Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 35 000 euroa

   Lainaa 35 000 euroa

   35 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa 35 000 euroa.
   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa 35000 euroa

   Voit hakea lainaa helposti netistä jopa 35000 euroa, Summarum palvelun kautta tämän kilpailuttaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Lainatarjous hakemuksen täyttäminen sivuillamme ei velvoita sinua mihinkään ja on täysin ilmaista. Kokeile hakemustamme ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat kauttamme. Muista, kuitenkin ettei lainaa tule hakea hetken mielijohteesta tai toisen lainan maksamista varten. Mikäli lainoja ja luottoja kertyy usesampia päällekkäin ne voivat lopulta aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Ennen 35000 € lainan hakemista

   35 000 euron laina on merkittävän kokoinen, eikä se todennäköisesti ole aivan vuodessa maksettu pois. Ennen lainan hakemista mieti lainan ottamista eri näkökulmista:

   • Kuinka paljon lainaa todellisuudessa tarvitaan
   • Minkälainen takaisin maksuaika olisi sopiva
   • Kuinka paljon lainaa on taloudellisesti mahdollista maksaa takaisin kuukausittain
   • Paljonko lainalle tulee korkokuluja
   • Entä lainalle lisättävät muut kulut

   Ennen lainan hakemista tai nostamista tulee pohtia tarkasti lainalle muodostuvia muita kuluja sillä ne tulevat aina haettavan laina summan päälle ja kasvattavat tätä myötä lainan todellista takaisin maksuerää sekä määrää.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa 35000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Lainahakemuksen jättämisen jälkeen me Summarumilla kilpailutamme rahoitusyhtiöt puolestasi. Palvelussamme on yli 30 rahoituslaitosta, joilta voimme pyytää tarjouksen. Jos lainahakemuksesi täyttää vähintään yhden rahoituslaitoksen kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainatarjouksen 35000 eurolle. Myönteisen vastauksen jälkeen saat lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri rahoituslaitoksilta, jotka voivat tarjota sinulle 35000 euron lainaa. Palvelussamme tavoitat yli 30 lainan myöntäjää yhdellä hakemuksella. Ensimmäiset lainatarjoukset ovat saatavilla usein samana päivänä hakemuksen jättämisesta. Sinun täytyy vain vertailla lainatarjouksia, ja valita sopivin ja edullisin 35000 euron laina.

   Kilpailuttamalla 35000 euroa lainat netissä Summarum palvelussamme säästät aikaa ja rahaa. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä tekemään kilpailutusta jokaisesta pankista erikseen tai varata lainaneuvottelua varten aikaa jokaiseen kilpailutettavaan rahoituslaitokseen. Kauttamme saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Tiesithän, että voit kilpailuttaa Summarum palvelun kautta myös nykyiset lainat.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Mitä 35000 € lainan saanti edellyttää

   Lainaa myöntävillä rahoituslaitoksilla on erilaisia ehtoja lainan myöntämiselle. Rahoitusyhtiöiden omien ehtojen lisäksi, lainan myöntäjä edellyttävät positiivistä luottorekisteriä sekä riittäviä säännöllisiä tuloja. Lainan myöntäminen on aina rahoitusyhtiölle riski. Riskiä yritetään minimoida lainan hakijan tarkoin kartottamisella. Myönnettävään lainamäärään vaikuttavat hakijan tulot, sekä muut hakijalla olevat lainat. Koska lainalla ei voida maksaa lainaa, eikä lainan hakijalle haluta taloudellista ahdinkoa yritetään ennen lainan myöntämistä turvata hakijaa yli velkaantumiselta sekä ylivelkaamisesta johtuvia luottotappioita rahoituslaitokselle.

   Mihin kiinnittää huomiota 35000 € lainojen vertailussa?

   Tärkeintä on huomioida lainaan liittyvät kulut kuten korot, tilin avaus- ja hoito maksut sekä mahdolliset muut käsittely kulut. Kulut tulevat laina summan päälle muodostaen kokonaisuudessaan takaisin maksettavan lopullisen laina määrän. Vertailun tekemisen myötä on mahdollista valita itselleen oikeasti edullisin laina, jolloin ylimääräisistä lainan päälle tulevista kuluista tulisi vain kohtuullisesti lisä kustannuksia.

   Summarum palvelulla kilpailutat usean rahoituslaitoksen laina tarjouksen 35000 € lainaa varten. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa sillä saat yhdellä hakemuksella tarjouksen useammasta rahoitusyhtiöstä. Tarjouksien tulkitseminen on tehty helpoksi, jotta voit löytää selkeästi itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

   35000 € laina unelmien toteuttamiseen

   Summarum palvelun kautta voit hakea lainaa eri tarkoituksiin kuten:

   • Talo syrjäseudulta
   • Tontti
   • Remontointi
   • Auton osto

   35 000 euron lainalla saa unelmia toteutettua. Haaveiletko muutosta maaseudulle, jossa on enemmän tilaa asua ja elää verrattuna kaupunkiin? Monien haaveet maalle muutosta ovat kasvaneet lisääntyneiden etätöiden myötä

   35 000 eurolla saat talon maalta, jossa on runsaasti tilaa elää ja olla. Tila tai talo voi vaatia kunnostusta, remonttia voi toteuttaa ajan kanssa nautiskellen maaseudun rauhasta. Vaihtoehtoisesti kokoaikaisen maalais elämän voi vaihtaa kesämökkiin, joita on 35 000 euron hintaluokassa tarjolla.

   Mikäli nautit jo maalaiselämästä tai kesämökki on jo takataskussa, mutta autoiluun kuluvien kulujen laskeminen kiinnostaa on 35 000 euron hintaluokassa tarjolla monenlaisia, jopa uusiakin autoja, jotka ovat taloudellisempia sekä ympäristö ystävällisempiä vaihtoehtoja. Auton käyttökulujen ollessa tällä hetkellä korkeat, moni suunnitteleen auton vaihtamista hybridi tai jopa kokonaan sähkömalliin. Kun auto ostetaan lainalla, tulee auto automaattisesti ostajan nimiin, eikä jää lainan myöntäjän omistamaksi.

   Lainaa 35 000 ilman vakuuksia tai takaajia

   35 000 euron laina on jo niin iso, että se kannattaa kilpailuttaa. Eri rahoitusten korkojen ollessa tällä hetkellä nousussa lainan kilpailuttaminen on järkevää jo pelkkien korkojen vuoksi. Pelkissä koroissa voit saada tuntuvia säästöjä. Vakuudeton laina on hakijoiden keskuudessa suosituin, koska sen myöntäminen käy nopeammin kuin vakuudellisessa tai takaajia edellyttävässä lainassa. 35 000 euron laina voidaan hakea myös yhdessä rinnakkais hakijan kanssa. Rinnakkaishakijan tulee täyttää myös rahoituslaitoksen lainan myöntämis ehdot. Yksin hakiessa on todennäköistä, että tämän kokoiselle lainalle edellytetään vakuuksia tai takaajia, vaihtoehtoisesti riittävän hyviä tuloja kuukausittain.

   Suunnittele järkevä laina-aika ja vertaile ehdot

   Laina-aika kannattaa suunnitella lainassa järkevästi. Tärkeintä laina-aika ja erä on suunnitella niin, että oma talous selviää lainan maksusuunnitelmasta myös tiukempina kuukausina. Löysempi maksuaikataulu on useimmiten parempi vaihtoehto kuin liian tiukka, koska lainaa pitkällä maksuajalla voi useimmiten maksaa myös nopeammin pois. Lainan nopeampi takaisinmaksu kannattaa tarkistaa rahoituslaitoksen laina ehdoista, ennen lainan hyväksymistä. Kilpailuttamalla lainat voit löytää itsellesi myös parhaimmat ehdot edullisimpien korkojen lisäksi. Ehdot kannattaa lukea huolellisesti läpi ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa 35000 euroa – kilpailuta laina

   Laina tarjoukset kannattaa pyytää kolmannen osapuolen kautta, kuten Summarum palvelumme sillä olemme puolueeton toimija ja tarkoituksenamme on löytää mahdollisimman edullinen laina vaihtoehto asiakkaalle. Hakemuksen tekeminen sivuillamme vie sinulta noin viisi minuuttia, eikä velvoita lainan ottamiseen lisäksi on täysin ilmaista. Summarum palvelumme mahdollistaa sinulle kymmenien rahoituslaitosten tavoittamisen vain yhdellä hakemuksella. Hakemus täytetään Summarum sivulla sähköisesti, josta se välitetään realiaikaisesti kaikille palvelussamme olevalle yli 30 rahoituslaitokselle. Saat kaikki yhteistyökumppaneidemme lainatarjoukset sinulle sähköspostiisi.

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri