Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa netistä

Kilpailuta ja hae lainaa netistä 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae lainaa netistä 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa netistä 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan netistä. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa netistä jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae netistä lainaa luotettavasti ja turvallisesti. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea helposti lainaa netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen netistä kauttamme on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa netistä 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile lainoja netistä helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainoja netistä.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina netistä.

Vinkki

Kilpailuta laina netissä ja säästät aikaa sekä rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan netistä pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • lainan korkoihin
 • kuukausierään
 • takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina netistä heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, laina netistä maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina netistä

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan netistä. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Hae lainaa netistä tilille näin

Summarum lainavertailu on kehitetty kannaltasi mahdollisimman yksinkertaiseksi. Toimi seuraavasti:

 1. Täytä hakemus. Ilmoita siinä haluttu lainasumma, laina-aika ja omat yhteys- ja tulotiedot.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Välitämme hakemuksesi eteenpäin ja sen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.
 4. Vertaile saadut tarjoukset.
 5. Valitse sopivin laina netistä ja solmi sopimus rahoitusyhtiön kanssa.

Muista, että sinun ei tarvitse valita tarjouksista yhtään. Tarjousten hakeminen ja saaminen eivät siis vielä sido sinua mihinkään.

Kenelle myönnetään lainaa netistä?

Kun haet netistä lainaa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat seuraavat:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Maksuhistoriasi on puhdas.
 • Vakituinen osoitteesi sijaitsee Suomessa.

Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa netistä vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen ainoastaan niiltä rahoitusyhtiöiltä, jotka myöntävät netistä lainaa myös alle 20-vuotiaille.

Mihin lainaa netistä voidaan käyttää?

Useimmilla meistä tulee jossain vaiheessa elämää eteen tarve saada lainaa. Syyt tarpeeseen ovat mitä moninaisimpia: hankintalistalla voi olla esimerkiksi uusi auto, vene tai moottoripyörä. Erittäin yleinen laina on asuntolaina sekä moni muu asumiseen ja elämiseen liittyvä lainatuote, kuten

 • remonttilaina
 • mökkilaina
 • tonttilaina
 • rakennuslaina
 • sisustuslaina.

Lainaa netistä voidaan hakea yllättävissä tilanteissa, kuten kodinkoneen tai kännykän rikkoutuessa korjauskelvottomaksi.

Toisaalta taas lainalla voidaan mahdollistaa monet pitkään ja tarkkaan suunnitellut tapahtumat ja unelmat, kuten ikimuistoisen hääpäivän järjestäminen. Olipa syy lainan hakemiseen netistä mikä tahansa, on sinulla edessäsi monia päätöksiä.

Valittava on niin lainatyyppi kuin se, mistä netistä saatavaa lainaa lähdetään hakemaan. Erittäin yleisiä lainatyyppejä ovat kertaluonteiset kulutusluotot sekä nimensä mukaisesti joustavammat joustoluotot.

Myös yhdistelylainat ovat suosittu ratkaisu silloin, kun useat olemassa olevat lainat halutaan muuttaa yhdeksi isommaksi lainaksi: jos erilaisia vippejä, kulutusluottoja ja lainoja on jo kertynyt useampaan eri paikkaan, voi yhdistelylaina olla mitä parhain ratkaisu tilanteeseen.

Hyvä tietää

Vaikka lainatyyppien pääpiirteisiin on hyvä tutustua itsekin, myös rahoitusyhtiöt opastavat hakijaa omaan tilanteeseen sopivan lainatyypin valinnassa, eikä kaikkia lainatyyppejä edes tarjota kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

Minkä rahoitusyhtiön puoleen laina-asioissa sitten kannattaa kääntyä? Mistä aloittaa lainan hakeminen? Perinteisesti lainanhakija on tarttunut puhelimeen tai mennyt konttoreille pyytämään lainatarjouksia. Nykyään tekniikka tekee kuitenkin lainan hakemisesta huomattavasti helpompaa ja voit saada lainaa netistä luotettavasti ja nopeasti.

Netissä voit tutustua pankkien ja rahoitusyhtiöiden omiin sivustoihin ja jättää niillä lainahakemuksia. Toinen vaihtoehto on hyödyntää lainavertailusivustoa, kuten Summarumia.

Esimerkkejä netistä saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä netistä saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Laina netistä heti tilille – nopeammin kuin pankista

Netissä toimivat sekä suurimmat pankit että pienemmät lainantarjoajat. Siksi turvallinen ja luotettava laina on yhtä lailla saatavilla verkossa kuin pankissa vieraillessa.

Kerromme seuraavaksi, miten lainavertailu netissä toimii, sekä miten se nopeuttaa lainanhakuprosessia pankissa käymiseen verrattuna.

Jos olet tilanteessa, jossa tarvitset lainaa pikaisesti, lainanantajat netissä voivat tarjota sinulle vakuudetonta lainaa. Näin rahat voivat olla tililläsi nopeasti – toisinaan jopa saman vuorokauden sisällä. Jos harkitset lainan ottamista verkossa, voit valita kahden välillä:

 1. Verkossa toimivat lainanantajat
 2. Rahoitusyhtiöt ja niiden mahdolliset sivuliikkeet

Kumpikaan näistä ei ole välttämättä parempi kuin toinen, mutta henkilökohtaisen lainan ottamiseen verkossa on joitain yleisiä etuja sekä myös haittoja.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa netistä luotettavasti ja nopeasti, sinulla tulee olla pankkitunnukset. Useimmilla sivustoilla ne ovat nimittäin joko ehdoton edellytys lainanhakuprosessin eri vaiheissa; toisin sanoen netistä onnistuu ainoastaan laina pankkitunnuksilla tunnistautumalla.

Tiesitkö?

Verkkopankkitunnusten puuttuminen  vähintäänkin mutkistaa ja hidastaa asioita huomattavasti. Ennen lainanhakua netissä hoida siis tunnukset kuntoon!

Pankkitunnukset tulevat tarpeeseen monissa vaiheissa. Ensinnäkin, jos tutustut pankkien ja rahoitusyhtiöiden omiin sivustoihin ja päädyt tekemään lainahakemuksen niillä, se ei yleensä onnistu ilman pankkitunnuksia.

Paikasta riippuen lainanantajat hyväksyvät minkä tahansa pankin myöntämät tunnukset, osa kuitenkin vain oman pankkinsa tunnukset. Myöskin vertailusivustoilla pankkitunnuksilla on tehtävänsä: tarvitset tunnuksia viimeistään siinä vaiheessa, kun olet hyväksymässä palvelun kautta saamaasi ja parhaaksi katsomaasi tarjousta.

Osa pankeista ja rahoitusyhtiöistä haluaa allekirjoitukset konttorilla tai vähintäänkin paperilla, mutta monin paikoin sopimus sinetöidään nimenomaan allekirjoittamalla se sähköisesti pankkitunnusten avulla.

Jotta lainasta itsessään eikä sen hakuprosessista koituisi sinulle ongelmia, kannattaa toimia vastuullisesti. Tämä tarkoittaa toki oman talouden ja lainanmaksukyvyn kriittistä arvioimista, sekä lainasumman suhteuttamista, mutta myös yksinkertaisesti vastuullista toimintaa verkossa.

Verkko ja pankkitunnukset tekevät elämästä ja lainan hakemisesta helppoa, nopeaa ja huoletontakin. Kun siis vierailet erilaisten rahoittajien ja vertailupalveluiden sivustoilla, ole tarkkana. Lainahakemusten yhteydessä pyydetään aina pankkitunnusten lisäksi enemmän tai vähemmän henkilötietoja, eikä kumpienkaan tule joutua vääriin käsiin.

Tarkista siis aina sinua kiinnostavien rahoitusyhtiön luottoluokitus, tietoturva sekä yrityksen kotimaa ennen kuin menet luovuttamaan niille pankkitunnuksiasi ja tietojasi tai varsinkaan allekirjoittamaan mitään.

Lainahakemusten jakauma Summarumilla 2023

Lainojen jakauma ympyrädiagrammi Summarumin kautta haettiin 2023 aktiivisesti erilaisia vakuudettomia lainoja, alla suosituimmat lainakategoriat.

Kilpailuta lainat kätevästi tästä

Löydät edullisimmat lainat netistä

Henkilökohtaisen lainan etsiminen verkossa voi helpottaa vaihtoehtojen vertailua. Kuten aiemmin mainitsimme, vaikka päättäisitkin hankkia lainan verkossa, lainan ei tarvitse olla peräisin vain netissä toimivalta lainanantajalta.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kyseessä olisi siitäkin huolimatta luotettava laina, mutta tarkkana täytyy tietysti aina olla.

Kun kilpailutat ja/tai otat henkilökohtaista lainaa netistä, ota huomioon muun muassa seuraavat asiat:

 • Palkkiot
 • Korkotasot
 • Lainasummat
 • Kuukausimaksut
 • Lainanottajan vaatimukset
 • Lainanantajan ehdot

Tämän jälkeen sinun kannattaa tehdä lista lainanantajista, jotka sopivat omiin edellytyksiisi sekä olosuhteisiisi. Ei ole myös yhtään pahasta tutustua lainanantajan profiiliin hieman tarkemmin.

Voit esimerkiksi aloittaa tarkistamalla yrityksen tiedot, ja jatkaa tästä muiden käyttäjien kommentteihin yrityksen palveluista.


Summarumin kautta tavoitat seuraavat pankit ja rahoitusyhtiöt

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Hae helposti lainaa netistä heti tilille

Erittäin usein – ja hyvin ymmärrettävästi – laina netistä halutaan omalle tilille mahdollisimman nopeasti. Aiemmin se ei todellakaan ollut itsestäänselvyys.

Lainaa mielivän oli esimerkiksi vaikeaa ja ennen kaikkea työlästä löytää tietoa lainoista, ja häntä rasittivat käynnit useassa eri paikassa. Vastaavasti, jos vertaileminen ja kilpailuttaminen ei innostanut, hakijan oli tartuttava ensimmäisen pankin tarjoukseen sen ehdoista huolimatta.

Lisäksi jo lukkoon lyödyn lainasopimuksen järjestelyt veivät aiemmin aikaa. Nykyään asiat ovat onneksi toisin. Moni asia on rahoitusyhtiöissä nopeutunut ja automatisoitunut kiitos tekniikan.

Lisäksi hakijat voivat hakea lainaa netistä luotettavasti ja helposti, vaikkapa kotisohvalta käsin. Lainaa voi saada lähes heti netistä tilille, ja koko prosessin nopeus on maksimoitu.

Kaikki on valmista muutamassa minuutissa. Summarum lähettää hakemuksen puolestasi jopa kymmenille eri pankeille ja rahoitusyhtiöille.  Niiden tekemät tarjoukset saapuvat hakijalle yleensä vuorokauden sisällä.

Jos haluat hyväksyä jonkin tarjouksista, pystyt useimmiten kirjoittamaan sopimuksen sähköisesti ja saamaan rahat tilille lähes välittömästi.

Löydä edullisin laina avullamme jo tänään!

Lainaa netistä ilman vakuuksia – ilman takaajaa

On hyvä huomata, että laina ilman takaajaa ei tarkoita täysin samaa asiaa kuin vakuudeton laina.

Molemmissa lainoissa on sama perusidea, mutta myös merkittävä ero: Kun lainalla on takaaja, tarkoitetaan tällä useimmiten ihmistä eli henkilötakausta ja joissain harvinaisemmissa tilanteissa valtiontakausta tai omatakausta. Vakuus on sen sijaan yleensä jonkinlainen reaalivakuus, esimerkiksi asunto tai metsäpalsta.

Lisäksi on hyvä tietää, että tällaisista lainoista käytetään monia eri nimiä: vastaan voi tulla niin joustoluotto, kulutusluotto, käyttölaina kuin pikalainakin.

Hyvä uutinen on se, että sinun on siis mahdollista hakea lainaa netistä ilman vakuuksia ja takaajia. Tällaista lainaa haettaessa ajatuksena on se, että omaisuuttasi ei ole lainan panttina tai että olet yksin vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Jos tämä käy omaan talouteen, eikä sinulla ole vakuuksia tai henkilöitä, joita voisit tai haluaisit pyytää takaajiksi, kyseessä on harkinnan arvoinen vaihtoehto. Vakuudettomuus ja takaajien puute saattaa näkyä lainatarjouksissa korkeampien korkojen muodossa, mutta kilpailuttamalla voit saada hyviäkin tarjouksia.

Lukuisat suomalaisten suosimat pankit sekä ulkomaiset rahoitusyhtiöt tarjoavat lainaa netistä sekä vakuuksilla että ilman ja sekä takaajilla että ilman, mutta luonnollisesti hakijana sinun täytyy täyttää takaisinmaksuehdot.

On myös hyvä huomata, että pankit saattavat asettaa lainanhakijoita eri lähtöviivoille sen mukaan, onko kyseessä jo pankin oma asiakas vai uusi tuttavuus.

Hae lainaa netistä helposti ja nopeasti

Mistä saa helposti lainaa nykyisin, ja kannattaako sitä ottaa pankista vai netistä?

Nykyisin lainaa netistä saat luotettavasti, kun vain valitset sivustot ja lainanantajat huolellisesti.

Netti helpottaa lainaa harkitsevan esitöitä. Netistä on hyvä opiskella eri termejä, lainatyyppejä ja vaihtoehtoja sekä tutustua eri pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin. Kaiken tämän voi tehdä silloin kun se itselle parhaiten sopii, eikä sovittuja tapaamisia tarvita.

Toiseksi kilpailuttaminen on päivän sana. Uudet lainat netistä kannattaa kilpailuttaa, mutta lisäksi myös vanhojen lainojen kilpailuttaminen voi johtaa parempiin korkoihin, kuluihin ja ehtoihin. On ymmärrettävää, että ennen tuttu lähipankki saattoi tuntua ainoalta mahdolliselta lainanantajalta eikä konttorista konttoriin kulkeminen kuulostanut hyvältä.

Netti kuitenkin kokoaa kaikki pankit ja rahoitusyhtiöt saman katon alle, joten mitään syytä lainan kilpailuttamatta jättämiseen ei ole. Vaivatonta on myös itse hakemuksen tekeminen.

Vaikka hakemusten täyttämiseen voi netissä parhaimmillaan kulua vain muutamia minuutteja, antaa netti toisaalta täyttäjälle myös rauhan edetä omassa tahdissaan ja harkiten. Kun hakemus on lopulta lähetetty ja tarjouksia on saapunut, on edessä kenties koko prosessin työläin hetki.

Vinkki

Lainatarjouksiin kannattaa ehdottomasti tutustua huolella ja niitä keskenään kriittisesti vertaillen! Käytä siis muista vaiheista vapautunut aika ja vaivannäkö juuri tähän kohtaan lainanhakuprosessia, jotta olisit valintaasi varmasti tyytyväinen. Kun valinta on tehty, sujuvan ja nopean lainanhakuprosessin kruunaavat allekirjoitukset.

Muista nämä asiat kun haet lainaa netistä

Kun vierailet erilaisilla sivustoilla, sinun kannattaa esimerkiksi seurata seuraavia asioita:

 • Luottoluokitus. Minkälainen luottoluokitus yrityksellä on?
 • Tietoturva. Käyttääkö yritys esimerkiksi salattua SSL-yhteyttä koko prosessin ajan, kun he käsittelevät tietojasi?
 • Yrityksen kotimaa. Onko yritys suomalaista alkuperää vai onko kyseessä ulkomaalainen yritys? Toinen ei välttämättä ole parempi kuin toinen, mutta kotimaisen yrityksen kanssa voi olla jatkossa helpompi hoitaa asioita.
Hyödyt Riskit
Voit saada netistä tarjouksia jopa kymmeniltä eri yhtiöiltä yhdellä hakemuksella. Koska lainaa netistä on mahdollista hakea niin helposti, houkutus ottaa sitä silloinkin kun et sitä tarvitse, kasvaa.
Laina netistä voi auttaa tiukassa rahatilanteessa, kun eteen tulee jokin yllättävä kulu. Harkitsematon lainan ottaminen netistä voi johtaa taloudellisiin ongelmiin.
Netistä saatavat lainat auttavat saavuttamaan suurempia unelmia, kuten oman asunnon ostaminen.
Nykyisin lainamarkkinoilla on paljon kilpailua, mikä tietää parempia tarjouksia.
Nykyinen lainsäädäntö säätelee markkinoita ja tarjoukset ovat reilumpia sekä turvallisempia.

Lainaa netistä nopeasti – ruusut

Kätevyys. Kun haet lainaa netistä nopeasti, on sen ehkä suurin etu nimenomaan verkkohakemusten mukavuus. Sekä verkossa että sivuliikkeenä toimivat lainanantajat antavat sinulle mahdollisuuden täyttää lainahakemus verkossa ja vahvistaa tarjous siinä samassa.

Jotkut lainanantajat tosin vaativat edelleen allekirjoitusta vahvistuksena onnistuneesta lainanhausta. Kuitenkin vain verkossa toimivien lainanantajien kanssa voit olla varma, että koko lainanhakuprosessi tapahtuu verkossa.

Parhaat tarjoukset. Lainanantajien ja lainatarjousten vertaaminen ennen lainan hyväksymistä voi auttaa sinua saamaan parhaat tarjoukset ja lainaehdot tarpeisiisi.

Jos haluat vertailla lainoja, käytä Summarumin työkalua. Näin voit löytää parhaat lainanantajat ja lainavaihtoehdot taloudellisen tilanteen ja halutun lainasumman perusteella.

Mukavuus. Koko lainanhakuprosessi voi olla paljon nopeampaa, jos otat henkilökohtaista lainaa verkossa. Hakemus-, vahvistus- ja hyväksymisprosessi voidaan suorittaa mukavasti kotona, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi erilaisten asiakirjojen allekirjoittamiseen.

Joissain tilanteissa voit jopa saada varat talletettuna tilillesi saman vuorokauden tai seuraavan vuorokauden kuluessa.

Joustavuus. Vaikka jo olemassa oleva lainojen määrä olisi suuri, voit silti saada lainaa netistä nopeasti. Jotkut lainanantajat ovat erikoistuneet jopa lainan antamiseen sellaisille lainanottajille, joilla ei ole positiivista luottohistoriaa. He saattavat esimerkiksi pystyä tarjoamaan suhteellisen hyviä korkoja.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainaa netistä – risut

Epäselvät ehdot. Lainanhaun aikana olet varmasti perehtynyt useisiin eri pankkeihin, luottoyhdistyksiin ja merkittäviin verkossa toimiviin lainanantajiin. Tästä huolimatta sinulla voi olla sellainen olo, ettet tunne riittävän hyvin verkossa toimivia lainanantajia.

Tämä on yksi  suurimmista ongelmista, joita nettilaina voi kätkeä sisäänsä. Siksi onkin todellakin tervettä olla skeptinen aina, kun kyseessä on henkilökohtaisten tietojesi jakaminen netissä.

Ennen kuin jätät hakemuksen lainanantajalle verkossa, sinun kannattaa lukea erilaisia arvosteluja verkossa, sekä tarkistaa myös luottotiedot joko kotimaiselta tai kansainväliseltä luottotietoyhtiöltä.

Federal Trade Commission varoittaa myös mahdollisista laina- ja luottokorttihuijauksista, joten olethan aina tarkkana, ennen kuin maksat etukäteismaksuja tai muita vahvistusmaksuja.

Oma pankki vs. muut tarjoajat. Vaikka verkossa toimivat lainanantajat voivat tarjota hyviä, kilpailukykyisiä hintoja, sinun kannattaa silti aina tarkistaa ensin, tarjoaako pankkisi vastaavia lainoja. Sinulla on aina enemmän neuvotteluvaraa, jos sinulla on esimerkiksi säästötili tai muuten suuri saldo lainanantajan kanssa.

Lainaa netistä kokemuksia

Yhä useammilla lainanhakijoilla on kertynyt erinomaisia kokemuksia nimenomaan lainan hakemisesta netissä. Netistä on otettu hyvällä menestyksellä niin pieniä kulutusluottoja kuin suuria asuntolainojakin, ja moni rahoitusyhtiö on saanut netin ansiosta tyytyväisiä asiakkaita.

Moni on tyytyväinen koko lainanhakuprosessiin, sen luotettavuuteen, nopeuteen ja yleiseen sujuvuuteen. Lisäksi netin tuomat tietyt helpotukset ansaitsevat erityiskiitosta.

Monet kiittelevät ylipäänsä sitä, miten paljon netti on helpottanut tiedon hakua lainoihin liittyen. Enää ei olla pelkästään pankin virkailijoiden varassa, vaan esimerkiksi lainatarjouksia voi vertailla varsin pätevästi itsekin, kun netti auttaa termistön ja käsitteiden kanssa. Suurinta kiitosta saa kuitenkin se, miten paljon netti helpottaa hakemusten jättämistä ja kilpailuttamista.

Samoin moni on mieltynyt käyttämään lainavertailusivustoja, sillä niiden kautta voi tavoittaa vain yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä eri lainanantajia. Kun lainahakemuksen jättämisestä netissä on tehty helppoa ja nopeaa sekä ilmaista ja hakemusvaiheessa sitoumuksista vapaata, moni kokee rentoutuneensa ennen jopa pelottavaksi ja monimutkaiseksi koetun prosessin kanssa.

Myöskään kilpailuttaminen ei ole enää vaivalloinen vaihe, joka huvittaisi jättää välistä tai jonka välistä jättämisestä tarvitsisi kokea huonoa omaatuntoa.

Tästäkin moni kiittää nimenomaan lainavertailupalveluita ja niiden selkeitä sivustoja. Kun lainatarjouksia käydään läpi ja hyväksytään, netti auttaa esimerkiksi sähköisissä allekirjoituksissa ja liitteiden lähettämisessä.

Myös sopimuksen teon jälkeen kaikkea lainaan liittyvää on helppoa hallinnoida ja tarkastella pankkien ja muiden rahoituslaitosten sähköisten palveluiden avulla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainalaskurilla lasket lainakustannukset netissä

Henkilökohtaisia lainoja on siis helppo ainakin selailla, jos ei ottaa suoraan netissä. Lainanantajat voivat tarjota alhaisia korkoja, vaikka kyseessä ei olisikaan mikään kovin tunnettu rahoituslaitos. Lainatarjouksien vertailu onnistuu myös kätevästi ja nopeasti verkossa.

Olemme luoneet kätevän tavan vertailla lainoja. Ota käyttöösi näppärä lainalaskuri. Voit sen kautta selvittää minkä kokoiseen lainaan sinulla on varaa, tai minkä kokoisissa erissä tarvitsemasi lainasumma tulisi maksaa takaisin. Hae lainaa netistä jo tänään!

Lainaa netistä nopeasti – Usein kysyttyä

Voinko hakea lainaa netistä?
Voit, ja useissa tapauksissa se on jopa suositeltavaa. Lainojen kilpailutus kannattaa erityisesti aloittaa netissä, ja halutessasi voit vahvistaa hakemuksen pankissa. Verkossa toimivat lainanantajat ovat kuitenkin tehneet haun helpoksi suoraan nettilomakkeiden kautta.
Kuinka voin hakea lainaa netistä?
Voit aloittaa lainan kilpailuttamisen tutustumalla erilaisiin lainanantajiin ja niiden lainaehtoihin. Kun olet löytänyt itsellesi muutaman sopivan lainan, voit vertailla vielä kerran niiden ehtoja. Lainanantajasta riippuen voit sitten vahvistaa hakemuksesi joko verkkopankkitunnuksilla tai muulla tavalla.
Mitä turvallisuusasioita minun kannattaa pitää mielessäni?
Kun asioit verkossa ja kyse on raha-asioista, sinun kannattaa olla aina erittäin tarkkana tietojesi suhteen. Luotettavimmat lainanantajat tarjoavat korkeimmat luottoluokitukset sekä päivitetyt tietoturvaohjelmistot.
Onko lainanhaku netissä nopeampaa kuin se, että vierailisi pankissa?
Usein on. Vaikka suunnittelisitkin hakevasi lainaa pankista, sinun kannattaa aloittaa lainojen kilpailutus netissä. Tämän jälkeen lainanhaku netissä on nopeampaa kuin se, että kävisit pankissa. Pankissa käymisessä on kuitenkin se etu, että sinulla on enemmän neuvotteluvaraa.
Kuka voi hakea lainaa netistä?
Lainaa voi hakea pääasiassa 20-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Hakijalla ei saa olla myöskään maksuhäiriömerkintöjä.
Voiko lainan peruuttaa?
Voi. Kuluttajalla on mahdollisuus peruuttaa lainansa Suomen kuluttajasuojalain mukaan 14 vuorokauden ajan lainasopimuksen tekemisestä.
Miksi hakea edullista lainaa netistä juuri Summarumin kautta?
Summarum on erinomainen vaihtoehto, kun haluat hakea lainaa netin kautta nopeasti ja turvallisesti ja mahdollisimman edullisesti. Summarum on kotimainen ja puolueeton talouden vertailu- ja suunnittelupalvelu, jonka arvoja ovat läpinäkyvyys, rehellisyys ja turvallisuus. Kun jätät lainahakemuksen juuri Summarumin sivustolla, sinun ei siis tarvitse huolehtia pankkitunnustesi tai henkilötietojesi turvallisuudesta. Hakemukset sivustolla ovat ilmaisia, eivätkä ne sido hakijaa lähetysvaiheessa mihinkään. Nettisivustomme kautta saat kilpailutettua helposti niin uudet kuin vanhat lainat ja tarvittaessa kartoitettua myös lainojen yhdistämisen mahdollisuuden.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja