Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 40 000 euroa

Lainaa 40 000 euroa

Hae lainaa 40 000 euroa ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa jopa 40 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa 40 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa 40000 euroon asti helposti netistä ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 40000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 40000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydä edullista lainaa 40 000 euroa

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 40000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota

 • 40000 euron lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Kilpailuta lainaa 40000 euroa ja vertaile nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 40000 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa 40000 euroa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 40000 euron laina.

Vinkki

Kilpailuta laina 40000 eurolle netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 40000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vakuudeton 40000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta lainaa 40000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous.

Kun lainatarjous on hyväksytty, 40000 euron laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Kenelle myönnetään laina 40000 eurolle?

Kun haet lainaa 40 000 euroa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

 • Olet vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on säännölliset tulot.
 • Sinulla on puhdas maksuhistoria.
 • Vakituinen osoitteesi on Suomessa.

Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa 40000 euron summalla vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen ainoastaan niiltä rahoitusyhtiöiltä, jotka myöntävät lainaa 40 000 euroa tai enemmän alle 20-vuotiaille.

Hae vakuudeton laina 40 000 euroa näin

 1. Laadi oma budjetti realistisesti. Laske budjetissa kaikki tulosi ja menosi. Muista yrittää huomioida myös yllättävät menot.
 2. Täytä hakulomake sivustollamme.
 3. Lähetä 40000 euron lainahakemus meille.
 4. Ensimmäiset lainatarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti.
 5. Vertaile saamiasi tarjouksia maltilla. Hyväksy niistä se, joka soveltuu parhaiten tilanteeseesi.

Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta. 40000 euron lainan hakeminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

Lainaa 40000 euroa netistä

Kun haet lainaa 40 000 euroa netistä, kannattaa se aivan ehdottomasti kilpailuttaa. Tämän kokoluokan lainassa jo pelkästään koroista saattaa lainan kustannuksiin syntyä merkittäviä eroja, muista kuluista puhumattakaan.

Erilaiset kilpailutuspalvelut on tehneet lainojen kilpailuttamisen ja vertailemisen helpoksi hakijalle ja se on myös hakijalle maksutonta. Vakuudettomien lainojen nouseva maksimilainasumma myös kertoo omaa kieltänsä luotontarjoajien kovasta kilpailusta ja lainamarkkinoilla onkin lainan hakijan markkinat.

Yleisesti alhainen korkotaso ja yhä vain kiristyvä kilpailu lainan hakijoista on tehnyt kilpailutuksen kannattavaksi ja moni kilpailuttaakin vanhat lainansa säästääkseen lainojen koroissa ja kuluissa.

Usein vanhoissa lainoissa voidaan saada jo tuntuvia säästöjä pelkästään kuukausitasolla, kun vanha laina maksetaan uudella edullisemmalla lainalla pois. Laina 40 000 eurolla auttaa yhdistämään jo useammankin aikaisemman velan. Kilpailuta laina kauttamme jo tänään!

Kilpailutuksessa täytät yhden yksinkertaisen lomakkeen netissä, vertailet saamiasi lainatarjouksia keskenään ja valitset itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen. Tarjouksen hyväksyt luotonantajan ohjeiden mukaisesti.

Koko prosessi on hoidettavissa täysin netin kautta ja nopeimmillaan jopa yhdessä päivässä. Tyypillisesti kuitenkin prosessiin voi kulua pari päivää, mutta hyvin harvoin tätä pidempää.

Paitsi että 40000 euron lainan kilpailutus on sinulle maksutonta, se ei myöskään velvoita hyväksymään yhtäkään lainatarjousta, jos tarjous ei tunnu mielestäsi sopivalta. Tässä tilanteessa saat kuitenkin jo kattavan käsityksen siitä mikä tilanne on lainamarkkinoilla.

Hintatietoiset asiakkaat seuraavatkin korkojen tilannetta säännöllisesti.


Löydä edullisin 40 000 euron laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 40 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Lainaa 40 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

Kotimainen Summarum on vertailuihin erikoistunut palvelu. Meillä voit kilpailuttaa helposti useiden eri luotonantajien lainat yhdellä selkeällä hakemuksella. Hakemuksen täyttäminen vie noin 5 minuuttia ja kilpailutuksen voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Lainatarjoukset saat tosiaan suoraan omaan sähköpostiisi, josta niitä on helppo vertailla keskenään.

Lainatarjoukset esitetään aina selkeästi ymmärrettävässä muodossa ja näin saat lainaa ilman piilokuluja. Korkoja vertailtaessa merkittävimpään rooliin nousee todellinen vuosikorko, joka sisältää myös mahdollisesti luotonantajan perimät tilinhoitomaksut ja lainan avausmaksut.

Näiden lisäksi on järkevää vertailla myös lainojen muita ehtoja, etenkin kun on kyse suuremmasta lainasummasta, jossa on todennäköisesti myös pidempi maksuaika.

40 000 euron lainassa voi laina-aika olla jopa 15 vuotta, jolloin tulevaisuuden ikävämpiinkin yllätyksiin on aiheellista varautua. Vapaaehtoinen lainan takaisinmaksuturvaa kannattaa ottaa vaikka se onkin usein lisämaksullinen lisäpalvelu. Näin 40000 laina ei ole niin suuri riski.

Hyvä tietää

Takaisinmaksuturva turvaa 40 000 euron lainan takaisinmaksun työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman tapauksissa ja huolehtii siitä, että oma talous pysyy tasapainoisempana myös tällaisissa ikävämmissä yllätyksissä.

Tilapäisten ja lyhytaikaisten talouden heilahtelujen varalta sinun kannattaa tarkistaa lainan ehdoista mahdollisuudet lyhennysvapaisiin tai maksuvapaisiin kuukausiin ja millaisilla kriteereillä niitä on mahdollista saada.

Positiivisten yllätysten varalta on myös hyvä tarkistaa voiko 40 000 euron lainaa maksaa suunniteltua nopeammin pois ja millaisia toimenpiteitä se vaatii, ja aiheutuuko siitä ylimääräisiä kustannuksia.

Kaikki nämä saa helposti selville kilpailutettujen lainatarjousten mukana tulevista lainaehdoista, jotka kannattaa lukea huolellisesti.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Esimerkkejä 40 000 euron lainoista

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
8 vuotta 5,0 % 511 euroa
10 vuotta 5,0 % 428 euroa
13 vuotta 5,0 % 352 euroa
15 vuotta 5,0 % 319 euroa

Lainaa 40 000 euroa eri tarkoituksiin

 • Kesämökki ja tontti kuivalla maalla
 • Talon perusparannusremontteihin
 • Vanhojen, korkeampikorkoisten lainojen korvaaminen edullisemmalla

40 000 euron laina mahdollistaa jo tontin kesämökkiä varten, ainakin hieman syrjemmästä. Hirsimökin rungonkin voit saada jo samalla summalla kustannettua, jos toiveissasi ei ole iso luksushuvila tai villa. Jos takataskussa on hieman säästöjäkin vielä, kesämökkiunelma on mahdollista jo saavuttaa tämän kokoluokan lainalla.

40 000 euron lainalla saat jo kustannettua kattavat perusparannusremontit omaan asuntoosi tai kiinteistöösi. Katon uusiminen, ikkunoiden uusiminen, putkiremontit, keittiö- tai kylpyhuoneremontti, kaikki nämä voivat voi nielaista yllättävän suuria summia ja tämän kokoluokan lainalla saa jo isommankin remontin katettua.

Perusparannusremonttien etuna on vielä lainan verovähennysoikeus, joka kannattaa hyödyntää täysimääräisenä.

Hyvä on myös muistaa remontin ammattilaisten työosuudet kotitalousvähennyksissä. Kotitalousvähennys koskee molempia puolisoita, jolla vähennyksien määrä saadaan maksimoitua. Erilaiset vähennykset verotuksessa tekevät 40 000 euron lainasta vielä edullisempaa, joten niihin kannattaa perehtyä jo lainan hakuvaiheessa.

Vanhoissa lainoissa ja luotoissa voi olla yllättävän korkeat korot, oli niiden alkuperäinen käyttötarkoitus ollut mikä tahansa. Uusi edullinen laina voidaan käyttää vanhojen velkojen ja osamaksujen kuittaamiseen, jolloin saat aikaiseksi säästöjä niiden koroissa ja hoitokuluissa.

Säästöt voivat olla jo kuukausitasolla merkittävän isoja ja tasapainottaa omaa talouttasi. Vuositasolla säästöt luonnollisesti kasvavat entisestään. Vanhojen lainojen ja luottojen yhdistämistä varten sinun kannattaa laskea kaikki luotot yhteen ja eritellä niiden todelliset korot ja kulut.

Hyödyt ja haitat

Hyödyt Riskit
Voit vertailla 40000 euron lainoja kauttamme ja löytää pienellä vaivalla itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Jos vertailet 40000e lainat itse, vie se runsaasti aikaasi.
Voit hakea lainaa 40 000 euroa ympäri vuorokauden paikasta riippumatta. Houkutus ottaa liikaa lainaa voi kasvaa, jos et ole täysin tietoinen budjetistasi.
Kaikki tarvittavat liitteet lähetät kätevästi sähköisesti.
Saat lainapäätöksen ja 40000e tilillesi nopeasti.
Voit pyytää lainatarjouksia useilta eri lainanantajilta. Tämä ei sido sinua mihinkään.
Voit valita tarjouksen, jossa on juuri sinulle sopivat lainaehdot.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainaa 40 000 euroa ilman vakuuksia

Vaikka 40 000 euron laina ei vaadi vakuuksia tai takaajia, on sen myöntämisessä luotonantajilla erilaisia kriteereitä. Kun laina-ajat ovat myös pitkiä, järkevintä on hakea tämän kokoista lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin se myönnetään helpommin kuin yksinhakijalle.

40000e laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa ja silloin myös vertailla lainatarjouksia huolellisesti. Summarumilla kilpailuttaminen onnistuu helposti. Sivustollamme voit yhtä helposti tarkistaa myös onko sähkösopimusten tai puhelinliittymien hinnoittelu ajantasainen ja maksimoida säästöt näissäkin kuluissa.

Lainatarjous ei ole sitova eikä velvoittava millään tavalla ennen kuin lainatarjous on hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu. Lainan hyväksyminen tapahtuu tarjouksen tehneen luotonantajan ohjeiden mukaan ja tyypillisesti heidän omilla sivuillaan. Samaa kautta voit toimittaa myös tarvittavat liitteet vahvasti suojattua yhteyttä pitkin ja nopeimmillaan saat nostettua lainan omalle tilillesi jopa yhdessä päivässä.

Koko prosessi on hoidettavissa täysin netin kautta, eikä mitään henkilökohtaista käyntiä tai neuvotteluaikaa tarvita. Lainahakemuksia käsitellään luotonantajan omien aukioloaikojen puitteissa, jotka voivat painottua myös ilta-aikoihin. Näin saat lainaa pankkitunnuksilla tunnistautuen nopeasti melkeinpä milloin tahansa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 40 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Lainaa 40 000 euroa vakuuksilla

Vaikka voisit saada lainaa 40 000 euroa ilman vakuuksia, tämä ei hyvin todennäköisesti ole kaikkein paras ja edullisin vaihtoehto. Vakuuksien asettaminen lainalle parantaa huomattavasti pankin asemaa lainan myöntäjänä. Siksi sillä on myös vakuuden asettamisen jälkeen varaa pudottaa lainan korkoa.

Vakuudellinen käyttölaina on halvin kulutusluotto, jonka voit käytännössä löytää. Pankki ei välttämättä aina kysele mihin käyttötarkoitukseen tällaista lainaa haetaan. Siksi jopa näinkin suuren lainan voi käsittää kulutusluotoksi. Mikäli sinulta siis löytyy jotakin pankille vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta, kannattaa ehdottomasti ainakin harkita sen käyttöä vakuutena.

Mitä pankki voisi sitten hyväksyä vakuudeksi, kun haetaan lainaa 40 000 euroa? Useimmiten vakuutena käytetään

 • asuntoja
 • metsää
 • mökkiä
 • osake- tai rahastopääomaa.

Vakuuden on siis oltava jotenkin kohtuullisen helposti realisoitavissa pankille, mikäli päädytään huonoimpaan skenaarioon, jossa et pystykään maksamaan lainaa takaisin.

Ennen vakuudellisen lainan hakemista on syytä muistaa, että myös nämä lainat on mahdollista kilpailuttaa. Hait vakuuksilla lainaa 40 000, 30 000 tai 10 000 euroa sinun kannattaa aina tehdä vertailua ja kilpailutusta parhaimman vaihtoehdon löytämiseksi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi hakisitko lainaa 40 000 euroa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 40000 euroa?

Lainaa 40000 euroa kannattaa hakea kilpailuttamalla lainat verkossa.

Näin saat eri pankeilta useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaan ja säästää rahaa.

Mikä on edullinen korko 40000 euron lainalle?

Edullinen korko 40000 euron lainalle on keskimäärin 5-10 prosentin luokkaa.

Pelkkä lainan korko ei kerro koko lainan hintaa, vaan siihen vaikuttavat myös laina-aika sekä muut lainanhoitokulut.

Kannattaako 40000 euron laina kilpailuttaa?

Lainan kilpailuttaminen kannattaa, koska yhden lomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, eikä kilpailutus vielä sido mihinkään.

Saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset sähköpostiisi, josta voit verrata edullisimman ja parhaan lainan itsellesi. Näin säästät aikaa ja rahaa.