Lainaa 50 000 euroa

Tarve 50 000 euron lainalle? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 50 0000 euron lainalle nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa 50 000 euroa netistä

   Lainan avulla voi helpottaa hankinnoista koituvaa taloudellista taakkaa. Se mahdollistaa omien unelmien toteuttamisen jo ennen kuin säästöjä on kertynyt tarpeeksi. Rahaa erilaisiin tarpeisiin voi hakea useilta eri rahoitustahoilta, jotka maksua vastaan antavat varat lainanhakijalle.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 50 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Kun ajatuksena on hakea lainaa 50000 euroa, niin on kyse suhteellisen suuresta summasta. Lainatarjousten kilpailuttaminen nousee suurempaan asemaan, kun jo yhden prosenttiyksikön muutos voi vaikuttaa lainan kuluihin useiden tuhansien eurojen arvosta.

   Matala korkoprosentti ei ole automaattisesti takuu edullisille lainalle. Kokonaiskustannuksia lisää palvelunantajan lisäämät käsittelykulut.

   Yhä useampi palveluntarjoajista kirjaa nämä selkeästi eriteltynä lainatarjoukseen. Kun annettuun korkoon lisätään veloitettavat käsittelykulut, saadaan aikaan todellinen vuosikorko, joka määrittää lainan todellisen arvon.

   Lainatyypit voidaan jakaa karkeasti kahteen eri ryhmään; vakuudellinen ja ilman vakuutusta. Tilanteissa jossa vakuudeksi voidaan antaa fyysistä omaisuutta tai asiakirjoja voi lainan todellinen vuosikorko vaihdella noin 4 % tienoilla.

   Ilman vakuutusta yksittäisellä hakijalla on mahdollista saada lainaa jopa 60 000 euroon asti. Lainanantajasta riippuen korko näissä vaihtelee 5-10 % välillä.

   Lainasumman kasvaessa niiden kilpailuttamisella on suurempi merkitys. Poikkeuksetta kyse on taloudellisesta sijoituksesta, johon sitoudutaan vuosikausien ajaksi. Ennen sopimuksen allekirjoittamista on hyvä selvittää perinpohjin mahdollisuudet lainaan ja siihen liittyviin asioihin.

   Kaikki apu tähän kannattaa ottaa vastaan. Summarum tekee puolestasi lainojen kilpailuttamisen sekä tarjoavat helppokäyttöisiä ja luotettavia laskureita ymmärtämään lainan lopullisen arvon.

   Lainaa 50 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Joitakin vuosia sitten lainatarjoukset tuli hakea yksitellen sopimalla tapaamiset pankkeihin ja rahoituslaitoksiin. Kierroksen päätyttyä joukosta edullisin vaihtoehto käytiin vielä allekirjoittamassa konttorilla.

   Netin yleistymisen loistava puoli on se, kun lainanhakuprosessista on tullut huomattavasti helpompi ja sujuvampi. Tosiasia on se, että pankkialan ymmärtäminen on haasteellista tavalliselle kansalaiselle. Perustieto tavalla tai toisella on hallussa, mutta käsitystä siitä miten kaikki toimii käytännössä ei välttämättä ole.

   Niinpä hyvin usein lainanhakijat päätyvät ottamaan lainaa pankista, josta tili jo löytyy. Tuttu ja turvallinen on helppo tapa ratkaista rahan tarve. Tämä ei välttämättä ole kuitenkaan nopein tai taloudellisen vaihtoehto.

   Laina on minkä tahansa palvelun tai tuotteen tavoin asia, jolla pankit ja rahoitustahot ansaitsevat tulonsa. Lainanlyhennykset koostuvat koron lisäksi monista muista kuluista. Nämä ovat se osa, joka määrittää lopullisen hintalapun lainalle.

   Korot ja lisämaksut vaihtelevat huomattavasti pankkien ja lainanantajien välillä, joten kokonaisuuteen tutustuminen on järkevää. Ajatus tästä saattaa tuntua työläältä ja aikaavievältä, mutta tarjolla siihen on loistavia apuvälineitä.

   Summarumin kotisivuilta löytyvän lainavertailun avulla saa pienellä vaivalla kilpailutettua haettavan lainan. Yhdellä hakemuksella hakija saa tarjoukset usealta eri pankilta ja rahoitustaholta.

   Summarum voi tarjota täysin puolueetonta palvelua lainanhakijoille, koska he eivät itse myönnä lainoja, vaan auttavat kuluttajaa löytämään oikeasti itselle sopivan ja edullisimman lainan. Lainavertailu on sivuston käyttäjille vieläpä täysin ilmainen.

   Lainaa 50 000 euroa eri tarkoituksiin

   On sanomatta selvää, että teemme työtä ensisijaisesti itsemme tai perheen elättämiseksi. Pakollisten menojen jälkeen palkasta jää edes pieni siivu säästöön ja jokainen hyödyntää sen omalla tyylillään.

   Työnteko onkin huomattavasti mielekkäämpää, kun on unelmia joita tavoitella. Niiden toteuttamista voi kuitenkin nopeuttaa ottamalla lainaa. Näin haaveet voi toteuttaa välittömästi, mutta maksupuolen voi jakaa sopivasti usealle vuodelle esimerkiksi seuraavissa tapauksissa:

   Auton vaihto uuteen

   Suomessa välimatkat ovat pitkät ja auto on välttämätön ehto töissä käymiselle. Ostamalla uuden auton saa arkeen huolettomuutta, kun ei tarvitse sydänsyrjällä miettiä mikä osa odottaa vuorostaan vaihtoa tai mikä vika odottaa nurkan takana. Mikäli tämä on haaveena, niin on aika pyytää tarjoukset autolainoista.

   Vanhojen lainojen yhdistäminen

   Onko erilaisia lainoja ja luottokorttimaksuja kertynyt jo suurempi kasa? Näissä tapauksissa maksat jokaisesta yksittäisestä lainasta ja koron lisäksi myös muita lisäkuluja. Yhdistämällä kaikki velat yhdeksi kokonaisuudeksi on mahdollista tehdä merkittävääkin säästöä.

   Kesämökin osto

   Tällä summalla ei välttämättä osteta merenrantatonttia kaikilla varusteilla. Mahdollista sillä on kuitenkin saada itselle pieni mökki rauhalliselta alueelta, jonne voi paeta arjen kiireitä vapaa-aikana. Asuntolainaa ei voi käyttää vapaa-ajan asuntoon, mutta siihen on räätälöity oma lainatyyppi.

   Huviveneen hankinta

   Veneilykauden lähestyminen saa haaveilemaan omasta huviveneestä laineiden päällä. 50 000 eurolla on mahdollista saada jo kohtuullisen hyvin varustettu huvivene, jossa kesä vierähtää huomaamatta laivan kannella auringonotossa.

   Tyypilliset lainatyypit 50 000 euron lainalle

   Lainaa 50 000 ilman vakuuksia

   Lainaa hakiessa ensimmäinen asia, jota tulee pohtia on haetaanko sitä vakuuksilla vai ilman. Jos lainanhakijalta löytyy ennestään omaisuutta, niin silloin on kannattavaa harkita lainaa vakuuksilla.

   Reaalivakuudeksi käy esimerkiksi auto, omistusasunto tai metsäpalsta. Näiden tarkoituksena on taata lainanantajalle, että laina pystytään tavalla tai toisella maksaa ainakin osittain takaisin. Lainan myöntämisen riski pienenee ja kuluttajille voidaan antaa kokonaisuudessaan edullisempi lainatarjous.

   Vakuudetonta lainaa taas voi hakea kuka tahansa, joka käy palkkatyössä ja luottotiedot ovat kunnossa. Kaikilta ei edes löydy pantiksi kelpaavaa omaisuutta. Vakuudeton laina on hakijalle jonkin verran kalliimpi, mutta se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi auton tai moottoripyörän ostoon ja remontin rahoittamiseen.

   Hakuprosessi on huomattavasti helpompi ja nopeampi. Lainapäätös voidaan käsitellä ilman todisteita varallisuudesta, joten rahat on käytettävissä vain muutamissa päivissä. Parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

   Vakuudeton laina on loistava vaihtoehto hakijalle joille ei ole vakuuksia tai takaajia. Erinomaisesti se sopii myös tilanteisiin, jolloin rahan tarve on välitön ja rahat olisi hyvä saada käyttöön niin pian kuin mahdollista.

   Kun on aika tullut toteuttaa arvokkaampi sijoitus omaan elämään, niin vakuudetonta lainaa voi hakea pankkien lisäksi myös rahoitusyhtiöiltä. Lainanhakijan kannalta on tärkeää saada rahat mahdollisimman edullisilla kuluilla.

   Markkinoiden parhaat lainatarjoukset voit kilpailuttaa Summarumin kotisivuilla. Yhdellä hakemuksella saat edullisimmat tarjoukset veloituksessa sähköpostiisi nopeasti ja helposti.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 50000 euroa?

   Hae lainaa 50000 euroa tekemällä lainavertailu ja kilpailuttamalla lainatarjoukset.

   Yhden lomakkeen avulla saat useilta pankeilta ja rahalaitoksilta tarjoukset, joista voit valita sinulle parhaan.

   Vertaamalla lainoja säästät selvää rahaa.

   Mikä on edullinen korko 50000 euron lainalle?

   Keskimäärin 5-10 prosentin korko on edullinen 50000 euron lainalle.

   Lainan hinta kuitenkin riippuu koron lisäksi laina-ajasta sekä muista lainaan liittyvistä kuluista.

   Lainoja vertaillessa kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon, niin saat realistisen kuvan lainan hinnasta

   Kannattaako 50000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä kannattaa kilpailuttaa. 50000 euron lainan kilpailuttamisella voit säästää satoja ellei jopa tuhansia euroja.

   Kilpailuttaminen on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään. Voit myös vain tarkistaa sinulle parhaan tarjouksen.

   Muut lainasummat