Lainaa netistä

Hae lainaa järkevästi kotimaisen Summarumin kautta, ja saat rahat nopeammin tilillesi kuin pankista. Lue lisää alta siitä, kuinka haet lainaa netistä luotettavasti vain muutamassa minuutissa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Miten haen lainaa netistä heti tilille luotettavasti?

   Useimmilla meistä tulee jossain vaiheessa elämää eteen tarve saada lainaa. Syyt tarpeeseen ovat mitä moninaisimpia: hankintalistalla voi olla esimerkiksi uusi auto, vene tai moottoripyörä. Erittäin yleinen laina on asuntolaina sekä moni muu asumiseen ja elämiseen liittyvät laina, kuten remonttilaina, mökkilaina, tonttilaina, rakennuslaina ja sisustuslaina.

   Lainaa voidaan hakea yllättävissä tilanteissa, kuten kodinkoneen tai kännykän rikkoutuessa korjauskelvottomaksi.

   Toisaalta taas lainalla voidaan mahdollistaa monet pitkään ja tarkkaan suunnitellut tapahtumat ja unelmat, kuten ikimuistoisen hääpäivän järjestäminen. Olipa syy lainan hakemiseen mikä tahansa, hakijalla on edessään monia päätöksiä.

   Valittava on niin lainatyyppi kuin se, mistä lainaa lähdetään hakemaan. Erittäin yleisiä lainatyyppejä ovat kertaluonteiset kulutusluotot sekä nimensä mukaisesti joustavammat joustoluotot.

   Myös yhdistelylainat ovat suosittu ratkaisu silloin, kun useat olemassa olevat lainat halutaan muuttaa yhdeksi isommaksi lainaksi: jos erilaisia vippejä, kulutusluottoja ja lainoja on jo kertynyt useampaan eri paikkaan, voi yhdistelylaina olla mitä parhain ratkaisu tilanteeseen.

   Vaikka lainatyyppien pääpiirteisiin on hyvä tutustua itsekin, myös rahoituslaitokset opastavat hakijaa omaan tilanteeseen sopivan lainatyypin valinnassa, eikä kaikkia lainatyyppejä edes tarjota kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin.

   Minkä rahalaitoksen puoleen laina-asioissa sitten kannattaa kääntyä? Mistä aloittaa lainan hakeminen? Perinteisesti lainanhakija on tarttunut puhelimeen tai mennyt konttoreille pyytämään lainatarjouksia. Nykyään tekniikka tekee kuitenkin lainan hakemisesta huomattavasti helpompaa ja voit saada lainaa netistä luotettavasti ja nopeasti.

   Netissä voi tutustua pankkien ja rahoituslaitosten omiin sivustoihin ja jättää niillä lainahakemuksia. Toinen vaihtoehto on hyödyntää lainavertailusivustoa, kuten Summarumia.


   Löydä edullisin laina netistä

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Laina netistä heti tilille – nopeammin kuin pankista

   Netissä toimivat sekä suurimmat pankit että pienemmät lainantarjoajat. Siksi turvallinen ja luotettava laina on yhtä lailla saatavilla verkossa kuin pankissa vieraillessa.

   Kerromme seuraavaksi, miten lainavertailu ja/tai lainojen kilpailutus netissä toimii, sekä miten se nopeuttaa lainanhakuprosessia pankissa käymiseen verrattuna.

   Jos olet tilanteessa, jossa tarvitset lainaa pikaisesti, lainanantajat netissä voivat tarjota vakuudetonta lainaa. Näin rahat voivat olla tililläsi nopeasti – toisinaan jopa saman vuorokauden sisällä. Jos harkitset tasaerälainan ottamista verkossa, voit valita kahden välillä:

   1. Verkossa toimivat lainanantajat
   2. Rahoituslaitokset ja niiden mahdolliset sivuliikkeet

   Kumpikaan näistä ei ole välttämättä parempi kuin toinen, mutta henkilökohtaisen lainan ottamiseen verkossa on joitain yleisiä etuja sekä myös haittoja. Näistä kerromme lisää sivun lopussa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa netistä pankkitunnuksilla

   Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa netistä luotettavasti ja nopeasti, sinulla tulee olla pankkitunnukset. Useimmilla sivustoilla ne ovat nimittäin joko ehdoton edellytys lainanhakuprosessin eri vaiheissa tai vähintäänkin niiden puuttuminen mutkistaa ja hidastaa asioita huomattavasti.

   Ennen lainanhakua netissä hoida siis tunnukset kuntoon! Pankkitunnukset tulevat tarpeeseen monissa vaiheissa. Ensinnäkin, jos tutustut pankkien ja rahoituslaitosten omiin sivustoihin ja päädyt tekemään lainahakemuksen niillä, se ei yleensä onnistu ilman pankkitunnuksia.

   Paikasta riippuen lainanantajat hyväksyvät minkä tahansa pankin myöntämät tunnukset, osa kuitenkin vain oman pankkinsa tunnukset. Myöskin vertailusivustoilla pankkitunnuksilla on tehtävänsä: tarvitset tunnuksia viimeistään siinä vaiheessa, kun olet hyväksymässä palvelun kautta saamaasi ja parhaaksi katsomaasi tarjousta.

   Osa pankeista ja rahoituslaitoksista haluaa nimikirjoitukset konttorilla tai vähintäänkin paperilla, mutta monin paikoin sopimus sinetöidään nimenomaan allekirjoittamalla se sähköisesti pankkitunnusten avulla.

   Jotta lainasta itsessään eikä sen hakuprosessista koituisi sinulle ongelmia, kannattaa toimia vastuullisesti. Tämä tarkoittaa toki oman talouden ja lainanmaksukyvyn kriittistä arvioimista, sekä lainasumman suhteuttamista, mutta myös yksinkertaisesti vastuullista toimintaa verkossa.

   Verkko ja pankkitunnukset tekevät elämästä ja lainan hakemisesta helppoa, nopeaa ja huoletontakin. Kun siis vierailet erilaisten rahoittajien ja vertailupalveluiden sivustoilla, ole tarkkana. Lainahakemusten yhteydessä pyydetään aina pankkitunnusten lisäksi enemmän tai vähemmän henkilötietoja, eikä kumpienkaan tule joutua vääriin käsiin.

   Tarkista siis aina sinua kiinnostavien rahalaitosten luottoluokitus, tietoturva sekä yrityksen kotimaa ennen kuin menet luovuttamaan niille pankkitunnuksiasi ja tietojasi tai varsinkaan allekirjoittamaan mitään.

   Lainahakemusten jakauma Summarumilla huhtikuussa 2022

   Lainojen jakauma ympyrädiagrammi Summarumin kautta haettiin huhtikuussa 2022 aktiivisesti erilaisia vakuudettomia lainoja, alla suosituimmat lainakategoriat.

   Kilpailuta lainat kätevästi tästä

   Netin kautta löydät edullisimman lainat

   Henkilökohtaisen lainan etsiminen verkossa voi helpottaa vaihtoehtojen vertailua. Kuten aiemmin mainitsimme, vaikka päättäisitkin hankkia lainan verkossa, lainan ei tarvitse olla peräisin vain netissä toimivalta lainanantajalta.

   Tämä ei tarkoita sitä, etteikö kyseessä olisi siitäkin huolimatta luotettava laina, mutta tarkkana täytyy tietysti aina olla.

   Kun kilpailutat ja/tai otat henkilökohtaista lainaa netistä, ota huomioon muun muassa seuraavat asiat:

   • Palkkiot
   • Korkotasot
   • Lainasummat
   • Kuukausimaksut
   • Lainanottajan vaatimukset
   • Lainanantajan ehdot

   Tämän jälkeen sinun kannattaa tehdä lista lainanantajista, jotka sopivat omiin edellytyksiisi sekä olosuhteisiisi. Ei ole myös yhtään pahasta tutustua lainanantajan profiiliin hieman tarkemmin.

   Voit esimerkiksi aloittaa tarkistamalla yrityksen tiedot, ja jatkaa tästä muiden käyttäjien kommentteihin yrityksen palveluista.


   Summarumin kautta tavoitat seuraavat pankit ja rahalaitokset

   Hae lainaa netistä heti tilille

   Erittäin usein – ja hyvin ymmärrettävästi – laina halutaan omalle tilille mahdollisimman nopeasti. Aiemmin se ei todellakaan ollut itsestäänselvyys.

   Lainaa mielivän oli esimerkiksi vaikeaa ja ennen kaikkea työlästä löytää tietoa lainoista, ja häntä rasittivat käynnit useassa eri paikassa tai vastaavasti, jos vertaileminen ja kilpailuttaminen ei innostanut, hakijan oli tartuttava ensimmäisen pankin tarjoukseen sen ehdoista huolimatta.

   Lisäksi jo lukkoon lyödyn lainasopimuksen järjestelyt veivät aiemmin aikaa. Nykyään asiat ovat onneksi toisin. Moni asia on rahalaitoksissa nopeutunut ja automatisoitunut kiitos tekniikan.

   Lisäksi hakijat voivat hakea lainaa netistä luotettavasti ja helposti, vaikkapa kotisohvalta käsin. Lainaa voi saada lähes heti netistä tilille, ja koko prosessin nopeus on maksimoitu.

   Tyypillinen tilanne lainaa hakevalle on esimerkiksi uuden auton etsintä. Hakija tietää, että lainaa ei kannata kysyä vain yhdestä paikasta, vaan se kannattaa kilpailuttaa. Niinpä lähipankkiin kävelemisen sijaan hakija voi mennä nettiin ja etsiä sieltä luotettavan lainavertailupalvelun sivuston.

   Sivustolla hakija löytää tietoa autolainasta ja ottaa haltuunsa kyseisen lainan erityispiirteet, termit ja käytänteet. Mikä tärkeintä, hakija voi jättää hakemuksen samalla sivustolla. Hakemuksen yhteydessä hakija täyttää joitakin tietoja, esimerkiksi omista henkilötiedoistaan, työstään, asumisestaan ja tietenkin haettavan lainan summasta ja lyhennysajasta.

   Kaikki on valmista muutamassa minuutissa. Sivusto lähettää lainahakemuksen hakijan puolesta jopa kymmenille eri pankeille ja rahoituslaitoksille, ja niiden tekemät tarjoukset saapuvat hakijalle yleensä vuorokauden sisällä.

   Jos hakija haluaa hyväksyä jonkin tarjouksista, hän pystyy useimmiten kirjoittamaan sopimuksen sähköisesti ja saamaan rahat tilille lähes välittömästi.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa netistä ilman vakuuksia – ilman takaajaa

   Monia kiinnostaa, voivatko he saada lainaa netistä luotettavasti ilman vakuuksia tai takaajaa. Vastaus on kyllä, mutta toki varauksella – tuleehan lainansaajan aina täyttää tietyt ehdot. Lisäksi vakuuksista ja takaajista puhuttaessa on hyvä tiedostaa hieman termistöä.

   Ensinnäkin on hyvä huomata, että laina ilman takaajaa ei tarkoita täysin samaa asiaa kuin vakuudeton laina.

   Molemmissa lainoissa on sama perusidea, mutta myös merkittävä ero: Kun lainalla on takaaja, tarkoitetaan tällä useimmiten ihmistä eli henkilötakausta ja joissain harvinaisemmissa tilanteissa valtiontakausta tai omatakausta. Vakuus on sen sijaan yleensä jonkinlainen reaalivakuus, esimerkiksi asunto tai metsäpalsta.

   Lisäksi on hyvä tietää, että tällaisista lainoista käytetään monia eri nimiä: vastaan voi tulla niin joustoluotto, kulutusluotto, käyttölaina kuin pikalainakin.

   Hyvä uutinen on se, että netistä on siis mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Tällaista lainaa haettaessa ajatuksena on se, että omaisuuttasi ei ole lainan panttina tai että olet yksin vastuussa lainan takaisinmaksusta.

   Jos tämä käy omaan talouteen, eikä sinulla ole vakuuksia tai henkilöitä, joita voisit tai haluaisit pyytää takaajiksi, kyseessä on harkinnan arvoinen vaihtoehto. Vakuudettomuus ja takaajien puute saattaa näkyä lainatarjouksissa korkeampien korkojen muodossa, mutta kilpailuttamalla voit saada hyviäkin tarjouksia.

   Lukuisat suomalaisten suosimat pankit sekä ulkomaiset rahoituslaitokset tarjoavat lainaa sekä vakuuksilla että ilman ja sekä takaajilla että ilman, mutta luonnollisesti hakijan täytyy täyttää takaisinmaksuehdot.

   On myös hyvä huomata, että pankit saattavat asettaa lainanhakijoita eri lähtöviivoille sen mukaan, onko kyseessä jo pankin oma asiakas vai uusi tuttavuus.

   Lainanhakuprosessi netissä

   Kun haet lainaa netistä, sinun kannattaa ensin kilpailuttaa lainat. Tämän jälkeen voit siirtyä haluamasi lainanantajan sivulle, ja tutustua vielä erilaisiin vaihtoehtoisiin lainoihin.

   Jokaisen tarjouksen vierestä löydät painikkeen, jonka kautta voit siirtyä viimeistelemään oman hakemuksesi. Tunnistautuminen onnistuu näppärästi joko verkkopankkitunnuksilla, tai esimerkiksi mobiilivarmenteella.

   Tunnistautuminen on tietysti ehdoton vaihe, jonka avulla lainanantaja voi pitää huolen siitä, että väärinkäyttötapauksilta vältyttäisiin.

   Tässä vielä prosessi askel askeleelta:

   1. Tutustu erilaisiin lainanantajiin
   2. Kilpailuta lainatarjoukset
   3. Kirjaa ylös kiinnostavien lainatarjousten tiedot
   4. Valitse olosuhteisiisi sopivin lainatarjous
   5. Viimeistele hakemus tunnistautumalla sivuille
   6. Lähetä lainanantajalle (alustava) hakemus

   Hae lainaa netistä helposti ja nopeasti

   Lainaa saa netistä luotettavasti, kun vain valitsee sivustot ja lainanantajat huolellisesti. Samoin lainaa voi saada tililleen erittäin nopeasti, ja halutessaan voi hakea myös lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Kenties parhaiten lainanhakua netissä kuvaava sana on kuitenkin vaivattomuus, sillä se leimaa koko lainanhakuprosessia ensiajatuksesta sopimuksen solmimiseen.

   Ensinnäkin netti helpottaa äärimmäisen paljon lainaa harkitsevan esitöitä. Netistä on hyvä opiskella eri termejä, lainatyyppejä ja vaihtoehtoja sekä tutustua eri pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Kaiken tämän voi tehdä silloin kun se itselle parhaiten sopii, eikä sovittuja tapaamisia tarvita.

   Toiseksi kilpailuttaminen on päivän sana. Uudet lainat kannattaa kilpailuttaa, mutta lisäksi myös vanhojen lainojen kilpailuttaminen voi johtaa parempiin korkoihin, kuluihin ja ehtoihin. On ymmärrettävää, että ennen tuttu lähipankki saattoi tuntua ainoalta mahdolliselta lainanantajalta eikä konttorista konttoriin kulkeminen kuulostanut hyvältä.

   Netti kuitenkin kokoaa kaikki pankit ja rahoituslaitokset saman katon alle, joten mitään syytä lainan kilpailuttamatta jättämiseen ei ole. Vaivatonta on myös itse hakemuksen tekeminen.

   Vaikka hakemusten täyttämiseen voi netissä parhaimmillaan kulua vain muutamia minuutteja, antaa netti toisaalta täyttäjälle myös rauhan edetä omassa tahdissaan ja harkiten. Kun hakemus on lopulta lähetetty ja tarjouksia on saapunut, on edessä kenties koko prosessin työläin hetki.

   Lainatarjouksiin kannattaa ehdottomasti tutustua huolella ja niitä keskenään kriittisesti vertaillen! Käytä siis muista vaiheista vapautunut aika ja vaivannäkö juuri tähän kohtaan lainanhakuprosessia, jotta olisit valintaasi varmasti tyytyväinen. Kun valinta on tehty, sujuvan ja nopean lainanhakuprosessin kruunaavat allekirjoitukset.

    

   Muista nämä asiat kun haet lainaa netistä

   Luotettava laina tarkoittaa sitä, että lainan tarjoaa luotettava lainanantaja. Kun vierailet erilaisilla sivustoilla, sinun kannattaa esimerkiksi seurata seuraavia asioita:

   • Luottoluokitus. Minkälainen luottoluokitus yrityksellä on?
   • Tietoturva. Käyttääkö yritys esimerkiksi salattua SSL-yhteyttä koko prosessin ajan, kun he käsittelevät tietojasi?
   • Yrityksen kotimaa. Onko yritys suomalaista alkuperää vai onko kyseessä ulkomaalainen yritys? Toinen ei välttämättä ole parempi kuin toinen, mutta kotimaisen yrityksen kanssa voi olla jatkossa helpompi hoitaa asioita.

   Lainaa netistä – risut

   Yrityksen tiedot. Lainanhaun aikana olet varmasti perehtynyt useisiin eri pankkeihin, luottoyhdistyksiin ja merkittäviin verkossa toimiviin lainanantajiin. Tästä huolimatta sinulla voi olla sellainen olo, ettet tunne riittävän hyvin verkossa toimivia lainanantajia.

   Tämä on yksi nettilainojen suurimmista ongelmista, ja onkin todellakin tervettä olla skeptinen aina, kun kyseessä on henkilökohtaisten tietojesi jakaminen netissä.

   Ennen kuin jätät hakemuksen lainanantajalle verkossa, sinun kannattaa lukea erilaisia arvosteluja verkossa, sekä tarkistaa myös luottotiedot joko kotimaiselta tai kansainväliseltä luottotietoyhtiöltä.

   Federal Trade Commission varoittaa myös mahdollisista laina- ja luottokorttihuijauksista, joten olethan aina tarkkana, ennen kuin maksat etukäteismaksuja tai muita vahvistusmaksuja.

   Neuvotteluvara. Vaikka verkossa toimivat lainanantajat voivat tarjota hyviä, kilpailukykyisiä hintoja, sinun kannattaa silti aina tarkistaa ensin, tarjoaako pankkisi vastaavia lainoja.Sinulla on aina enemmän neuvotteluvaraa, jos sinulla on olemassa esimerkiksi säästötili tai muuten suuri saldo lainanantajan kanssa.

   Lainaa netistä luottokelpoisuudesta huolimatta.Vaikka luottosi ei ole suuri, saatat silti saada hyväksynnän henkilökohtaiselle lainalle. Jotkut lainanantajat ovat erikoistuneet jopa lainan antamiseen sellaisille lainanottajille, joilla ei ole positiivista luottohistoriaa. He saattavat esimerkiksi pystyä tarjoamaan suhteellisen hyviä korkoja.

    

   Lainaa netistä – ruusut

   Kätevyys. Kun haet lainaa netistä, sen ehkä suurin etu on nimenomaan verkkohakemusten mukavuus. Sekä verkossa että sivuliikkeenä toimivat lainanantajat antavat sinulle mahdollisuuden aloittaa lainahakemus verkossa ja vahvistamaan tarjous siinä samassa.

   Jotkut lainanantajat tosin vaativat edelleen allekirjoitusta vahvistuksena onnistuneesta lainanhausta. Kuitenkin vain verkossa toimivien lainanantajien kanssa voit olla varma, että koko lainanhakuprosessi tapahtuu verkossa.

   Mahdollisuus verrata lainoja. Lainanantajien ja lainatarjousten vertaaminen ennen lainan vastaanottamista voi auttaa sinua saamaan parhaat tarjoukset ja lainaehdot tarpeisiisi.

   Jos haluat vertailla lainoja, etsi palvelu tai verkkosivusto, jonka avulla voit erilaisilla ehdoilla hakea ja vertailla nopeasti eri vaihtoehtoja. Näin voit löytää parhaat lainanantajat ja lainavaihtoehdot taloudellisen tilanteen ja halutun lainasumman perusteella.

   Nopea haku- sekä rahoitusprosessi. Koko lainanhakuprosessi voi olla paljon nopeampaa, jos otat henkilökohtaista lainaa verkossa. Hakemus-, vahvistus- ja hyväksymisprosessi voidaan suorittaa mukavasti kotona, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi erilaisten asiakirjojen allekirjoittamiseen.

   Joissain tilanteissa voit jopa saada varat talletettuna tilillesi saman vuorokauden tai seuraavan vuorokauden kuluessa.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa netistä kokemuksia

   Yhä useammilla lainanhakijoilla on kertynyt erinomaisia kokemuksia nimenomaan lainan hakemisesta netissä. Netistä on otettu hyvällä menestyksellä niin pieniä kulutusluottoja kuin suuria asuntolainojakin, ja moni rahoituslaitos on saanut netin ansiosta tyytyväisiä asiakkaita.

   Moni on tyytyväinen koko lainanhakuprosessiin, sen luotettavuuteen, nopeuteen ja yleiseen sujuvuuteen. Lisäksi netin tuomat tietyt helpotukset ansaitsevat erityiskiitosta

   Monet kiittelevät ylipäänsä sitä, miten paljon netti on helpottanut tiedon hakua lainoihin liittyen. Enää ei olla pelkästään pankin virkailijoiden varassa, vaan esimerkiksi lainatarjouksia voi vertailla varsin pätevästi itsekin, kun netti auttaa termistön ja käsitteiden kanssa. Suurinta kiitosta saa kuitenkin se, miten paljon netti helpottaa hakemusten jättämistä ja kilpailuttamista.

   Samoin moni on mieltynyt käyttämäään lainavertailusivustoja, sillä niiden kautta voi tavoittaa vain yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä eri lainanantajia. Kun lainahakemuksen jättämisestä netissä on tehty helppoa ja nopeaa sekä ilmaista ja hakemusvaiheessa sitoumuksista vapaata, moni kokee rentoutuneensa ennen jopa pelottavaksi ja monimutkaiseksi koetun prosessin kanssa.

   Myöskään kilpailuttaminen ei ole enää vaivalloinen vaihe, joka huvittaisi jättää välistä tai jonka välistä jättämisestä tarvitsisi kokea huonoa omaatuntoa.

   Tästäkin moni kiittää nimenomaan lainavertailupalveluita ja niiden selkeitä sivustoja. Kun lainatarjouksia käydään läpi ja hyväksytään, netti auttaa esimerkiksi sähköisissä allekirjoituksissa ja liitteiden lähettämisessä.

   Myös sopimuksen teon jälkeen kaikkea lainaan liittyvää on helppoa hallinnoida ja tarkastella pankkien ja muiden rahoituslaitosten sähköisten palveluiden avulla.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa netistä sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainalaskurilla lasket lainakustannukset netissä

   Henkilökohtaisia lainoja on siis helppo ainakin selailla, jos ei ottaa suoraan netissä. Lainanantajat voivat tarjota alhaisia korkoja, vaikka kyseessä ei olisikaan mikään kovin tunnettu rahoituslaitos. Lainatarjouksien vertailu onnistuu myös kätevästi ja nopeasti verkossa.

   Olemme luoneet kätevän tavan vertailla lainoja lainalaskurimme avulla. Voit sen kautta selvittää, minkä kokoiseen lainaan sinulla on varaa, tai minkä kokoisissa erissä tarvitsemasi lainasumma tulisi maksaa takaisin

   Usein kysyttyä

   Voinko hakea lainaa netistä?
   Voit, ja useissa tapauksissa se on jopa suositeltavaa. Lainojen kilpailutus kannattaa erityisesti aloittaa netissä, ja halutessasi voit vahvistaa hakemuksen pankissa. Verkossa toimivat lainanantajat ovat kuitenkin tehneet haun helpoksi suoraan nettilomakkeiden kautta.
   Kuinka voin hakea lainaa netistä?
   Voit aloittaa lainan kilpailuttamisen tutustumalla erilaisiin lainanantajiin ja niiden lainaehtoihin. Kun olet löytänyt itsellesi muutaman sopivan lainan, voit vertailla vielä kerran niiden ehtoja. Lainanantajasta riippuen voit sitten vahvistaa hakemuksesi joko verkkopankkitunnuksilla tai muulla tavalla.
   Mitä turvallisuusasioita minun kannattaa pitää mielessäni?
   Kun asioit verkossa ja kyse on raha-asioista, sinun kannattaa olla aina erittäin tarkkana tietojesi suhteen. Luotettavimmat lainanantajat tarjoavat korkeimmat luottoluokitukset sekä päivitetyt tietoturvaohjelmistot.
   Onko lainanhaku netissä nopeampaa kuin se, että vierailisi pankissa?
   Usein on. Vaikka suunnittelisitkin hakevasi lainaa pankista, sinun kannattaa aloittaa lainojen kilpailutus netissä. Tämän jälkeen lainanhaku netissä on nopeampaa kuin se, että kävisit pankissa. Pankissa käymisessä on kuitenkin se etu, että sinulla on enemmän neuvotteluvaraa.
   Kuka voi hakea lainaa netistä?
   Lainaa voi hakea pääasiassa 20-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Hakijalla ei saa olla myöskään maksuhäiriömerkintöjä.
   Voiko lainan peruuttaa?
   Voi. Kuluttajalla on mahdollisuus peruuttaa lainansa Suomen kuluttajasuojalain mukaan 14 vuorokauden ajan lainasopimuksen tekemisestä.
   Miksi hakea edullista lainaa netistä juuri Summarumin kautta?
   Summarum on erinomainen vaihtoehto, kun haluat hakea lainaa netin kautta nopeasti ja turvallisesti ja mahdollisimman edullisesti. Summarum on kotimainen ja puolueeton talouden vertailu- ja suunnittelupalvelu, jonka arvoja ovat läpinäkyvyys, rehellisyys ja turvallisuus. Kun jätät lainahakemuksen juuri Summarumin sivustolla, sinun ei siis tarvitse huolehtia pankkitunnustesi tai henkilötietojesi turvallisuudesta. Hakemukset sivustolla ovat ilmaisia, eivätkä ne sido hakijaa lähetysvaiheessa mihinkään. Nettisivustomme kautta saat kilpailutettua helposti niin uudet kuin vanhat lainat ja tarvittaessa kartoitettua myös lainojen yhdistämisen mahdollisuuden.