Pikalainaa yritykselle heti tilille

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
5 000 - 3 000 0001kk - 60kkSiirryArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
1 000 - 250 0001kk - 24kkSiirryArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 20 0001kk - 36kkSiirryArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 100 0003kk - 18kkSiirryArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
1 000 - 350 0001kk - 36kkSiirryArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.

Pikalainaa yritykselle heti tilille

Kun rahoitusta tarvitaan nopeasti on pikalaina yritykselle oivallinen vaihtoehto, koska yritys saa rahat heti tilillensä lainan myöntämisen jälkeen. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi liiketoiminnan kannalta välttämätön rikkoutunut kone, uuden henkilöstön palkkaus, toimitilojen hankinta tai yritystoiminnan kasvutarpeet.

Pikalaina hakemus – nopeasti ja helposti

Nopean yrityslainan hakeminen kannattaa aloittaa vertailemalla eri yrityslainantarjoajien lainakustannuksia. Hakemuksen täyttäminen vie aikaa muutaman minuutin ja lainanmyöntäjä on yhteydessä jopa seuraavan tunnin aikana, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pikalainan saa yrityksen tilille heti hyväksynnän jälkeen tai pankista riippuen 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Perinteisten pankkien osalta lainaneuvottelut ovat hitaampia ja vaativat enemmän toimitettavia papereita. Lisäksi pankkien lainanmyöntämiskriteerit ovat kiristyneet ja tarvittavaa yrityslainaa on vaikeampi saada, varsinkin jos yrityksellä ei ole tarvittavia vakuuksia lainan saamiselle.

Pikalaina on käytettävissä yrityksen tarpeisiin

Useat vakavaraisetkin yritykset ajautuvat toisinaan tilanteeseen, jossa tarvitaan pikalainaa yritykselle. Laitehankinnat, uusien toimitilojen hankkiminen, tilapäisen kassavajeen paikkaaminen, uuden henkilöstön palkkaaminen tai käsirahan osuuden rahoittaminen isompaa hankintaa varten. Tyypillisesti pikalaina maksetaan lyhyemmässä ajassa takaisin lainanmyöntäjälle kuin pitempiaikainen vakuudellinen laina.

Mistä yrityslainaa saa?

Perinteisesti yrityslainoja tarjoavat pankit, lisäksi sijoitusyhtiöt, jotka ovat erikoistuneet isompiin lainoihin ja rahoitusyhtiöt, jotka ovat erikoistuneet vakuudettomiin yrityslainoihin. Yrityksillä on mahdollisuus hakea myös rahoitusta startup-sijoittajilta, jotka etsivät itselleen sopivia sijoituskohteita.

Miksi vakuudetonta lainaa yritykselle haetaan?

Yleensä yritykset hakevat vakuudetonta yrityslainaa äkillisesti syntyneisiin kustannuksiin tai tilanteissa, jossa yritystoiminta kasvaa. Myös uudet yritykset hakevat yrityslainaa ilman vakuuksia, koska pankit eivät myönnä niin helposti lainaa uudelle yritykselle.

Pikalainaa käytetään usein myös suurempien vakuudellisten yrityslainojen täydentäjinä. Näissä tapauksissa yrityslaina ilman vakuuksia otetaan yritykselle korvaamaan käsirahan osuutta ja pikalainalla rahoitettu osuus maksetaan nopeammin takaisin kuin vakuudellinen ja edullisempi laina.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on riskitöntä

Pienet ja keskisuuret yritykset voivat hakea pikalainaa kiireelliseen tarpeeseen nopeasti. Hakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti ja jos yrityksen saama lainapäätös ei miellytä, yrittäjän ei tarvitse tehdä mitään. Hakemus peruuntuu automaattisesti, eikä aiheuta kustannuksia. Yrityslainan hakeminen on siis täysin riskitöntä.

Pikalaina yritykselle – millaisille yrityksille sitä myönnetään?

Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä, sijaita Suomessa ja sillä tai sen päätösvastuussa olevilla henkilöillä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Rahoitusyritykset tarkistavat yrityksen luottoluokituksen y-tunnuksen avulla, joten lainapäätöksen yrityksen pikalainasta saa nopeasti.

Yritykseltä odotetaan vähintään olleen toiminnassa muutaman kuukauden, sillä tulisi olla tasaista kassavirtaa ja sen tulevaisuuden näkymät tulisivat näyttää kannattavilta.

Jos yrityksesi täyttää ehdot, voit etsiä vertailutaulukosta ei-sitovan lainatarjouksen ja saada pikalainaa yritykselle nopealla aikataululla.

Pikalainahakemus nopeasti ja helposti

Hakemuksen täyttäminen sujuu nopeasti ja nykyisin useat rahoitusyhtiöt hyödyntävät automaattista luottoluokitusprosessia, josta johtuen lainapäätöksen saa nopeasti. Myönteiseen luottopäätökseen vaikuttaa tarvittavan lainan määrä, takaisinmaksuaika ja lainankäyttötarkoitus. Luonnollisesti yrityksen taloudellinen tilanne on myös ratkaiseva tekijä ja sen positiivinen maksuvalmiushistoria.

Lainalaskurin hyödyntäminen

Ennen pikalainan hakemista on hyvä hyödyntää yrityslainalaskuria, johon voi kätevästi syöttää tarvittavan lainan määrän, takaisinmaksuajan sekä muut lainakustannukset. Laskurin avulla pystyy arvioimaan tulevan maksuerän kokoa, saada suuntaa todellisesta vuosikorosta sekä nähdä mitä lainan ottaminen todellisuudessa yritykselle maksaa.

Lainalaskurin avulla saa realistisen kuvan siitä, että miten lainan kustannukset näkyvät yrityksen toiminnassa kuukausittain. Tärkeää on mitoittaa otettavan lainanmäärä niin, ettei se vaikuta yrityksen maksuvalmiuteen. Pikalainaa yritykselle ei kannata ottaa kannattamattoman liiketoiminnan ylläpitämiseen.

Pikalaina yritykselle – huomioi nämä seikat

Ole realistinen yrityksen maksukyvystä ja taloudellisesta kannattavuudesta, kun haet pikalainaa yritykselle. Varmista lainalaskurilla sopiva lainan määrä yrityksellesi. Näin vältät sen, ettei lainan takaisinmaksusta koidu myöhemmin ongelmia.

Nopea laina on tarkoitettu lyhytaikaiseen tarpeeseen

Pikalaina yritykselle on hyödyllinen silloin, kun pääomaa tarvitaan välittömästi. Perinteisiin ja vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna korot ovat hieman kalliimpia, joten on hyvä muistaa, milloin yritykselle kannattaa hakea pikalainaa.

Hae pikalainaa, kun tiedät, että tarve rahoitukselle on lyhytaikainen, ja että yrityksesi pystyy maksamaan sen takaisin nopeasti. Lainan takaisinmaksusta on mahdollista sopia erikseen vielä yrityslainan myöntämisen jälkeenkin – yleensä yritysrahoitus on joustavaa.

Henkilötakaus voidaan vaatia

Pikalaina yritykselle myönnetään ilman vakuuksia, mutta toisinaan sille tarvitaan henkilötakaus. Tyypillisesti yrityslainan henkilötakaajana toimii yrittäjä tai yrittäjät itse. Silloin yrittäjän on hyvä muistaa, että jos yritys ei suoriudu lainantakaisinmaksusta, vastaa hän sen suorittamisesta henkilökohtaisesti kuluineen.

Limiittiluotto toistuviin tarpeisiin

Limiittimuotoinen yrityslaina on ominaisuuksiensa ansiosta lähes kuin pikalaina yritykselle. Se on silloin sopiva vaihtoehto, kun luottoa tarvitaan useimmin ja pienempiä summia kerrallaan. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi sesonkien aiheuttamat kausivaihtelut, jolloin kassavirta on epätasaista.

Joustavan limiittiluoton pystyy hakemaan etukäteen yllättävien tilanteiden varalle, silloin yritys maksaa limiittitilin hoitamisesta kuukausittain kustannukset limiitin myöntäjälle. Myös limiittiluotto mahdollistaa nopeasti rahan käyttämisen, silloin kun tarve ylimääräiselle luotolle on ajankohtainen.

Joustava limiitti yrityksen tarpeen mukaan

Limiittiluotto on joustava, sillä luottoa saa nopeasti yrityksen käyttöön, silloin kun sitä tarvitaan. Kerran haettu rahoitus on siis hyvinkin joustavasti yrityksen käytössä muuntautuen näin pikalainaksi yritykselle.

Yritys lyhentää limiitiltä käytettyä luottoa limiitinmyöntäjän kanssa sovitun kuukausierän mukaisesti tai lyhentää sitä kerralla enemmän. Joissakin limiiteissä on mahdollisuus maksaa joinakin kuukausina ainoastaan limiittikustannukset ja varsinaista luottoa ei silloin tarvitse lyhentää.

Pikalaina yritykselle ilman vakuuksia

Hae yrityslaina ilman vakuuksia Summarumin vertailupalvelun kautta ja saat tarvitsemasi rahat käyttöön nopeasti. Yrityslaina ilman vakuuksia tarkoittaa sitä, että yllättävät menoerät voidaan hoitaa heti, sillä voit saada lainarahat saman päivän aikana.

Pikalaina yritykselle ilman vakuuksia mahdollistaa yrityksen investoinnit suuriinkin summiin asti. Hakeminen on mutkatonta: tutki lainavertailutaulukosta eri lainojen ja lainoittajien ominaisuuksia ja ehtoja. Valitse tämän jälkeen sopivin lainantarjoaja ja odota lainarahojen siirtoa.

Miten valita yritykselle sopiva laina?

Kun yritykselle etsitään sopivaa rahoitusta, on tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja. Millaisesta lainasummasta on kyse, millaisella aikataululla se aiotaan maksaa takaisin ja onko yritykselle vakuuksia käytettävissä.

Vakuudelliset lainat ovat yleensä edullisempia, koska vakuutena oleva reaaliomaisuus on lainanmyöntäjälle riskittömämpi vaihtoehto, jos yritykselle tulee maksuvaikeuksia tai se ei pystykään maksamaan ottamaansa lainaa takaisin. Perinteisesti vakuudeksi käyvät esimerkiksi kiinteistöt, osakkeet, talletukset tai sijoitukset. Vakuudellisen yrityslainan hakeminen on monesti myös hitaampi prosessi, kuin vakuudettoman pikalainan hakeminen. Se kannattaakin huomioida lainaa hakiessa.

Yritykselle kannattaa hakea pikalainaa silloin, kun yrityksellä ei ole tarvittavia vakuuksia. Useimmiten myös lainantarve on pikainen ja silloin pikalaina on soveltuva vaihtoehto, koska sen hakeminen on nimensä mukaisesti nopeaa ja rahat ovat nopeasti yrityksen käytettävissä.

Yrityslainavertailu helposti ja nopeasti

Summarumin yrityslainavertailu helpottaa edullisimman yrityslainan vertailemista ennen sen hakemista. Yrityslainaa haettaessa onkin järkevää tehdä vertailua eri rahoitusvaihtoehdoista, sillä yritys voi säästää sillä useita tuhansia euroja.

Alhainen korko yrityslainassa ei automaattisesti tarkoita sitä, että laina olisi silti se edullisin vaihtoehto. Lainan korkoon lisätään rahoituksenmyöntäjän määrittelemä marginaali, lisäksi kustannuksia voi tulla lainan avaamisesta tai tilinhoitopalkkioista.

Yrityslainan hakemisen jälkeen kannattaa tutusta lainanmyöntäjän lähettämään lainatarjoukseen huolella, sillä siinä on määritelty kaikki lainaehdot ja lainakustannukset.

Yrityslainojen vertailu ja niiden hakeminen on riskitöntä

Yrityslainoja pääsee vertailemaan nopeasti lainavertailutaulukon avulla, eikä tietoa tarvitse etsiä erikseen vertaillakseen edullisinta lainavaihtoehtoa. Helppo ja nopea lainahakemus muutamissa minuuteissa vapauttaa aikaa muuhun. Eikä myöskään tarvitse kuluttaa hermojaan erilaisten pankkineuvotteluiden tai ylimääräisen paperisodan kanssa.

Lainapäätöksen saa nopeasti ja jos tarjous ei vastaa yrityksen tarpeita, ei yrittäjän tarvitse tehdä mitään hakemuksen peruuttamiseksi. Hakemus peruuntuu automaattisesti, ilman kustannuksia. Yrityslainaa voi hakea mihin tahansa vuorokauden aikaan ja jokaisena viikonpäivänä, silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Mikäli lainapäätös vastaa yrityksen rahoitustarvetta, hyväksytään lainapäätös pankkitunnuksilla. Tarvittava rahoitus siirtyy nopeasti yrityksen tilille ja rahat ovat hyvinkin pian yrityksen käytettävissä. Jos yrityksellä on käytössään sama pankki kuin lainanmyöntäjällä, näkyvät rahat yrityksen tilillä välittömästi siirron jälkeen. Yrityksen pankin ollessa eri pankki kuin lainanmyöntäjällä, näkyvät rahat yrityksen tilillä viimeistään 1-2 pankkipäivän kuluttua.

Yrityslaina ilman vakuuksia on hieman kalliimpi

Vakuudettomien yrityslainojen lainakustannukset ovat hieman kalliimpia, kuin vakuudellisten yrityslainojen kustannukset. Vakuudeton yrityslaina on luotonmyöntäjälle aina isompi riski, kuin vakuudellisen lainan myöntäminen ja siitä syystä lainakustannukset ovat hieman kalliimpia. Tästä syystä myös yrityslainoja kannattaa vertailla.

Mitkä asiat vaikuttavat myönteiseen lainapäätökseen?

Kaikki pienet ja keskisuuret yritykset, joiden taloudellinen tilanne on suotuisa ja vakaa, voivat hakea pikalainaa. Lainantarjoajat arvioivat yrityksen maksukykyä omien kriteeriensä mukaisesti ja tekevät yksilöllisen lainapäätöksen jokaiselle yritykselle erikseen.

Yrityksen päätösvallassa olevat henkilöt

Vaikka yrityslainaa haetaankin yrityksen tarpeita varten, lainanmyöntäjät pitävät yrityksen vastuuhenkilön tai vastuuhenkilöiden maksukykyä yhtenä kriteerinään arvioidessaan lainan myöntämistä. Yrittäjältä odotetaan vakaata toimentuloa, osaamista ja kokemusta toimialastaan sekä nuhteettomia luottotietoja. Näiden asioiden ollessa kunnossa on yrityksen mahdollisuus saada yrityslainaa.

Jos yrittäjällä on maksuhäiriömerkintöjä tai maksamattomia velkoja muille rahoitusyhtiöille tai pankille on yrityksen vaikeampi saada yrityslainaa. Lainaa voidaan myöntää yritykselle silti, mutta silloin lainakustannukset ovat tyypillisesti korkeammat kuin sellaisessa lainassa, joka tarjotaan yritykselle jossa maksuvalmius on ollut myös yrittäjän toimesta vakaalla pohjalla.

Tasainen kassavirta

Lainanmyöntäjät odottavat yritykseltä mahdollisimman tasaista kassavirtaa. Tasainen kassavirta tarkoittaa lainanmyöntäjälle sitä, että yritys pystyy suorittamaan sille myönnetyn lainan takaisinmaksun. Yritys saattaa tehdä voittoa, mutta sen kassavirta ei lainanmyöntäjän mielestä ole riittävä ja silloin yritys saa kielteisen lainapäätöksen. Tällaisia yrityksiä ovat vaikkapa sesonkiluontoisesti toimivat yritykset, jotka tarvitsevat lainaa toimintakautensa ulkopuolella vaikkapa varastojen täydentämiseen. Yrityksen tasaisen kassavirta on siis tärkeä seikka, kun lainanmyöntäjä arvioi yrityksen takaisinmaksukykyä.

Pikalainaa yritykselle heti tilille | Usein kysyttyjä

Miten teen yrityslainojen vertailun?
Teet pikalainojen vertailun helposti ja nopeasti Summarumin vertailutaulukon avulla. Voinko hakea vakuudetonta yrityslainaa? Voit. Jos yrityksen taloudellinen tilanne ja maksuvalmius on hyvä, eikä yrityksellä tai sen päätösvallassa olevilla henkilöillä ole maksuhäiriömerkintöjä.
Yritykseni ei tarvitsekaan sille haettua lainaa, mitä pitää tehdä?
Ei mitään. Hakemuksen tekeminen ei sido yritystä mihinkään ja hakemus peruuntuu kuluttomasti. Miten yrityksen pikalainan kustannukset määräytyvät? Yritykselle tarjottavan pikalainan lainakustannukset määräytyvät aina yrityskohtaisesti. Korkoon lisätään marginaalin lisäksi muut lainakustannukset, jotka määrittävät todellisen vuosikoron.
Kuinka nopeasti yritys saa rahat käyttöönsä?
Rahat siirretään yrityksen tilille välittömästi, kun myönteinen lainapäätös on hyväksytty. Pankista riippuen rahat näkyvät yrityksen tilillä joko välittömästi tai viimeistään parin pankkipäivän kuluessa.