Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 2000 euroa

   Lainaa 2000 euroa

   2000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 2000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Lainaa 2000 euroa netistä

   Tarvitsetko lainaa 2000 euroa? Tämän kokoisen lainan avulla on mahdollista tehdä suurempia hankintoja, joihin muuten säästöt eivät riittäisi. Etenkin tilanteissa kun pohdit jonkin suuremman kuten auton, asunnon tai kesämökin hankintaa, on lähes poikkeuksetta aika istahtaa alas selvittämään eri mahdollisuuksia lainoihin.

   Koko prosessi alkaa siitä, että käytät aikaa lainojen, korkojen ja näihin liittyvien asioiden ymmärtämiseen. Oli kyseessä sitten laina 2000 eurolle tai sitä suuremmalle summalle, luottotietojen tarkistus tehdään rahoitusyhtiöiden toimesta aina. Luottotietojen ja taloudellisen tilanteen ollessa muutenkin kunnossa sinun on miltei aina mahdollista saada lainaa.

   Ongelmien välttämiseksi on kuitenkin tärkeää ymmärtää miten lainat toimivat. Jos tarkoituksena on ottaa 2ooo€ laina, on se summana vielä varsin kohtuullisissa rajoissa pienemmilläkin tuloilla.

   2000 laina on yksinkertainen rahoitusratkaisu monien eri hankintojen ja haaveiden toteuttamiseen. 2000e laina on jo summana sellainen, jolla saat rahoitettua nopeasti ja helposti mm. pienen pintaremontin tai äkkilähdön etelän lämpöön. Lainaa 2000 euroa Summarumin kilpailutuksen kautta ja voit toteuttaa haluamasi hankinnan nopeasti.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Ennen lainasopimuksen allekirjoittamista sinun kannattaa pohtia tarkkaan lainan tarpeellisuutta ja varmistaa, että voit maksaa sen takaisin sovitusti. 2000 euron laina on sellainen, jossa kuukausierät voivat tuntua edullisilta ja laina-aika lyhyeltä. Näin usein onkin, mutta jos useita pienempiä lainoja kertyy päällekkäin, voi tämä aiheuttaa ongelmia talouden hallinnassa.

   Ennen lopullista lainapäätöksen tekoa sinulla onkin siis oltava tiedossa miten suurta lainaa todellisuudessa tarvitset ja kuinka pitkällä aikavälillä se on mahdollista maksaa takaisin. Tämä vaikuttaa siihen miten edullisen tarjouksen voit saada.

   Hyvä tietää

   Kannattaa muistaa, että matala korkoprosentti ei tarkoita suoraan edullista lainaa. Siihen lisätyt käsittelykulut nostavat aina lainan hintaa ja lopullisia kuluja. Henkilöasiakkaan kannalta edullinen laina tarkoittaa sellaista tarjousta, jossa todellinen vuosikorko noin 4% tienoilla.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Hae helposti lainaa 2000 euroa

   Laina 2000 euroa summalle on helppo ja nopea hakea Summarumin kilpailutuksen kautta. Yksinkertainen hakemus on pikaisesti täytetty ja turvallinen käyttää. Toimi näin:

   1. Valitse lainasumma ja -aika.
   2. Täytä hakemus pyydetyillä tiedoilla.
   3. Lähetä se meille.
   4. Kilpailutamme yhteistyökumppanit ja lähetämme sinulle kaikki saadut tarjoukset.
   5. Vertaile niitä ja valitse niiden joukosta itsellesi paras vakuudeton laina 2000 euroa.

   Hakemuksen voit tehdä silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat täytettyä hakemuksen tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.

   Edullinen laina 2000 euroa nopeasti

   Nopeimmillaan 2000 laina on tililläsi vielä samana päivänä siitä, kun lähetit hakemuksen meille. Yhteistyökumppanimme tarjoavat sinulle edullista lainaa 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Voit siis hakea kauttamme myös muita summia kuin 2 000 euroa.

   Jokainen rahoitusyhtiö antaa oman tarjouksensa, joka perustuu sen tekemään riskikartoitukseen. Tästä johtuen laina 2000 eurolle voi olla kuluiltaan varsin erilainen riippuen siitä, minkä tarjouksen hyväksyt.

   Hae 2000 € laina ilman vakuuksia

   Kaikki meistä ei omista autoa, asuntoa tai kesämökkiä, joka kelpaisi lainan vakuudeksi. Harvoissa tapauksissa 2000 euron laina vakuutta edes edellyttää, mutta esimerkiksi omasta pankistasi voit saada vakuudellista lainaa edullisemmin.
   Jos vakuuksia ei ole, voit hakea 2000e lainaa ilman vakuuksia kauttamme. Summarumin yhteistyökumppanit eivät edellytä lainoille takaajia tai vakuuksia.

   Kenelle 2000 euron laina sopii?

   Luottotietojesi ollessa kunnossa on lainaa 2000 euroa ja sitäkin enemmän usein varsin helppo saada. Muita ehtoja, joita sinun tulee täyttää ovat mm.

   • Vakituinen osoite Suomessa
   • Säännölliset tulot
   • Täysi-ikäisyys

   Lainan määrä suhteutetaan tuloihin, joten Summarumin kautta saadut tarjoukset vaihtelevat aina kunkin hakijan taloudellisen tilanteen mukaan. Lainavertailumme avulla saat halvimman mahdollisen koron omaan tilanteeseen sopivalle summalle.

   Vertailua tehdessäsi sinun on huomioitava lainaan liittyvät kulut, jotka lisätään koron päälle. Ne vaikuttavat suuresti lainan lopulliseen vuosikorkoon. Jokainen rahoitusyhtiö määrittää nämä eri tavalla ja sen takia hakijan tulee istahtaa alas laskemaan mikä tarjouksista on oikeasti itselle edullisin.

   Yhdellä ainoalla lomakkeella saat lainatarjoukset useilta eri palveluntarjoajilta nopeasti. Tarjoukset on ilmaistu niin selkeästi, että niiden joukosta löydät helposti itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

   Jotta voit hakea 2000 euron lainaa kauttamme, on sinulla myös oltava toimiva sähköpostiosoite.

   5 syytä valita 2000 euron laina  Summarumin yhteistyökumppaneilta

   1. Saat 2000 euron lainan nopeasti.
   2. Et tarvitse vakuuksia tai takaajia 2000 lainaa varten.
   3. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia.
   4. 2000e lainan korko on edullinen.
   5. Useimmat yhteistyökumppanimme tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia.

   Lainaa 2000 euroa – vertaile vaihtoehtoja ja löydä edullisin

   Lainavertailu on järkevää ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että voit saada aikaan merkittäviä säästöjä.

   Teknologian nopean kehityksen myötä myös lainanhakuprosessista on tullut huomattavasti helpompaa ja läpinäkyvämpää. Lainaa 2000 eurolle voitkin nykyisin hakea pankkien lisäksi myös monilta verkossa toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Kilpailu eri yhtiöiden välillä on kiristynyt, mikä on hyvä uutinen lainanhakijoille.

   Kannaltasi kiristynyt kilpailu on hyvä asia, sillä lainatarjousten korot pysyvät kilpailun ansiosta verrattain matalalla myös nykyisessä maailmantilanteessa. Kilpailuta laina, oli kyse sitten pienestä tai suuremmasta summasta. Omasta näkökulmastasi kilpailuttamisesta on hyötyä monella eri tapaa:

   1. Rahallinen säästö
   2. Nopeus
   3. Vaivattomuus

   Mistä 2000 euroa lainaksi?

   Monet rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa myös parilla tuhannella eurolla. 2000 euron laina on hyvin kysytty, sillä se sopii moneen eri tarkoitukseen. Kun tilillä on laina 2000 euron edestä, se kannattaa kuitenkin käyttää fiksusti.

   Mutta mistä 2000 euroa lainaksi nopeasti, helposti ja edullisesti? Summarumin kautta selvität sen minuuteissa. Kilpailutamme kymmeniä rahoitusyhtiöitä puolestasi ja etsimme juuri sinulle edullisimman lainan 2000 eurolla tai sitä suuremmalla summalla.

   2000€ laina eri tarkoituksiin

   Lainavertailun haasteellisin osuus on löytää vaihtoehtojen joukosta itselle sopivin. Kun tarkoituksena on hakea lainaa millä tahansa summalla, on hyvä käydä läpi kaikki tarjolla olevat mahdollisuudet.

   Kulutusluotto on suomalaisten eniten käyttämä lainatuote, mutta toisinaan muut vaihtoehdot voivat tarjota kuluiltaan edullisempi. Pohdinta kannattaa aloittaa aina siitä, että onko 2000 euron laina oikeasti tarpeellinen. Miltei jokaiselle meistä tulee tilanteita eteen, joissa omat säästöt eivät riitä hankintoihin.

   Muista, että myös joustoluotot voivat olla hyvä vaihtoehto.

   2000 euron laina kulutukseen

   Kulutusluotto tai tililuotto sopivat esimerkiksi niihin tilanteisiin, jossa kodinkone on mennyt rikki yllättäen, autosta renkaat ovat kuluneet käyttökelvottomaksi tai kun kiireen keskelle pieni lomamatka olisi tarpeen.

   Tätä lainatyyppiä voit hyödyntää mihin tahansa kulutuskäyttöön. 2000 euron lainan lopullisiin kuluihin vaikuttavat

   • korkoprosentti
   • avausmaksu
   • tilinhoitomaksu

   Suuntaa sille, mitä 2000e laina tulee maksamaan, saat kun laitat lainasumman ja -ajan Summarumin kotisivuilta löytyvään laskuriin. Lainalaskuri on maksuton ja helppokäyttöinen.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa 2000e heti tilille

   Kun arjessa menee jotain itselle elintärkeää rikki, hetkellisesti olo voi tuntua hyvin epätoivoiselta. Taloudellinen tilanne ei aina ole otollinen harmillisille yllätyksille ja rahaa pitäisi saada mahdollisimman pian käyttöön.

   Tässäkin tilanteessa on hyvä pitää pää kylmänä ja toimia järkevästi, koska se voi tarkoittaa merkittäviä taloudellisia säästöjä.

   Vuosikymmeniä sitten elettiin aivan eri tilanteessa ja lainaneuvottelut käytiin lähinnä sopimalla tapaaminen lähimpään pankkikonttoriin. Nykyään tilanne on aivan toinen, kun kiireellisessäkin tapauksessa on mahdollista kilpailuttaa lainapyynnöt.

   Lainatarjoukset on mahdollista saada jopa saman päivän aikana, ja parhaissa tapauksissa rahat ovat käytettävissä vain muutaman tunnin päästä sopimuksen allekirjoittamisesta.

   Tarjoukset kannattaa pyytää Summarumin kautta. Me pyrimme löytämään kannaltasi edullisimmat ratkaisut talousasioiden hoitamiseen. Avullamme mahdollisuutesi löytää lainaa 2000e edullisesti kasvavat merkittävästi.

   Tarjouspyynnön jättäminen ei velvoita sinua vielä mihinkään, vaan lopullisen hankintapäätöksen tekeminen tai tekemättä jättäminen on täysin mahdollista. Mikäli pohdit lainan ottamista, on kilpailuttaminen merkittävä osa edullisimman lainan löytämistä. Parasta tässä on se, että se tehdään puolestasi – vieläpä ilmaiseksi.

   Summarumin palveluiden avulla saat lainatarjouksia useilta eri rahoitusalan toimijoilta. Itsellesi jää tehtäväksi valita niiden joukosta parhain.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Hyödy ja haitat

   Edut Haitat
   2000e lainaa myöntää kymmenittäin rahoitusyhtiötä. Jos sinulle kerääntyy useita pieniä lainoja, saattavat kulut nousta.
   Kilpailuttamalla 2000e lainat saat säästöjä aikaiseksi.
   2000 euron laina on summaltaan pieni ja nopea maksaa takaisin.

   Lainaa 2000 euroa – kilpailuta ja säästä

   Paljon kuukausitulojen on oltava, jotta saa lainaa 2000 euroa? Mistä lainaa työttömälle tällä summalla? Oli tarpeenasi sitten pieni tai suuri laina, kannattaa lainat joka tapauksessa aina kilpailuttaa.

   Lainojen kilpailutus on kätevä keino kääntää lainamarkkinoiden kilpailutilanne päälaelleen, silloinkin kun kyseessä on 2000 euron laina. Kilpailuta, ja löydä jo tänään itsellesi lainaa helposti!

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 2000 euroa?

   Voit hakea lainaa 2000 euroa helposti lainavertailun avulla. Täyttämällä yhden lomakkeen sinun ei enää tarvitse miettiä, mistä hakea lainaa 2000 euroa, sillä saat useilta pankeilta ja rahalaitoksilta lainatarjouksia. Tietojen täyttäminen vie vain pari minuuttia, eikä sido sinua vielä mihinkään.

   Mikä on edullinen korko 2000 euron lainalle?

   Edullinen korko 2000 euron lainalle löytyy kun vertailet eri lainatarjoukset läpi, ja valitset lainatarjouksen, jossa lainan todelliset kulut pysyvät pieninä.

   Pelkkä edullinen korko ei tee lainasta välttämättä edullista, sillä muut käsittelykulut voivat nostaa lainan kokonaishintaa.

   Keskimäärin edullinen korko 2000 euron lainalle on 5-10 prosenttia.

   Kannattaako 2000 euron laina kilpailuttaa?

   On järkevää kilpailuttaa 2000 euron laina, sillä sinulle jää rahaa muuhun tarpeelliseen käyttöön. 2000 euron lainan kilpailuttaminen onnistuu lainavertailupalvelun avulla verkossa.

   Lainan kilpailutus ei sido vielä mihinkään, vaan voit tarkistaa sinulle parhaat tarjoukset ilmaiseksi.