Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Keittiöremontin rahoitus

Kilpailuta ja hae keittiöremontin rahoitus netistä 2 000 – 60 000 €

Hae keittiöremontin rahoitus ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Keittiöremonttilaina 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan keittiöremonttiin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae keittiöremontin rahoitusta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja keittiöremontin rahoitus voi järjestyä luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa keittiöremonttiin helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Keittiöremonttilainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta keittiöremontin lainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile keittiöremontin rahoitukset helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle keittiöremontin rahoituksen.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa lainaa keittiöremonttiin. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin keittiöremontin rahoitus.

Vinkki

Kilpailuta keittiöremontin rahoitus netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan rahoitusta keittiöremonttiin erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen keittiöremontin rahoitus netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman keittiöremontin rahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja. Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität erityistä huomiota näihin:

 • keittiöremonttilainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta keittiöremontin rahoituksien koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.


Löydä edullisin laina keittiöremonttiin

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan keittiöremonttiin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Kenelle myönnetään laina keittiöremonttiin?

Jotta laina keittiöremonttiin voidaan myöntää, on sinun täytettävä rahoitusyhtiöiden kriteerit, joita ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Vakituinen koti Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot

Vakuudeton laina keittiöremonttiin heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta sopivimman ja edullisen rahoituksen keittiöremonttiin, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous. Kun se on hyväksytty, vakuudeton keittiölaina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.

Mutta paljonko keittiöremontti maksaa ja paljonko sitä varten kannattaa ottaa lainaa? Lue alta parhaat keittiöremonttivinkit ja kilpailuta remonttilainasi hetkessä: pikaluotto keittiöremonttiin voi olla tililläsi jopa samana päivänä.

Keittiöremontin hinta

Erilaisia tapoja toteuttaa keittiöremontti on lähes yhtä paljon kuin niitä toteuttavia ihmisiä. Keittiöremontit lähtevät monesti täysin erilaisista tarpeista. Joku haluaa uudistaa koko keittiön lattiasta kattoon, toinen taas saattaa olla tyytyväinen ainoastaan tasojen vaihtamiseen.

Lienee selvä, että edellä mainitun kahden esimerkin keittiöremontin hinta on keskenään todella erilainen. Keittiöremontin hintaan vaikuttaa moni tekijä remontin laajuudesta sen tarkempiin yksityiskohtiin. Seuraavissa kappaleissa tutustutaan tarkemmin siihen, mitkä tekijät vaikuttavat keittiöremontin hintaan.

Keittiöremontti ja sen hinta riippuvat myös siitä, miten rahoitus remontin tekemiseen vastaanotetaan. Mikäli haet lainaa ja tavoitteenasi on edullinen keittiöremontti, kannattaa remonttilaina aina kilpailuttaa.

Lisäksi remonttilainalaskuri auttaa näissä tapauksissa asiakasta selvittämään lainan todelliset kustannukset.

Näistä hinta koostuu

Keittiöremontin hinta saattaa vaihdella sen tekijöistä riippuen. Remontin hinta saattaa eri muuttujien mukaan vaihdella 1 000 eurosta aina 100 000 euroon saakka. Tarkka hinnan määrittely on vaikeaa, sillä keittiöremontin hintaan vaikuttaa niin moni eri tekijä.

Alle on eritelty merkittävimpiä keittiöremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä.

 • Keittiöremontin laajuus
 • Asennukset
 • Ovet ja tasot
 • Pintamateriaalit
 • Kodinkoneet

Keittiöremontin laajuus

Ensimmäinen ja kenties olennaisin keittiöremontin hintaan vaikuttava tekijä on remontin laajuus. Keittiöremontti ja sen hinta riippuvat merkittävästi siitä, miten laaja keittiöremontti tulee olemaan.

Remontin laajuuteen vaikuttaa olennaisesti keittiön koko. Suuri keittiö sisältää yleisesti ottaen enemmän kalusteita sekä remontoitavaa pinta-alaa. Näin ollen remontin kulut nousevat myös keskimäärin pientä keittiötä suuremmaksi.

Lisäksi remontin laajuus vaikuttaa hankintaan. Hyvä muistisääntö on, että mitä enemmän keittiötä joudutaan purkamaan, sitä korkeammaksi keittiöremontti ja sen hinta myös nousee. Lisäksi esimerkiksi sähköpisteiden tai tiskialtaan siirtäminen saattaa vaikuttaa myös remontin laajuuteen, mikäli vesiputkien tai sähköasennusten sijainteja joudutaan mukauttamaan.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Keittiön tasot ja ovet

Keittiön tasot ja ovet vaikuttavat keittiöremontin hintaan kenties enemmän kuin keskimääräinen asukas saattaisi ajatella. Keittiön kaappien ovien avaamisen mekanismit vaikuttavat ovien hankintahintaan.

Ottaen huomioon, että tavallisessa keittiössä saattaa olla useita kymmeniä erilaisia kaappeja ja ovia, nostavat pienen tuntuiset muutokset yksittäisissä hankinnoissa remontin kokonaiskustannuksia tuntuvasti.

Ovien avaamisen mekanismien lisäksi niiden sekä tasojen pintamateriaali vaikuttaa myös tarvikkeiden niiden hankintakustannuksiin. Edullisimmat materiaalivaihtoehdot ovat yleensä erilaiset laminaattitasot. Erilaiset massiivipuutasot sekä kivitasot ovat taas yleisesti ottaen kalliimpia materiaalivaihtoehtoja keittiön ovien ja tasojen pintoihin.

drawing of a couple eating

Kodinkoneet

Kodinkoneet ovat olennainen osa keittiön toiminnallisuutta ja sisustusta. Remontin laajuuden lisäksi keittiön kodinkoneet ovat yksittäisiä isoimpia tekijöitä, jotka saattavat heilautella remontin kustannuksia suuntaan tai toiseen.

Kodinkoneiden ostopäätökseen vaikuttaa paljon yksilön valmius maksaa kyseisestä hyödykkeestä. Valmius satsata hieman keskimääräistä enemmän kodinkoneisiin saattaa heilautella keittiöremontin hintaa valtavasti.

Otetaan esimerkkinä lieden hankinta. Kodinkoneliikkeiden edullisimmat liedet kustantavat ilman asennustyötä keskimäärin noin 200 euroa. Kaikista kalleimmat vaihtoehdot taas maksavat yli 4 000 euroa. Ero liikkeen kalleimman ja halvimman lieden välillä on siis kaksikymmenkertainen.

Suurimpaan osaan keskimääräisen asukkaan keittiöstä kuuluu ainakin seuraavat kodinkoneet

 • Jääkaappi ja pakastin
 • Uuni
 • Liesi
 • Astianpesukone
 • Mikroaaltouuni

Huomioimalla yksilölliset erot eri kodinkoneiden hinnoissa voimme laskea, että hankkiessa kaikki edellä mainituista kodinkoneista, asettuu hintahaitari jonnekin 1000 euron ja 25 000 euron välille.

Tärkein tekijä, joka vaikuttaa kodinkoneiden hankintaan onkin asiakkaiden halukkuus panostaa niihin rahallisesti. Halpa keittiöremontti ja toteutuu helposti säästämällä kodinkoneiden kustannuksissa. Mikäli ostajalta löytyy kuitenkin maksukykyä ja halukkuutta kalliimpiin kustannuksiin, saattaa satsaaminen laadukkaimpiin kodinkoneisiin olla täysin perusteltua.

Asennukset

Keittiöremontteihin saattaa usein liittyä erilaisia asennuksia, joista sinun kannattaa olla tietoinen jo remonttia suunnitellessa. Yleisin keittiöremontin asennus koskee veden jakelua, mutta myös sähköön tai ilmanvaihtoon joudutaan usein toteuttamaan asennuksia keittiöremontin yhteydessä.

Keittiöremontissa asentaja yleensä purkaa ja toimittaa vanhat kodinkoneet kierrätykseen. Asentajan tehtävä on myös huolehtia, että kaikki tarvittavat asennukset toteutetaan riittävällä asiantuntijuudella ja laadulla.

Mikäli sinulla on pieninkin syy ajatella, että remonttiin liittyvien asennusten tekeminen saattaa tarvita ammattilaista apuun, kannattaa asennus ehdottomasti hankkia joltain alan urakoitsijalta. Joitakin pieniä asennustöitä voit mahdollisesti tehdä itse, mutta mikäli riittävää ammattitaitoa ei löydy, kannattaa ainakin kaikki vesi- ja sähkötyöt jättää ammattilaiselle.

Keittiöremontti rahoitus  – Summarum auttaa kilpailuttamaan

Kuten keittiöremontti, myös sen rahoitus vaatii hieman suunnittelua ennalta. Mutta miten järjestää keittiöremontin rahoitus? Asian voi pukea hyvin yksinkertaiseen kysymykseen; miksi et ottaisi kaikkein edullisinta lainaa keittiöremonttiin?

Tämän asiakkaan kannalta edullisimman lainan löytäminen on Summarumin olemassaolon pääasiallinen tavoite. Olemme erikoistuneet lainojen ja luottojen kilpailuttamiseen. Palveluamme hyödyntämällä säästät aikaa, vaivaa sekä ennen kaikkea puhdasta rahaa valitsemalla kauttamme itsellesi edullisimman lainan.

Lainojen kilpailutus ei ikinä sido asiakkaitamme mihinkään. Sen sijaan he saavat paremman kuvan markkinoilla tarjolla olevista lainosta, sekä kuluista, joita lainoihin sisältyy. Kun täytät yhden lainahakemuksen kauttamme, kilpailutat samaan aikaan useita kymmeniä eri lainantarjoajia keskenään. Näin saat parhaimman mahdollisen lähtökohdan hakea edullista keittiöremontin rahoitusta.

Keittiöremontin hinta vaihtelee tarpeesta riippuen, mutta esimerkiksi 20000 euroa lainaa voi riittää varsin hyvin.

Esimerkkejä keittiöremonttia varten saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saatavista lainoista keittiöremonttia varten. Varsinaiset tarjoukset saat aina antamiisi tietoihin perustuen.

Kokemuksia keittiöremontista – vältä nämä yleiset virheet

Keittiöremontti on usein aihe, josta monella ei välttämättä ole henkilökohtaisia kokemuksia. Keittiöremonttia suunnitellessa on kuitenkin hyvä tietää myös muiden asiakkaiden kokemuksia, jotta samoja virheitä voidaan välttää.

Tutustuimme siihen minkälaisia kokemuksia suomalaisilla ihmisillä on keittiöremonttiin liittyen. Kommenteista voidaan löytyä toistuvan muutama pieni, mutta sitäkin yleisempi virhe, joiden välttäminen saattaa säästää sinulta rahaa ja hermoja. Alle on eritelty, miten voit väistää nämä sudenkuopat ja miten sopiva kulutusluotto löytyy nopeasti.

Hankinnat mahdollisimman paljon samalta tarjoajalta

Yleisiä keittiöremontin kokemuksia on, että asiakas on ostanut esimerkiksi kaapistojen oviin kiinnityksiä, kahvoja sekä materiaaleja useilta eri tarvikemyyjiltä. Remontin alettua huomataan kuitenkin monesti, että erilaiset oven tarvikkeet eivät sovikaan käytettäväksi keskenään.

Tämän takia asiakkaan kannattaa yleensä, mikäli mahdollista, pyrkiä toteuttamaan keittiökaapistoihin liittyviä hankintoja mahdollisimman paljon samalta tarjoajalta. Mikäli henkilön tarvitsee tehdä hankintoja välttämättä useista eri liikkeistä, kannattaa tarvikkeiden keskinäinen sopivuus tarkastaa aina ennen hankintapäätöstä.

Riittävästi pistorasioita fiksuihin sijainteihin

Toinen jatkuvia keittiöremonteista esiin nousevia kokemuksia on pistorasioiden sijoitteluun ja määrään liittyvät ajatukset. Todella yleisiä kokemuksia on, että keittiöremontin jälkeen asukas on todennut, että pistorasioita olisi tullut hankkia enemmän ja niiden sijoittelu olisi kenties pitänyt olla eri.

Punnitessa näitä keittiöremonttiin liittyviä kokemuksia, sinun kannattaakin pitää ohjenuorana, että pistorasioita keittiöön kannattaa hankkia aina mieluummin liian paljon kuin liian vähän.

Monella asiakkaalla on myös kokemuksia pienistä, mutta sitäkin epämiellyttävistä ongelmista liittyen pistorasioiden sijoitteluun. Asentaessa pistorasiat hieman heikkoihin paikkoihin, asukas saattaa joutua pahimmillaan seuraavat monta kymmenentä vuotta kyykistymään tai kurottamaan käyttäessään niitä.

a house and trees

Keittiöremontti kustannukset – mitä ottaa huomioon?

Keittiöremontin kustannusarvio kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jo ennen lainahakemuksen lähettämistä. Se on järkevää monessa suhteessa eikä vähiten siksi, että mitä enemmän tietoa sinulla on kustannuksista ja tarvittavasta rahoituksesta, sitä nopeammin helposti saatava laina järjestyy.

Keittiöremontin kustannuksista pääsee paremmin kärryille, kun laskee ainakin materiaali- ja työkulut suurpiirteittäin ennakkoon. Vaikka laskelmat eivät pitäisikään täysin kutinsa, on jonkinlainen arvio keittiöremontin kustannuksista aina parempi, kuin ei mitään.

Kustannuksiin on myös hyvä laskea kuljetukset. Mikäli keittiössä rempataan myös kodinkoneita, jääkaappi, astianpesukone tai pakastin näiden kuljettamiseen tarvitaan myös työvälineet, ja mahdollisesti työntekijät. Samoin vanhojen kodinkoneiden hävittäminen. Kodinkoneiden toimittaminen kaatopaikalle maksaa usein myös joitakin käsittelykuluja, jotka on myös syytä ottaa huomioon.

Keittiöremontin kustannukset kannattaa yleisesti ottaen laskea aina hieman yläkanttiin, jottei lisärahoitukselle tule tarvetta remontin loppuvaiheessa. Samoin esimerkiksi uusien pintojen kanssa ei tarvitse alkaa nuukaksi muutaman kympin takia, kun rahoitus on hoidettu riittävän joustavaksi ennalta.

Keittiöremontti Suomessa – mistä halvin hinta?

Mikäli sinun harkinnassasi on edullinen keittiöremontti ja kaupunkina Helsinki, löytyy yrityksiä remontin jokaiseen tarpeeseen varmasti. Pääkaupunkiseudun lisäksi Turku, Tampere ja Oulu ovat yleisimpiä kaupunkeja toteuttaa halpa keittiöremontti, sillä tarjontaa on paljon.

Palvelun tarjoajia löytyy tästä huolimatta ympäri Suomen. Koska palvelun tarjoajia on paljon, saattaa sinun olla monesti hankala tiedostaa mistä hänen on mahdollisuus löytää edullinen keittiöremontti. Halpa keittiöremontti löytyy aina kilpailuttamalla remontin tarjoajien hinnat keskenään.

Usein monella tuotteiden toimittajalla tai urakoitsijalla remonttiin liittyvien palveluiden hinta tippuu huomattavasti, mikäli henkilö mainitsee kilpailuttaneensa samat palvelut muualta ja vastaanottaneensa paremman tarjouksen.

Sinun kannattaa siis huolehtia siitä, ettet valitse ensimmäistä vastaan tullutta yritystä palveluihin, vaan suoritat aina keskinäistä vertailua ja kilpailuttamista.

Kilpailutuksen avulla sinun on mahdollista löytää edullinen keittiöremontti ja siihen sopiva vakuudeton laina. Lisäksi keittiöremontin hintalaskuri saattaa auttaa remontin kulujen selvittämisessä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Hae lainaa keittiöremonttia varten

Edullisin tapa toteuttaa keittiöremontti on tehdä kaikki itse ja omilla säästöillä. Tämä ei aina ole kaikille mahdollista rahallisen pääoman sekä omien taitojen rajallisuuden vuoksi.

Näissä tapauksissa kannattaa turvautua keittiön remontoinnissa ammattilaisten apuun sekä hakea remonttilainaa keittiöremonttia varten.

Mikäli päätetään hakea lainaa keittiöremonttia varten, kuuluvat myös pienlainan kustannukset tällöin keittiöremontin hintaan. Nekin olisi järkevää kilpailuttaa, niin keittiöremontin rahoituksen kustannukset pysyvät mahdollisimman matalalla.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Keittiöremontti ideoita – ota selvää ja inspiroidu

Monella on jo aloittaessa keittiöremontti ideoita siitä, minkälainen lopputulos tulee olemaan. Näillä ihmisillä on usein tarkkoja keittiöremonttiin liittyviä ideoita ja visioita jo valmiiksi.

Monella henkilöllä on kuitenkin päinvastainen tilanne. Remontin tarve saatetaan tiedostaa, mutta käytännön keittiöremontin toteutukseen ideoita ei ole. Asukas saattaa huomata esimerkiksi, että vanhat pintamateriaalit alkavat olla jo huonossa kunnossa, jolloin remontti on ajankohtainen.

Moni asukas katselee ja pyrkii tätä kautta hakemaan tarkoituksenmukaisesti keittiöremonttiin ideoita esimerkiksi erilaisista blogeista ja sisustuslehdistä. Yleensä ennen kuin keittiöremontti aloitetaan ideoita kannattaa hakea monipuolisesti useista eri lähteistä.

Mikäli haluat, monet remonttiurakoitsijat toteuttavat maksua vastaan keittiön suunnittelua. Jotkut remontointiliikkeet tarjoavat jopa ilmaista palvelua ja ne kannattaa todellakin hyödyntää!

Keittiöremontin rahoitus – Usein kysyttyä

Kuinka paljon keittiöremontti maksaa?
Keittiöremontteja on erilaisia, joten tarkan hinnan sanominen on mahdotonta. Keittiöremontin hintaan vaikuttavat kuitenkin tekijät, kuten remontin laajuus, asennukset sekä kodinkoneiden hankinnat.
Milloin keittiöremontti kannattaa tehdä?
Keittiöremontti kannattaa tehdä silloin kun siihen on tarvetta. Tarve voi esiintyä joko äkillisenä, mutta yleisimmin keittiöremontin toteuttamisen päätös kypsyy kuluttajien päässä pikkuhiljaa.
Kannattaako keittiöremontti tehdä itse?
Keittiöremontin tekeminen itse riippuu tekijän taidoista sekä remontin laajuudesta. Yksinkertainen pintamateriaalien tai ovien uudistaminen onnistuu varmasti monelta kuluttajalta. Vaativammat asennustyöt kannattaa kuitenkin jättää alan ammattilaisille.
Minkälaisia kokemuksia keittiöremontista on?
Suomalaisten keittiöremonttiin liittyvät kokemukset ovat pääosin hyvin positiivisia. Yleisimmin esiin nousseita sudenkuoppia olivat pistorasioiden määrä ja sijoittelu sekä tarvikkeiden yhteensopivuuden puute.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja