Yrityslainaa teollisuusyritykselle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
5 000 - 3 000 0001kk - 60kkSiirryArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
1 000 - 250 0001kk - 24kkSiirryArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 20 0001kk - 36kkSiirryArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 100 0003kk - 18kkSiirryArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
1 000 - 350 0001kk - 36kkSiirryArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa teollisuusyritykselle

Erilaisten teollisuusyritysten kannattavuudelle on olennaisen tärkeää, että tuotannon esteet ja hidasteet pystytään mahdollisimman nopeasti poistamaan. Oikuttelevat koneet voidaan korvata uusilla ja puuttuvat materiaalit ostaa. Yllätyksiin ei kuitenkaan aina ole huomannut varautua, eikä korvaaviin laitteisiin tai materiaaleihin ole varaa. Kova menekki voi myös vaatia lisäkäsien palkkaamista toiminnan turvaamiseksi. Tällaisiin yllättäviin lisämenoihin yrityslaina on nopea ja aiheellinen apu.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Yrityslainaa teollisuusalan yritykselle

Lainan ottamisessa on hyvä käyttää aikaa ja harkintaa. Lainantarjoajien vertailu keskenään kannattaa, ja erilaisiin kuluihin on hyvä tutustua ennen lopullista päätöstä lainasta ja sen tarjoajasta. Summarumin lainavertailutaulukko antaa sinulle hyvän käsityksen vallitsevista lainamarkkinoista, korkoprosenteista ja muista kuluista.

Kuluja lainasta muodostuu monin tavoin. Niihin vaikuttavat laina-aika, lainan summa, lainan takaisinmaksuerien määrä, korot ja muut kulut. Olennaisesti vaikuttaa myöskin se, annetaanko lainaa vastaan vakuuksia vai ei. Vakuudeton laina on lainanantajalle suurempi riski kuin vakuudellinen laina, mutta vakuudeton laina myönnetään yleensä vakuudellista nopeammin. Ja joskus nopeus on olennaista!

Yrityslainaa teollisuusalan yritykselle ilman vakuuksia

Etenkin perinteiset pankit ja rahoituslaitokset vaativat perinteisiä vakuuksia lainoilleen. Ne toimivat takuuna lainan takaisinmaksulle: jos et jostain syystä pystykään maksamaan lainaa takaisin määritellyssä takaisinmaksun aikataulussa, vakuus toimii lainan maksuna. Tällaisen lainan hakeminen ja myöntäminen on siinä mielessä hidasta, että vakuuden arvo ja sopivuus vakuudeksi arvoidaan ennen lainan käsittelyä.

Kun tutkit erilaisia lainoja, ota huomioon myös se, miten eri lainantarjoajat suhtautuvat muutoksiin takaisinmaksussa. Emme koskaan voi tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ja siksi onkin ensiarvoisen tärkeää tutustua ehtoihin etukäteen. Jos voit käyttää lyhennysvapaita kuukausia, sijoita ne hiljaisimpiin kuukausiisi.

Vanhastaan lainoilla voi olla myös erinäisiä takaajia. Takaaja toimii tavallaan lainan vakuutena, sillä jos sinun maksukykysi katoaa, takaaja vastaa lainasta omalla kustannuksellaan.
Vakuudettomia lainoja myönnetään paljon nopeammin, koska ei ole tarkistettavia vakuuksia. Vakuudettomien lainojen kohdalla olennaista on lainan hakijan sekä yrityksen luottokelpoisuus. Jos nämä seikat ovat kunnossa, laina yleensä myönnetään. Toisinaan voidaan tarkastella myös liiketoiminnan lukuja ja niiden perusteella laskettua kykyä lainan takaisinmaksuun. Summarumin yrityslainoja tarjoavat tahot ovat nimenomaan vakuudettomia lainoja tarjoavia pankkeja ja rahoituslaitoksia.

Pidä huolta oman yrityksesi maksukyvystä. Siinä missä luottokelpoisuus, myös maksukyky yleensä vaikuttaa lainan saamiseen. Kun mietit sopivaa takaisinmaksuaikataulua, ole realistinen. Älä ajattele voivasi maksaa lainaa takaisin heti seuraavan tuotantoerän mentyä myyntiin, vaan harkitse tarkkaan sijoituksiasi ja investointeja. Vaikka seuraava tuotantoerä saataisiinkin myytyä hetkessä, sinun ei ehkä kannata maksaa lainaasi yhtenä könttänä takaisin. Lainaa ottaessa on tarkoitus taata yrityksen toiminta sekä juuri nyt että tulevaisuudessa. Tarvitaan siis pitkäjänteistä suunnittelua sekä pitkäjänteistä kehitystyötä. Tässä auttaa tietenkin tasainen kassavirta, mutta myös sopivina hetkinä tehdyt investoinnit.

Hae yrityslainaa teollisuusyritykselle heti tilille

Yrityslainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta, koska sitä voi hakea netin kautta. Hakemusten käsittely on yleensä automatisoitu, ja koska kaikki tarvittavat tiedot lainatarjousta varten ovat lainantarjoajan ulottuvilla, tarjouksen saa heti. Voit hakea ja saada useita lainatarjouksia hetkessä tällä menetelmällä. Kun olet hyväksynyt valitsemasi tarjouksen, saat rahat yleensä saman päivän aikana tilillesi. Vakuudettoman lainan ehdoton etu on sen nopeus. Kun hakemuksen käsittely on automatisoitu, tarjouksen lainasta saa hetkessä. Jos hyväksyt tarjouksen, rahat maksetaan yleensä jo samana päivänä.

Koska lainan tarve voi yllättää, nopeus on tietenkin olennaista lainan hakemisessa. Kun käytät Summarumin tarjoamaa lainavertailutaulukkoa, säästät aikaasi. Olemme tehneet jo osan lainanhausta keräämällä luotettavat pankit ja rahoituslaitokset yhteen! Pääset heti vertailemaan eri lainantarjoajien ehtoja, korkoja ja muita lainaan liittyviä seikkoja. Ja mikä tärkeintä, saat lainan tilille samana päivänä. Pääset käyttämään lainan teollisuusyrityksesi kehittämiseen, tuotanto jatkuu ja tulostavoitteet täyttyvät. Meillä tehty lainahakemus on ehdottomasti nopein tapa saada yrityslainatarjous, eikä tarjouksen pyytäminen vielä sido sinua mihinkään. Kun teet päätöksesi, saat yleensä tarvitsemasi rahat jo samana päivänä. Kasvu ei ole ilmaista, vaan vaatii aina jonkin verran rahan käyttämistä.

Summarumin yrityslainavertailu

Miten lainan hakeminen sitten todella tapahtuu? Helposti ja nopeasti! Tutustu ensin kokoamaamme vertailulainataulukoon. Seuraavaksi tarvitset omaan teollisuusyritykseesi liittyviä tietoja, kun ryhdyt täyttämään lainahakemusta. Huomaa, että hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään! Hakemuksesi lähettämisen jälkeen saat heti useita lainatarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta, ja pääset valitsemaan niistä mieleisesi.

Koko lainanhakuprosessi onnistuu suoraan toimistoltasi käsin. Netin kautta tehtävä lainahakemus on nopea ja vaivaton tapa hakea yrityslainaa teollisuusyritykselle. Sinun ei tarvitse lähestyä useita rahoituslaitoksia erikseen, koska voit tehdä kilpailutuksen yhdellä lomakkeella. Tutustu rauhassa eri tarjouksiin, ja lähesty valitsemaasi sopivaa lainantarjoajaa.

Kaikki pankit ja rahalaitokset, jotka ovat lainantarjoajiamme, ovat tunnettuja, luotettuja tahoja. Meidän tarkoituksemme on aina ollut auttaa suomalaisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä hallitsemaan talouttaan.

Teollisuusyrityksen rahoitus ja yleisimmät rahoitustarpeet

Kun harkitset erilaisia rahoitusmahdollisuuksia, on vakuudellinen laina tietenkin myös mahdollinen. Koska vakuus toimii takaisinmaksun takeena, se on lainanantajalle pienempi riski kuin vakuudeton laina. Tällöin myös lainan ehdot ja korot ovat todennäköisesti pienemmät kuin vakuudettoman lainan kohdalla. Ota kuitenkin huomioon, että jos menetät vakuutesi, miten se vaikuttaa tuotantoosi? Voi myös osoittautua, että vakuuden arvo ei katakaan kuluja, jolloin menetät muutakin kuin vakuutesi.

Tavalliset, tutut pankit myöntävät näitä vakuudellisia lainoja. Se arvioi vakuuden arvon, ja voi asettaa sille erilaisia ehtoja. Teollisuusyrityksessä tällainen vakuus voisi olla esimerkiksi tuotantotehdas, jokin erityisen arvokas kone tai yrityksen nimissä oleva auto. Vakuuden tarkastamiseen voi mennä hyvinkin kauan, mikä tarkoittaa lainahakemuksen pidempää käsittelyaikaa. Se puolestaan tarkoittaa sitä, että saat tarvitsemasi rahat hyvinkin hitaalla aikataululla.

Tuotantoa estää ja hidastaa usein rikkoutuut kone tai materiaalien puute. Näille asioille voidaan tietenkin tehdä heti jotain, eli hankkia materiaali tai korjata kone. Summarumin lainavertailutaulukolla voit valikoida lainanantajan, ja tutkia millaisia kuluja minkäkin suuruisella lainalla on odotettavissa. Tuotantoon liittyvät hidasteet ovat huonontavat tulosta ja luovat paineita tuotantolinjoille. Siksi hidasteiden eliminointi ja purkaminen on teollisuusyrityksessä avainasemassa.

Erilaiset haasteet teollisuusyrityksessä

Viimeaikaiset maailmantapahtumat ovat muuttaneet hankintaketjuja niin, että teollisuusyritykset ovat uudenlaisten haasteiden edessä. Tutut tavarantoimittajat eivät ole pystyneet vastaamaan kysyntään, koska eivät itsekään saa tarvitsemiaan materiaaleja. Samasta syystä raaka-aineiden hinnat ovat osin voineet moninkertaistua, ja kulujen heilahtelua on ollut vaikea ennakoida. Koneiden varaosia on voinut joutua odottamaan aiempaa kauemmin, ja henkilöstö on saattanut sairastaa aiempaa enemmän. Sähkön hinnassa on tapahtunut huomattavaa nousua jo vuoden ajan.

Aiempien haasteiden lisäksi on siis ilmaantunut lisää haasteita. Edelleen yllättävät piikit kysynnässä ovat haastaneet tuotantolinjastot, kun kysyntään on yritetty vastata. Lisäykset linjastoissa aiheuttavat kuitenkin ketjureaktion: lisää koneita, lisää materiaalia, lisää työntekijöitä. Liikevaihdon lisääminen vaatii investointeja, esimerkiksi lainarahalla.

Koneet

Tuotannon koneet ja laitteet ovat kovalla koetuksella. On tärkeää pitää silmällä pieniäkin hikkoja laitteistossa, jotta olet varautunut mahdollisiin ongelmiin. Varaosien toimittajiin on tärkeä pitää yllä hyviä suhteita, ja korjaajan numero käden ulottuvilla. Koneiden uusiminen on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisena.

Kehityksen matkassa ei ole aina yksinkertaista pysyä. Pidä silmällä messuja ja katalogeja, sillä uusia innovaatioita tehdään jatkuvasti! Kun investoinnit ovat ajankohtaisia, löydät lainanantajan helposti Summarumin yrityslainavertailutaulukosta. Vakuudeton laina on nopea ja helppo tapa saada tarvitsemasi summa, ja tuotantosi pääsee jatkumaan juuri niin suurella volyymilla kuin on tarpeen.

Materiaalit

Erilaisten kuljetus- ja tuotanto-ongelmien vuoksi monet raaka-aineet ovat olleet kiven alla viime vuosina. Pitkään luotettavina toimineet huoltoketjut ovat voineet katketa, eikä korvaavia toimittajia aina tunnu löytyvän. Varaston kerryttäminen tarkoittaa käytettyä, varastossa lojuvaa rahaa, mutta se toimii myös hyvänä puskurina takkuilevien toimitusten sattuessa kohdalle.

Jotta oma tuotteesi ei kärsi, ole tarkkana muiden toimittamien materiaalien suhteen. Tee niille säännöllisesti testejä, jotta laatu ei kärsi huomaamattasi. Kerran pettynyt kuluttaja ei välttämättä enää palaa, ja huonot kokemukset leviävät erityisen nopeasti erilaisten somekanavien kautta. Oma laadunvarmistus voi olla tarpeen, etenkin jos etsit uutta tavarantoimittajaa.

Pidä silmällä tutun tavarantoimittajan lisäksi myös muita toimittajia ja reittejä. Viime vuodet ovat osoittaneet, että yhdestä ja samasta paikasta, saati vain yhdestä maasta, tulevat materiaalit voivat ehtyä hyvinkin nopeasti. On viisasta pitää yllä hyviä suhteita moneen suuntaan, jotta turvaat oman tuotantosi. Jos saat tarvitsemiasi raaka-aineita useista eri kohteista, et ole vain yhden toimittajan varassa.

Työntekijät

Osaavan henkilökunnan löytäminen tarkoittaa osaajien löytämistä ja kouluttamista. Talon tavoille ja linjastoille opettaminen vie ensin perehdyttäjän työpanoksen, mutta tarkoittaa myöhemmin osaajan työpanoksen saamista. Ennen uuden työntekijän tuloa taloon vaaditaan rekrytointia, jonka voi delegoida esimerkiksi vuokrafirmalle tai rekrytointifirmalle. Vaikka rekrytoinnin ulkoistaminen voi tuntua kalliilta, mieti, onko se kuitenkin järkevämpää kuin oman työntekijän sitominen kyseiseen työhön. Alansa ammattilaiset kyllä löytävät sinulle tekijän, ilman että oma osaajasi sitoutuisi rekrytointiin ennen perehdytystä. Tämäkin on siis moninkertainen, tuottava investointi: asiantuntijat tekevät oman työnsä sinun rahoillasi, ja sinun tekijäsi aika säästyy hänen varsinaiseen tehtäväänsä.

Työntekijän sitouttaminen yritykseen kannattaa tehdä nopeasti. Jos ihminen ei koe olevansa tervetullut ja tärkeä osa yritystä, hän ei myöskään sitoudu. Ota siis henkilöstösi toiveet ja tarpeet huomioon! He ovat oleellinen osa teollisuusyritystäsi, ja jokaiseen käytetään yrityksen varoja heti perehdytysvaiheessa. Koulutukseen kuluu myös aikaa, jolloin koulutettu työntekijä vie mukanaan myös tietotaitoa. Kun siis edellytät työntekijöiltä sitoutumista, osoita myös yrityksen sitoutuminen heihin.

Vaikka työntekijä tuo mukanaan kuluja, hän tuo mukanaan myös osaamista ja uutta näkökulmaa. Huolellinen perehdytys sekä molemminpuoleinen sitoutuminen ovat takeet sille, että linjastosi pyörivät ja tehtaasi tuottaa. Henkilöstön kouluttaminen kannattaa niinikään myös, koska sillä tavalla saat yritykseesi viimeisimmän osaamisen sekä ajankohtaista tietoutta omista markkinoistasi.

Teollisuuslaina – yhteenveto

Hyvämaineinenkin, vakavarainen yritys pärjää hyvin omillaan, mutta jokainen yritys voi silti joutua vaikeuksiin. Huolelliset, tarkkaan mietityt lainat ja investoinnit ovat kasvun ja menestyksen salaisuuksia. Yllättävien myyntipiikkien ja tuotantoa hidastavien esteiden ilmaannuttua, lainaraha on hyvä keino pysyä markkinoiden harjalla omalla alallaan. Yritykseen sijoitetut rahat yleensä tuottavat itsensä moninkertaisina takaisin.

Summarumin yrityslainataulukon avulla näet heti lainatason haluamallesi summalle. Kauttamme pääset heti yhteyteen lukuisiin pankkeihin ja rahalaitoksiin, ja säästä paitsi rahaa myös aikaa. Netissä tehty hakemus ei vaadi sinulta muuta kuin perustietoja yrityksestäsi, ja automatisoitu lainankäsittely tekee sinulle tarjoukset. Tämä ei vielä sido sinua mihinkään. Kun olet tehnyt valintasi, saat rahat tilillesi yleensä samana päivänä. Älä siis anna yllätyksien hidastaa tehdastasi, vaan mahdollista menestyksesi.