Yrityslainaa siivousyritykselle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
2 000 - 3 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
5 000 - 2 000 000 €1 kk - 60 kkHae lainaaArrow
CapitalBox yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat CapitalBoxilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.
1 000 - 350 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.
1 000 - 350 000 €6 kk - 36 kkHae lainaaArrow
CrediNord tarjoaa yrityslainaa ja limiittiluottoa suomalaisille pk-yrityksille 1.000 – 350.000 €. Yrityslainan saamisen ei pitäisi olla vaikeaa ja monimutkaista. Siksi CrediNord kehitti helpon ja nopean tavan saada yrityslainaa: Pyydä maksuton lainatarjous ja saat vastauksen normaalisti jo tunnissa arkisin klo 9-17.
1 000 - 300 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Siltaraha Yrityslaina on vaivaton ratkaisu yrityksen akuuttiin rahantarpeeseen.
1 000 - 250 000 €1 kk - 24 kkHae lainaaArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 200 000 €1 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Qred yrityslaina tarjoaa 1.000 – 200.000 € yrityslainaa suomalaisille pienyrittäjille.
1 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
3 000 - 100 000 €3 kk - 18 kkHae lainaaArrow
Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100 000€ tarpeen mukaan 1–18 kuukauden maksuajalla. Lainapalvelu sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa.
1 000 - 20 000 €1 kk - 36 kkHae lainaaArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 10 000 €1 kk - 12 kkHae lainaaArrow
Broadenin lainapalvelu on kehitetty suomalaisille yrittäjille. Palvelemme kaikkia yrityksiä - myös niitä kaikkein pienimpiä. Riittää, että yritykselläsi on y-tunnus. Yrityslainaa voi hakea 1000 eurosta jopa 10 000 euroon asti. Et tarvitse hakemukseen yhtään liitettä, ja selviät hakemuksen täyttämisestä hetkessä, kun sinulla on verkkopankkitunnukset turvallista tunnistautumista varten.
2 000 - 10 000 €6 kk - 24 kkHae lainaaArrow
FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen luottoyhtiö, joka tarjoaa 2.000-10.000 euron luottoja 6-24 kuukauden maksuajalla suomalaisille yhtiöille. Luottoja myönnetään kaikille yritysmuodoille. Lainaa myönnetään myös täysin uusille yhtiöille. Edellytyksenä on, että yhtiö on rekisteröity kaupparekisteriin

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa siivousyritykselle

Siivousyrityksille yrityslaina voi tulla tarpeen esimerkiksi kysynnän kasvaessa tai toiminnan laajentuessa. Kun uutta henkilökuntaa pitäisi saada palkattua tai laitteistoa uusittua, nopea yrityslaina ilman vakuuksia on tarpeen. Siiovusalan yritys tarvitsee myös autoa liikkuessaan kohteesta toiseen ja mikä tahansa ajoneuvo ei välttämättä vastaa yrityksen tarpeita, jolloin sopivan auton hankintaan voidaan tarvita yrityslainaa.

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Siivousyritykselle yrityslainaa

Erilaisia luotonantajia on rahoitusmarkkinoilla runsaasti tarjolla ja näiden välillä on kova kilpailu laina-asiakkaista. Tämän vuoksi yirtyslainojen korkotaso on alhainen, mutta niissä on silti merkittäviä eroja. Eri luotonantajien lainojen vertailu ja kilpialuttaminen voikin tuoda tuntuvia säästöjä yrityksen investointeihin tarvittavissa lainojen kustannuksissa ja siihen kannattaa käyttää hetki aikaa.

Summarum on laatinut yrityslainoista selkeän taulukon, josta nopeasti näkee millaisia lainoja markkinoilla on tarjolla. Vaikka taulukko ei pysty kattamaan kaikkia mahdollisia tilanteita, toimii se silti hyvin suuntaa antavana työkaluna, kun siivousalan yritys suunnittelee yrityksensä investointeitien rahoitusta yrityslainalla. Henkilökohtainen lainatarjous voi poiketa hieman taulukossa esitetyistä yrityslainoista, mutta poikkeama on usein varsin pieni.

Hae yrityslainaa siivousalan yritykselle

Koko laina-ajan laina kasvaa korkoa, jolloin takaisin maksettava rahasumma voi olla huomattavasti suurempi kuin alun perin lainattu. Että näiden kahden summan välinen erotus olisi mahdollisimman pieni ja siten yrityslaina siivousyritykselle mahdollisimman edullinen, kannattaa yrityslainoja vertailla ennen yrityslainan ottamista. Vertailun pohjalta voi valita muutaman itselleen parhaimmalta tuntuvan luotonantajan, jolta pyytää suoraan henkilökohtaiset lainatarjoukset, ja silloin lainat saa kilpailutettua helposti ja yksinkertaisesti.

Kilpailutus voi olla työläs prosessi, jos lainatarjouksia tulee paljon, mutta se on hyvä keino säästää yrityksen lainakustannuksissa. Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa huomioida korkojen lisäksi monta asiaa. Näitä ovat esimerkiksi lainan kustannukset, maksusuunnitelman joustavuus ja vapaaehtoiset maksuturvat. Näissä on merkittäviä eroja eri luotonantajien välillä ja huolellisella vertailulla ja hallitulla kilpailutuksella voi säästää merkittävästi.

Eri lainojen vertailu voi olla työlästä, Summarum tarjoaa tähän lainavertailutaulukon, josta näet helposti eri yrityslainojen kustannukset. Taulukon pohjalta saa selkeän käsityksen rahoitusmarkkinoiden korkotasosta ja se selkiyttää henkilökohtaisten lainatarjousten vertailua, kun tietää millaisia lainatarjouksia odottaa.

Siivousalan investointeihin yrityslainaa

Yrityslaina on helppo ja selkeä tapa saada rahoitusta. Lainan ottaminen mahdollistaa sen, ettei yrityksestä tarvitse myydä osuutta sijoittajalle, vaan yrittäjä saa pitää yrityksen itsellään. Vaikka laina tarvitsee maksaa takaisin, ei siitä aiheutuvat kulut ole kohtuuttomia.

Yrityslainojen kustannukset siivousalan yritykselle vaihtelevat useasta tekijästä riippuen. Kuluihin vaikuttavat niin siivousyritys, jolle lainaa haetaan, kuin myös rahoituslaitos, joka yrityslainan myöntää. Eri luotonantajien välillä saattaa olla suuria vaihteluita siinä millaisia kustannuksia lainasta aiheutuu. Yleisesti voidaan ajatella, että pankkien myöntämät lainat ovat muiden rahoituslaitosten myöntämiä lainoja edullisempia, mutta näin ei aina ole.

Yrityslainaa siivousalan yritykselle ilman vakuuksia

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, kun hakemuksen voi täyttää netissä. Monet luotonantajat tarjoavat yrityslainaa jopa ilman vakuuksia, mutta olennaista on ensin vertailla lainoja. Tämän jälkeen lainat kannattaa kilpailuttaa, että löytyy oman yrityksen investointeja vastaava edullisin laina.

Kilpailutukseen voi käyttää yrityslainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita kilpailutussivustoja, mutta näitä palveluja voivat käyttää jopa kymmenet luotonantajat. Silloin myös lainatarjouksia voi tulla kymmeniä ja niiden vertailu voi olla hyvin työlästä.

Summarumin lainataulukosta saa selkeän kuvan markkinoilla tarjolla olevista yrityslainoista ja niiden kustannuksista. Siivousalan yrittäjän kannattaakin valita taulukosta muutama sopivalta tuntuva vaihtoehto ja pyytää laina tarjoukset suoraan näitä vastaavilta luotonantajilta. Silloin lainojen kilpailutus käy hallitusti ja henkilökohtaisista lainatarjouksista saa selkeän kuvan.

Hae yrityslainaa siivousalan yritykselle heti tilille

Kun siivousalan yrityksesi tarvitsee rahoitusta investointeihin, sujuva lainanhakuprosessi on tärkeässä asemassa. Tarvitsitpa rahaa yllättävistä kuluista selviämiseen tai harkittuihin investointeihin, rahoituksen hakemiseen ei kannata käyttää liikaa aikaa.

Summarumin yrityslainojen hakuprosessissa on kolme vaihetta. Ensin voit helposti vertailla eri lainoja lainanhakutaulukosta ja valita itsellesi parhaimmalta vaikuttavan luotonantajan, jolta pyytää henkilökohtainen lainatarjous. Lainatarjous saat täyttämällä lainahakemuksen. Lainatarjouksia voi odottaa saapuvaksi omaan sähköpostiin muutamassa tunnissa, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Seuraavaksi vertaile lainoja rauhassa ja valitse itsellesi parhaiten sopiva laina. Lainatarjousten vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, lainan todellisiin kustannuksiin ja yrityslainan muihin ehtoihin ja niiden joustavuuteen.

Hyväksy tai hylkää saamasi henkilökohtainen lainatarjous

Kun sopiva lainatarjous on löytynyt, hyväksyt sen helposti ja nopeasti luotonantajan ohjeiden mukaisesti. Luotonantaja vielä omalta osaltaan hyväksyy myös tarjouksen ja siirtää tämän jälkeen lainan maksuun. Voit nostaa lainan yrityksen käyttöön saman tien. Nopeimmillaan yrityksesi voi saada koko prosessin hoidettua yhdessä päivässä. Varmempi on varata yrityslainan hakuun pari päivää, että ehdit rauhassa vertailla saamiasi henkilökohtaisia lainatarjouksia ja valita niistä parhaan.

Jos mikään saamistasi lainatarjouksista ei vastaa odotuksiasi tai ole sopiva siivousalan yrityksesi tarpeisiin, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Lainatarjous on voimassa määräajan ja se umpeutuu automaattisesti sen jälkeen. Lainojen kilpailuttaminen on aina maksutonta yrittäjälle eikä velvoita nostamaan lainaa.

Pankkilainojen haasteet

Aiemmin yrityslainoja sai haettua vai perinteisistä pankeista. Lainan hakeminen oli työlästä ja vaati hakijalta paljon aikaa ja vaivaa. Nykyään yritykset voivat kääntyä täysin sähköisesti toimivien yksityisten luotonantajien puoleen ja saada yrityslainaa yritykselle nopeasti, mutkattomasti ja usein jopa joustavammilla lainaehdoilla.

Kun yrityslainaa haetaan pankista, voi lainahakemuksen käsittely kestää merkittävästi kauemmin. Pankeilla on myös tiukat vaatimukset lainanhakijoille ja lainan ehdot voivat olla yrityksen tarpeisiin nähden kankeat.

Sen sijaan yksityiset luotonantajat voivat tarjota yksinkertaisemma hakuprosessin lisäksi yrityslainaa helpommin ja joustavammilla lainaehdoilla. Lainaehdoissa kannattaa kiinnittää huomiota etenkin mkasusuunnitelman muutoksiin liittyviin ehtoihin.

Siivouslalan yrityksen rahoitus ja yleisimmät rahoitustarpeet

Siiovusalalla kilpailu on kovaa eri yritysten kesken. Yrityksen kotisivut ja huolellisesti suunniteltu markkinointi auttavat siivousalan yritystä erottumaan joukosta. Näkyvyyden lisääminen auttaa asiakashankinnassa ja parantaa yrityksen tunnettavuutta.

Kun työ on usein liikkuvaa, täytyy yrityksen liikkuminen suunnitella huolella. Siirtyvätkö työntekijät omilla autoillaan työkeikalta toiselle vai järjestetäänkö kuljetus yrityksen puolesta? Autojen ylläpitoon liittyy useita suurempia kuluja, kuten esimerkiksi vakuutukset, huoltotyöt ja verot.

Työntekijöiden ammattitaito on niin ikään ratkaisevassa roolissa ja joskus työntekijät tarvitsevat lisäkoulutusta. Siivousalalla työskentelevien on tärkeä osata työskennellä turvallisesti ja tietää erilaisten kemikaalien vaaroista. Siivousvälineiden ja muiden yrityksen tarvitsemien laitteiden tulee olla toimivat ja riittävät työtehtävistä suoriutumiseen. Siivousalan yritykset tarvitset ainakin yhden tietokoneen ja puhelimen liittymineen ja nettiyhteyksineen.

Huolellisesti suunniteltu ja tarkkaan kilpailutettu yrityslaina voi auttaa siivousyritystä laajentamaan liiketoimintaa ja sitä kautta parantaa yrityksen toimintamahdollisuuksia. Nopeasti saatava pääoma voi tuoda apua moneen erilaiseen tilanteeseen. Yrityslainalla voidaan hakea helpotusta niin juokseviin kuluihinkin kuin myös uusiin investointeihin.

Kasvata näkyvyyttä

Näkyvyys on yritykselle kuin yritykselle elintärkeää nykymaailmassa. Siivousyritys voi lisätä näkyvyyttään esimerkiksi kotisivujaan kehittämällä ja markkinoinnilla. Hyvän työn jäljen jättäminenvaikuttaa asiakastyytyväisyyteen ja tuo yritykselle suosittelijoita. Näkyvyyden lisääminen on tärkeää aloittavalla yrityksellä ja myös yrityksen liiketoiminnan kasvattamisessa.

Hakukoneoptimoinnilla voidaan myös parantaa näkyvyyttä verkossa. Sosiaalisen median kanavissa läsnäolo lisää osaltaan yrityksen tunnettavutta. Kaikkeen tähän kuitenkin tarvitaan osaava tekijä, ja yleensä apu löytyy yrityksen ulkopuolelta. Markkinointiin erikoistuneet yritykset ja alan freelancerit tarjoavat palveluja, jotka auttavat yrityksiä näkyvyyden kasvattamisessa.

Näiden yritysten kustannuksissa on merkittäviä eroja. Sähköisissä kanavissa mainontakin maksaa omalta osaltaan, ja maksetulla mainonnalla saadaan tavoitettua helpommin haluttua kohderyhmää ja markkinoinnin tulokset ovat helpommin mitattavissa. Näitä varten haettu yrityslaina maksaa itsensä nopeasti takaisin ja laina-aikakin on mahdollista pitää lyhyenä.

Sijoita laitteisiin

Vaikka siivoukseen tarvittavat välineet eivät yleensä ole kustannuksiltaan kovin kalliita hankintoja, on yrityksen muussa toiminnassa käytettävät laitteet sitäkin kalliimpia. Jokainen yritys tarvitsee toiminnassaan vähintään tietokoneen ja puhelimen. Usein siivousalan yritykset myös ulkoistavat kirjanpidon ja laskutuksen, jolloin yrityksessä voidaan keskittyä itse ydinosaamiseen.

Siivoustyö on yleensä liikkuvaa ja päivän aikana voidaan siirtyä useasta kohteesta toiseen. Tätä varten on järjestettävä kuljetus, johon mahtuu työssä tarvittavat välineet. Auton ylläpitoon liittyy useita isoja kuluja. Työssä käytettävä auto on myös korjattava heti vian ilmestyessä, tästä voi iskeä yllättävä ja hyvin akuutti rahan tarve.

Investoimalla ammattimaisiin välineisiin ja laitteisiin, voidaan parantaa työntekijän ja yrityksen tehokkuutta. Toimivat laitteet myös mahdollistavat hyvän työn jäljen, joka vahvistaa yrityksestä saatavaa mielikuvaa ja ovat osa mysö yrityksen brändäystä. Kuljetuksiin tarvittavaan auto niin ikään toimii liikkuvana mainoksena ja autoan kannattaa harkita yrityksen nimen ja logon teippauksia. Näistä aiheutuvat kustannukset voivat olla isohkoja, mutta niiden rahoitus yrityslainalla on helppoa.

Palkkaa henkilökuntaa

Yritykselle uusien työntekijöiden rahoittaminen voi olla haastava tilanne. Toiminnan lisääntyessä tarvitaan usein myös lisää henkilökuntaa. Siivousalalla yritykset voivat olla yhden hengen yrityksiä tai pieniä, vain muutamalla työntekijällä toimivia tehopakkauksia.

Henkilöstökunnan kasvattaminen mahdollistaa uusien asiakkaiden ja siivouskohteiden vastaan ottamisen ja antaa mahdollisuuden laajentaa toimintaa. Uusien asiakkaiden löytäminen lisää liikevaihtoa ja parantaa toiminnan kannattavuutta pitkällä aikavälillä.

Siivousalalla työntekijöiden kuluihin kuuluu palkkojen lisäksi muitakin kuluja. Siivousalan työtehtävät ovat yleensä fyysisesti raskaita, mikä voi lisätä tapaturmia ja niistä aiheutuvien sairauslomien riskejä. Lisäksi uuden työntekijän perehdytys voi vaatia myös lyhytkurssien suorittamisia, joista aiheutuu yrittäjälle kustannuksia. Näissä kustannuksissa nopeasti saatava yrityslaina mahdollistaa yrityksen kasvun ja antaa maksuaikaa uuden työntekijän palkkaamisesta aiheutuviin kuluihin.

Henkilöstön kouluttaminen

Siivousalan henkilökunnan ammattitaito on tärkeää työtehtävien laadukkaassa suorittamisessa. Siivousalalla on työntekijän tiedettävämiten erilaisia kemikaaleja voidaan käyttää ja millaisia vaaroja tai riskejä niihin voi liittyä. Käytössä olevat siivousaineet voivat olla todella myrkyllisiä. Jokaisen työntekijän on tiedettävä, millaista suojautumista mikäkin kemikaali vaatii.

Osaavat työntekijät pystyvät suorittamaan annetut työtehtävät nopeasti ja huolellisesti ja asiakas voi luottaa saamaansa työn laatuun. Työntekijän osaaminen erilaisissa tehtävissä lisää myös työtehoa, motivaatiota ja viihtymistä töissä. Työntekijöiden kouluttaminen maksaa itsensä takaisin liikevaihdon ja -toiminnan kehittymisenä.

Auton hankinta

Siivousalan yrityksen on lähes mahdoton toimia ilman yrityksen tarpeita vastaavaa autoa. Autoa tarvitaan siirryttäessä kohteesta toiseen ja lisäksi tarvittavia laitteita ja pesuaineita pitää voida kuljettaa eri kohteiden välillä. Nämä asettavat siivousalan yrityksessä tarvittavalle autolle jo omia vaatimuksia muun muassa tilan, kulutuksen ja toimivuuden kautta ja investointi voi olla myös kokoluokaltaan suhteellisen iso.

Uuden auton hankinta onnistuu helposti liikkeestä ja liikkeet tarjoavat näihin omien yhteistyökumppaneiden rahoitusratkaisuja, jolloin auton saa nopeasti käyttöön. Kuitenkin nämä rahoitusmuodot voivat olla merkittävästi kalliimpia kuin yrityslainalla hankittu auto ja rahoitusyhtiöt voivat vaatia kalliimpia vakuutuksia ja huoltoja kalliissa merkkiliikkeissä. Näin ollen auton käyttökustannuksetkin voivat olla merkittävästi korkeammat kuin suoraan yrityksen nimiin hankitussa autossa.

Yrityslainalla siivousalan yritys voi hankkia sellaisen auton kuin yritys tarvitsee ja ostaa sen myös käytettynä yksityiseltä, jos sopiva ajoneuvo on sitä kautta tarjolla. Auto siirtyy silloin yrityksen omiin nimiin ja yrittäjä itse voi kilpailuttaa ja päättää missä autoa huolletaan. Säästöt voivat olla merkittävät auton huoltokustannuksissa ja parantaa oleellisesti yrityksen kannattavuutta.