Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Kylpyhuoneremontin rahoitus

   Kilpailuta ja hae kylpyhuoneremontin rahoitusta netistä 2 000 – 60 000 €.

   Hae kylpyhuoneremontin rahoitusta ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Rahoitusta 2 000 – 60 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan kylpyhuoneremontin rahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Kylpyhuoneremontin rahoitusta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae kylpyhuoneremontin rahoitusta luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

   Summarumin kautta voit hakea kylpyhuoneremontin rahoitusta helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta kylpyhuoneremontin rahoitusta 2000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.
   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

   Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Kilpailuta ja vertaile kylpyhuoneremontin rahoitus helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle kylpyhuoneremontin rahoitusta.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa kylpyhuoneremontin rahoitusta. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin kylpyhuoneremontin rahoitus.

   Kilpailuttamalla kylpyhuoneremontin rahoitukset netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan kylpyhuoneremontin rahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Löydä edullinen kylpyhuoneremontin rahoitus netistä pienellä korolla

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman kylpyhuoneremontin rahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota rahoituksen korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta rahoituksen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Vakuudeton kylpyhuoneremontin rahoitus heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta sopivimman ja edullisen kylpyhuoneremontin rahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, kylpyhuoneremontin rahoitus maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


   Löydä edullisin laina kylpyhuoneremonttiin

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan kylpyhuoneremonttiin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Kylpyhuoneremontti – hinta koostuu näistä asioista

   Kylpyhuoneremontti nostattaa huomattavasti asunnon arvoa ja viihtyvyyttä. Hyvä kylpyhuone on suunniteltu toimivaksi sekä käyttäjän näköiseksi.

   Remontti voidaan kustantaa omakustanteisesti, tai hakea lainaa kylpyhuoneremonttia varten. Lainan hakeminen onnistuu todella helposti nykypäivänä netin kautta ja lainaehdotuksen saattaa saada jo muutaman tunnin kuluttua.

   Säästät rahaa kilpailuttamalla keittiöremonttitarjouksen netissä ja saat samalla kaikki lainaan tarvittavat tiedot yhtäaikaisesti.

   Oli kyseessä sitten kylpyhuoneen ulkoasun päivittäminen tai laajamittainen asbestin poistaminen, kylpyhuoneen remontointi lisää asunnon viihtyisyyttä ja nostaa sen arvoa.

   Kylpyhuoneremonttia harkitsevaa saattaa askarruttaa, mitä kylpyhuoneremontti maksaa. Kylpyhuoneremontin hinta riippuu kuitenkin täysin siitä, mitä kylpyhuoneesta remontoidaan.

   Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttaa muun muassa uudistetaanko kylpyhuoneeseen pelkkä pinnoitus vai onko koko kylpyhuone tarkoitus remontoida putkistoja myöten.

   Lisäksi remontoitavan kylpyhuoneen pinta-ala sekä käytettävä materiaalisto vaikuttaa merkittävästi kylpyhuoneremontin hintaan.

   Näiden syiden takia kylpyhuoneremonttiin on vaikea antaa tarkkaa hinta-arviota. Remontin hinta riippuu aina sen laajuudesta sekä muista ominaisuuksista.

   Jos haluat tietää tarkan kylpyhuoneremontin hinnan, pyydä tarjouksia useammalta urakoitsijalta.

   Kylpyhuoneremontin vaiheet

   Kylpyhuoneremontti pitää sisällään useita eri vaiheita, joiden kautta remontti lopulta toteutetaan. Kylpyhuoneremonttien lopullinen vaiheiden määrä riippuu aina tehtävän remontin laajuudesta sekä kiinteistön kunnosta.

   Kylpyhuoneremontti saattaa pitää sisällään esimerkiksi seuraavanlaisia työn vaiheita:

   • Budjetin laatiminen
   • Eri toimijoiden kilpailuttaminen ja tarjousten läpikäynti
   • Tapaaminen niiden urakoitsijoiden kanssa, joiden tarjoukset olivat sinun tarpeeseesi parhaimmat
   • Työsuunnitelman laatiminen
   • Budjetin lukitseminen sekä työstä ja aikataulusta sopiminen
   • Materiaalien hankinta ja kilpailuttaminen; esimerkiksi laatat ja kalusteet
   • Asbestikartoitus tarvittaessa
   • Kiinteistön- ja kodin irtaimiston suojaus
   • Kohteen purkutyöt
   • Laatoitus-, putki- ja sähkötyöt
   • Loppusiivous

   Kuten muutkin remontit, myös kylpyhuoneremontti alkaa aina remontoinnin tarpeesta. Kun remontin tarve esiintyy, ensimmäisiä vaiheita on tapaaminen remontoijan kanssa.

   Tässä ensimmäisessä tapaamisessa käydään yleensä läpi yleisiä asioita remonttiin liittyen sekä pyydetään alustava hinta-arvio remontin kustannuksista.

   Kun varsinainen kylpyhuoneremontti aloitetaan, remonttia toteuttavat henkilöt suojaavat ensin kiinteistön, jotta remonttipöly ei leviäisi ympäri asukkaan kotia.

   Kiinteistön suojaamisen jälkeen toteutetaan varsinainen remontti, johon kuuluu tarpeesta riippuen erilaisia purku- sekä pohjatöitä.

   Näiden, sekä vedeneristysten, jälkeen kylpyhuoneeseen voidaan asentaa uusi laatoitus, putkijärjestelmä tai kalustus.

   Asennusten jälkeen on loppusiivouksen aika, jolloin kiinteistön omistajalle yleensä esitetään kirjallisen raportin muodossa kodissa toteutetut toimenpiteet.

   Kylpyhuoneremontin vaiheet saattavat vaihdella remontista riippuen, mutta yläpuolella esitetyt vaiheet ovat kaikista yleisimpiä kylpyhuoneremontissa esiintyviä vaiheita.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Kylpyhuoneremontin kesto – näin kauan se kestää

   Kuten kylpyhuoneremontin hinta, myös sen kesto riippuu hyvin paljon remontin laajuudesta. Yleinen kylpyhuoneremontin kesto on 2-3 viikkoa, mutta esimerkiksi saunan remontointi lisää remontin kokonaiskestoa yleensä 1-2 viikkoa.

   Lisäksi on syytä huomioida, että esimerkiksi kosteusvauriot vaativat yleensä myös ajallisesti huomattavasti laajempaa remonttia. Kosteuden poistaminen vaatii yleensä laajamittaista kylpyhuoneremonttia, jonka kesto saattaa pahimmillaan olla useita kuukausia.

   Kylpyhuoneremontti saattaa usein olla asunnossa asumisen kannalta haastava, joten remontin toteuttavalta yritykseltä kannattaa ennen remontin alkua selvittää aina jokin alustava arvio remontin kestosta.

   Vuokra-asunnon kylpyhuoneremontin aikana on vuokralaisella perusteet saada hyvitystä vuokrasta siltä ajalta, jolloin asunnossa ei voi asua.

   Kylpyhuoneremontti rahoitus – Summarum auttaa kilpailutuksessa

   Kuten kylpyhuoneremontti, myös sen rahoitus vaatii hieman suunnittelua ennalta. Mutta miten järjestää edullisin kylpyhuoneremontin rahoitus?

   Asian voi pukea hyvin yksinkertaiseen kysymykseen; miksi et ottaisi kaikkein edullisinta lainaa kylpyhuoneremonttiin?

   Tämän asiakkaan kannalta edullisimman lainan löytäminen on Summarumin olemassaolon pääasiallinen tavoite. Olemme erikoistuneet lainojen ja luottojen kilpailuttamiseen. Palveluamme hyödyntämällä säästät aikaa, vaivaa sekä ennen kaikkea puhdasta rahaa valitsemalla kauttamme itsellesi edullisimman lainan.

   Lainojen kilpailuttaminen ei sido asiakasta vielä mihinkään. Sen sijaan saat paremman kuvan markkinoilla tarjolla olevista lainosta, sekä kuluista, joita lainoihin sisältyy. Täyttämällä vain yhden lainahakemuksen kauttamme, voit kilpailuttaa useita kymmeniä eri lainantarjoajia keskenään. Näin saat parhaimman mahdollisen lähtökohdan hakea edullista kylpyhuoneremontin rahoitusta.

   Kilpailuta remonttilaina ja toteuta kylpyhuoneremontti edullisesti

   Kylpyhuoneremontti on usein se remontti, jota varten moni päätyy hakemaan remonttilainaa. Remonttilaina on laina, jota haetaan asunnon tai muun kiinteistön remontointia varten sen omistajan toimesta.

   Mikäli remonttia harkitseva henkilö suunnittelee toteuttavansa remontin lainarahalla, kannattaa lainat aina kilpailuttaa. Lainojen kilpailuttaminen on toimenpide, jonka avulla jokainen voi vastaanottaa lainatarjouksia useilta eri pankeilta ja lainantarjoajilta.

   Lainojen kilpailutus mahdollistaa sen, että voit löytää halvimman ja parhaiten itselle sopivan remonttilainan. Summarumin lainojen kilpailutus on helposti täytettävissä ja jokaisen on mahdollista vastaanottaa vakuudeton laina hyvin nopeasti hakemisen jälkeen.

   LUE LISÄÄ: Edullinen laina

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Hyödynnä kotitalousvähennys ja säästä remonttikuluissa

   Moni remonttia suunnitteleva ei kuitenkaan välttämättä tiedä, että kylpyhuoneremontti on mahdollista vähentää henkilön verotuksessa.

   Kotitalousvähennys mahdollistaa, että remonttia toteuttava henkilö kykenee vähentämään tietyn osan remonttiin käytetystä summasta omassa verotuksessaan.

   Kotitalousvähennyksen maksimi oli vuoden 2020 sekä 2021 aikana tehtyjen remonttien osalta 2250 euroa per henkilö. Sinun on mahdollista löytää lisää tietoa kotitalousvähennyksen hyödyntämisestä vuonna 2022 Verohallinnon verkkosivuilta.

   Asbestityöt kylpyhuonetta remontoidessa – huomioi tämä

   Remonttia harkitsevan henkilön olisi syytä pitää mielessä, että asbestin mahdollinen löytyminen kylpyhuoneen rakenteista monimutkaistaa mahdollisesti remontin tekemistä.

   Rakentamisessa käytetyt materiaalit ovat muuttuneet vuosikymmenten saatossa. Asbesti, jota aiemmin pidettiin sopivana rakennusmateriaalina, on sittemmin osoittautunut haitta-aineeksi.

   Tämän takia ennen vuotta 1994 valmistuneista rakennuksista olisikin hyvä olla erityisen tarkkana asbestin varalta. Mikäli asbestia löytyy remontin ohessa, koko kylpyhuone tulee purkaa ammattilaisten toimesta.

   Jokaisen remontoijan kannattaa tämän takia tarkistuttaa, mikäli mahdollista, kylpyhuoneen tila etukäteen ennen remontointia, ettei yllätyksiä remontin aikana tulisi.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Kylpyhuoneremontti – ota nämä asiat huomioon

   Kylpyhuonetta remontoidessa on tärkeää huomioida muutamia tärkeitä seikkoja, jotta remontin lopputulos olisi mahdollisimman hyvä. Seuraavissa kappaleissa on esitelty kaksi tärkeää seikkaa, jota remontoijan tulisi ottaa huomioon kylpyhuoneremonttiin liittyen.

   Suunnittele remontti huolellisesti

   Kuten monessa muussa remontissa, myös kylpyhuoneremontissa remontin etukäteen suunnittelu on sen lopullisessa toteumassa avainasemassa. Remontin ostajan tulee miettiä tarkasti etukäteen, minkälainen remontin tarve on sekä millainen se oma käytettävissä oleva budjetti on.

   Kiinteistön omistavan henkilön kannattaa aina pyytää remontin toteuttavalta yritykseltä kirjallinen tarjouspyyntö. Kirjallisen tarjouksen saaminen vähentää aina riskiä, että lopullisessa remontin laskussa on valtavia yllätyksiä sen hinnan osalta.

   Suunnittelemalla kylpyhuoneremontti mahdollisimman perinpohjaisesti sekä pyytämällä kirjallinen tarjous, on jokaisen mahdollista vastaanottaa paras ja omaan asuntoonsa sopivin kylpyhuoneremontti.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Kylpyhuoneremontti ammattilaiselta

   Monesti kiinteistön omistajilla saattaa olla kova halukkuus säästää rahaa ja tehdä kylpyhuoneremontti itse. Mikäli kiinteistön omaavalla henkilöllä ei ole kuitenkaan riittävää ammattitaitoa, voi lopputulos pitkässä juoksussa kääntyä negatiiviseksi.

   Esimerkiksi riittämättömästi toteutetut vedeneristykset saattavat koitua kalliiksi, mikäli kylpyhuoneessa joudutaan myöhemmin tekemään kosteusvaurioon liittyviä töitä.

   Lisäksi kaikilla sähkö- ja putkitöitä tekevillä henkilöillä tulee olla töiden suorittamiseen tarvittavat luvat. Huonosti toteutetut sähkötyöt voivat esimerkiksi olla pahimmillaan jopa hengenvaarallisia.

   Näiden syiden takia kannattaa aina hyödyntää remonttitöissä alan ammattilaisia. Sen sijaan, että tekisi kylpyhuoneremontin itse, palkatessaan ammattilaiset tekemään esimerkiksi laatoituksia, voidaan varmistaa, että työn laatu on mahdollisimman korkealla tasolla.

   Kylpyhuoneremontin aikana asuminen saattaa hankaloitua huomattavasti

   Oli kyse omakotitalosta, rivitalosta tai kerrostaloasunnosta, asumisesta voi tulla hankalaa, kun kylpyhuonetta ei pääse remontin aikana käyttämään.

   Sellaisen asunnon kohdalla, jossa on vain yksi kylpyhuone ja sen yhteydessä on asunnon ainoa wc, asukkaat saattavat joutua lähtemään evakkoon remontin ajaksi.

   Jos asunnossa on useampi wc ja kylpyhuone, asuminen kylpyhuoneremontin aikana on täysin mahdollista. Myös väliaikaissuihkun osto voi mahdollistaa asumisen kylpyhuoneremontin aikana.

   Vuokra-asunto ja kylpyhuoneremontti

   Riippuen asunnon pohjaratkaisusta, voidaan vuokralaiselle tarjota mahdollisuutta jäädä asumaan asuntoon remontin ajaksi, mikäli hänen olisi mahdollista käyttää taloyhtiön kylpyhuonetta.

   Tällainen tilanne voi olla, mikäli voidaan taata asukkaan helppo kulku ovesta, eikä hänen kulkeminen tulisi häiritsemään remontoijia remontin aikana. Tällöin asukas voi saada vuokranalennusta 30 – 50 prosenttia, syystä ettei hän voi käyttää kylpyhuonettaan.

   Eläminen vuokra-asunnossa, jossa tehdään kylpyhuoneremonttia, ei välttämättä ole laadultaan parasta mahdollista purkutöistä koituvien meluhaittojen takia. Usein myös kylpyhuoneremontissa tehtävien suojausten ja eristysten takia voi asunnossa asuminen olla hankalaa, ja vaikka pölyeristys olisikin, sitä kulkeutuu ympäriinsä joka tapauksessa.

   Tämän vuoksi monet lähtevät evakkoon remontin ajaksi. Yleensä asia saadaan sovittua vuokralaisen ja vuokraisännän välillä niin, että asukas saa 100 prosentin alennuksen vuokrasta niiltä päiviltä, jolloin hän ei voi asua asunnossa.

   Kannattaa kartoittaa eri vaihtoehtoja kylpyhuoneremontin väliaikaisasumiselle.

   Kylpyhuoneremontin rahoitus – Usein kysyttyä

   Mikä on kylpyhuoneremontin hinta?
   Kylpyhuoneremontin hinta riippuu aina siitä, kuinka laaja tehtävä remontti on. Pelkän uuden pinnoituksen asennus voi maksaa esimerkiksi muutamia tuhansia, mutta laajempi putki- tai asbestityö voi viedä remontin hinnan jopa yli 10 000 euron.
   Kauanko kylpyhuoneremontti kestää?
   Kylpyhuoneremontin kesto riippuu myös tehtävän remontin laajuudesta. Kylpyhuoneremontti kestää yleensä noin 2-3 viikkoa, mutta esimerkiksi saunan remontointi lisää remontin kokonaiskestoa yleensä 1-2 viikkoa.
   Mistä remonttilaina edullisesti?
   Kuluttajan on mahdollista löytää remonttilaina edullisesti kilpailuttamalla lainatarjoukset. Lainatarjousten kilpailuttaminen onnistuu helposti Summarumin lainakilpailutuksen avulla ja kuluttajan on näin mahdollista löytää itselle sopivin laina mahdollisimman halvalla.