Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa ulkomailta

Kilpailuta ja hae lainaa ulkomailta netistä 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Kilpailuta ja hae lainaa ulkomailta netistä 2 000 – 60 000 €. Täytä lainahakemus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa ulkomailta 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Ilman vakuuksia ja takaajia.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan ulkomailta. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa ulkomailta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa ulkomailta netistä helposti jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Laina ulkomailta on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ulkomailta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta.

Hyvä tietää

Suomen rajojen ulkopuolella toimivien rahoitusyhtiöiden suomalaisille myöntämien lainojen määrä oli 2,8 miljardia euroa vuonna 2021. Kaikista Suomessa haettavista kulutusluotoista niiden osuus oli jo n. 27 %.

Kilpailuta ja vertaile lainat ulkomailta helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja rahoitusyhtiöt puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle edullista lainaa ulkomailta.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ulkomailta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ulkomailta.

Kilpailuttamalla lainaa ulkomailta netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ulkomailta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen laina ulkomailta pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ulkomailta pienellä korolla – ilman piilokuluja.  Lainojen vertaileminen on fiksua ja siinä kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton laina ulkomailta heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan ulkomailta, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun tarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


Löydä edullisinta lainaa ulkomailta Summarumin kautta

Summarumin kautta löydät nopeasti hyviä vaihtoehtoja lainan tarpeeseesi. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Hae lainaa ulkomailta jo tänään

 1. Täytä hakemus sivustollamme.
 2. Lähetä se.
 3. Kilpailutamme kotimaiset ja ulkomaiset lainantarjoajat puolestasi.
 4. Mikäli täytät yhtiöiden kriteerit, saat lainatarjouksia.
 5. Valitse niistä sopivin. Jos mikään tarjous ei miellytä, ei sinun ole pakko valita niistä yhtäkään.

Tiedon välityksen kehittyessä myös talousasioista on tulossa enemmän ja enemmän kansainvälisiä, toimien eri valtioiden välillä rajattomasti. Esimerkiksi verkosta haettavaa lainaa haetaan yhä useammin myös ulkomaisista pankeista.

Yleisimpiä kohdemaita suomalaisten lainan haussa ovat naapurivaltiot sekä alati aurinkoinen Espanja. Hakeminen käy yhtä helposti samoja vaatimuksia ja lainaehtoja mukaillen kuin suomalaisissakin pankeissa.

Ulkomaiset pankit toimivat täysin verkon välityksellä. Ne välittävät suomalaisille lainanhakijoille palveluitaan eräänlaiselta Suomen haarakonttorilta, kuitenkin ilman varsinaista kivijalkakonttoria.

Tämä artikkeli kuvailee tarkemmin suomalaisten suosimia ulkomaisia lainantarjoajia sekä käy läpi vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia, joita nämä ulkomaiset lainanantajat tarjoavat.

Artikkelin lukemisen jälkeen tiedät miksi ja miten lainaa voi hakea ulkomaisilta lainantarjoajilta, sekä mitä asioita sinun tulisi ottaa huomioon lainaa hakiessa.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kenelle ulkomainen laina on tarkoitettu?

Ulkomaiset lainanantajat voivat jokainen laatia omat säännöt ja ehdot sille, kuka heiltä voi lainaa saada. Käytännöt ovat kuitenkin miltei kaikilla yhtiöillä hyvin samankaltaiset. Yleistäen voidaankin sanoa, että ulkomaista lainaa saat, jos:

 • olet vähintään 18-vuotias
 • sinulla on säännölliset tulot
 • maksutiedoissasi ei ole merkintöjä

Lainaa saa useista eri maista

Perehdyttyäsi tarkemmin lainan hakemiseen ulkomailta huomaat, että suosituimmat maat hakea lainaa Suomesta käsin ovat Norja, Ruotsi, Viro ja Espanja. Alla tarkempi erittely maittain.

Norjalaiset pankit ja lainanantajat

Lainaa Norjasta saa nykyisin jo useilta eri yhtiöiltä. Suosituimpia norjalaisia toimijoita ovat olleet Bank Norwegian ja Instabank.

Norjalaisilta pankeilta on Suomessa mahdollista hakea vakuudetonta lainaa 1000 eurosta 60 000 euroon, eli mikäli kaipaat vain pientä pikalainaa, eivät ne ole välttämättä parhaita vaihtoehtoja. Suuri vakuudeton laina ulkomailta vaatii yleensä keskitasoa parempaa tulotasoa. Myös rinnakkaishakijasta voi olla iso apu suurempaa lainasummaa haettaessa.

Korot norjalaisten pankkien ja rahoitusyhtiöiden kulutusluotoissa ovat yleensä varsin kilpailukykyisiä. Tämän lisäksi pankit käsittelevät, ja jopa myöntävät lainat usein huomattavasti nopeammassa aikataulussa kuin kotimaiset kivijalkakonttoreissa toimivat pankit.

Monet norjalaispankit edellyttävät lainanhakijoilta vähintään 23 vuoden ikää sekä vakituista kotiosoitetta Suomen rajojen sisältä. Perinteiset lainaa koskevat vaatimukset esimerkiksi maksuhäiriömerkinnöistä ja tulotasorajoista pätevät myös norjalaisissa pankeissa.

Ruotsalaiset pankit ja lainanantajat

Ruotsalaiset pankit ja lainanantajat ovat rantautuneet suomalaisille lainamarkkinoille tarjoamalla omia vastineitaan. Lainaa Ruotsista on mahdollista saada moneltakin eri yhtiöltä. Vakuudettomia ulkomaisia lainoja on helposti haettavista verkosta hyvin kilpailukykyisillä ja reiluilla koroilla Ruotsista ihan siinä missä Suomestakin.

Kuten norjalaisissakin pankeissa, myös ruotsalaisissa lainahakemusten käsittelyajat ovat perinteisiä pankkeja nopeampia ja rahat saat tilille parhaimmillaan parissa päivässä.

Ruotsalaiset pankit tarjoavat monesti myös suurempia ulkomaisia lainoja yli 20- vuotiaille, joilla on säännölliset tulot. Lainasummaa voit kasvattaa myös ruotsalaisista pankeista täyttämällä hakemuksen rinnakkaishakijan kanssa.

Toisin kuin norjalaisista pankeista, joiltakin ruotsalaisista rahoitusalan toimijoilta sinun on mahdollista hakea pienempiä, pikaiseen tarpeeseen tulevia lainoja. Monet ruotsalaiset pankit mahdollistavat suomalaisille asiakkailleen myös säästötilien avaamisen.

Suomalaisista pankeista poiketen, ruotsalaisilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on yleensä lainaehtoihin nimetty hakijalle minimituloraja kuukautta ja vuotta kohden.

Virolaiset pankit ja lainanantajat

Rahoitus- ja laina-alalla virolaiset toimijat eivät ole mikään uusi juttu Suomen lainarintamalla. Virolaiset ovat itse asiassa toimineet Suomessa jo parin vuosikymmenen ajan. Nopeiden pikkulainojen (viroksi: väikelaen), eli pikavippien yleistyttyä, myös virolaiset pankit nostivat päätään suomalaisilla lainamarkkinoilla.

Tiukennetun pikavippilain myötä virolaiset toimijat katosivat Suomesta lähes kokonaan, joitakin pankkeja lukuun ottamatta. Virolaisia pankkeja toimii paljon myös muualla Euroopassa, esimerkiksi Espanjassa.

Norjalaisiin ja ruotsalaisiin lainanantajiin verrattuna virolaisista pankeista on saatavilla huomattavasti pienempiä lainasummia. Haettavat lainasummat alkavatkin sadoista euroista. Pohjoismaissa lainoja aletaan myöntää tavallisesti vasta tuhannesta eurosta ylös päin.

Osa virolaisista pankeista toimii kyllä Suomessa, mutta ne on rekisteröity Viron aluehallintarekisteriin. Myös näissä pankeissa hakemusten täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Lainapäätöksen myöntämisen jälkeen saat rahat tilille saman vuorokauden aikana. Tutustu tarkemmin tästä siihen, miten voi hakea lainaa Virosta.

Espanjalaiset lainanantajat Suomessa (Santander)

Yksi tunnetuimmista espanjalaisista Suomessa toimivista lainanantajista lienee Santander. Ulkoimaista lainaa saat tältä yhtiöltä helposti netistä niin remontteihin kuin vaikkapa ajoneuvoihin aina 2 000 eurosta 50 000 euroon ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainasummasta riippuen, laina-aikaa voidaan vaihdella 2- 15 vuoden väliltä asiakkaan toiveiden mukaan. Lainaa Espanjasta voit myös maksaa sovittua nopeammassa tahdissa tai vaikka kokonaan kerralla pois, ilman ylimääräisiä kuluja.

Vaatimukset lainan myöntämiselle vastaavat muiden ulkomaisten pankkien periaatteita. Hakijalta edellytetään

 • moitteettomia maksutietoja
 • yli 24 vuoden ikää
 • säännöllisiä vähintään 1500 euron kuukausituloja

Lainahakemuksen voit tehdä koska tahansa nopeasti netissä sähköisellä hakemuslomakkeella. Santander käsittelee hakemukset aina seuraavana arkipäivänä hakemuksen lähettämisestä. Lainasumma lähetetään sinulle välittömästi sen myöntämisen jälkeen. Saat siis rahaa heti tilille.

Jotkin autoliikkeet tekevät yhteistyötä Santanderin kanssa ja tarjoavat kyseisen pankin palveluita osamaksu- ja luottokaupoissa.

Suomalaiset lainanantajat ulkomailla (esim. Ferratum)

Maltalle rekisteröity Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka myöntää lainoja verkossa 2 000 eurosta 30 000 euroon asti. Laina-aika on säädettävissä 1-10 vuoden välitä. Lainaa ulkomailta heti yhtiö voi myöntää yli 22 vuotiaille Suomessa asuville henkilöille.

Ferratum panostaa paljon vastuulliseen lainaamiseen. Yhtiö muun muassa varmistaa aina, että asiakkaan maksuvarat riittävät  lainan takaisinmaksuun.. Ne myös pitävät talouskoulua, joka opettaa budjetoimaan huolellisesti ja ottamaan kannattavia taloudellisia riskejä.

Ferratum tarjoaa hyvin monipuolisia rahoitusratkaisuja. Voit hakea yhtiöiltä muun muassa  joustavia luottoja, perinteisiä vakuudettomia lainoja sekä yhdistelylainaa.

Ferratumin periaatteena on mahdollistaa helppokäyttöisiä ja laadukkaita arjen pankkipalveluita ihan kaikille. Lainojen korot määräytyvät Ferratumilla lainanhakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella. Laina lasketaan joustavasti jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Taloudellisen tilanteesi muuttuessa voit maksaa lainasi takaisin sovittua nopeammassa aikataulussa ilman lisäkuluja.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kannattaako hakea pikalainaa ulkomailta?

Pikalainaa ulkomailta houkuttaa hakea, koska tarjoukset voivat olla todella hyviä. Lainan hakijana kannaltasi on lähes saman tekevää, mistä lainasi saat. Toki jos lainan tarjoaja vaikuttaa epäilyttävältä ja on saanut esimerkiksi huonoja arvosteluja muilta asiakkailta, kannattaa harkita todella tarkasti.

Toki monet ulkomaiset lainantarjoajat voivat kuulostaa pelkän nimen perusteella suomalaiselle hyvin erikoisilta. Sama asia pätee mitä luultavammin myös toisinkin päin. Kun esimerkiksi norjalainen on hakemassa lainaa ulkomailta ja törmää suomalaiseen rahoituksen myöntäjään, on hän yhtä epäileväinen. Lainan tarjoaja on hänelle tässä tapauksessa ulkomaalainen.

Suomalainen voi kuitenkin hakea lainaa ulkomailta siinä missä kotimaastakin. Kotimaan yhtenä etuna voisi kuitenkin pitää poliitikkojen asettamia korkokattoja. Nämä korkokatot on tarkoitettu suojaksi, jottet edes pysty ottamaan lainaa liian suurella korolla.

Saako lainaa ulkomailta luottotiedottomalle?

On myös hyvä muistaa, että mikäli haet lainaa ilman luottotietoja ulkomailta, voi tämä vaikeuttaa lainan saamista myöhemmin kotimaassa.

Vaikka ulkomaiset pankit voivatkin myöntää lainoja nopeammin ja paremmilla ehdoilla, kannattaa sinun kuitenkin muistaa edellinen kohta tulevaisuutta ajatellen.

Kuten kotimaistenkin lainan myöntäjien kohdalla sinun tulisi aina kilpailuttaa ulkomaiset lainat keskenään, ennen kuin hyväksyt yhtään tarjousta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Luotettavaa lainaa ulkomailta – mistä tunnistaa turvallisen lainanantajan?

Harkitessasi lainaa ulkomailta, on tosiaan aina hyvä olla sitä tarjoavaa pankkia valitessa olla erityisen tarkkana. Muista siis aina pyrkiä valitsemaan mahdollisimman luotettavat ulkomaiset lainanantajat jo kilpailutusvaiheeseen.

Luotettavaa lainaa ulkomailta on kaikista helpoiten saatavissa tunnetulta lainanantajilta, kuten tekstissä ylempänä mainitut Santander tai esimerkiksi Ferratum. Mikäli kyseessä ei ole ennakkoon tunnettu toimija, sinun kannattaa selvittää yhtiöin luotettavuus omatoimisesti.

Miten luotettava ulkomainen lainantarjoaja tunnistetaan?

 1. Tutki, minkälainen vaikutelma rahoitusyhtiön tai pankin verkkosivuista jää. Mikäli kotisivu vaikuttaa heti alkuun epäluotettavalta ja esimerkiksi sisältää merkittävän määrän omituisia kirjoitusvirheitä, kannattaa ulkomainen laina yleensä jättää täältä hakematta.
 2. Mikäli verkkosivut vaikuttavat aidoilta, kannattaa selvittää verkosta muiden kokemuksia lainanhausta kyseiseltä rahoitusalan toimijalta. Mikäli kokemukset ovat positiivisia, on sekin hyvä merkki lainanantajan luotettavuudesta.
 3. Hyvä merkki on lisäksi se, että ulkomaisen lainan tiedot ovat selkeästi nähtävillä lainaa myöntävän toimijan sivuilla. Mikäli näin ei ole, sinun kannattaa olla tarkkana.
 4. Ulkomaista lainaa ei koskaan kannata allekirjoittaa, mikäli ehdoista ei ole täysin varma.

Hae luottoa ulkomailta Summarumilla

Summarum kilpailuttaa useita eri rahoitusyhtiöitä ja pankkeja. Luottoa ulkomailta hakiessasi suosittelemme, että annat meidän kilpailuttaa ulkomaiset lainat puolestasi. Täytät vain yksinkertaisen hakemuksen sivustollamme ja lähetät sen.

Muuta sinun ei tarvitse tehdä. Järjestelmämme kilpailuttaa lainat ulkomailta välittömästi ja ensimmäiset tarjoukset saat sähköpostiisi nopeasti. Luotto voi järjestyä parhaassa tapauksessa tilillesi jopa vielä saman arkipäivän sisällä.

Esimerkkejä ulkomaisten lainojen summista

Summa Maksuaika Nimelliskorko Avausmaksu Muut kulut Kuukausierä Todellinen vuosikorko Lopullinen summa Koron osuus
10 000e 5v 7% 0e 0e 198e 7,23% 11 880e 1 880e
12 500e 10v 8% 0e 0e 152e 8,3% 18 199e 5 699e
10 000e 6v 9,5% 49e 5e 183e 9,92% 13 158e 3 158e
10 000e 5v 9,5% 149e 5e 217,5e 11,76% 13 050e 3 050e

Helppo laina ulkomailta

Saako lainaa helposti ulkomailta? Kyllä, ainakin periaatteessa. Esimerkiksi me Summarumilla teemme yhteistyötä niin suomalaisten kuin ulkomaisten pankkien kanssa, jolloin osa saamistasi tarjouksista tulee suoraan ulkomaiselta rahoitusyhtiöltä.

Kun tarvitset lainaa helposti ja nopeasti, jätä kaikki meidän huoleksemme. Kilpailutamme hakemuksesi yhteistyökumppaneillamme, jotka ovat kaikki luotettavia ja hyvämaineisia toimijoita rahoitusmarkkinoilla.

Pikavippi ulkomailta

Pikavippi ulkomailta ei tosiaan ole ehkä niin yleinen kuin hieman suuremmat kulutusluotot. Se ei toki tarkoita sitä, ettetkö voisi saada esimerkiksi parin sadan euron suuruisia pikavippejä myös ulkomaisilta yhtiöiltä.

Meillä Summarumilla tyypillisimpiä pienempiä haettuja summia ovat vuodesta toiseen 2 000 eurosta ylöspäin olevat ulkomaiset lainat.

Osamaksu ulkomailta

Osamaksu ulkomailta sen sijaan onnistuu sellaisissa tilanteissa, joissa ostat jotakin ulkomaisesta verkkokaupasta. Tyypillisesti tällaisissa tilanteissa maksupalvelun välittäjänä ja rahoittajana toimii verkkokaupan itsensä omistama rahoitusyhtiö tai vaikkapa Klarna.

Ulkomailta hankittavat osamaksusopimukset ovat silti varsin harvinaisia.

Jos sinulle on kertynyt monta pienempää lainaa tai runsaasti osamaksuja eri kaupoista ja liikkeistä, kannattaa harkita osamaksujen yhdistämistä. Tästä kerromme tarkemmin artikkelissamme Osamaksujen yhdistäminen.

P2P laina ulkomailta

Vertaislainat ovat yleistyneet viime vuosina Suomessakin varsin voimakkaasti. Vertaislainalla tarkoitetaan käytännössä yksityisen henkilön antamaa lainaa toiselle yksityishenkilölle. Samaa prosessia tarkoitetaan termillä peer-to-peer (p2p) lainaaminen. Vertaislainat ulkomailta ovat tällä hetkellä erityisen kiinnostavia niin lainaa tarvitsevien kuin sijoittajienkin keskuudessa.

P2P laina ulkomailta on nykyisin esillä monella eri palveluntarjoajalla. Nämä toimijat ovat siltana yksityishenkilöiden välissä ja tekevät vertaislainatoiminnasta helppoa.

Laina ulkomailta ilman säännöllisiä tuloja

Onnistuuko laina ulkomailta ilman säännöllisiä tuloja? Ei valitettavasti useimmissa tapauksissa. Käytännössä jokainen rahoitusyhtiö haluaa olla sataprosenttisen varma siitä, että pystyt maksamaan myönnetyn lainan myös ajallaan takaisin.

Siksi ne eivät tyypillisesti myönnä lainaa, ellei sinulla ole osoittaa todistusta säännöllisistä tuloista. Suomessa rahoitusyhtiöt voivat katsoa säännöllisiksi tuloiksi myös esimerkiksi eläkkeen tai osa.-aikatyön, joten vakituista työsuhdetta sinulla ei silti välttämättä tarvitse olla.

Olemme käsitelleet aihetta tarkemmin artikkelissamme Lainaa ilman tuloja.

Halpaa lainaa ulkomailta

Voinko saada halpaa lainaa ulkomailta? Kuten olet jo tässä artikkelissa oppinut, kyllä voit. Summarumin kilpailutuspalvelun avulla voit saada nopeasti edullisia ulkomaisia lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Mikä sitten tekee ulkomaisesta lainasta edullisen? Tähän vaikuttavat mm. omat tulosi ja menosi. Kuten suomalaiset myös kaikki ulkomaiset lainantarjoajat suorittavat hakijoista riskikartoituksen, jonka mukaisesti esimerkiksi ulkomaisen lainan korko määräytyy.

Laina ulkomailta – hyödyt ja haitat

Hyvät puolet Huonot puolet
Sähköinen hakuprosessi on nopea myös ulkomaisilla lainatarjoajilla. Ulkomaisten lainojen tarjoajia on paljon ja niiden kilpailuttaminen yksin hankalaa.
Voit saada Osa kuluttajista voi hakea myös ulkomaista lainaa netistä liian heppoisin perustein.
Säästät aikaa ja vaivaa kun kilpailutat ulkomaiset lainat heti.
Tarjolla on monta erilaista rahoitusyhtiötä ja ulkomaista pankkia.

Hae avullamme lainaa ulkomailta heti

Anna Summarumin hoitaa ulkomaisten lainojen kilpailutus puolestasi. Me teemme yhteistyötä vain vakavaraisten ja luotettavien pankkien sekä rahoitusyhtiöiden kanssa. Kun täytät hakemuksen sivustollamme jo tänään, saatat saada ensimmäiset tarjoukset vain minuuttien sisällä. Näin laina ulkomailta heti onnistuu kätevästi ja nopeasti.

Kun olet saanut tarjoukset, voit vertailla niitä kaikessa rauhassa. Yhtään tarjousta sinun ei ole pakko hyväksyä, mikäli tarjoukset eivät tunnu järkeviltä. Jos kuitenkin joku ulkomainen lainatarjous sopii tarkoituksiisi, jatka prosessia tarjoajan kanssa. Näin saat heti lainaa ulkomailta.

Nämä rahalaitokset tavoitat kauttamme

Summarumin kautta tavoitat yli 30 kotimaista pankkia ja muuta rahalaitosta

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo
 • Lea bank logo
 • Brocc logo
 • Svea Bank logo
 • Alisa Bank logo
 • Morrow Bank logo

Tarkempaa tietoa lainapalvelustamme, yhteistyökumppaneistamme ja meidän kautta tavoitettavista pankeista saat täältä.

Ulkomaiset lainat – Usein kysyttyä

Mistä lainaa ulkomailta?
Suomalaiset hakevat lainaa useimmiten Espanjasta, Virosta, Norjasta tai Ruotsista.
Onko lainan ottaminen ulkomailta luotettavaa?
Kun haetaan lainaa ulkomaisilta rahalaitoksilta tai pankeilta, on hyvä käydä valitun pankin sivustoa tarkasti läpi. Verkossa toimiessa on aina hyvä käyttää kriittistä medianlukutaitoa. Epäilyttävältä tuntuviin sivustoihin ei kannata sitoutua.
Miten lainaa haetaan ulkomailta?
Verkossa haettavat lainat noudattavat yleensä samaa kaavaa riippumatta valitun pankin kotimaasta. Lainan hakeminen netistä ulkomaiselta rahalaitokselta tai pankilta on yhtä helppoa kuin kotimaiseltakin palvelun tarjoajalta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja