Lainaa 25000

Tarvitsetko 25000 euroa lainaa? Täytä maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 25000 euron lainalle nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Lainaa 25000 euroa netistä

   Vakuudettomien lainojen summat ovat kasvaneet viime vuosina kovan kilpailun takia ja nykyään saa jo monilta luotonantajilta lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia. Korkojen ollessa ennätyksellisen alhaalla myös vakuudettomat lainat kiinnostavat yhä enemmän kuluttajia. Laina-ajat ovat myös pidentyneet, joten kuukausittaiset lyhennykset ovat järkevän kokoisia ja usein omaan talouteen sopivia.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 25 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Vaikka pidempi laina-aika takaakin pienemmät kuukausittaiset maksuerät, niin ne nostavat lainan kustannuksia ja se kannattaa huomioida, kun itselleen sopivaa lainaa on etsimässä. Lainojen kilpailuttaminen ja vertailu kannattaa myö tehdä, koska eri luotonantajien korot voivat merkittävästi poiketa toisistaan vaikka korot ovatkin matalalla tasolla. Kilpailuttamalla löytää itselleen parhaimman ja edullisimman lainan, jolloin lainan kustannukset ja ehdot pysyvät hakijalle kohtuullisina.

   Summarum on kotimainen laiannvertailupalvelu, jolla hakija voi nopeasti ja helpsoti kilpailuttaa lainat yhdellä yksinkertaisella lomakkeella. Lomakkeen täyttämiseen menee keskimäärin noin 5 minuuttia ja sen lähettämisen jälkeen lainatarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiin. Summarumin yhteistyökumppaneissa on useita luotonantajia, joilla on tarjolla 25 000 euron vakuudeton laina.

   Kilpailuttaminen on aina lainan hakijalle maksutonta ja eikä velvoita hyväksymään mitään lainatarjousta. Nyt korkotason ollessa alhaalla on monet hakijat alkaneetkin tarkistamaan mysö vanhojen luottojensa korkoja ja hakeneet yhdistelylainaa, jolla maksetaan useampi pienempi luotto pois ja saadaansäätettyä luottojen koroissa ja kuluissa tuntuviakin summia. Samalla oma talous saadaan tasapainotettua ja rahaa jää arkiseen elämiseenkin enemmän.

   Lainaa 25 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Summarum lainavertailu on alusta asti kehitetty hakijan kannalta mahdollisimman yksinkertaiseksi. Lomakkeelle täytetään haluttu lainasumma ja laina-aika sekä omat yhteystiedot ja tulotiedot. Tiedot lähetetään luotonantajille ja eri luonotnatajien lainatarjoukset tulevat omaan sähköpostiin ehtoineen ja ilman piilokuluja.

   Lainoja vertailtaessa on tärkeää tarkastella todellista vuosikorkoa, joka kertoo kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten tilinhoitomaksut ja lainan avausmaksut. Kustannusten lisäksi on hyä tarkastella myös tarjouksen tehneen yhtiön muita ehtoja ja mahdollisia lisäpalveluja. Isompaan lainaan, jossa on pidempi maksuaikataulu on järkevää ottaa vapaaehtoisena lisäpalveluna lainan takaisinmaksuturva, joka takaa lainan takaisinmaksun työttömyyden, sairauden tai kuoleman varalta.

   Elämän tilapäisiin ikäviin yllätyksiin varautuminen niin ikään on järkevää ja lainaa vertailtaessa on hyvä tarkistaa millaisilla ehdoilla voi saada maksu- tai lyhennysvapaan kuukauden ja millaisia kustannuksia siitä aiheutuu. Hyvä on tarkastella myös sitä voiko lainan maksaa ennakoitua nopeammin pois ja vaatiiko se lainasopimuksen uusimista ja aiheutuuko siitä jonkinlaisia kustannuksia.

   Lainaa harkitessa on myös aiheellista miettiä käyttötarkoitusta vaikka sitä ei vakuudettomissa lainoissa kysytäkään. Jos lainan käyttötarkoitus on remontti, voi joissakin tapauksissa olla aiheellista tarkistaa täyttääkö remontti perusparannuksen kriteerit, jolloin lainasta saa verovähennyksiä. Remontissa käytettävien ammattilaisten työosuudet kannattaa muistaa ilmoittaa kotitalousvähennyksissä, koska nämä vähennykset edelleen tekevät lainasta entistä edullisempaa.

   Olipa lainan käyttötarkoitus kuitenkin mikä tahansa, niin laina kannattaa aina ensin kilpailuttaa. Vain kilpailuttamalla löytää edullisimman lainan.

   Lainaa 25 000 euroa eri tarkoituksiin

   Vanhojen ja korkeakorkoisten luottojen yhdistäminen yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi on kasvattanut suosiota lainan hakijoiden keskuudessa. Se onkin järkevää tarkistaa korkotaso ja säästää luottojen koroissa ja kuluissa. Esimerkiksi luottokortin tai osamaksusopimusten korot voivat olla jopa 20%, jolloin edullisella lainalla saadaan merkittäviä säästöjä aikaan luottojen kuluissa.

   Yhdistleylainalla maksetaan kaikki vanhat luotot pois jolloin jäljelle jää vain yksi edullisempi laina, jota maksetaan maksusuunnitelman mukaan. Tätä varten kannattaa kaikki luotot ja osamaksusopimukset laskea yhteen ja eritellä niiden kulut kuukausitasolla omaksi eräkseen, niin lainojen vertailu on helpompaa. Näin saa myös selkeän käsityksen millaisia säästöjä voi odottaa luottojen yhdistämisellä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

   Kiinteistöt ja asunnot vaativat toisinaan perusparannuksia. Esimerkiksi kylpyhuone- tai ikkunaremontti on selkeä perusparannuskohde, joka on verovähennyskelpoinen. 25 000 euron lainalla saa jo isommankin talon ikkunaremontin tai kylpyhuoneremontin kustannettua tarvikkeineen, töineen kaikkineen.

   Tutustu remonttilainan ominaisuuksiin täältä. 

   Moni tarvitsee autoa työssä kulkemiseen välttämättömänä kulkuvälineenä ja haluaisi vaihtaa vanhan bensa- tai dieselkäyttöisen auton uudempaan ja ympäristöystävällisempään. Ympäristöystävällisempien autojen hinnat ovat vain monille liian korkeita ja siksi auton vaihto jää vielä haaveeksi.

   25 000 eurolla löytyy jo hyvä valikoima vähän ajettuja, ympäristöystävällisiä autoja etenkin yksityisiltä markkinoilta, ja vakuudettomalla lainalla saa auton vaihdettua nopeasti. Tässä kannattaa myös muistaa hyödyntää vanhan auton romutuspalkkio, jos se täyttää romutuspalkkion kriteerit. Romutuspalkkio tuo suoraan säästöä lainan kustannuksiin.

   Tyypilliset lainatyypit 25 000 euron lainalle

   Lainaa 25 000 ilman vakuuksia

   Luotonantajat, jotka tarjoavat lainaa 25 000 euroa ilman vakuuksia eivät myöskään vaadi lainalle takaajia. Lainan käyttötarkoitusta ei myöskään kysytä, mutta sitä on hyvä itse miettiä valmiiksi etukäteen. Erilaiset verovähennysoikeudet ja valtion myöntämät palkkiot tai palautukset kannattaa huomioida lainan käyttötarkoitusta pohtiessa.

   Pandemia on saanut kuluttajat tarkastelemaan omaa talouttaan tarkemmin ja järkevästi ja useiden luottojen ja osamaksusopimusten yhdistäminen isommaksi lainaksi on selvästi nostanut suosiotaan. Yhdistelylainojen vaikutus näkyy suoraan omassa taloudessa ja nopeasti, kun luottojen hoitokulut eivät niele niin isoa osaa käytettävissä olevista kuukausittaisista tuloista. Vuositasolla säästöt voivat olla hyvinkin tuntuvia ja se on tasapainottanut kuluttajien taloutta haastavina aikoina.

   Ensimmäistä vastaan tulevaa edulliselta kuulostavaa lainatarjousta ei kannata kuitenkaan heti ottaa, vaan järkevää on kilpailuttaa lainat ja tarkastella eri tarjousten ehtoja. Vain silloin voi löytää itselleen edullisimman ja parhaimman lainan.

   Kilpailutus kannattaa tehdä silloinkin, kun vasta suunnittelee esimerkiksi auton vaihtoa uudempaan. Lainan voi hakea valmiiksi, jolloin kaupat saa lyötyä lukkoon nopeasti ja valikoimaa voi hakea myös yksityisiltä markkinoilta eikä tyytyä vain autoliikkeiden tarjontaan. Laina on myös usein merkittävästi edullisempi vaihtoehto kuin autoliikkeiden tarjoamien rahoitusyhtiöiden maksujärjestelyt.

   Summarumin kautta saa kilpailutettua eri luotonantajien lainat nopeasti ja helposti ja kilpailuttaminen on aina hakijalle maksutonta. Kilpailutuksen voi tehdä milloin tahansa, koska palvelu on käytössä 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Muut lainasummat

   Lainaa 500 euroa Lainaa 1000 euroa Lainaa 2000 euroa
   Lainaa 3000 euroa Lainaa 4000 euroa Lainaa 5000 euroa
   Lainaa 6000 euroa Lainaa 7000 euroa Lainaa 8000 euroa
   Lainaa 9000 euroa Lainaa 10000 euroa Lainaa 15000 euroa
   Lainaa 20000 euroa Lainaa 25000 euroa Lainaa 30000 euroa
   Lainaa 40000 euroa Lainaa 50000 euroa Lainaa 60000 euroa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 25000 euroa?

   Sinun ei tarvitse miettiä, mistä hakea lainaa 25000 euroa, kun teet ilmaisen lainavertailun.

   Kilpailuta 25000 euron laina kätevästi lainavertailupalvelun avulla, niin säästät aikaa ja rahaa.

   Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lomake ja saat tarjouksia useilta pankeilta ja rahalaitoksilta, eikä kilpailuttaminen sido sinua vielä mihinkään.

   Mikä on edullinen korko 25000 euron lainalle?

   Kun kilpailutat lainat lainavertailun avulla, näet mikä olisi edullisin korko juuri sinulle.

   Edullinen korko 25000 euron lainalle on keskimäärin 5-10 prosentin välillä.

   Lainan hinta riippuu myös muista tekijöistä kuten siitä, mikä on laina-aika ja mitä muita lainakustannuksia lainan ottamisesta tulee.

   Kannattaako 25000 euron laina kilpailuttaa?

   Kyllä kannattaa. 25000 euron laina on järkevää kilpailuttaa, sillä voit säästää paljon rahaa.

   Täyttämällä lainavertailun tiedot saat useita tarjouksia yhdellä lomakkeella, jonka jälkeen voit valita itsellesi parhaan lainan.

   Niin et tule maksaneeksi liikaa ja rahaa jää muuhunkin käyttöön.