Keittiöremontti – lainaa keittiöremonttia varten

Keittiöremontti tulee vastaan suurimman osan kuluttajien elämää jossain vaiheessa. Paljonko keittiöremontti maksaa ja mitä sitä toteutettaessa tulisi ottaa huomioon? Vastaamme muun muassa näihin kysymyksiin tässä artikkelissa.
Ladataan lomaketta..

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

janina
janina
2021-05-10
Hakemuksen tekeminen oli helppoa ja päätös tuli nopeasti. Miinusta kuitenkin tulee siitä, että hakemusta tehtäessä sivu jumitti välillä.
Leena Rajala
Leena Rajala
2021-05-06
Infoa tuli jatkuvasti 👍. Ihan mukavasti meni koko ajan
Pauli Saarnisto
Pauli Saarnisto
2021-04-29
Pirjo
Pirjo
2021-04-28
Hakuprosessi sujui mutkattomasti ja nopeasti.
Bogel Jari
Bogel Jari
2021-04-23
Oletin menettelyä hankalammaksi, kaikki meni mielestäni hyvin, olen tyytyväinen
Nina Leppänen
Nina Leppänen
2021-04-07
Kokemus pelkästään positiivinen. Sain lainan sujuvasti.
PP
PP
2021-03-31
Palvelu oli erittäin sujuvaa ja rahat tulivat tilille todella nopeasti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.😊
Jorma Saloranta
Jorma Saloranta
2021-03-08
sai oikean osoitten mistä kysyä lainaa ja sain sen kiitos
Seija Lindgren
Seija Lindgren
2021-03-01
Palvelu nopeaa ja asiallista. Helppo selkoinen teksti ja helppi ymmärtää. Kiitos palvelusta.
Benita Rönnberg
Benita Rönnberg
2021-02-17

Keittiöremontin hinta

Erilaisia tapoja toteuttaa keittiöremontti on lähes yhtä paljon kuin niitä toteuttavia kuluttajia. Keittiöremontit lähtevät monesti täysin erilaisista tarpeista. Joku haluaa uudistaa koko keittiön lattiasta kattoon, toinen taas saattaa olla tyytyväinen ainoastaan tasojen vaihtamiseen.

Lienee selvä, että edellä mainitun kahden esimerkin keittiöremontin hinta on keskenään todella erilainen. Keittiöremontin hintaan vaikuttaa moni tekijä remontin laajuudesta sen tarkempiin yksityiskohtiin. Seuraavissa kappaleissa tutustutaan tarkemmin siihen, mitkä tekijät vaikuttavat keittiöremontin hintaan.

Keittiöremontti ja sen hinta riippuvat myös siitä, miten rahoitus remontin tekemiseen vastaanotetaan. Mikäli kuluttaja hakee lainaa ja tavoitteena on edullinen keittiöremontti, kannattaa remonttilaina aina kilpailuttaa. Lisäksi remonttilainalaskuri auttaa näissä tapauksissa kuluttajaa selvittämään lainan todelliset kustannukset.

Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Keittiöremontin hinta – näistä asioista se koostuu

Keittiöremontin hinta saattaa vaihdella sen tekijöistä riippuen. Remontin hinta saattaa eri muuttujien mukaan vaihdella 1000 eurosta aina 100 000 euroon saakka. Tarkka hinnan määrittely on vaikeaa, sillä keittiöremontin hintaan vaikuttaa niin moni eri tekijä. Alle on eritelty merkittävimpiä keittiöremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä.

Remontin laajuus

Ensimmäinen ja kenties olennaisin keittiöremontin hintaan vaikuttava tekijä on remontin laajuus. Keittiöremontti ja sen hinta riippuvat merkittävästi siitä, miten laaja keittiöremontti tulee olemaan.

Remontin laajuteen vaikuttaa olennaisesti keittiön koko. Suuri keittiö sisältää yleisesti ottaen enemmän kalusteita sekä remontoitavaa pinta-alaa. Näin ollen remontin kulut nousevat myös keskimäärin pientä keittiötä suuremmaksi.

Lisäksi remontin laajuus vaikuttaa hankintaan. Hyvä muistisääntö on, että mitä enemmän keittiötä joudutaan purkamaan, sitä korkeammaksi keittiöremontti ja sen hinta myös nousee. Lisäksi esimerkiksi sähköpisteiden tai tiskialtaan siirtäminen saattaa vaikuttaa myös remontin laajuuteen, mikäli vesiputkien tai sähköasennusten sijainteja joudutaan mukauttamaan.

Keittiön tasot ja ovet

Keittiön tasot ja ovet vaikuttavat keittiöremontin hintaan kenties enemmän kuin keskimääräinen kuluttaja saattaisi ajatella. Keittiön kaappien ovien avaamisen mekanismit vaikuttavat ovien hankintahintaan. Ottaen huomioon, että tavallisessa keittiössä saattaa olla useita kymmeniä erilaisia kaappeja ja ovia, nostavat pienen tuntuiset muutokset yksittäisissä hankinnoissa remontin kokonaiskustannuksia tuntuvasti.

Ovien avaamisen mekanismien lisäksi niiden sekä tasojen pintamateriaali vaikuttaa myös tarvikkeiden niiden hankintakustannuksiin. Edullisimmat materiaalivaihtoehdot ovat yleensä erilaiset laminaattitasot. Erilaiset massiivipuutasot sekä kivitasot ovat taas yleisesti ottaen kalliimpia materiaalivaihtoehtoja keittiön ovien ja tasojen pintoihin.

Kodinkoneet

Kodinkoneet ovat olennainen osa keittiön toiminnallisuutta ja sisustusta. Remontin laajuuden lisäksi keittiön kodinkoneet ovat yksittäisiä isoimpia tekijöitä, jotka saattavat heilautella remontin kustannuksia suuntaan tai toiseen.

Kodinkoneiden ostopäätökseen vaikuttaa paljon kuluttajan valmius maksaa kyseisestä hyödykkeestä. Valmius satsata hieman keskimääräistä enemmän kodinkoneisiin saattaa heilautella keittiöremontin hintaa valtavasti.

Otetaan esimerkkinä lieden hankinta. Kodinkoneliikkeiden edullisimmat liedet kustantavat ilman asennustyötä kuluttajalle noin 200 euroa. Kaikista kalleimmat vaihtoehdot taas maksavat kuluttajalle yli 4 000 euroa. Ero liikkeen kalleimman ja halvimman lieden välillä on siis kaksikymmenkertainen.

Suurimpaan osaan keskimääräisen kuluttajan keittiöstä kuuluu ainakin seuraavat kodinkoneet

Huomioimalla yksilölliset erot eri kodinkoneiden hinnoissa voimme laskea, että hankkiessa kaikki edellä mainituista kodinkoneista, asettuu hintahaitari jonnekin 1000 euron ja 25 000 euron välille.

Tärkein tekijä, joka vaikuttaa kodinkoneiden hankintaan onkin kuluttajan halukkuus panostaa niihin rahallisesti. Halpa keittiöremontti toteutuu helposti säästämällä kodinkoneiden kustannuksissa. Mikäli kuluttajalta löytyy kuitenkin maksukykyä ja halukkuutta kalliimpiin kustannuksiin, saattaa satsaaminen laadukkaimpiin kodinkoneisiin olla täysin perusteltua.

Asennukset

Keittiöremontteihin saattaa usein liittyä erilaisia asennuksia, joista kuluttajan tulee olla tietoinen jo remonttia suunnitellessa. Yleisin keittiöremontin asennus koskee veden jakelua, mutta myös sähköön tai ilmanvaihtoon joudutaan usein toteuttamaan asennuksia keittiöremontin yhteydessä.

Keittiöremontissa asentaja yleensä purkaa ja toimittaa vanhat kodinkoneet kierrätykseen. Asentajan tehtävä on myös huolehtia, että kaikki tarvittavat asennukset toteutetaan riittävällä asiantuntijuudella ja laadulla.

Mikäli kuluttajalla on pieninkin syy ajatella, että remonttiin liittyvien asennusten tekeminen saattaa tarvita ammattilaista apuun, kannattaa asennus ehdottomasti hankkia joltain alan urakoitsijalta. Joitakin pieniä asennustöitä kuluttaja voi mahdollisesti tehdä itse, mutta mikäli riittävää ammattitaitoa ei löydy, kannattaa ainakin kaikki vesi- ja sähkötyöt jättää ammattilaiselle.

Kokemuksia keittiöremontista – vältä nämä yleiset virheet

Keittiöremontti on usein aihe, josta monella kuluttajalla ei välttämättä ole henkilökohtaisia kokemuksia. Keittiöremonttia suunnitellessa on kuitenkin hyvä tietää myös muiden kuluttajien kokemuksia, jotta samoja virheitä voidaan välttää.

Tutustuimme siihen minkälaisia kokemuksia suomalaisilla kuluttajilla on keittiöremonttiin liittyen. Kommenteista voidaan löytyä toistuvan muutama pieni, mutta sitäkin yleisempi virhe, joiden välttäminen saattaa säästää kuluttajan rahaa ja hermoja. Alle on eritelty, miten kuluttaja voi väistää nämä sudenkuopat.

Hankinnat mahdollisimman paljon samalta tarjoajalta

Yleisiä keittiöremontin kokemuksia on, että kuluttaja on ostanut esimerkiksi kaapistojen oviin kiinnityksiä, kahvoja sekä materiaaleja useilta eri tarvikemyyjiltä. Remontin alettua huomataan kuitenkin monesti, että erilaiset oven tarvikkeet eivät sovikaan käytettäväksi keskenään.

Tämän takia kuluttajan kannattaa yleensä, mikäli mahdollista, pyrkiä toteuttamaan keittiökaapistoihin liittyviä hankintoja mahdollisimman paljon samalta tarjoajalta. Mikäli kuluttajan tarvitsee tehdä hankintoja välttämättä useista eri liikkeistä, kannattaa tarvikkeiden keskinäinen sopivuus tarkastaa aina ennen hankintapäätöstä.

Riittävästi pistorasioita fiksuihin sijainteihin

Toinen jatkuvia keittiöremonteista esiin nousevia kokemuksia on pistorasioiden sijoitteluun ja määrään liittyvät ajatukset. Todella yleisiä kokemuksia on, että keittiöremontin jälkeen kuluttaja on todennut, että pistorasioita olisi tullut hankkia enemmän ja niiden sijoittelu olisi kenties pitänyt olla eri.

Punnitessa näitä keittiöremonttiin liittyviä kokemuksia, kuluttajan kannattaakin pitää ohjenuorana, että pistorasioita keittiöön kannattaa hankkia aina mieluummin liian paljon kuin liian vähän.

Monella kuluttajalla on myös kokemuksia pienistä, mutta sitäkin epämiellyttävistä ongelmista liittyen pistorasioiden sijoitteluun. Asentaessa pistorasiat hieman heikkoihin paikkoihin, kuluttaja saattaa joutua pahimmillaan seuraavat monta kymmenentä vuotta kyykistymään tai kurottamaan käyttäessään niitä.

Keittiöremontti Suomessa – mistä halvin hinta?

Mikäli kuluttajan harkinnassa on edullinen keittiöremontti ja kaupunkina Helsinki, löytyy yrityksiä remontin jokaiseen tarpeeseen varmasti. Pääkaupunkiseudun lisäksi Turku, Tampere ja Oulu ovat yleisimpiä kaupunkeja toteuttaa halpa keittiöremontti.

Palvelun tarjoajia löytyy tästä huolimatta ympäri Suomen. Koska palvelun tarjoajia on paljon, saattaa kuluttajan olla monesti hankala tiedostaa mistä hänen on mahdollisuus löytää edullinen keittiöremontti. Halpa keittiöremontti löytyy aina kilpailuttamalla remontin tarjoajien hinnat keskenään.

Usein monella tuotteiden toimittajalla tai urakoitsijalla remonttiin liittyvien palveluiden hinta tippuu huomattavasti, mikäli kuluttaja mainitsee kilpailuttaneensa samat palvelut muualta ja vastaanottaneensa paremman tarjouksen.

Kuluttajan kannattaa siis huolehtia siitä, ettei hän valitse ensimmäistä vastaantullutta yritystä palveluihin, vaan suorittaa aina keskinäistä vertailua ja kilpailuttamista. Kilpailutuksen avulla kuluttajan on mahdollista löytää edullinen keittiöremontti. Lisäksi keittiöremontin hintalaskuri saattaa auttaa remontin kulujen selvittämisessä.

Keittiöremontti ideoita – ota selvää ja inspiroidu

Monella kuluttajalla on jo aloittaessa keittiöremontti ideoita siitä, minkälainen lopputulos tulee olemaan. Näillä ihmisillä on usein tarkkoja keittiöremonttiin liittyviä ideoita ja visioita jo valmiiksi.

Monella kuluttajalla on kuitenkin päinvastainen tilanne. Remontin tarve saatetaan tiedostaa, mutta käytännön keittiöremontin toteutukseen ideoita ei ole. Kuluttaja saattaa huomata esimerkiksi, että vanhat pintamateriaalit alkavat olla jo huonossa kunnossa, jolloin remontti on ajankohtainen.

Moni kuluttaja katselee ja pyrkii tätä kautta hakemaan tarkoituksenmukaisesti keittiöremonttiin ideoita esimerkiksi erilaisista blogeista ja sisustuslehdistä. Yleensä ennen kuin keittiöremontti aloitetaan ideoita kannattaa hakea monipuolisesti useista eri lähteistä. Mikäli kuluttaja haluaa, monet remonttiurakoitsijat toteuttavat maksua vastaan keittiön suunnittelua

Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

Usein kysyttyä

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa?
Keittiöremontteja on erilaisia, joten tarkan hinnan sanominen on mahdotonta. Keittiöremontin hintaan vaikuttavat kuitenkin tekijät, kuten remontin laajuus, asennukset sekä kodinkoneiden hankinnat.
Milloin keittiöremontti kannattaa tehdä?
Keittiöremontti kannattaa tehdä silloin kun siihen on tarvetta. Tarve voi esiintyä joko äkillisenä, mutta yleisimmin keittiöremontin toteuttamisen päätös kypsyy kuluttajien päässä pikkuhiljaa.
Kannattaako keittiöremontti tehdä itse?
Keittiöremontin tekeminen itse riippuu tekijän taidoista sekä remontin laajuudesta. Yksinkertainen pintamateriaalien tai ovien uudistaminen onnistuu varmasti monelta kuluttajalta. Vaativammat asennustyöt kannattaa kuitenkin jättää alan ammattilaisille.
Minkälaisia kokemuksia keittiöremontista on?
Suomalaisten keittiöremonttiin liittyvät kokemukset ovat pääosin hyvin positiivisia. Yleisimmin esiin nousseita sudenkuoppia olivat pistorasioiden määrä ja sijoittelu sekä tarvikkeiden yhteensopivuuden puute.