Lainaa ulkomailta

Summarumin kautta vastaanotat lainaa ulkomailta edullisimmin lainaehdoin. Lue alta lisää ja kilpailuta lainatarjoukset jo tänään säästääksesi rahaa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa ulkomailta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa ulkomailta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainaa ulkomailta on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa ulkomailta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullinen laina ulkomailta pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman lainan ulkomailta pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kilpailuta ja vertaile lainat ulkomailta helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa ulkomailta.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa ulkomailta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin laina ulkomailta.

   Kilpailuttamalla lainaa ulkomailta netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa ulkomailta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton laina ulkomailta heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen lainan ulkomailta, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Hae lainaa ulkomailta

   Tiedon välityksen kehittyessä myös talousasioista on tulossa enemmän ja enemmän kansainvälisiä, toimien eri valtioiden välillä rajattomasti. Esimerkiksi verkosta haettavaa lainaa haetaan yhä useammin myös ulkomaisista pankeista.

   Yleisimpiä kohdemaita suomalaisten lainan haussa ovat naapurivaltiot, sekä alati aurinkoinen Espanja. Hakeminen käy yhtä helposti samoja vaatimuksia ja lainaehtoja mukaillen, kuin suomalaisissa pankeissa.

   Ulkomaiset pankit toimivat täysin verkon välityksellä. He välittäen suomalaisille lainanhakijoille palveluitaan eräänlaiselta Suomen haarakonttorilta, kuitenkin ilman varsinaista kivijalkakonttoria.

   Tämä artikkeli kuvailee tarkemmin suomalaisten suosimia ulkomaisia lainantarjoajia, sekä käy läpi heidän tarjoamia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

   Artikkelin lukemisen jälkeen tiedät miksi, ja miten lainaa voidaan hakea ulkomaisilta lainantarjoajilta, sekä mitä asioita pitäisi ottaa huomioon lainaa hakiessa.


   Löydä edullisinta lainaa Summarumin kautta

   Summarumin kautta löydät nopeasti hyviä vaihtoehtoja lainan tarpeeseesi. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Täytä hakemus tästä

   Summarum Logo

   Norjalaiset pankit ja lainanantajat

   Parina viime vuonna Suomessa ovat alkaneet yleistyä erityisesti norjalaisilta lainan tarjoajilta haetut lainat. Suosituimpia norjalaisia toimijoita ovat olleet Bank Norwegian ja Instabank.

   Norjalaisilta pankeilta on Suomessa mahdollista hakea vakuudetonta lainaa 1000 eurosta 60 000 euroon, eli pientä pikalainaa kaipaavalle ne eivät sovi. Suuri vakuudeton laina vaatii yleensä keskitasoa parempaa tulotasoa. Myös rinnakkaishakijasta voi olla iso apu suurempaa lainasummaa haettaessa. Hae lainasi Norjasta vaivattomasti.

   Korot norjalaisten pankkien ja rahoituslaitosten kulutusluotoissa ovat yleensä varsin kilpailukykyisiä. Tämän lisäksi pankit käsittelevät, ja jopa myöntävät lainat usein huomattavasti nopeammassa aikataulussa, kuin kotimaiset kivijalkakonttoreissa toimivat pankit.

   Monet norjalaispankit edellyttävät lainanhakijoilta vähintään 23 vuoden ikää, sekä vakituista kotiosoitetta Suomen rajojen sisältä. Perinteiset lainaa koskevat vaatimukset esimerkiksi maksuhäiriömerkinnöistä ja tulotasorajoista pätevät myös norjalaisissa pankeissa.

   Ruotsalaiset pankit ja lainanantajat

   Ruotsalaiset pankit ja lainanantajat ovat rantautuneet suomalaisille lainamarkkinoille tarjoamalla omia vastineitaan. Vakuudettomia lainoja on helposti haettavista verkosta hyvin kilpailukykyisillä ja reiluilla koroilla Ruotsista ihan siinä missä Suomestakin.

   Kuten norjalaisissakin pankeissa, myös ruotsalaisissa lainahakemusten käsittelyajat ovat perinteisiä pankkeja nopeampia ja rahat saa tilille parhaimmillaan parissa päivässä.

   Ruotsalaiset pankit tarjoavat monesti myös suurempia lainoja yli 20- vuotiaille, mikäli heillä on säännölliset tulot – lue tarkemmin siitä miten menetellä, jos lainanhakijalla ei ole säännöllisiä tuloja. Lainasumman voi kasvattaa myös ruotsalaisista pankeista täyttämällä hakemuksen rinnakkaishakijan kanssa.

   Toisin kuin norjalaisista pankeista, joistakin ruotsalaisista rahoitusalan toimijoista on mahdollista hakea pienempiä pikaiseen tarpeeseen tulevia lainoja. Monet ruotsalaiset pankit mahdollistavat suomalaisille asiakkailleen myös säästötilien avaamisen.

   Suomalaisista pankeista poiketen, ruotsalaisilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla on yleensä lainaehtoihin nimetty hakijalle minimituloraja kuukautta ja vuotta kohden.

   Virolaiset pankit ja lainanantajat

   Rahoitus- ja laina-alalla virolaiset toimijat eivät ole uusi juttu Suomen lainarintamalla. Virolaiset ovat toimineet Suomessa jo parin vuosikymmenen ajan. Nopeiden pikkulainojen (viroksi: väikelaen), eli pikavippien yleistyttyä, myös virolaiset pankit nostivat päätään suomalaisilla lainamarkkinoilla.

   Tiukennetun pikavippilain myötä, virolaiset toimijat katosivat Suomesta lähes kokonaan, joitakin pankkeja lukuun ottamatta. Virolaisia pankkeja toimii paljon myös muualla Euroopassa, esimerkiksi Espanjassa.

   Norjalaisiin ja ruotsalaisiin lainanantajiin verrattuna virolaisista pankeista on saatavilla huomattavasti pienempiä lainasummia. Haettavat lainasummat alkavat sadoista euroista. Pohjoismaissa lainoja aletaan myöntää tavallisesti vasta tuhannesta eurosta ylös päin.

   Osa virolaisista pankeista toimivat Suomessa, mutta heidät on rekisteröity Viron aluehallintarekisteriin. Myös näissä pankeissa hakemusten täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Lainapäätöksen myöntämisen jälkeen rahat saa tilille saman vuorokauden aikana. Tutustu tarkemmin tästä siihen, miten voit hakea lainaa virosta.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Espanjalaiset lainanantajat Suomessa (Santander)

   Yksi tunnetuimmista espanjalaisista Suomessa toimivista lainanantajista lienee Santander. Lainaa saa helposti netistä niin remontteihin, kuin ajoneuvoihin aina 2000 eurosta 50 000 euroon ilman vakuuksia tai takaajia.

   Lainasummasta riippuen, laina-aikaa voidaan vaihdella 2- 15 vuoden väliltä asiakkaan toiveiden mukaan. Lainan voi myös maksaa sovittua nopeammassa tahdissa tai vaikka kokonaan kerralla pois, ilman ylimääräisiä kuluja.

   Vaatimukset lainan myöntämiselle vastaavat muiden pankkien periaatteita. Hakijalta edellytetään moitteettomia maksutietoja, yli 24 vuoden ikää sekä säännöllisiä vähintään 1500 euron kuukausituloja.

   Lainahakemuksen voi tehdä koska tahansa nopeasti netissä sähköisellä hakemuslomakkeella. Santander käsittelee hakemukset aina seuraavana arkipäivänä hakemuksen lähettämisestä. Lainasumma lähetetään tilille heti sen myöntämisen jälkeen.

   Jotkin autoliikkeet tekevät yhteistyötä rahoituslaitoksen kanssa ja tarjoavat kyseisen pankin palveluita osamaksu ja luottokaupoissa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Suomalaiset lainanantajat ulkomailla (esim. Ferratum)

   Maltalle rekisteröity Ferratum on suomalainen rahoituslaitos, joka myöntää lainoja verkossa 2000 eurosta 30 000 euroon asti. Laina-aika on säädettävissä 1-10 vuoden välitä. Lainoja voidaan myöntää yli 22 vuotiaille Suomessa asuville henkilöille.

   Ferratum panostaa paljon vastuulliseen lainaamiseen. He muun muassa varmistavat aina, että asiakkaan maksuvarat riittävät  lainan takaisinmaksuun.He myös pitävät talouskoulua, joka opettaa budjetoimaan huolellisesti ja ottamaan kannattavia taloudellisia riskejä.

   Ferratum tarjoaa hyvin monipuolisia rahoitusratkaisuja. Heiltä on mahdollista hakea muun muassa  joustavia luottoja, perinteisiä vakuudettomia lainoja sekä yhdistelylainaa.

   Ferratumin periaatteenaan on mahdollistaa helppokäyttöisiä ja laadukkaita arjen pankkipalveluita ihan kaikille. Lainojen korot määräytyvät Ferratumilla lainanhakijan henkilökohtaisten tietojen perusteella. Laina lasketaan joustavasti jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

   Asiakkaan taloudellisen tilanteen muuttuessa, hän voi maksaa lainansa takaisin sovittua nopeammassa aikataulussa ilman lisäkuluja.

   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Kannattaako hakea lainaa ulkomailta?

   Lainan hakijan kannalta on lähes saman tekevää, kuka hänen lainansa tarjoaa. Toki jos lainan tarjoaja vaikuttaa epäilyttävältä ja on saanut esimerkiksi huonoja arvosteluja muilta asiakkailta, kannattaa harkita todella tarkasti.

   Toki monet ulkomaalaiset pankit voivat kuulostaa pelkän nimen perusteella suomalaiselle hyvin erikoisilta. Sama asia pätee mitä luultavammin myös toisinkin päin. Kun esimerkiksi norjalainen on hakemassa lainaa ulkomailta ja törmää suomalaiseen rahoituksen myöntäjään, on hän yhtä epäileväinen. Lainan tarjoaja on hänelle tässä tapauksessa ulkomaalainen.

   Suomalainen voi kuitenkin hakea lainaa ulkomailta, siinä missä kotimaastakin. Kotimaan yhtenä etuna voisi kuitenkin pitää poliitikkojen asettamia korkokattoja. Nämä korkokatot on tarkoitettu suojaksi, jottei hän edes pysty ottamaan lainaa liian suurella korolla.

   On myös hyvin tärkeää muistaa, että jos hakee lainaa ilman luottotietoja ulkomailta, voi tämä vaikeuttaa lainan saamista myöhemmin kotimaassa. Vaikka ulkomaalaisesti pankista voisi saada lainaa nopeammin ja paremmilla ehdoilla, kannattaa kuitenkin muistaa edellinen kohta tulevaisuutta ajatelle.

   Kuten kotimaistenkin lainan myöntäjien kohdalla on tärkeää muistaa, että kilpailuttaa aina lainaa myöntävät yritykset keskenään ennen hakiessaan lainaa ulkomailta.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa ulkomailta, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa ulkomailta – mistä tunnistaa luotettavan lainanantajan?

   Harkitessa lainaa ulkomailta, kannattaa lainaa tarjoavaa pankkia valitessa olla erityisen tarkkana. Lainaa harkitsevan kannattaa pyrkiä valitsemaan mahdollisimman luotettavan oloinen lainanantaja.

   Luotettavaa lainaa ulkomailta on kaikista helpoiten saatavissa tunnetulta lainanantajilta, kuten tekstissä ylempänä mainitut Santander tai esimerkiksi Ferratum. Mikäli kyseessä ei ole ennakkoon tunnettu toimija, kannattaa luotettavuus selvittää omatoimisesti.

   Miten luotettavan lainanantajan sitten tunnistaa? Ensimmäisenä kannattaa aloittaa siitä, minkälainen vaikutelma rahoituslaitoksen tai pankin verkkosivuista jää. Mikäli kotisivu vaikuttaa heti alkuun epäluotettavalta ja esimerkiksi sisältää merkittävän määrän omituisia kirjoitusvirheitä, kannattaa laina yleensä jättää täältä hakematta.

   Mikäli verkkosivut vaikuttavat aidoilta, kannattaa selvittää verkosta muiden kokemuksia lainanhausta kyseiseltä rahoitusalan toimijalta. Mikäli kokemukset ovat positiivisia, on sekin hyvä merkki lainanantajan luotettavuudesta.

   Hyvä merkki on lisäksi, että lainan tiedot ovat selkeästi nähtävillä lainaa myöntävän toimijan sivuilla. Mikäli näin ei ole, kannattaa olla tarkkana. Lainaa ei koskaan kannata allekirjoittaa, mikäli ehdoista ei ole täysin varma.

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa ulkomailta?
   Suomalaiset hakevat lainaa useimmiten Espanjasta, Virosta, Norjasta tai Ruotsista.
   Onko lainan ottaminen ulkomailta luotettavaa?
   Kun haetaan lainaa ulkomaisilta rahalaitoksilta tai pankeilta, on hyvä käydä valitun pankin sivustoa tarkasti läpi. Verkossa toimiessa on aina hyvä käyttää kriittistä medianlukutaitoa. Epäilyttävältä tuntuviin sivustoihin ei kannata sitoutua.
   Miten lainaa haetaan ulkomailta?
   Verkossa haettavat lainat noudattavat yleensä samaa kaavaa riippumatta valitun pankin kotimaasta. Lainan hakeminen netistä ulkomaiselta rahalaitokselta tai pankilta on yhtä helppoa kuin kotimaiseltakin palvelun tarjoajalta.