Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa ilman vakuuksia

Kilpailuta ja hae lainaa ilman vakuuksia netistä 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae lainaa ilman vakuuksia netistä 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa ilman vakuuksia 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman vakuuksia. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman vakuuksia luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia tarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea lainaa ilman vakuutta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainat ilman vakuuksia nopeasti

Kun hakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle sopivaa lainaa ilman vakuuksia.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilman vakuutta. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa.

Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita niiden joukosta sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilman vakuuksia.

Hyvä tietää

Kilpailuttamalla lainat ilman vakuuksia netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ilman vakuuksia erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Löydä edullinen laina ilman vakuuksia netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimmat tarjoukset. Avullamme edullisin laina ilman vakuuksia löytyy vaivattomasti – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa sinun kannattaa kiinnittää huomiota

 1. lainan korkoihin
 2. kuukausierään
 3. takaisinmaksuaikaan.

Vain näin toimimalla matalakorkoinen laina löytyy varmuudella.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa ilman vakuuksia voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja. Edullinen laina löytyy kauttamme nopeasti ja luotettavasti.

Laina ilman vakuuksia heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan ilman vakuuksia, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun tarjous on hyväksytty, helppo laina ilman vakuuksia maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat perillä nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Hae lainaa ilman vakuuksia Summarumin kautta

Hakemuksen täyttäminen on helppoa, eikä sen täyttäminen sido sinua mihinkään. Toimi heti, ja näet välittömästi millaisen lainan voisit saada:

 1. Täytä hakemus sivustollamme.
 2. Anna ajantasaiset tiedot.
 3. Lähetä hakemus.
 4. Odota, niin me kilpailutamme jopa kymmeniä rahoitusyhtiöitä ja pankkeja.
 5. Saat ensimmäiset tarjoukset jopa minuuteissa.
 6. Vertaile tarjouksia ja valitse sopiva!

Lainaa ilman vakuuksia netistä

Lainaa netistä ja ilman vakuuksia on nykyisin tarjolla todella monella eri yhtiöllä. Vakuudettomien lainojen korkotaso on kilpailukykyinen pankkien lainoihin nähden ja lainaa hakiessa ei kysytä sen käyttötarkoitusta.

Lainaa on helppoa ja nopeaa hakea netistä missä ja milloin tahansa. Hakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti ja rahat näkyvät tililläsi jo usein samana päivänä.

Lainaa haetaan usein monien pienempien ja kalliiden luottojen yhdistämiseen, jolloin saadaan säätöjä lainojen hoitokuluissa.

Vakuudeton laina

Vakuudeton laina on helppo hakea netistä. Erilaisia lainojen vertailusivustoja on paljon tarjolla ja ne helpottavat merkittävästi lainojen kilpailuttamista. Me Summarumilla teemme yhteistyötä vain luotettavien ja vakavaraisten yhtiöiden kanssa.

Kun haet lainaa ilman vakuuksia netistä, saat tietoosi varsin nopeasti nykyisen markkinan korkotason. Jos taas kysyt lainaa ilman vakuutta vaikka suoraan omasta pankistasi, saat selville vain tämän pankin korkotason, etkä tiedä onko se riittävän kilpailukykyinen verrattuna muihin toimijoihin.

Yhdellä yksinkertaisella lomakkeella voit kilpailuttaa monia, jopa kymmeniä lainoja ja niitä tarjoavia yhtiöitä yhdellä kertaa. Saaduista lainatarjouksista voit valita itsellesi sen sopivimman ja tilanteeseesi parhaan lainan. Kilpailutuksen etu on myös se, että lainatarjous ei ole sitova ennen kuin olet vahvistanut haluamasi lainan.


Löydä edullisin laina ilman vakuuksia

Summarumin kautta löydät nopeasti sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa ilman vakuuksia 2023 – vertaile tarjouksia

Lainavertailu on kannattavaa käytännössä aina, kun haet lainaa ilman vakuuksia. Tämä johtuu siitä, että lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja. Lainoja huolellisesti vertaamalla säästät parhaimmillaan paljon rahaa, ja löydät helposti juuri omaan tarpeeseen parhaiten sopivan lainaratkaisun.

Tekemällä hakemuksen kauttamme tavoitat omaan tarpeeseesi sopivia lainatarjouksia suoraan useiden kymmenien pankkien ja rahoitusyhtiöiden joukosta. Kaikki vertailussa mukana olevat lainantarjoajat ovat luotettavia.

Kun sinun ei tarvitse pyytää lainatarjousta erikseen jokaiselta lainantarjoajalta erikseen, säästyy reilusti aikaa. Hakemuksen tekeminen on aina ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään.

Sopivan lainatarjouksen löytyessä rahat näkyvät tililläsi jo usein samana arkipäivänä lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Jos taas mikään saaduista lainatarjouksista ei miellytä, voit antaa asian vain olla. Sinun ei siis tarvitse erikseen kieltäytyä saaduista lainatarjouksista.

Kun vertaat lainat ilman vakuuksia, löydät helposti esimerkiksi kaikkein edullisimman tai suurimman vaihtoehdon.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kenelle lainaa ilman vakuuksia myönnetään?

Ilman vakuutta saatavia suuria ja pieniä lainoja myönnetään lähtökohtaisesti kaikille 18-vuotiaille, joilla on luottotiedot kunnossa. Yhteistyökumppaneillamme kriteerit voivat kuitenkin esimerkiksi iän suhteen vaihdella, ja osa niistä edellyttääkin hakijoiltaan jopa 25 vuoden ikää.

Voit silti kilpailuttaa lainat kauttamme, sillä löydämme tarjousten joukosta omaan ikääsi sopivat tarjoukset nopeasti.  Muita ehtoja lainatarjousten saamiselle ovat tavallisesti:

 • vakituiset tulot
 • vakituinen osoite Suomessa

Helppo laina ilman vakuuksia – miten sen tunnistaa?

Vaikka käyttäisit lainojen kilpailutusta etsiessäsi lainaa ilman vakuuksia, parhaan tarjouksen valitseminen voi olla vaikeaa.

Ensisilmäyksellä kaikki lainavaihtoehdot saattavat näyttää samanlaisilta, mutta todellisuudessa niiden ehdot, korot ja muut kulut saattavat poiketa hyvinkin paljon toisistaan. Paras laina itselle on aina sopivan suuruinen omaan talouteen.

Sinun ei kannata hylätä lainatarjousta kuitenkaan heti, jos tarjottu lainasumma on hieman pienempi kuin mitä olit alun perin hakemassa. Pienempi laina saattaa nimittäin olla huomattavasti edullisempi. Mahdollisuuksien mukaan lainan määrässä on siis hyvä joustaa.

Ratkaisevin tekijä lainatarjouksen valinnassa on usein korko. Se perustuu aina arvioon taloudellisesta tilanteestasi ja takaisinmaksukyvystäsi.

Koron lisäksi sinun kannattaa tarkastaa myös muut vuosittaiset ja kuukausittaiset kulut, kuten esimerkiksi tilinhoitopalkki. Erilaiset lisämaksut voivat nostaa lainan todellisen vuosikoron yllättävän suureksi.

Todellinen vuosikorko kertoo siis luotettavimmin lainan todellisen hinnan. Parhaassa lainassa myös sopiva takaisinmaksuaika sekä kuukausittaiset lyhennyserät ovat juuri itselleen sopivat.

Lainahakemusten jakauma Summarumilla 2023

Lainojen jakauma ympyrädiagrammi Summarumin kautta haetaan vuonna 2023 aktiivisesti erilaisia lainoja, alla suosituimmat lainakategoriat.

Kilpailuta lainat kätevästi tästä

Laina ilman vakuuksia – edullista vai kallista?

Yleinen käsitys on yhäkin se, että laina ilman vakuutta on kallista kulutusluottoa. Sitä se onkin joskus ollut, mutta alhainen korkotaso on tuonut lainojen kustannukset merkittävästi alaspäin. Lisäksi tilapäinen korkokatto määrittelee lainojen kustannukset hyvin maltillisiksi. Ja kova kilpailu asiakkaista pitää korot ja kustannukset maltillisina kyllä jatkossakin.

Lainoja ilman vakuuksia on yleensä mahdollista saada käyttöön todella nopeasti. Parhaimmillaan laina ilman vakuutta on käytössäsi miltei välittömästi hakemisen jälkeen ja pisimmillään sen saaminen ei kestä muutamaa arkipäivää pidempään.

Mihin tarkoituksiin lainaa ilman vakuuksia haetaan?

Lainaa ilman vakuuksia saa monissa eri muodoissa, moniin eri käyttötarkoituksiin ja kohteisiin. Se on helppo ja käytännöllinen tapa ratkaista erilaisia rahoitustarpeita, joita useimmille meistä tulee elämässä eteen.

Lainoja haetaan mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Siinä missä yksi tarvitsee uuden auton hankintaan lainaa, voi toinen tarvita lainaa kodin tai taloyhtiöön tulevan remontin kustantamiseen. Joku taas voi haluta ottaa lainan pahan päivän varalle pesämunaksi siltä varalta, että esimerkiksi jääkaappi tai hella hajoaa ja uusi on saatava heti tilille.

 • Helppo laina ilman vakuuksia soveltuu hyvin myös äkillisiin lainantarpeisiin, sellaisiin joihin et ole osannut ennakkoon varautua. Äkillinen tarve voi olla esimerkiksi jonkun oleellisen laitteen tai kodinkoneen hajoaminen. Nämä ovat tilanteita, jolloin korvaava laite tulee saada nopeasti tilalle, eikä sitä varten välttämättä ole rahaa säästössä, eikä myöskään aikaa säästää rahaa ole.
 • Laina ilman vakuutta on myös joustava, koska voit maksaa sen kokonaan pois heti näin halutessasi, vaikka siis laina-aikaa olisi vielä jäljellä.

Tällaisen lainan hakeminen on myös tehty hyvin helpoksi ja käteväksi, eikä se vaadi pankeissa käymistä tai muuta vaivannäköä. Paras puoli vakuudettomassa lainassa ehdottomasti onkin juuri se, että voit hakea lainaa täsmälleen siihen tarkoitukseen, mihin itse sitä ikinä tarvitset.

Seuraavaksi on lueteltu kaikki yleisimmät kohteet, joihin edullinen laina ilman vakuuksia on esimerkiksi mahdollista hakea.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Kulutusluotto on pankin tai rahoitusyhtiön myöntämä kertalaina, joka sopii hyvin esimerkiksi erilaisten arjen ja vapaa-ajan menojen rahoittamiseen. Yleensä se on suuruudeltaan tuhannesta eurosta pariin kymmeneen tuhanteen euroon. Se sopii hyvin sekä yllättäviin menoihin että pidempään harkittuihin hankintoihin.

Kulutusluottoa varten et tarvitse vakuuksia tai takaajia, sillä se on vakuudetonta lainaa. Lainan määrä riippuu aina hakijan tuloista ja maksukyvystä.

Ilman säännöllisiä tuloja lainan saaminen ei ole yksinkertaista, vaan yleensä kulutusluottoa varten on oltava aina säännölliset palkka- tai eläketulot. Usein näistä tuloista pyydetään tosite ennen lainan myöntämistä.

Varmimmin myönteisen luottopäätöksen saa rinnakkaishakijan kanssa, varsinkin suurempia lainasummia haettaessa.

Kulutusluoton tyypillisiä käyttökohteita ovat arjen yllättävät menot, kuten

 • kodinkoneen rikkoutuminen
 • matkustaminen
 • asunnon tai auton remontointi.

Kulutusluotolla voit myös yhdistää jo olemassa olevat kalliit lainat, osamaksut ja pikavipit yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Tämä onnistuu, mikäli taloudellinen tilanteesi on riittävän hyvä.

Vakuudettoman kulutusluoton hakeminen edellyttää aina moitteettomat luottotiedot.

Joustoluotto ilman vakuuksia

Joustoluotto on jatkuva luotto, joka myönnetään kerran tietylle summalle, ja se on kaiken aikaa käytössä. Sitä saatetaan kutsua myös limiittiluotoksi juuri tämän ominaisuuden johdosta.

Voit siirtää joustoluottoa tilillesi haluamasi summan, ja maksat korkoa vain siitä osasta, jonka olet todellisuudessa ottanut käyttöösi, etkä koko myönnetystä summasta. Sitä mukaa, kun maksat joustoluottoa takaisin, vapautuu summa aina uudelleen käyttöön otettavaksi.

Joustoluotto ilman vakuuksia on siis kätevä ja nimensä veroisesti erittäin joustava luottomuoto. Se mahdollistaa sen käytön helposti eri elämänvaiheisiin ilman, että joudut aina hakemaan uutta luottopäätöstä. Joustoluoton huonoja puolia on se, että helposti nostettava raha saattaa houkutella luoton nostamiseen silloinkin, kun siihen ei ole varsinaista tarvetta.

Helppous ja vaivattomuus voi olla huono asia etenkin silloin, jos olet muuten huoleton rahankäyttäjä. Monessa tapauksessa joustavuus on kuitenkin elämää helpottava asia, ja voi tuoda turvaa esimerkiksi äkillisen rahantarpeen varalle.

Yhdistelylaina ilman vakuuksia

Yhdistelylaina tarkoittaa lainaa, jossa otat yhden suuremman lainan, jolla maksat kaikki jo olemassa olevat lainat pois. Yhdistelylainan avulla voit saada aikaan reilua säästöä kuukausitasolla, sekä samalla helpottaa oman talouden hallintaa ja ennustettavuutta.

Yhdistelylaina on hyvä silloin, kun sinulla on useita eri lainoja, luottokortteja tai esimerkiksi erilaisia osamaksusopimuksia, joita jokaista lyhennetään kuukausittain eri summilla.

Yhdistelylainan avulla saat ainoastaan yhden lainan, jota voit lyhentää säännöllisesti joka kuukausi. Usein säästät yhdistelylainan avulla jo lainan korkokuluissa selvää rahaa, ja sen lisäksi kuukausieräsi luultavasti pienenee jopa merkittävästi. Säästöä tulee myös siitä, että et joudu maksamaan tilinhoitopalkkioita tai muita palvelumaksuja usealle eri taholle.

Yhdistelylaina voi kannattaa jo silloin, jos lainoja on vain pari, mutta maksat niistä korkeaa korkoa. Selvittämällä nykyisten lainojen kustannukset, voit helposti verrata toisiko lainojen yhdistely säästöä kuukausittaisiin menoihin, ja vapauttaisi näin rahaa muuhun käyttöön.

Pikavippi ilman vakuuksia

Pikavippi on normaalisti pieni, vain muutaman sadan euron laina, jonka saat tilille yleensä hyvin nopeasti. Parhaimmillaan pikavippi ilman vakuuksia voi saapua tilillesi hakemuksen lähettämisen jälkeen jopa muutamassa minuutissa.

Pikavipeissä maksuaika on yleensä hyvin lyhyt, ja niiden kulut ovat normaalisti korkeammat muihin lainamuotoihin verrattuna. Normaalisti pikavipin takaisinmaksuaika on vain muutamia viikkoja, ja enimmillään se yleensä on vain 12 kuukautta.

Pikavipin summat vaihtelevat aina 50 eurosta noin 1000 euroon, joten kyseessä on verraten pienempi lainantarve kuin monesti muissa vakuudettomissa lainamuodoissa. Pikavippi on lainamuodoltaan paras sellaisissa tilanteissa, kun tulee äkillinen, muutaman satasen rahantarve juuri hieman ennen kuin olet saanut rahaa tilillesi. Silloin saat kätevästi ja parhaillaan jopa minuuteissa rahaa, jonka voit maksaa takaisin heti kun mahdollista.

Pikavippiä voisi verrata esimerkiksi palkkaennakkoon, jota joissain yrityksissä on mahdollista saada. Isompiin hankintoihin pikavippi ei yleensä ole paras mahdollinen lainamuoto.

Venelaina ilman vakuuksia

Venelaina on nimensä mukaisesti veneen ostoa varten hankittava rahoitusmuoto. Veneen ostoa varten venelainoja myöntävät sekä pankit että rahoitusyhtiöt.

Venelainaa käytetään yleisesti moottori- tai purjeveneen hankintaa varten. Joissain tapauksissa venelainaa voidaan käyttää myös isomman aluksen kustantamiseksi tai vaikka sellaisen kunnostamisesta aiheutuviin kuluihin.

Tyypillisesti venelainan summat vaihtelevat parista tuhannesta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Veneen hinnoissa on suuria eroa, joten lainan määrä riippuu aina veneen hankintahinnasta sekä omista maksuvalmiuksista. Yleisemmin purjeveneet ovat kalliimpia kuin moottoriveneet.

Veneen hankintaa ei katsota pankeissa tai rahoitusyhtiöissä välttämättömäksi elinkustannukseksi, vaan se on enemmän ylellisyystuote, jota ilmankin voisi tulla toimeen. Nykyään myös veneissä on panostettu paljon ylellisyyteen, jolloin hintahaitari hankintahintaan voi olla erittäin suuri.

Venelaina on myös laina ilman vakuutta, joten venettä hankkiessa lainan kilpailutus ja hintojen tarkistaminen on hyödyllistä. Se auttaa sinua valitsemaan juuri oikean lainan veneen hankintaa varten.

Autolaina ilman vakuuksia

Autolaina on auton ostoa varten hankittava laina, jolla katetaan auton hinnasta aiheutuvia kustannuksia. Voit ostaa autolainan avulla joko täysin uuden tai käytetyn auton, mikä ikinä soveltuu omaan tilanteeseen parhaiten.

Autolainaa on mahdollista saada sekä pankeilta että rahoitusyhtiöiltä, ja monessa autoliikkeessä onkin joku rahoituslaitos yhteistyökumppanina, joka tarjoaa rahoitusta auton ostoon. Silti on aina järkevää tutkia ja kilpailuttaa myös muita vaihtoehtoja, kuin ottaa ensimmäisenä se vaihtoehto, jota autokauppa tarjoaa myynnin yhteydessä.

Kannattavinta on siis jo ennen auton ostoa kilpailuttaa laina, jotta varmistuu että saa juuri omaan tilanteeseen parhaiten soveltuvat lainaehdot auton hankintaa varten.

Autolaina ilman vakuuksia tarkoittaa rahoituksen kannalta sitä, että kun ostat auton sen avulla, se siirtyy suoraan ostajalle, mutta velkaa siitä on pankille tai rahoitusyhtiölle niin kauan kunnes laina on kokonaan maksettuna.

Pankki tai rahoituslaitos ei siis ole auton papereissa auton omistajana, kuten esimerkiksi autorahoitus- tai leasing-sopimusten kohdalla.

Remonttilaina ilman vakuuksia

Kolmas esimerkki siitä, mihin lainaa ilman vakuuksia voi käyttää, on remontti.

Esimerkiksi katto- ja putkiremontteihin otetut taloyhtiölainat voivat tehdä merkittävän lisän hoitovastikkeeseen ja oma lainaosuus on usein järkevää maksaa kerralla pois, jolloin hoitovastike pysyy edullisena. Lisäksi näissä tapauksissa saatat saada myös lainan korkoja vähennettyä verotuksessasi.

Remonttilaina on laina, jota voit hakea

 • kodin
 • kesämökin
 • sijoitusasunnon
 • tai muun omistamasi asunnon kunnostamiseen ja remontoimiseen.

Remonttilainalla voit toteuttaa aina suurempia urakoita, tai tehdä ihan vain pintaremonttia, jolloin rakenteisiin ei tarvitse koskea ollenkaan.

Remonttilaina taipuu siis hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen. Yleisimmin remonttilainaa otetaan esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremonttia varten. Se soveltuu omakotitaloissa myös esimerkiksi katon korjaamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

Iso laina ilman vakuuksia remontointiin

Remontin avulla voit pidentää kodin käyttöikää ja lisätä samalla asumismukavuutta. Monesti remontti nostaa myös asunnon arvoa, jolloin se voi myös olla sijoitus siinä missä asunnon ostokin. Ihannetapauksessa saat asunnon myytyäsi remontista aiheutuneet kustannukset siirrettyä suoraan myyntihintaan.

Remonttilainaa voit saada tarpeen mukaan muutamista tuhansista aina kymmeniin tuhansiin euroihin, riippuen millaista remonttia varten lainaa haetaan. Iso laina ilman vakuuksia on fiksua hakea yhteishakijan kanssa.

Remonttilaina ilman vakuuksia mahdollistaa sekä sen että voit teettää remontista aiheutuvan työn ammattilaisilla että sen käyttämisen myös remontista aiheutuviin materiaalihankintoihin.

Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

Yritykset voivat saada helpotusta kassavirtaansa tai investoida kasvuun hakemalla yritykselle yritysrahoitusta ilman vakuuksia.

Monesti yrityksille tulee vaiheita, jolloin yritykseen tulisi investoida rahaa, jota kassassa ei välttämättä kuitenkaan ole. Se voi olla esimerkiksi

 • varaston laajentaminen
 • uusi aluevaltaus
 • jonkun uuden yritystä hyödyttävän ohjelmiston hankkiminen
 • markkinointiin panostaminen
 • rahoitustarve uuden työntekijän palkkaamiseen.

Yhteistä näissä on se, että yleensä pitkällä tähtäimellä hankinnan on mahdollista lisätä kassavirtaa, mutta rahoitus on hoidettava kuntoon jo ennen sen positiivista vaikutusta. Silloin hyvänä vaihtoehtona on vakuudeton yrityslaina, jonka yritys saa käyttöönsä hyvinkin nopealla aikataululla.

Lainaa yritykselle äkilliseen tarpeeseen

Joskus eteen tulee myös tilanteita, jolloin äkillinen rahantarve yllättää yrityksen nopeasti, ja silloin myös vakuudeton yrityslaina on kätevä ja toimiva vaihtoehto.

Yrityksille myönnettävissä lainoissa korkoprosentti on yleensä yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa yrityksen taloudellinen tilanne. Myös yritykselle haettava laina ilman vakuuksia on mahdollista kilpailuttaa, jolloin yrityslainoja on helppo vertailla keskenään.

Yrityksille lainan hakeminen vaatii netissä vaatii hieman enemmän kuin kuluttajille, mutta se on silti pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena.

Hakemus on yleensä kaksivaiheinen, jossa täytetään ensin varsinainen hakemus ja sen jälkeen kysytään liitetiedostot. Yritysten lainat saattavat vaatia vakuuksia, koska myönnetyt summat ovat usein isompia kuin kuluttajilla.

Toinen yrityksille tarjolla oleva palvelu on laskurahoitus, jolla yritys voi siirtää laskut luotonantajan hoidettavaksi ja saada avoimista laskuistaan nopeasti rahat yrityksen käyttöön. Myös tämä hakemus on kaksivaiheinen, mutta haluttu pitää yrittäjille mahdollisimman yksinkertaisena.

Haet yrityksellesi sitten lainaa tai laskurahoitusta, saat Summarumin kautta yhdellä hakemuksella useamman luotonantajan tarjoukset sähköpostiisi ja voit niistä valita sopivimman. Tarjoukset eivät ole sitovia ja sopimus tehdään sopivimman luotonantajan kanssa.

Plus Icon Kilpailuta yrityslainasi, investoi kasvuun! Kilpailuta yrityslaina 3 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Hae yrityslainaa
Kilpailuta yrityslaina

Asuntolainaa ilman vakuuksia

Asuntolaina on lainatyyppi, jossa ensisijaisena vakuutena toimii aina ostettava asunto. Se toimii lainan vakuutena kuitenkin enintään 70% osalta. Lainakatto määrää, että asunnon hankintahinnasta 15 % pitäisi olla säästöjä. Ensiasunnon ostajilla säästöjen osuus on 5 %.

Jos sinulla ei ole säästöjä riittävästi tai tarvitset niiden lisäksi muita vakuuksia, lisävakuutena voi toimia esimerkiksi muu omistettu kiinteistö, omistettu metsä tai arvopaperit.

Aina vakuuksia ei kuitenkaan ole riittävästi, varsinkaan nuorilla hakijoilla. Tällaisessa tilanteessa on mahdollista käyttää muita keinoja. Jos sinulla ei ole tarpeeksi säästöjä tai vakuuksia, voit hakea asuntolainalle valtiontakausta. Valtiontakausta voit kuitenkin saada maksimissan 20 % asuntolainasta.

Pankit myyvät asuntolainan hakijoille myös omatakauksia. Omatakauksen avulla asuntolainaa on mahdollista nostaa enemmän kuin lainakatto määrää ja asuntolainalla saadaan katettua jopa 95 % asunnon hinnasta. Tällöin hakijalle jää itse kustannettavaksi vain 5 %.

Plus IconKilpailuta asuntolainasi ilman sitoumuksia Kilpailuta asuntolaina 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta asuntolainat – täytä ilmainen hakemus
Asuntolaina

Tyypillisiä vakuuksia lainalle

Pankkilaina voi edellyttää vakuuksia. Lainan vakuutena voit käyttää esimerkiksi

 • omistusasuntoa
 • henkilötakausta
 • metsäomaisuutta
 • arvopapereita
 • osakkeita
 • säästöjä.

Vakuuksista neuvotellaan aina pankin tai rahoitusyhtiön kanssa, ja vakuudellinen laina voi vaatia erilaisia asioita paikasta ja pankista riippuen.

Vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta kutsutaan myös reaalivakuudeksi. Se on aina joku asiakirja tai fyysinen esine, jonka luotonmyöntäjä voi tarvittaessa myydä, mikäli lainanmaksuun tulee haasteita.

Omaisuutena voit käyttää myös muuta kuin omaa omaisuuttasi, esimerkiksi vanhempiesi omistamaa taloa. Monesti luotonmyöntäjät eivät laskea esimerkiksi autoa vakuudeksi, mutta joissain tapauksissa sekin voi olla mahdollista.

Vakuutena voit tarvittaessa käyttää myös henkilötakaajaa. Henkilötakaaja on toinen yksityishenkilö, joka on tyypillisesti lainanottajan sukulainen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos alkuperäisenä lainan ottajana et selviydy maksuista, voidaan laina periä takaajaltasi.

Yleensä luotonmyöntäjät suosivat mieluummin reaalitakuuta, ja henkilötakauksilla lainasummat voivat olla pienempiä.

Jos haet lainaa ilman vakuuksia, et joudu huolehtimaan vakuuksista, vaan olet itse henkilökohtaisesti vastuussa lainastasi.

Hyödyt ja haitat

Hyvät puolet Huonot puolet
Lainat ilman vakuuksia ovat koroiltaan nykyisin järkeviä. Et saa lainaa ilman vakuutta, mikäli sinulla on maksutiedoissa merkintöjä.
Lainaa ilman vakuutta tarjoaa todella moni eri yhtiö. Osa kuluttajista voi hakea näitä lainoja liian heppoisin perustein.
Tarjousten hakeminen netissä on yksinkertaista ja maksutonta.
Tarjousten vertailu säästää sinulta jopa satoja tai tuhansia euroja.

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia haastavissa elämäntilanteissa

Tarvitsetko lainaa nopeasti, tuliko tilanne eteesi yllättäen? Haastavat elämäntilanteet voivat vaikeuttaa lainan saamista monissa tilanteissa, mutta eivät välttämättä estä sitä kokonaan. Jos elämäntilanteesi on haastava ja taloudellinen tilanteesi heikko, kannattaa sinun kuitenkin miettiä aina tarkkaan, kuinka järkevää on ylipäätään ottaa lainaa ilman vakuuksia.

Joissain tapauksissa voit saada lainaa myös ilman luottotietoja tai muita vakuuksia. Lainaa nopeasti ilman vakuuksia voidaan tarjota sinulle myös vaikka olisit pienituloinen tai jopa työtön, jos olet kuitenkin hoitanut raha-asiasi mallikkaasti aiemmin.

Laina ilman vakuuksia on nimensä mukaisesti mahdollista ottaa, vaikka sinulla ei olisikaan aiempaa omaisuutta lainan vakuudeksi.

Lainapäätökset on aina yksilöllisiä, joten mitään yksiselitteistä sääntöä ei löydy jokaiseen tilanteeseen. Sinun kannattaa rohkeasti keskustella omasta tilanteestasi pankin tai rahoitusyhtiön kanssa, jos lainan ottaminen tulee ajankohtaiseksi.

On myös lainan myöntäjän etu, että pienlainaa myönnetään aina realistisin perustein.

Mistä lainaa ilman vakuuksia ja luottotietoja

Lainaa ilman vakuuksia ja luottotietoja on mahdollista saada yleensä vain poikkeustilanteissa. Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa siis lainan saamista huomattavan paljon.

Mikäli haet lainaa ilman luottotietoja ja vakuuksia, rinnakkaishakijan tai takaajan käyttäminen voivat olla avuksi myönteisen lainapäätöksen saamiseen. Tämäkään ei silti automaattisesti takaa sitä, että laina varmasti myönnetään.

Jossain tapauksissa laina voidaan myöntää esimerkiksi molemmille puolisoille, vaikka toisella olisi maksuhäiriömerkintä. Siihen vaikuttaa silloin myös toisen puolison kysy selvitä lainasta. Joskus myös oman vanhemman käyttäminen takaajana voi mahdollistaa lainan saamisen.

Lainanmyöntäjä tutkii aina kokonaistilannetta, ja sen takia ratkaisut voivat olla hyvin yksilöllisiä. Jos esimerkiksi hakijalla on maksuhäiriömerkintä, mutta suuret palkkatulot, silloin hakija todennäköisemmin voi saada lainan kuin pienituloinen vastaavassa tilanteessa oleva.

Jos maksuhäiriömerkinnästä on jo aikaa, saattaa silloinkin olla mahdollista saada lainaa. Pääsääntöisesti silti monet pankit ja rahoitusyhtiöt eivät myönnä lainaa ollenkaan, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Laina ilman takaajaa onnistuu, jos taloudellinen tilanteesi on kunnossa, sinulla on riittävästi maksukykyä ja luottotietosi ovat kunnossa.

Monet luotonmyöntäjät saattavat vaatia sinulta myös vähintään 20 vuoden ikää, sekä säännöllisiä tuloja tai työpaikkaa. Mikäli nämä ovat kunnossa, voit saada lainaa ilman vakuuksia.

Vakuudettomissa lainoissa sinusta tehdään hakuvaiheessa niin sanottu riskiarviointi, jonka perusteella luotto voidaan joko myöntää tai evätä. Riskiarvioinnin tulos vaikuttaa myös yleensä lainan ehtoihin ja esimerkiksi lainan koron suuruuteen.

Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että mitä pienempi riski lainan antaminen on pankille tai rahoitusyhtiölle, sen edullisempi laina on sinulle. Mikäli et täytä edellä lueteltuja vakuudettoman lainan ehtoja, lainan saaminen hankaloituu huomattavasti ja monessa tapauksessa lainaa ilman vakuutta ei voida myöntää ollenkaan.

Kuitenkin näissäkin tapauksissa lainan saanti riippuu maksuhäiriön vakavuudesta ja kokonaistilanteestasi.

Lainaa ilman vakuuksia työttömälle

Mistä lainaa ilman vakuuksia on mahdollista saada työttömänä? Työttömänä hakijana sinun on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia, jos lainanmyöntäjä katsoo, että maksuvarasi on riittävä työttömyydestä huolimatta.

Työttömyys on tilanne, joka voi osua kenen tahansa kohdalle, ja monissa tapauksissa se on vain väliaikaista. Työttömänä saatat silti joutua maksamaan vakuudettomasta lainasta hieman suurempaa korkoa kuin muissa tapauksissa, mikäli luotonmyöntäjä katsoo sen riskiksi lainan kohdalla.

Siksi aina lainaa ottaessa pitää varmistua siitä, että lainan maksusta selviää myös yllättävässä tilanteessa. Työttömänä sinun tulee olla realistinen omasta maksukyvystäsi, mikäli uutta työtä ei löydy vaikka niin nopeasti kuin aluksi olit ajatellut.

Työttömyys vaikuttaa myös lainan suuruuteen. Silloin maksimisummat lainalle ovat yleensä vain muutamia tuhansia, kun muussa tapauksessa vakuudetonta lainaa on mahdollista saada myös useita kymmeniä tuhansia.

Jos sinulla ei lainaa hakiessa ole mitään tuloja, lainaa ilman vakituista työpaikkaa ei myönnetä. Mikäli saat kuitenkin esimerkiksi ammattiliiton myöntämää ansiosidonnaista päivärahaa tai muuta työttömyyskorvausta, lainan saaminen on mahdollista.

Lainaa ilman vakuuksia pienillä tuloilla

Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista saada myös pienillä tuloilla, mutta tällöin lainasumma on myös suhteutettu tuloihin. Lainan saaminen on siis mahdollista, mutta usein hieman haastavampaa.

Lainaa hakiessa monet pankit ja rahoituslaitokset ottavat palkan lisäksi huomioon tuloina myös mahdolliset muut etuudet, joita sinulle saattaa olla myönnetty. Niillä voi olla lainansaantiin myös parantava vaikutus.

Valitettavasti pienillä tuloilla luotonhakijan riskiluokitus on yleensä myös korkeampi, joka tarkoittaa käytännössä korkeampaa korkoa vakuudettomalle lainalle. Näin ollen vakuudettoman lainan saaminen voi olla pienituloiselle hakijalle kalliimpaa kuin sellaiselle, jolla tulotaso on suurempi.

Koska jokainen pankki ja rahoituslaitos määrittelee itse omat luottokriteerinsä, mitään yksiselitteistä sääntöä ei tähänkään ole olemassa.

Kilpailuttamisen avulla on mahdollista saada selville, millaisilla ehdoilla luotonmyöntäjät ovat valmiita tarjoamaan lainaa pienituloisellekin hakijalle. Vaikka korko on aina yksilöllinen, etenkin pienituloisen kannattaa kilpailuttamalla löytää alhaisin korkotaso ja säästää näin rahaa. Laina pienillä tuloilla ei yleensä ole määrältään kovin suuri.

Lainaa ilman vakuuksia – netistä vai pankista?

Sekä perinteiset pankit että netissä toimivat lainanantajat tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Logiikka on sama: pankki ottaa suuremman riskin mikäli laina on vakuudeton. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan hinta eli korko on korkeampi.

Pankkilaina ilman vakuuksia on täten täysin sama kuin mistä tahansa muualta haettu vakuudeton laina.

Summarumin lainavertailun kautta tavoitat niin verkossa toimivien rahoitusyhtiöiden lisäksi perinteisiä pankkeja, kuten POP-pankin sekä Aktian monien muiden lisäksi.

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä erilaisista vakuudettomista lainoista ja niiden kustannuksista.

Lainaa pankista ilman vakuuksia

Oletko harkinnut lainaa pankista ilman vakuuksia?

Lähes kaikki pankit tarjoavat tällaisia sopimuksia. Pankkien myöntämiä lainoja on useita erilaisia, ja lainaa myönnetään moneen erilaiseen tarpeeseen. Myös pankkien vakuudettomia lainoja on mahdollista hakea verkon välityksellä, eikä se enää vaadi erillistä käyntiä pankin konttorissa, kuten ennen oli tapana toimia.

Monet pankit ovat mukana myös verkon kautta tehtävässä lainojen kilpailutuksessa. Lainaa on mahdollista hakea myös suoraan pankkien omilta sivuilta. Monet hakevatkin ensisijaisesti lainaa ilman vakuutta juuri omalta pankiltaan, mutta tässäkin tapauksessa kilpailuttaminen kannattaa.

Saanko lainaa ilman vakuuksia heti tilille?

Osa pankeista voi myöntää lainaa ilman vakuuksia heti, vaikka et olisikaan vielä kyseisen pankin asiakas. Jotkut pankit sen sijaan saattavat vaatia, että olet pankin asiakas saadaksesi lainan. Eri pankeilla vakuudettomat lainasummat voivat vaihdella, samoin lainojen ehdot sekä lainamuodot.

Useasti mielletään, että pankkien korot ovat alhaisempia kuin rahoitusyhtiöiden, mutta välttämättä tämä ei pidä paikkaansa enää. Siksi on järkevää kilpailuttaa tarjontaa, jotta voit verrata pankilta saamaasi tarjousta muihin.

Osuuspankin tuote: OP laina ilman takausta

Osuuspankki myöntää lainaa ilman vakuuksia pääasiallisesti vain omille asiakkailleen, eli sinun tulee olla Osuuspankin asiakas. Muita ehtoja lainan myöntämiselle on

 • ikähaitari: 23-74 vuotias
 • luottotiedot kunnossa
 • säännölliset tulot
 • kotipaikka Suomessa.

Osuuspankki tarjoaa kahta erilaista vakuudetonta lainaa. Toinen on Täsmäluotto, joka on kerralla nostettava laina. Täsmäluoton maksimisumma on 15 000 euroa.

Täsmäluotossa saat myönnetyn lainasumman suoraan tilillesi kerralla. Takaisinmaksuaika sekä lainasumma ovat sovittavissa, ja voit hakea täsmäluottoa suoraan verkkopankista, mikäli sinulla on Osuuspankin pankkitunnukset.

Toinen vakuudeton lainamuoto on joustoluotto, joka on jatkuvasti hakijan käytössä. Voit siirtää sitä omalle tilillesi haluamasi summan, ja maksat korkoa vain siitä osasta, jonka olet nostanut.
Kun maksat lainaa takaisin, saat käyttää sitä uudelleen ilman erillistä luottohakemusta.

Se toimii siis hieman luottokortin tapaisesti. Joustoluoton maksimisumma on 8500 euroa. Joustoluottoa voi myös hakea Osuuspankin verkkopalvelussa ja lainapäätöksen saat nopeasti.

Nordea

Nordea myöntää lainaa ilman vakuuksia 50000 euroon asti. Nordean vakuudettoman laina on nimeltään Joustoluotto. Sen hakeminen verkossa on mahdollista, jos olet jo Nordean asiakas. Muussa tapauksessa Joustoluottoa varten tulee olla yhteydessä Nordean asiakaspalveluun tai käydä konttorissa.

Joustoluottoa voivat hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet, joilla on luottotiedot kunnossa sekä säännöllisiä tuloja. Jos saat myönteisen luottopäätöksen, Joustoluotto maksetaan tilillesi heti luoton myöntämisen jälkeisenä arkipäivänä.

Joustoluoton laina-aika on 1,5 – 5 vuotta, mutta laina on mahdollista maksaa takaisin myös alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Nordea tarjoaa mahdollisuuden myös kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Nordean kautta voit siirtää myös jo olemassa olevat kulutusluotot Nordeaan, jolloin maksat vain yhtä lainaa takaisin.

Voit hakea siirtoa Joustoluoton hakemisen yhteydessä. Joustoluoton maksuohjelmaa on mahdollista muuttaa myös itsenäisesti omasta mobiilipankista käsin, jos haluat vaikka muuttaa erän suuruutta aina tulojesi mukaisesti.

Aktia

Aktian laina ilman vakuuksia on nimeltään Käyttölaina. Aktian kautta lainaa ilman vakuuksia saat, jos

 • olet vähintään 20-vuotias
 • sinulla on suomalainen henkilötunnus
 • pysyvä osoitteesi on Suomessa
 • sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lisäksi sinulla tulee olla vähintään 20 000 euron vuositulot, ja koeajan olla päättynyt työsuhteessasi.

Aktian käyttölainan maksimisumma on 20 000 euroa, ja sen takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta. Monista muista poiketen, Aktia tarjoaa käyttölainaa kaikkien pankkien asiakkaille, eli sinulta ei vaadita asiakkuutta Aktiassa.

Myönnetty käyttölaina maksetaan yhdessä erässä suoraan tilillesi, ja päätöksen jälkeen rahat siirtyvät 1-3 pankkipäivän kuluessa. Näin lainaa ilman vakuuksia heti tilille ei ainakaan Aktialla ole mahdollista saada.

Lainahakemukset Aktia käsittelee hyödyntämällä automaatiopalvelua. Palvelu tekee päätökset hakemuksessa olevien tietojen perusteella sekä muualta haettavalla datalla kuten luottotietorekisteristä, mutta sinun on mahdollista pyytää myös käsittelyä toimihenkilön toimesta asiakaspalveluun soittamalla.

Hakemuksen käyttölainaan voit tehdä suoraan verkossa kaikkien pankkien tunnuksella helposti ja kätevästi, ja lainanmaksu takaisin tapahtuu kiinteissä kuukausierissä.

Säästöpankki

Säästöpankista on myös mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia. Lainan on nimeltään Joustoluotto, ja sen summa voi olla 5 000 – 20 000 euroa.

Voit lainaa hakiessa valita, haluatko Joustoluoton pysyvänä vai määräaikaisena. Pysyvänä se toimii joustavana ja jatkuvana, jolloin voit nostaa lainaa aina tarvitsemasi määrän, ja hyödyntää uudestaan jo maksamasi summat. Määräaikaisena se toimii vain yhden kerran.

Lainaa on mahdollista hakea verkossa, olet sitten Säästöpankin asiakas tai et.

Joustoluottoa lyhennetään joka kuukausi, mutta takaisinmaksuun tarjotaan eri vaihtoehtoja. Näitä ovat ennalta sovittu prosenttiosuus nostetusta lainanmäärästä (2-10 prosenttia), tasalyhennys, jossa lainan summa on aina sama mutta korkojen osuus muuttuu, tai yleisimmin käytetty tasaerä, jossa summa on joka kuukausi sama.

Kuukausittainen maksupäivä on itse sovittavissa, ja vuodessa on myös mahdollista saada enintään kaksi maksuvapaata kuukautta, kunhan ne eivät ole peräkkäisiä. Ylimääräisten lyhennysten maksaminen on myös mahdollista.

S-Pankki

S-Pankki tarjoaa lainaa ilman vakuuksia jopa 50 000 euroon saakka. Yksin lainaa voi tosin hakea 30 000 euroon asti, mutta yhdessä puolison kanssa voit saada lainaa ilman vakuutta maksimisumman verran.

S-Pankin kulutusluoton laina-aika on vähintään yhden vuoden ja pisimmillään se voi olla 12 vuotta. Lainaa hakiessa sinun ei tarvitse olla S-Pankin asiakas, mutta verkossa lainan hakeminen vaatii S-Pankin verkkopankkitunnukset. Lainaa on mahdollista hakea S-pankin palvelupisteiden kautta, joita löytyy laajasti ympäri Suomea.

S-Pankki haluaa olla vastuullinen lainanmyöntäjä, joten lainahakemukset käsitellään Finanssivalvonnan suositteleman takaisinmaksukyvyn stressitestin avulla. Lainan myöntämisessä pidetään tärkeänä sitä, että laina on oikein mitoitettu eikä rasita kohtuuttomasti taloutta.

Lainaa lyhennetään takaisin sovitulla kuukausisummalla, joka helpottaa talouden budjetointia.

S-Pankki myöntää vakuudetonta lainaa, kun

 • olet vähintään 25-vuotias
 • sinulla on suomalainen henkilötunnus
 • vakituinen osoite Suomessa
 • sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • tulosi ovat vähintään 1200 euroa kuukaudessa.

Danskebank

Danskebank tarjoaa lainaa ilman vakuuksia 2000 – 10 000 euron suuruisena. Käyttölaina-niminen laina toimii joustoluoton tapaan, eli se on jatkuvasti käytössä. Se on tarkoitettu arjen yllättävien menojen rahoittamiseen, ja toimii samaan tapaan kuin luottokortti.

Voit siirtää halutessasi lainaa omalle tilillesi Danskebankin verkkopankin kautta. Laina ilman vakuuksia on haettavissa kätevästi verkossa, kun olet Danskebankin asiakas. Muussa tapauksessa sinun tulee olla yhteydessä Dankskebankin konttoriin tai asiakaspalveluun. Käyttölainaa myönnetään myös muille kuin Danskebankin asiakkaille.

Käyttölainaa lyhennetään kerran kuukaudessa sovitulla summalla, ja sen voi maksaa halutessaan isompina erinä tai koska tahansa kokonaan pois. Käyttölainassa on kiinteä korko, joka on 9%.

Toinen vakuudeton laina on nimeltään Haavelaina, ja se on saatavilla ainoastaan Danskebankin omille asiakkaille. Haavelainassa lainasumma on korkeimmillaan 15 000 euroa, ja kahdella hakijalla jopa 30 000 euroa. Laina-aika on maksimissaan viisi vuotta, ja lainaa lyhennetään tasaerällä.

Handelsbanken

Myös Handelsbankenin kautta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia. Handelbankenin TosiKätevä joustoluottoa voivat hakea kaikki pankin omat asiakkaat. Lainan summa on 2 000 – 20 000 euroa, mutta haettava lainasumma voi olla maksimissaan ainoastaan kolme kertaa hakijan bruttokuukausitulojen määrän.

Hakemuksen jälkeen laina voidaan myöntää, mikäli

 • hakija on täysi-ikäinen
 • hän on ollut vähintään 6 kuukautta pankin asiakkaana ennen lainan hakemista
 • ja hakijalla tulee olla säännöllisiä tuloja
 • luottotietojen tulee olla kunnossa, ja maksuhäiriöitä ei saa olla.

TosiKätevä luotto ilman vakuuksia on haettavissa verkkopankin kautta, tai käymällä konttorissa.

Laina maksetaan takaisin tasasuurissa erissä. Luottopäätöksen tekemisessä menee pari pankkipäivää, ja myönteisen päätöksen jälkeen rahat on nostettavissa. Joustoluottona laina on mahdollista nostaa joko kerralla, tai haluamissaan erissä.

Laina toimii luottokortin tapaisesti, eli sitä vapautuu aina lisää nostettavaksi kun lainaa on maksanut takaisin. Laina on halutessaan mahdollista maksaa pois myös kerralla.

Edullista lainaa ilman vakuuksia suoraan pankista

Usein pankkien kautta otettavat lainat ilman vakuuksia voivat olla sekä kuluiltaan että koroiltaan edullisempia hakijalle, kuin rahoituslaitosten tarjoamat vastaavat pikalainat. Silti sinun on kannattavaa kilpailuttaa myös pankit, kun laina ilman vakuuksia tulee ajankohtaiseksi.

Pankkien välisissä lainoissa voi nimittäin olla suuriakin eroja, joten sinun ei kannata hyväksyä ensimmäistä vastaantulevaa tarjousta. Summarumin  kautta voit kilpailuttaa kaikki pankit yhdellä kerralla helposti ja vaivattomasti.

 1. Kun olet täyttänyt hakemukseen tarvittavat tiedot, saat palvelun kautta eri vaihtoehdot ja tarjoukset nähtäville, ja voit rauhassa vertailla niitä.
 2. Jos kysyt suoraan pankeilta tarjouksia, joudut täyttämään samat tiedot moneen kertaan, jolloin kuluu enemmän aikaa ja vaivaa kilpailuttamiseen.
 3. Pankkien kilpailuttaminen säästää rahan lisäksi myös aikaasi. Muista, että kilpailuttaminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit rauhassa miettiä päätöstä.
 4. Jos sopiva pankki löytyy, lainan saat tarjouksen hyväksymisen jälkeen tilille yleensä hyvin nopeasti.

Summarumin kautta tavoitat seuraavat pankit ja rahoitusyhtiöt

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Hae pikalaina ilman vakuuksia rahoitusyhtiöiltä

Rahoitusyhtiöt ovat tulleet Suomen markkinoille etenkin kasvavan digitalisaation myötä, ja nykyisin täällä on useita toimijoita, sekä kotimaisia että kansainvälisiä. Rahoitusyhtiöiden toimintaan kuuluu se, että niiden kautta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia netistä helposti ja vaivattomasti.

Tiesitkö?

Rahoitusyhtiöt käyttävät yleensä omaa tai vierasta pääomaa, ja pääsääntöisesti lainaavat sitä yksityishenkilöille. Näiden yhtiöiden tarjoama pikalaina ilman vakuuksia on tyypillisesti luotettava ja nopea.

Rahoitusyhtiöiden etu pankkeihin verrattuna on se, että hakemusten käsittely sähköisesti on nopeaa ja tehokasta, ja rahat saa tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Lainaa ilman vakuutta on myös helpompi saada kuin perinteisten pankin kanssa asioidessa.

Toki pankit tarjoavat usein parempia lainaehtoja kuluttajan kannalta, joten tässäkin kohtaa vertailu ja kilpailutus ehdottomasti kannattaa.

Lainaa heti ilman vakuuksia – näin saat nopeasti vakuudettoman lainan

Tarvitsetko  lainaa heti ilman vakuuksia? Jos rahantarve yllättää nopeasti, saat heti lainaa kauttamme. Me kilpailutamme yhteistyökumppanimme nopeasti, ja näin lainan saaminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.

Sinun tulee vain täyttää tietosi hakemukseen, ja Summarum kilpailuttaa puolestasi nopeasti useita kymmeniä luotonantajia.

Saat sähköpostiisi tarjouksia, joista voit heti valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Kun allekirjoitat lainapäätöksen valitsemasi toimijan kanssa, ilmestyy parhaassa tapauksessa laina heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia.

Kilpailuttaminen on paitsi nopeaa myös tehokasta. Säästät sen avulla runsaasti omaa aikaasi. Lainan hakeminen verkossa on vaivatonta ja helppoa. Vaikka rahantarve on äkillinen, kilpailuttaminen varmistaa sen, että et koskaan maksa lainasta liikaa.

Se myös nopeuttaa lainojen vertailua, sillä saat kaikki tarjoukset yhdellä hakemuksella, sen sijaan että täyttäisit hakemuksia yksi kerrallaan.

Kilpailuttamisen avulla saat selville myös helposti lainamarkkinoiden vallitsevan hintatason. Vaikka rahantarve ei olisi äkillinen, verkon kautta saat nopeasti lainatarjouksia ja voit toteuttaa suunnitelmasi vaikka heti ilman viikkojen odottelua.

Lainaa ilman vakuuksia ja liitteitä

Laina ilman vakuuksia pankista hakiessa on vaivalloista, koska joudut yleensä toimittamaan mukana myös erilaisia liitteitä, jotta hakemuksesi menee käsittelyyn. Näitä liitteitä voi olla esimerkiksi

 • viimeisin palkkatodistus
 • työtodistus
 • eläketodistus.

Kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia, voit tavoittaa kauttamme lukuisia rahoitusyhtiöitä ja pankkeja. Hakemuksen voit lähettää täysin ilman erillisiä liitteitä tai selvityksiä, käytännössä voit siis hakea kauttamme lainaa ilman liitteitä.

Ota silti huomioon, että mikäli hakemasi summa on suuri, voidaan liitteitä silti kysyä seuraavissa vaiheissa.

Voit kuitenkin helposti kilpailuttaa lainasi ilman liitteitä. Kun saat lainatarjouksia huomaat niistä, mikäli liitteitä tarvitaan lisäksi. Erillisten liitteiden toimittaminen voi tuntua työläältä, mutta toisaalta se on usein merkki myös siitä, että rahoitusyhtiö tai pankki haluaa toimia vastuullisesti.

Luotonmyöntäjän on helpompi tehdä oikea lainapäätös, kun se saa riittävästi tietoa hakijoista. Jos sinulle myönnetään liian suuri laina, on se riski sinun itsesi lisäksi myös rahoitusyhtiölle. Lainojen myöntämisen tavoitteena on kuitenkin se, että lainat maksetaan takaisin.

Lainaa ilman vakuutta rinnakkaishakijan kanssa

Sinun ei tarvitse aina hakea lainaa ilman vakuuksia henkilökohtaisesti, vaan saat haettua sitä myös yhdessä avio- tai avopuolison kanssa.

Lainanmyöntäjä haluaa lähtökohtaisesti lainata rahaa järkevin ja taloudellisin perustein. Rinnakkaishakija pienentää riskiä luotonmyöntäjän näkökulmasta, sillä kaksi takaisimaksajaa on aina varmempaa kuin yksi.

Rinnakkaishakijasta on siis paljon apua itse lainan hakemiseen. Koska kahden hakijan kohdalla riskiarvio on matalampi, voit saada lainalle alhaisemman korkotason. Tämä tarkoittaa sitä, että laina on siis edullisempi hakijalle, kuin yksin haettaessa.

Lisäksi isommissa lainoissa rinnakkaishakija parantaa lainan saannin mahdollisuuksia huomattavasti. Sinun on silti tärkeä muistaa, että jos toinen hakijoista ei syystä tai toisesta selviä lainastaan, lankeaa koko laina toisen hakijan maksettavaksi.

Sinun kannattaakin siis laskea lainan summa realistisesti, myös silloin kuin haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa.

Rinnakkaishakija ei heikennä koskaan lainan ehtoja, vaan kumpi tahansa hakija voi halutessaan maksaa lainasumman pois milloin vain.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kilpailutuspalvelullamme voit kilpailuttaa myös muita talouden sopimuksia

Siinä missä jokin aika sitten oli sähkölle oma vertailusivustonsa ja lainoille oma sivustonsa, on meillä Summarumilla nykyisin mahdollisuus kilpailuttaa myös laajemmin erilaisia palveluita. Nykyisin sivustomme kautta saatkin kilpailutettua samalla kertaa mm. talouden sähkösopimukset.

Kokonaisvaltainen kilpailutus talouden sopimuksista tuo merkittäviä säästöjä oman taloutesi hoitoon. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme tehneet prosessista sinulle mahdollisimman helpon.

Kilpailutuslomakkeen täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin ja tarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiisi, josta sinun on helppo vertailla niitä keskenään. Yhden illan aikana saat nopeasti hoidettua kaikki sopimusten kilpailutukset yksinkertaisilla lomakkeillamme!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Suosituimmat lainasummat

Summarumin kautta voit saada lainaa ilman vakuutta jopa 60 000 euroon saakka. Palvelumme kautta jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet omaan tilanteeseensa sopivan lainan. Tässä osiossa käsittelemme lyhyesti suosituimpia summia, joita kilpailutamme.

 • Lainaa 2000e ilman vakuuksia
 • Lainaa 5000e ilman vakuuksia
 • Lainaa 10000e ilman vakuutta
 • Lainaa 20000e ilman vakuuksia
 • Lainaa 50000e ilman vakuuksia

Lainaa 2000 ilman vakuuksia

Yhteistyökumppanimme myöntävät myös hieman pienempiä lainoja ilman vakuuksia. Näistä suosituin on 2000€ laina. Tyypillisesti tällainen summa hankitaan esimerkiksi käytetyn auton ostamiseen tai vaikkapa pieneen kodin remonttiin.

Myös erilaiset laitehankinnat voidaan rahoittaa 2 000 euron vakuudettomalla lainalla.

Lainaa 5000 ilman vakuuksia

5000 euron laina ilman vakuutta on varsin yleinen lainasumma, jota asiakkaamme haluavat meidän kilpailuttavan. Kuten aina, emme kysele lainan käyttötarkoitusta, eivätkä kysy yhteistyökumppanimmekaan.

Kokemustemme mukaan 5 000 euron laina ilman vakuuksia on useimmiten samoihin käyttötarkoituksiin kuin 2 000 euron lainatkin

10000 lainaa ilman vakuuksia

10 000e lainaa ilman vakuuksia on jo selkeästi suurempi summa, jota kauttamme haetaan. Lainaa 10000€  on tyypillisesti suunnattu suurempiin remontteihin, laitehankintoihin tai auton rahoittamiseen.

Kun haet lainaa ilman vakuuksia tällaiselle summalle, alkavat erot tarjouksissa näkyä entistä paremmin. Suosittelemme siis ehdottomasti kilpailuttamaan lainat kaikissa kokoluokissa, mutta etenkin näissä hieman suuremmissa summissa.

Lainaa 20000 ilman vakuuksia

Kun tarvitset 20 000e lainaa ilman vakuutta, suosittelemme entistä vahvemmin täyttämään hakemuksen sivustollamme. Jätä rahoitusyhtiöiden ja pankkien kilpailutus meidän huoleksemme, ja pian saat sähköpostiisi tarjouksia kaikilta niiltä yhteistyökumppaneiltamme, joiden riskikartoituksen läpäiset.

Muista täyttää hakemus ajantasaisilla, totuudenmukaisilla tiedoilla. Näin nopeutat prosessia ja takaat itsellesi paremman lähtöasetelman tarjousten saamiselle. Huolellisesti täytetty hakemus voi tarkoittaa sitä, että saat lainaa 20000 euroa hyvinkin nopeasti.

50000 lainaa ilman vakuuksia

50 0000e laina ilman vakuuksia on sen verran suuri summa rahaa, että useimmat hakevat sitä yhteishakijan kanssa. Jos sinun on mahdollista saada lainaa 50 000 eurolle yhteishakija, suosittelemme tarttumaan tilaisuuteen.

Näin toimimalla voit taata sen, että saamasi lainatarjoukset ovat koroiltaan ja kuluiltaan järkevimpiä.

Luotot ilman vakuuksia kauttamme

Kun tarkoituksenasi on saada edullinen laina ilman vakuuksia, käänny puoleemme. Me Summarumilla olemme erikoistuneet lainojen kilpailuttamiseen, joten kauttamme saat luotot ilman vakuuksia nopeasti ja turvallisesti.

Kulutusluotto ilman vakuuksia voi parhaassa tapauksessa saapua tilillesi jopa saman arkipäivän sisällä siitä, kun teit hakemuksen sivustollamme. Yksityislainojen lisäksi kilpailutamme myös lainaa yritykselle ilman vakuuksia.

Täytä hakemus ja hae lainaa ilman vakuuksia jo tänään!

Lainaa ilman vakuuksia – Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?

Laina ilman vakuuksia tarkoittaa sitä, että laina myönnetään ilman, että tarvitset omaisuutta lainan vakuudeksi. Et tarvitse myöskään lainalle erillistä takaajaa. Lainaa ilman vakuuksia saat, kun sinulla on säännölliset tulot ja hyvin hoidetut raha-asiat, ja olet täysi-ikäinen.

Yleisesti lainaa ilman vakuuksia haetaan arjen yllättäviin menoihin tai vaikka remontista aiheutuviin kuluihin. Lainan summa voi vaihdella parista sadasta eurosta aina kymmeniin tuhansiin, hakijan tuloista riippuen.

Mistä saa lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia saa pankeilta, rahalaitoksilta ja muilta verkossa toimivilta lainanmyöntäjiltä. Helpoin tapa hakea lainaa on kilpailuttaa laina verkkopalvelussa. Silloin täytät nettisivuilla yhden kaavakkeen, ja saat sähköpostiisi paluupostina lainatarjouksia useilta ei toimijoilta.

Voit vertailla tarjouksia rauhassa, ja valita sinulle parhaiten soveltuvan lainatarjouksen. Sen jälkeen hoidat valitun tahon kanssa asiat kuntoon, ja rahat siirtyvät tilillesi. Koska lainaa saa helposti monesta eri paikasta, on kannattavaa vertailla lainan ehtoja ja hintatasoa keskenään.

Kuinka paljon voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Lainaa ilman vakuuksia voi saada parista sadasta eurosta aina jopa 60 000 euroon asti. Lainan maksimisumma vaihtelee sen mukaan, kuka lainaa tarjoaa. Rahalaitokset tarjoavat usein hieman suurempia summia ilman takaajia, kuin perinteiset pankit.

Lainan summa riippuu aina myös hakijasta. Nyrkkisääntönä on se, että mitä suuremmat tulot, sen suuremman lainan voit saada. Tulojen lisäksi lainan saantiin vaikuttaa myös aiempi rahankäyttö, eli luottotiedot tulee olla kunnossa ja maksuhäriömerkintöjä ei saa olla.

Tarkista kuinka paljon voit saada lainaa täältä. 

Jos tarve on hakea suurta summaa, rinnakkaishakija voi olla isoksi avuksi tässä. Yleensä pankit tai rahalaitokset myöntävät isompia summia paremmilla ehdoilla, kun lainan hakijoita on kaksi.

Se vähentää lainan myöntäjän riskiä, jolloin korkotaso on samalla yleensä matalampi kuin yksi haettaessa.

Myös yksin voi olla mahdollista saada iso summa lainaksi, ja kilpailuttamisen avulla saat helposti selville oman korkotason ja lainaan liittyvät muut ehdot.

Miten saan lainaa heti ilman vakuuksia?

Lainvavertailun avulla vakuudetonta lainaa saa tyypillisesti nopealla aikataululla, sillä vertailu puntaroi usean lainanantajan tarjontaa yhdellä kertaa. Näin lainasumman voi saada tilille jopa heti saman päivän aikana.

Haluamme kuitenkin korostaa, että lainan nopeaan hankintaan liittyy riskejä, kuten korkea korko sekä yleisesti huonot lainaehdot. Nopeuden sijaan pyri karttamaan itsellesi parhaimmat ja sopivimmat lainatarjoukset!

Mistä pankista lainaa ilman vakuuksia?

Kaikki pankit tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Jotkut pankit antavat vakuudetonta lainaa ainoastaan omille asiakkailleen. Valtaosa pankeista tarjoaa lainaa kuitenkin kaikkien pankkien asiakkaille.

Pankkien korkotaso on yleensä hieman rahalaitoksia matalampi. Silti myös pankkien tarjoamat lainat on järkevää kilpailuttaa. Kaikissa pankeissa on erilaiset lainat, joissa lainan ehdot sekä tarjottu korkotaso vaihtelee pankista riippuen.

Vakuudettomia lainoja on myös hyvin erilaisia, On lainoja, jotka ovat perinteisiä eli kertaluonteisia, mutta tarjolla on myös joustavia lainoja, joita voi nostaa käyttöön milloin vain.

Ne toimivat hieman samaan tapaan kuin luottokortit, eli ovat pahan päivän varalla ja voit käyttää lainaa aina tarpeen tullen. Et joudu hakemaan lainaa aina uudestaan, vaan se on käytössäsi kaiken aikaa. Toki joustolainoissa korko ja muut lainakulut ovat hieman korkeammat kuin normaaleissa lainoissa.

Lainaa hakiessa kannattaa ennakkoon jo miettiä, millainen laina sopii juuri sinun tarpeisiin.

Mitä ovat lainan vakuudet?

Joskus lainaa ei voi saada ilman erillisiä vakuuksia. Lainan vakuuksista puhuessa tarkoitetaan yleensä reaalivakuuksia. Reaalivakuudet ovat joko fyysisiä esineitä, tai rahanarvoisia asiakirjoja.

Vakuutena voi siis toimia esimerkiksi asunto, osakkeet, metsäomistus, talletukset, vapaa-ajan asunto tai muu kiinteistö.

Jos hakijalla ei ole mitään reaalivakuuksia omasta takaa, voi lainan vakuutena toimia myös toisen henkilön takaus. Tämä tarkoittaa, että joku muu kuin hakija takaa omalla omaisuudellaan hakijan lainan. Takaajana voi toimia vaikka vanhemmat, etenkin nuorten kohdalla se on yleistä.

Lainanmyöntäjä päättää aina tapauskohtaisesti, mitä se hyväksyy vakuudeksi. Vaikka reaalivakuus voi olla fyysinen esine, auto tai vene ei silti yleensä käy vakuudeksi. Tässäkin voi olla toki poikkeuksia, joista voi aina neuvotella lainan myöntäjän kanssa.

Vakuuden idea on se, että jos lainan ottaja ei selviä maksuista, voi lainan myöntäjä muuttaa reaalivakuuden helposti rahaksi, ja saada näin omat rahansa pois.

Mistä yhdistelylaina ilman vakuuksia?

Jos sinulle on kertynyt useita pieniä lainoja, pikavippejä tai luottokorttivelkoja, yhdistelmälainan avulla voit yhdistää ne yhdeksi lainaksi.

Yhdistelmälainan etuna on se, että maksat kuukausittain vain yhtä lainaa pois, sen sijaan että maksat useille eri tahoille ja useita eri kuluja. Vakuudettoman yhdistelmälainan voit saada sekä pankista, rahalaitoksilta ja muutamilta muilta netissä olevilta toimijoilta, jotka ovat erikoistuneet juuri yhdistelmälainojen tarjoamiseen.

Helpoin tapa vertailla eri yhdistelmälainoja on kilpailuttaa ne verkossa. Sen avulla saat realistisen käsityksen eri lainojen hinnoista ja niihin liittyvistä ehdoista. Yhdistelmälainan avulla voit helposti säästää rahaa, sillä jokaisessa pienessä lainassa on yleensä korkean koron lisäksi tilinhoitopalkkioita ja muita kiinteitä kuluja.

Jos lainoja on monia, voi pelkästään näihin muihin kuluihin mennä kuukaudessa huomaamatta useita kymmeniä euroja. Yhdistelmälainan avulla saat myös parempaa ennustettavuutta omaan talouteen, kun maksat vain yhtä kiinteää lainasummaa pois kerran kuukaudessa.

Hae yhdistelylainaa täältä.

Mistä venelainaa ilman vakuuksia?

Jos haaveissasi on ostaa oma vene, mutta säästöt eivät riitä hankintahintaan, on vaihtoehtona ottaa erillinen venelaina. Venelainaa ilman erillisiä vakuuksia myöntävät sekä pankit että rahalaitokset. Kun sinulla on tiedossa veneen hankintaa varten tarvittava summa, voit kilpailuttaa venelainan helposti ja kätevästi verkossa.

Yhden hakemuksen täyttämällä saat monia eri tarjouksia, joista voit valita parhaiten omaan tilanteeseen soveltuvan lainan. Venelaina on mahdollista saada ilman vakuuksia, mikäli hakijalla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Vakuudeton venelaina on yleensä nopeampi saada kuin laina, jossa käytetään erillisiä vakuuksia, mutta sen kulut hakijalle ovat yleensä suuremmat. Myönnettävä lainasumma on tyypillisesti myös pienempi ilman vakuuksia.

Venelainaa on mahdollista saada joko uuden tai käytetyn veneen hankintaan, ja lainarahalla on mahdollista kattaa osa kustannuksista tai koko ostohinta. Vakuudettomaan lainaan ei siis tarvitse erikseen säästää käsirahaa, jos sellaista ei halua itse käyttää.

Hae venelainaa täältä.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja