Lainaa 40 000 euroa

Tarve 40 000 euron lainalle? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 40 0000 euron lainalle nopeasti. Summarum auttaa löytämään sinulle edullisen lainan hetkessä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa 40 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 40000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 40000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 40000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 40 000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 40000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 40000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 40000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 40000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 40000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 40000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 40000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 40000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 40000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 40000 euroa netistä

   Kovin monella luotonantajalla ei ole toistaiseksi ollut tarjolla lainaa 40000 euroa, mutta tässäkin on luotontarjoajien määrä kasvusuunnassa. Tämän kokoluokan laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, koska jo pelkästään koroista saattaa lainan kustannuksiin syntyä merkittäviä eroja. Muista kuluista puhumattakaan.

   Erilaiset kilpailutuspalvelut on tehneet lainojen kilpailuttmaisen ja vertailemisen helpoksi hakijalle ja se on myös hakijalle maksutonta. Vakuudettomien lainojen nouseva maksimilainasumma myös kertoo omaa kieltänsä luotontarjoajien kovasta kilpailusta ja lainamarkkinoilla onkin lainan hakijan markkinat.

   Yleisesti alhainen korkotaso ja yhä vain kiristyvä kilpailu lainan hakijoista on tehnyt kilpailutuksen kannattavaksi ja moni kilpailuttaakin vanhat lainansa säästääkseen lainojen koroissa ja kuluissa. Usein vanhoissa lainoissa voidaan saada jo tuntuvia säästöjä pelkästään kuukausitasolla, kun vanha laina maksetaan uudella edullisemmalla lainalla pois.

   Kilpailutuksessa hakija täyttää yhden yksinkertaisen lomakkeen netissä, vertailee saamiaan lainatarjouksia keskenään ja valitsee itselleen parhaiten sopivan tarjouksen ja hyväksyy tarjouksen luotonantajan ohjeiden mukaisesti. Koko prosessi on hoidettavissa täysin netin kautta ja nopeimmillaan jopa yhdessä päivässä. Tyypillisesti kuitenkin prosessiin voi kulua pari päivää, mutta hyvin harvoin tätä pidempää.

   Paitsi että kilpailutus on hakijalle maksutonta, niin se ei myöskään velvoita hyväksymään yhtäkään lainatarjousta, jos tarjous ei tunnu itselleen sopivalta. Tässä tilanteessa saa kuitenkin jo kattavan käsityksen siitä mikä tilanne on lainamarkkinoilla ja hintatietoiset asiakkaat seuraavatkin korkojen tilannetta säännöllisesti.


   Löydä edullisin 40 000 euron laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 40 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Lainaa 40 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Kotimainen Summarum on vertailuihin erikoistunut palvelu, jossa voi kilpailuttaa helposti useiden ri luotonantajien lainat yhdellä selkeällä hakemuksella. Hakemuksen täyttäminen vie noin 5 minuuttia aikaa ja kilpailutuksen voi tehdä mihin vuorkauden aikaan tahansa ja vuoden jokaisena päivänä. Lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiinsa, josta niitä on helppo vertailla keskenään.

   Lainatarjoukset esitetään aina selkeästi ymmärrettävässä muodossa ja ilman piilokuluja. Korkoja vertailtaessa merkittävimpään rooliin nousee todellinen vuosikorko, joka sisältää myös mahdollisesti luotonantajan perimät tilinhoitomaksut ja lainan avausmaksut. Näiden lisäksi on järkevää vertailla myös lainojen muita ehtoja, etenkin kun on isommasta lainasummasta kyse, jossa on todennäköisesti myös pidempi maksuaika.

   40 000 euron lainassa voi laina-aika olla jopa 15 vuotta, jolloin tulevaisuuden ikävempiinkin ylltyksiin on aiheellista varautua. Vapaaehtoinen lainan takaisinmaksuturvaa kannattaa pohtia vaikka se onkin usein lisämaksullinen lisäpalvelu. Takaisinmaksuturva turvaa lainan takaisinmaksun työttömyyden, sairatumisen tai kuoleman tapauksissa ja huolehtii siitä, että oma talous pysyy tasapainoisempana myös tällaisissa ikävemmissä yllätyksissä.

   tilapäisten ja lyhytaikaisten talouden heilahtelujen varalta kannattaa tarkistaa lainan ehdoista mahdollisuudet lyhennysvapaisiin tai maksuvapaisiin kuukausiin ja millaisilla kriteereillä niitä on mahdollista saada. Positiivisten yllätysten varalta on myös hyvä tarkistaa voiko lainaa maksaa suunniteltua nopeammin pois ja millaisia toimenpiteitä se vaatii ja aiheutuuko siitä ylimääräisiä kustannuksia.

   Kaikki nämä saa helposti selville kilpailutettujen lainatarjousten mukana tulevista lainaehdoista, jotka kannattaa lukea huolellisesti.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa 40 000 euroa eri tarkoituksiin

   40 000 euron lainalla saa jo syrjäeudulta tontin kesämökkiä varten. Hirsimökin rungonkin voi saada jo samalla summalla kustannettua, jos toiveissa ei ole mitään isoa luksushuvilaa tai villaa rakentaa. Jos takataskussa on hieman säästöjäkin vielä, niin kesämökkiunelma on mahdollista jo saavuttaa tämän kokoluokan lainalla.

   40 000 euron lainalla saa jo kattavat perusparannusremontit kustannettua omaan asuntoonsa tai kiinteistöön. Katon uusiminen, ikkunoiden uusiminen, putkiremontit, keittiö- tai kylpyhuoneremontti voi nielaista yllättävän isoja summia ja tämän kokoluokan lainalla saa jo isommankin remontin katettua. Perusparannusremonttien etuna on vielä lainan verovähennysoikeus, joka kannattaa hyödyntää täysimääräisenä.

   Hyvä on myös muistaa remontin ammattilaisten työosuudet kotitalousvähennyksissä. Kotitalousvähennys koskee molempia puolisoita, jolla vähennyksien määrä saadaan maksimoitua. Erilaiset vähennykset verotuksessa tekee lainasta vielä edullisempaa, joten niihin kannattaa perehtyä jo lainan hakuvaiheessa.

   Vanhoissa lainoissa ja luotoissa voi olla yllättvänä korkeat korot, oli sitten niiden käyttötarkoitus ollut mikä tahansa. 40 000 euron uudella edullisella lainalla voi maksaa myös vanhoja lainoja ja luottoja pois ja säästää siten niiden koroissa ja hoitokuluissa.

   Säästöt voivat olla jo kuukausitasolla merkittävän isoja ja tasapainottaa omaa taloutta. Vuositasolla säästöt luonnollisesti kasvavat entisestään. Vanhojen lainojen ja luottojen yhdistamistä varten kannattaa laskea kaikki luotot yhteen ja eritellä niiden todelliset korot ja kulut. Näin vertailu on helpompaa, kun lainoja kilpailuttaa ja mahdollisista säästöistä saa selkeän kuvan.

   Tyypilliset lainatyypit 40 000 euron lainalle

   Lainaa 40 000 euroa ilman vakuuksia

   Vaikka 40 000 euron laina ei vaadi vakuuksia tai takaajia, niin sen saamisessa on luotonantajilla erilaisia kriteereitä. Kun laina-ajat ovat myös pitkiä, niin järkevintä on hakea tämän kokoista lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin laina myönnetään helpommin kuin yksinhakijalle.

   Tämän kokoluokan laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa ja vertilla lainatarjouksia huolellisesti. Suomalaisessa Summarum vertailupalvelussa lainojen kilpailutus onnistuu helposti. Samalla sivustolla voi yhtä helposti tarkistaa myös onko sähköspomusten tai puhelinliittymien hinnoittelu ajantasainen ja maksimoida säästöt näissäkin kuluissa.

   Lainojen kilpailuttamisesta on tullut ihmisille arkipäivää ja kun se on nopeasti ja helposti tehtävissä netissä, niin se on myös suosittua. Kilpailutuksen voi tehdä juuri silloin kun se itselle parhaiten sopii ja lainatarjoukset saa suoraan omaan sähköpostiinsa. Tarjouksista itselleen parhaimman valitseminen on helppoa, kun kaikki tarjoukset esitetään samanmuotoisina ja ilman piilokuluja.

   Lainatarjous ei ole sitova eikä hakijaa velvoittava millään tavalla ennen kuin lainatarjous on hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu. Lainan hyväksyminen tapahtuu tarjouksen tehneen luotonantajan ohjeiden mukaan ja tyypillisesti heidän omilla sivuillaan. Samaa kautta voi toimittaa myös tarvittavat liitteet vahvasti suojattua yhteyttä pitkin ja nopeimmillaan lainan saa nostettua omalle tililleen jopa yhdessä päivässä.

   Koko prosessi on hoidettavissa täysin netin kautta, mitään henkilökohtaista käyntiä tai neuvotteluaikaa ei tarvita. Lainahakemuksia käsitellään luotonantajan omien aukioloaikojen puitteissa, jotka voivat painottua myös ilta-aikoihin.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 40 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 40 000 euroa vakuuksilla

   Vaikka voisit saada lainaa 40 000 euroa ilman vakuuksia, tämä ei hyvin todennäköisesti ole kaikkein paras ja edullisin vaihtoehto. Vakuuksien asettaminen lainalle parantaa huomattavasti pankin asemaa lainan myöntäjänä. Siksi sillä on myös vakuuden asettamisen jälkeen varaa pudottaa lainan korkoa.

   Vakuudellinen laina on halvin kulutusluotto, jonka asiakas voi itselleen löytää. Pankki ei välttämättä aina kysele mihinkä käyttötarkoitukseen lainaa haetaan. Siksi näinkin suuren lainan voi käsittää kulutusluotoksi. Mikäli hakijalta siis löytyy jotakin pankille vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta, kannattaa ehdottomasti ainakin harkita sen käyttöä vakuutena.

   Mitä pankki voisi sitten hyväksyä vakuudeksi, kun haetaan lainaa 40 000 euroa? Useimmiten vakuutena käytetään asuntoja, metsää, mökkiä tai osake- tai rahastopääomaa. Vakuuden on siis oltava jotenkin kohtuullisen helposti realisoitavissa pankille, mikäli päädytään huonoimpaan skenaarioon, jossa lainan ottaja ei pysty maksamaan lainaansa takaisin.

   Ennen vakuudellisen lainan hakemista on syytä muistaa, että myös nämä lainat on mahdollista kilpailuttaa. Hait vakuuksilla lainaa 40 000, 30 000 tai 10 000 euroa sinun kannattaa aina tehdä vertailla ja kilpailutusta parhaimman vaihtoehdon löytämiseksi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa 40 000 euroa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 40000 euroa?

   Lainaa 40000 euroa kannattaa hakea kilpailuttamalla lainat verkossa.

   Näin saat eri pankeilta useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaan ja säästää rahaa.

   Mikä on edullinen korko 40000 euron lainalle?

   Edullinen korko 40000 euron lainalle on keskimäärin 5-10 prosentin luokkaa.

   Pelkkä lainan korko ei kerro koko lainan hintaa, vaan siihen vaikuttavat myös laina-aika sekä muut lainanhoitokulut.

   Kannattaako 40000 euron laina kilpailuttaa?

   Lainan kilpailuttaminen kannattaa, koska yhden lomakkeen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, eikä kilpailutus vielä sido mihinkään.

   Saat sinulle tarkoitetut lainatarjoukset sähköpostiisi, josta voit verrata edullisimman ja parhaan lainan itsellesi. Näin säästät aikaa ja rahaa.