Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Joustoluotto

   Hae joustoluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Hae joustoluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Joustoluotto 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustoluoton. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae joustoluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae joustoluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea joustoluottoa netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Joustoluoton hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta joustoluottoa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

   Kilpailuta ja vertaile joustoluotot helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle edullista joustoluottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa joustoluottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin joustoluotto.

   Kilpailuttamalla kaikki joustoluotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailutus netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan joustoluottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia. Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen joustoluotto netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman joustoluoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti aina silloin kun tehdään lainojen vertailu, kannattaa kiinnittää huomiota

   • joustoluoton korkoihin
   • kuukausierään
   • takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta joustoluottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Avullamme halvin joustoluotto netistä löytyy vaivattomasti.

   Testaa joustolaina laskuri

   Lainalaskuri

   Kuukautta

   %

   €/kk

   Kuukausittain

   Summa, minkä maksat keskimäärin kuukausittain takaisin.

   Todellinen vuosikorko

   Todellinen vuosikorko lasketaan lainan koron ja kaikkien sivukulujen perusteella.

   Maksat takaisin yhteensä

   Korkojen ja kulujen osuus summasta on

   Summarumin joustolainalaskuri antaa sinulle nopeasti osviittaa siitä, millaisia tarjouksia voisit saada. Muista kuitenkin, että jokainen rahoitusyhtiö ja pankki tekee tarjouksensa yksilöllisesti ja varsinaiset tarjoukset saat ainoastaan lähettämällä hakemuksen kauttamme.

   Vakuudeton joustoluotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen joustoluoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, joustoluottoa voi nostaa useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Näin kilpailutuksen voidaan sanoa olevan varsin onnistunut, onhan joustoluotto heti tililläsi. Netistä haettuna prosessi on nopeampi kuin jos tarkoituksesi on hakea joustoluotto pankista.

   Kenelle joustoluottoa myönnetään?

   Saadaksesi joustoluottoa sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Osa yhteistyökumppaneistamme edellyttää sinulta kuitenkin korkeampaa ikää. Tämä ei tarkoita sitä, ettetkö voisi silti hakea joustoluottoa avullamme. Mikäli et täytä rahoitusyhtiön X kriteerejä, et saa siltä tarjousta. Muilta yhteistyökumppaneiltamme voit tarjouksia tästä riippumatta saada.

   Muita kriteerejä, joita sinun tulee täyttää, ovat mm.

   • puhtaat luottotiedot
   • säännölliset tulot
   • vakituinen kotiosoite Suomessa

   Jatkuva joustoluotto pienellä korolla

   Koska kilpailutamme jopa kymmeniä yhteistyökumppaneitamme samanaikaisesti, voit olla varma siitä, että saat eteesi pian markkinoiden edullisimmat joustoluottotarjoukset. Muista kuitenkin, että hakemuksessa ilmoittamasi tiedot voivat vaikuttaa esimerkiksi joustoluoton korkoihin.

   Parhaassa tapauksessa saat kauttamme lainaa pienellä korolla tilillesi jopa samana päivänä siitä, kun teit hakemuksen meille.

   Mikä on joustoluotto – tiivistetysti se on kaikkea tätä

   Mikä on joustoluotto ja mistä sitä haetaan? Jatkuva joustoluotto netistä on eräänlainen vakuudeton luotto, jota voit myöntävän päätöksen jälkeen nostaa omalle pankkitilillesi omien tarpeidesi mukaisesti. Koko summaa ei ole pakko nostaa kerralla, vaan voit jättää osan vielä odottamaan toista kertaa.

   Joustoluoton toiminta perustuu lainan tarjoajan käyttäjälle myöntämään jatkuvaan luottoon, joka mahdollistaa siis sinulle joustoluoton saajana tarvittaessa hyvinkin nopean rahan tilille nostamisen.

   Hyvä tietää

   Joustolainojen lainasummat ovat yleensä suhteellisen pieniä, vaihdellen yleisimmin 100-10 000 euron välillä. Yleisimmin myönnetty summa, joilla hakijat tavallisesti nostavat joustoluottoa on 2 000 euroa.

   Useammat lainantarjoajat myöntävät kuitenkin joustoluottoa yli 2000 euron ja jotkut luottoa tarjoavat jopa 60 000 euroon saakka. Oli haettava summa mikä tahansa, varmista halpa joustoluotto ja kilpailuta rahoitusyhtiöt kauttamme!


   Löydä edullisin joustoluotto

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Joustolaina yleisesti ja mikä tekee siitä helpon vaihtoehdon

   Joustolaina on joustava siksi, että voit käyttää sitä vahvasti oman tilanteesi mukaan.

   Lainantarjoaja myöntää hakuprosessin jälkeen sinulle henkilökohtaisen limiitin eli luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa joustoluottoa omalle tilillesi. Sinun ei tarvitse nostaa kaikkea luottoa kerralla, vaan sitä voit nostaa aina silloin, kun tarvitset rahaa.

   Mikäli käytät kaiken joustoluoton saldon  kerralla, tulee se maksaa takaisin ennen kuin sitä voidaan käyttää uudelleen. Jatkuva joustoluotto onkin tästä syystä hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa tarvitset rahaa yllättäen. Lainaa arjen hankintoihin voit tarvita esimerkiksi pesukoneen hajotessa.

   Jos tarve on siis saada joustolaina heti, käänny puoleemme.

   Tiesitkö?

   Joustoluotto toimii siten, että maksat lainan korkoa vain tilillesi nostamasta rahallisesta osuudesta koko lainalle myönnetyn summan sijaan.

   Sitä mukaa, kun lyhennät käyttämääsi lainaa, luottoa vapautuu tilillesi takaisin. Joustolainat ja niiden toimintatapa vastaakin näiltä osin paljon luottokortin toimintaa.

   Joustoluoton joustavuus toimii käyttäjästä katsottuna myös toiseen suuntaan. Lainanottajana sinun on siis mahdollista halutessaan maksaa koko joustoluotto pois jo ennen takaisinmaksuajan päättymistä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Hyödyt ja haitat

   Jatkuva joustoluotto pitää sisällään käyttäjän perspektiivistä katsottuna useita eri hyötyjä. Käyttäjän kannalta joustoluoton merkittävimpiä hyötyjä ovat:

   • Joustavuus
   • Nopeus
   • Vakuudettomuus

   Joustavuus mahdollistaa sen, että käyttäjän ei tarvitse tietää etukäteen, milloin ja kuinka paljon hän saattaa tarvita rahaa tililleen. Kun olet hakenut joustolainaa, sinulle määritellään kattosumma, jonka sisällä voit nostaa rahaa tilillesi tarpeesi mukaisesti.

   Hyvät puolet Huonot puolet
   Joustoluoton hakeminen on nopeaa. Tarjoajia on paljon ja niiden kilpailuttaminen yksin hankalaa.
   Voit saada joustoluottoa heti tilille. Osa kuluttajista voi hakea myös joustoluottoa netistä liian heppoisin perustein.
   Säästät aikaa ja vaivaa kun kilpailutat vanhat ja uudet joustoluotot.
   Tarjolla on monta erilaista rahoitusyhtiötä ja pankkia joilta joustolaina voidaan hakea.

   Etenkin yllättävien kuluerien kohdalla joustoluotto saattaa osoittautua monesti hyödylliseksi. Joustoluoton nopeus mahdollistaa sen, että voit saada tarvittavaa rahaa tilillesi hyvinkin pienellä viiveellä.

   Voit hakea joustoluottoa netistä vain muutamassa minuutissa ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan tilillesi lähes välittömästi. Ainoana poikkeuksena joustoluoton nopeudessa on se, ettei lainan tarjoaja ole oikeutettu siirtämään ensimmäistä joustolainaa lainanhakijan tilille kello 23-07 välisenä aikana.

   Voit silti toki hakea joustoluottoa mihin kellonaikaan tahansa, mutta päätöstä et siitä välttämättä saa juuri kun haluat.

   Vakuudeton joustoluotto tarkoittaa sitä, ettei lainan vakuudeksi aseteta omaisuutta. Sinun ei myöskään hakijana tarvitse hankkia joustoluotolle takaajaa. Joustoluoton vakuudettomuutta avataan vielä lisää myöhemmin tässä artikkelissa.

   Lähetä hakemus kauttamme jo tänään ja halvin joustoluotto voi olla tililläsi nopeasti!

   Joustoluottovertailu

   Kuten kaikkia muitakin lainoja ottaessa, myös joustavaa lainaa harkittaessa joustoluottovertailu on varsin oleellista.

   Joustoluottojen vertailussa kannattaakin ottaa huomioon useita tekijöitä, joiden kautta sopiva luotto ilman vakuuksia löytyy varmemmin.

   Suomalaisten kuluttajien luottamus perinteisiin ja Suomessa ennenkin toimineisiin pankkeihin on suuri. Tämän takia perinteiset pankit ovat monen käyttäjän valinta parasta joustoluottoa etsiessä.

   Suurista Suomessa toimivista pankeista esimerkiksi Nordea, OP sekä S-Pankki ovat sellaisia, joista kaikki tarjoavat joustoluottoja palveluissaan. Joustoluoto pankista voi siis järjestyä nopeasti myös omassa konttorissasi tai verkkopankissa.

   Suomalaisten pankkien lisäksi myös isojen ulkomaisten palveluntarjoajien osuus on noussut. Esimerkiksi toimijat, kuten

   • Instabank
   • Everday
   • Credigo

   ovat jo yleisiä toimijoita myös suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

   Joustoluottojen vertailu pitää sisällään monia avainasioita. Lainan koron sekä takaisinmaksun lisäksi myös lainan saannin kiireellisyys saattaa monesti vaikuttaa palveluntarjoajan valintaan.

   Mikäli joustolaina ja sen tarve on kiireellinen, sinun olisi syytä tietää perinteisten pankkien lainanhakuprosessien olevan hitaampia kuin haettaessa lainaa netistä.

   Lainahakemusten jakauma Summarumilla alkuvuonna 2023

   Lainojen jakauma ympyrädiagrammi Summarumin kautta haettiin alkuvuoden 2023 aikana aktiivisesti erilaisia lainoja, alla suosituimmat lainakategoriat.

   Kilpailuta joustoluotot ja lainat kätevästi tästä

   Paras joustoluotto löytyy näin

   Netti ja pankkimaailma ovat täynnä joustolainoja tarjoavia lainayhtiöitä. Paras ja edullisin joustoluotto voi kuitenkin olla hankala itse löytää.

   Löytääksesi itsellesi sen parhaan joustoluoton tulisi sinun ottaa lainan ominaisuuksista ainakin alla listatut asiat huomioon:

   • Kokonaismäärä
   • Kokonaiskulut
   • Takaisinmaksuaika
   • Lainan saannin kesto

   Uudet joustoluotot – Mitä ottaa huomioon?

   1. Joustoluoton hakijana sinun tulisi siis ensi alkuun miettiä, minkälainen lainan kokonaismäärä on tarpeidesi kannalta olennainen. Useimmilla lainantarjoajilla kokonaiskattoa voi korottaa ilmaiseksi, joka tekee joustoluoton hakemisesta hyvin joustavaa.
   2. Lainatarjouksesta taas voit tarkistaa, onko kokonaissumman korottaminen maksullista ja pohtia kuinka suuri mahdollisesti myöhemmin tuleva tarve tähän on.
   3. Kuten muissakin lainoissa myös joustoluoton takaisinmaksuaika vaikuttaa oleellisesti lainan ottamiseen sekä sen kuluihin. Sinun tulisikin jo lainoja vertaillessa luoda itsellesi alustava aikataulu ja suunnitelma joustoluoton takaisinmaksua varten.
   4. Tarjousten keskinäisessä vertailussa kaikista tärkein tekijä on kuitenkin joustoluoton kokonaiskulut. Oleellista kannaltasi on verrata lainan todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.
   5. Uudet joustoluotot kannattaa nekin kilpailuttaa muutaman kerran vuodessa, aivan kuten vanhemmatkin.

   Paras joustoluotto löytyy usein tarkastellen ensisijaisesti lainan todellista vuosikorkoa, sillä siihen useimmiten sisältyy lainan kaikki kulut. Pelkän nimelliskoron tarkastelu ei anna sinulle vielä riittävää riittävää kuvaa siitä, mikä on oman tilanteesi kannalta se paras joustoluotto.

   Joustoluoton saannin kesto on hyvä huomioida, mikäli sinulla on kiireellinen tarve rahalle. Miltei kaikki joustoluotot ovat kuitenkin pääosin hyvin nopeasti saatavissa.

   Useimmiten pieni joustoluotto saattaa olla tilillä jo muutamissa minuuteissa, eikä isompien summienkaan saantiinkaan useimmiten mene yli 24 tuntia.

   Esimerkiksi alle 2 000 euron joustoluotto on yleensä nopea saada tilille.

   Joustoluottovertailu

   Joustoluottojen vertailu on paras tapa selvittää sinulle sopivin vaihtoehto. Eri lainantarjoajien välillä saattaa olla ajoittain todella paljon eroavaisuuksia, joten paras joustoluotto voi olla ilman apuamme melko työläs löytää. Kun siis pohdit mistä halvin joustoluotto, olet oikeassa paikassa. Anna meidän hoitaa kilpailutus ja voit vertailla kaikki tarjoukset rauhassa.

   Saadaksesi tiedon siitä, mikä kannaltasi paras joustoluotto on, tulisi sinun selvittää mitkä lainantarjoajat palvelua tarjoavat ja millä ehdoin.

   Seuraavissa kappaleissa esitellään, miten joustoluoton vertailu kannattaa toteuttaa. Kuten kaikissa muissakin lainoissa, myös ennen päätöstä joustolainan ottamista, sinun tulisi kriittisesti tarkastella todellista tarvettasi lainan ottamiseen.

   Huom!

   Muista, että sinun ei koskaan tulisi hakea joustoluottoa tarpeettomaan kuluttamiseen tai turhiin ostoksiin.

   Joustoluottolaskurilla selvität helposti koron

   Aivan ensimmäiseksi sinun tulisi miettiä paljonko tarvitset rahaa käyttöösi ja mikä mahdollinen takaisinmaksuaika näillä tiedoilla olisi kannattavin olla.

   Joustoluottojen vertailu kannattaa aloittaa ottamalla käyttöön Summarumin lainalaskuri. Sitä hyödyntämällä voit laskea joustoluoton arvioidun kuukausierän.

   Joustoluottolaskuri auttaa sinua arvioimalla kuukausittain lyhennettävän lainaerän suuruuden. Tämän tiedon avulla voit heti alkuun vaikuttaa kuukausierän määrään muuttaen lainansa suuruutta tai vaihtoehtoisesti sen maksuaikaa.

   Maksuaika kannattaa miettiä sellaiseksi, josta sinun on mahdollista pitää joka kuukausi kiinni. Muista myös, että joustoluottolaskuri antaa sinulle vain arvioita saamistasi tarjouksista. Todelliset joustoluottotarjoukset ja niiden hinnat näet vasta, kun lähetät hakemuksen.

   Lainahakemuksen avulla paras joustoluotto

   Kun olet arvioinut millainen summaltaan on sinulle paras joustoluotto ja takaisinmaksuaika,  kannattaa sinun seuraavaksi täyttää sivustollamme myös varsinainen joustoluottohakemus. Hakemus kilpailuttaa haluamasi joustoluotot ja välittää eri lainantarjoajien tekemät tarjoukset.

   Laskurin käyttäminen ja hakemuksen lähettäminen mahdollistavat sen, että paras luottojousto selviää näiden avulla todella nopeasti. Muista, että joustoluottohakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään.

   Joustoluottojen vertailu kannattaakin tehdä kaikessa rauhassa ottaen huomioon lainan kokonaiskulut ja ehdot.

   Joustoluottoa heti erilaisiin tarkoituksiin

   Suomalaiset hakevat joustoluottoa useisiin erilaisiin tarkoituksiin. Yleinen syy, mihin joustoluottoa haetaan, ovat arjen yllättävät menot.

   Joustoluotto saattaa tulla tarpeeseen myös esimerkiksi tilanteissa, joissa esimerkiksi tulevan remontin saattavan aiheuttaa tulevaisuudessa menoja, mutta menoerät ovat epäsäännöllisiä ja niiden kustannukset saattavat vaihdella paljon.

   Joustoluotto mahdollistaa lainakaton, johon asti lainaa on nostettavissa. Alle on listattu esimerkkejä yleisistä syistä joustoluoton hakemiseen:

   • Koti- ja mökkiremontit
   • Kulkuvälineen hankinta tai korjaus
   • Matkailu
   • Harrastukset
   • Kotitalouden yllättävät menot

   Joustolainaa heti ei kannata ottaa harkitsematta

   Kuten muitakaan lainoja, myöskään joustoluottoa ei tulisi hankkia kevyin perustein. Sinun kannattaakin aina pohtia omaa tilannettasi ja vastata rehellisesti kysymykseen siitä, voitko selvitä tilanteesta ilman että otat joustoluottoa netistä tai pankista.

   Mikäli vastaus kysymykseen on ei, voi lainan ottaminen olla perusteltua.

   Ennen kuin haet joustoluottoa rahoitusyhtiöiltä, sinun kannattaa miettiä, löytyisikö lähipiiristäsi joku jolta voisit tarvittavan summan lainata. Myös irtaimiston ja käyttämättä jääneiden tavaroiden myyminen on usein hyvä tapa hankkia itselleen hieman rahaa. Silloin tarvetta saada joustolainaa heti ei ehkä olekaan.

   Monissa tilanteissa joustoluotto, josta käytetään myös nimitystä tililuotto, on kuitenkin perusteltu ratkaisu.

   Muut joustoluoton ominaisuudet

   Joustoluotto sisältää hakijan kannalta useita hyötyjä verrattuna muihin lainan tyyppeihin.

   Aiemmin esiteltyjen hyötyjen lisäksi lainaan sisältyy myös muutamia ominaisuuksia, jotka saattavat tehdä siitä hakijan kannalta hyvän vaihtoehdon:

   • Jatkuva luotto
   • Korkojen maksu vain nostetusta osasta
   • Joustava takaisinmaksu
   • Yksinkertainen ja nopea hakea
   • Edullisempi kuin pikavippi

   Jatkuva luotto mahdollistaa sen, että laina on jatkuvasti uudelleen käytettävissä. Sinun ei kannattaisikaan tämän johdosta nostaa maksimaalista lainasummaa välittömästi, ellei sille ole aivan välttämätöntä tarvetta.

   Korkoja maksat pelkästään tilille nostetusta summasta, joten nostojen kanssa kannattaa aina olla erityisen harkitsevainen.

   Joustava takaisinmaksu mahdollistaa sen, että voit halutessasi maksaa vaikka koko lainasumman kerralla takaisin. Joustoluottoa hakiessa sovit useimmiten lainan tarjoajan kanssa minimilyhennyksen ehdot.

   Näistä sovituista ehdoista huolimatta voit kuitenkin aina halutessasi maksaa lainan pois myös sovittua nopeammin. Joustoluotto kuten muutkin lainat, kannattaa maksaa aina pois niin nopeasti kuin mahdollista.

   Yksinkertainen ja nopea hakea. Haku on mahdollista toteuttaa kokonaan internetissä ja lainan tilille saaminen tapahtuu useimmiten alle päivässä. Lainan vertailu kannattaa toteuttaa kilpailuttamalla eri lainatarjoukset, jotta henkilö säästäisi aikaa sekä vaivaa.

   Edullinen vaihtoehto verrattuna esimerkiksi pikavippeihin. Joustoluotto on edullista lainaa, joka mahdollistaa nopean rahojen käyttöön saamisen, mutta useimmiten edullisella todellisella vuosikorolla.

   Kyseinen lainan muoto onkin monesti erinomainen vaihtoehto sinulle silloin, kun tarvitset lainaa arjessa eteesi tulevia yllättäviä tilanteita varten.

   Onnistuuko joustoluoton korottaminen myöhemmin?

   Joustoluoton korottaminen voi tulla aiheelliseksi, mikäli lainantarpeesi muuttuu yllättäen. Monet rahoitusyhtiöt voivat korottaa joustoluoton määrää helposti silloin, kun olet maksanut kaikki lyhennykset aina ajallaan.

   Jos sinulle tulee siis tarvetta suuremmalle määrälle joustoluottoa, kannattaa sinun olla yhteydessä yhtiöön jolta olet sen alun perin saanutkin. Muista myös, että voit kilpailuttaa joustoluottoa tarjoavat rahoitusyhtiöt ja pankit suuremmalla summalla.

   Mikäli hakemuksesi hyväksytään, voit kuitata aikaisemman joustoluoton ja siirtyä maksamaan lainaasi vain yhdelle yhtiölle.

   Muista, että joustoluoton korotus kannattaa tehdä vain kun siihen on todellinen tarve.

   Uusi joustoluotto vakuudettomana

   Joustoluotto on poikkeuksetta vakuudeton pikaluotto. Vakuudellisuus tarkoittaa sitä, että sinulla tarvitsee lainaa hakiessasi olla takaaja tai lainavakuuksia.

   Tällaisia vakuuksia lainan saamista varten saattavat olla esimerkiksi:

   • Kiinteistöt
   • Arvopaperit
   • Asiakirjat
   • Fyysiset esineet
   • Metsätilat

   Joustoluotto on kuitenkin täysin vakuudeton laina. Luottoa hakiessa sinulla ei tarvitse takaajaa tai vakuutta. Vakuudettomuus tekeekin joustoluoton hakemista suoraviivaisempaa ja siksi yhä useampi laina on uusi joustoluotto.

   Koska sinun ei tarvitse neuvotella lainan tarjoajan kanssa vakuuksista, lainanhakuprosessi on kokonaisuudessaan huomattavasti nopeampi ja vakuudeton joustoluotto voi olla tililläsi jopa vielä samana päivänä siitä, kun lähetit hakemuksen.

   Joustoluotto kokemuksia

   Joustoluotto kokemuksia

   Suomalaisten kokemuksia joustoluotosta selvittäessä nousee muutamia kokemuksia esiin toistuvasti.

   Alla on esiteltynä tarkemmin suomalaisten kuluttajien kokemuksia joustolainan hakemisesta ja vastaanottamisesta.

   • Lainan hakemisen yksinkertaisuus
   • Lainan tilille saamisen nopeus
   • Palveluntarjoajien määrä
   • Erot todellisten vuosikorkojen välillä

   Yleisimpiä joustoluottoon liittyviä kokemuksia on joustoluoton hakemisen ja saamisen nopeus. Kuluttajien joustoluoton hakuun liittyviä kokemuksia yhdistää lähes aina se miten  lainan hakeminen on koettu yksinkertaiseksi ja nopeaksi prosessiksi.

   Lainan hakemisen yksinkertaisuus johtuu paljon siitä, että vakuudettomuuden takia kyseisen lainan hakeminen onnistuu helposti netissä.

   Pieni joustoluotto on nopea

   Etenkin kun kyseessä on pieni joustoluotto, on sen hakuprosessi on nopea eikä sinun useimmiten tarvitse toimittaa mitään ylimääräisiä dokumentteja, kuten lisäselvityksiä tuloistasi rahoitusyhtiöille.

   Joustoluoton tilille saamisen nopeus yllättää useimmat lainaa hakevat. Monet lainantarjoajat ovat automatisoineet joustolainaprosessinsa, jolloin päätöksenteko näillä yrityksillä nojautuu vahvasti koneiden tekemään päättelytyöhön.

   Lainapäätökset toteutuvat nopeammin myös siksi, että sinun ei tarvitse pienemmille summille joustoluottoa hakiessasi useimmiten toimittaa erillisiä liitetiedostoja kuten tulotietoja.

   Palveluntarjoajien määrä myös yllättää useimmat joustoluottoa tarvitsevat. Kun etsit tietoa siitä mikä olisi kannaltasi paras ja edullinen joustoluotto, voit törmätä varsin yleiseen ongelmaan. Joustoluottoa tarjoavia rahoitusyhtiöitä on nykyisin markkinoilla aivan valtava määrä.

   Tämän takia yksittäisen henkilön onkin äärimmäisen aikaa kuluttavaa sekä yleisesti ottaen vaikeaa lähteä ilman apua vertailemaan joustoluottojen ehtoja keskenään sekä tarkastelemaan lainojen todellisia vuosikorkoja.

   Helppo joustoluotto vertailemalla

   Edellä mainittujen kokemusten johdosta kuluttajilla on joustoluoton hakemiseen liittyen yleensä hyvin positiivisia kokemuksia.

   Kun kilpailutat joustoluotot, ilmoitat haluamasi lainaehdot. Me Summarumille keräämme joustoluottoa tarjoavilta yhteistyökumppaneilta sinulle sopivat tarjoukset. Tämä säästää aikaasi ja joustoluottojen vertailu helpottuu merkittävästi.

   Kun olemme lähettäneet sinulle kaikki joustoluottotarjoukset, on sinun helppo valita niiden joukosta itsellesi sopivin vaihtoehto.

   Joustoluoton vertailu kannattaa toteuttaa harkitusti ja tarkastella tarjouksista etenkin todellista vuosikorkoa.

   Luottokortti vai joustoluotto

   Ottaako luottokortti vai joustoluotto, ja mitä eroa näillä kahdella on? Joustoluotto ja luottokortti pitävät sisällään monia samankaltaisia ominaisuuksia. Joustoluottoa hakiessasi saat itsellesi luottotilin, josta voit nostaa tilillesi rahaa aina luottorajan saavuttamiseen asti.

   Toimintalogiikka vastaa tältä osin hyvin paljon luottokortin periaatteita, sillä luottokortti perustuu myös hyvin pitkälti lainan tarjoajan myöntämään jatkuvaan luottoon.

   Kahden eri luoton tyypin välillä on kuitenkin oleellisia eroja, jotka tekevät joihinkin tilanteisiin toisesta selkeästi paremman vaihtoehdon lainan hakemiseen. Merkittävimmät erot luottokortin ja luoton välillä ovat

   • Korkokatto
   • Lainan käyttöön saamisen nopeus

   Joustoluoton ja luottokortin erottaa toisistaan muutama oleellinen osatekijä. Kenties olennaisin erottava tekijä lainaajan kannalta on, että joustoluotto on useimpina vuosina säännöstelty korkokaton sisään.

   Korkokatot säännöstellään joka vuosi ja matalampi korkokatto mahdollistaa sen, että joustolainassa korot pysyvät useina vuosina luottokortin korkoja matalampana.

   Joustoluotto on usein mahdollista saada huomattavasti nopeammin kuin luottokortti. Luottokortin hakeminen kestää useimmiten muutamia arkipäiviä.

   Koska luottokortti perustuu vahvasti vielä fyysisen kortin omaamiseen, kestää näin ollen myös varojen käyttöön saaminen yleensä useita pankkipäiviä.

   Joustoluotossa taas hakemasi rahat ovat käytettävissä välittömästi ilman pitkien käsittelyaikojen aiheuttamia viiveitä. Sinun onkin käytännössä mahdollista saada erittäin nopeasti lainaa käyttöösi, usein jopa muutamissa tunneissa.

   Pankit joista saat joustoluottoa

   Joustoluoton hinta, ominaisuudet sekä ehdot riippuvat hyvin pitkälti siitä, miltä luoton tarjoajalta joustoluottoa haetaan. Joustoluottoa on mahdollista hakea useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

   Seuraavissa kappaleissa on esitelty muutamia suosituimpia pankkeja sekä niiden tarjoamia joustoluottoja. Suosittuja pankkeja, joista voi nostaa joustoluotto ovat muun muassa:

   • Nordea
   • OP
   • Danske Bank
   • S-Pankki
   • Säästöpankki

   Nordea joustoluotto

   Nordea tarjoaa verkkosivuillaan joustoluottoa kuluttajille. Nordean joustoluotto on tarjolla muutamista tuhansista aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka ja samoilla summilla on saatavilla myös pankin tarjoama täsmäluotto. Täsmäluotto ei kuitenkaan ole yhtä joustava.

   Nordea mainostaa joustoluoton olevan avausmaksun osalta ilmainen, eli sinun ei tarvitse maksaa siitä erillistä avausmaksua.

   Lisäksi Nordea mainostaa verkkosivuillaan joustoluottoon liittyvän vuosittain mahdollisuus kahdesta lyhennysvapaasta kuukaudesta. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse lyhentää takaisin maksettavaa luottoa näinä kuukausina ollenkaan.

   Joustoluoton takaisinmaksuaika on Nordealla 1 – 5,5 vuotta.

   OP joustoluotto

   Myös OP tarjoaa asiakkailleen joustavaa lainapalvelua joustoluoton muodossa. OP joustoluotto eroaa haettavissa olevasta lainasummasta esimerkiksi Nordean vastaavasta.

   Voit hakea OP:n joustoluottoa hieman matalammille lainasummille kuin esimerkiksi Nordealla.

   Nostaessasi joustoluoton OP:lta, saat pankilta takuun yhdestä maksuvapaasta kuukaudesta joka vuosi. Lainapäätös on mahdollista saada pankin kautta parhaimmillaan erittäin nopeasti.

   Käyttöluotto on mahdollista saada OP:lta nopeimmillaan heti hakemisen jälkeen, mutta viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

   Danske Bank joustoluotto

   Danske Bankin joustoluotto kulkee hieman muista pankeista poiketen käyttölainan nimellä. Danske Bankin joustoluotto eli käyttölaina on saatavilla muutamista tuhansista euroista noin 10 000 euroon saakka.

   Danske Bankin joustoluotto on pankin verkkosivujen mukaan mahdollista vastaanottaa kahden vuosittain toistuvan maksuvapaan kuukauden kanssa.

   Lisäksi Danske Bank, kuten monet muutkin pankkialan toimijat, tarjoavat vielä myös kasvokkain tapahtuvia pankkitapaamisia niitä kaipaaville asiakkaille.

   S-Pankki joustoluotto

   S-Pankki kertoo verkkosivuillaan, ettei se tarjoa asiakkailleen enää joustoluottoa. S-Pankki on verkkosivujen mukaan päättänyt joustoluottojen myöntämisen, mutta voimassa olevat pankin joustoluotot jäävät käyttöön kuitenkin normaalisti.

   S-Pankki keskittyy palveluiden tarjoamisessa joustoluoton Visa Credit-palveluun, joka toimii myös joustavasti pankkikortin avulla.

   Säästöpankki joustoluotto

   Myös Säästöpankki tarjoaa pankkipalveluissaan jatkuvasti käyttö olevaa joustoluottoa. Säästöpankin joustoluotto voidaan myöntää kahdella eri tavalla.

   Joustoluotto voi olla toistaiseksi voimassa olevana kulutusluotto tai vaihtoehtoisesti määräaikaisena. Säästöpankki myöntää joustoluottoa aina useampaan kymmeneen tuhanteen euroon saakka.

   Mistä halvin joustoluotto? Summarumin yhteistyökumppaneilta!

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Luotettava joustoluotto

   Saatat miettiä sitä, kuinka luotettava joustoluotto on. Joustoluoton, kuten minkä tahansa muunkin lainamuodon, luotettavuus muodostuu hyvin pitkälti sitä myöntävän pankin tai rahoitusyhtiön luotettavuudesta.

   Esimerkiksi edellisissä kappaleissa mainituilta merkittäviltä pankkialan toimijoilta on mahdollista saada erittäin suurella todennäköisyydellä luotettava joustoluotto.

   Joustoluoton hakijana sinun kannattaa kuitenkin olla tarkkana toimijaa valitessa ja suosia toimijoita, jotka ovat aktiivisia suomalaisilla lainamarkkinoilla.

   Lisäksi sinun kannattaa ottaa selvää muiden henkilöiden kokemuksista siitä, mistä heille on mahdollisesti löytynyt luotettava joustoluotto aiemmin.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Joustoluotto heti tilille

   Joustoluotto on tavallisesti erittäin nopeasti saatavissa olevaa lainaa. Parhaimmillaan sinun on mahdollista vastaanottaa joustoluotto heti, ethän tarvitse sen saamiseksi vakuutta tai takaajaa.

   Vakuuden puute tekee lainahakemuksen käsittelyprosessista nopeampaa, sillä lainan tarjoajan ei tarvitse arvioida erikseen asetetun pantin riittävyyttä.

   Edellä mainituista seikoista johtuen sinun on tosiaan mahdollista saada joustoluotto heti tilille. Joustoluoton nopeus riippuu hyvin pitkälti lainan tarjoajasta, mutta useammat pankit ja rahoitusyhtiöt toimivat niin, että saat joustoluottoa heti hakemisen jälkeen.

   Käytännössä tämä voi tarkoittaa ainoastaan muutamia minuutteja, mutta pisimmilläänkin joustoluotto on yleensä mahdollista vastaanottaa seuraavien päivien aikana.

   LUE LISÄÄ: Vakuudeton kertaluotto heti tilille

   Joustoluotto helposti ja nopeasti

   Nykyään sinun on tosiaan täysin mahdollista saada joustoluotto helposti useilta eri rahoitusalan toimijoilta. Suurin osa pankeista ja lainanantajista pyrkii palveluissaan siihen, että voisit saada joustoluoton jatkuvasti helpommin.

   Teknologian mukanaan tuoma kehitys on edesauttanut prosesseja siten, ettei sinun joustoluottoa harkitsevana tarvitse enää vierailla useissa kivijalkapankeissa saadaksesi lainatarjouksia. Sen sijaan kaikki tapahtuu kätevästi ja joustoluotto helposti verkossa onkin jo enemmän sääntö kuin poikkeus.

   Hae joustoluottoa Summarumin kautta: sinun tarvitsee vain täyttää hakemus ja lähettää se.

   Nopean hakemuksen täyttämisen jälkeen sinun on mahdollista hyväksyä joustoluotto helposti sähköpostiin saapuneiden lainatarjousten joukosta.

   LUE LISÄÄ: Luottoa netistä heti


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Joustoluotto opiskelijoille

   Onko joustoluotto opiskelijoille tarjolla ja jos, niin millaisella summalla? Joustoluottoja myönnetään monellakin yhtiöllä myös opiskelijoille, mikä tulee useimmille pienenä yllätyksenä. Joustoluoton saaminen edellyttää tyypillisesti säännöllisiä tuloja, ja tuloiksi voidaan laskea myös opintotuki.

   Jos opiskelet ja käyt töissä opintojen ohella, mahdollisuutesi saada suuri joustoluotto pienen sijaan, kasvaa merkittävästi. Muista kuitenkin ennen joustoluoton hakemista laatia tuloista ja menoista realistinen budjetti, jotta sinulla on varmasti riittävästi rahaa joustoluoton takaisinmaksuun myös yllättävissä tilanteissa.

   Joustoluoton lisäksi voit opiskelijana saada myös kulutusluottoa, opintolainaa ja luottokortin.

   Lisää aiheesta:

   Näin paljon joustoluottoa tyypillisesti haetaan

   Joustoluottoa haetaan useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin.  Joustoluotto voi olla esimerkiksi autolaina. Koska joustoluoton käyttötarkoitukset vaihtelevat paljon, myös joustoluottojen lainasummia on useita erilaisia.

   Joustoluottoa haetaan tyypillisimmin muutamasta tuhannesta eurosta kymmeneen tuhanteen euroon saakka. Useilla lainaa tarjoavista yrityksistä tarjolla olevien joustoluottojen hintahaarukka on kuitenkin tätä laajempi.

   Seuraavissa kappaleissa on esiteltynä tyypillisiä lainasummia, joille joustoluottoa haetaan. Lisäksi kappaleissa on annettu muutamia käytännön esimerkkejä siitä, minkälaisia käyttötarkoituksia varten lainasummia saatetaan hakea.

   Joustoluotto 1000 euroa

   Sinun on mahdollista hakea joustoluotto 1000 euron lainasummalle useita eri käyttötarkoituksia varten. Joustoluotto 1000 euron lainasummalle saatetaan hakea usein esimerkiksi henkilökohtaista lomamatkaa varten.

   Joustoluotto voi osoittautua käteväksi etenkin sellaisilla lomamatkoilla, joiden aikana koet tarpeelliseksi mahdollisuuden nopeaan lainan saamiseen. Tällaisissa tilanteissa, kuten lainan haussa yleensäkin, sinun kannattaa kuitenkin harkita joustoluoton hakua tarkasti.

   Mikäli luottotietosi ovat puhtaat, voit hakea lainaa 1000 euron arvosta lähes kaikilta pankeilta sekä rahoitusyhtiöiltä. Joillakin rahoitusalan toimijoilla on kuitenkin rajana esimerkiksi 2000 euron lainasumma lainan saamiselle.

   Joustoluotto 2000 euroa

   Joustoluotto 2000 euron arvosta haetaan usein erilaisia pieniä kodin remontteja varten. Esimerkiksi kodin kevyt pintaremontti saattaa olla sellainen, johon joustoluoton yksinkertaiset käteisnostot voivat tulla tarpeeseen.

   Joustoluotto 2000 euron arvosta mahdollistaa sen, että olet remontin aikana valmistautunut pieniin, mutta äkillisiin remontin kustannuksiin.

   Laajempaa kodin remontointia varten kannattaa kuitenkin etukäteen miettiä se, onko joustoluotto 2000 euron arvosta riittävä, vai kannattaako sinun hakea luottoa hakea suoraan hieman suuremman lainasumman edestä

   Voit hakea 2000 euron lainaa suurimmalta osalta lainaa tarjoavista yrityksistä. Esimerkiksi suurin osa suurimmista pankeista alkaa tarjota joustoluottoa juuri 2 000 eurosta alkaen.

   Joustoluotto 3000 euroa

   Joustoluotto 3000 euron arvosta haetaan usein pienempiin pintaremontteihin, joissa edellä esitetty 2000 euron joustoluotto ei riitä kattamaan remontin kaikkia kustannuksia.

   Remontit saattavat usein tuoda yllättäviäkin kustannuksia, joihin et välttämättä aina ole täysin valmistautunut. Tällaisia tapauksia varten sinun kannattaakin ehdottomasti pyrkiä jättämään remonttibudjetissa tilaa yllättäville kuluille.

   Joustoluotto 3000 euron arvosta saatetaan hakea ajoittain myös päivittäistä kulutusta varten. Lainan käyttäminen päivittäiseen elämiseen ei tietysti ole tavoiteltava tilanne.

   Tällainen toiminta saattaa kuitenkin olla perusteltua, mikäli sinulla on esimerkiksi henkilökohtaisissa sijoituksissa varallisuutta, joita et halua realisoida. Esimerkiksi osa rahastoista voi olla sopimusehdoiltaan sellaisia, että myymisen sijaan sinulle tuleekin kannattavammaksi hakea 3000 euron laina

   Toinen vastaava tilanne, jossa menot ja tulot saattavat olla hetkellisesti epätasapainossa, ovat veronpalautukset. Veronpalautusten saaminen ennakkoon onnistuu joustoluoton hakemisen avulla.

   Joustoluotto 4000 euroa

   Joustoluotto 4000 euron edestä saatetaan hakea esimerkiksi häiden tai muiden yksityisten juhlien järjestämistä varten. Järjestäessä tapahtumia, kulujen tarkka määrä voi olla usein vaikea ennakoida.

   Tällaisissa tilanteissa juhlien budjettiin on yleensä hyvä jättää tilaa myös yllättäville kuluille. Joustoluotto 4000 euron arvosta saattaa tilaisuuden suuruudesta riippuen mahdollistaa esimerkiksi juhlapaikan tilan vuokraamisen lisäksi ruokakustannukset.

   Joustoluoton ottamista harkitsevana voit hakea 4000 euron lainaa useilta eri rahoitusalan toimijoilta. Haettava lainasumma kannattaa kuitenkin kilpailuttaa, jotta voit varmistaa löytäväsi itsellesi mahdollisimman edullisen lainan.

   Joustoluotto 5000 euroa

   Joustoluottoa 5000 euron lainasummalle saatetaan hakea usein esimerkiksi aiemmin kuvattuja juhlien järjestämistä tai kodin remontointia varten.

   Yksi mahdollinen syy hakea joustoluotto 5000 euron arvosta on auton tai muun liikennevälineen äkillinen huollon tarve.

   Mikäli autosi hajoaa äkillisesti, voi sen nopeasti huoltoon saaminen tulla usein yllättävänkin kalliiksi. Riippuen auton hinnasta ja arvosta, huollon hinta voi kiivetä helposti useisiin tuhansiin euroihin saakka.

   Joustoluotto 5000 euron arvosta voikin olla hyödyllinen hankinta tällaisissa tilanteissa, joissa verrattain uusi auto hajoaa äkillisesti.

   Autohuollon kustannuksia on monesti vaikea ennakoida etukäteen, mikäli sinulla ei ole riittävää tietoa autojen mekaniikasta ja korjaamisesta.

   Tällaisissa tilanteissa sinun voikin olla perusteltua hankkia remonttia varten 5000 euron laina. Kuitenkin myös näissä tilanteissa kannattaa miettiä etukäteen sitä, olisiko sinulla jokin muu tapa kustantaa auton korjaaminen.

   Joustoluoton takaisinmaksu

   Joustoluoton takaisinmaksu kerralla on järkevintä, sillä silloin sinulle ei koidu sen käytöstä juurikaan kuluja. Maksat korkoja ainoastaan siitä summasta, jonka olet tilillesi joustoluotosta nostanut, et siis koko summasta. Jos pystyt maksamaan takaisin käyttämäsi joustoluoton kerralla ja vieläpä saman kuukauden aikana, pääset edullisesti.

   Pohtiessasi joustoluottoa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Edullisin lainatarjous löytyy aina kauttamme.

   Joustoluotto – Usein kysyttyä

   Mikä on joustoluotto?
   Joustoluotto on vakuudeton laina, jota lainanhakija voi nostaa omalle pankkitililleen tarpeidensa mukaan. Sen toiminta perustuu lainan tarjoajan myöntämään jatkuvaan luottoon, joka mahdollistaa kuluttajalle nopean rahan nostamisen tarvittaessa.
   Mikä tekee luotosta joustavan?
   Joustoluotossa lainantarjoaja myöntää kuluttajalle henkilökohtaisen luottorajan, jonka puitteissa kuluttaja voi luottoa nostaa. Kuluttajan ei tarvitse nostaa kaikkea luottoa kerralla, vaan sitä voi nostaa aina silloin, kun henkilö tarvitsee rahaa.
   Mitä tarkoittaa vakuudeton joustoluotto?
   Vakuudeton joustoluotto tarkoittaa, että sitä hakiessa lainanhakijan ei tarvitse omata takaajaa tai vakuuksia lainan saamista varten.
   Miten joustoluotto toimii?
   Joustoluotto toimii siten, että kuluttaja maksaa lainan korkoa vain tililleen nostamasta rahallisesta osuudestaan koko lainalle myönnetyn summan sijaan. Kun kuluttaja lyhentää lainaansa, myös luottoa vapautuu kuluttajan luottotilille lisää.
   Miten joustoluotto eroaa muista lainan muodoista?
   Joustoluotto eroaa muista lainan muodoista siten, että lainan tarjoaja myöntää kattosumman jatkuvaan luottoon, jonka sisällä kuluttajan on mahdollista tehdä rahansiirtoja. Korkoja maksetaan vain nostetusta summasta.
   Mistä edullisin joustoluotto?
   Edullisin joustoluotto löytyy aina lainojen kilpailutuksen kautta. Kilpailuttamalla lainat kuluttaja asettaa lainaa tarjoavat toimijat kilpailemaan henkilön asiakkuudesta ja näin ollen madaltaa omia lainakustannuksiaan.