Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 700 euroa

Lainaa 700 euroa

700 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa alkaen 2000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa 700 euroa

Toisinaan tarkoituksena on tehdä normaaleja arkihankintoja hieman suurempia hankintoja, jolloin pieni, esimerkiksi 700 euron laina, saattaa olla avuksi. Kaikenkokoisia lainoja on hyvä kilpailuttaa, sillä eri lainatarjousten vertailemisella saatat säästää suurenkin summan rahaa! Summarumilla lainojen kilpailutus on tehty helpoksi.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Hae lainaa 700€ nopealla hakemuksella

Joskus eteesi saattaa tulla tilanne, jossa tarvitset 700 euroa lainaa nopeasti ja luotettavasti. Se onnistuu täyttämällä ainoastaan yhden, nopean ja helppokäyttöisen lainahakemuksen. Sillä tavoitat kaikki luotettavat pankit ja rahoitusyhtiöt.

Olipa hankitalistallasi sitten uusi polkupyörä, tv, lomamatka tai jokin muu, kannattaa 700e lainaa hakea nopealla hakemuksella ja vertailla itsellesi sopivin vaihtoehto lukuisten tarjousten joukosta.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Vertaile ja löydä edullisin 700 euron laina

Lainatarjousten vertailemiseen sinun kannattaa käyttää hetki aikaa, sillä niissä voi olla suuriakin eroja. Vertailemalla edullisimman lainan voit säästää huomattavasti rahaa. Erityisesti kannattaa muistaa, että pelkästään lainan korko ei kerro koko totuutta lainakustannuksista.

Korkoon lisätään marginaali, joka muodostuu henkilökohtaisesti. Korosta ja marginaalista käytetään yhteisnimitystä nimelliskorko.

Nimelliskoron lisäksi lainalle tulee myös muita kustannuksia, kuten esimerkiksi lainan avausmaksu, kuukausittainen lainanhoitopalkkio tai muita kustannuksia. Todellinen vuosikorko kertoo sen, mitä laina todellisuudessa tulee sinulle maksamaan.

Vinkki

Vertaillessasi 700 euron lainoja sinun kannattaa tutustua lainan todelliseen vuosikorkoon. Vain sen avulla saat käsityksen todellisista lainakustannuksista.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

  • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
  • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
  • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kenelle myönnetään 700 euron laina?

Kun haet lainaa 700 euroa sinulta edellytetään yleensä näiden ehtojen täyttämistä:

  • olet täysi-ikäinen
  • sinulla on puhdas maksuhistoria
  • tulosi ovat säännölliset
  • kotisi on Suomessa.

Lainaa 700 euroa eri tarkoituksiin

  • ulkomaanmatka
  • välineitä harrastamiseen
  • uusi kodinkone hajonneen tilalle

Hyväksy edullisin 700 euron laina ja saat rahat tilillesi heti

Hyväksymällä itsellesi sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen omilla verkkopankkitunnuksillasi, saat rahat tilillesi heti. Jos sinulla on eri pankki kuin lainanmyöntäjällä, laina näkyy tililläsi viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua.

Ellet jostain syystä haluakkaan 700e lainaa tai yksikään tarjous ei vastaa odotuksiasi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lainahakemus peruuntuu automaattisesti ja kuluttomasti. Palvelumme käyttö on siis täysin maksutonta ja riskitöntä.

Lainalaskuri avuksi

Lainalaskuri on työkalu, jonka avulla voit arvioida, mitkä olisivat lainankustannukset. Sen avulla voit vertailla eri lainasummia, takaisinmaksuaikoja sekä arvioida kuukausierän suuruutta. Käyttämällä lainalaskuria saat käsityksen lainan todellisesta vuosikorosta ja siitä, mitä 700 euron laina tulee sinulle maksamaan kokonaisuudessaan.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että lainakustannukset poikkeavat eri lainantarjoajien toimesta ja jokainen tarjous on henkilökohtaisesti räätälöity.

700 euron laina ilman vakuuksia

Vakuudettoman lainan hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa, sen hakeminen ei vaadi erillisiä pankkineuvotteluita eikä reaalivakuuksia. Hakemuksen voit tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja minä tahansa viikon päivänä, vaikkapa omalta kotisohvalta käsin. Sopivan lainatarjouksen löydyttyä rahat saat tilillesi myös nopeasti.

Kustannuksiltaan laina ilman vakuuksia on yleensä hieman kalliimpi kuin vakuudellinen laina. Sen myöntäminen on lainantarjoajalle aina riski, ellet jostain syystä pystykään maksamaan lainaa takaisin. Vakuudeton laina myös maksetaan lyhyemmässä ajassa takaisin kuin vakuudellinen laina. Tärkeää on kuitenkin muistaa, että lainatarjoukset vaihtelevat hyvinkin paljon eri lainantarjoajien välillä ja siksi kilpailuttaminen kannattaakin tehdä.

Pankkien lainanmyöntämiskriteerit ovat tiukentuneet huomattavasti ja perinteiseltä pankilta saattaa toisinaan olla hieman haasteellista saada 700 euron lainaa. Se ei kuitenkaan estä sinua saamasta lainaa yhteistyökumppaneiltamme.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

700 euron lainan hakeminen

Useimmissa tapauksissa vakuudetonta 700 euron lainaa haetaan silloin, kun rahaa tarvitaan pikaisesti. Kyseessä saattaa olla rikkoutuneen kodinkoneen uusiminen, uusien autonrenkaiden hankkiminen tai vaikkapa puhelimen hankinta. Käyttötarkoituksia on lukuisia ja välttämättä käytettävissä ei ole säästöjä tai niitä ei halua käyttää.

Hankintaa harkitessa saattaa pohtia osamaksua vaihtoehdoksi tai luottokortin käyttämistä. Lainan ottaminen saattaa kuitenkin olla huomattavasti edullisempaa. Osamaksusopimuksen tekeminen voi silloin olla järkevää, jos sen kokonaiskustannukset eivät kasva kovin paljon suuremmaksi kuin tuotteen hankintahinta. Useita osamaksusopimuksia ei kuitenkaan kannata olla, sillä niistä aiheutuvat kuukausittaiset kustannukset voivat nousta yllättävänkin suureksi.

Luottokortti löytyy useimmalta, mutta sen aiheuttamat kustannukset voivat olla myös huomattavasti suuremmat kuin edullisessa lainassa. Lisäksi moni haluaa pitää luottokorttia muiden yllättävien tilanteiden varalle, joten silloin sen käyttäminen ei kuulosta hyvältä vaihtoehdolta.

Yhteenveto

Summarum on kotimainen vertailupalvelu, jonka kautta lainan kilpailuttaminen sujuu nopeasti ja turvallisesti. Yhteistyökumppaneinamme toimii tällä hetkellä yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat luotettavia toimijoita, joten lainan hakeminen on erittäin turvallista.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen saat lukuisia lainatarjouksia sähköpostiisi, jopa seuraavan tunnin aikana lainahakemuksen jättämisestä. Käytä hetki itsellesi sopivan ja edullisemman lainan vertailemiseen. Summasta riippumatta voit säästää huomattavasti lainakustannuksissa.

Hakemuksen tekeminen ei ole sitovaa ja on täysin maksutonta. Ellet löydä itsellesi sopivaa 700 euron lainaa, hakemus peruuntuu automaattisesti. Sopivan lainan löydyttyä, rahat saat nopeasti tilillesi heti sen jälkeen, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Pankista riippuen rahat näkyvät tililläsi heti tai viimeistään kahden pankkipäivän kuluttua. Koko lainaprosessi on nopea ja helppo, rahat on nopeasti käytössäsi. 700 euron laina kannattaa kilpailuttaa Summarumin kautta nyt!

Usein kysyttyä 700 euron lainasta

Miten voin kilpailuttaa itselleni sopivan lainan?
Täyttämällä ainoastaan yhden lainahakemuksen palvelussamme, muita hakemuksia ei tarvita. Lainantarjoaja palaa sinulle lainapäätöksen muodossa jopa seuraavan tunnin kuluessa.
Miksi 700 euron laina kannattaa kilpailuttaa?
Kaiken suuruiset lainasummat kannattaa kilpailuttaa, sillä lainakustannuksissa voi säästää huomattavia summia rahaa.
Miten lainakustannukset määrittyvät?
Lainakustannukset määrittyvät henkilökohtaisesti. Kaikki lainakustannukset ja muut lainaehdot löytyvät saamistasi lainatarjouksista, joten niihin kannattaa perehtyä huolellisesti.
Haluan peruuttaa hakemukseni, mitä minun täytyy tehdä?
Lainahakemuksen peruuttamiseksi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Hakemus peruuntuu automaattisesti, eikä aiheuta sinulle kustannuksia.
Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?
Lainanmyöntäjä siirtää rahat tilillesi heti, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen omilla verkkopankkitunnuksillasi. Rahat näkyvät tililläsi heti tai viimeistään parin pankkipäivän kuluttua.

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri