Lainaa ilman vakuuksia – hae vakuudetonta lainaa netistä

Erilaisia vakuudettomia lainoja on runsaasti tarjolla ja niistä valitseminen on työlästä, eikä aina kovin helppoa. Jo pelkästään erilaisia lainatyyppejä on useita ja perehdymme nyt erilaisiin vakuudettomiin lainoihin tarkemmin.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa ilman vakuuksia netistä

   Netissä tarjolla olevat lainat ovat pääsääntöisesti vakuudettomia lainoja, joten mitään takaajia tai vakuuksia ei niihin tarvita. Vakuudettomien lainojen korkotaso on kilpailukykyinen pankkien lainoihin nähden ja lainaa hakiessa ei kysytä sen käyttötarkoitusta. Lainaa haetaan usein monien pienempien ja kalliiden luottojen yhdistämiseen, jolloin saadaan säätöjä lainojen hoitokuluissa.

   Vakuudeton laina on helppo hakea netistä. Erilaisia lainojen vertailusivustoja on paljon tarjolla ja ne helpottavat merkittävästi lainojen kilpailuttamista. Yhdellä yksinkertaisella lomakkeella voi kilpailuttaa monia, jopa kymmeniä lainoja yhdellä kertaa ja lainatarjouksista voi valita itselleen parhaimman lainan. Kilpailutuksen etu on myös se, että lainatarjous ei ole sitova ennen kuin on vahvistanut haluamansa lainan.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ilman vakuuksia ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa, jotka tarjoavat lainaa ilman vakuuksia
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainan kilpailutuspalvelulla voi kilpailuttaa myös muita talouden sopimuksia

   Siinä missä jokin aika sitten oli sähkölle oma vertailusivustonsa ja lainoille oma sivustonsa, niin suosituimmat lainan kilpailutuspalvelut ovat kehittäneet toimintaansa kattamaan myös laajemmin käyttäjän tarpeita. Yhdessä ja samassa paikassa saa kilpailutettua samalla kertaa talouden muutkin sopimukset, kuten puhelinliittymät ja sähkösopimukset.

   Kokonaisvaltainen kilpailutus talouden sopimuksista tuo merkittäviä säästöjä oman talouden hoitoon ja siitä on tehty hyvin yksinkertaista käyttäjän kannalta. Kilpailutuslomakkeen täyttäminen ei ota kuin muutaman minuutin ja tarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiin, josta niitä on helppo vertailla keskenään. Yhden illan aikana saa nopeasti hoidettua kaikki sopimusten kilpailutukset yksinkertaisilla lomakkeilla.

   Lainatyypit ilman vakuuksia

   Erilaisia lainatyyppejä on useita ja niiden merkitys voi tuntua sekavalta, kun lainoja alkaa vertailemaan ja miettii itselleen sopivinta lainatyyppiä. Oma tilanne ja lainan käyttökohde vaikuttaa lainatyypin valintaan, joten sitä kannattaa miettiä tarkkaan. Käymme seuraavaksi tiivistetysti läpi mikä ero onkaan yhdistelylainalla, kulutusluotolla ja joustoluotolla, että lainojen vertailu olisi helpompaa.

   Kulutusluotto ilman vakuuksia

   Kulutusluottoa hakiessa ei tarvitse kertoa sen käyttötarkoitusta. Kyseessä on kertaluontoinen laina, jonka suuruuteen ja maksuaikaan voi itse esittää toiveita. Luoton määrä ja maksuaika riippuu pitkälle luotonantajan myöntämiskriteereistä, joten niihin kannattaa perehtyä huolellisesti lainoja vertaillessa.

   Tyypillisesti kulutusluottoa haetaan uuden auton ostoon, jolloin auton voi ostaa liikkeen sijasta myös yksityiseltä henkilöltä tai ulkomailta ja auto on suoraan omissa nimissä eikä rahoitusyhtiön nimissä. Rahoitusyhtiöiden korot voivat nostaa auton hintaa merkittävästi, jolloin edullisella kulutusluotolla saa selvää säästöä korko- ja lainan hoitokuluissa.

   Kulutusluottoa voidaan käyttää myös lomamatkaan tai muuhun arkiseen elämiseen, joka vaatii vähän enemmän rahaa kerralla. Kulutusluottoja, kuten myös muita vakuudettomia lainoja säätelee tilapäinen korkokatto, mutta niiden hintataso on tullut merkittävästi alaspäin jo ennen sitäkin, kun korkotaso on alhainen ja luotonantajilla on kova kilpailu asiakkaista.

   Joustoluotto ilman vakuuksia

   Joustoluotto on kuin kulutusluotto, jota lyhennetään maksusuunnitelman mukaan. Kuitenkin joustoluottoa on mahdollista nostaa käyttöönsä vähän kerrallaan sen myöntämisen jälkeen. Joustoluotto onkin erittäin kilpailukykyinen esimerkiksi luottokorttiin nähden, koska sen korko voi olla merkittävästi edullisempi kuin pankin kautta haetun luottokortin korko.

   Joustoluotto on hyvä pesämuna pahan päivän varalle ja sitä yleensä haetaan juuri tähän tarkoitukseen. Tärkeän kodinkoneen, kuten pesukoneen, hellan tai jääkaapin hajoaminen voi olla iso taloudellinen rasite, joka täytyy kuitenkin saada nopeasti korjattua. Ja esimerkiksi joustoluotto on näppärä hätävara, jos autoon tulee jokin vika. Monille kuitenkin auto on välttämättömyys töissä käymiseen ja muuhun kulkemiseen.

   Joustoluottoon ei tarvita vakuuksia, kuten ei muihinkaan vakuudettomiin lainoihin. Ne kannattaa kilpailuttaa, koska niiden korkotasoissa ja hoitokuluissa voi olla tuntuvia eroja. Kilpailuttamalla löytää itselleen helposti edullisimman joustoluoton ja saa määriteltyä sopivan summan sekä maksuajan.

   Yhdistelylaina ilman vakuuksia

   Viime vuosina ihmiset ovat havahtuneet siihen, että luottokorteista ja erilaisista osamaksusopimuksista kertyy iso summa kuukausittain maksettavaksi. Yhä useammin vakuudetonta lainaa haetaan näiden yhdistämiseen, joka onkin järkevää ja siitä voi saada talouteensa merkittävää helpotusta.

   Useiden luottokorttien ja osamaksusopimusten laskutuslisistä, koroista ja muista kuluista voi koitua sievoinen summa ja yhdellä edullisella lainalla tässä voi saada tuntuvia säästöjä aikaan. Lainoja vertailtaessa kannattaa tarkkaan laskea sen hetkiset luottojen kulut, että näkee millaisia säästöjä voi saada luottojen yhdistämisessä.


   Sinua voisi kiinnostaa nämä artikkelit

   Lainaa ilman vakuuksia eri tarkoituksiin

   Lainoja haetaan mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Siinä missä yksi tarvitsee uuden auton hankintaan lainaa, voi toinen tarvita lainaa kodin tai taloyhtiöön tulevan remontin kustantamiseen. Joku voi haluta ottaa lainan pahan päivän varalle pesämunaksi siltä varalta, että esimerkiksi jääkaappi tai hella hajoaa ja uusi tarvitsee saada heti tilalle.

   Myös yritykset voivat saada vakuudetonta lainaa esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen tai investointeihin. Yrityksillä on myös mahdollisuus myydä avoimet laskunsa luottoyhtiölle, jolloin asiakkaalle voidaan tarjota pidempi maksuaika ja yritys saa laskustaan saatavansa nopeasti käyttöönsä. Laskujen siirtäminen luottoyhtiölle vähentää myös luottotappioriskiä.

   Yksityishenkilölle

   Yksityishenkilöiden kaksi yleisintä syytä hakea vakuudetonta lainaa ovat muiden pienempien lainojen yhdistäminen tai auton hankinta. Molemmissa tapauksissa voidaan edullisella vakuudettomalla lainalla saada tuntuvia säästöjä lainan kustannuksissa ja sillä on iso merkitys hakijan talouteen.

   Esimerkiksi autoliikkeestä ostettaessa autoa liikkeillä toki on olemassa sopimuksia rahoitusyhtiöiden kanssa, mutta rahoitusyhtiöiden korot saattavat olla yllättävän korkeita. Yksityishenkilöiden välillä autokaupassa ei rahoitusyhtiötä voi käyttää ja ulkomailtakin auton hankinta vaatii auton hinnan maksamista kokonaan. Vakuudettomalla lainalla kuitenkin auton vaihdossa saa enemmän vaihtoehtoja kuin autoliikkeen ja rahoitusyhtiön kautta.

   Kun taas on useita osamaksusopimuksia ja/tai luottokortteja, niin niistä jokaisesta maksetaan kuukausittain korkoa ja tilinhoitomaksuja. Näistä voi kasvaa huomaamatta iso summa, jolloin talous saattaa mennä tiukemmalle kuin on alunperin ajateltu. Näiden pienten luottojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi lainaksi tuokin usein tuntuvia säästöjä kuukausittaiseen talouteen.

   Kolmas esimerkki vakuudettoman lainan käyttötarkoituksesta on remonttilaina. Esimerkiksi katto- ja putkiremontteihin otetut taloyhtiölainat voivat tehdä merkittävän lisän hoitovastikkeeseen ja oma lainaosuus on usein järkevää maksaa kerralla pois, jolloin hoitovastike pysyy edullisena. Lisäksi näissä tapauksissa saattaa saada myös lainan korkoja vähennettyä verotuksessaan.

   Yritykselle

   Yrityksille lainan hakeminen vaatii netissä vaatii hieman enemmän kuin kuluttajille, mutta se on silti pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena. Hakemus on yleensä kaksivaiheinen, jossa täytetään ensin varsinainen hakemus ja sen jälkeen kysytään liitetiedostot. Yritysten lainat saattavat vaatia vakuuksia, koska myönnetys summat ovat usein isompia kuin kuluttajilla.

   Toinen yrityksille tarjolla oleva palvelu on laskurahoitus, jolla yritys voi siirtää laskut luotonantajan hoidettavaksi ja saada avoimista laskuistaan nopeasti rahat yrityksen käyttöön. Myös tämä hakemus on kaksivaiheinen, mutta haluttu pitää yrittäjille mahdollisimman yksinkertaisena.

   Hakee yritys sitten lainaa tai laskurahoitusta, niin yrittäjä saa Summarumin kautta yhdellä hakemuksella useamman luotonantajan tarjoukset sähköpostiinsa ja voi niistä valita sopivimman. Tarjoukset eivät ole sitovia ja sopimus tehdään sopivimman luotonantajan kanssa.

   Laina ilman vakuuksia – edullista vai kallista?

   Yleinen käsitys on yhäkin, että vakuudeton laina on kallista kulutusluottoa. Sitä se onkin joskus ollut, mutta alhainen korkotaso on tuonut lainojen kustannukset merkittävästi alaspäin. Lisäksi tilapäinen korkokatto määrittelee lainojen kustannukset hyvin maltillisiksi. Ja kova kilpailu asiakkaista pitää korot ja kustannukset maltillisina jatkossakin.

   Vakuudeton laina on lisäksi mahdollista saada nopeasti käyttöön. Parhaimmillaan vakuudeton laina on kuluttajan käytössä välittömästi hakemisen jälkeen ja pisimmillään sen saaminen ei kestä muutamaa arkipäivää pidempään.

   Lainaa ilman vakuuksia – netistä vai pankista?

   Sekä perinteiset pankit, että netissä toimivat lainanantajat tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Logiikka on sama: pankki ottaa suuremman riskin mikäli laina on vakuudeton. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan hinta eli korko on korkeampi.

   Pankkilaina ilman vakuuksia on täten täysin sama kuin mistä tahansa muualta haettu vakuudeton laina.

   Summarumin lainavertailun kautta tavoitat niin verkossa toimivien rahalaitosten lisäksi perinteisiä pankkeja, kuten POP-pankin sekä Aktian.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?
   Vakuudeton laina tarkoittaa nimensä mukaisesti lainaa, joka ei vaadi hakijalta vakuuksia. Vakuuksilla, joita ovat esimerkiksi fyysinen omaisuus tai erilaiset asiakirjat, turvataan lainanantajan ottama riski lainan takaisinmaksun suhteen.
   Mistä saa lainaa ilman vakuuksia?
   Lainaa ilman vakuuksia on tarjolla useasta eri lähteestä. Niin perinteiset pankit kuin pienemmät rahalaitokset tarjoavat vakuudetonta lainaa asiakkailleen. Monet verkon lainavertailut, kuten me Summarumilla, vertailemme eri lainanantajien vakuudettomia lainoja.
   Kuinka paljon voi saada lainaa ilman vakuuksia?
   Vakuudettomalle lainalle ei ole määritelty rajaa sen suhteen, että kuitenka paljon sitä voi saada per hakija. Olennaisemmin tähän vaikuttaa lainanhakijan maksukyky, kuten yleinen taloudellinen tilanne. Tarkista kuinka paljon voit saada lainaa täältä. 
   Miten saan lainaa heti ilman vakuuksia?

   Lainvavertailun avulla vakuudetonta lainaa saa tyypillisesti nopealla aikataululla, sillä vertailu puntaroi usean lainanantajan tarjontaa yhdellä kertaa. Näin lainasumman voi saada tilille jopa heti saman päivän aikana.

   Haluamme kuitenkin korostaa, että lainan nopeaan hankintaan liittyy riskejä, kuten korkea korko sekä yleisesti huonot lainaehdot. Nopeuden sijaan pyri karttamaan itsellesi parhaimmat ja sopivimmat lainatarjoukset!

   Sinua voisi myös kiinnostaa