Luotonantajat

Summarum kilpailuttaa joukon luotonantajia ja etsii sen sinulle parhaiten sopivan lainan ilman pitkiä odotteluaikoja ja paperisotaa. Lue alta lisää, miten vastaanottaa edullisin laina.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Nämä rahalaitokset tavoitat kauttamme

   Summarumin kautta tavoitat yli 30 kotimaista pankkia ja muuta rahalaitosta

   • Aktia logo
   • Fellow Pankki logo
   • Bluestep Bank logo
   • Kaarna logo
   • Avida logo
   • Balanzia logo
   • Bank Norwegian logo
   • Bigbank logo
   • Halino logo
   • Instabank logo
   • Credigo logo
   • Credit24 logo
   • LainaFI logo
   • Lainaamo logo
   • MyLender logo
   • Nordax Bank logo
   • Risicum logo
   • Resurs Bank logo
   • TF Bank logo
   • Bondora logo
   • Komplett Bank logo
   • Lainasto logo
   • Aasa logo
   • Collector Bank logo

   Tarkempaa tietoa lainapalvelustamme, yhteistyökumppaneistamme ja meidän kautta tavoitettavista pankeista saat täältä.

   Summarumin kautta tavoitat ainakin seuraavat toimijat

   Summarum etsii parhaat lainatarjoukset juuri sinulle. Lainanhakijana voit itse määritellä hakemuksessa paljonko tarvitset luottoa ja millaisella takaisinmaksuajalla haluaisit luoton ottaa. Muun muassa näiden kriteerien avulla Summarum kykenee etsimään parhaan tarjouksen lähes jokaisen tarpeisiin.

   Summarumilta onnistuu myös lainan hakeminen ilman vakuuksia. Lainoja on mm. autolaina, venelaina, kulutusluotto, yhdistelylaina, joustoluotto tai remonttilaina. Voit siirtyä suoraan tästä Summarumin lainavertailuun.

   Kotimaisen Summarum kautta lainan kilpailuttaja tavoittaa seuraavat luotonantajat:

   Bluestep

   Kaarna

   Avida

   Balanzia

   BankNorwegian

   Bigbank

   Aktia

   Fellow Pankki

   Brabank

   Halino

   Instabank

   Credigo

   Credit24

   Laina.fi

   Lainaamo

   MyLender

   Nordax Bank

   Risicum

   Resurs Bank

   TFBank

   Euroloan

   Bondora

   Komplett Bank.fi

   Lainasto

   Aasa

   Collector Bank

    


   Löydä edullisin luotonantaja kauttamme

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan luotonantajan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä

   Summarum Logo

   Löydä edullinen luotonantaja netistä

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman luotonantajan. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Kilpailuta ja vertaile luotonantajat helposti ja nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri luotonantajilta, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa varmaa lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja turvallisin luotonantaja.

   Kilpailuttamalla luotonantajat netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt luotonantajien joukosta sopivimman ja edullisen, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Luotonantajat ja lainan hakeminen

   Luotonantajat päättävät luottokelpoisuudestasi hakemuksessa antamiesi tietojen perusteella. On siis tärkeää että täytät hakemuksen huolellisesti ja rehellisesti. Lainan hakeminen pankkitunnuksilla verkossa on perinteistä hakemista nopeampaa sekä helpompaa.

   Verkossa myös pystytään vertailemaan ja kilpailuttamaan eri lainoja, jolloin sopivan lainakoron löytäminen on helpompaa. Koska hakeminen on verkossa niin helppoa ja vaivatonta, on sillä myös haittapuolia jotka hakijan tulisi myös ottaa huomioon.

   Verkossa lainaa haettaessa on tärkeä ottaa selvää siitä että rahoituslaitos on luotettava ja turvallinen. Asioita joihin kannattaa kiinnittää huomiota ovat luotonantajan luottoluokitus, tietoturva sekä kotimaa.

   Luotonantajat ovat pääasiassa Suomessa luotettavia, mutta aina on hyvä varmistaa, etteivät tiedot pääse vääriin käsiin. Tarkista siis aina lainan myöntäjän luotettavuus ja turvallisuus, äläkä koskaan anna henkilötietojasi tai pankkitunnuksiasi epäluotettaville sivustoille. Mieti myös etukäteen kuin suureen lainaan sinulla on varaa.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainahakemus on luotonantajalle tärkeä paperi

   Lainen hakeminen on helppoa ja se vie aikaa vain muutaman minuutin. Hakemuksen perusteella luotonantajat tekevät erilaisia tarjouksia. Hakemusta täytettäessäsi annat perustiedot itsestäsi sekä muutamia lainatarjousten kannalta olennaisia asioita.

   Hakemusta tehdessä, henkilö antaa muun muassa tietoja liittyen sen hetkiseen työhön, koulutukseen, asumiseen sekä olemassa oleviin lainoihin. On tärkeää täyttää hakemus rehellisesti ja huolella, sillä se on hyvin keskeisesti vaikuttava tekijä siinä millaisen lainatarjouksen voit vastaanottaa.

   Lainahakemuksessa kysytään paljon tietoja, koska luotonantajat tarvitsevat näitä tietoja tehdessään lainatarjouksia. Suurin osa lainaa tarjoavista yrityksistä vaatii lainaa hakevasta henkilöstä erilaisia henkilötietoja ja yhteystietoja.

   Lisäksi työsuhteesta, tuloista ja menoista on kerrottava kattavasti, jotta lainan tarjoajat saavat hyvän kuvan henkilön maksukelpoisuudesta. Tietoja kysytään myös talouden koosta sekä jo olemassa olevista lainoista ja niiden kuukausieristä. Hakemuksessa tulee myös tulla esille haettavan lainan määrä ja maksuaika.

   Tehtyäsi lainahakemuksen, Summarum välittää nämä tiedot eteenpäin luotonantajille. Luotonantajat käsittelevät hakemuksen ja tekevät mahdollisia lainatarjouksia hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

   Lainavertailun toteuttaja kerää lopuksi kaikki pankeilta saadut lainatarjoukset ja valikoi niistä sopivimmat sekä edullisimmat tarjoukset esitettäviksi. Mikäli jostain syystä lainaa hakeva ei täytä lainantarjoajien vaatimia kriteereitä, hylkäävät he lainahakemuksen jolloin Summarum ilmoittaa että sopivia lainoja ei juuri nyt ole saatavilla.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Luotonantajat Suomessa

   Luotonantajia tuntuu löytyvän tänä päivänä lähes joka suunnalta. Toimijoita löytyy lukematon määrä ulkomailta, mutta mitä luotonantajia voin löytää Suomesta? Sivun yläosassa olevasta listasta voimme löytää ainakin muutaman tutun nimen Suomalaisista luotonantajista.

   Kaaviosta löydämme ainakin nimet Laina.fi, Lainaamo, Aasa, BlueStep ja Fellow Pankki, jotka kaikki ovat Suomalaisia luotonantajia. Luotonantajat ovat Suomessa pääasiassa luotettavia toimijoita. Vaikka kyseessä onkin kotimainen luotonantaja, on aina syytä käyttää aina omaa harkintakykyään siihen, onko toimija varmasti luotettava.

   Luotonantajasta voi esimerkiksi etsiä kokemuksia Googlen kautta. Muiden ihmisten puolueettomat kokemukset ovat usein hyvä indikaattori sille, onko kyseessä luotettava toimija markkinoilla.

   Kuten sanottua, toimijoita markkinoilla löytyy niin Suomesta kuin ulkomailta käsin. Kotimaisuus ei automaattisesti tee luotonantajasta parempaa tai huonompaa, kuin ulkomaalaisesta. Kotimaisesta yrityksestä voi olla kylläkin helpompi löytää kokemuksia netin kautta, etenkin suomen kielellä. Tämä voi helpottaa päätöksen tekemistä omaa luotonantajaa valitessa.

   Useat luotonantajat myöntävät myös lainaa opiskelijalle.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen