Luotonantajat

Summarum kilpailuttaa joukon luotonantajia ja etsii sen sinulle parhaiten sopivan lainan ilman pitkiä odotteluaikoja ja paperisotaa. Lue alta lisää, miten löydät parhaan lainan ja millainen on luotettava luotonantaja.
Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.
Nopea

Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


Läpinäkyvä

Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


Kotimainen

Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


Puolueeton

Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

Summarum Mediassa

Summarum Mediassa

Nämä rahalaitokset tavoitat kauttamme

Summarumin kautta tavoitat yli 30 kotimaista pankkia ja muuta rahalaitosta

 • Aktia logo
 • Bluestep Bank logo
 • Kaarna logo
 • Avida logo
 • Balanzia logo
 • Bank Norwegian logo
 • Bigbank logo
 • Halino logo
 • Instabank logo
 • Credigo logo
 • Credit24 logo
 • LainaFI logo
 • MyLender logo
 • Nordax Bank logo
 • Risicum logo
 • Resurs Bank logo
 • TF Bank logo
 • Bondora logo
 • Lainasto logo
 • Ferratum logo
 • Saldo logo
 • Collector Bank logo

Tarkempaa tietoa lainapalvelustamme, yhteistyökumppaneistamme ja meidän kautta tavoitettavista pankeista saat täältä.

Summarumin kautta tavoitat ainakin seuraavat toimijat

Summarum etsii parhaat lainatarjoukset juuri sinulle. Lainanhakijana voit itse määritellä hakemuksessa paljonko tarvitset luottoa ja millaisella takaisinmaksuajalla haluaisit sitä ottaa. Muun muassa näiden kriteerien avulla Summarum kykenee etsimään parhaan tarjouksen lähes jokaisen tarpeisiin.

Summarumilta onnistuu myös lainan hakeminen ilman vakuuksia. Lainatyyppejä ovat mm.

 • autolaina
 • venelaina
 • kulutusluotto
 • yhdistelylaina
 • joustoluotto
 • remonttilaina.

Ota Summarumin lainavertailu käyttöön ja anna meidän kilpailuttaa yhteistyökumppanimme puolestasi. Yhteistyökumppaneitamme näet alla:

 


Löydä edullisin luotonantaja kauttamme

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan luotonantajan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Mikä on luotonantaja?

Luotonantajat ovat elinkeinotoiminnanharjoittajia, jotka myöntävät lainoja ilman vakuutta tai vakuutta ja takaajaa vastaan. Suomessa näiden toimintaa valvoo mm. Aluehallintovirasto ja Finanssivalvonta.

Löydä edullinen luotonantaja netistä

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman luotonantajan. Lainojen vertailussa sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota

 • luotonantajan esittämään korkoon
 • takaisinmaksuaikaan
 • kuukausierään.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Kilpailuta ja vertaile luotonantajat helposti ja nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja luotonantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman luotonantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri luotonantajilta, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa varmaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja turvallisin luotonantaja.

Vinkki

Kilpailuta luotonantajat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna luotonantajien kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi lainojen uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt luotonantajien joukosta sopivimman ja edullisen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, luotonantaja maksaa lainan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Luotonantajat ja lainan hakeminen

Luotonantajat päättävät luottokelpoisuudestasi hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella. On siis tärkeää että täytät hakemuksen huolellisesti ja rehellisesti. Lainan hakeminen pankkitunnuksilla verkossa on perinteistä hakemista nopeampaa sekä helpompaa.

Verkossa myös pystytään vertailemaan ja kilpailuttamaan eri lainoja, jolloin sopivan lainakoron löytäminen on helpompaa. Koska hakeminen on verkossa niin helppoa ja vaivatonta, on sillä myös haittapuolia jotka sinun hakijana tulisi myös ottaa huomioon.

Verkossa lainaa haettaessa on tärkeä ottaa selvää siitä että luotonantaja on luotettava ja turvallinen. Asioita joihin kannattaa kiinnittää huomiota ovat

 • luotonantajan luottoluokitus
 • tietoturva
 • kotimaa.

Luotonantajat ovat pääasiassa Suomessa luotettavia, mutta aina on hyvä varmistaa, etteivät tietosi pääse vääriin käsiin. Tarkista siis aina lainan myöntäjän luotettavuus ja turvallisuus, äläkä koskaan anna henkilötietojasi tai pankkitunnuksiasi epäluotettaville sivustoille. Mieti myös etukäteen kuinka suureen lainaan sinulla on varaa.

Lainankilpailuttajat, kuten Summarum, tekevät taustatyöt puolestasi. Kaikki yhteistyökumppanimme ovat vakavaraisia ja hyvämaineisia luotonantajia.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainahakemus on luotonantajalle tärkeä paperi

Lainan hakeminen on helppoa ja se vie aikaa vain muutaman minuutin. Hakemuksen perusteella luotonantajat tekevät erilaisia tarjouksia. Hakemusta täyttäessäsi annat perustiedot itsestäsi sekä muutamia lainatarjousten kannalta olennaisia asioita.

On tärkeää täyttää hakemus rehellisesti ja huolella, sillä se on hyvin keskeisesti vaikuttava tekijä siinä millaisen lainatarjouksen voit saada.

Lainahakemuksessa kysytään paljon tietoja, koska luotonantajat tarvitsevat näitä tietoja tehdessään lainatarjouksia. Suurin osa luotonantajista vaatii lainaa hakevasta erilaisia henkilötietoja ja yhteystietoja.

Lisäksi työsuhteesta, tuloista ja menoista on kerrottava kattavasti, jotta lainantarjoajat saavat hyvän kuvan maksukelpoisuudestasi. Tietoja kysytään myös talouden koosta sekä jo olemassa olevista lainoista sekä niiden kuukausieristä. Hakemuksessa tulee myös tulla esille haettavan lainan määrä ja maksuaika.

Tehtyäsi lainahakemuksen välitämme nämä tiedot eteenpäin luotonantajille. Luotonantajat käsittelevät hakemuksen ja tekevät mahdollisia lainatarjouksia hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Mikäli et jostain syystä täytä luotonantajien edellyttämiä kriteereitä, ne hylkäävät hakemuksesi. Silloin ilmoitamme sinulle, ettei sopivia lainoja ole juuri nyt saatavilla.

Esimerkkejä lainoista, joita luotonantaja voi myöntää

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä tarjouksista joita voit saada luotonantajilta kauttamme.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Luotonantajat Suomessa

Luotonantajia tuntuu löytyvän tänä päivänä lähes joka suunnalta. Toimijoita on lukematon määrä ulkomailla, mutta mitä luotonantajia voit löytää Suomesta? Sivun yläosassa olevasta listasta näet useampiakin suomalaisia luotonantajia.

Kaaviosta löydämme ainakin nimet Laina.fi, Lainaamo, Aasa, BlueStep ja Fellow Pankki, jotka kaikki ovat suomalaisia luotonantajia. Luotonantajat Suomessa ovat pääasiassa luotettavia toimijoita. Mutta, vaikka kyseessä onkin kotimainen luotonantaja, on aina syytä käyttää aina omaa harkintakykyään siihen, onko toimija varmasti luotettava.

Kotimaisuus ei automaattisesti tee luotonantajasta parempaa tai huonompaa kuin ulkomaalaisesta. Kotimaisesta yrityksestä voi olla kylläkin helpompi löytää kokemuksia netin kautta, etenkin suomen kielellä. Tämä voi helpottaa päätöksen tekemistä omaa luotonantajaa valitessa.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen