Kylpyhuoneremontti – hae edullista rahoitusta

Kylpyhuoneremontti on toimenpide, joka nostaa kiinteistön arvoa ja tekee asunnosta entistä viihtyisämmän. Paljonko kylpyhuoneremontti maksaa ja mitä sitä suunniteltaessa on hyvä ottaa huomioon? Pyrimme vastaamaan muun muassa näihin kysymyksiin tässä artikkelissa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Kylpyhuoneremontti – näistä asioista remontin hinta koostuu

   Kylpyhuoneen remontointi on monelle kiinteistön omaavalle henkilölle hyvin tuttu toimenpide. Oli kyseessä sitten kylpyhuoneen ulkoasun päivittäminen tai laajamittainen asbestin poistaminen, kylpyhuoneen remontointi lisää asunnon viihtyisyyttä ja nostaa sen arvoa.

   Kylpyhuoneremonttia harkitsevaa kuluttaja saattaa askarruttaa, mikä remontin hinta tulee olemaan. Kylpyhuoneremontin hinta riippuu kuitenkin täysin siitä, mitä kylpyhuoneesta remontoidaan.

   Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa muun muassa uudistetaanko kylpyhuoneeseen pelkkä pinnoitus vai onko koko kylpyhuone tarkoitus remontoida putkistoja myöten. Lisäksi remontoitavan kylpyhuoneen pinta-ala sekä käytettävä materiaalisto vaikuttaa merkittävästi kylpyhuoneremontin hintaan.

   Näiden syiden takia kylpyhuoneremonttiin on vaikea antaa tarkkaa hinta-arviota. Remontin hinta riippuu aina sen laajuudesta sekä muista ominaisuuksista.


   Miksi kilpailuttaa remonttilainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen remonttilainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Remonttilainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   HAE REMONTTILAINAA

   Summarum Logo


   Kylpyhuoneremontin vaiheet

   Kylpyhuoneremontti pitää sisällään useita eri vaiheita, joiden kautta remontti lopulta toteutetaan. Kylpyhuoneremonttien lopullinen vaiheiden määrä riippuu aina tehtävän remontin laajuudesta sekä kiinteistön kunnosta.

   Kylpyhuoneremontti saattaa pitää sisällään esimerkiksi seuraavanlaisia työn vaiheita.


   Remontointiin liittyviä artikkeleita

   Kuten muutkin remontit, myös kylpyhuoneremontti alkaa aina remontoinnin tarpeesta. Kun remontin tarve esiintyy, ensimmäisiä vaiheita on tapaaminen remontoijan kanssa.

   Tässä ensimmäisessä tapaamisessa käydään yleensä läpi yleisiä asioita remonttiin liittyen sekä pyydetään alustava hinta-arvio remontin kustannuksista.

   Kun varsinainen kylpyhuoneremontti aloitetaan, remonttia toteuttavat henkilöt suojaavat ensin kiinteistön, jotta remonttipöly ei leviäisi ympäri asukkaan kotia.

   Kiinteistön suojaamisen jälkeen toteutetaan varsinainen remontti, johon kuuluu tarpeesta riippuen erilaisia purku- sekä pohjatöitä.

   Näiden, sekä vedeneristysten, jälkeen kylpyhuoneeseen voidaan asentaa uusi laatoitus, putkijärjestelmä tai kalustus.

   Asennusten jälkeen on loppusiivouksen aika, jolloin kiinteistön omistajalle yleensä esitetään kirjallisen raportin muodossa kodissa toteutetut toimenpiteet.

   Kylpyhuoneremontin vaiheet saattavat varioida remontista riippuen, mutta yläpuolella esitetyt vaiheet ovat kaikista yleisimpiä kylpyhuoneremontissa esiintyviä vaiheita.

   Kylpyhuoneremontin kesto – näin kauan se kestää

   Kuten kylpyhuoneremontin hinta, myös sen kesto riippuu hyvin paljon remontin laajuudesta. Yleinen kylpyhuoneremontin kesto on 2-3 viikkoa, mutta esimerkiksi saunan remontointi lisää remontin kokonaiskestoa yleensä 1-2 viikkoa.

   Lisäksi on syytä huomioida, että esimerkiksi kosteusvauriot vaativat yleensä myös ajallisesti huomattavasti laajempaa remonttia. Kosteuden poistaminen vaatii yleensä laajamittaista kylpyhuoneremonttia, jonka kesto saattaa pahimmillaan olla useita kuukausia.

   Kylpyhuoneremontti saattaa usein olla asunnossa asumisen kannalta haastava, joten remontin toteuttavalta yritykseltä kannattaa ennen remontin alkua selvittää aina jokin alustava arvio remontin kestosta.

   Kilpailuta remonttilaina ja toteuta kylpyhuoneremontti edullisesti

   Kylpyhuoneremontti on usein remontti, jota varten kuluttaja päätyy hakemaan remonttilainaa. Remonttilaina on laina, jota haetaan asunnon tai muun kiinteistön remontointia varten sen omistajan toimesta.

   Mikäli remonttia harkitseva henkilö suunnittelee toteuttavansa remontin lainarahalla, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen on toimenpide, jonka avulla kuluttajan on mahdollista vastaanottaa lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja rahalaitoksilta.

   Lainojen kilpailutus mahdollistaa, että kuluttaja kykenee löytävän halvimman ja itselle sopivimman remonttilainan. Summarumin lainojen kilpailutus on helposti täytettävissä ja kuluttajan on mahdollista vastaanottaa vakuudeton laina hyvin nopeasti hakemisen jälkeen.

   Hyödynnä kotitalousvähennys ja säästä remonttikuluissa

   Moni remonttia suunnitteleva kuluttaja ei välttämättä tiedä, että kylpyhuoneremontti on mahdollista vähentää henkilön verotuksessa.

   Kotitalousvähennys mahdollistaa, että remonttia toteuttava henkilö kykenee vähentämään tietyn osan remonttiin käytetystä summasta omassa verotuksessaan.

   Kotitalousvähennyksen maksimi on vuoden 2020 sekä 2021 aikana tehtyjen remonttien osalta 2250 euroa per henkilö. Kuluttajan on mahdollista löytää lisää tietoa kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä Verohallinnon verkkosivuilta.

   Asbestityöt kylpyhuonetta remontoidessa – huomioi tämä

   Remonttia harkitsevan henkilön olisi syytä pitää mielessä, että asbestin mahdollinen löytyminen kylpyhuoneen rakenteista monimutkaistaa mahdollisesti remontin tekemistä.

   Rakentamisessa käytetyt materiaalit ovat muuttuneet vuosikymmenten saatossa. Asbesti, jota aiemmin pidettiin sopivana rakennusmateriaalina, on sittemmin osoittautunut haitta-aineeksi.

   Tämän takia ennen vuotta 2004 valmistuneista rakennuksista olisikin hyvä olla erityisen tarkkana asbestin varalta. Mikäli asbestia löytyy remontin ohessa, koko kylpyhuone tulee purkaa ammattilaisten toimesta.

   Kuluttajan kannattaa tämän takia tarkistuttaa, mikäli mahdollista, kylpyhuoneen tila etukäteen ennen remontointia, ettei ikäviä yllätyksiä remontin aikana tulisi.

   Kylpyhuoneremontti – ota nämä asiat huomioon

   Kylpyhuonetta remontoidessa on tärkeää huomioida muutamia tärkeitä seikkoja, jotta remontin lopputulos olisi mahdollisimman hyvä. Seuraavissa kappaleissa on esitelty kaksi tärkeää seikkaa, jota kuluttajan tulisi ottaa huomioon kylpyhuoneremonttiin liittyen.

   Suunnittele remontti huolellisesti

   Kuten monessa muussa remontissa, myös kylpyhuoneremontissa remontin etukäteen suunnittelu on sen lopullisessa toteumassa avainasemassa. Kuluttajan tulee miettiä tarkasti etukäteen, minkälainen remontin tarve sekä kuluttajan oma budjetti ovat.

   Kiinteistön omistavan henkilön kannattaa aina pyytää remontin toteuttavalta yritykseltä kirjallinen tarjouspyyntö. Kirjallisen tarjouksen saaminen vähentää aina riskiä, että lopullisessa remontin laskussa on valtavia yllätyksiä sen hinnan osalta.

   Suunnittelemalla kylpyhuoneremontti mahdollisimman perinpohjaisesti sekä pyytämällä kirjallinen tarjous, kuluttajan on mahdollista vastaanottaa paras ja omaan asuntoonsa sopivin kylpyhuoneremontti.

   Hyödynnä ammattilaisia

   Monesti kiinteistön omistajilla saattaa olla kova halukkuus säästää rahaa hoitamalla remontti ja siihen kuuluva työ itse. Mikäli kiinteistön omaavalla henkilöllä ei ole kuitenkaan riittävää ammattitaitoa, voi lopputulos pitkässä juoksussa kääntyä negatiiviseksi.

   Esimerkiksi riittämättömästi toteutetut vedeneristykset saattavat koitua kalliiksi, mikäli kylpyhuoneessa joudutaan myöhemmin tekemään kosteusvaurioon liittyviä töitä.

   Lisäksi kaikilla sähkö- ja putkitöitä tekevillä henkilöillä tulee olla töiden suorittamiseen tarvittavat luvat. Huonosti toteutetut sähkötyöt voivat esimerkiksi olla pahimmillaan jopa hengenvaarallisia.

   Näiden syiden takia kuluttajan kannattaa aina hyödyntää remonttitöissä alan ammattilaisia. Palkatessa ammattilaisia tekemään esimerkiksi laatoituksia, kuluttaja varmistaa, että työn laatu on mahdollisimman korkealla tasolla.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Usein kysyttyä

   Mikä on kylpyhuoneremontin hinta?
   Kylpyhuoneremontin hinta riippuu aina siitä, kuinka laaja tehtävä remontti on. Pelkän uuden pinnoituksen asennus voi maksaa esimerkiksi muutamia tuhansia, mutta laajempi putki- tai asbestityö voi viedä remontin hinnan jopa yli 10 000 euron.
   Kauanko kylpyhuoneremontti kestää?
   Kylpyhuoneremontin kesto riippuu myös tehtävän remontin laajuudesta. Kylpyhuoneremontti kestää yleensä noin 2-3 viikkoa, mutta esimerkiksi saunan remontointi lisää remontin kokonaiskestoa yleensä 1-2 viikkoa.
   Mistä remonttilaina edullisesti?
   Kuluttajan on mahdollista löytää remonttilaina edullisesti kilpailuttamalla lainatarjoukset. Lainatarjousten kilpailuttaminen onnistuu helposti Summarumin lainakilpailutuksen avulla ja kuluttajan on näin mahdollista löytää itselle sopivin laina mahdollisimman halvalla.