Yrityslainaa taksiyritykselle

Hakemuslomake


Selkeä hakemuslomake
kokonaan netissä


Hakemuksen lähettäminen
ei sido mihinkään

YritysSummaLaina-aikaLinkki
5 000 - 3 000 0001kk - 60kkSiirryArrow
Kredita haluaa helpottaa pienten ja keskisuurten yritysten mahdollisuuksia saada oikeanlaista rahoitusta parhailla mahdollisilla ehdoilla. Hakemalla rahoitusta Kreditalla saat monia yritysrahoitustarjouksia 24 tunnin sisällä, joista voit valita houkuttelevimman.
1 000 - 250 0001kk - 24kkSiirryArrow
Rahalaitos on Suomen johtava lainojen kilpailuttaja. Suomalaiset ovat kilpailuttaneet kauttamme lainoja vuodesta 2011.
1 000 - 20 0001kk - 36kkSiirryArrow
Yrityslaina on suomalaisille pienyrityksille ja yrittäjille suunnattu lainapalvelu, jossa asiakas on OY/AY/KY/TMI-tyyppinen yritys.
1 000 - 100 0003kk - 18kkSiirryArrow
BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 - 100 000 euron lainaa yritykselle.
1 000 - 350 0001kk - 36kkSiirryArrow
Zmartan kautta voi vertailla yrityslainoja maksutta ja nopeasti. Hakemus lähetetään eteenpäin useille eri luotonmyöntäjille, jotka antavat lainapäätöksiä nopeasti.

Näin yrityslainan hakeminen Summarum-palvelussa toimii

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä hakemuslomake

Hakemuslomake täytetään kokonaan tällä sivulla.

Hakemuslomake koostuu kahdesta vaiheesta: ensimmäisessä vaiheessa sinulta kysytään yrityksen perustietoja ja toisessa vaiheessa voit ladata mukaan liitetiedostoja.

2
Vertaa lainatarjouksia

Hakemuksesi välitetään reaaliajassa yhteistyökumppaneillemme.

He tarkastelevat hakemustasi ja ottavat sen jälkeen sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse lainatarjouksen tai lisätietopyynnön kanssa, yleensä tunnin sisällä.

3
Nosta paras yrityslaina

Kun olen tarkastellut eri tarjouksia, voit valita niistä sopivimman.

Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Yrityslainan kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Yrityslainaa taksiyritykselle

Perustamisen jälkeenkin yritykselle voi toimialasta riippumatta tulla tarve ulkopuoliselle pääomalle. Yrityslaina auttaa erilaisissa rahoituksen tarpeissa yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Millaisiin tarpeisiin taksiyritys voisi yrityslainaa hyödyntää? Miten haetaan yrityslainaa taksiyrittäjälle? Millaisia yrityslaina vaihtoehtoja taksiyrittäjille on tarjolla?

Summarum mediassa

Summarum mediassa

Taksiyritykselle yrityslainaa

Taksiyritys toimii palvelualalla, jonka keskiössä on ratkaista henkilön kuljetusongelmat mahdollisimman matkustajaystävällisellä tavalla. Ala on murroksessa, kilpailua on paljon. Taksiautoilijan on kyettävä erottumaan edukseen voittaakseen asiakkaiden luottamuksen. Siksi panostus muun muassa kunnollisiin autoihin, markkinointiin ja rekrytointiin, on erittäin tärkeää. Yrityslaina taksiyrittäjälle tarjoaa rohkeutta ja varmuutta tarttua tarvittaviin toimiin.

Yrityslainaa taksiyritykselle tai yrittäjälle

Nykyiset lainamarkkinat ovat pullollaan erilaisia lainatuotteita, joita tarjoaa niin valtiolliset pankit kuin yksityiset rahoituspalvelut. Yrityslainaa taksiyrittäjälle on saatavilla hyvin montaa erilaista. Lainojen ehdot, korot ja muut kulut voivat vaihdella rajustikin lainantarjoajasta riippuen. Eri vaihtoehtoihin onkin hyvä tutustua huolella ennen varsinaisen lainasopimuksen solmimista.

Koska yrityslaina taksiyrittäjälle on usein pidempi aikainen sitoumus, kannattaa lainan tarve suunnitella huolellisesti ennen varsinaisen lainan hakuprosessin aloittamista. Toivomukset muun muassa lainan lyhennyserien summista ja laina-ajasta on järkevää laskea huolellisesti osaksi pidempi aikaista budjetointia. On myös järkevää tarkastella huolellisesti erilaisten lainamallien hyviä ja huonoja puolia, jotta taksiyrityksellesi löytyy juuri sopiva yrityslaina.

Yrityslainaa taksiyrittäjälle voidaan lyhentää juuri sellaisina kuukausierinä kuin se yrittäjän vuosittaiseen budjetointiin sopii. Lainan takaisinmaksuaika saattaa venyä, mutta tulee taksiyrittäjälle kokonaisuudessaan edullisemmaksi. Summarum vertailee erilaiset yrityslainat taksiyrittäjälle, siten löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan ja edullisimman vaihtoehdon valtavasta lainaviidakosta.

Muistilista yrityslainan hakemiseen taksiyrittäjälle

Yrityslainan ottaminen on aina pitkä aikainen sitoumus, joten sitä ei tulisi tehdä heppoisin perustein. Ennen yrityslainan hakuprosessin aloittamista on syytä huomioida useita asioita, joilla lainan ottaminen helpottuu ja sen takaisin maksu varmistetaan.

 • Suunnittele lainan tarpeesi huolella
 • Kirjaa toiveesi lainan ominaisuuksista
 • Huomioi myös pidempi aikaiset taloudelliset tekijät
 • Vertaile eri lainoja ja lainantarjoajia Summarumin lainavertailutaulukossa

Taksiyrittäjällä työpäivät koostuvat usein myös varsinaisen työnsuorittamisesta, eli auton kuljettamisesta. Tämä tarkoittaa sitä, ettei aikaa hallinnollisiin tehtäviin välttämättä jää kuin satunnaisia tunteja viikossa. Arvokkaan ajan ja rahan säästämiseksi on suositeltavaa hyödyntää erilaisia lainan vertailupalveluita, jotka auttavat sinua yrityslainasi suunnittelussa.

Yrityslainaa taksiyrittäjälle ilman vakuuksia

Lainan tarpeesta riippuen on tarjolla erilaisia lainamalleja, joista valita juuri sinun taksiyrityksellesi sopivin vaihtoehto. Lainamallin valinnassa vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa laina-aika sekä lainan kokonaissumma. Yrityslainaa taksiyrittäjälle on mahdollista saada niin vakuudellisena kuin vakuudettomana lainana.

Jos lainattava summa on pieni, vakuudeton yrityslaina on varsin toimiva vaihtoehto. Vakuudettomalla yrityslainalla tarkoitetaan lainaa, jonka takaisin maksusta yrityksen ei ole tarpeellista asettaa vakuutta. Lainan takaisinmaksusta yritys voisi asettaa vakuudeksi esimerkiksi jotain yrityksen tai taksiyrittäjän omaa omaisuutta, esimerkiksi autoja.

Yrityslainaa haettaessa jokaisesta yrityksestä ja yrittäjästä luodaan riskianalyysi, jolla mitataan yrittäjän takaisin maksukykyä. Vakuudettomissa lainoissa lainasummat ja lyhennysajat ovat pienempiä, joten lainantarjoajien riski jäädä tappiolle on pienempi. Tästä syystä vakuudettomat yrityslainat myönnetään yleensä nopeammin ja helpommin.

Hae yrityslainaa taksiyritykselle heti tilille

Parhaimmillaan yrityslainan voi saada heti tilille, eikä usein ole tarvetta pitkille puuduttaville lainaneuvotteluille. Koko lainan hakuprosessin voi suorittaa netissä, omasta työkonttorista käsin. Asioimalla verkossa taksiyrittäjä voikin säästää yrityksensä tärkeimpiä resursseja, eli rahaa ja aikaa.

Näin haet yrityslainaa taksiyritykselle nopeasti:

 • Suunnittele lainatarpeesi huolellisesti
 • Kirjaa toiveesi Summarumin lainavertailutaulukkoon
 • Valitse mieleisesi lainatarjous
 • Siirry lainantarjoajan sivuille
 • Allekirjoita virallinen lainasopimus

Summarum vertailee puolestasi useita lainantarjoajia ja lainamalleja. Asettamalla yrityslainasi toiveominaisuudet palvelu taulukoi kaikki niitä parhaiten vastaavat lainatarjoukset. Löydettyäsi taksiyrityksellesi sopivimman yrityslainan voit siirtyä lainantarjoajan omille sivustoille tarkistelemaan lainatarjousta lähemmin ja lopulta solmia virallisen lainasopimuksen.
Tämän jälkeen lainasumma siirtyy mahdollisimman nopeasti taksiyrittäjän tilille. Parhaimmillaan laina on mahdollista saada vain minuuttien kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Miten voin nopeuttaa yrityslainan saamista taksiyritykselle?

Taksiyrittäjälle sopivin ja edullisin yrityslaina löytyy helposti kilpailuttamalla ja vertailemalla useamman lainantarjoajan vaihtoehtoja. Taksiautoilijan aika on rajallista ja siksi Summarum haluaa helpottaa lainan hakuprosessia kilpailuttamalla eri lainantarjoajia yrittäjän puolesta. Taulukoimalla eri lainavaihtoehdot helposti yhteen paikkaan, taksiyrittäjän on helppo tarkastella jopa kymmeniä eri lainamahdollisuuksia yhtäaikaisesti yhdestä paikasta.

Näin voit nopeuttaa ja helpottaa yrityslainan saamista entisestään:

 • Suunnittele huolellisesti
 • Kirjaa toiveesi ja tarpeesi taulukkoon tarkasti
 • Muista mahdolliset liitteet
 • Vertaile ja kilpailuta
 • Tarkista tiedot

Yrityslainahakemuksen käsittelyn nopeuteen vaikuttavat monet tekijät. Lainantarjoajat käyvät jokaisen hakemuksen läpi, tarkistavat tiedot ja luovat riskianalyysin, siksi hakemuksesta löytyvien tietojen on oltava oikein ja liitteiden on löydyttävä helposti.

Myös yrityslainalta toivottavat ominaisuudet on tärkeää suunnitella tarkasti. Mitä pienempi haettava yrityslaina on, sitä pienempi riski sen myöntämisestä on lainantarjoajalle. Näin vakuudettoman, lyhyen yrityslainan myöntäminen käy usein nopeammin kuin pitkän vakuudellisen.

Taksiyrittäjän rahoitus ja yleisimmät rahoitustarpeet

Yrityslainan käyttötarpeet ovat taksialalla moninaiset. Rahoitusta voidaan hakea niin pieniin äkillisiin menoihin kuin suurempiin jo suunniteltuihin kuluihin. Yrityksen perustamisen jälkeen yleisin yrityslainan käyttökohde on kuitenkin jonkinlainen liiketoiminnan kehitys tai kasvatus.

Taksiyrittäjän yleisimpiä yrityslainan käyttökohteita ovat muun muassa:

 • Investoinnit, kuten uusien ajoneuvojen hankinta
 • Rekrytointi ja henkilöstön kouluttaminen
 • Markkinointi
 • Huollot ja korjaustyöt

Hyvin suunniteltu yrityslaina maksaa lopulta itsensä takaisin kasvaneen liiketoiminnan muodossa. Tarkalla budjetoinnilla lainan takaisinmaksuun liittyvät taloudelliset riskit ja muutokset voidaan minimoida. Lähes toimialasta riippumatta kaikessa yritystoiminnassa tehtyjen investointien vaikutukset ovat yleensä varsin pitkäaikaisia ja kauas kantoisia, eikä niiden vaikutusta usein huomaa ennen kuin vasta vuosia myöhemmin.

Investoinnit taksiyrittäjän yrityslainan käyttökohteena

Taksiyrittäjän yksi tärkeimmistä työkaluista on tietysti ajoneuvo. Varsinainen työ suoritetaan autolla, joten sen on tärkeää olla toimiva. Auton olennaisin rooli taksiautoilijan arjessa on tietysti toimia ihmisten kuljettamisen apuvälineenä. Se kuitenkin myös välittää salaisesti viestiä mahdollisille asiakkaille taksiyrityksestä luoden sen imagoa ja mainetta.

Auton valinnassa huomioitavia asioita ovat esimerkiksi:

 • Sen käyttövoima
 • Mahdollisten lisäpalveluiden tuottaminen
 • Toimivuus ja käytännöllisyys
 • Ulkoiset tekijät

Uutta ajoneuvoa ostettaessa taksiyrittäjä tekee useita valintoja, jotka vaikuttavat kaikki yrityksen liiketoimintaan huomaamattomilla, pienillä tavoilla. Esimerkiksi sähköautojen käyttö viestii asiakkaille yrityksen arvostavan ympäristöllisiä asioita, mutta riittääkö sähköauton käyttökapasiteetti täyttämään asiakkaiden tarpeet.

Liiketoiminnan kannalta merkittävintä on tietysti auton toimivuuteen ja käytännöllisyyteen vaikuttavat tekijät. Toisinaan saattaa kuitenkin taksiyrittäjä haluta kulkuneuvoiltaan tiettyjä ulkoisia tekijöitä, yhtenäistä ilmettä tai tiettyä merkkiä.

Markkinointi taksiyrittäjän yrityslainan käyttökohteena

Markkinat taksialalla ovat viime vuosina kasvaneet merkittävästi ja kilpailijoista erottumisesta on tullut entistä tärkeämpää. Erilaisia väyliä markkinoinnin suorittamiseen on useita ja yrityksen olisikin hyvä löytää parhaiten omia tarkoituksiaan palveleva kanava. Yrityslaina taksiyrityksen markkinointia varten mahdollistaisi esimerkiksi sen ulkoistamisen alan osaajalle.

Taksiyrittäjät ovat usein itsenäisiä toiminimellä toimivia tekijöitä. Tällöin markkinoinnin sopivin muoto on oman henkilöbrändin kehittäminen. Parasta markkinointia yksityisyrittäjälle on hyvän ja luotettavan asiakaspalvelun tarjoaminen. Taksialalla tämä tarkoittaa sitä, että taksi saapuu sovittuna aikana sovittuun osoitteeseen. Kyyti ja kuljettaja ovat mukavia. Kokonaisuudessaan kokemus on asiakkaalle onnistunut.

Vaikka sosiaalisessa mediassa markkinointi on joko täysin tai lähes ilmaista, taksiyrittäjän on mahdollista hyödyntää yrityslainaa esimerkiksi graafisen suunnittelijan tai ammattivalokuvaajan palveluiden käyttämiseen. Jos omaa sosiaalisen median osaamista ei löydy riittävästi, voisi ammattilaiset luoda sosiaaliseen mediaan ammattimaisen ja uskottavan ilmeen taksiyrittäjän henkilöbrändin kasvattamiseksi.

Rekrytointi taksiyrittäjän yrityslainan käyttökohteena

Taksiyrittäjän liiketoiminnan kasvaessa usein myös tarjotun palvelun kysyntä kasvaa, mikä mahdollistaisi uuden työntekijän palkkaamisen taksiyritykseen. Pienelle yritykselle tämä on tietysti valtava askel. Uusia työntekijöitä palkataan usein kuljetustehtäviin tai asiakaspalveluun.

Uuden työntekijän palkkaamiseen liittyy useita tekijöitä, joissa lisärahoitukselle voi tulla tarve. Rekrytointiprosessi voi olla kokonaisuudessaan pitkä, haastatteluineen, ilmoituksineen ja valitun työntekijän perehdytyksineen. Toisinaan voidaan joutua kouluttamaan uusi tekijä tehtävään, joka tietysti vaatii sekin jonkin verran pääomaa.

Yrityslainaa taksiyrittäjälle voidaan myöntää myös erilaisten uusien lupien ja koulutusten hankintaan. Esimerkiksi alalla aloittelevaa toimijaa palkatessa on hänelle hankittava taksiluvat, jotka nekin maksavat. Jos tarve uudelle tekijälle tulee nopeasti, suunnittelematta, voi yrityslaina tuoda turvaa tarttua uuteen mahdollisuuteen.

Huollot ja korjaustyöt taksiyrittäjän yrityslainan käyttökohteena

Yksi taksiyrittäjän tärkeimmistä työkaluista on auto. Sen toimivuuden varmistamiseksi yrittäjän on huolehdittava säännöllisesti siitä. Autoja on katsastettava, huollettava ja jopa pesetettävä säännöllisin väliajoin, jotta niiden yleisilme ja toimivuus pysyvät tehtävien suorittamiseksi tarvittavalla tasolla.

Yrityslainaa taksiyrittäjälle on haettava esimerkiksi yllättävän huoltotyön tai korjauksen iskiessä. Hyvinkin hoidettu auto saattaa hajota syystä tai toisesta. Eikä se usein kysy aikaa tai paikkaa. Taksiyrittäjän on hankala suunnitella tällaisia kulueriä tarkasti etu käteen. Budjettiin voidaan jättää pieni hätävara, mutta tarkkojen summien määrittely on mahdotonta.

Koska yrityslaina on mahdollista saada nopeastikin tilille, ei sellaisen ottamista kannata jättää väliin. Työn suorittamisen kannalta auto on saatava mahdollisimman nopeasti takaisin käyttökuntoon. Vakuudetonta yrityslainaa taksiyrittäjälle voidaan hakea vielä samalle päivälle, jos vain korjausaika saadaan yhtä nopealla aikataululla.

Taksiyrittäjän yrityslainan hinnoittelu

Yrityslaina koostuu useista erilaisista asioista, joilla kaikilla on vaikutus lainan kokonaishintaan. Eri lainantarjoajilla ja rahoittajilla on omat korko- ja kulukäytänteensä, joihin on syytä tutustua huolellisesti ennen lainatarjouksen allekirjoittamista. Näin taksiyrittäjä voi välttyä ikäviltä taloudellisilta haitoilta tulevaisuudessa.

Yrityslainan kokonaishinta koostuu:

 • Lainan koroista ja kuluista
 • Laina-ajasta
 • Lainasummasta
 • Riskianalyysista
 • Pankin marginaalista

Edullisin yrityslaina ei välttämättä ole aina ehdoiltaan suotuisin lainavaihtoehto. Lainamarkkinoilla on syytä tarkastella ennemmin kokonaisuutta kuin yksittäisiä hinnoitteluun vaikuttavia tekijöitä. Yrityslainaa taksiyrittäjälle on aina haettava huolellisen, tulevaan tähtäävän suunnittelun pohjalta. Lainan vaikutukset yrityksen talouteen tulisi olla mahdollisimman pienet.

Taksiyrittäjän suurimmat haasteet

Jokaisella toimialalla on omat haasteensa, joiden kohtaamiseksi yrityslaina voi tarjota tarvittavaa turvaa ja rohkeutta. Taksiyrittäjyys on yhdistelmä vastuuta ja vapautta. Se mahdollistaa yrittäjyyden räätälöinnin juuri omanlaiseksi. Taksiyrittäjä toimii palvelualalla, jossa keskiössä ovat onnistuneet asiakaskohtaamiset.

Kilpailu taksialalla on kovaa, pienyrittäjiä on paljon. Asiakkaiden luottamuksen saavuttaminen ja sen ylläpito vaatii paljon töitä. Kyydityksen kohtuullinen hinnoittelu voi olla hankalaa, sillä bensan hinta on nousussa. Toisaalta liian kallista kyytiä ei asiakas maksa toiste. Tarjotun palvelun on oltava asiakkaalle kohtuullisen hintaista, luotettavaa ja turvallista, jotta hän valitsee juuri kyseisen taksiyrityksen palvelut uudelleen.

Vaikka parasta markkinointia taksiyrittäjälle on tarjottu palvelu, vallitsevan kilpailun takia on syytä pohtia, voisiko taksiyritystä markkinoida lisää. Yrityslaina taksiyrittäjälle tarjoaa riittävää tukea ja turvaa tarttua alalla nouseviin mahdollisuuksiin riittävällä nopeudella, eli ennen kilpailijaa.

Vertaa Summarumilla yrityslainaa taksiyrittäjälle

Huolellisen suunnittelun jälkeen lainamarkkinoille lähtevän taksiyrittäjän seuraava tärkeä askel on eri lainavaihtoehtojen kilpailuttaminen ja vertailu. Edullisin ja sopivin lainatuote löytyy vain vertaamalla erilaisia yrityslainoja toisiinsa. Summarumin sivustolla yrityslainaa taksiyrittäjälle on mahdollista vertailla helposti yhdestä taulukosta.

Syitä hyödyntää Summarumin yrityslainan vertailupalvelua:

 • Se on ilmaista
 • Ei sido mihinkään
 • Löydät edullisimman ja sopivimman lainatuotteen taksiyrityksellesi
 • Säästää aikaa ja rahaa

Kun tiedät millaista yrityslainaa taksiyrittäjälle etsit, Summarumin vertailupalvelun käyttäminen käy nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Mitä tarkemmin toiveesi osaat määritellä, sitä sopivampia ja edullisempia lainatarjouksia se voi tarjota. Jos sopivaa yrityslainaa ei löydykään, se ei haittaa. Toimialasta riippumatta jokaiselle yrittäjälle tärkeimpiä resursseja ovat aika ja raha, joita Summarum haluaa auttaa sinua säästämään.