Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Joustoluotto

   Hae joustoluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Hae joustoluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Joustoluotto 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan joustoluoton. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae joustoluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae joustoluottoa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea joustoluottoa helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta joustoluottoa 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile joustoluotot helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle joustoluottoa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa joustoluottoa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin joustoluotto.

   Kilpailuttamalla joustoluotot netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailutus netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan joustoluottoa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen joustoluotto netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman joustoluoton pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti kun tehdään lainojen vertailu, kannattaa kiinnittää huomiota joustoluoton korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta joustoluottojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton joustoluotto heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen joustoluoton, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, joustoluottoa voi nostaa useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Joustoluotto – tiivistetyistä se on kaikkea tätä

   Joustoluotto on eräänlainen vakuudeton laina, jota lainanhakija voi myönnytyksen saatuaan nostaa omalle pankkitililleen omien tarpeidensa mukaisesti.

   Sen toiminta perustuu lainan tarjoajan käyttäjälle myöntämään jatkuvaan luottoon, joka mahdollistaa lainan saajalle tarvittaessa hyvinkin nopean rahan tilille nostamisen.

   Joustolainojen lainasummat ovat yleensä suhteellisen pieniä, vaihdellen yleisimmin 100-10 000 euron välillä. Yleisimpiä myönnettyjä summia, joilla hakijat nostavat joustoluottoa on 2000 euroa.

   Useammat lainantarjoajat myöntävät kuitenkin joustoluottoa yli 2000 euron. Jotkut luottojen tarjoajat aina jopa 60 000 euroon saakka.


   Löydä edullisin joustoluotto

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Joustolaina yleisesti ja mikä tekee siitä joustavan

   Joustoluoton joustavuus syntyy siitä, että se joustaa vahvasti lainan hakijan tilanteen mukaan.

   Lainantarjoaja myöntää hakuprosessin jälkeen hakijalle henkilökohtaisen limiitin eli luottorajan, jonka puitteissa hakija voi nostaa luottoa tililleen. Sinun ei tarvitse nostaa kaikkea luottoa kerralla, vaan sitä voit nostaa aina silloin, kun tarvitset rahaa.

   Mikäli hakija käyttää kaiken joustoluottonsa kerralla, tulee luotto maksaa takaisin ennen kuin sitä voidaan käyttää uudelleen. Joustoluotto onkin tästä syystä hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa lainan hakija tarvitseekin yllättäen suurempia summia.

   Joustoluotto toimii siten, että henkilö maksaa lainan korkoa vain tililleen nostamasta rahallisesta osuudestaan koko lainalle myönnetyn summan sijaan.

   Sitä mukaa, kun henkilö lyhentää lainaansa myös luottoa vapautuu henkilön luottotilille lisää. Joustolainan toimintatapa vastaakin näiltä osin paljon luottokortin toimintaa.

   Joustoluoton joustavuus toimii käyttäjästa katsottuna myös toiseen suuntaan. Lainanottajan on mahdollista halutessaan maksaa koko laina pois jo ennen takaisinmaksuajan päättymistä.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Joustoluoton hyödyt

   Joustoluotto pitää sisällään käyttäjän perspektiivistä katsottuna useita eri hyötyjä. Käyttäjän kannalta joustoluoton merkittävimpiä hyötyjä ovat:

   • Joustavuus
   • Nopeus
   • Vakuudettomuus

   Joustavuus mahdollistaa sen, että käyttäjän ei tarvitse tietää etukäteen, milloin ja kuinka paljon hän saattaa tarvita rahaa tililleen.’ Haettuaan joustolainaa, käyttäjälle määritellään kattosumma, jonka sisällä henkilö voi nostaa rahaa tililleen tarpeensa mukaisesti.

   Etenkin yllättävien kuluerien kohdalla joustoluotto saattaa osoittautua monesti hyödylliseksi. Joustoluoton nopeus mahdollistaa hakijalle rahan saamisen tilille hyvinkin pienellä viiveellä.

   Voit hakea joustoluottoa verkossa vain muutamassa minuutissa ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan tilillesi lähes välittömästi. Ainoana poikkeuksena joustoluoton nopeudessa on, ettei lainan tarjoaja ole oikeutettu siirtämään ensimmäistä joustolainaa lainanhakijan tilille kello 23-07 välisenä aikana.

   Kyseistä lainaa voi hakea edellä mainittuun aikaan, mutta ensimmäinen rahan nostaminen silloin ei ole mahdollista.

   Joustoluoton vakuudettomuus tarkoittaa sitä, ettei lainan vakuudeksi aseteta omaisuutta. Hakijan ei myöskään tarvitse joustoluottoa hakiessaan takaajaa lainalleen. Lainan vakuudettomuutta avataan vielä lisää myöhemmin tässä tekstissä.

   Joustoluottovertailu

   Kuten kaikkia muitakin lainoja ottaessa, myös joustavaa lainaa harkittaessa joustoluottojen vertailu on oleellista.

   Joustoluottojen vertailussa kannattaakin ottaa huomioon useita tekijöitä lainaan liittyen. Seuraavassa kappaleessa on pyritty avaamaan niitä asioita, joita Sinun tulisi ottaa huomioon löytääkseen itselle parhaiten soveltuva laina.

   Suomalaisten kuluttajien luottamus perinteisiin ja Suomessa ennenkin toimineisiin pankkeihin on suuri. Tämän takia perinteiset pankit ovat monen käyttäjän valinta parasta joustoluottoa etsiessä.

   Suurista Suomessa toimivista pankeista esimerkiksi Nordea, OP sekä S-Pankki, kaikki tarjoavat joustoluottoja palveluissaan.

   Suomalaisten pankkien lisäksi myös isojen ulkomaisten palveluntarjoajien osuus on noussut. Esimerkiksi toimijat, kuten Instabank, Everday ja Credigo, ovat jo yleisiä toimijia myös suomalaisten kuluttajien keskuudessa.

   Joustoluottojen vertailu pitää sisällään monia avainasioita. Lainan koron sekä takaisinmaksun lisäksi myös lainan saannin kiireellisyys saattaa monesti vaikuttaa palveluntarjoajan valintaan.

   Mikäli lainan saanti on kiireellinen, hakijan olisi syytä tietää perinteisten pankkien lainanhakuprosessien olevan hitaampia kuin netissä toimivien lainantarjoajien.

   Lainahakemusten jakauma Summarumilla heinäkuussa 2022

   Lainojen jakauma ympyrädiagrammi Summarumin kautta haettiin heinäkuun 2022 aikana aktiivisesti erilaisia lainoja, alla suosituimmat lainakategoriat.

   Kilpailuta joustoluotot ja lainat kätevästi tästä

   Näin löydät parhaan joustoluoton

   Internet ja pankkimaailma ovat täynnä joustolainoja tarjoavia lainayhtiöitä. Paras ja edullisin joustoluotto voi olla hakijalle usein kuitenkin vaikea löytää.

   Löytääkseen itsensä kannalta paras mahdollinen joustoluotto, henkilön tulisi ottaa lainan ominaisuuksista ainakin alla listatut asiat huomioon:

   • Kokonaismäärä
   • Kokonaiskulut
   • Takaisinmaksuaika
   • Lainan saannin kesto

   Lainan hakijan tulisi ensi alkuun miettiä, minkälainen lainan kokonaismäärä on hakijan omien tarpeiden kannalta olennainen. Useimmilla lainantarjoajilla kokonaiskattoa voi korottaa ilmaiseksi, joka tekee lainan hakemisesta hyvin joustavaa.

   Hakijan tulisi kuitenkin tarkastella lainatarjouksesta, onko kokonaissumman korottaminen maksullista ja pohtia kuinka suuri mahdollisesti myöhemmin tuleva tarve tähän on.

   Kuten muissakin lainoissa myös joustolainan takaisinmaksuaika vaikuttaa oleellisesti lainan ottamiseen sekä sen kuluihin. Hakijan tulisi jo lainoja vertaillessa luoda itselleen alustava aikataulu ja suunnitelma lainan takaisinmaksua varten.

   Joustoluottojen keskinäisessä vertailussa kaikista tärkein tekijä on kuitenkin lainan kokonaiskulut. Oleellista hakijan kannalta on verrata lainan todellista vuosikorkoa nimelliskoron sijaan.

   Paras joustoluotto löytyy usein tarkastellen ensisijaisesti lainan todellista vuosikorkoa, sillä siihen useimmiten sisältyy lainan kaikki kulut. Pelkän nimelliskoron tarkastelu ei anna Hakijalle riittävää kuvaa siitä, mikä on henkilön tilanteen kannalta paras joustoluotto.

   Lainan saannin kesto on hyvä huomioida, mikäli sinulla on kiire lainan saannissa. Joustoluotot ovat kuitenkin pääosin hyvin nopeasti saatavissa.

   Useimmiten pienet joustolainat saattavat olla tilillä jo muutamissa minuuteissa, eikä isompien lainojen saantiinkaan useimmiten mene yli 24 tuntia.

   Esimerkiksi alle 2000 euron joustoluotto on yleensä nopea saada tilille. Mikäli käyttäjällä on kiire lainan saannille on, joustoluoton saannin viive kannattaa tarkistaa etukäteen lainan ehdoista.

   Joustoluottojen keskinäinen vertailu

   Joustoluottojen vertailu on paras tapa selvittää hakijalle sopivin vaihtoehto. Eri lainantarjoajien välillä saattaa olla ajoittain todella paljon eroavaisuuksia, joten paras joustoluotto voi olla ilman apua melko työläs löytää.

   Saadakseen tiedon siitä, mikä sinun kannaltasi paras joustoluotto on, tulisi selvittää mitkä lainantarjoajat palvelua tarjoavat ja millä ehdoin.

   Seuraavissa kappaleissa esitellään, miten hakijan kannattaa joustoluoton vertailu toteuttaa. Kuten kaikissa muissakin lainoissa, myös ennen päätöstä joustolainan ottamista, hakijan tulisi kriittisesti tarkastella omaa tarvettaan lainan ottamiseen.

   Henkilön ei tulisi hakea joustoluottoa tarpeettomaan kuluttamiseen tai turhiin ostoksiin.

   Joustoluottolaskurilla selvität helposti koron

   Aivan ensimmäiseksi Henkilön tulisi miettiä paljonko hän tarvitsee rahaa käyttöönsä ja mikä mahdollinen takaisinmaksuaika näillä tiedoilla olisi kannattavin olla.

   Joustoluottojen vertailu kannattaa aloittaa lainalaskuria hyödyntämällä laskien joustoluoton arvioidun kuukausierän.

   Joustoluottolaskuri auttaa Hakijaa arvioimalla kuukausittain lyhennettävän lainaerän suuruuden. Hakija voi tämän tiedon avulla heti alkuun vaikuttaa kuukausierän määrään muuttaen lainansa suuruutta tai vaihtoehtoisesti sen maksuaikaa.

   Maksuaika kannattaa miettiä sellaiseksi, josta henkilön on mahdollista pitää joka kuukausi kiinni.

   Lainahakemuksen avulla paras joustoluotto

   Kun henkilö on arvioinut mikä haluamansa joustoluoton summa ja takaisinmaksuaika ovat, kannattaa henkilön seuraavaksi täyttää jonkun palveluntarjoajan lainahakemus. Lainahakemus kilpailuttaa henkilön haluaman lainan ja välittää eri lainantarjoajien tekemät tarjoukset.

   Tämä kaikki mahdollistaa sen, että henkilön olisi mahdollisimman helppoa valita eri vaihtoehtojen perusteella paras luottojousto. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Joustoluottojen vertailu kannattaakin tehdä kaikessa rauhassa ottaen huomioon lainan kokonaiskulut ja ehdot.

   Joustoluotto erilaisiin tarkoituksiin

   Suomalaiset hakijat hakevat joustoluottoa useisiin erilaisiin tarkoituksiin. Yleinen syy, jonka johdosta hakijat hakevat joustolainaa ovat arjen yllättävät menot.

   Joustoluotto saattaa tulla tarpeeseen myös esimerkiksi tilanteissa, joissa esimerkiksi tulevan remontin saattavan aiheuttaa tulevaisuudessa menoja, mutta menoerät ovat epäsäännöllisiä ja niiden kustannukset saattavat vaihdella paljon.

   Joustoluotto mahdollistaa lainakaton, johon asti hän voi nostaa lainaa tarvittaessa. Alle on listattu esimerkkejä yleisistä syistä joustoluoton hakemiseen.

   • Koti- ja mökkiremontit
   • Kulkuvälineen hankinta tai korjaus
   • Matkailu
   • Harrastukset
   • Kotitalouden yllättävät menot

   Kuten muitakaan lainoja, myöskään joustoluottoa ei tulisi hankkia kevyin perustein. Kannattaakin aina pohtia omaa tilannettaan ja kysyä itseltään, onko henkilön mahdollista selvitä tilanteesta ilman lainan ottamista.

   Mikäli vastaus kysymykseen on ei, voi lainan ottaminen olla perusteltua.

   Kuluttajan kannattaa esimerkiksi miettiä ennen joustoluoton ottamista, olisiko hänellä joku ystävä tai sukulainen, keneltä rahan voisi lainata. Myös irtaimiston ja käyttämättä jääneiden tavaroiden myyminen on kuluttajalle usein hyvä tapa hankkia itselleen hieman rahaa.

   Monissa tilanteissa joustoluotto on kuitenkin perusteltu ratkaisu ja voi auttaa yksilön henkilökohtaista taloutta.

   Muut joustoluoton ominaisuudet

   Joustoluotto sisältää hakijan kannalta useita hyötyjä verrattuna muihin lainan tyyppeihin.

   Aiemmin esiteltyjen hyötyjen lisäksi lainaan sisältyy myös muutamia ominaisuuksia, jotka saattavat tehdä siitä hakijan kannalta hyvän vaihtoehdon:

   • Jatkuva luotto
   • Korkojen maksu vain nostetusta osasta
   • Joustava takaisinmaksu
   • Yksinkertainen ja nopea hakea
   • Edullisempi kuin pikavippi

   Jatkuva luotto mahdollistaa sen, että laina on jatkuvasti hakijan uudelleen käytettävissä. Hakijan ei kannattaisikaan tämän johdosta nostaa maksimaalista lainasummaa välittömästi, ellei sille ole aivan välttämätöntä tarvetta.

   Lainaaja maksaa korkoja pelkästään tilille nostetusta summasta, joten nostojen kanssa kannattaa aina olla erityisen harkitsevainen.

   Joustava takaisinmaksu mahdollistaa sen, että lainaaja voi halutessaan maksaa vaikka koko lainasumman kerralla takaisin. Joustoluottoa hakiessa lainaaja sopii useimmiten lainan tarjoajan kanssa minimilyhennyksen ehdot.

   Näistä sovituista ehdoista huolimatta lainaaja voi kuitenkin aina halutessaan maksaa lainansa pois sovittua nopeammin. Joustoluotto kuten muutkin lainat, kannattaa maksaa aina pois niin nopeasti kuin mahdollista.

   Yksinkertainen ja nopea hakea. Haku on mahdollista toteuttaa kokonaan internetissä ja lainan tilille saaminen tapahtuu useimmiten alle päivässä. Lainan vertailu kannattaa toteuttaa kilpailuttamalla eri lainatarjoukset, jotta henkilö säästäisi aikaa sekä vaivaa.

   Edullinen vaihtoehto verrattuna esimerkiksi pikavippeihin. Joustoluotto mahdollistaa nopean rahojen käyttöön saamisen, mutta useimmiten edullisella todellisella vuosikorolla.

   Kyseinen lainan muoto onkin monesti erinomainen vaihtoehto hakijalle, joka tarvitsee rahaa arjen yllättäviin menoihin.

   Vakuudeton joustoluotto

   Joustava luotto on poikkeuksetta vakuudetonta lainaa. Vakuudellisuus lainassa tarkoittaa sitä, että lainanhakijan tarvitsee hakiessaan lainaa omata lainan takaaja tai lainavakuuksia.

   Tällaisia vakuuksia lainan saamista varten saattavat olla esimerkiksi:

   • Kiinteistöt
   • Arvopaperit
   • Asiakirjat
   • Fyysiset esineet
   • Metsätilat

   Joustoluotto on kuitenkin täysin vakuudeton laina. Luottoa hakiessa lainanhakijan ei tarvitse omata takaajaa tai vakuuksia. Vakuudettomuus tekeekin joustoluoton hakemista suoraviivaisempaa.

   Koska lainanhakijan ei tarvitse neuvotella lainan tarjoajan kanssa vakuuksista, lainanhakuprosessi on kokonaisuudessaan huomattavasti nopeampi.

   Joustoluotto kokemuksia

   Kokemuksia joustoluotosta

   Suomalaisten joustoluottoon liittyviä kokemuksia selvittäessä nousee muutamia kokemuksia esiin toistuvasti.

   Alla on esiteltynä tarkemmin suomalaisten kuluttajien kokemuksia joustolainan hakemisesta ja vastaanottamisesta.

   • Lainan hakemisen yksinkertaisuus
   • Lainan tilille saamisen nopeus
   • Palveluntarjoajien määrä
   • Erot todellisten vuosikorkojen välillä

   Yleisimpiä joustoluottoon liittyviä kokemuksia on lainan hakemisen ja saamisen nopeus. Kuluttajien joustoluoton hakuun liittyviä kokemuksia yhdistää lähes aina, että lainan hakeminen on koettu yksinkertaiseksi ja nopeaksi prosessiksi.

   Lainan hakemisen yksinkertaisuus johtuu paljon siitä, että vakuudettomuuden takia kyseisen lainan hakeminen onnistuu helposti internetin avulla.

   Etenkin pienempää lainaa hakiessa hakuprosessi on nopea eikä hakija useimmiten tarvitse toimittaa mitään ylimääräisiä dokumentteja, kuten lisäselvityksiä tuloista lainantarjoajalle.

   Lainan tilille saamisen nopeus yllättää myös usein monet lainaajat. Monet lainantarjoajat ovat automatisoineet joustolainan prosessinsa, jolloin päätöksenteko näillä yrityksillä nojautuu vahvasti koneiden tekemään päättelytyöhön.

   Lainapäätökset toteutuvat nopeammin myös sen takia, koska lainaajan ei tarvitse pienemmille summille hakiessa useimmiten toimittaa erillisiä liitetiedostoja kuten tulotietoja.

   Palveluntarjoajien määrä myös yllättää useimmat lainaajat. Etsiessä tietoa siitä, mikä on lainaajalle paras joustoluotto, törmää lainanhakija usein yleiseen ongelmaan. Lainantarjoajia on olemassa valtava määrä.

   Tämän takia yksittäisen henkilön onkin äärimmäisen aikaa kuluttavaa sekä yleisesti ottaen vaikeaa lähteä ilman apua vertailemaan lainojen ehtoja keskenään sekä tarkastelemaan lainojen todellisia vuosikorkoja.

   Edellä mainittujen kokemusten johdosta, kuluttajilla on joustoluoton hakemiseen liittyen yleensä hyvin positiivisia kokemuksia lainojen kilpailuttamisesta.

   Kilpailuttamalla lainansa, henkilö ilmoittaa haluamansa lainaehdot ja kilpailuttamisen tuottava yritys kerää eri lainaa tarjoavista yrityksiltä tarjouksia henkilölle. Tämä säästää lainaajan aikaa sekä tekee helpoksi lainojen keskinäisen vertailun.

   Kun kilpailutuksen suorittanut taho on lähettänyt lainaajalle lainatarjoukset, lainaajan on helppo valita vaihtoehdoista paras joustoluotto.

   Joustoluoton vertailu kannattaa toteuttaa harkitusti ja tarkastella lainatarjouksista etenkin todellista vuosikorkoa.

   Todellisten vuosikorkojen vaihtelu on myös yksi yleisiä suomalaisilta kuluttajilta kerättyjä kokemuksia joustoluotosta. lainaajat yllättyvät usein siitä, kuinka iso ero eri palveluntarjoajien todellisten vuosikorkojen välillä saattaa olla.

   Vaikka nimelliskorko saattaa vaikuttaa ensiksi suhteellisen samalta lainan tarjoajien välillä, voi tarkemmin tarkasteltuna todellisen vuosikoron ero nousta hyvinkin merkittäväksi.

   Joustoluoton ja luottokortin väliset erot

   Joustoluotto ja luottokortti pitävät sisällään monia samankaltaisia ominaisuuksia. Joustoluottoa hakiessa lainaaja saa itselleen luottotilin, josta henkilö voi nostaa tililleen rahaa aina luottorajan saavuttamiseen asti.

   Toimintalogiikka vastaa tältä osin hyvin paljon luottokortin periaatteita, sillä luottokortti perustuu myös hyvin pitkälti lainan tarjoajan myöntämään jatkuvaan luottoon.

   Kahden eri luoton tyypin välillä on kuitenkin oleellisia eroja, jotka tekevät joihinkin tilanteisiin toisesta selkeästi paremman vaihtoehdon lainan hakemiseen. Merkittävimmät erot luottokortin ja luoton välillä ovat:

   • Korkokatto
   • Lainan käyttöön saamisen nopeus

   Joustoluoton ja luottokortin erottaa toisistaan muutama oleellinen osatekijä. Kenties olennaisin erottava tekijä lainaajan kannalta on, että joustoluotto on useimpina vuosina säännöstelty korkokaton sisään.

   Korkokatot säännöstellään joka vuosi ja matalampi korkokatto mahdollistaa sen, että joustolainassa korot pysyvät useina vuosina luottokortin korkoja matalampana.

   Lainaajan olisi lainapäätöstä tehdessä tärkeä tarkistaa aina uusimmat vuosittaiset tiedot korkokatosta.

   Joustoluotto on usein mahdollista saada huomattavasti nopeammin kuin luottokortti. Luottokortin hakeminen kestää useimmiten muutamia arkipäiviä.

   Koska luottokortti perustuu vahvasti vielä fyysisen kortin omaamiseen, kestää näin ollen myös varojen käyttöön saaminen yleensä useita pankkipäiviä.

   Joustoluotossa taas hakijan hakemat rahat ovat käytettävissä välittömästi ilman pitkien käsittelyaikojen aiheuttamia viiveitä. Hakijan on käytännössä mahdollista saada erittäin nopeasti lainaa käyttöön, usein jopa muutamissa tunneissa.

   Pankit, joista saa joustoluottoa

   Joustoluoton hinta, ominaisuudet sekä ehdot riippuvat hyvin pitkälti siitä, miltä luoton tarjoajalta joustoluottoa haetaan. Joustoluottoa on mahdollista hakea useilta eri pankeilta ja rahalaitoksilta.

   Seuraavissa kappaleissa on esitelty muutamia suosituimpia pankkeja sekä niiden tarjoamia joustoluottoja. Suosittuja pankkeja, joista voi nostaa joustoluotto ovat muun muassa:

   • Nordea
   • OP
   • Danske Bank
   • S-Pankki
   • Säästöpankki

   Nordea joustoluotto

   Nordea tarjoaa verkkosivuillaan joustoluottoa kuluttajille. Kuluttajan on mahdollista vastaanottaa Nordean joustoluotto muutamista tuhansista aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka.

   Nordea mainostaa joustoluoton olevan avausmaksun osalta ilmainen, eli kuluttajan ei tarvitse maksaa siitä erillistä avausmaksua.

   Lisäksi Nordea mainostaa verkkosivuillaan joustoluottoon liittyvän vuosittain mahdollisuus kahdesta lyhennysvapaasta kuukaudesta.

   Tämä tarkoittaa sitä, että lainaajan ei tarvitse lyhentää takaisin maksettavaa luottoa näinä kuukausina ollenkaan.

   Joustoluoton takaisinmaksuaika on Nordealla 1-5,5 vuotta.

   OP joustoluotto

   Myös OP tarjoaa asiakkailleen joustavaa lainapalvelua joustoluoton muodossa. OP:n vakuudeton joustoluotto eroaa haettavissa olevasta lainasummasta esimerkiksi Nordean vastaavasta.

   Lainaajan on mahdollista hakea OP:n joustoluottoa hieman matalammille lainasummille kuin esimerkiksi Nordealla.

   Nostaessa joustoluoton OP:lta, lainaaja saa pankilta takuun yhdestä maksuvapaasta kuukaudesta joka vuosi. Lainapäätös on mahdollista saada pankin kautta parhaimmillaan erittäin nopeasti.

   Joustoluotto on mahdollista saada OP:lta nopeimmillaan heti hakemisen jälkeen, mutta viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.

   Danske Bank joustoluotto

   Danske Bankin joustoluotto kulkee hieman muista pankeista poiketen käyttölainan nimellä. Danske Bankin joustoluotto eli käyttölaina on saatavilla muutamista tuhansista euroista noin 10 000 euroon saakka.

   Danske Bankin joustoluotto on pankin verkkosivujen mukaan mahdollista vastaanottaa kahden vuosittain toistuvan maksuvapaan kuukauden kanssa. Danske Bankin joustoluotto on mahdollista hakea lainaajan halutessa erittäin nopeasti ja vaivattomasti yrityksen verkkosivuilta.

   Lisäksi Danske Bank, kuten monet muutkin pankkialan toimijat, tarjoavat vielä myös kasvokkain tapahtuvia pankkitapaamisia niitä kaipaaville asiakkaille.

   S-Pankki joustoluotto

   S-Pankki kertoo verkkosivuillaan, ettei pankki tarjoa asiakkailleen enää joustoluottoa. S-Pankki on verkkosivujen mukaan päättänyt joustoluottojen myöntämisen, mutta voimassa olevat pankin joustoluotot jäävät käyttöön kuitenkin normaalisti.

   S-Pankki keskittyy palveluiden tarjoamisessa joustoluoton Visa Credit-palveluun, joka toimii myös joustavasti pankkikortin avulla.

   Säästöpankki joustoluotto

   Myös Säästöpankki tarjoaa pankkipalveluissaan jatkuvasti käyttö olevaa joustoluottoa. Säästöpankin joustoluotto voidaan myöntää kahdella eri tavalla.

   Joustoluotto voidaan myöntää toistaiseksi voimassa olevana kulutusluottona tai vaihtoehtoisesti määräaikaisena. Säästöpankki myöntää joustoluottoa aina useampaan kymmeneen tuhanteen euroon saakka.

   Summarumin kautta tavoitat seuraavat pankit ja rahalaitokset

   Luotettava joustoluotto

   Moni hakija saattaa miettiä vastausta kysymykseen siitä, kuinka luotettava joustoluotto on. Joustoluoton, kuten minkä tahansa muunkin lainamuodon, luotettavuus muodostuu hyvin pitkälti sitä myöntävän pankin tai rahalaitoksen luotettavuudesta.

   Esimerkiksi edellisissä kappaleissa mainituilta merkittäviltä pankkialan toimijoilta on mahdollista vastaanottaa erittäin suurella todennäköisyydellä luotettava joustoluotto.

   Hakijan kannattaa kuitenkin olla tarkkana toimijaa valitessa. Harkitessa joustoluoton tarjoajaa hakijan kannattaa suosiolla suosia toimijoita, jotka ovat aktiivisia suomalaisilla lainamarkkinoilla.

   Lisäksi Lainajan kannattaa ottaa selvää muiden henkilöiden kokemuksista siitä, mistä heille on mahdollisesti löytynyt luotettava joustoluotto aiemmin.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Joustoluotto heti tilille

   Joustoluotto on erittäin nopeasti saatavissa olevaa lainaa. Lainaajan on mahdollista vastaanottaa joustoluotto heti, sillä se ei omaa hakijan puolesta asetettavaa vakuutta tai panttia.

   Vakuuden puute tekee lainahakemuksen käsittelyprosessista nopeampaa, sillä lainan tarjoajan ei tarvitse arvioida erikseen asetetun pantin riittävyyttä.

   Hakijan on edellä mainitusta syystä mahdollista vastaanottaa joustoluotto heti tilille. Joustoluoton nopeus riippuu hyvin pitkälti lainan tarjoajasta, mutta useammista pankeista sekä rahalaitoksista hakijan on mahdollista vastaanottaa joustoluotto heti hakemisen jälkeen.

   Käytännössä tämä voi tarkoittaa ainoastaan muutamia minuutteja, mutta pisimmilläänkin joustoluotto on yleensä mahdollista vastaanottaa seuraavien päivien aikana.

   Joustoluotto helposti ja nopeasti

   Lainaajan on nykyään mahdollista saada joustoluotto helposti useilta eri rahoitusalan toimijoilta. Suurin osa pankeista ja lainanantajista pyrkii palveluissaan siihen, että lainaaja voisi vastaanottaa joustoluoton jatkuvasti helpommin.

   Joustoluottoa harkitsevan henkilön on nykyään mahdollista vastaanottaa joustoluotto helposti verkossa tapahtuvan sähköisen lainan hakemisen avulla.

   Teknologian mukanaan tuoma kehitys on edesauttanut, ettei lainaa harkitsevan henkilön tarvitse enää vierailla useissa kivijalkapankeissa vastaanottaakseen lainatarjouksia.

   Teknologinen kehitys on mahdollistanut sen, että hakijan on nykyään mahdollista vastaanottaa joustoluotto helposti verkossa.

   Lainan hakeminen verkossa vaatii henkilöltä ainoastaan lainahakemuksen nopean täyttämisen. Lisäksi lainan hakuun tarvittavat liitteet on sähköisessä hakuprosessissa mahdollista lähettää hyvinkin vaivattomasti eteenpäin.

   Nopean lainahakemuksen täyttämisen jälkeen henkilön on mahdollista hyväksyä joustoluotto helposti sähköpostiin saapuneiden lainatarjousten avulla, mikäli henkilö näin haluaa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Näin paljon joustoluottoa tyypillisesti haetaan

   Joustoluottoa haetaan useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Koska joustoluoton käyttötarkoitukset vaihtelevat paljon, myös joustoluottojen lainasummia on useita erilaisia.

   Joustoluottoa haetaan tyypillisimmin muutamasta tuhannesta eurosta kymmeneen tuhanteen euroon saakka. Useilla lainaa tarjoavista yrityksistä, tarjolla olevien joustoluottojen hintahaarukka on kuitenkin tätä laajempi.

   Seuraavissa kappaleissa on esiteltynä tyypillisiä lainasummia, joille joustoluottoa haetaan. Lisäksi kappaleissa on annettu muutamia käytännön esimerkkejä siitä, minkälaisia käyttötarkoituksia varten lainasummia saatetaan hakea.

   Joustoluottoa 1000 euroa

   Henkilön on mahdollista hakea joustoluotto 1000 euron lainasummalle useita eri käyttötarkoituksia varten. Joustoluotto 1000 euron lainasummalle saatetaan hakea usein esimerkiksi henkilökohtaista lomamatkaa varten.

   Joustoluotto voi osoittautua käteväksi etenkin sellaisilla lomamatkoilla, joilla luottoa hakeva henkilö kokee tarvitsevansa mahdollisuuden nopeaan lainan saamiseen. Tällaisissa tilanteissa, kuten lainan haussa yleensäkin, henkilön kannattaa kuitenkin harkita lainanhakua tarkasti.

   Puhtaat luottotiedot omaavan henkilön on mahdollista vastaanottaa lainaa 1000 euron arvosta lähes kaikilta pankeilta sekä rahalaitoksilta. Joillakin rahoitusalan toimijoilla on kuitenkin rajana esimerkiksi 2000 euron lainasumma lainan saamiselle.

   Joustoluottoa 2000 euroa

   Joustoluotto 2000 euron arvosta haetaan usein erilaisia pieniä kodin remontteja varten. Esimerkiksi kodin kevyt pintaremontti saattaa olla sellainen, johon joustoluoton yksinkertaiset käteisnostot voivat tulla tarpeeseen.

   Joustoluotto 2000 euron arvosta mahdollistaa sen, että lainaaja on remontin aikana valmistautunut pieniin, mutta äkillisiin remontin kustannuksiin.

   Laajempaa kodin remontointia varten kannattaa kuitenkin etukäteen miettiä se, onko joustoluotto 2000 euron arvosta riittävä remonttiin, vai kannattaako luottoa hakea suoraan isomman lainasumman edestä

   Lainaajan on mahdollista hakea 2000 euron lainaa suurimmalta osalta lainaa tarjoavista yrityksistä. Esimerkiksi suurin osa suurimmista pankeista alkaa tarjota joustoluottoa juuri 2000 eurosta alkaen.

   Joustoluottoa 3000 euroa

   Joustoluotto 3000 euron arvosta haetaan usein pienempiin pintaremontteihin, joissa edellä esitetty 2000 euron laina ei riitä kattamaan remontin kaikkia kustannuksia.

   Remontit saattavat usein tuoda yllättäviäkin kustannuksia, joihin kiinteistöään remontoiva henkilö ei välttämättä aina ole täysin valmistautunut. Tällaisia tapauksia varten hakijan kannattaa ehdottomasti pyrkiä jättämään remonttibudjetissa tilaa yllättäville kuluille.

   Joustoluotto 3000 euron arvosta saatetaan hakea ajoittain myös päivittäistä kulutusta varten. Lainan käyttäminen päivittäiseen elämiseen ei tietysti ole tavoiteltava tilanne.

   Tällainen toiminta saattaa kuitenkin olla perusteltua, mikäli henkilöllä on esimerkiksi henkilökohtaisissa sijoituksissaan varallisuutta, joita hän ei halua realisoida. Esimerkiksi osa rahastoista voi olla sopimusehdoiltaan sellaisia, että hakijalle tulee kannattavammaksi hakea 3000 euron laina

   Toinen vastaava tilanne, jossa henkilön menot ja tulot saattavat olla hetkellisesti epätasapainossa, ovat veronpalautukset. Veronpalautusten saaminen ennakkoon onnistuu joustoluoton hakemisen avulla.

   Joustoluottoa 4000 euroa

   Joustoluotto 4000 euron edestä saatetaan hakea esimerkiksi häiden tai muiden yksityisten juhlien järjestämistä varten. Järjestäessä tapahtumia, kulujen tarkka määrä voi olla usein vaikea ennakoida.

   Tällaisissa tilanteissa juhlien budjettiin on yleensä hyvä jättää tilaa myös yllättäville kuluille. Joustoluotto 4000 euron arvosta saattaa tilaisuudeen suuruudesta riippuen mahdollistaa esimerkiksi juhlapaikan tilan vuokraamisen lisäksi ruokakustannukset.

   Lainan ottamista harkitseva henkilö voi hakea 4000 euron lainaa useilta eri rahoitusalan toimijoilta. Haettava lainasumma kannattaa kuitenkin kilpailuttaa, jotta henkilö voi varmistaa löytävänsä itselle mahdollisimman edullisen lainan.

   Joustoluottoa 5000 euroa

   Joustoluottoa 5000 euron lainasummalle saatetaan hakea usein esimerkiksi aiemmin kuvattuja juhlien järjestämistä tai kodin remontointia varten.

   Yksi mahdollinen syy hakea joustoluotto 5000 euron arvosta on auton tai muun liikennevälineen äkillinen huollon tarve.

   Mikäli henkilön auto hajoaa äkillisesti, voi sen nopeasti huoltoon saaminen tulla usein yllättävänkin kalliiksi. Riippuen auton hinnasta ja arvosta, huollon hinta voi kiivetä helposti useisiin tuhansiin euroihin saakka.

   Joustoluotto 5000 euron arvosta voikin olla hyödyllinen hankinta tällaisissa tilanteissa, joissa henkilön verrattain uusi auto hajoaa äkillisesti.

   Autohuollon kustannuksia on monesti vaikea ennakoida etukäteen, mikäli henkilöllä ei ole riittävää tietoa autojen mekaniikasta ja korjaamisesta.

   Tällaisissa tilanteissa henkilön voikin olla perusteltua hankkia remonttia varten 5000 euron laina. Kuitenkin myös näissä tilanteissa lainaa harkitsevan henkilön kannattaa miettiä etukäteen sitä, olisiko henkilöllä jokin muu tapa kustantaa auton korjaaminen.

   Pohtiessasi joustoluottoa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Joustoluotto – Usein kysyttyä

   Mikä on joustoluotto?
   Joustoluotto on vakuudeton laina, jota lainanhakija voi nostaa omalle pankkitililleen tarpeidensa mukaan. Sen toiminta perustuu lainan tarjoajan myöntämään jatkuvaan luottoon, joka mahdollistaa kuluttajalle nopean rahan nostamisen tarvittaessa.
   Mikä tekee luotosta joustavan?
   Joustoluotossa lainantarjoaja myöntää kuluttajalle henkilökohtaisen luottorajan, jonka puitteissa kuluttaja voi luottoa nostaa. Kuluttajan ei tarvitse nostaa kaikkea luottoa kerralla, vaan sitä voi nostaa aina silloin, kun henkilö tarvitsee rahaa.
   Mitä tarkoittaa vakuudeton joustoluotto?
   Vakuudeton joustoluotto tarkoittaa, että sitä hakiessa lainanhakijan ei tarvitse omata takaajaa tai vakuuksia lainan saamista varten.
   Miten joustoluotto toimii?
   Joustoluotto toimii siten, että kuluttaja maksaa lainan korkoa vain tililleen nostamasta rahallisesta osuudestaan koko lainalle myönnetyn summan sijaan. Kun kuluttaja lyhentää lainaansa, myös luottoa vapautuu kuluttajan luottotilille lisää.
   Miten joustoluotto eroaa muista lainan muodoista?
   Joustoluotto eroaa muista lainan muodoista siten, että lainan tarjoaja myöntää kattosumman jatkuvaan luottoon, jonka sisällä kuluttajan on mahdollista tehdä rahansiirtoja. Korkoja maksetaan vain nostetusta summasta.
   Mistä edullisin joustoluotto?
   Edullisin joustoluotto löytyy aina lainojen kilpailutuksen kautta. Kilpailuttamalla lainat kuluttaja asettaa lainaa tarjoavat toimijat kilpailemaan henkilön asiakkuudesta ja näin ollen madaltaa omia lainakustannuksiaan.