Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa ilman vakuuksia

   Kilpailuta ja hae lainaa ilman vakuuksia netistä 2 000 – 60 000 €

   Hae lainaa ilman vakuuksia ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa ilman vakuuksia 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ilman vakuuksia. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainaa ilman vakuuksia luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.
   Summarumin kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ilman vakuuksia 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile lainat ilman vakuuksia helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ilman vakuuksia.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ilman vakuuksia. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ilman vakuuksia.

   Kilpailuttamalla lainat ilman vakuuksia netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ilman vakuuksia erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen laina ilman vakuuksia netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ilman vakuuksia pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa ilman vakuuksia voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton laina ilman vakuuksia heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan ilman vakuuksia, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, laina ilman vakuuksia maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

   Hae lainaa ilman vakuuksia Summarumin kautta. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, eikä sen täyttäminen sido sinua mihinkään. Toimi heti, ja näet välittömästi millaisen lainan voisit saada.

   Lainaa ilman vakuuksia netistä

   Netissä tarjolla olevat lainat ovat pääsääntöisesti vakuudettomia lainoja, joten mitään takaajia tai vakuuksia ei niihin tarvita. Vakuudettomien lainojen korkotaso on kilpailukykyinen pankkien lainoihin nähden ja lainaa hakiessa ei kysytä sen käyttötarkoitusta.

   Lainaa on helppoa ja nopeaa hakea netistä missä ja milloin tahansa. Lainahakemuksen täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti ja rahat näkyvät tilillä jo usein samana päivänä.

   Lainaa haetaan usein monien pienempien ja kalliiden luottojen yhdistämiseen, jolloin saadaan säätöjä lainojen hoitokuluissa.

   Vakuudeton laina on helppo hakea netistä. Erilaisia lainojen vertailusivustoja on paljon tarjolla ja ne helpottavat merkittävästi lainojen kilpailuttamista. Netin kautta lainaa hakiessa on myös helpompi saada käsitys yleisestä korkotasosta.

   Jos kysyt lainaa vaikka suoraan omasta pankista, saat selville vain heidät korkotason, etkä tiedä onko se riittävän kilpailukykyinen verrattuna muihin toimijoihin.

   Yhdellä yksinkertaisella lomakkeella voi kilpailuttaa monia, jopa kymmeniä lainoja yhdellä kertaa ja lainatarjouksista voi valita itselleen parhaimman lainan.

   Kilpailutuksen etu on myös se, että lainatarjous ei ole sitova ennen kuin on vahvistanut haluamansa lainan. Lainakilpailutuspalvelulla voi kilpailuttaa myös muita talouden sopimuksia

   Siinä missä jokin aika sitten oli sähkölle oma vertailusivustonsa ja lainoille oma sivustonsa, niin suosituimmat lainan kilpailutuspalvelut ovat kehittäneet toimintaansa kattamaan myös laajemmin käyttäjän tarpeita. Yhdessä ja samassa paikassa saa kilpailutettua samalla kertaa talouden sähkösopimukset.

   Kokonaisvaltainen kilpailutus talouden sopimuksista tuo merkittäviä säästöjä oman talouden hoitoon ja siitä on tehty hyvin yksinkertaista käyttäjän kannalta. Kilpailutuslomakkeen täyttäminen ei ota kuin muutaman minuutin ja tarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiin, josta niitä on helppo vertailla keskenään. Yhden illan aikana saa nopeasti hoidettua kaikki sopimusten kilpailutukset yksinkertaisilla lomakkeilla.


   Löydä edullisin laina ilman vakuuksia

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa ilman vakuuksia – vertaile tarjouksia

   Lainavertailun tekeminen kannattaa aina, koska lainojen koroissa ja kuluissa on suuria eroja. Lainoja huolellisesti vertaamalla säästää paljon rahaa, ja löytää helposti juuri omaan tarpeeseen parhaiten sopivan lainaratkaisun.

   Lainojen vertailu on helppoa ja nopeaa lainanvertailusivustojen kautta. Lainojen vertailu kannattaa aina, kun haetaan lainaa ilman vakuuksia.

   Tekemällä hakemuksen lainanvertailusivuston kautta, tavoittaa omaan tarpeeseen sopivia lainatarjouksia suoraan useiden kymmenien pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Kaikki vertailussa mukana olevat lainantarjoajat ovat luotettavia toimijoita.

   Kun lainatarjousta ei tarvitse itse pyytää jokaiselta lainantarjoajalta erikseen, säästyy reilusti aikaa. Hakemuksen tekeminen on aina ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään.

   Sopivan lainatarjouksen löytyessä, rahat näkyvät tilillä jo usein samana arkipäivänä lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Jos taas mikään saaduista lainatarjouksista ei miellytä, asian voi antaa olla. Lainatarjouksista ei tarvitse erikseen kieltäytyä.

   Vertailemalla vakuudettomia lainoja löydät helposti esimerkiksi kaikkein edullisimman tai suurimman lainan.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Paras laina ilman vakuuksia – miten sen tunnistaa?

   Vaikka käyttäisi lainojen kilpailutusta etsiessään lainaa ilman vakuuksia, parhaan lainatarjouksen valitseminen voi olla vaikeaa.

   Ensisilmäyksellä kaikki lainavaihtoehdot saattavat näyttää samanlaisilta, mutta todellisuudessa niiden ehdot, korot ja muut kulut saattavat poiketa hyvinkin paljon toisistaan. Paras laina itselle on sopivan suuruinen omaan talouteen.

   Lainatarjousta ei kuitenkaan kannata hylätä heti, jos tarjottu lainasumma on hieman pienempi, kuin mitä on hakemassa, sillä pienempi laina saattaa olla huomattavasti edullisempi. Mahdollisuuksien mukaan lainan määrässä on siis hyvä joustaa.

   Ratkaisevin tekijä lainatarjouksen valinnassa on usein korko. Se perustuu aina arvioon hakijan taloudellisesta tilanteesta ja takaisinmaksukyvystä.

   Koron lisäksi kannattaa tarkastaa myös muut vuosittaiset ja kuukausittaiset kulut, kuten esimerkiksi tilinhoitopalkkio, koska ne voivat nostaa lainan todellisen vuosikoron yllättävän suureksi.

   Todellinen vuosikorko kertoo siis luotettavimmin lainan todellisen hinnan. Parhaassa lainassa myös sopiva takaisinmaksuaika sekä kuukausittaiset lyhennyserät ovat juuri itselleen sopivat.

   Lainahakemusten jakauma Summarumilla heinäkuussa 2022

   Lainojen jakauma ympyrädiagrammi Summarumin kautta haettiin heinäkuussa 2022 aktiivisesti erilaisia lainoja, alla suosituimmat lainakategoriat.

   Kilpailuta lainat kätevästi tästä

   Laina ilman vakuuksia – edullista vai kallista?

   Yleinen käsitys on yhäkin, että vakuudeton laina on kallista kulutusluottoa. Sitä se onkin joskus ollut, mutta alhainen korkotaso on tuonut lainojen kustannukset merkittävästi alaspäin. Lisäksi tilapäinen korkokatto määrittelee lainojen kustannukset hyvin maltillisiksi. Ja kova kilpailu asiakkaista pitää korot ja kustannukset maltillisina jatkossakin.

   Vakuudeton laina on lisäksi mahdollista saada nopeasti käyttöön. Parhaimmillaan vakuudeton laina on kuluttajan käytössä välittömästi hakemisen jälkeen ja pisimmillään sen saaminen ei kestä muutamaa arkipäivää pidempään.

   Lue täältä lisää, millainen on halvin laina.

   Mihin tarkoituksiin lainaa haetaan ilman vakuuksia?

   Lainaa ilman vakuuksia saa monissa eri muodoissa, moniin eri käyttötarkoituksiin ja kohteisiin. Se on helppo ja käytännöllinen tapa ratkaista erilaisia rahoitustarpeita, joita elämässä tulee eteen.

   Lainoja haetaan mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Siinä missä yksi tarvitsee uuden auton hankintaan lainaa, voi toinen tarvita lainaa kodin tai taloyhtiöön tulevan remontin kustantamiseen. Joku voi haluta ottaa lainan pahan päivän varalle pesämunaksi siltä varalta, että esimerkiksi jääkaappi tai hella hajoaa ja uusi tarvitsee saada heti tilalle.

   Se soveltuu hyvin myös äkillisiin lainantarpeisiin, sellaisiin joihin ei ole osannut ennakkoon varautua. Äkillinen tarve voi olla esimerkiksi jonkun oleellisen laitteen tai kodinkoneen hajoaminen. Nämä ovat tilanteita, jolloin korvaava laite tulee saada nopeasti tilalle, eikä sitä varten ehditä säästämään rahaa.

   Vakuudeton laina on myös joustava, koska sen voi maksaa kokonaan pois heti halutessaan, vaikka laina-aikaa olisi vielä jäljellä.

   Vakuudettoman laina hakeminen on myös tehty hyvin helpoksi ja käteväksi, eikä se vaadi pankeissa käymistä tai muuta vaivannäköä. Paras puoli vakuudettomassa lainassa ehdottomasti onkin juuri se, että voit hakea lainaa täsmälleen siihen tarkoitukseen, mihin itse sitä ikinä tarvitset.

   Seuraavaksi on lueteltu kaikki yleisimmät kohteet, joihin vakuudetonta lainaa on esimerkiksi mahdollista hakea.

   Kulutusluotto

   Kulutusluotto on pankin tai rahoituslaitoksen myöntämä kertalaina, joka sopii hyvin esimerkiksi erilaisten arjen ja vapaa-ajan menojen rahoittamiseen. Yleensä se on suuruudeltaan tuhannesta eurosta pariin kymmeneen tuhanteen euroon. Se sopii hyvin sekä yllättäviin menoihin että pidempään harkittuihin menoihin.

   Kulutusluottoa varten ei tarvita vakuuksia tai takaajia, sillä se on vakuudetonta lainaa. Lainan määrä riippuu aina hakijan tuloista ja maksukyvystä. Ilman säännöllisiä tuloja lainan saaminen ei ole yksinkertaista, kulutusluottoa varten on oltava aina säännölliset palkka- tai eläketulot. Usein näistä tuloista pyydetään tosite ennen lainan myöntämistä.

   Varmimmin myönteisen luottopäätöksen saa rinnakkaishakijan kanssa, varsinkin suurempia lainasummia haettaessa.

   Kulutusluoton tyypillisiä käyttökohteita ovat arjen yllättävät menot, kuten kodinkoneen rikkoutuminen sekä matkustaminen ja asunnon tai auton remontointi. Kulutusluotolla on myös mahdollista yhdistää jo olemassa olevat kalliit lainat, osamaksut ja pikavipit yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, jos hakijan taloudellinen tilanne on riittävän hyvä.

   Vakuudettoman kulutusluoton hakeminen edellyttää aina moitteettomat luottotiedot.

   Joustoluotto

   Joustoluotto on jatkuva luotto, joka myönnetään kerran tietylle summalle, ja se on luoton saajalle kaiken aikaa käytössä. Sitä saatetaan kutsua myös limiittiluotoksi juuri tämän ominaisuuden johdosta.

   Voit siirtää joustoluottoa tilillesi haluamasi summan, ja maksat korkoa vain siitä osasta, jonka olet todellisuudessa ottanut käyttöösi, etkä koko myönnetystä summasta. Sitä mukaa, kun joustoluottoa maksaa takaisin, vapautuu summa aina uudelleen lainaajan käyttöön otettavaksi.

   Joustoluotto on siis kätevä ja nimensä veroisesti erittäin joustava luottomuoto, joka mahdollistaa sen käytön helposti eri elämänvaiheisiin ilman, että joutuu aina hakemaan uutta luottopäätöstä. Joustoluoton huonoja puolia on se, että helposti nostettava raha saattaa houkutella luoton nostamiseen silloinkin, kun siihen ei ole varsinaista tarvetta.

   Helppous ja vaivattomuus voi olla huono asia etenkin silloin, jos on muuten huoleton rahankäyttäjä. Monessa tapauksessa joustavuus on kuitenkin elämää helpottava asia, ja voi tuoda turvaa esimerkiksi äkillisen rahantarpeen varalle.

   Yhdistelylaina

   Yhdistelylaina tarkoittaa lainaa, jossa otetaan yksi isompi laina, jolla maksetaan kaikki jo olemassa olevat lainat pois. Yhdistelylainan avulla on mahdollista saada aikaan reilua säästöä kuukausitasolla, sekä samalla helpottaa oman talouden hallintaa ja ennustettavuutta.

   Yhdistelylaina on hyvä silloin, kun sinulla on useita eri lainoja, luottokortteja tai esimerkiksi erilaisia osamaksusopimuksia, joita jokaista lyhennetään kuukausittain eri summilla.

   Yhdistelylainan avulla saat ainoastaan yhden lainan, jota voit lyhentää säännöllisesti joka kuukausi. Usein säästät yhdistelylainan avulla jo lainan korkokuluissa selvää rahaa, ja sen lisäksi kuukausieräsi luultavasti pienenee jopa merkittävästi. Säästöä tulee myös siitä, että et joudu maksamaan tilinhoitopalkkioita tai muita palvelumaksuja usealle eri taholle.

   Yhdistelylaina voi kannattaa jo silloin, jos lainoja on vain pari, mutta maksat niistä korkeaa korkoa. Selvittämällä nykyisten lainojen kustannukset, voit helposti verrata toisiko lainojen yhdistely säästöä kuukausittaisiin menoihin, ja vapauttaisi näin rahaa muuhun käyttöön.

   Tästä linkistä pääset lukemaan vinkkejä, kuinka päästä eroon velasta ja kuinka pistää velkakierre poikki.

   Pikavippi

   Pikavippi on normaalisti pieni, vain muutaman sadan euron laina, jonka saa tilille yleensä hyvin nopeasti. Parhaimmillaan pikavipin voi saada tililleen hakemuksen jälkeen jopa muutamassa minuutissa.

   Pikavipeissä maksuaika on yleensä hyvin lyhyt, ja sen kulut ovat normaalisti korkeammat muihin lainamuotoihin verrattuna. Normaalisti pikavipin takaisinmaksuaika on vain muutamia viikkoja, ja enimmillään se yleensä on vain 12 kuukautta.

   Pikavipin summat vaihtelevat aina 50 eurosta noin 1000 euroon, joten kyseessä on verrattaen pienempi lainantarve kuin monesti muissa vakuudettomissa lainamuodoissa. Pikavippi on lainamuodoltaan paras sellaisissa tilanteissa, kun tulee äkillinen, muutaman satasen rahantarve juuri hieman ennen kuin on saamassa rahaa tililleen. Silloin saat kätevästi ja parhaillaan jopa minuuteissa rahaa, jonka voit maksaa takaisin heti kun mahdollista.

   Pikavippiä voisi verrata esimerkiksi palkkaennakkoon, jota joissain yrityksissä on mahdollista saada. Isompiin hankintoihin pikavippi ei yleensä ole paras mahdollinen lainamuoto.

   Venelaina

   Venelaina on nimensä mukaisesti veneen ostoa varten hankittava rahoitusmuoto. Veneen ostoa varten venelainoja myöntävät sekä pankit että rahoituslaitokset.

   Venelainaa käytetään yleisesti moottori- tai purjeveneen hankintaa varten. Joissain tapauksissa venelainaa voidaan käyttää myös isomman aluksen kustantamiseksi tai vaikka sellaisen kunnostamisesta aiheutuviin kuluihin.

   Tyypillisesti venelainan summat vaihtelevat parista tuhannesta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Veneen hinnoissa on suuria eroa, joten lainan määrä riippuu aina veneen hankintahinnasta sekä omista maksuvalmiuksista. Yleisemmin purjeveneet ovat kalliimpia kuin moottoriveneet.

   Veneen hankintaa ei katsota pankeissa tai rahoituslaitoksissa välttämättömäksi elinkustannukseksi, vaan se on enemmän ylellisyystuote, jota ilmankin voisi tulla toimeen. Nykyään myös veneissä on panostettu paljon ylellisyyteen, jolloin hintahaitari hankintahintaan voi olla erittäin suuri.

   Venelaina on myös vakuudeton luotto, joten venettä hankkiessa lainan kilpailutus ja hintojen tarkistaminen on hyödyllistä, ja auttaa valitsemaan juuri oikean lainan veneen hankintaa varten.

   Autolaina

   Autolaina on auton ostoa varten hankittava laina, jolla katetaan auton hinnasta aiheutuvia kustannuksia. Voit ostaa autolainan avulla joko täysin uuden tai käytetyn auton, mikä ikinä soveltuu omaan tilanteeseen parhaiten.

   Autolainaa on mahdollista saada sekä pankeilta että rahoitusyhtiöiltä, ja monessa autoliikkeessä onkin joku rahoituslaitos yhteistyökumppanina, joka tarjoaa rahoitusta auton ostoon. Silti on aina järkevää tutkia ja kilpailuttaa myös muita vaihtoehtoja, kuin ottaa ensimmäisenä se vaihtoehto, jota autokauppa tarjoaa myynnin yhteydessä.

   Kannattavinta on siis jo ennen auton ostoa kilpailuttaa laina, jotta varmistuu että saa juuri omaan tilanteeseen parhaiten soveltuvat lainaehdot auton hankintaa varten.

   Autolaina tarkoittaa rahoituksen kannalta sitä, että kun ostat auton sen avulla, se siirtyy suoraan ostajalle, mutta velkaa siitä on pankille tai rahoituslaitokselle niin kauan kunnes laina on kokonaan maksettuna. Pankki tai rahoituslaitos ei siis ole auton papereissa auton omistajana, kuten esimerkiksi autorahoitus- tai leasing-sopimusten kohdalla.

   Remonttilaina

   Kolmas esimerkki vakuudettoman lainan käyttötarkoituksesta on remonttilaina.

   Esimerkiksi katto- ja putkiremontteihin otetut taloyhtiölainat voivat tehdä merkittävän lisän hoitovastikkeeseen ja oma lainaosuus on usein järkevää maksaa kerralla pois, jolloin hoitovastike pysyy edullisena. Lisäksi näissä tapauksissa saattaa saada myös lainan korkoja vähennettyä verotuksessaan.

   Remonttilaina on laina, jota voi hakea kodin, kesämökin, sijoitusasunnon tai muun omistamasi asunnon kunnostamiseen ja remontoimiseen. Remonttilainalla voi toteuttaa aina suurempia urakoita, tai tehdä ihan vain pintaremonttia, jolloin rakenteisiin ei tarvitse koskea ollenkaan.

   Remonttilaina taipuu siis hyvin moneen eri käyttötarkoitukseen. Yleisimmin remonttilainaa otetaan esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremonttia varten. Se soveltuu omakotitaloissa myös esimerkiksi katon korjaamisesta aiheutuviin kustannuksiin.

   Remontin avulla voit pidentää kodin käyttöikää ja lisätä samalla asumismukavuutta. Monesti remontti nostaa myös asunnon arvoa, jolloin se voi myös olla sijoitus siinä missä asunnon ostokin. Ihannetapauksessa saat asunnon myytyäsi remontista aiheutuneet kustannukset siirrettyä suoraan myyntihintaan.

   Remonttilainaa voi saada tarpeen mukaan muutamista tuhansista aina kymmeniin tuhansiin euroihin, riippuen millaista remonttia varten lainaa haetaan.

   Vakuudeton remonttilaina mahdollistaa sekä sen, että voit teettää remontista aiheutuvan työn ammattilaisilla, ja voit käyttää sitä samalla myös remontista aiheutuviin materiaalihankintoihin.

   Lainaa yritykselle ilman vakuuksia

   Yritykset voivat saada helpotusta kassavirtaansa tai investoida kasvuun hakemalla yritykselle yrityslainaa ilman vakuuksia.

   Monesti yrityksille tulee vaiheita, jolloin yritykseen tulisi investoida rahaa, jota kassassa ei välttämättä kuitenkaan ole. Se voi olla varaston laajentaminen, uusi aluevaltaus, jonkun uuden yritystä hyödyttävän ohjelmiston hankkiminen, markkinointiin panostaminen tai vaikka rahoitustarve uuden työntekijän palkkaamiseen.

   Yhteistä näissä on se, että yleensä pitkällä tähtäimellä hankinnan on mahdollista lisätä kassavirtaa, mutta rahoitus on hoidettava kuntoon jo ennen sen positiivista vaikutusta. Silloin hyvänä vaihtoehtona on vakuudeton yrityslaina, jonka yritys saa käyttöönsä hyvinkin nopealla aikataululla.

   Lainaa yritykselle äkilliseen tarpeeseen

   Joskus eteen tulee myös tilanteita, jolloin äkillinen rahantarve yllättää yrityksen nopeasti, ja silloin myös vakuudeton yrityslaina on kätevä ja toimiva vaihtoehto.

   Yrityksille myönnettävissä lainoissa korkoprosentti on yleensä yksilöllinen, ja siihen vaikuttaa yrityksen taloudellinen tilanne . Myös yritykselle haettava laina on mahdollista kilpailuttaa, jolloin lainoja on helppo vertailla keskenään.

   Yrityksille lainan hakeminen vaatii netissä vaatii hieman enemmän kuin kuluttajille, mutta se on silti pyritty pitämään mahdollisimman yksinkertaisena.

   Hakemus on yleensä kaksivaiheinen, jossa täytetään ensin varsinainen hakemus ja sen jälkeen kysytään liitetiedostot. Yritysten lainat saattavat vaatia vakuuksia, koska myönnetyt summat ovat usein isompia kuin kuluttajilla.

   Toinen yrityksille tarjolla oleva palvelu on laskurahoitus, jolla yritys voi siirtää laskut luotonantajan hoidettavaksi ja saada avoimista laskuistaan nopeasti rahat yrityksen käyttöön. Myös tämä hakemus on kaksivaiheinen, mutta haluttu pitää yrittäjille mahdollisimman yksinkertaisena.

   Hakee yritys sitten lainaa tai laskurahoitusta, niin yrittäjä saa Summarumin kautta yhdellä hakemuksella useamman luotonantajan tarjoukset sähköpostiinsa ja voi niistä valita sopivimman. Tarjoukset eivät ole sitovia ja sopimus tehdään sopivimman luotonantajan kanssa.

   Plus Icon Kilpailuta yrityslainasi, investoi kasvuun! Kilpailuta yrityslaina 3 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Hae yrityslainaa
   Kilpailuta yrityslaina

   Asuntolainaa ilman vakuuksia

   Asuntolainassa ensisijaisena vakuutena toimii aina ostettava asunto. Se toimii lainan vakuutena kuitenkin enintään 70% osalta. Lainakatto määrää, että asunnon hankintahinnasta 15% pitäisi olla säästöjä, ensiasunnon ostajilla säästöjen osuus on 5%.

   Jos säästöjä ei ole riittävästi tai niiden lisäksi tarvitaan muita vakuuksia, lisävakuutena voi toimia esimerkiksi muu omistettu kiinteistö, omistettu metsä tai arvopaperit.

   Aina vakuuksia ei kuitenkaan ole riittävästi, varsinkaan nuorilla hakijoilla. Tällaisessa tilanteessa on mahdollista käyttää muita keinoja. Jos tarpeeksi säästöjä tai vakuuksia ei ole, on mahdollista hakea asuntolainalle valtiontakausta. Valtiontakausta voi saada maksimissan 20% asuntolainasta.

   Pankit myyvät asuntolainan hakijoille myös omatakauksia. Omatakauksen avulla asuntolainaa on mahdollista nostaa enemmän kuin lainakatto määrää ja asuntolainalla saadaan katettua jopa 95% asunnon hinnasta. Tällöin hakijalle jää itse kustannettavaksi vain 5%.

   Jos säästöjä tai muita vakuuksia ei ole, jäljelle jäävän asuntolainan käsirahan voi kustantaa ottamalla esimerkiksi vakuudettoman lainan.

   Plus IconKilpailuta asuntolainasi ilman sitoumuksia Kilpailuta asuntolaina 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta asuntolainat – täytä ilmainen hakemus
   Asuntolaina

   Tyypillisiä vakuuksia lainalle

   Lainan vakuutena voi käyttää esimerkiksi omistusasuntoa, henkilötakausta, metsäomaisuutta, arvopapereita, osakkeita tai säästöjä. Vakuuksista neuvotellaan aina pankin tai rahoituslaitoksen kanssa, ja vakuuksissa voi olla eroja paikoista riippuen.

   Vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta kutsutaan myös reaalivakuudeksi. Se on aina joku asiakirja tai fyysinen esine, jonka luotonmyöntäjä voi tarvittaessa myydä, mikäli lainanmaksuun tulee haasteita.

   Omaisuutena voi käyttää myös muuta kuin omaa omaisuuttaan, esimerkiksi vanhempien omistamaa taloa. Monesti luotonmyöntäjät eivät laskea esimerkiksi autoa vakuudeksi, mutta joissain tapauksissa sekin voi olla mahdollista.

   Vakuutena voi tarvittaessa käyttää myös henkilötakaajaa. Henkilötakaaja on toinen yksityishenkilö, usein lainanottajan sukulainen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos alkuperäinen lainan ottaja ei selviydy maksuista, voidaan laina periä takaisin takaajalta.

   Yleensä luotonmyöntäjät suosivat mieluummin reaalitakuuta, ja henkilötakauksilla lainasummat voivat olla pienempiä.

   Jos haet lainaa ilman vakuuksia, et joudu huolehtimaan vakuuksista, vaan olet itse henkilökohtaisesti vastuussa lainastasi.

   Lainaa ilman vakuuksia haastavissa elämäntilanteissa

   Haastavat elämäntilanteet voivat vaikeuttaa lainan saamista monissa tilanteissa, mutta eivät välttämättä estä sitä kokonaan. Jos elämäntilanne on haastava ja taloudellinen tilanne heikko, kannattaa kuitenkin miettiä aina tarkkaan, kannattaako ottaa lainaa ilman vakuuksia.

   Joissain tapauksissa lainaa on mahdollista saada myös ilman luottotietoja tai muita vakuuksia. Lainaa on mahdollista saada myös, vaikka olisit pienituloinen tai jopa työtön, jos olet kuitenkin hoitanut raha-asiasi mallikkaasti aiemmin.

   Laina ilman vakuuksia on nimensä mukaisesti mahdollista ottaa, vaikka ei olisikaan aiempaa omaisuutta lainan vakuudeksi.

   Lainaa ottaessa on aina hyvä tarkastella realistisesti omaa taloutta ja maksukykyä, jotta laina ei aiheuta kohtuuttomia taloudellisia paineita.

   Lainapäätökset on aina yksilöllisiä, joten mitään yksiselitteistä sääntöä ei löydy jokaiseen tilanteeseen. Kannattaa rohkeasti keskustella omasta tilanteesta pankin tai rahoituslaitoksen kanssa, jos lainan ottaminen tulee ajankohtaiseksi.

   On myös lainan myöntäjän etu, että lainaa myönnetään aina realistisin perustein.

   Lainaa ilman vakuuksia ja luottotietoja

   Lainaa ilman vakuuksia ja luottotietoja on mahdollista saada yleensä vain poikkeustilanteissa. Maksuhäiriömerkintä vaikeuttaa siis lainan saamista huomattavan paljon.

   Mikäli haet lainaa ilman luottotietoja ja vakuuksia, rinnakkaishakijan tai takaajan käyttäminen voivat olla avuksi myönteisen lainapäätöksen saamiseen. Tämäkään ei silti automaattisesti takaa sitä, että laina varmasti myönnetään.

   Jossain tapauksissa laina voidaan myöntää esimerkiksi molemmille puolisoille, vaikka toisella olisi maksuhäiriömerkintä. Siihen vaikuttaa silloin myös toisen puolison kysy selvitä lainasta. Joskus myös oman vanhemman käyttäminen takaajana voi mahdollistaa lainan saamisen.

   Lainanmyöntäjä tutkii aina kokonaistilannetta, ja sen takia ratkaisut voivat olla hyvin yksilöllisiä. Jos esimerkiksi hakijalla on maksuhäiriömerkintä, mutta suuret palkkatulot, silloin hakija todennäköisemmin voi saada lainan kuin pienituloinen vastaavassa tilanteessa oleva.

   Jos maksuhäiriömerkinnästä on jo aikaa, saattaa silloinkin olla mahdollista saada lainaa. Pääsääntöisesti silti monet pankit ja rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa ollenkaan, mikäli hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

   Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

   Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia on mahdollista saada nykyään jopa hyvin summia, jos hakijan taloudellinen tilanne on kunnossa, maksukykyä on riittävästi eikä ja luottotiedot ovat kunnossa, eli hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintää.

   Monet luotonmyöntäjät saattavat vaatia hakijalta myös vähintään 20 vuoden ikää, sekä säännöllisiä tuloja tai työpaikkaa, jotta vakuudeton laina on mahdollista saada.

   Vakuudettomissa lainoissa hakijalle tehdään hakuvaiheessa niin sanottu riskiarviointi, jonka perusteella luotto voidaan joko myöntää tai evätä. Riskiarvioinnin tulos vaikuttaa myös yleensä lainan ehtoihin ja esimerkiksi lainan koron suuruuteen.

   Käytännössä tämä tarkoittaa siis, että mitä pienempi riski lainan antaminen on pankille tai rahoituslaitokselle, sen edullisempi laina on hakijalle.

   Mikäli et täytä edellä lueteltuja vakuudettoman lainan ehtoja, lainan saaminen hankaloituu huomattavasti ja monessa tapauksessa vakuudetonta lainaa ei voida myöntää ollenkaan.

   Kuitenkin näissäkin tapauksissa lainan saanti riippuu maksuhäiriön vakavuudesta ja hakijan kokonaistilanteesta.

   Lainaa ilman vakuuksia työttömälle

   Työttömän hakijan on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia, jos lainanmyöntäjä katsoo, että hakijan maksuvara on riittävä työttömyydestä huolimatta.

   Työttömyys on tilanne, joka voi osua kenen tahansa kohdalle, ja monissa tapauksissa se on vain väliaikaista. Työttömänä saattaa silti joutua maksamaan vakuudettomasta lainasta hieman suurempaa korkoa kuin muissa tapauksissa, mikäli luotonmyöntäjä katsoo sen riskiksi lainan kohdalla.

   Aina lainaa ottaessa pitää miettiä tarkasti, että lainan maksusta selviää. Työttömän hakijan tulee olla realistinen omasta maksukyvystään, mikäli uutta työtä ei löydy vaikka niin nopeasti kuin aluksi on ajatellut.

   Työttömyys vaikuttaa myös lainan suuruuteen. Silloin maksimisummat lainalle ovat yleensä vain muutamia tuhansia, kun muussa tapauksessa vakuudetonta lainaa on mahdollista saada myös useita kymmeniä tuhansia.

   Jos lainaa hakiessa ei ole mitään tuloja, lainaa ei myönnetä. Mikäli hakija saa kuitenkin esimerkiksi ammattiliiton myöntämää ansiosidonnaista päivärahaa tai muuta työttömyyskorvausta, lainan saaminen on mahdollista.

   Lainaa ilman vakuuksia pienillä tuloilla

   Lainaa ilman vakuuksia on mahdollista saada myös pienillä tuloilla, mutta tällöin lainasumma on myös suhteutettu tuloihin. Lainan saaminen on siis mahdollista, mutta usein hieman haastavampaa.

   Lainaa hakiessa monet pankit ja rahoituslaitokset ottavat palkan lisäksi huomioon tuloina myös mahdolliset muut etuudet, joita hakijalle saattaa olla myönnetty. Niillä voi olla lainansaantiin myös parantava vaikutus.

   Valitettavasti pienillä tuloilla luotonhakijan riskiluokitus on yleensä myös korkeampi, joka tarkoittaa käytännössä korkeampaa korkoa vakuudettomalle lainalle. Näin ollen vakuudettoman lainan saaminen voi olla pienituloiselle hakijalle kalliimpaa kuin henkilölle, jolla tulotaso on suurempi. Koska jokainen pankki ja rahoituslaitos määrittelee itse omat luottokriteerinsä, mitään yksiselittäistä sääntöä ei tähänkään ole olemassa.

   Kilpailuttamisen avulla on mahdollista saada selville, millaisilla ehdoilla luotonmyöntäjät ovat valmiita tarjoamaan lainaa pienituloiselle hakijalle. Vaikka korko on aina yksilöllinen, etenkin pienituloisen kannattaa kilpailuttamalla löytää alhaisin korkotaso ja säästää näin rahaa.

   Lainaa ilman vakuuksia – netistä vai pankista?

   Sekä perinteiset pankit, että netissä toimivat lainanantajat tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Logiikka on sama: pankki ottaa suuremman riskin mikäli laina on vakuudeton. Tämä tarkoittaa sitä, että lainan hinta eli korko on korkeampi.

   Pankkilaina ilman vakuuksia on täten täysin sama kuin mistä tahansa muualta haettu vakuudeton laina.

   Summarumin lainavertailun kautta tavoitat niin verkossa toimivien rahalaitosten lisäksi perinteisiä pankkeja, kuten POP-pankin sekä Aktian monien muiden lisäksi.

   Lainaa ilman vakuuksia pankista

   Lähes kaikki pankit tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Pankkien myöntämiä lainoja on useita erilaisia, ja lainaa myönnetään moneen erilaiseen tarpeeseen. Myös pankkien vakuudettomia lainoja on mahdollista hakea verkon välityksellä, eikä se enää vaadi erillistä käyntiä pankin konttorissa, kuten ennen oli tapana toimia.

   Monet pankit ovat mukana myös verkon kautta tehtävässä lainojen kilpailutuksessa. Lainaa on mahdollista hakea myös suoraan pankkien omilta sivuilta. Monet hakevatkin ensisijaisesti lainaa juuri omalta pankiltaan, mutta tässäkin tapauksessa kilpailuttaminen kannattaa.

   Osa pankeista voi myöntää vakuudetonta lainaa, vaikka et olisikaan kyseisen pankin asiakas. Jotkut pankit saattavat vaatia, että olet pankin asiakas saadaksesi lainan. Eri pankeilla vakuudettomat lainasummat voivat vaihdella, samoin lainojen ehdot sekä lainamuodot.

   Useasti mielletään, että pankkien korot ovat alhaisempia kuin rahoituslaitosten, mutta välttämättä tämä ei pidä paikkaansa enää. Siksi on järkevää kilpailuttaa tarjontaa, jotta voit verrata pankilta saamaasi tarjousta muihin.

   Osuuspankki

   Osuuspankki myöntää lainaa ilman vakuuksia pääasiallisesti vain omille asiakkailleen, eli sinun tulee olla Osuuspankin pääasiallinen asiakas. Muita ehtoja lainan myöntämiselle on ikähaitari 23-74 vuotias, luottotiedot kunnossa, säännölliset tulot ja kotipaikka Suomessa.

   Osuuspankki tarjoaa kahta erilaista vakuudetonta lainaa. Toinen on täsmäluotto, joka on kerralla nostettava laina. Täsmäluoton maksimisumma on 15 000 euroa.

   Täsmäluotossa saat myönnetyn lainasumman suoraan tilillesi kerralla. Takaisinmaksuaika sekä lainasumma ovat sovittavissa, ja voit hakea täsmäluottoa suoraan verkkopankista, mikäli sinulla on osuuspankin pankkitunnukset.

   Toinen vakuudeton lainamuoto on joustoluotto, joka on jatkuvasti hakijan käytössä. Voit siirtää sitä omalle tilillesi haluamasi summan, ja maksat korkoa vain siitä osasta, jonka olet nostanut.
   Kun maksat lainaa takaisin, saat käyttää sitä uudelleen ilman erillistä luottohakemusta.

   Se toimii siis hieman luottokortin tapaisesti. Joustoluoton maksimisumma on 8500 euroa. Joustoluottoa voi myös hakea osuuspankin verkkopalvelussa ja lainapäätöksen saat nopeasti.

   Nordea

   Nordea myöntää lainaa ilman vakuuksia aina 50 000 euroon asti. Nordean vakuudettoman laina on nimeltään joustoluotto. Sen hakeminen verkossa on mahdollista, jos olet jo Nordean asiakas. Muussa tapauksessa joustoluottoa varten tulee olla yhteydessä Nordean asiakaspalveluun tai käydä konttorissa.

   Joustoluottoa voi hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet, joilla on luottotiedot kunnossa sekä säännöllisiä tuloja. Jos saat myönteisen luottopäätöksen, joustoluotto maksetaan tilillesi heti luoton myöntämisen jälkeisenä arkipäivänä.

   Joustoluoton laina-aika on 1,5 – 5 vuotta, mutta laina on mahdollista maksaa takaisin halutessaan myös alkuperäistä maksusuunnitelmaa nopeammin. Nordea tarjoaa mahdollisuuden myös kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuodessa.

   Nordean kautta on mahdollista siirtää myös jo olemassa olevat kulutusluotot Nordeaan, jolloin maksat vain yhtä lainaa takaisin.

   Voit hakea siirtoa joustoluoton hakemisen yhteydessä. Joustoluoton maksuohjelmaa on mahdollista muuttaa myös itsenäisesti omasta mobiilipankista käsin, jos haluaa vaikka muuttaa erän suuruutta aina tulojen mukaisesti.

   Aktia

   Aktian vakuudeton laina on nimeltään käyttölaina. Aktian kautta lainaa ilman vakuuksia saa jos olet vähintään 20-vuotias, sinulla on suomalainen henkilötunnus ja pysyvä osoite Suomessa, eikä maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla vähintään 20 000 euron vuositulot, ja hakija ei ole koeajalla työpaikassaan.

   Aktian käyttölainan maksimisumma on 20 000 euroa, ja sen takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta. Monista muista poiketen, Aktia tarjoaa käyttölainaa kaikkien pankkien asiakkaille, eli ei vaadita asiakkuutta Aktiassa.

   Myönnetty käyttölaina maksetaan yhdessä erässä suoraan tilillesi, ja päätöksen jälkeen rahat siirtyvät 1-3 pankkipäivän kuluessa.

   Lainahakemukset Aktia käsittelee hyödyntämällä automaatio palvelua. Palvelu tekee päätökset hakemuksessa olevien tietojen perusteella sekä muualta haettavalla datalla kuten luottotietorekisteristä, mutta on mahdollista pyytää myös käsittelyä toimihenkilön toimesta asiakaspalveluun soittamalla.

   Hakemuksen käyttölainaan voi tehdä suoraan verkossa kaikkien pankkien tunnuksella helposti ja kätevästi, ja lainanmaksu takaisin tapahtuu kiinteissä kuukausierissä.

   Säästöpankki

   Säästöpankista on myös mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia. Lainan on nimeltään joustoluotto, ja sen summa voi olla 5000 – 20 000 euroa.

   Voit lainaa hakiessa valita, haluatko joustoluoton pysyvänä vai määräaikaisena. Pysyvänä se toimii joustavana ja jatkuvana, jolloin voit nostaa lainaa aina tarvitsemasi määrän, ja hyödyntää uudestaan jo maksamasi summat. Määräaikaisena se toimii vain yhden kerran.

   Lainaa on mahdollista hakea verkossa, olet sitten Säästöpankin asiakas tai et.

   Joustoluottoa lyhennetään joka kuukausi, mutta takaisinmaksuun tarjotaan eri vaihtoehtoja. Näitä ovat ennalta sovittu prosenttiosuus nostetusta lainanmäärästä (2-10 prosenttia), tasalyhennys, jossa lainan summa on aina sama mutta korkojen osuus muuttuu, tai yleisimmin käytetty tasaerä, jossa summa on joka kuukausi sama.

   Kuukausittainen maksupäivä on itse sovittavissa, ja vuodessa on myös mahdollista saada enintään kaksi maksuvapaata kuukautta, kunhan ne eivät ole peräkkäisiä. Ylimääräisten lyhennysten maksaminen on myös mahdollista.

   S-Pankki

   S-Pankki tarjoaa lainaa ilman vakuuksia jopa 50 000 euroon saakka. Yksin lainaa voi tosin hakea 30 000 euroon asti, mutta yhdessä puolison kanssa voi saada vakuudetonta lainaa maksimisumman verran.

   S-Pankin kulutusluoton laina-aika on vähintään yhden vuoden ja pisimmillään se voi olla 12 vuotta. Lainaa hakiessa sinun ei tarvitse olla S-Pankin asiakas, mutta verkossa lainan hakeminen vaatii S-Pankin verkkopankkitunnukset. Lainaa on mahdollista hakea S-pankin palvelupisteiden kautta, joita löytyy laajasti ympäri Suomea.

   S-Pankki haluaa olla vastuullinen lainanmyöntäjä, joten lainahakemukset käsitellään Finanssivalvonnan suositteleman takaisinmaksukyvyn stressitestin avulla. Lainan myöntämisessä pidetään tärkeänä sitä, että laina on oikein mitoitettu eikä rasita kohtuuttomasti taloutta.

   Lainaa lyhennetään takaisin sovitulla kuukausisummalla, joka helpottaa talouden budjetointia.

   S-Pankki myöntää vakuudetonta lainaa, kun olet vähintään 25-vuotias, sinulla on suomalainen henkilötunnus ja vakituinen osoite täällä, sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, ja tulosi ovat vähintään 1200 euroa kuukaudessa.

   Danskebank

   Danskebank tarjoaa lainaa ilman vakuuksia 2000 – 10 000 euron suuruisena. Käyttölaina niminen laina toimii joustoluoton tapaan, eli se on jatkuvasti käytössä. Se on tarkoitettu arjen yllättävien menojen rahoittamiseen, ja toimii samaan tapaan kuin luottokortti.

   Voit siirtää halutessasi lainaa omalle tilillesi Danskebankin verkkopankin kautta. Lainaa voi hakea kätevästi verkossa, kun olet Danskebankin asiakas. Muussa tapauksessa sinun tulee olla yhteydessä Dankskebankin konttoriin tai asiakaspalveluun. Käyttölainaa myönnetään myös muille kuin Danskebankin asiakkaille.

   Käyttölainaa lyhennetään kerran kuukaudessa sovitulla summalla, ja sen voi maksaa halutessaan isompina erinä tai koska tahansa kokonaan pois. Käyttölainassa on kiinteä korko, joka on 9%.

   Toinen vakuudeton laina on nimeltään haavelaina, ja se on saatavilla ainoastaan Danskebankin omille asiakkaille. Haavelainassa lainasumma on korkeimmillaan 15 000 euroa, ja kahdella hakijalla jopa 30 000 euroa. Laina-aika on maksimissaan viisi vuotta, ja lainaa lyhennetään tasaerällä.

   Handelsbanken

   Handelsbankenin kautta on mahdollista saada myös lainaa ilman vakuuksia. Handelbankenin TosiKätevä joustoluottoa voivat hakea kaikki pankin omat asiakkaat. Lainan summa on 2000 – 20 000 euroa, mutta haettava lainasumma voi olla maksimissaan ainoastaan kolme kertaa hakijan bruttokuukausitulojen määrän.

   Hakemuksen jälkeen laina voidaan myöntää, mikäli hakija on täysi-ikäinen, hän on ollut vähintään 6 kuukautta pankin asiakkaana ennen lainan hakemista, ja hakijalla tulee olla säännöllisiä tuloja. Lisäksi luottotietojen tulee olla kunnossa, ja maksuhäiriöitä ei saa olla.

   TosiKätevää joustoluottoa voi hakea verkkopankin kautta, tai käymällä konttorissa.

   Laina maksetaan takaisin tasasuurissa erissä. Luottopäätöksen tekemisessä menee pari pankkipäivää, ja myönteisen päätöksen jälkeen rahat on nostettavissa. Joustoluottona laina on mahdollista nostaa joko kerralla, tai haluamissaan erissä.

   Laina toimii luottokortin tapaisesti, eli sitä vapautuu aina lisää nostettavaksi kun lainaa on maksanut takaisin. Laina on halutessaan mahdollista maksaa pois myös kerralla.

   Edullista lainaa ilman vakuuksia suoraan pankista

   Usein pankkien kautta otettavat vakuudettomat lainat voivat olla sekä kuluiltaan että koroiltaan edullisempia hakijalle, kuin rahalaitosten tarjoamat vastaavat lainat. Silti on kannattavaa kilpailuttaa myös pankit, kun tulee ajankohtaiseksi hakea lainaa ilman vakuuksia.

   Pankkien välisissä lainoissa voi nimittäin olla suuriakin eroja, joten ei kannata hyväksyä ensimmäistä vastaantulevaa tarjousta. Summarum palvelun kautta voit kilpailuttaa kaikki pankit yhdellä kertaa, helposti ja vaivattomasti.

   Kun olet täyttänyt hakemukseen tarvittavat tiedot, saat palvelun kautta eri vaihtoehdot ja tarjoukset nähtäville, ja voit rauhassa vertailla niitä.

   Jos kysyt suoraan pankeilta tarjouksia, joudut täyttämään samat tiedot moneen kertaan, jolloin kuluu enemmän aikaa ja vaivaa kilpailuttamiseen.

   Pankkien kilpailuttaminen säästää rahan lisäksi myös aikaasi. Muista, että kilpailuttaminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit rauhassa miettiä päätöstä.

   Jos sopiva pankki löytyy, silloin lainan saa hakemuksen hyväksymisen jälkeen tilille yleensä hyvin nopeasti.

   Summarumin kautta tavoitat seuraavat pankit ja rahalaitokset

   Hae vakuudetonta lainaa rahalaitoksilta

   Rahoitusyhtiöt ovat tulleet Suomen markkinoille etenkin kasvavan digitalisaation myötä, ja täällä on useita rahoituslaitoksia, sekä kotimaisia että kansainvälisiä. Rahoituslaitosten toimintaan kuuluu se, että niiden kautta on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia verkon kautta helposti ja vaivattomasti.

   Rahalaitokset käyttävät yleensä omaa tai vierasta pääomaa, ja pääsääntöisesti lainaavat sitä yksityishenkilöille. Rahalaitosten tarjoamat lainat ovat tyypillisesti vain vakuudettomia lainoja.

   Rahalaitosten etu pankkeihin verrattuna on se, että hakemusten käsittely sähköisesti on nopeaa ja tehokasta, ja rahat saa tilille parhaimmillaan jo saman päivän aikana. Vakuudetonta lainaa rahalaitoksilta on myös helpompi saada, kuin perinteisten pankin kanssa asioidessa.

   Toki pankit tarjoavat usein parempia lainaehtoja kuluttajan kannalta, joten tässäkin kohtaa vertailu ja kilpailutus ehdottomasti kannattaa. Rahalaitoksia toimii verkossa useita kymmeniä pelkästään Suomessa.

   Rahalaitoksiin voi kuitenkin luottaa, sillä niitä valvoo finanssivalvonta. Lisäksi täällä toimiessaan kaikilla tulee olla toimilupa, joka haetaan Euroopan keskuspankilta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa heti ilman vakuuksia – näin saat nopeasti vakuudettoman lainan

   Jos rahantarve yllättää nopeasti, saat heti lainaa ilman vakuuksia verkossa. Lainan saaminen verkon kautta on tehty helpoksi.

   Sinun tulee vain täyttää tietosi hakemukseen, ja Summarum kilpailuttaa puolestasi nopeasti useita kymmeniä luotonantajia.

   Saat sähköpostiisi tarjouksia, joista voit heti valita juuri sinulle sopivimman vaihtoehdon. Kun allekirjoitat lainapäätöksen valitsemasi toimijan kanssa, saat rahat tilillesi parhaimmillaan heti paikalla.

   Kilpailuttaminen on paitsi nopeaa myös tehokasta, ja säästät sen avulla runsaasti omaa aikaasi. Lainan hakeminen verkossa on vaivatonta ja helppoa. Vaikka rahantarve on äkillinen, kilpailuttaminen varmistaa sen, että et maksa lainasta liikaa.

   Se myös nopeuttaa lainojen vertailua, sillä saat kaikki tarjoukset yhdellä hakemuksella, sen sijaan että täyttäisit hakemuksia yksi kerrallaan.

   Kilpailuttamisen avulla saat selville myös helposti lainamarkkinoiden vallitsevan hintatason. Vaikka rahantarve ei olisi äkillinen, verkon kautta saat nopeasti lainatarjouksia ja voit toteuttaa suunnitelmasi vaikka heti, ilman viikkojen odottelua.

   Lainaa ilman vakuuksia ja liitteitä

   Vakuudetonta lainaa pankista hakiessasi joudut yleensä toimittamaan mukana myös erilaisia liitteitä, jotta hakemuksesi menee käsittelyyn. Näitä liitteitä voi olla esimerkiksi viimeisin palkkatodistus, työtodistus tai eläketodistus.

   Kun tarvitset lainaa ilman vakuuksia, netin kautta rahalaitoksia ja muita lainanantajia kilpailuttamalla saat haettua lainaa helposti ja kätevästi, ilman erillisten liitteiden toimittamista.
   Jos hakemasi summa on suuri, joskus liitteitä voidaan silti kysyä.

   Voit kuitenkin helposti kilpailuttaa lainasi ilman liitteitä. Kun saat lainatarjouksia, huomaat niistä, mikäli liitteitä tarvitaan lisäksi. Erillisten liitteiden toimittaminen voi tuntua työläältä, mutta toisaalta se on usein merkki myös siitä, että rahalaitos tai pankki haluaa toimia vastuullisesti.

   Luotonmyöntäjän on helpompi tehdä oikea lainapäätös, kun se saa riittävästi tietoa hakijasta. Jos hakijalle myönnetään liian suuri laina, se on riski hakijan itsensä lisäksi myös rahalaitokselle. Lainojen myöntämisen tavoitteena on kuitenkin se, että lainat maksetaan takaisin.

   Lainaa ilman vakuuksia rinnakkaishakijan kanssa

   Lainaa ilman vakuuksia ei aina tarvitse hakea henkilökohtaisesti, vaan sitä voi hakea myös yhdessä avio- tai avopuolison kanssa.

   Lainanmyöntäjä haluaa lähtökohtaisesti lainata rahaa järkevin ja taloudellisin perustein.

   Rinnakkaishakija pienentää riskiä luotonmyöntäjän näkökulmasta, sillä kaksi takaisimaksajaa on aina varmempaa kuin yksi. Rinnakkaishakijasta on paljon apua itse lainan hakemiseen. Koska kahden hakijan kohdalla riskiarvio on matalampi, se mahdollistaa lainan alhaisemman korkotason. Tämä tarkoittaa, että laina on siis edullisempi hakijalle, kuin yksin haettaessa.

   Lisäksi isommissa lainoissa rinnakkaishakija parantaa lainan saannin mahdollisuuksia huomattavan paljon. On tärkeä kuitenkin muistaa, että jos toinen hakijoista ei syystä tai toisesta selviä lainastaan, lankeaa koko laina toisen hakijan maksettavaksi.

   Kannattaa siis laskea lainan summa realistisesti, myös silloin kuin hakee lainaa rinnakkaishakijan kanssa.

   Rinnakkaishakija ei heikennä koskaan lainan ehtoja, vaan kumpi tahansa hakija voi halutessaan maksaa lainasumman pois milloin vain.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainatyypit ilman vakuuksia

   Erilaisia lainatyyppejä on useita ja niiden merkitys voi tuntua sekavalta, kun lainoja alkaa vertailemaan ja miettii itselleen sopivinta lainatyyppiä. Oma tilanne ja lainan käyttökohde vaikuttaa lainatyypin valintaan, joten sitä kannattaa miettiä tarkkaan. Käymme seuraavaksi tiivistetysti läpi mikä ero onkaan yhdistelylainalla, kulutusluotolla ja joustoluotolla, että lainojen vertailu olisi helpompaa.

   Kulutusluotto ilman vakuuksia

   Kulutusluottoa hakiessa ei tarvitse kertoa sen käyttötarkoitusta. Kyseessä on kertaluontoinen laina, jonka suuruuteen ja maksuaikaan voi itse esittää toiveita. Luoton määrä ja maksuaika riippuu pitkälle luotonantajan myöntämiskriteereistä, joten niihin kannattaa perehtyä huolellisesti lainoja vertaillessa.

   Tyypillisesti kulutusluottoa haetaan uuden auton ostoon, jolloin auton voi ostaa liikkeen sijasta myös yksityiseltä henkilöltä tai ulkomailta ja auto on suoraan omissa nimissä eikä rahoitusyhtiön nimissä. Rahoitusyhtiöiden korot voivat nostaa auton hintaa merkittävästi, jolloin edullisella kulutusluotolla saa selvää säästöä korko- ja lainan hoitokuluissa.

   Kulutusluottoa voidaan käyttää myös lomamatkaan tai muuhun arkiseen elämiseen, joka vaatii vähän enemmän rahaa kerralla. Kulutusluottoja, kuten myös muita vakuudettomia lainoja säätelee tilapäinen korkokatto, mutta niiden hintataso on tullut merkittävästi alaspäin jo ennen sitäkin, kun korkotaso on alhainen ja luotonantajilla on kova kilpailu asiakkaista.

   Joustoluotto ilman vakuuksia

   Joustoluotto on kuin kulutusluotto, jota lyhennetään maksusuunnitelman mukaan. Kuitenkin joustoluottoa on mahdollista nostaa käyttöönsä vähän kerrallaan sen myöntämisen jälkeen. Joustoluotto onkin erittäin kilpailukykyinen esimerkiksi luottokorttiin nähden, koska sen korko voi olla merkittävästi edullisempi kuin pankin kautta haetun luottokortin korko.

   Joustoluotto on hyvä pesämuna pahan päivän varalle ja sitä yleensä haetaan juuri tähän tarkoitukseen. Tärkeän kodinkoneen, kuten pesukoneen, hellan tai jääkaapin hajoaminen voi olla iso taloudellinen rasite, joka täytyy kuitenkin saada nopeasti korjattua. Ja esimerkiksi joustoluotto on näppärä hätävara, jos autoon tulee jokin vika. Monille kuitenkin auto on välttämättömyys töissä käymiseen ja muuhun kulkemiseen.

   Joustoluottoon ei tarvita vakuuksia, kuten ei muihinkaan vakuudettomiin lainoihin. Ne kannattaa kilpailuttaa, koska niiden korkotasoissa ja hoitokuluissa voi olla tuntuvia eroja. Kilpailuttamalla löytää itselleen helposti edullisimman joustoluoton ja saa määriteltyä sopivan summan sekä maksuajan.

   Yhdistelylaina ilman vakuuksia

   Viime vuosina ihmiset ovat havahtuneet siihen, että luottokorteista ja erilaisista osamaksusopimuksista kertyy iso summa kuukausittain maksettavaksi. Yhä useammin vakuudetonta lainaa haetaan näiden yhdistämiseen, joka onkin järkevää ja siitä voi saada talouteensa merkittävää helpotusta.

   Useiden luottokorttien ja osamaksusopimusten laskutuslisistä, koroista ja muista kuluista voi koitua sievoinen summa ja yhdellä edullisella lainalla tässä voi saada tuntuvia säästöjä aikaan. Lainoja vertailtaessa kannattaa tarkkaan laskea sen hetkiset luottojen kulut, että näkee millaisia säästöjä voi saada luottojen yhdistämisessä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen
   Asuntolainan kilpailuttaminen [/summarum_readmore]

   Lainaa ilman vakuuksia – Usein kysyttyä

   Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?

   Laina ilman vakuuksia tarkoittaa sitä, että laina myönnetään ilman, että tarvitset omaisuutta lainan vakuudeksi. Et tarvitse myöskään lainalle erillistä takaajaa. Lainaa ilman vakuuksia saat, kun sinulla on säännölliset tulot ja hyvin hoidetut raha-asiat, ja olet täysi-ikäinen.

   Yleisesti lainaa ilman vakuuksia haetaan arjen yllättäviin menoihin tai vaikka remontista aiheutuviin kuluihin. Lainan summa voi vaihdella parista sadasta eurosta aina kymmeniin tuhansiin, hakijan tuloista riippuen.

   Mistä saa lainaa ilman vakuuksia?

   Lainaa ilman vakuuksia saa pankeilta, rahalaitoksilta ja muilta verkossa toimivilta lainanmyöntäjiltä. Helpoin tapa hakea lainaa on kilpailuttaa laina verkkopalvelussa. Silloin täytät nettisivuilla yhden kaavakkeen, ja saat sähköpostiisi paluupostina lainatarjouksia useilta ei toimijoilta.

   Voit vertailla tarjouksia rauhassa, ja valita sinulle parhaiten soveltuvan lainatarjouksen. Sen jälkeen hoidat valitun tahon kanssa asiat kuntoon, ja rahat siirtyvät tilillesi. Koska lainaa saa helposti monesta eri paikasta, on kannattavaa vertailla lainan ehtoja ja hintatasoa keskenään.

   Kuinka paljon voi saada lainaa ilman vakuuksia?

   Lainaa ilman vakuuksia voi saada parista sadasta eurosta aina jopa 60 000 euroon asti. Lainan maksimisumma vaihtelee sen mukaan, kuka lainaa tarjoaa. Rahalaitokset tarjoavat usein hieman suurempia summia ilman takaajia, kuin perinteiset pankit.

   Lainan summa riippuu aina myös hakijasta. Nyrkkisääntönä on se, että mitä suuremmat tulot, sen suuremman lainan voit saada. Tulojen lisäksi lainan saantiin vaikuttaa myös aiempi rahankäyttö, eli luottotiedot tulee olla kunnossa ja maksuhäriömerkintöjä ei saa olla.

   Tarkista kuinka paljon voit saada lainaa täältä. 

   Jos tarve on hakea suurta summaa, rinnakkaishakija voi olla isoksi avuksi tässä. Yleensä pankit tai rahalaitokset myöntävät isompia summia paremmilla ehdoilla, kun lainan hakijoita on kaksi.

   Se vähentää lainan myöntäjän riskiä, jolloin korkotaso on samalla yleensä matalampi kuin yksi haettaessa.

   Myös yksin voi olla mahdollista saada iso summa lainaksi, ja kilpailuttamisen avulla saat helposti selville oman korkotason ja lainaan liittyvät muut ehdot.

   Miten saan lainaa heti ilman vakuuksia?

   Lainvavertailun avulla vakuudetonta lainaa saa tyypillisesti nopealla aikataululla, sillä vertailu puntaroi usean lainanantajan tarjontaa yhdellä kertaa. Näin lainasumman voi saada tilille jopa heti saman päivän aikana.

   Haluamme kuitenkin korostaa, että lainan nopeaan hankintaan liittyy riskejä, kuten korkea korko sekä yleisesti huonot lainaehdot. Nopeuden sijaan pyri karttamaan itsellesi parhaimmat ja sopivimmat lainatarjoukset!

   Mistä pankista lainaa ilman vakuuksia?

   Kaikki pankit tarjoavat lainaa ilman vakuuksia. Jotkut pankit antavat vakuudetonta lainaa ainoastaan omille asiakkailleen. Valtaosa pankeista tarjoaa lainaa kuitenkin kaikkien pankkien asiakkaille.

   Pankkien korkotaso on yleensä hieman rahalaitoksia matalampi. Silti myös pankkien tarjoamat lainat on järkevää kilpailuttaa. Kaikissa pankeissa on erilaiset lainat, joissa lainan ehdot sekä tarjottu korkotaso vaihtelee pankista riippuen.

   Vakuudettomia lainoja on myös hyvin erilaisia, On lainoja, jotka ovat perinteisiä eli kertaluonteisia, mutta tarjolla on myös joustavia lainoja, joita voi nostaa käyttöön milloin vain.

   Ne toimivat hieman samaan tapaan kuin luottokortit, eli ovat pahan päivän varalla ja voit käyttää lainaa aina tarpeen tullen. Et joudu hakemaan lainaa aina uudestaan, vaan se on käytössäsi kaiken aikaa. Toki joustolainoissa korko ja muut lainakulut ovat hieman korkeammat kuin normaaleissa lainoissa.

   Lainaa hakiessa kannattaa ennakkoon jo miettiä, millainen laina sopii juuri sinun tarpeisiin.

   Mitä ovat lainan vakuudet?

   Joskus lainaa ei voi saada ilman erillisiä vakuuksia. Lainan vakuuksista puhuessa tarkoitetaan yleensä reaalivakuuksia. Reaalivakuudet ovat joko fyysisiä esineitä, tai rahanarvoisia asiakirjoja.

   Vakuutena voi siis toimia esimerkiksi asunto, osakkeet, metsäomistus, talletukset, vapaa-ajan asunto tai muu kiinteistö.

   Jos hakijalla ei ole mitään reaalivakuuksia omasta takaa, voi lainan vakuutena toimia myös toisen henkilön takaus. Tämä tarkoittaa, että joku muu kuin hakija takaa omalla omaisuudellaan hakijan lainan. Takaajana voi toimia vaikka vanhemmat, etenkin nuorten kohdalla se on yleistä.

   Lainanmyöntäjä päättää aina tapauskohtaisesti, mitä se hyväksyy vakuudeksi. Vaikka reaalivakuus voi olla fyysinen esine, auto tai vene ei silti yleensä käy vakuudeksi. Tässäkin voi olla toki poikkeuksia, joista voi aina neuvotella lainan myöntäjän kanssa.

   Vakuuden idea on se, että jos lainan ottaja ei selviä maksuista, voi lainan myöntäjä muuttaa reaalivakuuden helposti rahaksi, ja saada näin omat rahansa pois.

   Mistä yhdistelylaina ilman vakuuksia?

   Jos sinulle on kertynyt useita pieniä lainoja, pikavippejä tai luottokorttivelkoja, yhdistelmälainan avulla voit yhdistää ne yhdeksi lainaksi.

   Yhdistelmälainan etuna on se, että maksat kuukausittain vain yhtä lainaa pois, sen sijaan että maksat useille eri tahoille ja useita eri kuluja. Vakuudettoman yhdistelmälainan voit saada sekä pankista, rahalaitoksilta ja muutamilta muilta netissä olevilta toimijoilta, jotka ovat erikoistuneet juuri yhdistelmälainojen tarjoamiseen.

   Helpoin tapa vertailla eri yhdistelmälainoja on kilpailuttaa ne verkossa. Sen avulla saat realistisen käsityksen eri lainojen hinnoista ja niihin liittyvistä ehdoista. Yhdistelmälainan avulla voit helposti säästää rahaa, sillä jokaisessa pienessä lainassa on yleensä korkean koron lisäksi tilinhoitopalkkioita ja muita kiinteitä kuluja.

   Jos lainoja on monia, voi pelkästään näihin muihin kuluihin mennä kuukaudessa huomaamatta useita kymmeniä euroja. Yhdistelmälainan avulla saat myös parempaa ennustettavuutta omaan talouteen, kun maksat vain yhtä kiinteää lainasummaa pois kerran kuukaudessa.

   Hae yhdistelylainaa täältä.

   Mistä venelainaa ilman vakuuksia?

   Jos haaveissasi on ostaa oma vene, mutta säästöt eivät riitä hankintahintaan, on vaihtoehtona ottaa erillinen venelaina. Venelainaa ilman erillisiä vakuuksia myöntävät sekä pankit että rahalaitokset. Kun sinulla on tiedossa veneen hankintaa varten tarvittava summa, voit kilpailuttaa venelainan helposti ja kätevästi verkossa.

   Yhden hakemuksen täyttämällä saat monia eri tarjouksia, joista voit valita parhaiten omaan tilanteeseen soveltuvan lainan. Venelaina on mahdollista saada ilman vakuuksia, mikäli hakijalla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

   Vakuudeton venelaina on yleensä nopeampi saada kuin laina, jossa käytetään erillisiä vakuuksia, mutta sen kulut hakijalle ovat yleensä suuremmat. Myönnettävä lainasumma on tyypillisesti myös pienempi ilman vakuuksia.

   Venelainaa on mahdollista saada joko uuden tai käytetyn veneen hankintaan, ja lainarahalla on mahdollista kattaa osa kustannuksista tai koko ostohinta. Vakuudettomaan lainaan ei siis tarvitse erikseen säästää käsirahaa, jos sellaista ei halua itse käyttää.

   Hae venelainaa täältä.