Yrityslainaa kuntosaliyrittäjälle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
5 000 - 3 000 0001kk - 60kkSiirryArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
1 000 - 250 0001kk - 24kkSiirryArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 20 0001kk - 36kkSiirryArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 100 0003kk - 18kkSiirryArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
1 000 - 350 0001kk - 36kkSiirryArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa kuntosaliyrittäjälle

Onko kuntosalin laitteiden päivitys ajankohtaista tai kuntolaite rikkoutunut ja tilalle tarvitaan uusi? Kenties kuntosali tarvitsee pientä päivitystä tai liiketoiminta edellyttää uuden työntekijän palkkaamista.

Yrityslaina ilman vakuuksia voisi olla soveltuva vaihtoehto, äkilliseenkin lainan tarpeeseen, mutta yrityslaina kannattaisi vertailla. Yrityslainojen vertaileman voi tuntua haastavalta ja pitkältä prosessilta, mutta me olemme tehneet sen helpoksi. Vertaile sivustollamme yrityslainavertailutaulukon avulla yrityksellesi sopivin laina muutamissa minuuteissa.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Yrityslainaa kuntosalin tarpeisiin ilman vakuuksia

Vakuudeton yrityslaina on hyvävaihtoehto silloin, kun rahoitusta tarvitaan pikaisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yrityslainan hakeminen ilman vakuuksia on palvelumme kautta helppoa ja turvallista. Vertaile yrityksellesi sopivin lainavaihtoehto ja täytä helposti täytettävä yrityslainahakemus. Lainapäätöksen yrityksesi saa jopa seuraavan tunnin aikana ja rahat ovat viimeistään parin pankkipäivän kuluttua yrityksen käytettävissä lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen.

Vakuudettomien yrityslainojen vertailu kannattaa

Kun yrityksesi tarvitsee yrityslainaa ilman vakuuksia, kannattaa hyödyntää sivustollamme olevaa lainavertailutaulukkoa. Vertailemalla yrityslainoja saattaa yrityksesi säästää jopa tuhansia euroja. Yrityslainan korko ei yksistään kerro mitään yrityslainan edullisuudesta, korkoon lisätään yrityskohtainen marginaali, lainan avausmaksu, kuukausittainen lainanhoitomaksu sekä muita kustannuksia. Kaikki kustannukset yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, jota kannattaa vertailla eri lainantarjoajien kesken.

Hae yrityslainaa kuntosalialan yritykselle

Vertaile yrityksellesi sopivin ja edullisin lainavaihtoehto, täytä nopea ja helppo lainahakemus sivustollamme, yrityksesi saa lainapäätöksen pikaisesti ja rahat yritys saa heti käyttöönsä.

Hakemuksen voi täyttää mihin vuorokauden aikaan tahansa tai minä viikonpäivänä tahansa, silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Sen tekeminen ei sido sinua eikä yritystäsi lainanottamiseen. Jos jostain syystä yrityksesi ei haluakaan lainaa, peruuntuu lainahakemus automaattisesti ja kuluttomasti. Palvelumme käyttö on yrityksellesi täysin riskitöntä sekä maksutonta.

Rahat heti kuntosaliyrityksen tilille

Tutustu huolellisesti yrityksesi saamaan lainatarjoukseen ja siinä mainittuihin lainakustannuksiin sekä muihin lainaehtoihin. Jos yrityksesi saama lainatarjous vastaa yrityksesi tarpeita, hyväksy lainatarjous.

Lainanmyöntäjä siirtää rahat heti yrityksen tilille. Jos yritys käyttää samaa pankkia, kuin lainanmyöntäjä, näkyvät rahat heti yrityksen tilillä. Kuitenkin viimeistään kahdessa arkipäivässä. Yritys saa nopeasti rahat käyttöönsä tarpeittensa mukaisesti.

Kuntosalialan yrityksen rahoitus

Toisinaan yrityksellä toimialasta riippumatta on tilanteita, jolloin rahoitusta tarvitaan nopealla aikataululla. Tällöin vakuudeton yrityslaina on hyvä vaihtoehto, koska rahat yritys saa nopeasti käyttöönsä eikä pitkiä pankkineuvotteluita tarvita. Lisäksi yrityksen ei tarvitse miettiä lainalle sopivaa reaalivakuutta.

Nopean saatavuuden vuoksi yrityslaina ilman vakuuksia soveltuu erinomaisesti yllättäviin tilanteisiin, joihin ei ole pystytty valmistautumaan etukäteen. Kuten esimerkiksi yllättävä laiterikko tai muu vastaava tilanne. Vakuudeton yrityslaina voi myös tukea vakuudellista lainaa, silloin yrityslaina ilman vakuuksia maksetaan takaisin nopeammassa aikataulussa kuin vakuudellinen yrityslaina.

Yleisimmät rahoitustarpeet kuntosalialan yrityksellä

Yleisimpiä rahoitustarpeita kuntosalialan yrityksillä ovat muun muassa:

 • Kuntosalin laitteiden päivittäminen tai rikkoutuneen laitteen korvaaminen uudella.
 • Toimitilan päivitys tai uusiin tiloihin siirtyminen.
 • Liiketoiminnan kasvaminen tai uuden henkilöstön palkkaaminen.
 • Tilapäisen kassavajeen paikkaaminen
 • Käsirahan osuuden rahoittaminen suuremmissa lainoissa.

Jokaisella yrityksellä on kuitenkin oma rahoitustarpeensa, mikä voi poiketa hyvinkin yleisimmistä rahoitustarpeista. Yrityksen on tärkeintä tiedostaa yrityslainaa hakiessaan, että haettava laina asettuu yrityksen taloudelliseen tilanteeseen sopivasti. Kannattamattoman liiketoiminnan elvyttämiseen ei lainaa yritykselle kannata hakea.

Vakuudettoman yrityslainan hyvät ja huonot puolet

Jokaisessa yrityslainassa on omat hyvät ja huonot puolensa, niin yrityslainassa ilman vakuuksiakin.

Hyvät puolet

 1. Nopea ja helppo lainanhakuprosessi.
 2. Pankkineuvotteluja ei tarvita.
 3. Yritys ei tarvitse lainalle reaalivakuuksia.
 4. Laina maksetaan nopeasti yrityksen tilille.

Huonot puolet

 1. Yrityslaina ilman vakuuksia voi olla hieman kalliimpi kuin vakuudellinen laina.
 2. Tyypillisesti lainasumma on alhaisempi kuin vakuudellisessa lainassa.
 3. Vakuudettoman yrityslainan kustannukset ovat yleensä hieman korkeammat kuin vakuudellisessa lainassa.
 4. Korkeammat kustannukset johtuvat siitä, että lainanmyöntäjä ottaa tietoisen riskin myöntäessään yrityslainaa ilman vakuuksia.

Yrityslainakustannukset

Lainakustannukset yrityslainoissa määrittyvät yrityskohtaisesti. Yrityslainankorkoon lisätään marginaali, joka määritellään yrityksen luottokelpoisuuden mukaan. Marginaaliin vaikuttaa luottokelpoisuuden lisäksi yrityksen taloudellinen tilanne ja kassavirta, tarvittavan lainan määrä ja takaisinmaksuaika sekä lainankäyttötarkoitus.

Nimelliskoron lisäksi lainalle tulee myös muita kustannuksia. Esimerkiksi lainan järjestelypalkkio, kuukausittainen lainanhoitomaksu tai muita kustannuksia. Kaikki yrityslainakustannukset yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron, jota kannattaa vertailla eri lainantarjoajilta sillä se voi vaihdella yllättävänkin paljon.

Vakuudellinen yrityslaina

Jos yrityksellä on suurempia rahoitustarpeita ja mahdollisuus antaa yrityslainalle reaalivakuus, voi vakuudellinen yrityslaina soveltua sen tarpeisiin. Reaalivakuudella tarkoitetaan kiinteää omaisuutta, kuten kiinteistöä, tonttia tai muuta vastaavaa.

Vakuudellisen yrityslainan hakeminen on huomattavasti pitempi prosessi, kuin vakuudettoman yrityslainan hakeminen. Sen saamiseksi tarvitaan pankkineuvottelut sekä vakuus.

Usein vakuudellisen lainan lainakustannukset ovat alhaisemmat kuin vakuudettomissa lainoissa, sillä lainanmyöntäjää turvaa reaalivakuus. Jos yritys ajautuu syystä tai toisesta maksuvaikeuksiin, eikä saa yrityslainaansa maksettua takaisin, saa pankki silloin vakuuden itselleen. On hyvä myös muistaa, että vakuudellisissa lainoissa laina-aika on yleensä huomattavasti pitempi kuin vakuudettomissa lainoissa, joten lainakustannuksia kertyy myös pitemmältä aikajaksolta.

Yrityslainaa kuntosaliyrittäjälle | Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kokosimme alle vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin vakuudettoman yrityslainan hakemisesta palvelumme kautta.

Millainen yritys voi hakea vakuudetonta yrityslainaa?
Yrityslainaa ilman vakuuksia voi hakea Suomessa sijaitseva, kaupparekisteriin perustettu yritys, joka on luottokelpoinen ja jonka päätösvastuussa olevat henkilöt asuvat Suomessa.
Miten voin hakea yritykselleni lainaa?
Yrityslainaa ilman vakuuksia voit hakea sivustollamme nopean ja helposti täytettävällä yrityslainahakemuksella. Hakemuksen voi tehdä mihin tahansa vuorokauden aikaan tai minä tahansa viikonpäivänä, silloin kun se itsellesi parhaiten sopii.
Onko lainahakemuksen lähettäminen sitovaa?
Yrityslainahakemuksen täyttäminen ei ole sitovaa. Jos yrityksen saama lainatarjous ei vastaa yrityksen tarpeita, hakemus peruuntuu automaattisesti ja kuluttomasti.
Miten yrityslainan kustannukset määrittyvät?
Yrityslainan kustannukset määrittyvät yrityskohtaisesti, yrityksen luottokelpoisuuden perusteella. Yrityslainakustannuksiin vaikuttavat myös olennaisesti yrityksen maksuvalmius, taloudellinen tilanne, haettavan lainan määrä, yrityslainan käyttötarkoitus sekä sen takaisinmaksuaika.
Kuinka nopeasti yritykseni saa rahat käyttöönsä?
Lainanmyöntäjä siirtää rahat heti yrityksen tilille lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Pankista riippuen, rahat näkyvät joko heti yrityksen tilillä tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa.
Miksi hakea yrityslainaa Summarumin kautta?
Summarum on suomalainen vertailupalvelu, joka tekee yhteistyötä luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa. Hakeminen kauttamme on ilmaista, täysin riskitöntä ja turvallista.
Millainen on vakuudeton yrityslaina Summarumin kautta?
Yrityslainan hakeminen Summarumin kautta on tehty helpoksi, nopeaksi ja turvalliseksi. Summarum on suomalainen vertailupalvelu, jonka kanssa yhteistyössä toimii yli 30 pankkia ja rahoituslaitosta. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat erittäin luotettavia ja turvallisia toimijoita.