Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 7000 euroa

   Lainaa 7000 euroa

   7000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 7000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Hae lainaa 7000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 7000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 7000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 7000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 7000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 7000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 7000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 7000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 7000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 7000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 7000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 7000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 7000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 7000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa 7000 euroa netistä

   Elämä voi joskus yllättää niin, että tarvitsee ottaa lainaa. Tällainen yllätys ei aina ole vain ikävä yllättävä rahanmeno, jossa pitää nopeasti saada auto korjattua tai kodinkone vaihdettua uuteen, vaan käyttökohde voi olla myös nuoren omilleen muutto opintojen tai työn perässä tai panostus omaan tulevaisuuteen ammatillisen täydennyskoulutuksen muodossa. Nämä menot voi kattaa ja turvata samalla taloutta hakemalla lainaa 7000 euroa.Laina kannattaa aina kilpailuttaa, koska lainojen koroissa ja muissa kuluissa on tuntuvia eroja. Kilpailuttamalla löytää itselleen edullisimman lainan ja nykyään kilpailuttamisesta on tehty lainanhakijalle erittäin yksinkertaista. Yhdellä hakemuksella saa useammalta luotontarjoajalta tarjoukset suoraan omaan sähköpostiin ja niitä on helppo vertailla keskenään.

   Lainankilpailutuspalveluja on useita tarjolla ja esimerkiksi kotimainen Summarum tekee yhteistyötä useiden luotettavien luotontarjoajien kanssa. Palvelun käyttö on hakijalle nopeaa ja ilmaista, ja lainojen kilpailutus ei ole kellonaikaan sidottua, kun se tapahtuu täysin netin välityksellä ja palvelu on käytettävissä myös öisin ja viikonloppuisin. Lainan käyttötarkoitusta ei tarvitse kilpailutuksen yhteydessä kertoa ja 7000 euron lainat ovat vakuudettomia lainoja.

   7000 euron lainalla kattaa jo niin nuoren kodinirtaimiston hankinnat, täydennyskoulutuksen koulutusmaksut kuin pienempien luottojen yhdistelemisen tai auton hankinnan. Kaikkia näitä tilanteita varten on järkevää hakea mahdollisimman edullinen laina sopivalla maksuajalla. Kilpailutus kannattaa tehdä ajoissa, että ehtii rauhassa vertailla saamiaan lainatarjouksia ja valita niistä itselleen edullisimman.

   Lainaa 7000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Kuten jo yllä on todettu, niin lainojen kilpailutus on tehty hakijalle mahdollisimman helpoksi. Käytännössä kilpailutus alkaa sillä, että päätetään haettava lainasumma ja mietitään sopiva maksuaika. Lomakkeen täyttö vie noin 5 minuuttia ja sen lähettämisen jälkeen voi odottaa sähköpostiinsa nopeasti lainatarjouksia.

   Summarumin lainvertailun kautta voit tarkistaa millaisilla lainaehdoilla lainaa voi saada. Laskuri on suuntaa-antava ja lainatarjoukset voivat poiketa laskurin esimerkeistä, mutta selkeän käsityksen lainojen kustannuksista sillä jo saa.

   Edullisin laina ei aina ole se laina, jossa on edullisin nimelliskorko. Lainan hoitokulut ja avauspalkkiot ja mahdolliset maksulliset lisäpalvelut, kuten esimerkiksi takaisinmaksuturva, nostavat lainan todellisia kustannuksia ja näitä todellisia kustannuksia vertaamalla löytyy edullisin laina. Summarumin kautta saadut laintarjoukset esittävät aina todelliset kustannukset selkeästi, jolloin lainatarjouksiin ei pääse tulemaan yllättäviä piilokuluja.

   Tärkeää on vertailussa kiinnittää huomiota myös korkojen ja kulujen lisäksi myös muihin lainan ehtoihin. Esimerkiksi ehdoista kannattaa tarkistaa voiko lainaa maksaa suunniteltua nopeammin pois ja aiheutuuko nopeammasta maksuaikataulusta kustannuksia tai vaatiiko se muutoksia sopimukseen.

   Kun itselle edullisin laina on löytynyt, niin sen nostaminen vaatii vielä lainatarjouksen hyväksymisen. Tyypilllisesti tämä tapahtuu luotonantajan omilla sivuilla pankkitunnuksilla tunnistautuen ja luotonantajan ohjeita noudattaen. Lainasopimuksen hyväksymisen jälkeen laina lähtee joko automaattisesti maksuun hakijan tilille tai hakija voi nostaa sen itse, joko osissa tai kerralla.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa 7000 euroa eri tarkoituksiin

   • Auton hankinta
   • Kalustehankinnat, kun nuori muuttaa kotoa
   • Täydennyskoulutuksen suorittaminen työn ohella

   7000 euron lainalla saa jo varsin hyvän vähän ajeteun auton hankittua. Autoliikkeiden omat rahoitusyhtiöiden tarjoamat rahoitusmuodot voivat olla merkittävästi kalliimpia kuin itse haettu laina, jolla rahoittaa auton hankinta. Lisäksi laina ei ole sidoksissa liikkeeseen vaan mahdollistaa kaupan teon myös yksityishenkilöiden välillä, jolloin rahoitusyhtiöitä ei ole mahdollista käyttää.

   Kun nuori on muuttamassa pois kotoa, niin tarvitaan niin astioita kuin huonekalujakin. Nuorten kotivakuutuksissa on tyypillisesti varattu kodinirtaimiston arvoksi noin 7000 euroa, joka on hyvin realistinen arvio, kun perusirtaimistoa joudutaan uusimaan.

   Kirpputoreilta voi löytyä mieleisiä kalusteita edullisesti, mutta silloin on oltava nopea ja yleensä se saa tuotteen, joka ensimmäisenä pääsee lyömään kaupat lukkoon. Silloin kalusteisiin varattu budjetti on hyvä olla valmiina ja käytettävissä heti. Laina mahdollistaa myös hankintojen kustannusten jakamisen pidemmälle aikavälille, jolloin niin nuoren kuin nuorten vanhempien talous pysyy tasapainossa.

   Moni haaveilee ammatillisesta kurssista, joka täydentäisi intensiivisesti omaa ammatillista osaamista ja voisi tuoda sitä kautta myös palkan korotuksen. Kynnyskysymykseksi voi kuitenkin nousta intensiivikurssien hinnat, jotka voivat olla useita tuhansia euroja ja välttämättä työnantaja ei ole halukas koulutusta kustantamaan. 7000 euron lainalla saa jo useimmat koulutukset maksettua ja opinnot on usein suunniteltu toteutettavaksi täysin työn ohessa. Harvalla olisikaan mahdollisuutta hypätä työelämästä täysin opintovapaalle, joka voisi suistaa talouden pois raiteiltaan pitkäksi aikaa.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa 7000 euroa heti

   7000 euron lainan saa haettua yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin pienemmänkin lainan. Lainan haku alkaa kilpailutuksella ja tämän suuruiset lainat ovat aina vakuudettomia lainoja, joihin ei tarvita mitään vakuuksia tai takaajia.

   Hakuprosessi tapahtuu kokonaan netin kautta ja lainatarjouksen ja vahvistetun lainapäätöksen saa nopeasti. Nopeimmillaan koko prosessi on käyty alusta loppuun asti saman päivän aikana. Rahaliikenteen nopeus on tehodtunut viime aikoina merkittävästi ja usein rahat ovat omalla tilillä käytettävissä viimeistään seuraavana arkipäivänä tai enintään muutamassa päivässä.

   Hintatietoiset henkilöt kilpailuttavat lainansa säännöllisesti tarkistaakseen mikä korkotaso markkinoilla on. Aktiivinen kilpailuttaminen voi tuntua turhalta, mutta se on järkevää, koska kilpailuttamisella voi saada tuntuvia säästöjä vanhoihin lainoihin aikaan.

   Kilpailuttaminen ei velvoita nostamaan lainaa ja jos vanhan lainan kustannukset ja ehdot ovat edullisemmat kuin saatujen uusien lainatarjousten kulut ja ehdot, niin luonnollisesti tarjousta ei kannata hyväksyä.

   Olipa 7000 euron lainan käyttötarkoitus mikä tahansa, esimerkiksi laina velkojen maksuun, niin kilpailuttamalla löytää itselleen edullisimman lainatarjouksen helposti. Kilpailutuksen toki voi tehdä aina itsekin ilman lainanvertailupalveluja, mutta silloin se on työläs prosessi, johon uppoaa paljon aikaa. Siksi erilaiset lainankilpailutuspalvelut, kuten kotimainen Summarum, ovatkin nousseet suosituiksi lainanhakijoiden keskuudessa.

   Kun lainojen kilpialutus on vielä hakijoille täysin riskitöntä, kun mitään kuluja lainojen kilpailuttamisesta ei hakijalle tule ja mitään velvoitetta nostaa jokin laina ei ole.

   Lainaa 7000 euroa – ota tämä huomioon

   Harkitessa 7000 euron lainaa, sinun kannattaa ottaa eräs asia tarkasti huomioon. Vakuudellista luottoa ja lainaa ilman takaajaa harkitessa tulisi huomioida, että edullisin ja itselle sopivin lainavaihtoehto on aina löydettävissä helpoiten lainojen kilpailutuksen kautta.

   Lainojen kilpailutus etsii vaihtoehdoista edullisimman, jotta sinun ei tarvitsisi turhaan maksaa liikaa. Kilpailutuksen delegoiminen siihen erikoistuneelle yritykselle vapauttaa myös sinun kallisarvoista aikaasi.

   Hyödyntäessä lainojen kilpailutusta sinun tulee ensin täyttää lainan perustiedot sähköiseen lomakkeeseen. Lomakkeeseen täytetään lisäksi myös omat perustiedot.

   Tämän jälkeen kilpailutuksesta vastaava yritys kerää useilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta lainatarjoukset kyseisen lomakkeen pohjalta. Kilpailuttava taho vertailee tarjouksia keskenään ja välittää asiakkaalle vaihtoehdoista parhaimmat.

   Lainatarjoukset välitetään sinun sähköpostiisi, jolloin lainaa harkitsevan henkilön yksinkertaiseksi tehtäväksi jää toteuttaa lopullinen hankintapäätös.

   Hankintapäätöksen voi helposti jättää myös tekemättä, sillä lainojen kilpailutus ei sido mihinkään. Lainojen kilpailutus on siis kaiken kaikkiaan helppo ja kätevä keino selvittää lainavaihtoehdot ja löytää kaikista edullisin laina.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri
   LUE MYÖS: Paljonko lainaa voi saada

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 7000 euroa?

   Voit hakea lainaa 7000 euroa helposti netistä. Lainavertailun tekeminen helpottaa lainan hakemista, koska kilpailutat ja haet lainaa samalla lomakkeella.

   Lainavertailun avulla saat lainatarjoukset usealta eri pankilta.

   Mikä on edullinen korko 7000 euron lainalle?

   Keskimäärin edullinen korko 7000 euron lainalle on 5-10 prosentin luokkaa, mutta lainan kokonaishinta riippuu koron lisäksi muistakin kuluista.

   Edullinen laina sisältää edullisen koron, pienet perustamismaksut ja lainanhoitokulut.

   Näet lainavertailun avulla helposti, mikä on sinulle edullisin korko, koska lainatarjoukset perustuvat aina henkilökohtaiseen profiiliin.

   Kannattaako 7000 euron laina kilpailuttaa?

   On ehdottomasti suositeltavaa, että kilpailuttaa 7000 euron lainan. Säästät rahaa ja sitä jää muuhunkin käyttöön.

   Lainavertailun tietojen täyttämiseen menee vain muutama minuutti eikä lainan kilpailutus vielä sido sinua mihinkään.