Luotonantajat

Summarum kilpailuttaa joukon luotonantajia ja etsii sen sinulle parhaiten sopivan lainan ilman pitkiä odotteluaikoja ja paperisotaa.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Nämä rahalaitokset tavoitat kauttamme

   Summarumin kautta tavoitat yli 30 kotimaista pankkia ja muuta rahalaitosta

   Tarkempaa tietoa lainapalvelustamme, yhteistyökumppaneistamme ja meidän kautta tavoitettavista pankeista saat täältä.

   Summarumin kautta tavoitat ainakin seuraavat toimijat

   Summarum etsii parhaat lainatarjoukset juuri sinulle. Lainanhakijana voit itse määritellä hakemuksessa paljonko tarvitset luottoa ja millaisella takaisinmaksuajalla haluaisit luoton ottaa. Muun muassa näiden kriteerien avulla Summarum kykenee etsimään parhaan tarjouksen lähes jokaisen kuluttajan tarpeisiin. Summarumilta onnistuu myös lainan hakeminen ilman vakuuksia. Lainoja on mm. autolaina, venelaina, kulutusluotto, yhdistelylaina, joustoluotto tai remonttilaina. Voit siirtyä suoraan tästä Summarumin laina vertailuun.

   Kotimaisen Summarum kautta lainan kilpailuttaja tavoittaa seuraavat luotonantajat:

   Bluestep

   Kaarna

   Avida

   Balanzia

   BankNorwegian

   Bigbank

   Aktia

   Fellow Finance

   Brabank

   Halino

   Instabank

   Credigo

   Credit24

   Laina.fi

   Lainaamo

   MyLender

   Nordax Bank

   Risicum

   Resurs Bank

   TFBank

   Euroloan

   Bondora

   Komplett Bank.fi

   Lainasto

   Aasa

   Collector Bank

    


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 25 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Luotonantajat ja lainan hakeminen

   Luotonantajat päättävät luottokelpoisuudestasi hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella. On siis tärkeää että täytät hakemuksen huolellisesti ja rehellisesti. Lainan hakeminen verkossa on perinteistä hakemista nopeampaa sekä helpompaa.

   Verkossa myös pystytään vertailemaan ja kilpailuttamaan eri lainoja, jolloin sopivan lainakoron löytäminen on helpompaa. Koska hakeminen on verkossa niin helppoa ja vaivatonta, on sillä myös haittapuolia jotka hakijan tulisi myös ottaa huomioon.

   Verkossa lainaa haettaessa on tärkeä ottaa selvää siitä että rahoituslaitos on luotettava ja turvallinen. Asioita joihin kannattaa kiinnittää huomiota ovat luotonantajan luottoluokitus, tietoturva sekä kotimaa.

   Luotonantajat ovat pääasiassa Suomessa luotettavia, mutta aina on hyvä varmistaa, etteivät tiedot pääse vääriin käsiin. Tarkista siis aina rahalaitoksen luotettavuus ja turvallisuus, äläkä koskaan anna henkilötietojasi tai pankkitunnuksiasi epäluotettaville sivustoille. Mieti myös etukäteen kuin suureen lainaan sinulla on varaa.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Lainahakemus on luotonantajalle tärkeä paperi

   Lainen hakeminen on helppoa ja se vie aikaa vain muutaman minuutin. Hakemuksen perusteella luotonantajat tekevät erilaisia tarjouksia. Hakemusta täytettäessä kuluttaja antaa perustiedot itsestään sekä muutamia lainatarjousten kannalta olennaisia asioita.

   Kuluttaja kertoo hakemuksessa muun muassa tietoja liittyen senhetkiseen työhön, koulutukseen, asumiseen sekä olemassa oleviin lainoihin. On tärkeää täyttää hakemus rehellisesti ja huolella, sillä se on hyvin keskeisesti vaikuttava tekijä siinä millaisen lainatarjouksen kuluttaja voi vastaanottaa.

   Lainahakemuksessa kysytään paljon tietoja, koska luotonantajat tarvitsevat näitä tietoja tehdessään lainatarjouksia kuluttajille. Suurin osa lainaa tarjoavista yrityksistä vaatii lainaa hakevasta henkilöstä erilaisia henkilötietoja ja yhteystietoja.

   Lisäksi työsuhteesta, tuloista ja menoista on kerrottava kattavasti, jotta rahalaitokset saavat hyvän kuvan kuluttajan maksukelpoisuudesta. Tietoja kysytään myös talouden koosta sekä jo olemassa olevista lainoista ja niiden kuukausieristä. Hakemuksessa tulee myös tulla esille haettavan lainan määrä ja maksuaika.

   Kuluttajan tehtyä lainahakemuksen, Summarum välittää nämä tiedot eteenpäin luotonantajille. Luotonantajat käsittelevät hakemuksen ja tekevät mahdollisia lainatarjouksia hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

   Lainavertailun toteuttaja kerää lopuksi kaikki pankeilta ja rahalaitoksilta saadut lainatarjoukset ja valikoi niistä sopivimmat sekä edullisimmat tarjoukset kuluttajalle esitettäviksi. Mikäli jostain syystä kuluttaja ei täytä lainantarjoajien vaatimia kriteereitä, hylkäävät he lainahakemuksen jolloin Summarum ilmoittaa että sopivia lainoja ei juuri nyt ole saatavilla.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Etsiessäsi halvinta lainaa netistä, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen