Lainaa 25 000 euroa

Tarvitsetko 25000 euroa lainaa? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 25000 euron lainalle nopeasti. Summarum auttaa sinua kilpailuttamaan parhaimman 25 000 euron lainan.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Leif
   Leif
   2022-06-11
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Hyvä palvelu
   Päivi Valkonen
   Päivi Valkonen
   2022-06-10
   Vahvistettu
   Oikein hyvä ja nopeaa Oikein hyvä ja nopeaa. Löyty heti hyvä laina jossa on matala korko
   Kristina Perälä
   Kristina Perälä
   2022-06-06
   Vahvistettu
   Nopea ja helppo! Nopea ja helppo!
   Jorma
   Jorma
   2022-06-01
   Vahvistettu
   Sain tarjouksen jota en vielä ole… Sain tarjouksen jota en vielä ole hyväksynyt
   Arto Tella
   Arto Tella
   2022-05-31
   Vahvistettu
   Hyvä palvelu Oli nopea ja asianmukainen palvelu
   Laura Eeva Maria
   Laura Eeva Maria
   2021-09-29
   Vahvistettu
   Nopea vastaus lainan hakuun Nopea vastaus lainan hakuun. Selkeästi jaoteltu vaihtoehdot. Hakemusprosessin kulku hyvin kuvattu. Vastauksen kestämisestä ilmoitettiin hyvin
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin… Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.

   Hae lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 25000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 25000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 25000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 25000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 25000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 25000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 25000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 25000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 25000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 25000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 25000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 25000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 25000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 25000 euroa netistä

   Vakuudettomien lainojen summat ovat kasvaneet viime vuosina kovan kilpailun takia ja nykyään saa jo monilta luotonantajilta lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia. Korkojen ollessa ennätyksellisen alhaalla myös vakuudettomat lainat kiinnostavat yhä enemmän ihmisiä. Laina-ajat ovat myös pidentyneet, joten kuukausittaiset lyhennykset ovat järkevän kokoisia ja usein omaan talouteen sopivia.Vaikka pidempi laina-aika takaakin pienemmät kuukausittaiset maksuerät, niin ne nostavat lainan kustannuksia ja se kannattaa huomioida, kun itselleen sopivaa lainaa on etsimässä. Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa myö tehdä, koska eri luotonantajien korot voivat merkittävästi poiketa toisistaan vaikka korot ovatkin matalalla tasolla. Kilpailuttamalla löytää itselleen parhaimman ja edullisimman lainan, jolloin lainan kustannukset ja ehdot pysyvät hakijalle kohtuullisina.

   Summarum on kotimainen lainavertailupalvelu, jolla hakija voi nopeasti ja helpsoti kilpailuttaa lainat yhdellä yksinkertaisella lomakkeella. Lomakkeen täyttämiseen menee keskimäärin noin 5 minuuttia ja sen lähettämisen jälkeen lainatarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiin. Summarumin yhteistyökumppaneissa on useita luotonantajia, joilla on tarjolla 25 000 euron vakuudeton laina.

   Kilpailuttaminen on aina lainan hakijalle maksutonta ja eikä velvoita hyväksymään mitään lainatarjousta. Nyt korkotason ollessa alhaalla on monet hakijat alkaneetkin tarkistamaan mysö vanhojen luottojensa korkoja ja hakeneet yhdistelylainaa, jolla maksetaan useampi pienempi luotto pois ja saadaansäätettyä luottojen koroissa ja kuluissa tuntuviakin summia. Samalla oma talous saadaan tasapainotettua ja rahaa jää arkiseen elämiseenkin enemmän.


   Löydä edullisin 25000 euron laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 25 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä
   Summarum Logo

   Lainaa 25 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Summarum lainavertailu on alusta asti kehitetty hakijan kannalta mahdollisimman yksinkertaiseksi. Lomakkeelle täytetään haluttu lainasumma ja laina-aika sekä omat yhteystiedot ja tulotiedot. Tiedot lähetetään luotonantajille ja eri luonotnatajien lainatarjoukset tulevat omaan sähköpostiin ehtoineen ja ilman piilokuluja.

   Lainoja vertailtaessa on tärkeää tarkastella todellista vuosikorkoa, joka kertoo kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten tilinhoitomaksut ja lainan avausmaksut. Kustannusten lisäksi on hyä tarkastella myös tarjouksen tehneen yhtiön muita ehtoja ja mahdollisia lisäpalveluja. Isompaan lainaan, jossa on pidempi maksuaikataulu on järkevää ottaa vapaaehtoisena lisäpalveluna lainan takaisinmaksuturva, joka takaa lainan takaisinmaksun työttömyyden, sairauden tai kuoleman varalta.

   Elämän tilapäisiin ikäviin yllätyksiin varautuminen niin ikään on järkevää ja lainaa vertailtaessa on hyvä tarkistaa millaisilla ehdoilla voi saada maksu- tai lyhennysvapaan kuukauden ja millaisia kustannuksia siitä aiheutuu. Hyvä on tarkastella myös sitä voiko lainan maksaa ennakoitua nopeammin pois ja vaatiiko se lainasopimuksen uusimista ja aiheutuuko siitä jonkinlaisia kustannuksia.

   Lainaa harkitessa on myös aiheellista miettiä käyttötarkoitusta vaikka sitä ei vakuudettomissa lainoissa kysytäkään. Jos lainan käyttötarkoitus on remontti, voi joissakin tapauksissa olla aiheellista tarkistaa täyttääkö remontti perusparannuksen kriteerit, jolloin lainasta saa verovähennyksiä. Remontissa käytettävien ammattilaisten työosuudet kannattaa muistaa ilmoittaa kotitalousvähennyksissä, koska nämä vähennykset edelleen tekevät lainasta entistä edullisempaa.

   Olipa lainan käyttötarkoitus kuitenkin mikä tahansa, niin laina kannattaa aina ensin kilpailuttaa. Vain kilpailuttamalla löytää edullisimman lainan.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Lainaa 25 000 euroa eri tarkoituksiin

   Vanhojen ja korkeakorkoisten luottojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi on kasvattanut suosiota lainan hakijoiden keskuudessa. Se onkin järkevää tarkistaa korkotaso ja säästää luottojen koroissa ja kuluissa. Esimerkiksi luottokortin tai osamaksusopimusten korot voivat olla jopa 20%, jolloin edullisella lainalla saadaan merkittäviä säästöjä aikaan luottojen kuluissa.

   Yhdistleylainalla maksetaan kaikki vanhat luotot pois jolloin jäljelle jää vain yksi edullisempi laina, jota maksetaan maksusuunnitelman mukaan. Tätä varten kannattaa kaikki luotot ja osamaksusopimukset laskea yhteen ja eritellä niiden kulut kuukausitasolla omaksi eräkseen, niin lainojen vertailu on helpompaa. Näin saa myös selkeän käsityksen millaisia säästöjä voi odottaa luottojen yhdistämisellä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

   Kiinteistöt ja asunnot vaativat toisinaan perusparannuksia. Esimerkiksi kylpyhuone- tai ikkunaremontti on selkeä perusparannuskohde, joka on verovähennyskelpoinen. 25 000 euron lainalla saa jo isommankin talon ikkunaremontin tai kylpyhuoneremontin kustannettua tarvikkeineen, töineen kaikkineen.

   Tutustu remonttilainan ominaisuuksiin täältä. 

   Moni tarvitsee autoa työssä kulkemiseen välttämättömänä kulkuvälineenä ja haluaisi vaihtaa vanhan bensa- tai dieselkäyttöisen auton uudempaan ja ympäristöystävällisempään. Ympäristöystävällisempien autojen hinnat ovat vain monille liian korkeita ja siksi auton vaihto jää vielä haaveeksi.

   25 000 eurolla löytyy jo hyvä valikoima vähän ajettuja, ympäristöystävällisiä autoja etenkin yksityisiltä markkinoilta, ja vakuudettomalla lainalla saa auton vaihdettua nopeasti. Tässä kannattaa myös muistaa hyödyntää vanhan auton romutuspalkkio, jos se täyttää romutuspalkkion kriteerit. Romutuspalkkio tuo suoraan säästöä lainan kustannuksiin.

   Tyypilliset lainatyypit 25 000 euron lainalle

   Lainaa 25 000 ilman vakuuksia

   Luotonantajat, jotka tarjoavat lainaa 25 000 euroa ilman vakuuksia eivät myöskään vaadi lainalle takaajia. Lainan käyttötarkoitusta ei myöskään kysytä, mutta sitä on hyvä itse miettiä valmiiksi etukäteen. Erilaiset verovähennysoikeudet ja valtion myöntämät palkkiot tai palautukset kannattaa huomioida lainan käyttötarkoitusta pohtiessa.

   Pandemia on saanut ihmiset tarkastelemaan omaa talouttaan tarkemmin ja järkevästi ja useiden luottojen ja osamaksusopimusten yhdistäminen isommaksi lainaksi on selvästi nostanut suosiotaan. Yhdistelylainojen vaikutus näkyy suoraan omassa taloudessa ja nopeasti, kun luottojen hoitokulut eivät niele niin isoa osaa käytettävissä olevista kuukausittaisista tuloista. Vuositasolla säästöt voivat olla hyvinkin tuntuvia ja se on tasapainottanut ihmisten taloutta haastavina aikoina.

   Ensimmäistä vastaan tulevaa edulliselta kuulostavaa lainatarjousta ei kannata kuitenkaan heti ottaa, vaan järkevää on kilpailuttaa lainat ja tarkastella eri tarjousten ehtoja. Vain silloin voi löytää itselleen edullisimman ja parhaimman lainan.

   Kilpailutus kannattaa tehdä silloinkin, kun vasta suunnittelee esimerkiksi auton vaihtoa uudempaan. Lainan voi hakea valmiiksi, jolloin kaupat saa lyötyä lukkoon nopeasti ja valikoimaa voi hakea myös yksityisiltä markkinoilta eikä tyytyä vain autoliikkeiden tarjontaan. Laina on myös usein merkittävästi edullisempi vaihtoehto kuin autoliikkeiden tarjoamien rahoitusyhtiöiden maksujärjestelyt.

   Summarumin kautta saa kilpailutettua eri luotonantajien lainat nopeasti ja helposti ja kilpailuttaminen on aina hakijalle maksutonta. Kilpailutuksen voi tehdä milloin tahansa, koska palvelu on käytössä 24/7 vuoden jokaisena päivänä.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 25 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 25 000 vakuuksien kanssa

   Vaikkeivat monet luottolaitokset ja pankit edellytä vakuuksia haettaessa lainaa 25000 euroa, on hakijan silti syytä hyödyntää niitä mahdollisuuksien mukaan. Lainan vakuudet tekevät lainasta huomattavasti edullisempaa, kun pankin asema lainan myöntäjänä parantuu.

   Vakuudeksi pankki usein hyväksyy muun metsän, asunnon tai rahasto- ja osakepääoman. Vakuus on pankille aina merkki siitä, että se voi saada myöntämänsä lainan takaisin huonoimmassa skenaariossa, jos lainan hakija ei pysty mitenkään suorittamaan lainan takaisinmaksusta.

   Vakuus kuitenkin laskee pankin myöntämän lainan korkoa useimmiten merkittäväksi. Etenkin kun haetaan lainaa 25 000 euron edestä, lainan korolla voi olla suuri merkitys lainan todelliseen hintaan. Vakuudellisen lainan voisi sanoa olevan halvin kulutusluotto, joka ihmisille on markkinoilla tarjolla.

   Aivan kuten edellisessä kappaleessa puhuttiin, pankki tai luottolaitos ei aina kysele lainan käyttötarkoitusta, vaikka hakisi lainaa 25 000 euroa. On myös hyvä muistaa, että vakuudellisen lainan voit kilpailuttaa aivan yhtä lailla kuin vakuudettoman. Kilpailuttaminen vakuuksien kanssa vie tosin usein enemmän aikaa. Silti tämän ajan investointia voi pitää hyvin järkevänä, jos sillä saavuttaa huomattavasti halvemman lainan itselleen.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa 25 000 euroa, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 25000 euroa?

   Sinun ei tarvitse miettiä, mistä hakea lainaa 25000 euroa, kun teet ilmaisen lainavertailun.

   Kilpailuta 25000 euron laina kätevästi lainavertailupalvelun avulla, niin säästät aikaa ja rahaa.

   Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lomake ja saat tarjouksia useilta pankeilta ja rahalaitoksilta, eikä kilpailuttaminen sido sinua vielä mihinkään.

   Mikä on edullinen korko 25000 euron lainalle?

   Kun kilpailutat lainat lainavertailun avulla, näet mikä olisi edullisin korko juuri sinulle.

   Edullinen korko 25000 euron lainalle on keskimäärin 5-10 prosentin välillä.

   Lainan hinta riippuu myös muista tekijöistä kuten siitä, mikä on laina-aika ja mitä muita lainakustannuksia lainan ottamisesta tulee.

   Kannattaako 25000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä kannattaa. 25000 euron laina on järkevää kilpailuttaa, sillä voit säästää paljon rahaa.

   Täyttämällä lainavertailun tiedot saat useita tarjouksia yhdellä lomakkeella, jonka jälkeen voit valita itsellesi parhaan lainan.

   Niin et tule maksaneeksi liikaa ja rahaa jää muuhunkin käyttöön.