Mikä Summarum?

Summarum on kotimainen, luotettava ja puolueeton talouden vertailu- ja suunnittelupalvelu.

Summarumin tarkoitus?

Tavoitteemme on palvella yksilöiden ja yritysten talouden suunnittelua tarjoamalla jokaiselle:

 • mahdollisuuden kilpailuttaa erilaisia kuukausilaskutuksellisia tuotteita, oli kyse sitten, asuntolainasta, kulutusluotosta, sähkösopimuksesta, sijoittamisesta tai luottokortista – ja tarjota näin mahdollisuuden edullisimman tai ehdoiltaan parhaimman tuotteen löytämiseen.
 • monipuolisia ja selkeitä oppaita.
 • helppokäyttöisiä ja luotettavia laskureita, joita käyttämällä jokainen välttyy haastavien laskukaavojen pohtimiselta.

Summarumin arvot

 • Läpinäkyvyys
  Summarum tähtää kaikessa toiminnassaan ja viestinnässään läpinäkyvyyteen – kuitenkin aina asiakkaidensa, työntekijöidensä ja yhteistyökumppaneidensa yksityisyyttä ja tietosuojaa kunnioittaen.
 • Rehellisyys
  Talousasioiden ymmärtäminen pintapuolisesti on suhteellisen helppoa, mutta esimerkiksi lainan koron laskemisen ymmärtäminen voi olla jo suhteellisen haastavaa. Haluamme haastavista aiheista huolimatta pyrkiä viestimään taloudesta selkeästi, miellyttävästi ja ymmärrettävästi – ja välittää näin kuluttajille ja yrittäjille faktoihin perustuvan ja rehellisen kuvan taloudesta ja palveluistamme.
 • Turvallisuus
  Summarumin yksi tärkeimmistä tehtävistä on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista tietoturvallisuutta niin erilaisia hakemuksia täytettäessä kuin lähetettäessä kuin myös muita palveluita käytettäessä.

Mihin Summarumin liiketoiminta perustuu?

Kaikki palvelumme ovat kuluttajille ja yrittäjille maksuttomia, sillä saamme korvauksen yhteistyökumppaneiltamme, kun hakija valitsee sen itselleen parhaiten sopivan kuukausilaskutuksellisen tuotteen.

Laina-tuotteisiin liittyen Summarum ei ole lainanvälittäjä vaan markkinoi luottolaitosten tuotteita yhteistyökumppaneidensa luvalla. Kaikki hakemukset kilpailuttaa ja lainat välittää jokin Summarumin yhteistyökumppaneista.

Summarum työllistää

Palvelussamme työskentelee tällä hetkellä seitsemän monitaitoista alansa ammattilaista, joiden tavoitteena on yhä muuttuvassa maailmassa rakentaa sellaisia talouden hallintaan ja suunnitteluun liittyviä työkaluja, joista on hyötyä ihan jokaiselle.

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme tai haluatko antaa meille palautetta?

Asiakaspalvelumme palvelee sähköpostitse ma-pe klo 10–17 osoitteessa [email protected]

Summarum.Partners »

Summarum Logo