Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 50 000 euroa

   Lainaa 50 000 euroa

   50 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 50 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainaa 50 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea 50 000 euroa lainaa netistä helposti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 50000 euroa ilmaiseksi. Lainan hakeminen ei sido sinua vielä mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 50000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajia.

   Löydä edullinen laina 50000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 50000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainojen vertailussa sinun kannattaa kiinnittää huomiota

   • lainan korkoihin
   • kuukausierään
   • takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Mistä laina 50000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 50000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 50000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 50000 euron laina.

   Kilpailuta laina 50000 euroa netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna kaikkien lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 50000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 50 000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta lainaa 50 000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun se on hyväksytty, maksetaan 50000e lainaa heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 50 000 euroa netistä

   Lainan avulla voit helpottaa hankinnoista koituvaa taloudellista taakkaa. Se mahdollistaa omien unelmien toteuttamisen jo ennen kuin säästöjä on kertynyt tarpeeksi. Rahaa erilaisiin tarpeisiin voi hakea useilta eri rahoitustahoilta.

   Kun ajatuksenasi on hakea lainaa 50000 euroa, puhutaan jo suhteellisen suuresta summasta. Lainojen kilpailuttaminen nouseekin suurempaan asemaan, kun jo yhden prosenttiyksikön muutos voi vaikuttaa lainan kuluihin useiden tuhansien eurojen arvosta. Mistä sitten tunnistaa edullinen laina tällaiselle summalle?

   Huom!

   Matala korkoprosentti ei ole automaattisesti takuu edullisille lainalle. Kokonaiskustannuksia kasvattavat mm. palvelunantajan lisäämät käsittelykulut.

   Yhä useampi palveluntarjoajista kirjaa nämä selkeästi eriteltynä lainatarjoukseen. Kun annettuun korkoon lisätään veloitettavat käsittelykulut, saadaan aikaan todellinen vuosikorko, joka määrittää lainan todellisen arvon.

   Kenelle 50 000 laina myönnetään?

   Laina 50 000 eurolle on saatavilla vain, jos täytät kaikki rahoitusyhtiöiden asettamat vähimmäisvaatimukset. Koska kyseessä on näin suuri summa rahaa on sanomattakin selvää, että tulosi tulee olla melko suuret, jotta maksukykysi varmasti riittää. Rahoitusyhtiöt ja pankit tekevät maksukyvystäsi kukin vielä erillisen riskikartoituksen.

   Yleisiä ehtoja, joista kaikki lähtee, ovat nämä:

   • Olet vähintään 18-vuotias.
   • Sinulla on säännölliset tulot.
   • Luottotietosi ovat puhtaat.
   • Asut vakituisesti Suomessa.

   Kannattaako ottaa 50000 lainaa ilman vakuuksia vai vakuuden kanssa?

   Lainatyypit voidaan jakaa karkeasti kahteen eri ryhmään; vakuudellisiin ja ilman vakuuksia saataviin. Tilanteissa jossa vakuudeksi voidaan antaa fyysistä omaisuutta tai asiakirjoja voi lainan todellinen vuosikorko vaihdella noin 4 % tienoilla.

   Hyvä tietää

   Ilman vakuuksia tai takaajia yksittäisellä hakijalla on mahdollista saada lainaa jopa 60 000 euroon asti. Lainanantajasta riippuen korko näissä vaihtelee 5-10 % välillä.

   Lainasumman kasvaessa on lainan tarjoajien kilpailuttamisella aina entistä suurempi merkitys. Poikkeuksetta kyse on taloudellisesta sijoituksesta, johon sitoudutaan vuosikausien ajaksi. Ennen sopimuksen allekirjoittamista on hyvä selvittää perinpohjin mahdollisuudet lainaan ja siihen liittyviin asioihin.

   Kaikki apu tähän kannattaa ottaa vastaan. Summarum tekee puolestasi lainojen kilpailuttamisen. Tarjoamme käyttöösi helppokäyttöisiä ja luotettavia laskureita, joiden tarkoitus on auttaa sinua ymmärtämään hakemasi lainan lopullisen arvon.


   Löydä edullisin 50 000 euron laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 50 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Hae 50 000 laina Summarumilta näin

   1. Täytä hakemus sivullamme tarkasti ja totuudenmukaisesti.
   2. Lähetä hakemus.
   3. Odota tarjouksia. Kilpailutamme yhteistyökumppanimme ja ensimmäiset tarjoukset voit saada jopa parissa minuutissa sähköpostiisi.
   4. Vertaile kaikki saadut tarjoukset rauhassa.
   5. Jos jokin tarjous miellyttää, hyväksy se ja 50 000 laina voi olla tililläsi jopa vielä samana arkipäivänä.

   Lainaa 50 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Joitakin vuosia sitten lainatarjoukset tuli hakea yksitellen sopimalla tapaamiset pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin. Kierroksen päätyttyä joukosta edullisin vaihtoehto käytiin vielä allekirjoittamassa konttorilla.

   Netin yleistymisen loistava puoli on se, miten lainanhakuprosessista on tullut huomattavasti helpompi ja sujuvampi. Tosiasia on kuitenkin, että pankkialan ymmärtäminen on haasteellista tavalliselle kansalaiselle. Perustieto tavalla tai toisella on hallussa, mutta käsitystä siitä miten kaikki toimii käytännössä ei välttämättä ole.

   Niinpä hyvin usein lainanhakijat päätyvät ottamaan lainaa pankista, josta tili jo löytyy. Tuttu ja turvallinen on helppo tapa ratkaista rahan tarve. Tämä ei välttämättä ole kuitenkaan nopein tai taloudellisen vaihtoehto.

   Laina on minkä tahansa palvelun tai tuotteen tavoin asia, jolla pankit ja rahoitusyhtiöt ansaitsevat tulonsa. Lainanlyhennykset koostuvat koron lisäksi monista muista kuluista. Nämä ovat se osa, joka määrittää lopullisen hintalapun lainalle, oli se minkä suuruinen tahansa.

   Korot ja lisämaksut vaihtelevat huomattavasti pankkien ja lainanantajien välillä, joten kokonaisuuteen tutustuminen on järkevää. Ajatus tästä saattaa tuntua työläältä ja aikaa vievältä, mutta tarjolla siihen on loistavia apuvälineitä.

   Summarumin kotisivuilta löytyy varsin kätevä lainavertailu. Sen avulla saat pienellä vaivalla kilpailutettua haettavan lainan. Yhdellä hakemuksella saat siis tarjoukset useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

   Me Summarumilla voimme tarjota täysin puolueetonta palvelua, koska emme itse myönnä lainoja. Autamme ainoastaan asiakkaitamme löytämään heille parhaalla tavalla soveltuvan lainan. Lainavertailumme käyttäminen on sinulle aina maksutonta, eikä sido sinua mihinkään.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Ota nämä asiat huomioon

   Tässä listalla näet tärkeimmät vinkkimme sille, mitä sinun tulee ottaa huomioon kun tarkoituksesi on hakea 50000 euron laina kauttamme.

   1. Laadi ensin itsellesi ajantasainen ja realistinen budjetti, joka paljastaa minkä verran sinulla on varaa lyhentää lainaa kuukausittain.
   2. Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa suoraan kuukausierän määrään. Valitse siis takaisinmaksuaika niin, että maksuerän suuruus pysyy kohtuullisena.
   3. Kilpailuta lainantarjoajat kauttamme, sillä avullamme saat aikaiseksi selvää säästöä.
   4. Vertaile saamasi lainatarjoukset kaikessa rauhassa.

   Lainaa 50 000 euroa eri tarkoituksiin

   • Auton vaihto uudempaan
   • Vanhojen lainojen yhdistäminen
   • Kesämökin osto
   • Remontointi
   • Huviveneen hankinta

   On sanomatta selvää, että jokainen meistä tekee työtä ensisijaisesti itsemme tai perheen elättämiseksi. Pakollisten menojen jälkeen palkasta jää useimmille edes pieni siivu säästöön ja jokainen hyödyntää sen omalla tyylillään.

   Työnteko onkin huomattavasti mielekkäämpää, kun on unelmia joita tavoitella. Niiden toteuttamista voi kuitenkin nopeuttaa ottamalla lainaa. Näin haaveet voi toteuttaa välittömästi, mutta maksupuolen voi jakaa sopivasti usealle vuodelle esimerkiksi tässä osiossa esitellyissä tapauksissa.

   Auton vaihto uuteen

   Suomessa välimatkat ovat pitkät ja auto on välttämätön ehto töissä käymiselle. Ostamalla uuden auton saat arkeen huolettomuutta, kun sinun ei tarvitse sydänsyrjällä miettiä mikä osa odottaa vuorostaan vaihtoa tai mikä vika odottaa nurkan takana.

   Mikäli tämä on haaveena, on korkea aika pyytää tarjoukset autolainoista.

   Vanhojen lainojen yhdistäminen

   Onko erilaisia lainoja ja luottokorttimaksuja kertynyt jo suurempi kasa? Näissä tapauksissa maksat jokaisesta yksittäisestä lainasta ja koron lisäksi myös muita lisäkuluja.

   Yhdistämällä kaikki velat yhdeksi kokonaisuudeksi on mahdollista tehdä merkittävääkin säästöä. Lisää näistä voit lukea alla olevista linkeistä.

   Kesämökin osto

   Tällä summalla ei välttämättä osteta vielä merenrantatonttia kaikilla varusteilla. Sillä on kuitenkin mahdollista saada pieni mökki rauhalliselta alueelta, jonne voit paeta arjen kiireitä vapaa-aikana.

   Asuntolainaa ei voi käyttää vapaa-ajan asuntoon, vaan siihen on räätälöity oma lainatyyppi.

   Huviveneen hankinta

   Veneilykauden lähestyminen saa haaveilemaan omasta huviveneestä laineiden päällä. 50000 lainaa riittää jo pitkälle: tällaisella summalla on mahdollista saada jo kohtuullisen hyvin varustettu huvivene, jossa kesä vierähtää huomaamatta laivan kannella auringonotossa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa 50000 ilman vakuuksia

   Lainaa hakiessa ensimmäinen asia, jota tulee pohtia on haetaanko sitä vakuuksilla vai ilman. Jos sinulla löytyy ennestään omaisuutta, silloin on kannattavaa harkita lainaa vakuuksilla.

   Reaalivakuudeksi käy esimerkiksi

   • auto
   • omistusasunto
   • metsäpalsta.

   Vakuuksien tarkoituksena on taata lainanantajalle, että laina pystytään tavalla tai toisella maksaa ainakin osittain takaisin. Lainan myöntämisen riski pienenee ja asiakkaille voidaan antaa kokonaisuudessaan edullisempi lainatarjous.

   Vakuudetonta lainaa taas voi hakea kuka tahansa, joka käy palkkatyössä ja luottotiedot ovat kunnossa. Kaikilta meiltä ei edes löydy pantiksi kelpaavaa omaisuutta. Vakuudeton laina 50000 eurolleon hakijalle jonkin verran kalliimpi vaihtoehto kuin vakuudellinen. Se on silti hyvä ratkaisu esimerkiksi auton tai moottoripyörän ostoon ja remontin rahoittamiseen.

   Hakuprosessi on huomattavasti helpompi ja nopeampi. Nopea lainapäätös voidaan käsitellä ilman todisteita varallisuudesta, joten rahat on käytettävissä vain muutamissa päivissä, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä.

   Vakuudeton laina on loistava vaihtoehto hakijalle joille ei ole vakuuksia tai takaajia. Erinomaisesti se sopii myös tilanteisiin, jolloin rahan tarve on välitön ja rahat olisi hyvä saada käyttöön niin pian kuin mahdollista.

   Kun on aika tullut toteuttaa arvokkaampi sijoitus omaan elämään, voi vakuudetonta lainaa hakea pankkien lisäksi myös rahoitusyhtiöiltä. Lainanhakijan kannalta on tietenkin tärkeää saada rahat mahdollisimman edullisilla kuluilla.

   Markkinoiden parhaat lainatarjoukset voit kilpailuttaa Summarumin avulla. Yhdellä hakemuksella saat edullisimmat tarjoukset veloituksessa sähköpostiisi nopeasti ja helposti.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 50 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 50 000 euroa vakuuksilla

   Kun haet lainaa 50 000 euroa, on ehdottoman järkevää miettiä voisitko hyödyntää vakuuksia lainan yhteydessä. Vaikka voisit saada lainaa  50 000 euroa ilman vakuuksia, se ei ole automaattisesti paras mahdollinen vaihtoehto. Vakuudeton laina on lähes poikkeuksetta kalliimpaa kuin laina vakuuksien kanssa.

   Tämä johtuu puhtaasti siitä, että vakuudet parantavat lainan myöntäjän asemaa huomattavasti. Kuvitellaan tilanne, jossa pyydät hyvältä ystävältäsi lainaa 1 000 euroa. Hän luonnollisesti alkaa miettimään mitä tapahtuu jos et pystykään maksamaan lainaa takaisin. Jos sinulla on antaa pantiksi vaikka upouusi ruohonleikkuri, voi ystävä levollisemmin mielin antaa sinulle tonnin lainan.

   Sama pätee pankin kanssa, kun haet lainaa 50 000 euroa. Pankkia hyvin luonnollisesti kiinnostaa, voisitko antaa jotakin lainan takaisinmaksamisen ajaksi pantiksi eli vakuudeksi. Jos sinulla on esimerkiksi asunto, metsää tai kesämökki, voi pankki myöntää lainaa sinulle huomattavasti paremmalla korolla.

   Vakuudellinen pankkilaina on näin ollen paras mahdollinen kulutusluotto, jonka henkilöasiakas voi saada.  Vaikka hakisit lainaa 50 000 euroa vakuuksien kanssa, sinun kannattaa siltikin tehdä lainojen kilpailutus pankkien kesken. Kilpailutus johtaa todennäköisesti parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa 50 000 euroa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 50000 euroa?

   Hae lainaa 50000 euroa tekemällä lainavertailu ja kilpailuttamalla lainatarjoukset.

   Yhden lomakkeen avulla saat useilta pankeilta ja rahalaitoksilta tarjoukset, joista voit valita sinulle parhaan.

   Vertaamalla lainoja säästät selvää rahaa.

   Mikä on edullinen korko 50000 euron lainalle?

   Keskimäärin 5-10 prosentin korko on edullinen 50000 euron lainalle.

   Lainan hinta kuitenkin riippuu koron lisäksi laina-ajasta sekä muista lainaan liittyvistä kuluista.

   Lainoja vertaillessa kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon, niin saat realistisen kuvan lainan hinnasta

   Kannattaako 50000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä kannattaa kilpailuttaa. 50000 euron lainan kilpailuttamisella voit säästää satoja ellei jopa tuhansia euroja.

   Kilpailuttaminen on ilmaista eikä sido sinua vielä mihinkään. Voit myös vain tarkistaa sinulle parhaan tarjouksen.