihmiset tekevät aina vain tietoisempia ratkaisuja kaikilla elämän osa-alueilla.

   Vaikka emme olisi alan asiantuntijoita, niin tiedon saanti on helppoa ja saamme peruskäsityksen miten asioiden kuuluisi olla. Tämä pätee myös omaan taloudelliseen tilanteeseen ja lainanhakuun.

   Jokainen tarvitsee lainaa jossain vaiheessa elämää ja ajatus siihen liittyvistä asioista voi tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta, oli kyse sitten pienen tai suuren summan hakemisesta. Nettiyhteyksien yleistymisen jälkeen kaikki palvelut ovat lähellä asiakkaita, niin myös rahan tarpeen tullessa.

   Hakuprosessia auttamaan on kehitetty Summarumin lainahaku palvelu. Hakijan ei tarvitse sopia tapaamisia eri pankkien tai rahoitusyritysten kanssa, vaan tarjoukset saa kätevästi yli 30 pankilta ja rahoituslaitosta täyttämällä hakemuksen netissä.

   Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja saadut tarjoukset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Tämä ei sido vielä hakijaa mihinkään, vaan lopullinen sopimus tehdään tarjouksen hyväksymisen jälkeen lainanantajan kanssa.

   Mistä laina 1000 euron edestä?

   Monet rahoituslaitokset sekä tarjoavat lainaa myös alta tuhannen euron. Nämä pienlainat ovat hyvin kysyttyjä moneen eri tarkoitukseen. Kun tilillä on laina 1000 euron edestä, se kannattaa kuitenkin käyttää fiksusti.

   Mutta mistä löytöisin halvimman laina 1000 euron edestä? Summarum voi auttaa tässä kohtaa. Kilpailutamme kymmeniä rahoituslaitoksia puolestasi etsimällä juuri sinulle edullisimman lainan 1000 eurolla tai sitä suuremmalla summalla.

   Joustoluotto voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tarve lainalle on vain 1 000 euroa.

   Lainaa 1 000 euroa eri tarkoituksiin

   • Auton vaihtaminen uudempaan
   • Kodin tai kesämökin remontti
   • Ulkomaanmatka
   • Välineitä harrastamiseen
   • Uusi kodinkone hajonneen tilalle

   Toisinaan tulee tilanteita, jolloin rahaa tarvitaan enemmän kuin on säästöjä. Luonnollisesti siinä tilanteessa kuvioon tulevat mukaan erilaiset lainat. Ennen sopimuksen allekirjoittamista tulee kuitenkin pohtia tarkkaan onko se oikeasti tarpeellinen ja tiedostaa omat taloudelliset rajat.

   Markkinoilla on useita eri lainatyyppejä eri käyttötarkoituksiin. Suomessa näistä suosituin on kuluttajaluotto. Lainaa haetaan kuitenkin sen mukaan mihin rahaa tarvitaan, koska se vaikuttaa maksettaviin korkoihin ja kuluihin.

   Voi siis olla merkittävästi edullisempaa hakea esimerkiksi remonttiin kulutusluoton sijaan remonttilainaa. Kulutusluotolla tarkoitetaan kertaluontoista lainaa, joka nostetaan nimensä mukaan kuluttamista varten.

   Lainanottajan kannalta edullisin vaihtoehto on vakuudellinen laina, jossa rahaa vastaan pantiksi annetaan esimerkiksi auto tai asunnon. Vakuudettomat lainat ovat yleensä kuluiltaan hieman kalliimpia, mutta niiden hakeminen on huomattavasti nopeampaa. Parhaimmillaan rahat ovat hakijan käytettävissä vain muutamassa tunnissa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kuluttajaluotto sopii esimerkiksi silloin, kun tarvitaan uusi kodinkone rikkoutuneet tilalle, lisävaroja matkalle lähtiessä tai itselle tärkeään harrastukseen tarvittavien varusteiden hankintaan.

   Kun mielessä on auton ostaminen tai remontin tekeminen, niin poikkeuksetta näissä tilanteissa omat varat eivät riitä ja puuttuvat varat saadaan hakemalla lainaa. Näissä tapauksissa kannattaa kääntyä niille räätälöityjen lainojen puoleen.

   Kulutusluoton tapaan lainakuluihin näissäkin tapauksissa on merkitys sillä haetaanko lainaa vakuudellisena vai ilman vakuutusta. Oli tarve mihin käyttötarkoitukseen hyvänsä, niin kilpailuta lainat. Suuntaa lainasta koituville koroille ja kuluille saa välittömästi Summarumin lainalaskurin avulla.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa 1000 euroa heti

   Lainan tarve on toisinaan kiireellinen ja voi tuntua siltä, ettei aikaa ole tarjousten pyytämiseen ja edullisimman ratkaisun selvittämiseen. Tämä tunne on kuitenkin väärä, sillä hakemalla lainaa verkosta rahat voi saada parhaimmillaan käyttöön jopa saman päivän aikana.

   Suurin osa Summarumin lainatyypeistä on vakuudettomia. Tällä tarkoitetaan lainaa, joka myönnetään ilman vakuuksia. Se on lainanantajan kannalta riski, koska lainanantajan joutuessa maksukyvyttömäksi rahoja ei ole mahdollista saada takaisin.

   Tästä syystä suuria lainoja ei ole mahdollista saada ilman vakuuksia tai lainan takausta. Pieniä summia vakuudetonta lainaa on mahdollista saada nopeasti ja vaivattomasti. Näissä tapauksissa hakijan tilanteen selvittäminen on nopeampaa, eikä todisteita taloudellisesta tilanteesta tarvitse toimittaa samassa määrin, kun suurempia summia hakiessa.

   Tällä hetkellä korkotaso on matala, joten pankit ja rahoitusyritykset pystyvät tarjoamaan kaikki lainatyypit kohtuullisen edullisesti. Ennen sopimuksen allekirjoitusta kannattaa vertailla lainan todellista vuosikorkoa.

   Näin saa käsityksen siitä onko tarjous järkevä kaikkien lainaan liitettyjen kustannusten kanssa. Kun lainan tarve on välitöntä, niin pieniä summia on mahdollista saada omaan käyttöön vain muutaman päivän sisällä. Tämä vaatii kuitenkin sen, että hakija on luottokelpoinen.

   Lainanantajat hyödyntävät hakijaa arvioidessa niin kutsuttua pistejärjestelmää, jossa lainattavan summan määrä kasvaa henkilön tulotason, ammatin, muiden lainojen ja mahdollisten luottohäiriöiden mukaan. Kelpoisuutta lainansaajaksi ei tarvitse itse pohtia, vaan se selvitetään puolestasi pyytämällä lainatarjouksen Summarumin kotisivuilta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa 1000 euroa – kilpailuta lainatarjoukset

   Oli sinulla hakusessa iso tai pieni lainasumma, kannattaa lainojen kilpailuttaminen aina. Lainojen kilpailuttaminen on prosessi, jonka avulla voit varmistaa löytäväsi kaikista edullisimman ja muutenkin sopivimman lainavaihtoehdon.

   Lainojen kilpailutus onnistuu verkon kautta kätevästi. Siinä missä asiakkaiden täytyi ennen juosta kivijalkapankeissa lainatarjousten perässä, hoituu kaikki nykyään ainoastaan yhden sähköisen lomakkeen avulla.

   Täyttämällä sähköisen lomakkeen, henkilö mahdollistaa edullisimman lainan löytämisen. Lomakkeeseen täytetään lainan sekä sen hakijan perustiedot, jonka jälkeen lomake välitetään eteenpäin useille eri lainaa tarjoaville toimijoille. Huomioi, että joissakin tapauksissa rahoitusyhtiöt tarjoavat myös työttömälle lainaa.

   Nämä pankit ja muut lainanmyöntäjät tekevät sinulle omat lainatarjouksensa, joista lainat kilpailuttava yritys valitsee edullisimmat ja välittää ne takaisin sinulle.

   Sisältä tutkittuna monimutkainen prosessi näyttäytyy kuitenkin asiakkaalle äärimmäisen helppona ja yksinkertaisena. Täyttämällä lomakkeen, vastaanotat sähköpostiisi sen hetken parhaat lainatarjoukset ja helppo laina löytyy nopeasti.

   Sinun on helppo hyväksyä tarjous sähköpostista, mutta halutessasi voit myös jättää tarjoukset huomioimatta. Lainojen kilpailutus ei sido mihinkään ja voit hylätä tarjoukset yksinkertaisesti jättämällä ne hyväksymättä.

   Käyttötarkoituksia 1000 euron lainalle

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 1000 euroa?

   Hae lainaa 1000 euroa helposti lainavertailun kautta. Kilpailuta 1000 euron laina verkossa, niin saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista valita paras lainatarjous.

   Mikä on edullinen korko 1000 euron lainalle?

   Edullinen korko 1000 euron lainalle pitää lainan kokonaiskustannukset pieninä. Valitse 1000 euron lainalle edullinen korko ja tarkista, että lainan muut kulut pitävät lainan todelliset kokonaiskustannukset myös maltillisina.

   Keskimäärin 5-10 prosentin korko on edullinen 1000 euron lainalle, mutta edullinen laina on muutakin kuin edullinen korko.

   Kannattaako 1000 euron laina kilpailuttaa?

   1000 euron lainan kilpailuttaminen kannattaa ehdottomasti, koska sillä säästää selvää rahaa.

   Laina on helppo kilpailuttaa verkossa lainavertailun avulla. Tietojen täyttäminen ei vie kauaa eikä se vielä sido mihinkään.