Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Kylpyhuoneremontin rahoitus

Kilpailuta ja hae kylpyhuoneremontin rahoitusta netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae kylpyhuoneremontin rahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Kylpyhuoneremonttilaina 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan kylpyhuoneremontin rahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Kylpyhuoneremontin rahoitus jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae kylpyhuoneremontin rahoitus luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea kylpyhuoneremontin rahoitusta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia.

Kylpyhuoneremonttilainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta kylpyhuoneremontin rahoitusta 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuutta ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile kylpyhuoneremontin rahoitus helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle kylpyhuoneremontin rahoitusta.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa kylpyhuoneremontin rahoitusta.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin kylpyhuoneremontin rahoitus.

Kilpailuta kylpyhuoneremontin rahoitus netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan kylpyhuoneremontin rahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen kylpyhuoneremontin rahoitus netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman kylpyhuoneremontin rahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja.

Lainavertailu kannattaa tehdä niin, että kiinnität siinä huomiota

 • kylpyhuoneremontin rahoituksen korot
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta rahoituksen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton kylpyhuoneremontin rahoitus heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen kylpyhuoneremontin rahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, laina kylpyhuoneen remonttia varten maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina kylpyhuoneremonttiin

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan kylpyhuoneremonttiin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Kylpyhuoneremontin hinta koostuu näistä asioista

Kylpyhuoneremontti nostattaa huomattavasti asunnon arvoa ja viihtyvyyttä. Hyvä kylpyhuone on suunniteltu toimivaksi sekä käyttäjän näköiseksi.

Kylpyhuoneen remontti voidaan kustantaa omakustanteisesti tai voit myös hakea lainaa kylpyhuoneremonttia varten. Lainan hakeminen onnistuu helposti kauttamme ja lainaehdotuksen saatat saada jo muutamissa minuuteissa hakemuksen lähettämisestä.

Säästät rahaa kilpailuttamalla keittiöremonttitarjouksen netissä ja saat samalla kaikki lainaan tarvittavat tiedot yhtäaikaisesti.

Oli kyseessä sitten kylpyhuoneen ulkoasun päivittäminen tai laajamittainen asbestin poistaminen, kylpyhuoneen remontointi lisää asunnon viihtyisyyttä ja nostaa sen arvoa.

Kylpyhuoneremonttia harkitsevaa saattaa askarruttaa, mitä kylpyhuoneremontti maksaa. Kylpyhuoneremontin hinta riippuu kuitenkin täysin siitä, mitä kylpyhuoneesta remontoidaan.

Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa muun muassa uudistetaanko kylpyhuoneeseen pelkkä pinnoitus vai onko koko kylpyhuone tarkoitus remontoida putkistoja myöten.

Lisäksi remontoitavan kylpyhuoneen pinta-ala sekä käytettävät materiaalit vaikuttavat merkittävästi kylpyhuoneremontin hintaan.

Näiden syiden takia kylpyhuoneremonttiin on vaikea antaa tarkkaa hinta-arviota. Remontin hinta riippuu aina sen laajuudesta sekä muista ominaisuuksista.

Vinkki

Jos haluat tietää tarkan kylpyhuoneremontin hinnan, pyydä tarjouksia useammalta urakoitsijalta.

Hae kylpyhuoneen remonttiin lainaa näin

 1. Laske budjettisi, ja huomioi siinä kaikki tulosi ja menosi – varaudu myös yllättäviin kuluihin.
 2. Täytä hakemus kylpyhuoneremontin rahoitukselle sivustollamme.
 3. Lähetä hakemus.
 4. Mikäli täytät pankkien kriteerit, saat ensimmäisiä tarjouksia sähköpostiisi jopa muutamissa minuuteissa.
 5. Vertaile tarjouksia huolellisesti.
 6. Hyväksy paras kylpyhuoneremonttilaina.

Muista, että kylpyhuoneremontin rahoituksen hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään. Tarjoukset raukeavat tietyn ajan kuluessa, jos et hyväksy niitä.

Kenelle kylpyhuoneremontin rahoitusta myönnetään?

Kun haet lainaa kylpyhuoneen remonttia varten, edellytetään sinulta tiettyjen kriteerien täyttämistä. Näitä ovat:

 • vähintään 18 vuoden ikä
 • säännölliset palkka- tai eläketulot
 • vakituinen koti Suomessa
 • moitteeton maksuhistoria.

Kylpyhuoneremontin vaiheet

Kylpyhuoneremontti pitää sisällään useita eri vaiheita, joiden kautta remontti lopulta toteutetaan. Kylpyhuoneremonttien lopullinen vaiheiden määrä riippuu aina tehtävän remontin laajuudesta sekä kiinteistön kunnosta.

Kylpyhuoneremontti saattaa pitää sisällään esimerkiksi seuraavanlaisia työn vaiheita:

 • Budjetin laatiminen
 • Eri toimijoiden kilpailuttaminen ja tarjousten läpikäynti
 • Tapaaminen niiden urakoitsijoiden kanssa, joiden tarjoukset olivat sinun tarpeeseesi parhaimmat
 • Työsuunnitelman laatiminen
 • Budjetin lukitseminen sekä työstä ja aikataulusta sopiminen
 • Materiaalien hankinta ja kilpailuttaminen; esimerkiksi laatat ja kalusteet
 • Asbestikartoitus tarvittaessa
 • Kiinteistön- ja kodin irtaimiston suojaus
 • Kohteen purkutyöt
 • Laatoitus-, putki- ja sähkötyöt
 • Loppusiivous

Kuten muutkin remontit, myös tämä alkaa aina remontoinnin tarpeesta. Kun remontin tarve esiintyy, ensimmäisiä vaiheita on tapaaminen remontoijan kanssa.

Tässä ensimmäisessä tapaamisessa käydään yleensä läpi yleisiä asioita remonttiin liittyen sekä pyydetään alustava hinta-arvio remontin kustannuksista.

Kun varsinainen kylpyhuoneremontti aloitetaan, remonttia toteuttavat suojaavat ensin kiinteistön, jotta remonttipöly ei leviäisi ympäri kotia.

Kiinteistön suojaamisen jälkeen toteutetaan varsinainen remontti, johon kuuluu tarpeesta riippuen erilaisia purku- sekä pohjatöitä.

Näiden sekä vedeneristysten jälkeen kylpyhuoneeseen voidaan asentaa uusi laatoitus, putkijärjestelmä tai kalustus.

Asennusten jälkeen on loppusiivouksen aika, jolloin kiinteistön omistajalle yleensä esitetään kirjallisen raportin muodossa kodissa toteutetut toimenpiteet.

Kylpyhuoneremontin vaiheet saattavat vaihdella remontista riippuen, mutta yläpuolella esitetyt vaiheet ovat kaikista yleisimpiä kylpyhuoneremontissa esiintyviä vaiheita.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kylpyhuoneremontin kesto – näin kauan se kestää

Kuten kylpyhuoneremontin hinta, myös sen kesto riippuu hyvin paljon remontin laajuudesta. Yleinen kylpyhuoneremontin kesto on 2-3 viikkoa, mutta esimerkiksi saunan remontointi lisää remontin kokonaiskestoa yleensä 1-2 viikkoa.

Lisäksi on syytä huomioida, että esimerkiksi kosteusvauriot vaativat yleensä myös ajallisesti huomattavasti laajempaa remonttia. Kosteuden poistaminen vaatii yleensä laajamittaista kylpyhuoneremonttia, jonka kesto saattaa pahimmillaan olla useita kuukausia.

Kylpyhuoneremontti saattaa usein olla asunnossa asumisen kannalta haastava, joten remontin toteuttavalta yritykseltä kannattaa ennen remontin alkua selvittää aina jokin alustava arvio remontin kestosta.

Vuokra-asunnon kylpyhuoneremontin aikana on vuokralaisella perusteet saada hyvitystä vuokrasta siltä ajalta, jolloin asunnossa ei voi asua.

Kylpyhuoneremontti rahoitus – Summarum auttaa kilpailutuksessa

Kuten kylpyhuoneremontti, myös siihen haettava laina vaatii hieman suunnittelua ennalta. Mutta miten järjestää edullisin kylpyhuoneremontin rahoitus?

Asian voi pukea hyvin yksinkertaiseen kysymykseen; miksi et ottaisi kaikkein edullisinta lainaa kylpyhuoneremonttiin?

Edullisimman lainan löytäminen on Summarumin olemassaolon pääasiallinen tavoite. Olemme erikoistuneet lainojen ja luottojen kilpailuttamiseen. Palveluamme hyödyntämällä säästät aikaa, vaivaa sekä ennen kaikkea puhdasta rahaa valitsemalla kauttamme itsellesi edullisimman lainan.

Kilpailuttamisen avulla saat paremman kuvan markkinoilla tarjolla olevista lainosta sekä kuluista, joita lainoihin sisältyy. Täyttämällä vain yhden lainahakemuksen kauttamme voit kilpailuttaa useita kymmeniä eri lainantarjoajia keskenään.

Näin saat parhaan mahdollisen lähtökohdan hakea edullista kylpyhuoneremontin rahoitusta.

Kilpailuta remonttilaina ja toteuta kylpyhuoneremontti edullisesti

Kylpyhuoneremontti on usein se remontti, jota varten moni päätyy hakemaan remonttilainaa. Remonttilaina on laina, jota haetaan asunnon tai muun kiinteistön remontointia varten sen omistajan toimesta.

Lainojen kilpailutus mahdollistaa sen, että voit löytää halvimman ja parhaiten itselle sopivan remonttilainan. Summarumin lainojen kilpailutus on helposti täytettävissä ja jokaisen on mahdollista löytää vakuudeton laina hyvin nopeasti hakemisen jälkeen.

Hyödynnä kotitalousvähennys ja säästä kylpyhuoneen remonttikuluissa

Moni remonttia suunnitteleva ei välttämättä tiedä, että kylpyhuoneremontti on mahdollista vähentää omassa henkilökohtaisessa verotuksessa.

Kotitalousvähennys mahdollistaa sen, että remonttia toteuttava kykenee vähentämään tietyn osan remonttiin käytetystä summasta omassa verotuksessaan.

Kotitalousvähennyksen maksimi on 2023 aikana tehtyjen remonttien osalta 2250 euroa per henkilö.

Asbestityöt kylpyhuonetta remontoidessa – huomioi tämä

Kylpyhuoneen remonttia harkitsevana sinun olisi syytä pitää mielessä, että asbestin mahdollinen löytyminen kylpyhuoneen rakenteista monimutkaistaa mahdollisesti remontin tekemistä. Tämä myös lisää kustannuksia, jolloin peruskorjauslaina saattaa olla suurempi kuin mitä alun perin kuvittelit.

Rakentamisessa käytetyt materiaalit ovat muuttuneet vuosikymmenten saatossa. Asbesti, jota aiemmin pidettiin sopivana rakennusmateriaalina, on sittemmin osoittautunut haitta-aineeksi.

Tämän takia ennen vuotta 1994 valmistuneista rakennuksista olisikin hyvä olla erityisen tarkkana asbestin varalta. Mikäli asbestia löytyy remontin ohessa, koko kylpyhuone tulee purkaa ammattilaisten toimesta.

Jokaisen remontoijan kannattaa tämän takia tarkistuttaa, mikäli mahdollista, kylpyhuoneen tila etukäteen ennen remontointia, ettei yllätyksiä remontin aikana tulisi.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kylpyhuoneremontti – ota nämä asiat huomioon

Kylpyhuonetta remontoidessa on tärkeää huomioida muutamia tärkeitä seikkoja, jotta remontin lopputulos olisi mahdollisimman hyvä. Seuraavissa kappaleissa on esitelty kaksi tärkeää seikkaa, jota remontoijan tulisi ottaa huomioon kylpyhuoneremonttiin liittyen.

1. Suunnittele remontti huolellisesti

Kuten monessa muussa remontissa, myös kylpyhuoneremontissa remontin etukäteen suunnittelu on sen lopullisessa toteumassa avainasemassa. Remontin ostajana sinun tulee miettiä tarkasti etukäteen, minkälainen remontin tarve on sekä millainen oma käytettävissä oleva budjetti on.

Kiinteistön omistavan kannattaa aina pyytää remontin toteuttavalta yritykseltä kirjallinen tarjouspyyntö. Kirjallisen tarjouksen saaminen vähentää aina riskiä siitä, että lopullisessa remontin laskussa on valtavia yllätyksiä sen hinnan osalta.

Suunnittelemalla kylpyhuoneremontti mahdollisimman perinpohjaisesti sekä pyytämällä kirjallinen tarjous, on jokaisen mahdollista saada paras ja omaan asuntoonsa sopivin kylpyhuoneremontti.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

2. Tilaa kylpyhuoneremontti ammattilaiselta

Monesti kiinteistön omistajilla saattaa olla kova halukkuus säästää rahaa ja tehdä kylpyhuoneremontti itse. Mikäli kiinteistön omistajalla ei ole kuitenkaan riittävää ammattitaitoa, voi lopputulos pitkässä juoksussa kääntyä negatiiviseksi.

Esimerkiksi riittämättömästi toteutetut vedeneristykset saattavat koitua kalliiksi, mikäli kylpyhuoneessa joudutaan myöhemmin tekemään kosteusvaurioon liittyviä töitä.

Lisäksi kaikilla sähkö- ja putkitöitä tekevillä tulee olla töiden suorittamiseen tarvittavat luvat. Huonosti toteutetut sähkötyöt voivat esimerkiksi olla pahimmillaan jopa hengenvaarallisia.

Näiden syiden takia kannattaa aina hyödyntää remonttitöissä alan ammattilaisia. Sen sijaan, että tekisit kylpyhuoneremontin itse, voit ammattilaiset työhön palkatessasi varmistaa, että työn laatu on mahdollisimman korkealla tasolla.

Esimerkkejä lainoista joita voit käyttää kylpyhuoneen remonttiin

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Muistathan, että todelliset tarjoukset annetaan kuitenkin hakijoille yksilöllisesti. Taulukossa näkemäsi esimerkit ovat siis vain suuntaa-antavia.

Kylpyhuoneremontin aikana asuminen saattaa hankaloitua huomattavasti

Oli kyse omakotitalosta, rivitalosta tai kerrostaloasunnosta, asumisesta voi tulla hankalaa, kun kylpyhuonetta ei pääse käyttämään remontin aikana.

Sellaisen asunnon kohdalla, jossa on vain yksi kylpyhuone ja sen yhteydessä on asunnon ainoa wc, asukkaat saattavat joutua lähtemään evakkoon remontin ajaksi.

Jos asunnossa on useampi wc ja kylpyhuone, asuminen kylpyhuoneremontin aikana on täysin mahdollista. Myös väliaikaissuihkun osto voi mahdollistaa asumisen kylpyhuoneremontin aikana.

Vuokra-asunto ja kylpyhuoneremontti

Riippuen asunnon pohjaratkaisusta, voidaan vuokralaiselle tarjota mahdollisuutta jäädä asumaan asuntoon remontin ajaksi, mikäli hänen olisi mahdollista käyttää taloyhtiön kylpyhuonetta.

Tällainen tilanne voi olla, jos asukkaan helppo kulku ovesta voidaan taata. Tällöin asukas voi saada vuokranalennusta 30 – 50 prosenttia.

Eläminen vuokra-asunnossa, jossa tehdään kylpyhuoneremonttia, ei välttämättä ole laadultaan parasta mahdollista purkutöistä koituvien meluhaittojen takia. Usein myös kylpyhuoneremontissa tehtävien suojausten ja eristysten takia voi asunnossa asuminen olla hankalaa, ja vaikka pölyeristys olisikin, sitä kulkeutuu ympäriinsä joka tapauksessa.

Tämän vuoksi monet lähtevät evakkoon remontin ajaksi. Yleensä asia saadaan sovittua vuokralaisen ja vuokraisännän välillä niin, että asukas saa 100 prosentin alennuksen vuokrasta niiltä päiviltä, jolloin hän ei voi asua asunnossa.

Kannattaa kartoittaa eri vaihtoehtoja kylpyhuoneremontin väliaikaisasumiselle.

Katso suuntaa-antavia hintoja kylpyhuoneremontille – ota käyttöön Summarumin remonttilainalaskuri.

Kylpyhuoneremontin rahoitus – Usein kysyttyä

Mikä on kylpyhuoneremontin hinta?
Kylpyhuoneremontin hinta riippuu aina siitä, kuinka laaja tehtävä remontti on. Pelkän uuden pinnoituksen asennus voi maksaa esimerkiksi muutamia tuhansia, mutta laajempi putki- tai asbestityö voi viedä remontin hinnan jopa yli 10 000 euron.
Kauanko kylpyhuoneremontti kestää?
Kylpyhuoneremontin kesto riippuu myös tehtävän remontin laajuudesta. Kylpyhuoneremontti kestää yleensä noin 2-3 viikkoa, mutta esimerkiksi saunan remontointi lisää remontin kokonaiskestoa yleensä 1-2 viikkoa.
Mistä remonttilaina edullisesti?
Kuluttajan on mahdollista löytää remonttilaina edullisesti kilpailuttamalla lainatarjoukset. Lainatarjousten kilpailuttaminen onnistuu helposti Summarumin lainakilpailutuksen avulla ja kuluttajan on näin mahdollista löytää itselle sopivin laina mahdollisimman halvalla.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja