Lainaa 50 000 euroa

Tarve 50 000 euron lainalle? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 50 000 euron lainalle nopeasti. Summarum auttaa sinua lainojen kilpailuttamisessa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Hae lainaa 50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 50000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 50000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 50000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 50 000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 50000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 50 000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 50000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 50000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 50000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 50000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 50000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 50 000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 50 000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 50 000 euroa netistä

   Lainan avulla voi helpottaa hankinnoista koituvaa taloudellista taakkaa. Se mahdollistaa omien unelmien toteuttamisen jo ennen kuin säästöjä on kertynyt tarpeeksi. Rahaa erilaisiin tarpeisiin voi hakea useilta eri rahoitustahoilta, jotka maksua vastaan antavat varat lainanhakijalle.

   Kun ajatuksena on hakea lainaa 50000 euroa, niin on kyse suhteellisen suuresta summasta. Lainatarjousten kilpailuttaminen nousee suurempaan asemaan, kun jo yhden prosenttiyksikön muutos voi vaikuttaa lainan kuluihin useiden tuhansien eurojen arvosta.

   Matala korkoprosentti ei ole automaattisesti takuu edullisille lainalle. Kokonaiskustannuksia lisää palvelunantajan lisäämät käsittelykulut.

   Yhä useampi palveluntarjoajista kirjaa nämä selkeästi eriteltynä lainatarjoukseen. Kun annettuun korkoon lisätään veloitettavat käsittelykulut, saadaan aikaan todellinen vuosikorko, joka määrittää lainan todellisen arvon.

   Lainatyypit voidaan jakaa karkeasti kahteen eri ryhmään; vakuudellinen ja ilman vakuutusta. Tilanteissa jossa vakuudeksi voidaan antaa fyysistä omaisuutta tai asiakirjoja voi lainan todellinen vuosikorko vaihdella noin 4 % tienoilla.

   Ilman vakuutusta yksittäisellä hakijalla on mahdollista saada lainaa jopa 60 000 euroon asti. Lainanantajasta riippuen korko näissä vaihtelee 5-10 % välillä.

   Lainasumman kasvaessa niiden kilpailuttamisella on suurempi merkitys. Poikkeuksetta kyse on taloudellisesta sijoituksesta, johon sitoudutaan vuosikausien ajaksi. Ennen sopimuksen allekirjoittamista on hyvä selvittää perinpohjin mahdollisuudet lainaan ja siihen liittyviin asioihin.

   Kaikki apu tähän kannattaa ottaa vastaan. Summarum tekee puolestasi lainojen kilpailuttamisen sekä tarjoavat helppokäyttöisiä ja luotettavia laskureita ymmärtämään lainan lopullisen arvon.


   Löydä edullisin 50 000 euron laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 50 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa 50 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Joitakin vuosia sitten lainatarjoukset tuli hakea yksitellen sopimalla tapaamiset pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Kierroksen päätyttyä joukosta edullisin vaihtoehto käytiin vielä allekirjoittamassa konttorilla.

   Netin yleistymisen loistava puoli on se, kun lainanhakuprosessista on tullut huomattavasti helpompi ja sujuvampi. Tosiasia on se, että pankkialan ymmärtäminen on haasteellista tavalliselle kansalaiselle. Perustieto tavalla tai toisella on hallussa, mutta käsitystä siitä miten kaikki toimii käytännössä ei välttämättä ole.

   Niinpä hyvin usein lainanhakijat päätyvät ottamaan lainaa pankista, josta tili jo löytyy. Tuttu ja turvallinen on helppo tapa ratkaista rahan tarve. Tämä ei välttämättä ole kuitenkaan nopein tai taloudellisen vaihtoehto.

   Laina on minkä tahansa palvelun tai tuotteen tavoin asia, jolla pankit ja rahoitustahot ansaitsevat tulonsa. Lainanlyhennykset koostuvat koron lisäksi monista muista kuluista. Nämä ovat se osa, joka määrittää lopullisen hintalapun lainalle.

   Korot ja lisämaksut vaihtelevat huomattavasti pankkien ja lainanantajien välillä, joten kokonaisuuteen tutustuminen on järkevää. Ajatus tästä saattaa tuntua työläältä ja aikaavievältä, mutta tarjolla siihen on loistavia apuvälineitä.

   Summarumin kotisivuilta löytyvän lainavertailun avulla saa pienellä vaivalla kilpailutettua haettavan lainan. Yhdellä hakemuksella hakija saa tarjoukset usealta eri pankilta ja rahoitustaholta.

   Summarum voi tarjota täysin puolueetonta palvelua lainanhakijoille, koska he eivät itse myönnä lainoja, vaan auttavat asiakasta löytämään oikeasti itselle sopivan ja edullisimman lainan. Lainavertailu on sivuston käyttäjille vieläpä täysin ilmainen.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa 50 000 euroa eri tarkoituksiin

   On sanomatta selvää, että teemme työtä ensisijaisesti itsemme tai perheen elättämiseksi. Pakollisten menojen jälkeen palkasta jää edes pieni siivu säästöön ja jokainen hyödyntää sen omalla tyylillään.

   Työnteko onkin huomattavasti mielekkäämpää, kun on unelmia joita tavoitella. Niiden toteuttamista voi kuitenkin nopeuttaa ottamalla lainaa. Näin haaveet voi toteuttaa välittömästi, mutta maksupuolen voi jakaa sopivasti usealle vuodelle esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

   Auton vaihto uuteen

   Suomessa välimatkat ovat pitkät ja auto on välttämätön ehto töissä käymiselle. Ostamalla uuden auton saa arkeen huolettomuutta, kun ei tarvitse sydänsyrjällä miettiä mikä osa odottaa vuorostaan vaihtoa tai mikä vika odottaa nurkan takana. Mikäli tämä on haaveena, niin on aika pyytää tarjoukset autolainoista.

   Vanhojen lainojen yhdistäminen

   Onko erilaisia lainoja ja luottokorttimaksuja kertynyt jo suurempi kasa? Näissä tapauksissa maksat jokaisesta yksittäisestä lainasta ja koron lisäksi myös muita lisäkuluja. Yhdistämällä kaikki velat yhdeksi kokonaisuudeksi on mahdollista tehdä merkittävääkin säästöä.

   Kesämökin osto

   Tällä summalla ei välttämättä osteta merenrantatonttia kaikilla varusteilla. Mahdollista sillä on kuitenkin saada itselle pieni mökki rauhalliselta alueelta, jonne voi paeta arjen kiireitä vapaa-aikana. Asuntolainaa ei voi käyttää vapaa-ajan asuntoon, mutta siihen on räätälöity oma lainatyyppi.

   Huviveneen hankinta

   Veneilykauden lähestyminen saa haaveilemaan omasta huviveneestä laineiden päällä. 50 000 eurolla on mahdollista saada jo kohtuullisen hyvin varustettu huvivene, jossa kesä vierähtää huomaamatta laivan kannella auringonotossa.

   Tyypilliset lainatyypit 50 000 euron lainalle

   Lainaa 50 000 ilman vakuuksia

   Lainaa hakiessa ensimmäinen asia, jota tulee pohtia on haetaanko sitä vakuuksilla vai ilman. Jos lainanhakijalta löytyy ennestään omaisuutta, niin silloin on kannattavaa harkita lainaa vakuuksilla.

   Reaalivakuudeksi käy esimerkiksi auto, omistusasunto tai metsäpalsta. Näiden tarkoituksena on taata lainanantajalle, että laina pystytään tavalla tai toisella maksaa ainakin osittain takaisin. Lainan myöntämisen riski pienenee ja asiakkaille voidaan antaa kokonaisuudessaan edullisempi lainatarjous.

   Vakuudetonta lainaa taas voi hakea kuka tahansa, joka käy palkkatyössä ja luottotiedot ovat kunnossa. Kaikilta ei edes löydy pantiksi kelpaavaa omaisuutta. Vakuudeton laina on hakijalle jonkin verran kalliimpi, mutta se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi auton tai moottoripyörän ostoon ja remontin rahoittamiseen.

   Hakuprosessi on huomattavasti helpompi ja nopeampi. Lainapäätös voidaan käsitellä ilman todisteita varallisuudesta, joten rahat on käytettävissä vain muutamissa päivissä. Parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

   Vakuudeton laina on loistava vaihtoehto hakijalle joille ei ole vakuuksia tai takaajia. Erinomaisesti se sopii myös tilanteisiin, jolloin rahan tarve on välitön ja rahat olisi hyvä saada käyttöön niin pian kuin mahdollista.

   Kun on aika tullut toteuttaa arvokkaampi sijoitus omaan elämään, niin vakuudetonta lainaa voi hakea pankkien lisäksi myös rahoitusyhtiöiltä. Lainanhakijan kannalta on tärkeää saada rahat mahdollisimman edullisilla kuluilla.

   Markkinoiden parhaat lainatarjoukset voit kilpailuttaa Summarumin kotisivuilla. Yhdellä hakemuksella saat edullisimmat tarjoukset veloituksessa sähköpostiisi nopeasti ja helposti.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 50 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 50 000 euroa vakuuksilla

   Kun haetaan lainaa 50 000 euroa, on ehdottoman järkevää miettiä voisiko hyödyntää vakuuksia lainan yhteydessä. Vaikka lainaa voisi saada jopa 50 000 euroa ilman vakuuksia, se ei ole automaattisesti paras mahdollinen vaihtoehto hakijalle. Vakuudeton laina on lähes poikkeuksetta kalliimpaa kuin laina vakuuksien kanssa.

   Tämä johtuu puhtaasti siitä, että vakuudet parantavat lainan myöntäjän asemaa niin paljon. Kuvitellaan esimerkkitilanne, jossa pyydät hyvältä ystävältäsi lainaa 1 000 euroa. Hän hyvin luonnollisesti alkaa miettimään, että mitä jos et pystykään maksamaan lainaa takaisin, saisiko hän jotain ns. pantiksi sillä aikaa. Jos sinulla on taas antaa pantiksi, vaikka upouusi ruohonleikkuri, voi hän levollisemmin mielin antaa sinulle tonnin lainan.

   Sama pätee pankin kanssa, kun haet lainaa 50 000 euroa. Heitä hyvin luonnollisesti kiinnostaa, voisitko antaa jotakin lainan takaisinmaksamisen ajaksi pantiksi eli vakuudeksi. Jos sinulla on esimerkiksi asunto, metsää tai kesämökki antaa vakuudeksi, voi pankki myöntää lainaa sinulle huomattavasti paremmalla korolla.

   Vakuudellinen pankkilaina on näin ollen paras mahdollinen kulutusluotto, jonka henkilöasiakas voi saada.  Vaikka hakisit lainaa 50 000 euroa vakuuksien kanssa, sinun kannattaa siltikin tehdä lainojen kilpailutus pankkien kesken. Kilpailutus johtaa todennäköisesti parhaimpaan mahdolliseen lopputulokseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa 50 000 euroa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 50000 euroa?

   Hae lainaa 50000 euroa tekemällä lainavertailu ja kilpailuttamalla lainatarjoukset.

   Yhden lomakkeen avulla saat useilta pankeilta ja rahalaitoksilta tarjoukset, joista voit valita sinulle parhaan.

   Vertaamalla lainoja säästät selvää rahaa.

   Mikä on edullinen korko 50000 euron lainalle?

   Keskimäärin 5-10 prosentin korko on edullinen 50000 euron lainalle.

   Lainan hinta kuitenkin riippuu koron lisäksi laina-ajasta sekä muista lainaan liittyvistä kuluista.

   Lainoja vertaillessa kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon, niin saat realistisen kuvan lainan hinnasta

   Kannattaako 50000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä kannattaa kilpailuttaa. 50000 euron lainan kilpailuttamisella voit säästää satoja ellei jopa tuhansia euroja.

   Kilpailuttaminen on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään. Voit myös vain tarkistaa sinulle parhaan tarjouksen.