Keittiöremontti – lainaa remonttiin

Paljonko keittiöremontti maksaa ja paljonko sitä varten kannattaa ottaa lainaa? Lue alta parhaat keittiöremonttivinkit ja kilpailuta remonttilainasi samantien – se vie vain hetken!
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Keittiöremontin hinta

   Erilaisia tapoja toteuttaa keittiöremontti on lähes yhtä paljon kuin niitä toteuttavia kuluttajia. Keittiöremontit lähtevät monesti täysin erilaisista tarpeista. Joku haluaa uudistaa koko keittiön lattiasta kattoon, toinen taas saattaa olla tyytyväinen ainoastaan tasojen vaihtamiseen.

   Lienee selvä, että edellä mainitun kahden esimerkin keittiöremontin hinta on keskenään todella erilainen. Keittiöremontin hintaan vaikuttaa moni tekijä remontin laajuudesta sen tarkempiin yksityiskohtiin. Seuraavissa kappaleissa tutustutaan tarkemmin siihen, mitkä tekijät vaikuttavat keittiöremontin hintaan.

   Keittiöremontti ja sen hinta riippuvat myös siitä, miten rahoitus remontin tekemiseen vastaanotetaan. Mikäli kuluttaja hakee lainaa ja tavoitteena on edullinen keittiöremontti, kannattaa remonttilaina aina kilpailuttaa. Lisäksi remonttilainalaskuri auttaa näissä tapauksissa kuluttajaa selvittämään lainan todelliset kustannukset.


   Miksi kilpailuttaa remonttilainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen remonttilainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Remonttilainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   HAE REMONTTILAINAA

   Summarum Logo


   Keittiöremontin hinta – näistä asioista se koostuu

   Keittiöremontin hinta saattaa vaihdella sen tekijöistä riippuen. Remontin hinta saattaa eri muuttujien mukaan vaihdella 1000 eurosta aina 100 000 euroon saakka. Tarkka hinnan määrittely on vaikeaa, sillä keittiöremontin hintaan vaikuttaa niin moni eri tekijä. Alle on eritelty merkittävimpiä keittiöremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä.

   • Keittiöremontin laajuus
   • Asennukset
   • Ovet ja tasot
   • Pintamateriaalit
   • Kodinkoneet

   Remontin laajuus

   Ensimmäinen ja kenties olennaisin keittiöremontin hintaan vaikuttava tekijä on remontin laajuus. Keittiöremontti ja sen hinta riippuvat merkittävästi siitä, miten laaja keittiöremontti tulee olemaan.

   Remontin laajuteen vaikuttaa olennaisesti keittiön koko. Suuri keittiö sisältää yleisesti ottaen enemmän kalusteita sekä remontoitavaa pinta-alaa. Näin ollen remontin kulut nousevat myös keskimäärin pientä keittiötä suuremmaksi.

   Lisäksi remontin laajuus vaikuttaa hankintaan. Hyvä muistisääntö on, että mitä enemmän keittiötä joudutaan purkamaan, sitä korkeammaksi keittiöremontti ja sen hinta myös nousee. Lisäksi esimerkiksi sähköpisteiden tai tiskialtaan siirtäminen saattaa vaikuttaa myös remontin laajuuteen, mikäli vesiputkien tai sähköasennusten sijainteja joudutaan mukauttamaan.

   Keittiön tasot ja ovet

   Keittiön tasot ja ovet vaikuttavat keittiöremontin hintaan kenties enemmän kuin keskimääräinen kuluttaja saattaisi ajatella. Keittiön kaappien ovien avaamisen mekanismit vaikuttavat ovien hankintahintaan. Ottaen huomioon, että tavallisessa keittiössä saattaa olla useita kymmeniä erilaisia kaappeja ja ovia, nostavat pienen tuntuiset muutokset yksittäisissä hankinnoissa remontin kokonaiskustannuksia tuntuvasti.

   Ovien avaamisen mekanismien lisäksi niiden sekä tasojen pintamateriaali vaikuttaa myös tarvikkeiden niiden hankintakustannuksiin. Edullisimmat materiaalivaihtoehdot ovat yleensä erilaiset laminaattitasot. Erilaiset massiivipuutasot sekä kivitasot ovat taas yleisesti ottaen kalliimpia materiaalivaihtoehtoja keittiön ovien ja tasojen pintoihin.

   Kodinkoneet

   Kodinkoneet ovat olennainen osa keittiön toiminnallisuutta ja sisustusta. Remontin laajuuden lisäksi keittiön kodinkoneet ovat yksittäisiä isoimpia tekijöitä, jotka saattavat heilautella remontin kustannuksia suuntaan tai toiseen.

   Kodinkoneiden ostopäätökseen vaikuttaa paljon kuluttajan valmius maksaa kyseisestä hyödykkeestä. Valmius satsata hieman keskimääräistä enemmän kodinkoneisiin saattaa heilautella keittiöremontin hintaa valtavasti.

   Otetaan esimerkkinä lieden hankinta. Kodinkoneliikkeiden edullisimmat liedet kustantavat ilman asennustyötä kuluttajalle noin 200 euroa. Kaikista kalleimmat vaihtoehdot taas maksavat kuluttajalle yli 4 000 euroa. Ero liikkeen kalleimman ja halvimman lieden välillä on siis kaksikymmenkertainen.

   Suurimpaan osaan keskimääräisen kuluttajan keittiöstä kuuluu ainakin seuraavat kodinkoneet

   • Jääkaappi ja pakastin
   • Uuni
   • Liesi
   • Astianpesukone
   • Mikroaaltouuni

   Huomioimalla yksilölliset erot eri kodinkoneiden hinnoissa voimme laskea, että hankkiessa kaikki edellä mainituista kodinkoneista, asettuu hintahaitari jonnekin 1000 euron ja 25 000 euron välille.

   Tärkein tekijä, joka vaikuttaa kodinkoneiden hankintaan onkin kuluttajan halukkuus panostaa niihin rahallisesti. Halpa keittiöremontti toteutuu helposti säästämällä kodinkoneiden kustannuksissa. Mikäli kuluttajalta löytyy kuitenkin maksukykyä ja halukkuutta kalliimpiin kustannuksiin, saattaa satsaaminen laadukkaimpiin kodinkoneisiin olla täysin perusteltua.

   Asennukset

   Keittiöremontteihin saattaa usein liittyä erilaisia asennuksia, joista kuluttajan tulee olla tietoinen jo remonttia suunnitellessa. Yleisin keittiöremontin asennus koskee veden jakelua, mutta myös sähköön tai ilmanvaihtoon joudutaan usein toteuttamaan asennuksia keittiöremontin yhteydessä.

   Keittiöremontissa asentaja yleensä purkaa ja toimittaa vanhat kodinkoneet kierrätykseen. Asentajan tehtävä on myös huolehtia, että kaikki tarvittavat asennukset toteutetaan riittävällä asiantuntijuudella ja laadulla.

   Mikäli kuluttajalla on pieninkin syy ajatella, että remonttiin liittyvien asennusten tekeminen saattaa tarvita ammattilaista apuun, kannattaa asennus ehdottomasti hankkia joltain alan urakoitsijalta. Joitakin pieniä asennustöitä kuluttaja voi mahdollisesti tehdä itse, mutta mikäli riittävää ammattitaitoa ei löydy, kannattaa ainakin kaikki vesi- ja sähkötyöt jättää ammattilaiselle.

   Kokemuksia keittiöremontista – vältä nämä yleiset virheet

   Keittiöremontti on usein aihe, josta monella kuluttajalla ei välttämättä ole henkilökohtaisia kokemuksia. Keittiöremonttia suunnitellessa on kuitenkin hyvä tietää myös muiden kuluttajien kokemuksia, jotta samoja virheitä voidaan välttää.

   Tutustuimme siihen minkälaisia kokemuksia suomalaisilla kuluttajilla on keittiöremonttiin liittyen. Kommenteista voidaan löytyä toistuvan muutama pieni, mutta sitäkin yleisempi virhe, joiden välttäminen saattaa säästää kuluttajan rahaa ja hermoja. Alle on eritelty, miten kuluttaja voi väistää nämä sudenkuopat.

   Hankinnat mahdollisimman paljon samalta tarjoajalta

   Yleisiä keittiöremontin kokemuksia on, että kuluttaja on ostanut esimerkiksi kaapistojen oviin kiinnityksiä, kahvoja sekä materiaaleja useilta eri tarvikemyyjiltä. Remontin alettua huomataan kuitenkin monesti, että erilaiset oven tarvikkeet eivät sovikaan käytettäväksi keskenään.

   Tämän takia kuluttajan kannattaa yleensä, mikäli mahdollista, pyrkiä toteuttamaan keittiökaapistoihin liittyviä hankintoja mahdollisimman paljon samalta tarjoajalta. Mikäli kuluttajan tarvitsee tehdä hankintoja välttämättä useista eri liikkeistä, kannattaa tarvikkeiden keskinäinen sopivuus tarkastaa aina ennen hankintapäätöstä.

   Riittävästi pistorasioita fiksuihin sijainteihin

   Toinen jatkuvia keittiöremonteista esiin nousevia kokemuksia on pistorasioiden sijoitteluun ja määrään liittyvät ajatukset. Todella yleisiä kokemuksia on, että keittiöremontin jälkeen kuluttaja on todennut, että pistorasioita olisi tullut hankkia enemmän ja niiden sijoittelu olisi kenties pitänyt olla eri.

   Punnitessa näitä keittiöremonttiin liittyviä kokemuksia, kuluttajan kannattaakin pitää ohjenuorana, että pistorasioita keittiöön kannattaa hankkia aina mieluummin liian paljon kuin liian vähän.

   Monella kuluttajalla on myös kokemuksia pienistä, mutta sitäkin epämiellyttävistä ongelmista liittyen pistorasioiden sijoitteluun. Asentaessa pistorasiat hieman heikkoihin paikkoihin, kuluttaja saattaa joutua pahimmillaan seuraavat monta kymmenentä vuotta kyykistymään tai kurottamaan käyttäessään niitä.

   Keittiöremontti Suomessa – mistä halvin hinta?

   Mikäli kuluttajan harkinnassa on edullinen keittiöremontti ja kaupunkina Helsinki, löytyy yrityksiä remontin jokaiseen tarpeeseen varmasti. Pääkaupunkiseudun lisäksi Turku, Tampere ja Oulu ovat yleisimpiä kaupunkeja toteuttaa halpa keittiöremontti, sillä tarjontaa on paljon.

   Palvelun tarjoajia löytyy tästä huolimatta ympäri Suomen. Koska palvelun tarjoajia on paljon, saattaa kuluttajan olla monesti hankala tiedostaa mistä hänen on mahdollisuus löytää edullinen keittiöremontti. Halpa keittiöremontti löytyy aina kilpailuttamalla remontin tarjoajien hinnat keskenään.

   Usein monella tuotteiden toimittajalla tai urakoitsijalla remonttiin liittyvien palveluiden hinta tippuu huomattavasti, mikäli kuluttaja mainitsee kilpailuttaneensa samat palvelut muualta ja vastaanottaneensa paremman tarjouksen.

   Kuluttajan kannattaa siis huolehtia siitä, ettei hän valitse ensimmäistä vastaantullutta yritystä palveluihin, vaan suorittaa aina keskinäistä vertailua ja kilpailuttamista.

   Kilpailutuksen avulla kuluttajan on mahdollista löytää edullinen keittiöremontti. Lisäksi keittiöremontin hintalaskuri saattaa auttaa remontin kulujen selvittämisessä.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa keittiöremonttia varten

   Edullisin tapa toteuttaa keittiöremontti on tehdä kaikki itse ja omilla säästöillä. Tämä ei aina ole kaikille mahdollista rahallisen pääoman sekä omien taitojen rajallisuuden vuoksi.

   Näissä tapauksissa kannattaa turvautua keittiön remontoinnissa ammattilaisten apuun sekä hakea remonttilainaa keittiöremonttia varten.

   Mikäli päätetään hakea lainaa keittiöremonttia varten, kuuluvat myös lainakustannukset tällöin keittiöremontin hintaan. Nekin olisi järkevää kilpailuttaa, niin keittiöremontin rahoituksen kustannukset pysyvät mahdollisimman matalalla.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Keittiöremontti ideoita – ota selvää ja inspiroidu

   Monella kuluttajalla on jo aloittaessa keittiöremontti ideoita siitä, minkälainen lopputulos tulee olemaan. Näillä ihmisillä on usein tarkkoja keittiöremonttiin liittyviä ideoita ja visioita jo valmiiksi.

   Monella kuluttajalla on kuitenkin päinvastainen tilanne. Remontin tarve saatetaan tiedostaa, mutta käytännön keittiöremontin toteutukseen ideoita ei ole. Kuluttaja saattaa huomata esimerkiksi, että vanhat pintamateriaalit alkavat olla jo huonossa kunnossa, jolloin remontti on ajankohtainen.

   Moni kuluttaja katselee ja pyrkii tätä kautta hakemaan tarkoituksenmukaisesti keittiöremonttiin ideoita esimerkiksi erilaisista blogeista ja sisustuslehdistä. Yleensä ennen kuin keittiöremontti aloitetaan ideoita kannattaa hakea monipuolisesti useista eri lähteistä.

   Mikäli kuluttaja haluaa, monet remonttiurakoitsijat toteuttavat maksua vastaan keittiön suunnittelua. Jotkut remontointiliikkeet tarjoavat jopa ilmaista palvelua ja ne kannattaa todellakin hyödyntää!

   Usein kysyttyä

   Kuinka paljon keittiöremontti maksaa?
   Keittiöremontteja on erilaisia, joten tarkan hinnan sanominen on mahdotonta. Keittiöremontin hintaan vaikuttavat kuitenkin tekijät, kuten remontin laajuus, asennukset sekä kodinkoneiden hankinnat.
   Milloin keittiöremontti kannattaa tehdä?
   Keittiöremontti kannattaa tehdä silloin kun siihen on tarvetta. Tarve voi esiintyä joko äkillisenä, mutta yleisimmin keittiöremontin toteuttamisen päätös kypsyy kuluttajien päässä pikkuhiljaa.
   Kannattaako keittiöremontti tehdä itse?
   Keittiöremontin tekeminen itse riippuu tekijän taidoista sekä remontin laajuudesta. Yksinkertainen pintamateriaalien tai ovien uudistaminen onnistuu varmasti monelta kuluttajalta. Vaativammat asennustyöt kannattaa kuitenkin jättää alan ammattilaisille.
   Minkälaisia kokemuksia keittiöremontista on?
   Suomalaisten keittiöremonttiin liittyvät kokemukset ovat pääosin hyvin positiivisia. Yleisimmin esiin nousseita sudenkuoppia olivat pistorasioiden määrä ja sijoittelu sekä tarvikkeiden yhteensopivuuden puute.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen