Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Kilpailuta lainat

   Kilpailuta lainat ilmaiseksi ja löydä edullisin laina vertailusta – ilman vakuuksia jopa 60 000 €.

   Kilpailuta lainat ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka kilpailuttaa lainat puolestasi. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä. Kilpailuttamalla lainat Summarumin avulla säästät niin aikaa kuin rahaakin.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Kilpailuta laina jopa 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia

   Tarvitsetko lainaa, mutta et tiedä mistä voisit saada tilanteeseesi sopivimman tarjouksen? Lainojen kilpailuttaminen Summarumin avulla on fiksu ratkaisu: kauttamme saat markkinoiden parhaat lainatarjoukset useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta vain yhdellä hakemuksella. Kilpailuta laina siis Summarumin avulla ja hae lainaa luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä vain muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta lainan kilpailutus tapahtuu kätevästi netissä jopa 60 000 euroon asti – täysin ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä lainojen kilpailutus onnistuu kauttamme 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita lainojen kilpailuttaminen täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

   Kilpailuta lainat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon siitä, voimmeko löytää tarpeisiisi sopivia lainatarjouksia.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on tämän jälkeen vain vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina.

   Vinkki

   Lainan kilpailutus netissä säästää sinulta aikaa ja rahaa.

   Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen verkossa käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä kilpailuttamaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Näin lainan kilpailutus netissä tapahtuu

   1. Täytä ensin hakemus sivustollamme.
   2. Anna palvelumme kilpailuttaa lainaa myöntävät yhtiöt puolestasi.
   3. Odota tarjouksia. Niistä ensimmäiset saat jo muutaman minuutin kuluessa.
   4. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä paras vaihtoehto.
   5. Allekirjoita lainasopimus sähköisesti.
   6. Hieman ajankohdasta riippuen, voit saada rahat tilillesi vielä saman päivän aikana.

   Löydä sopiva laina kilpailuttamalla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti silloin, kun ajatuksenasi on lainavertailu, sinun kannattaa kiinnittää erityisen suurta huomiota lainojen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat todellisuudessa melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja. Halpa laina löytyy avullamme nopeasti ja varmasti.

   Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, vakuudeton laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Parhaimmillaan laina pienellä korolla on siis tililläsi jopa samana päivänä hakemuksen lähettämisestä.

   Lainojen kilpailutus – tätä se tarkoittaa

   Onko lainanhaku ajankohtaista ja haluat varmistaa, ettet maksa lainastasi liikaa? Lainojen kilpailutus Summarumin kautta mahdollistaa rahalliset säästöt sekä vaivattomamman lainan hakuprosessin.

   Lainan kilpailutus asettaa lainan tarjoajat keskinäiseen kilpailuun, oli kyseessä sitten suuri tai pieni laina. Kilpailutuksen avulla sinun on mahdollista vastaanottaa lainatarjouksia useilta pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sen sijaan, että vastaanottaisit ja hyväksyisit ensimmäisen eteesi tulevan lainatarjouksen.


   Löydä edullisin laina kilpailuttamalla

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Kilpailuta lainahakemus Summarumilla

   Lainan kilpailutus on prosessi, joka sisältää useita eri vaiheita. Suurin osa lainan kilpailutuksen toiminnoista ei vaadi lainaa hakevalta mitään toimintaa.

   Toisaalta sinun on lainanhakijana kuitenkin hyvä tietää, miten prosessi taustalla liikkuu. Lainojen kilpailutus Summarumin kautta pitää sisällään seuraavat vaiheet

   • Hakemuksen täyttäminen
   • Analysointi
   • Hakemuksen välittäminen
   • Lainatarjouksen saapuminen hakijalle
   • Päätös lainan hankkimisesta

   Seuraavissa kappaleissa käydään lainan kilpailuttaminen netissä läpi tarkemmin vielä kohta kohdalta.

   1. Hakemuksen täyttäminen

   Lainan kilpailutus Summarumin kautta käynnistyy, kun täytät lainahakemuksen. Näin saat lainaa myöntäviltä yhtiöiltä tarjouksia. Lainahakemus vaatii muutamien olennaisimpien tietojen täyttämistä haettuun lainaan sekä hakijaan liittyen.

   Hakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään hankintapäätökseen. Hakemuksen voitkin tästä syystä täyttää myös ainoastaan tarkastellaksesi eri vaihtoehtoja, vaikka et siis vielä tässä vaiheessa olisikaan lainan hankkimisesta täysin varma. Kilpailuta lainahakemus ja saat nopeasti tiedon siitä, millaisia sopimuksia sinulle on tarjolla!

   2. Hakemuksen analysointi ja välittäminen

   Kun hakemus on lähetetty, lainan kilpailutus lähtee liikkeelle. Seuraavaksi me Summarumilla annamme algoritmiemme analysoida hakemuksesi tietoja. Hakemuksen tietojen perusteella saamme haravoitua yhteistyökumppaneidemme joukosta juuri sinulle sopivimmat lainanvälittäjät.  Tämän jälkeen hakemuksesi lähetetään lainan välittäjälle, joka vertailee eri pankkeja sekä rahoitusyhtiöitä saatujen tietojen perusteella.

   Nämä prosessin vaiheet ovat sellaisia, jotka eivät vaadi sinulta mitään toimintaa. Summarum vastaa hakemuksen analysoimisesta sekä siitä, että hakemus löytää perille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille.

   3. Tietojen palautuminen hakijalle

   Kun tarjouksen kilpailutus on valmis, lopulliset tiedot eri lainojen löydetyistä vaihtoehdoista lähetetään sinulle aina suoraan sähköpostiin.

   Mikäli jokin tarjotusta lainoista miellyttää sinua ja haluat valita sen, voit siirtyä vastaanotetun lainatarjouksen kautta vaivattomasti hyväksymään sen tarjoajan sivuille.

   4. Mitä sen jälkeen?

   Lainojen kilpailutuksen jälkeen tehtäväksi jää ainoastaan lopullisen päätöksen tekeminen tai tekemättä jättäminen. Kuten aiemmin mainittiin, mikäli päädyt hyväksymään tarjotun lainan, kannattaa sinun edetä suoraan vastaanotetun tarjouksen linkin kautta eteenpäin.

   Mikäli sen sijaan päädyt olemaan ottamatta lainaa, ei sinun tarvitse reagoida siinä tapauksessa vastaanotettuihin lainatarjouksiin mitenkään. Sama pätee siihen, mikäli hyväksyt yhden tarjouksista. Myöskään tässä tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä muille hylätyille lainatarjouksille enää mitään.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Kuka voi kilpailuttaa lainat?

   Tyypillisesti pankit ja rahoitusyhtiöt edellyttävät sinulta vähintään 18 vuoden ikää. Lisäksi suosituksena ovat säännölliset vuositulot. Lainaa varten et tarvitse erillisiä vakuuksia, mutta samaan aikaan maksuhistoriassa ei saa olla merkintöjä. Lainan kilpailuttaminen netissä voi tuottaa sinulle monenlaisia tarjouksia.

   Osa niistä saattaa täyttää kaikki hakemuksessasi ilmoitetut asiat, kun taas toiset voivat tarjota sinulle lainaa lyhyemmällä takaisinmaksuajalla tai hieman haettua pienemmällä summalla. Muista siis tutustua tarkasti jokaiseen saamaasi lainatarjoukseen.

   • Vähintään 18-vuotias
   • Vakituinen kotiosoite Suomessa
   • Säännölliset tulot
   • Puhtaat maksutiedot

   LUE MYÖS: Luottotietojen tarkistus

   Miksi lainan kilpailuttaminen kannattaa?

   Saatat miettiä syitä sille, miksi lainat kannattaa kilpailuttaa. Lainojen kilpailutukseen on olemassa monta hyvää syytä. Seuraavissa kappaleissa on esitelty viisi hyvää syytä sille, miksi sinun kannattaa kilpailuttaa uudet tai nykyiset lainasi.

   1. Lainan kilpailutus säästää rahaa

   Ilmiselvin syy sille, miksi lainan kilpailutus kannattaa on tietysti se, että näin toimimalla voit säästää jopa suuria summia rahaa. Kilpailuttamalla lainat sinunkin on mahdollista säästää merkittäviä rahallisia summia.

   Rahallisten säästöjen määrää pohtiessa, voi olla perusteltua miettiä esimerkiksi sitä, mikä on markkinoiden kalleimman ja halvimman lainan välinen ero. Jokaisen voi olla mahdollista säästää tämän eron suuruinen rahasumma, sillä lainojen kilpailutuksen tarkoituksena on auttaa lainaa harkitsevaa löytämään itselle kaikista edullisin laina.

   2. Lainojen kilpailutus on nopeaa

   Lainojen kilpailutus on tänä päivänä erittäin nopeaa – etenkin kun annat meidän auttaa sinua kilpailutuksen tekemisessä. Kilpailuttaessa lainoja täytät yleensä vain yhden lainahakemuksen. Tämä yksi hakemus riittää kattamaan todella monta erilaista tarjousta: voit vertailla tarjouksia kymmeniltä lainaa tarjoavilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta.

   Lainahakemusten yksittäinen täyttäminen jokaisella lainanantajalla ja vertailu eri toimijoiden välillä on pahimmillaan aikaa vievää ja vaivalloista. Lainan kilpailutus avullamme ratkaisee ongelman: rahan säästämisen lisäksi voit siis säästää myös kallista aikaasi.

   Kilpailuttamalla lainat Summarumin kautta säästät aikaa ja saat rahaa nopeasti tilille.

   3. Paras lainan kilpailutus kertoo markkinoiden hintatason

   Kolmas syy kilpailuttaa lainat löytyy hintatason selvittämisestä. Ilman kunnollista lainojen vertailua, et saa tietoosi lainamarkkinoiden vallitsevaa hintatasoa.

   Jokainen lainaa harkitseva haluaa luonnollisesti vastaanottaa aina mahdollisimman edullisen lainan. Osataksesi arvioida sitä, mitkä edullisimmat lainat ovat, tarvitsee sinun kilpailuttajana siis tietää lainamarkkinoiden sen hetkinen hintataso.

   Kilpailuttamalla lainat voitkin varmistua siitä, että vastaanottamassasi lainatarjouksessa on otettu huomioon markkinoiden todellinen hintataso. Ja tämän varmistaaksesi, sinun kannattaa mieluummin hyödyntää kolmannen osapuolen lainan kilpailutusta kuin pyrkiä itse valitsemaan lainaa tarjoava yritys. Anna siis meidän hoitaa homma puolestasi: olemme riippumaton kumppanisi ja meiltä paras lainan kilpailutus onnistuu näppärästi sekä turvallisesti.

   4. Lainojen kilpailuttaminen on helppoa

   Kilpailuttamisen toteuttaminen kolmannen osapuolen palveluiden avulla on nykypäivänä – kiitos teknologian kehityksen – äärimmäisen helppoa.

   Käytännössä yhden lainahakemuksen täyttämällä voit vastaanottaa nopeasti tarjouksia kymmeniltä lainaa tarjoavilta yrityksiltä. Mikäli haluaisit toteuttaa lainojen kilpailutuksen omatoimisesti, tulisi sinun hakea jokaiselta pankilta sekä rahoitusyhtiöltä erillinen lainatarjous. Kuten kuvitella saattaa, tämä voi olla uuvuttavaa, vaatisihan laaja-alainen lainatarjousten vastaanottaminen sinulta kymmenien lainahakemusten erillistä täyttämistä. Lienee selvää, että tämän kaltainen toiminta vie suunnattomasti aikaasi verrattuna lainojen kilpailutukseen kolmannen osapuolen avulla.

   Lainojen kilpailuttaminen onkin varsin hyvä keino säästää aikaa. Sen kautta edullisin lainatarjous löytyy ainoastaan yhden hakemuksen avulla.

   5. Lainojen kilpailuttaminen ei sido mihinkään

   Lainan kilpailutus itsessään sido sinua vielä mihinkään hankintaan. Tämä tarkoittaa sitä, että halutessasi voit kilpailuttaa lainat ja näin vain ikään kuin tarkastella maaperää. Voit siis käyttää kilpailutusta myös tarkistaaksesi mahdollisia lainatarjouksia sekä niiden kustannuksia.

   Mikäli päätät kilpailutuksen jälkeen hylätä kaikki vastaanottamasi lainatarjoukset, on se täysin mahdollista. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin yksinkertaisesti jättää tarjoukset hyväksymättä. Näin jo tehty laina kilpailutus ei johda mihinkään.

   Lainojen kilpailutus kannattaakin tehdä aina kun tarvetta tällaiselle on, sillä se ei itsessään sido sinua vielä mihinkään. Voit siis tarkastella lainojen hintatasoa tekemättä mitään hankintapäätöstä.

   6. Lainojen kilpailutus auttaa myös yhdistelylainoissa

   Muistathan, että voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen. Lainojen yhdistämistä kannattaa yrittää aina, kun sinulle on kertynyt useampia pieniä lainoja sieltä täältä.

   Lainoja yhdistäessä velkojen määrä pysyy ennallaan, mutta voit saada aikaan säästöjä mm. tilinhoitomaksujen ja hallintopalkkioiden vähentyessä. Korko on myös todennäköisesti yhdistelmälainoissa pienempi kokonaisuutta tarkastellen.

   Lainahakemusten jakauma Summarumilla 2022

   Lainojen jakauma ympyrädiagrammi Summarumin kautta haettiin vuonna 2022 aktiivisesti erilaisia lainoja, alla suosituimmat lainakategoriat.

   Kilpailuta laina kätevästi tästä

   Näin paljon voit säästää kilpailuttamalla lainat

   Lainasumma Laina-aika Korko Kulut Kokonaiskustannukset
   18 000 euroa 7 vuotta 4,8 % avaus 70 euroa, lainanhoitokulut 2,50 euroa/kk 21 521 euroa
   18 000 euroa 7 vuotta 19,5 % avausmaksu 300 euroa, lainanhoitokulut 6,50 euroa/kk 34 220 euroa

   Lainan kilpailutus auttaa säästämään parhaimmillaan hyvin merkittäviä rahasummia. Alle on eriteltynä kaksi esimerkkiä lainoista, jotka voisivat lainaehtojen osalta olla mahdollista vastaanottaa rahoitusmarkkinoilta.

   Otetaan esimerkki 18 000 euron lainasta 7 vuoden laina-ajalla. Mikäli lainan korko on 4,8%, avausmaksu 70 euroa sekä lainanhoitokulut 2,5 euroa kuukaudessa, jää lainan kokonaiskustannuksia maksettavaksi 21 521 euroa.

   Mikäli saman lainan korkoprosentti onkin 19,5%, avausmaksu 300 euroa sekä lainanhoitokulut 6,5 euroa kuukaudessa, jää lainan kokonaiskustannuksia maksettavaksi 34 220 euroa.

   Kahden lainan lopullinen erotus on 12 699 euroa. Tämä kuvitteellinen esimerkki voisi havainnollistaa esimerkiksi lainamarkkinoiden kalleimman sekä edullisimman autolainan eroa.

   Lainojen kilpailutuksen pyrkimys on auttaa löytämään tämä markkinoiden edullisin laina kalleimman sijaan.

   Kilpailuta lainoja – se ei sido sinua vielä mihinkään

   Kuten aiemmissa kappaleissa jo mainittiin, lainojen kilpailutus ei sido koskaan mihinkään. Vaikka lainahakemukseen syötetään henkilötietojasi sekä halutun lainan tietoja, ei tämä velvoita sinua hyväksymään lainatarjouksia tai solmimaan lainasopimuksia minkään kilpailutetun tahon kanssa.

   Täytettyäsi lainahakemuksen, saat lainatarjouksia useilta eri yhtiöiltä tyypillisesti sähköpostin välityksellä. Mikäli et tarjouksia silmäiltyäsi ole niihin tyytyväinen, tai tulet muutoin toisiin ajatuksiin lainan tarpeesta, voit kieltäytyä tarjouksista. Kieltäytymiseen ei tarvita erillistä toimenpidettä. Kieltäytymisen merkiksi riittää ainoastaan se, että jätät jokaisen tarjouksen hyväksymättä.

   Hyvä tietää

   Lainan kilpailutus ei sido mihinkään ja onkin tämän vuoksi erityisen hyvä työkalu lainatarjousten tarkasteluun.

   Kilpailuta lainatarjous nyt ja säästä!

   Mikäli harkitset lainan hakemista, kannattaa sinun aina pyrkiä kilpailuttamaan lainatarjoukset. Lainatarjousten kilpailuttamisella tarkoitetaan käytännössä samaa asiaa kuin lainan kilpailuttaminen.

   Lainatarjousten kilpailutus on mahdollista toteuttaa joko itsenäisesti tai vaihtoehtoisesti tähän erikoistuneen osapuolen avulla.

   Kolmannen osapuolen hyödyntäminen lainatarjousten kilpailutuksessa on usein kannattavaa, sillä näin voit säästää merkittävästi aikaa sekä vaivaa. Summarumin kaltaiset lainavertailupalvelut voivat myös yhdellä hakemuksella kilpailuttaa jopa useita kymmeniä pankkeja, jolloin on todennäköisempää löytää edullisin lainatarjous nopeasti.

   Kilpailuta nykyinen laina nopeasti

   Uuden lainan hakemisen lisäksi sinun on mahdollista kilpailuttaa myös nykyiset lainasi. Tilanteesi saattaa olla sellainen, jossa jo ennen uuden lainan hakemista sinulta löytyy myös muuta maksettavana olevaa, vanhaa lainaa.

   Tämä vanha lainakin kannattaa itse asiassa kilpailuttaa, sillä voit saada sen paremmilla ehdoilla jostakin muualta kuin nykyisestä paikasta. Milloin viimeksi olet kilpailuttanut jo olemassa olevat lainasi? Jos kilpailutuksesta on kauemmin kuin kuusi kuukautta, suosittelemme ryhtymään toimeen. Kilpailuta lainoja avullamme; saat tuloksia nopeasti.

   Vanhan lainan kilpailutus

   Vanhan lainan kilpailuttaminen kannattaa. Nykyisen lainan kilpailutus voi tarkoittaa sitä, että saat parempia lainatarjouksia ja edullisempia ehtoja, jolloin lainan kokonaiskustannukset laskevat.

   Esimerkiksi korkokatto rajoittaa usein kaikki uudet lainat tietyn hintakaton alle. Korkokatto ei kuitenkaan automaattisesti laske vanhoja lainoja sisäänsä. Nimenomaan tällaisessa tilanteessa sinun kannattaakin kilpailuttaa nykyinen lainasi; voit näin toimimalla säästää sievoisia summia kokonaiskustannuksissa.

   Monet mieltävät vanhan lainan kilpailuttamisen vain asuntolainoja koskevana toimenpiteenä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa, vaan kaikenlaisia lainoja kannattaa säännöllisin väliajoin kilpailuttaa. Näin toimimalla saatat säästää merkittäviä summia rahaa.

   Kilpailuta nykyinen laina Summarumin palveluiden avulla!

   Nämä pankit ja rahoitusyhtiöt voit kilpailuttaa kätevästi palvelumme kautta

   Pankkien ja rahoitusyhtiöiden kilpailuttaminen on merkittävä osa edullisimman lainan löytämistä, koska pankkilainat eivät ole keskenään samanlaisia. Kilpailuta lainat Summarumin palveluiden avulla ja vastaanotat mahdollisesti useita lainatarjouksia merkittäviltä rahoitusalan palveluntarjoajilta.

   Alle on listattuna niitä pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joiden palveluita voit kilpailuttaa Summarumin avulla.

   Summarumin kautta tavoitat seuraavat pankit ja rahoitusyhtiöt

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Lainakilpailutus tuo runsaasti hyötyjä

   Lainan kilpailutus sisältää useita eri hyötyjä. Käsittelemme seuraavissa kappaleissa tarkemmin erityisesti näitä hyötyjä, joita voit kuluttajana saada.

   Edullisimman lainan löytäminen

   Lainan hakijana kannaltasi merkittävin syy kilpailuttaa lainat on mahdollisuus rahan säästämiseen. Markkinoilla on useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, jotka tarjoavat lainapalveluita. Mikäli teet hakemuksia jokaiselle yhtiölle erikseen, voi sinun olla hankala löytää eri tarjoajien joukosta kaikista edullisin laina.

   Lainojen kilpailutus mahdollistaa markkinoiden edullisimman lainan löytämisen. Kun olet kilpailuttanut lainan hakemuksen täyttämällä ja sen lähettämällä, saat lainatarjouksia laajalta rintamalta. Lainojen keskinäinen vertaileminen on näin huomattavasti helpompaa ja lopputuloksena sinun on mahdollista löytää lainavaihtoehtoja, jotka eivät muutoin olisi tullut eteesi.

   Lainojen kilpailutuksen vaivattomuus säästää aikaa

   Rahoitusmarkkinoilla on tarjolla valtava määrä erilaisia vaihtoehtoja, jotka voidaan suoraan laittaa vertailuun.

   Lainantarjoajien etsiminen, yksittäisten lomakkeiden täyttäminen sekä lainojen keskinäinen vertaileminen ovat työvaiheita, jotka voivat pahimmillaan viedä äärimmäisen paljon aikaa. Lisäksi sinun voi olla yksittäisiä rahoitusyhtiöitä erikseen kilpailuttaessasi varsin haastavaa haastava saada todellisuudessa parhaita lainatarjouksia arvioitavaksesi.

   Lainan kilpailutus mahdollistaa sen, että vastaanotat tarjouksia laajalta rintamalta ainoastaan yhden lomakkeen täyttämällä. Näin ollen kilpailutuksen johdosta säästät merkittävästi aikaa ja vaivaa.

   Ole tarkkana seuraavien asioiden kanssa

   Lainakilpailutus on järkevää, mutta toki siihen liittyy samoja riskejä, joita lainan hakeminen ylipäätään pitää sisällään. Tärkein seikka on se, ettet koskaan hae sellaista lainaa, johon sinulla ei todellisuudessa ole varaa.

   Ennen kilpailutusta sinun kannattaakin aina pohtia muut vaihtoehdot ensin läpi. Mikäli sinun on esimerkiksi mahdollista lainata rahaa joltain tuttavaltasi 0 prosentin korolla, on tämä tietenkin taloudellisesti kannattavampaa kuin halvinkaan laina kilpailutuksen tuloksena.

   Harvalla meistä kuitenkaan on tällaisia tuttavia tai sukulaisia, jotka voisivat auttaa rahoitustarpeissa – etenkään niissä hieman suuremmissa. Jos siis tarvitset lainaa rahoitusyhtiöiltä, muista suhteuttaa hakemasi lainan kuukausierä aina kuukausittaisiin menoihin ja tuloihin realistisesti.

   Tässä sinua auttaa todellisen rahatilanteesi kartoittaminen jo ennen lainatarjousten hakemista. Kartoittaminen kannattaa tehdä yksinkertaisen taulukoinnin avulla: listaa taulukkoon kuukausittaiset menot ja kulut kaikkinensa. Se mitä jää viivan alle, osoittaa millaisen kuukausierän pystyt jatkossa maksamaan takaisin lainastasi.

   Suhteutus kannattaa toteuttaa niin, lasket mukaan mahdollisia yllättäviä menoja. Huomioi siis, että sinun tulisi kyetä maksamaan lainan kuukausierät, vaikka kyseisenä kuukautena ilmenisi myös muita, äkillisiä menoeriä.

   Kilpailuta lainasi ja kiinnitä huomiota näihin seikkoihin

   Kuukausittaiset kulut ja kertaluonteiset maksut ovat seikkoja, joihin tulisi kiinnittää tarkasti huomiota. Tämä on hyvä muistaa aina, kun tarkoitus on kilpailuttaa lainat mihin tahansa käyttötarkoitukseen.

   Ensimmäiseen saatuun lainatarjoukseen ei kannata tarttua, ennen kuin olet tarkistanut myös muut vaihtoehdot. Vertailun kautta saat selville nopeasti sen, millaisia erilaisia kuluja lainatarjous sisältää – ja millaiset todelliset vaikutukset näillä on lainan kokonaissummaan.

   Muista tarkistaa ainakin nämä:

   • Lainan korko
   • Lainan hoitokulut
   • Takaisinmaksuajan pituus
   • Ylimääräisten lyhennysten vaikutukset
   • Mahdollisuus maksaa laina takaisin etuajassa ja siitä seuraavat kulut
   • Lyhennysvapaiden kuukausien kustannukset

   Kilpailuta laina valmistuen siihen näin

   Valmistautuessasi lainojen kilpailutukseen, sinun tulee olla tietoinen lainan hakemisen logiikoista ja perusasioista. Erityisen tärkeää on ymmärtää nimelliskoron sekä todellisen vuosikoron ero.

   Siinä missä nimelliskorko ilmaisee ainoastaan lainan korkoprosentin määrää, todellinen vuosikorko pitää sisällään myös lainasta koituvat kaikki muut kulut.

   Monissa lainoissa lainanhoitokulut, avausmaksut sekä laskutuslisät saattavat olla jopa merkittävä kuluerä. Tämän takia todellinen vuosikorko onkin tärkeimpiä seikkoja, joita sinun tulisi tarkastella saatuja lainatarjouksia vertaillessasi.

   Lisäksi sinun on hyvä tiedostaa, että lainan koroissa voi olla merkittäviä eroja eri toimijoiden välillä. Pankkien välisiä eroja avataan vielä tarkemmin seuraavassa kappaleessa.

   Kilpailuta laina pankissa ja selvitä niiden väliset erot

   Pankkien välisiä eroja on ja tulee aina olemaan lainamarkkinoita tarkasteltaessa. Lainan kilpailuttajan kannalta kaikista merkityksellisin pankkien välinen on lainan korko.

   Lainan koroissa saattaa olla eri pankkien välillä useiden prosenttien eroja. Tästä syystä on äärimmäisen tärkeää, että pyrit selvittämään mahdollisimman monen eri lainantarjoajan tämän hetkisen hintatason.

   Lisäksi pankit saattavat erota merkittävästi siinä, kenelle ne myöntävät lainaa. Äärimmäisenä esimerkkinä tästä voidaan pitää perinteisiä pankkeja, jotka myöntävät asuntolainaa ainoastaan sellaisille henkilöille, joilla on säännöllisiä tuloja ja yleensä myös säästöjä.

   Vastapainona rahoitusalalta löytyy taas toimijoita, kuten Bluestep, joiden palveluista voit saada asuntolainaa ilman vakituista työsuhdetta.

   Näitä lainan tyyppejä pystyt kilpailuttamaan

   Kilpailuta lainat nopeasti ja vaivattomasti Summarumin palveluiden avulla. Summarumin lainojen kilpailutus mahdollistaa edullisimman lainan löytämisen.

   Lainan kilpailutus auttaa etsimään useita erilaisia lainan muotoja. Summarumin kilpailutuspalvelun avulla voit kilpailuttaa muun muassa seuraavia lainatyyppejä:

   • Kulutusluotto
   • Joustoluotto
   • Yhdistelylaina
   • Opintolaina
   • Remonttilaina
   • Pikalaina
   • Venelaina
   • Autolaina
   • Mökkilaina
   • Yrityslaina

   Seuraavissa alakappaleissa käymme hieman tarkemmin läpi yllä lueteltuja erilaisia lainan muotoja, joita Summarumin lainan kilpailutus siis tukee. Tulevaisuudessa kilpailutamme myös vakuudelliset lainat.

   Kulutusluottojen kilpailutus netissä

   Kulutusluotto on kertaluonteinen laina, joka haetaan kuluttamista varten. Kulutusluotto voi olla joko vakuudellista tai vaihtoehtoisesti myös vakuudetonta lainaa. Summarumin kilpailuttamat yhtiöt myöntävät kulutusluottoja ilman vakuuksia.

   Kulutusluoton määrä vaihtelee tyypillisesti 500-60 000 euron välillä. Takaisinmaksuaika sijoittuu yleensä 1 ja 15 vuoden välille, hieman sopimuksista riippuen. Kulutusluoton kilpailutus netissä kannattaa, koska jokaisella rahoitusyhtiöllä ja pankilla on aina omat tarjouksensa. Vain kilpailutuksen kautta saat selville parhaat tarjoukset juuri omiin tarpeisiisi.

   Summarum mahdollistaa palveluissaan kulutusluottojen keskinäisen vertailun nopeasti ja luotettavasti. Kun teet hakemuksen kauttamme, emme kysele lainan käyttötarkoitusta. Kilpailutamme kulutusluotot kaikilla yhteistyökumppaneillamme lähes reaaliajassa. Sinun tehtäväksesi jää vain valita saaduista tarjouksista itsellesi sopivin vaihtoehto.

   Joustoluottojen kilpailutus

   Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voit nostaa joustavasti tarpeidesi mukaan. Toiselta nimitykseltään se on tilimuotoinen kulutusluotto. Käytännössä se toimii kuin luottokortti: saat jatkuvaa lainaa korkeintaan muutamaan tuhanteen euroon saakka, jota voit käyttää pienemmissä erissä silloin kun haluat.

   Joustoluotto on erityisen kätevä tilanteissa, joissa tiedät tarvitsevasi mahdollisesti pieniä, mutta säännöllisiä nostoja nyt ja tulevaisuudessa.

   Vaikka joustoluotot ovatkin summaltaan useimmiten suhteellisen pieniä, kannattaa niiden kilpailutus siitä huolimatta. Näin voit säästää lainan kokonaiskustannuksissa.

   Yhdistelylainan kilpailutus

   Yhdistelylaina tarkoittaa sellaista lainaa, jota haet aikaisempien kulutusluottojen yhdistämiseksi. Käytännössä yhdistelylainan kautta saat tuotua lisää säästöjä ja selkeyttä talouteesi. Tavallisesta, yksittäisestä lainasta poiketen yhdistelylainassa sinun tulee ennen hakemuksen tekemistä laskea yhteen kaikkien nykyisten velkojesi kokonaissumma.

   Sen jälkeen valitset vielä toivomasi laina-ajan ja ilmoitat, että tarkoituksenasi on tällä lainalla nimenomaan maksaa entisiä lainoja pois. Yhdistelylainan ehdottomasti paras ominaisuus on se, että sinun ei enää jatkossa tarvitse lyhentää useita eri lainoja, vaan kaikki hoituu yksinkertaisesti samalla maksulla.

   Remonttilaina kilpailutus

   Remonttilaina on sellaista lainaa, jota otetaan kodin tai muun kiinteistön remontoimista varten. Yleisiä remonttilainan kohteita ovat muun muassa keittiö- tai kylpyhuoneremontti. Vaikka et käyttäisikään ammattilaisia vaan tekisit kaiken itse, tarvitset useimmiten lainaa jollekin summalle. Summarumin kautta voit saada hyviä remonttilainatarjouksia nopeasti.

   Remonttilaina on tyypillisesti vakuudetonta lainaa. Remonttilainan kilpailuttamisen avulla sinun on mahdollista vastaanottaa itsellesi sopivin ja paras remonttilaina.

   Sisustuslainan kilpailutus

   Sisustuslaina on lainaa, jota otetaan yleisesti ottaen kodin sisustamista varten. Sisustuslainaa on mahdollista hakea useissa erilaisissa lainan muodoissa riippuen taloudellisesta tilanteestasi hakuhetkellä, mutta myös muutamista muista tekijöistä.

   Kuten olemme artikkelissamme jo aikaisemminkin todenneet, kannattaa sinun lainaa harkitsevana aina kilpailuttaa lainatarjoukset ennen lopullista lainahankintaa. Vaikka sisustuslaina onkin summaltaan usein suhteellisen pieni, on myös sen kilpailuttaminen fiksua.

   Pienten lainojen kohdalla lainan kustannukset saattavat nousta alkuperäiseen lainasummaan verraten hyvinkin suureksi. Kilpailuta laina siis myös silloin, kun se on summaltaan pienempi.

   Opintolainan kilpailutus

   Opintolaina on valtion takaamaa lainaa, jonka tarkoituksena on rahoittaa suomalaisten opintoja. Opintolaina on tunnettu hyvin halvasta hinnastaan ja loistavista sopimusehdoista. Tämä johtaa siihen, ettet välttämättä tule miettineeksi opintolainan kilpailuttamista lainkaan.

   Opintolainan kilpailuttaminen kannattaa toteuttaa Summarumin palveluiden avulla tästä huolimatta. Vaikka laina onkin jo valmiiksi varsin edullinen, voi kilpailutus auttaa pienentämään kuluja entisestään.

   Yrityslainan kilpailutus

   Yrityslainat ovat yritysten liiketoimintaa varten myönnettyjä lainoja. Yrityslaina voi olla jopa merkittävä tekijä yrityksen toiminnan rahoittamisessa esimerkiksi aloitusvaiheessa, mutta toki myös muissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

   Harvalla yrittäjällä on, toimialasta riippuen, riittävää rahamäärää rahoittaa kaikkea yrityksensä liiketoiminnan tarpeista. Siksi yrityslaina on monelle ajankohtainen nimenomaan yrittäjyyden alkuvaiheissa. Voit jatkossa tarvita yrityslainaa myös muihin kuin käynnistysvaiheen kuluihin. Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi palkat ja erilaiset tarvikkeet.

   Halvimman yrityslainan löydät Summarumin kilpailutuksen kautta. Lainojen kilpailuttaminen auttaa tunnistamaan, mikä on paras laina markkinoilla olevien lainan tarjoajien eri vaihtoehdoista.

   Mökkilainan kilpailutus

   Kun haaveilet kesämökistä tai nykyinen mökkisi on remontin tarpeessa, tulee mökkilaina ajankohtaiseksi. Monelle ensimmäinen ajatus on lähteä hakemaan tarjouksia omasta pankista, mutta todellisuudessa mökkilainan kilpailutus kannattaa tehdä Summarumin kautta.

   Yhteistyökumppanimme voivat etsiä sinulle mökkilainatarjouksia jopa 60 000 euroon saakka ja mikä parasta, näille lainoille ei tarvita erillistä takaajaa. Kauttamme voit hakea mökkilainatarjouksia kätevästi yhden hakemuksen kautta. Lainahakemus välitetään heti eri rahoitusyhtiöille, jotka antavat sinulle omat tarjouksensa tyypillisesti nopeasti.

   Venelainan kilpailutus

   Venerahoitus on monesti tarpeen, sillä harvalla meistä on säästössä uuden tai edes käytetyn veneen ostamiseen vaadittavia summia. Venelainaa voit tarvita joko kokonaan uuden veneen hankintaan tai nykyisen korjaamiseen tai kohentamiseen. Oli tarve näistä mikä tahansa, kannattaa sinun antaa meidän kilpailuttaa venelainatarjoukset puolestasi. Kätevän palvelumme kautta saat edulliset tarjoukset nopeasti.

   Venelainaa on mahdollista saada kokonaan ilman vakuuksia ja joustavilla takaisinmaksuajoilla. Hae siis venelainaa kauttamme nyt, ja nostat ankkurin vesille suunnaten nopeammin kuin uskoitkaan.

   Pikalainan kilpailutus

   Kun tarvitaan pikalaina heti, olemme apunasi. Pikalainan kilpailuttaminen on avullamme nopea prosessi, jonka kautta voit saada markkinoiden parhaita tarjouksia vain muutamissa minuuteissa hakemuksen lähettämisestä.

   Reilut lainaehdot ja järkevät korot saat ainoastaan vertailun kautta, joten anna meidän kilpailuttaa pikalainat nyt puolestasi. Yhteistyökumppaneillamme on monta loistavaa lainatuotetta, joihin pääset käsiksi hakemuksen täyttämällä.

   Autolainan kilpailutus

   Autolaina on nimensä mukaisesti laina, jolla rahoitetaan auton hankintaa. Autolaina on yksi yleisimmistä lainoista Suomessa ja sitä voikin hakea nykyisin jo useissa eri muodoissa.

   Autolainan kilpailuttaminen kannattaa aina. Kilpailutus mahdollistaa edullisimman autolainan löytymisen ja voit näin säästää kokonaiskuluissa merkittäviäkin rahasummia. Auton omistaminen on kallista puuhaa, joten kaikissa kuluissa säästäminen on järkevää.

   Autolaina

   Asuntolainan kilpailutus

   Asuntolaina on laina, jonka avulla saadulla rahalla kustannetaan asunnon hankinta. Asuntolainan kilpailutus tuo säästöjä, sillä sen avulla sinun on mahdollista löytää halvin asuntolaina.

   Asuntolainan kilpailutus kannattaa toteuttaa verkon välityksellä, onhan se kannaltasi sujuvampaa kuin eri pankeissa vieraileminen, ja mahdollistaa myös paljon nopeamman kilpailutusprosessin.

   Asuntolainan kilpailutus mahdollistaa matalan todellisen vuosikoron, avausmaksun sekä muut säännöllisesti laskutettavat kulut ja palkkiot. Lisäksi asuntolainan kilpailutus saattaa tarjota lyhennysvapaita kuukausia ja mahdollisesti muita alennuksia valitun pankin tai rahoituslaitoksen palveluista.

   Mikäli olet aikeissa hakea asuntolainaa, kannattaa sinun kilpailuttaa asuntolaina Summarumin avulla. Näin voit saada parhaat tarjoukset nopeasti ja vaivattomasti suoraan sähköpostiisi. Muista kuitenkin, että osa pankeista saattaa kutsua sinut lainaneuvotteluun ennen varsinaisen tarjouksensa tekemistä.

   Asp lainan kilpailutus

   ASP-laina on valtion luoma järjestelmä, jonka avulla pyritään avustamaan ja kannustamaan kuluttajia ensiasunnon ostamiseen liittyen. ASP-laina mahdollistaa ensiasunnon ostamisen halvemman koron säästötilillä. ASP-lainan edullisuudesta huolimatta kannattaa myös kyseinen asuntolainan muoto kilpailuttaa.

   ASP-lainan kilpailutus onnistuu kätevästi Summarumin kautta. Näin voit löytää edullisimman korkotason!

   Tonttilainan kilpailutus

   Oman kodin rakennuttajat voivat tarvita myös lainaa tontin ostoon. Tyypillisesti tällainen tonttilaina haetaan samassa yhteydessä asuntolainan kanssa. Rakennettava asunto voi toimia silloin tonttilainan vakuutena. Kuten kaikki muutkin lainatyypit, myös tämä kannattaa kilpailuttaa.

   Pankit edellyttävät yleensä aina vakuuksia, mutta muut rahoitusyhtiöt voivat myöntää tonttilainaa myös ilman vakuuksia.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Paras lainojen kilpailutus

   Paras lainojen kilpailutus on aina toiminnoiltaan sellainen, joka auttaa sinua lainan hakijana parhaalla mahdollisella tavalla tehokkaasti ja luotettavasti.

   Kun tutkii suomalaisten kuluttajien lainan kilpailutus kokemuksia, nousee yleisimmäksi syyksi kilpailuttamiseen puhtaasti halu löytää edullisin mahdollinen laina. Paras pankkilainojen kilpailutus tapahtuu mutkattomasti ja tekee juuri sen mitä lupaa.

   Hyvä lainojen kilpailuttaminen pitää sisällään muutamia tärkeitä ominaisuuksia. Seuraavaksi käymme läpi sen, miten Summarumin lainavertailu toimii ja millaisia ominaisuuksia luotettava lainan kilpailutus kauttamme pitää sisällään.

   Summarum – hyvän lainojen kilpailutuksen ominaisuudet

   1. Paras lainojen kilpailutus on aina luotettava. Koemme Summarumilla tärkeäksi tekijäksi sen, että lainoja kilpailuttaessa jokaisen on kyettävä luottamaan käyttämäänsä palveluun. Luottamus syntyy ainoastaan ajan myötä palvelun laadun ollessa riittävän korkealla tasolla.
   2. Summarumin lainojen kilpailutuspalvelu on käytettävyydeltään luotettava ja Avainlippu-merkillä varustettu. Näin voitkin palveluamme käyttäessäsi luottaa laskurin ja järjestelmämme tuovan eteesi juuri tilanteeseesi sopivimmat lainatarjoukset.
   3. Summarumin lainan kilpailutus on kotimainen. Kilpailutuspalvelumme on suomalaista kädenjälkeä. Pyrimme ensisijaisesti tekemään yhteistyötä sellaisten toimijoiden kanssa, jotka työllistävät suomalaisia ihmisiä. Kotimaisuus mahdollistaa lisäksi sen, että lainojen vertailu kattaa useampia pienempiäkin suomalaisia toimijoita kerralla.
   4. Summarumin lainojen kilpailutus on lisäksi yhdenvertainen ja tasapuolinen. Vaikka lainan tarjoaja aina yksilöi saapuneita hakemuksia luonnollisista syistä, uskomme tästä huolimatta kuluttajien yhdenvertaiseen kohteluun.

   Jokaisella, joka täyttää ikärajan sekä muut lain mukaiset vaatimukset, tulee olla sama mahdollisuus hyödyntää lainojen kilpailutusta.

   Lainojen kilpailutus toisen henkilön kanssa

   Lainojen kilpailuttamiseen liittyy eräs seikka, mitä moni kuluttaja ei syystä tai toisesta tiedosta ollenkaan, eikä tämä välttämättä ole juolahtanut sinunkaan mieleesi. Oletko tietoinen siitä, että lainan kilpailutus toisen henkilön kanssa on mahdollista yhteislainan avulla? Yhteislainan hakeminen voi parantaa saatuja lainatarjouksia merkittävästi.

   Yhteislaina tarkoittaa sitä, että jotain tiettyä lainaa hakee kaksi henkilöä yhdessä yhden sijaan.

   Erot lainan hintaan tulevat siitä, että lainaa tarjoavan yrityksen ottama riski on pienempi, vastaahan lainan lyhennyksestä useampi kuin yksi henkilö. Yhteislainan avulla sinun onkin mahdollista vastaanottaa siis tavallista edullisempi laina.

   Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio- tai avopuolisosi. Parhaat lainatarjoukset saat monesti yhteishakijan kanssa, sillä pankit ja rahoituslaitokset voivat silloin myöntää sinulle lainaa paremmilla ehdoilla. Lainan takaisinmaksusta olette molemmat yhteisvastuussa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Miksi lainan kilpailutus kannattaa – hyödyt ja haitat

   Lainan kilpailutuksella on paljon hyötyjä:

   Hyödyt Haitat
   Kilpailuttaminen on sinulle maksutonta. Lainakilpailutus itse tehtynä on työlästä.
   Saat yhdellä hakemuksella useita eri tarjouksia.
   Löydät kilpailutuksen avulla itsellesi edullisimman vaihtoehdon.
   Kilpailuttaminen onnistuu myös vanhoille lainoille.
   Lainan kilpailutus on turvallista.
   Säästät kilpailuttamalla lainojen kuluissa.

   Lainojen kilpailutus kokemuksia

   Suomalaisilla on paljonkin lainojen kilpailutus kokemuksia. Tarkastelimme verkkokeskusteluiden kautta hiukan kokemuksia lainojen kilpailuttamisesta ja seuraavia seikkoja nousi kirjoittajien parista esiin.

   1. Lainojen kilpailutuksen vaivattomuus

   Lainojen kilpailuttaminen koettiin useiden toimesta erittäin vaivattomaksi. Pankkilainojen kilpailutus verkon kautta on suomalaisten toimesta koettu pääosin erittäin helpoksi toteutettavaksi matalalla kynnyksellä.

   Positiivisia lainan kilpailutus kokemuksia leimaa helppous: palvelut ovat yksinkertaisia ja apuja.  Sinun onkin huomattavasti vaivattomampi asioida kotoa omalta koneelta käsin, kuin varata pankkiin tapaamisaika ja käydä tapaamisessa pyytämässä tarjouksia.

   Lisäksi pankissa käydessään useimmat meistä enää harvoin saavat todellisuudessa eri palveluntarjoajien lainatarjouksia. Verkossa lainat kilpailuttaessa on mahdollista käytännössä aina saada lainatarjouksia useammilta eri pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä.

   2. Lainan kilpailutus toi säästöjä

   Monilla suomalaisilla on ollut positiivisia kokemuksia siitä, miten lainojen kilpailuttaminen on tuonut heille säästöjä. Moni kokemus kertoo, että lainan kilpailutus on mahdollistanut aiempaa halvempien lainatarjousten löytämisen.

   Kilpailutuksen avulla moni suomalainen kokee löytäneensä itselleen halvemman lainatarjouksen, kuin mitä olisi ilman kilpailuttamista kenties kyennyt löytämään.

   Moni on myös kilpailuttanut vanhat lainansa ja saanut säästöä niiden kilpailuttamisen avulla. Liity tähän joukkoon ja kilpailuta lainasi nyt!

   Millaisia lainasummia voit kilpailuttaa?

   Summarumin kautta voit kilpailuttaa lainat aina muutamasta tuhannesta eurosta jopa 60 000 euroon saakka.

   Kilpailuta laina 20000 euroa

   Mikäli sinulle on kertynyt useampia kulutusluottoja, luottokorttilaskuja ja vaikkapa vielä erillisiä osamaksujakin sieltä täältä, saattaa 20 000 euron laina ja sen kilpailuttaminen olla enemmän kuin fiksu ratkaisu. Silloin puhutaan lainojen yhdistämisestä.

   Jos taas tarvitset kokonaan uutta lainaa, kannattaa sinun siinäkin tapauksessa kilpailuttaa koko summa avullamme. Parhaassa tapauksessa voit säästää jopa sievoisia summia lainan kuluissa. Kilpailuta laina 20000 eurolle avullamme jo tänään!

   Kilpailuta laina 40000 euroa

   Summarumin kautta saat tosiaan kilpailutettua lainoja jopa 60 000 euroon saakka. Muista kuitenkin, että lainaa kannattaa aina ottaa vain sen verran kuin todellisuudessa tarvitset. Jos tarvitset lainaa 40 000 euroa, voit silti saada tietoihisi perustuen suuremmankin summan sisältäviä tarjouksia.

   Se, että lainaa on mahdollista saada enemmänkin, ei tarkoita sitä, että sitä kannattaisi ottaa miten paljon tahansa. Kilpailuta laina 40000 eurolle kauttamme ja valitse näistä paras tarjous!

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainojen kilpailuttaminen – Usein kysytyt kysymykset

   Mitä on lainojen kilpailuttaminen?
   Lainojen kilpailuttaminen on toimintaa, jonka avulla etsitään edullisinta ja hakijalle sopivinta lainaa.
   Miksi lainat kannattaa kilpailuttaa?
   Lainat kannattaa kilpailuttaa sillä ainoastaan kilpailuttamisen avulla kuluttajan on mahdollista varmistaa, että hän löytää itselleen parhaiten sopivimman lainatarjouksen.
   Mitä eri lainoja voi kilpailuttaa?
   Kuluttaja voi kilpailuttaa lähes kaikkia lainoja, joiden ottaminen on myös mahdollista. Esimerkkejä lainoista joita voi kilpailuttaa ovat esimerkiksi asuntolaina, yrityslaina, kulutusluotto sekä autolaina.
   Mitä pankkeja tavoitan lainavertailun kautta?
   Lainavertailun kautta tavoitat lukuisia eri pankkeja. Löydät sivuiltamme aina tarkan ja päivitetyn listan pankeista sekä rahoituslaitoksista joita palveluidemme kautta tavoitat.
   Kuinka paljon lainojen kilpailuttaminen maksaa?
   Lainojen kilpailuttaminen on täysin ilmaista.
   Sitooko lainan kilpailuttaminen lainan hankintaan?
   Lainan kilpailuttaminen ei sido kuluttajaa lainan hankintaan tai mihinkään muuhun sitoumukseen.
   Onko lainojen kilpailutus turvallista?
   Lainojen kilpailutus on turvallista, mikäli se toteutetaan luottevan toimijan kautta. Mikäli lainoja kilpailuttava toimija vaikuttaa sivustoidensa osalta luotettavalta ja internetistä löytyy muiden kuluttajien positiivisia kokemuksia, on kilpailutus yleisesti ottaen aina turvallista.