Lainaa 1000 euroa

Mitä eri käyttötarkoituksia löytyy 1000 euron lainalle? Lue alta.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa 1000 euroa netistä

   Onko sinulla tarve uuteen tai käytettyyn autoon, menikö tarpeellinen kodinkone rikki yllättäen, kaipaako asunto pientä pintaremonttia tai tarve pienelle irtiotolle arjessa olisi enemmän kuin paikallaan?


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 1000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Pankkitiliä katsoessa tilanne voi olla se, ettei rahaa ole mihinkään ylimääräiseen. Lainaa ei ole järkevää ottaa hetken mielijohteesta, vaan päätös kannattaa tehdä pienen pohdiskelun jälkeen.

   Toisinaan on järkevää helpottaa tilannetta ottamalla lainaa 1000 euroa. Näin taloudelliset paineet voi jakaa useammalle kuukaudelle, mutta avun tilanteeseen saa välittömästi. Kuluttajat tekevät aina vain tietoisempia ratkaisuja kaikilla elämän osa-alueilla.

   Vaikka emme olisi alan asiantuntijoita, niin tiedon saanti on helppoa ja saamme peruskäsityksen miten asioiden kuuluisi olla. Tämä pätee myös omaan taloudelliseen tilanteeseen ja lainanhakuun.

   Jokainen tarvitsee lainaa jossain vaiheessa elämää ja ajatus siihen liittyvistä asioista voi tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta, oli kyse sitten pienen tai suuren summan hakemisesta. Nettiyhteyksien yleistymisen jälkeen kaikki palvelut ovat lähellä kuluttajaa, niin myös rahan tarpeen tullessa.

   Hakuprosessia auttamaan on kehitetty Summarumin lainahaku palvelu. Hakijan ei tarvitse sopia tapaamisia eri pankkien tai rahoitusyritysten kanssa, vaan tarjoukset saa kätevästi yli 30 pankilta ja rahalaitokselta täyttämällä hakemuksen netissä.

   Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja saadut tarjoukset ovat selkeitä ja ymmärrettäviä. Tämä ei sido vielä hakijaa mihinkään, vaan lopullinen sopimus tehdään tarjouksen hyväksymisen jälkeen lainanantajan kanssa.

   Lainaa 1 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainan haku voi tuntua haasteelta, kun siihen liittyy niin monia eri osa-alueita. Ensinnäkin hakijalla tulisi olla hallinnassa taloustiedon perussanasto ja niiden merkitys, jotta voisi ymmärtää milloin laina on oikeasti itselle edullinen.

   Jos käsitystä ei siitä ole, niin rahoitustahot voivat tehdä itselleen edullisen tarjouksen, ajattelematta kuluttajaa sen enempää. Toisekseen haastetta tuo se, kun palveluvalikoima on erittäin laaja. Lainaa voi hakea eri tarkoituksiin ja se vaikuttaa samalla myös korkoon.

   Kulutusluotto ei välttämättä ole järkevin tapa ottaa lainaa remonttiin tai auton ostoon. Kuluttajalle ei riitä lainaa ottaessa pelkästään korkojen vertailu, koska lainanantajien välillä on suuria eroja palvelumaksuissa, tilinhoitomaksuissa ja muissa lisäkuluissa.

   Nämä luonnollisesti vaikuttavat suuresti siihen, mitkä ovat otetun lainan lopulliset kulut. Tästä monimutkaiselta kuulostavasta paketista johtuen hyvin usein kuluttaja päätyy hakemaan lainaa omasta pankistaan, kun mielenkiintoa tai aikaa asioiden selvittämiseen ei riitä.

   Se ei välttämättä ole mikään edullisin ratkaisu. Lainatarjousten saamiseksi ei enää tarvitse sopia tapaamisia moniin eri pankkeihin tai järjestää aikaa tarjouksien pyyntöön useilta yksityisiltä rahoittajilta.

   Summarumin lainavertailun tyylisten palveluiden avulla lainatarjoukset saa käsiin nopeasti ja vaivattomasti. Lukuisten lomakkeiden täyttäminen yksitellen on todella hidasta. Samat tarjoukset on palvelun avulla mahdollista saada täyttämällä vain yksi ainoa lomake.

   Näin helposti ja vaivattomasti on mahdollista löytää lainalle halvin mahdollinen korko helposti, turvallisesti ja nopeasti.

   Lainaa 1 000 euroa eri tarkoituksiin

   Toisinaan tulee tilanteita, jolloin rahaa tarvitaan enemmän kuin on säästöjä. Luonnollisesti siinä tilanteessa kuvioon tulevat mukaan erilaiset lainat. Ennen sopimuksen allekirjoittamista tulee kuitenkin pohtia tarkkaan onko se oikeasti tarpeellinen ja tiedostaa omat taloudelliset rajat.

   Markkinoilla on useita eri lainatyyppejä eri käyttötarkoituksiin. Suomessa näistä suosituin on kuluttajaluotto. Lainaa haetaan kuitenkin sen mukaan mihin rahaa tarvitaan, koska se vaikuttaa maksettaviin korkoihin ja kuluihin.

   Voi siis olla merkittävästi edullisempaa hakea esimerkiksi remonttiin kulutusluoton sijaan remonttilainaa. Kulutusluotolla tarkoitetaan kertaluontoista lainaa, joka nostetaan nimensä mukaan kuluttamista varten.

   Lainanottajan kannalta edullisin vaihtoehto on vakuudellinen laina, jossa rahaa vastaan pantiksi annetaan esimerkiksi auto tai asunnon. Vakuudettomat lainat ovat yleensä kuluiltaan hieman kalliimpia, mutta niiden hakeminen on huomattavasti nopeampaa. Parhaimmillaan rahat ovat hakijan käytettävissä vain muutamassa tunnissa.

   Kuluttajaluotto sopii esimerkiksi silloin, kun tarvitaan uusi kodinkone rikkoutuneet tilalle, lisävaroja matkalle lähtiessä tai itselle tärkeään harrastukseen tarvittavien varusteiden hankintaan.

   Kun mielessä on auton ostaminen tai remontin tekeminen, niin poikkeuksetta näissä tilanteissa omat varat eivät riitä ja puuttuvat varat saadaan hakemalla lainaa. Näissä tapauksissa kannattaa kääntyä niille räätälöityjen lainojen puoleen.

   Kulutusluoton tapaan lainakuluihin näissäkin tapauksissa on merkitys sillä haetaanko lainaa vakuudellisena vai ilman vakuutusta. Oli tarve mihin käyttötarkoitukseen hyvänsä, niin laina kannattaa kilpailuttaa. Suuntaa lainasta koituville koroille ja kuluille saa välittömästi Summarumin lainalaskurin avulla.

   Tyypilliset lainatyypit 1000 euron lainalle

   Lainaa 1000 euroa heti

   Lainan tarve on toisinaan kiireellinen ja voi tuntua siltä, ettei aikaa ole tarjousten pyytämiseen ja edullisimman ratkaisun selvittämiseen. Tämä tunne on kuitenkin väärä, sillä hakemalla lainaa verkosta rahat voi saada parhaimmillaan käyttöön jopa saman päivän aikana.

   Suurin osa Summarumin lainatyypeistä on vakuudettomia. Tällä tarkoitetaan lainaa, joka myönnetään ilman vakuuksia. Se on lainanantajan kannalta riski, koska lainanantajan joutuessa maksukyvyttömäksi rahoja ei ole mahdollista saada takaisin.

   Tästä syystä suuria lainoja ei ole mahdollista saada ilman vakuuksia tai lainan takausta. Pieniä summia vakuudetonta lainaa on mahdollista saada nopeasti ja vaivattomasti. Näissä tapauksissa hakijan tilanteen selvittäminen on nopeampaa, eikä todisteita taloudellisesta tilanteesta tarvitse toimittaa samassa määrin, kun suurempia summia hakiessa.

   Tällä hetkellä korkotaso on matala, joten pankit ja rahoitusyritykset pystyvät tarjoamaan kaikki lainatyypit kohtuullisen edullisesti. Ennen sopimuksen allekirjoitusta kannattaa vertailla lainan todellista vuosikorkoa.

   Näin saa käsityksen siitä onko tarjous järkevä kaikkien lainaan liitettyjen kustannusten kanssa. Kun lainan tarve on välitöntä, niin pieniä summia on mahdollista saada omaan käyttöön vain muutaman päivän sisällä. Tämä vaatii kuitenkin sen, että hakija on luottokelpoinen.

   Lainanantajat hyödyntävät hakijaa arvioidessa niin kutsuttua pistejärjestelmää, jossa lainattavan summan määrä kasvaa henkilön tulotason, ammatin, muiden lainojen ja mahdollisten luottohäiriöiden mukaan. Kelpoisuutta lainansaajaksi ei tarvitse itse pohtia, vaan se selvitetään puolestasi pyytämällä lainatarjouksen Summarumin kotisivuilta.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 1000 euroa?

   Hae lainaa 1000 euroa helposti lainavertailun kautta. Kilpailuta 1000 euron laina verkossa, niin saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista valita paras lainatarjous.

   Mikä on edullinen korko 1000 euron lainalle?

   Edullinen korko 1000 euron lainalle pitää lainan kokonaiskustannukset pieninä. Valitse 1000 euron lainalle edullinen korko ja tarkista, että lainan muut kulut pitävät lainan todelliset kokonaiskustannukset myös maltillisina.

   Keskimäärin 5-10 prosentin korko on edullinen 1000 euron lainalle, mutta edullinen laina on muutakin kuin edullinen korko.

   Kannattaako 1000 euron laina kilpailuttaa?

   1000 euron lainan kilpailuttaminen kannattaa ehdottomasti, koska sillä säästää selvää rahaa.

   Laina on helppo kilpailuttaa verkossa lainavertailun avulla. Tietojen täyttäminen ei vie kauaa eikä se vielä sido mihinkään.

   Muut lainasummat