Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainatarjous

   Kilpailuta ja hae lainatarjous netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae lainatarjous ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainatarjouksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

   1
   Täytä ilmainen lainahakemus
   Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

   Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
   2
   Vertaa lainatarjouksia
   Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

   Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
   3
   Hyväksy lainatarjous
   Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

   Hae lainatarjous jopa 60 000 euroon ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae lainatarjous luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Kauttamme saat parhaat lainatarjoukset kerralla jopa yli 30 pankilta ja muulta rahoitusyhtiöltä muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea lainatarjousta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainatarjousten hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

   Vertaile lainatarjoukset helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainatarjouksia.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa. Ensimmäiset alustavat tarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita juuri sinulle kaikista sopivin ja edullisin lainatarjous.

   Kilpailuta lainatarjoukset

   Kilpailuta lainatarjoukset netissä ja säästät aikaa sekä rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

   Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainatarjousta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen lainatarjous netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman vaihtoehdon niin, että edullinen lainatarjous sisältää mahdollisimman pienen koron – ilman piilokuluja. Lainan vertailu tehdään niin, että siinä kiinnitetään huomiota

   • lainatarjouksen korkoihin
   • kuukausierään
   • takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja rahoitusyhtiöiden väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja. Siksi laina netistä on kannattava ratkaisu.

   Lainatarjous heti kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen lainan, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, rahat maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin lainatarjous

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainatarjouksen. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainatarjous tai lainalupaus – näistä asioista se muodostuu

   Onko lainatarjous sama kuin lainalupaus? Kyllä. Tyypillisesti lainalupaus-termiä käytetään silloin, kun puhutaan asuntolainoista. Käytännössä nämä kaksi ovat silti synonyymit toisilleen.

   Lainatarjous on pankin tai rahoitusyhtiön lupaus myöntää hakijalle lainaa. Lainatarjous on yleensä ehdollinen. Ehdollinen lainatarjous tarkoittaa sitä, että tarjous astuu voimaan vasta, kun lainan hakijan esittämät tiedot on varmistettu tosiksi.

   Yleensä tietojen todentaminen tapahtuu toimittaen lainan tarjoajalle dokumentteja, jotka varmentavat mm. kuukausittaiset tulosi. Tällaisia dokumentteja voivat olla esimerkiksi työssä käyvän hakijan palkkaote tai yrittäjän liiketoiminnan tase.

   Ehdollinen lainatarjous ei ole vielä sitova mihinkään suuntaan

   Ehdollinen lainatarjous on siis pankin tai rahoitusyhtiön esittämä tarjous siitä minkälainen laina voitaisiin myöntää. Lainatarjouksessa määritellään lainalle seuraavat tärkeimmät ominaisuudet

   • Lainasumma
   • Lainasopimuksen ehdot
   • Korko
   • Muut lainan kulut

   Lainatarjouksen vastaanottaminen ei vielä sido lainan ottamiseen. Tämän takia olisikin suositeltavaa pyytää lainatarjouksia useammilta pankeilta yksittäisen toimijan sijaan. Kun haluat tietää kuinka paljon lainaa voi saada, tee kilpailutus.

   Kenelle lainatarjouksia annetaan?

   Lainatarjouksia saat todennäköisemmin, jos täytät seuraavat kriteerit:

   • Olet täysi-ikäinen
   • Luottotietosi ovat kunnossa
   • Sinulla on säännölliset tulot
   • Asut vakituisesti Suomessa

   Lainojen hinnat 2022/2023

   Koronatilanteen vuoksi vuonna 2021 säädetty 20% korkokatto on voimassa edelleen. Tällä hetkellä näyttää siltä, että vuoden 2023 lopulla korkokatto lasketaan 15 prosenttiin.

   Lainasopimus kannattaa aina, oli korkojen tilanne sitten mikä tahansa, lukea erityisen tarkkaan läpi. Mikäli lainan hinta nousee merkittävästi, saattaa lainatarjousten kilpailutus tarjota edullisemman vaihtoehdon markkinoilta.

   Korkokatosta on ollut paljon hyötyä monille kuluttajille, sillä se on tehnyt useammista lainan tyypeistä aiempaa edullisempia. Toisaalta korkokaton säännöstely on johtanut myös siihen, että osa suomalaisista on jäänyt kokonaan lainamarkkinoiden ulkopuolelle.

   Kun pankit eivät voi periä haluamaansa korkoa, ne päättävät usein olla lainaamatta. Mikäli hakijalla on ollut vuosina 2021 ja 2022 vaikeuksia saada lainaa, saattaa lainan saaminen korkokaton muuttumisen jälkeen olla helpompaa.

   Esimerkki lainatarjouksista

   Nimelliskorko Avausmaksu Tilinhoitokulut Laskutuslisä Todellinen vuosikorko Loppusumma
   4,5 % 40e 1e 0e 4,99% 11 291e
   4,5 % 300e 5e 3e 7,67% 12 001e

   Näin saat lainatarjouksen

   Lainan hakeminen on prosessi, jonka toimintalogiikasta tulisi olla tietoinen. Lainatarjous on olennainen osa lainanhakua, mutta ennen ja jälkeen sitä, lainan hakemiseen sisältyy myös useita muita kriittisiä vaiheita.

   Alla on listattuna eri vaiheet, jotka jokaisen kannattaa läpikäydä lainaa hakiessaan. Seuraavissa kappaleissa on eritelty vaiheiden hyviä toimintatapoja tarkemmin.

   1. Päätös lainan hakemisesta
   2. Lainahakemuksen täyttäminen
   3. Lainojen kilpailutus
   4. Lainatarjous – vastaanottaminen, vertailu ja valinta

   Päätös lainan hakemisesta

   Jo ennen kuin lainatarjous vastaanotetaan, tulisi olla tässä vaiheessa pohtinut kriittisesti omaa lainan tarvetta. Rahan saamisen akuuttia tarvetta tulisi arvioida kriittisesti ja lisäksi kannattaa aina ensin selvittää onko mahdollista saada laina käteisvaroina kenties joltain perheenjäseneltä tai ystävältä.

   Mikäli päätös lainan hakemisesta on suoritettu omaa maksukykyä ja lainan tarvetta kriittisesti arvioiden, seuraava askel kohti lainatarjousta on lainahakemuksen täyttäminen.

   Lainahakemuksen täyttäminen

   Saadaksesi yksi tai useampi lainatarjous, tulee sinun ensin täyttää lainahakemus. Lainahakemus on paperinen tai sähköinen lomake, johon täytetään lainalta halutut ominaisuudet.

   Lainan oleelliset ominaisuudet ovat seuraavat

   • Lainan tyyppi
   • Lainasumma
   • Takaisinmaksuaika

   Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen pankki tai rahoitusyhtiö, jolta lainaa haettiin toteuttaa arvion hakijasta tietojen perusteella. Arvioitua hakijan tiedot, lainan tarjoaja lähettää hänelle tarjouksen, mikäli lainapäätös on myöntävä.

   Sinun kannattaa pyrkiä saamaan laina tarjous aina mahdollisimman monelta rahoitusalan toimijalta.

   Tiesitkö?

   Mikäli päätät hakea suoraan lainaa tietyltä palveluntarjoajalta, et optimoi omaa mahdollisuuttasi löytää paras ja halvin lainatarjous.

   Yhdeltä rahoitusyhtiöltä lainatarjousta hakiessasi sinulle ei myöskään muodostu kokonaiskuvaa lainojen hintatasosta tai siitä, mihin valittu lainantarjoaja eri rahoitusyhtiöiden hintaskaalalla asettuu.

   Näin ollen et mitä todennäköisimmin valitse itsellesi juuri sitä taloudellisesti parasta vaihtoehtoa.

   Lainatarjousten kilpailutus

   Yksinkertainen ratkaisu edellä esitettyyn ongelmaan on lainatarjousten kilpailuttaminen. Kilpailuttamalla lainasi pyydät kolmatta tahoa keräämään halutuilla tiedoilla kaikki parhaat lainatarjoukset.

   Kilpailutettu lainatarjous on yleisesti ottaen edullisempi ja mahdollistaa näin ollen rahallista säästöä.

   Lainatarjousten kilpailuttamisen toiminta perustuu siihen, että se kääntää lainanhakutilanteen voimasuhteet toisinpäin. Lainatarjousten hankkiminen kilpailutuksen kautta asettaa pankit sekä rahoitusyhtiöt kilpailemaan asiakkaasta.

   Paras lainatarjous – vastaanottaminen, vertailu ja valinta

   Kun lainahakemus on lähetetty vastaanotat seuraavaksi lainatarjouksia eri rahoitusyhtiöiltä. Lainatarjouksia vertaillessasi sinun kannattaa pyrkiä huomioimaan ensisijaisesti lainan ehdoista todellinen vuosikorko.

   Todellinen vuosikorko sisällyttää lainan kaikki kulut. Pelkkä nimelliskorko ei kerro lainan kokonaiskuluista, sillä monissa lainoissa korkokulujen lisäksi saattaa olla esimerkiksi erilaisia avausmaksuja, tilinhoitokuluja tai laskutuslisiä.

   Sinun kannattaa valita käyttöösi se ehdollinen lainatarjous jonka ehdot sopivat omiin tarpeisiisi parhaiten. Paras lainatarjous on useimmiten samalla myös halvin lainatarjous. Poikkeuksiakin löytyy, sillä jokainen tarjous lainalle on aina yksilöllinen.

   Lainaa hakiessa sinun kannattaa lisäksi pohtia omaa taloudellista tilannettasi ja miettiä, mikä on paras lainatarjous sekä mitkä tekijät sen aiheuttavat.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Mistä paras lainatarjous ja kuinka löytää se

   Paras lainatarjous on mahdollista löytää kauttamme nopeasti ja luotettavasti. Muista kuitenkin, että jokainen lainatarjous on aina riippuvainen hakijasta. Tästä syystä onkin mahdotonta määritellä tiettyä korkotasoa tai kokonaiskustannusta, joka tekisi lainatarjouksesta hyvän tai huonon.

   Pankit ja rahoitusyhtiöt laativat jokaisesta hakijasta yksilöllisen hakijaprofiilin, joka vaikuttaa lainatarjoukseen.

   Yksilöllinen hakijaprofiili laskee riskitason lainan myöntämiseen. Tämän riskitason perusteella lainatarjous sekä sen hinta määräytyvät.

   Hakijaprofiili kumuloituu lainan hintaan riippuen lainan kokonaiskustannuksista. Mikäli lainantarjoaja kokee lainan myöntämisen sisältävän riskejä, lainatarjous asuntolainasta on hankalampi saada kuin pienempi luotto, kuten esimerkiksi

   Hyvä lainatarjous on siis aina yksilöllinen. Koska tarkkaa rajaa hyvälle lainatarjoukselle on mahdoton asettaa, kannattaa sinun hyödyntää lainatarjousten kilpailutus.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainalupaus kertoo kokonaiskustannukset

   Lainan hakijana sinun tulisi pyrkiä selvittämään lainan kokonaiskustannukset. Todellinen vuosikorko on aina tärkeä selvittää, sillä lainatarjouksissa saattaa monesti olla pieniä säännöllisiä kuluja, jotka nostavat lopulta lainan kokonaiskustannuksia merkittävästi.

   Alle on listattuna erilaisia kuluja, joita lainalupaus yleensä kertoo

   • Nimelliskorko
   • Avausmaksu
   • Nostopalkkio
   • Tilinhoitomaksu
   • Hallintokulut
   • Laskutuslisä

   Todellinen vuosikorko sisällyttää kaikki edellä mainitut kulut lainatarjoukseen. Lainaa hakevana sinun tulisi silti huomioida, että joissakin tapauksissa lainantarjoajat esittävät todellisen vuosikoron laina vakuuttajan kanssa. Mikäli lainalla ei kuitenkaan ole vakuutta tai vakuuttajaa, saattavat kulut nousta esitettyä suuremmiksi.

   Vastaanotettuasi lainatarjouksen, kannattaa tarkastella tarkkaan minkälaisia ehtoja eri lainatarjoukset sisältävät. Tarkastelun avulla on mahdollista löytää itselle paras ja edullisin lainatarjous.

   Halvin lainatarjous netissä vai kivijalkapankissa

   Hyvä lainatarjous netistä on mahdollista saada huomattavasti nopeammin ja helpommin kuin perinteisissä pankeissa asioimalla.

   Mikäli haluat käydä kivijalkapankissa tulee sinun ensi varata aika tapaamista varten. Kivijalkapankkien aukioloajat ovat hyvin rajoittuneita, joten sinun on yleensä löydettävä tavallisen työpäiväsi lomasta väli paikan päällä asiointiin.

   Ajan varattuasi menet tapaamiseen ja saat haluttujen ehtojen paperille täyttämisen jälkeen pankin lainatarjouksen.

   Vaihtoehtoisesti sama prosessi saada lainatarjous netissä käy merkittävästi sujuvammin. Hae lainatarjous netissä ja täytä haluamasi lainan tiedot, jonka jälkeen lähetämme sähköpostiisi lainatarjoukset eri rahoitusyhtiöille.

   Ajallinen säästö on merkittävä ja lisäksi netissä sinun on mahdollista saada hyvä lainatarjous useammilta toimijoilta yksittäisen toimijan sijaan. Valtaosassa tapauksista tämä tarkoittaa merkittävää rahallista säästöä.

   LUE MYÖS: Vakuudellista lainaa pankista

   Vertaile parhaat lainatarjoukset helposti yli 30 pankista

   Täytä Summarumin lainahakemus netissä, niin välitämme sen yhteistyökumppaniemme kautta yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Lainatarjousten vertailu onnistuu näin kätevästi ja nopeasti.

   Saat sähköpostiisi yhteistyökumppaneidemme parhaat lainatarjoukset ja niistä voitkin sitten valita sopivan juuri sinulle. Lainatarjoukset ovat alustavia lainapäätöksiä, eli pankki on alustavasti lupautunut myöntämään sinulle lainaa niillä ehdoilla, jotka tarjouksessa eritellään.

   Summarumin kautta saadun lainatarjouksen ehdot kerrotaan aina selkeästi ja läpinäkyvästi. Saatuasi hyviä lainatarjouksia, voit aina syöttää niiden tiedot lainalaskuriin ja katsoa millaiset kulut lainasta muodostuu erilaisilla aikajänteillä tai lainasummilla.

   Vertaile lainatarjoukset tämän jälkeen ja jos jonkin lainatarjouksen ehdot näyttävät hyvältä, hyväksy se ja nosta rahat tilille. Voit myös jättää lainan hyväksymättä, jolloin sinua ei velvoiteta mihinkään.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainatarjous ja lainasumman käyttöön saaminen

   Sinun on mahdollista saada lainasumma käyttöön jo melko nopeasti sen jälkeen, kun lainalupaus on vastaanotettu. Lainatarjouksen vastaanotettua lainasumma voi olla nopeimmillaan mahdollista saada käyttöön jo muutaman tunnin sisällä.

   Lainan käyttöön saamisen nopeus riippuu hyvin pitkälti siitä, minkälainen lainan tyyppi on kyseessä. Vakuudettomat lainat, kuten erilaiset tililuotot, käyttöluotot sekä joustoluotot ovat usein mahdollista saada erittäin nopeasti käyttöön siitä, kun lainatarjous on hyväksytty.

   Vakuudettomien lainojen nopeus johtuu siitä, että rahoitusyhtiön ei tarvitse arvioida mitään lainaan liitetyn vakuuden tai pantin kelpoisuutta. Esimerkiksi autolainat ovat tällaisia.

   Vakuudelliset lainat, kuten esimerkiksi asuntolaina kestävät yleensä hieman pidempään vastaanottaa siitä, kun lainatarjous on vastaanotettu.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Valitse edullisin lainatarjous

   Kuten tekstissä jo aiemmin sivuttiin, edullisin lainatarjous on mahdollista löytää kilpailutuksen avulla. Lainojen kilpailutus mahdollistaa sen, että voit löytää pienellä vaivalla aiempaa edullisemman lainatarjouksen.

   Kilpailutus onnistuu suurimmalla osalla kilpailuttavista yrityksistä sähköisesti. Sähköinen lainatarjouksen kilpailutus toimii siten, että syötät toimijan verkkosivuille perustiedot haluamastasi lainasta sekä itsestäsi.

   Tämän jälkeen Summarum kerää lainatarjouksia useilta eri rahoitusalan toimijoilta ja välittää sinulle tiedon tarjouksista ne edullisimmat. Sinun tehtäväksi jää näin ainoastaan poimia vaihtoehdoista edullisin lainatarjous. Muista, että tarjouksia kannattaa kilpailuttaa aina, oli kyseessä sitten asuntolaina tai vaikkapa laina tontin ostoon.

   Hyvä tietää

   Lainatarjouksen hyväksyminen ei ole pakollista. Sinun ei siis tarvitse välttämättä valita saaduista tarjouksista ensimmäistäkään.

   Useita lainatarjouksia helposti ja nopeasti

   Kilpailuta lainatarjoukset nyt Summarumin kautta, ja saat useita lainatarjouksia sähköpostiisi jo saman päivän aikana. Täytät vain yhden lainahakemuksen, jolla voit vertailla lainatarjouksia netissä helposti ja nopeasti. Lainojen ehdot ilmoitetaan selkeästi ja läpinäkyvästi, jotta niiden vertailu on helppoa.

   Käytä myös apuna vertailussa laskuria. Lainalaskuri on näppärä työkalu, jolla lasket lainan kulut kätevästi.

   Jos mietit, miten lainapalvelumme toimii ja mistä lainatarjouksia alkaa satelemaan, niin voit tutustua yhteistyökumppaneihimme täällä.

   Yhden lainahakemuksen taktiikka säästää sinulta huomattavasti aikaa, ja samalla myös rahaa, koska voit kertaheitolla saada uudet lainatarjoukset usealta toimijalta, eikä sinun tarvitse ravata pankeissa tai laitella lainahakemuksia useaan paikkaan.

   Näet edullisimmat lainat sähköpostissasi nopeasti ja voit vertailla niitä kaikessa rauhassa.

   Lainatarjouksen hyväksyminen

   Lainatarjouksen hyväksyminen tapahtuu nykyisin yhä useammin verkossa. Lainalupaus on sinun ja rahoitusyhtiön yhteinen sopimus, jossa molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan tarjouksessa esitettyihin ehtoihin. Osassa lainatarjouksia sinulla on vielä hyväksymisen jälkeenkin peruuttamisoikeus, mutta ei suinkaan kaikissa.

   Kuluttajansuojalaki on kuitenkin suojaamassa sopimuksia: ne ovat siis peruutettavissa 14 vuorokauden ajan. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, siirretään lainarahat tilillesi. Sinne ne saapuvat yleensä muutaman pankkipäivän sisällä, joskus jopa tunneissa.

   Lainatarjouksen hakeminen – hyödyt ja haitat

   Hyvät puolet Huonot puolet
   Voit saada lainatarjouksia monelta eri yhtiöltä. Et saa lainatarjouksia mikäli sinulla on maksutiedoissa merkintöjä.
   Lainatarjousten kilpailutus tapahtuu nopeasti verkossa. Lainatarjouksen hakeminen yksitellen eri yhtiöiltä on vaivalloista.
   Lainatarjous on maksuton.
   Tarjousten vertailu voi säästää sinulta jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Mihin lainatarjoukset voi hakea?

   Lainatarjoukset voi hakea moneen eri käyttötarkoitukseen. Tässä niitä listattuina:

   Lainatarjous pankista vai rahoitusyhtiöiltä?

   Ottaako lainatarjous pankista vai rahoitusyhtiöiltä? Käytännössä sinun kannattaa kilpailuttaa molemmat. Summarum tekee yhteistyötä jopa yli 30 eri rahoitusyhtiön kanssa, joista osa ovat myös perinteisiä suomalaisia pankkeja. Ehdollinen lainatarjous pankista voi siis tulla myös kauttamme.

   Lainatarjous – Usein kysyttyä

   Mikä on lainatarjous?
   Lainatarjous on pankin tai rahoituslaitoksen lupaus myöntää kuluttajalle lainaa.
   Mitä tarkoittaa ehdollinen lainatarjous?
   Ehdollinen lainatarjous tarkoittaa, että tarjous astuu voimaan vasta kun lainan hakijan esittämät tiedot on varmistettu tarjouksen lähettäjän puolelta tosiksi.
   Kuinka löytää paras lainatarjous?
   Paras lainatarjous on mahdollista löytää kilpailuttamalla laina netissä. Kilpailuttamisen avulla kuluttaja saa useampia lainatarjouksia, joista henkilö voi valita itselleen sopivimman tarjouksen.
   Kuinka nopeasti lainasumman voi saada käyttöönsä?
   Lainasumma on mahdollista saada käyttöönsä nopeimmillaan saman päivän aikana. Lainan saanti riippuu kuitenkin lainan tyypistä sekä etenkin siitä, sisältääkö laina vakuutta tai vakuuttajaa.