Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 25 000 euroa

Hae lainaa 25 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae lainaa 25 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 25 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea 25 000 euroa lainaa helposti netistä – ilman vakuuksia ja takaajia. Avullamme voit hakea lainaa 25000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea lainaa 25000 ilman vakuuksia 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydä edullista lainaa 25000 euroa

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 25000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Muista kiinnittää lainojen vertailussa huomiota näihin:

 • 25 000 euron lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Lainaa 25000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 25000 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri rahoitusyhtiöiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 25000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa.

Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 25000 euron laina.

Kilpailuta laina 25000 euroa netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei sinun myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 25000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Lainaa 25000 ilman vakuuksia heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjousten joukosta lainaa 25000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun se on hyväksytty, 25 000 euron laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Kenelle myönnetään lainaa 25000e?

Kun haet lainaa 25000 euroa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot.
 • Vakituinen osoite Suomessa.

Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa 25000 eurolla vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen ainoastaan niiltä rahoitusyhtiöiltä, jotka myöntävät lainaa 25 000 euroa tai enemmän myös alle 20-vuotiaille.

Lainaa 25 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin näin

Summarum lainavertailu on alusta asti kehitetty kannaltasi mahdollisimman yksinkertaiseksi.

 1. Täytä hakemus sivustollamme. Ilmoita siinä haluttu lainasumma, toivottu laina-aika sekä omat yhteystiedot ja tulotiedot.
 2. Lähetä hakemus.
 3. Välitämme hakemuksesi eteenpäin ja sen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi.
 4. Vertaile saadut tarjoukset.
 5. Valitse niistä tilanteeseesi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Lainaa 25000 euroa netistä

Vakuudettomien lainojen summat ovat kasvaneet viime vuosina kovan kilpailun takia ja nykyään jo monilta luotonantajilta saa lainaa 25000 euroa ilman vakuuksia. Korkojen ollessa ennätyksellisen alhaalla myös vakuudettomat lainat kiinnostavat yhä laajempaa joukkoa.

Laina-ajat ovat myös pidentyneet, joten kuukausittaiset lyhennykset ovat järkevän kokoisia ja usein omaan talouteen sopivia. Vaikka pidempi laina-aika takaakin pienemmät kuukausittaiset maksuerät, ne silti nostavat lainan kustannuksia.

Tämä kannattaa huomioida, kun etsit itsellesi parasta vaihtoehtoa. Lainan kilpailutus ja vertailu kannattaa myös tehdä, koska eri luotonantajien korot voivat merkittävästi poiketa toisistaan vaikka korot olisivatkin matalalla tasolla.

Vinkki

Kilpailuttamalla  25000 euron lainat saat itsellesi parhaan ja edullisimman vaihtoehdon. Näin 25 000 euron lainan kustannukset ja ehdot pysyvät kohtuullisina.

Summarum on kotimainen lainavertailupalvelu, jolla voit nopeasti ja helposti kilpailuttaa 25 000 euron lainat yhdellä yksinkertaisella lomakkeella. Lomakkeen täyttämiseen menee keskimäärin alle 5 minuuttia ja sen lähettämisen jälkeen lainatarjoukset tulevat suoraan omaan sähköpostiisi.

Summarumin yhteistyökumppaneissa on useita luotonantajia, joilla on tarjolla vakuudeton 25 000 euron laina. Kilpailuttaminen on meillä aina maksutonta eikä se velvoita hyväksymään yhtään lainatarjousta.

Korkotason ollessa alhaalla on tyypillistä, että monet tarkistavat myös vanhojen luottojensa korkoja ja hakeneet yhdistelylainaa, jolla maksetaan useampi pienempi luotto pois. Samalla saadaan aikaiseksi tuntuvaakin säästöä eri kustannuksissa. Näin omaa taloutta on helpompi tasapainottaa ja elämiseenkin voi jäätä arkeen enemmän.


Löydä edullisin 25000 euron laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan 25 000 euron lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä
Summarum Logo

25000 euron lainan hakijan muistilista

Lainoja vertailtaessa on tärkeää tarkastella todellista vuosikorkoa, joka kertoo kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten tilinhoitomaksut ja lainan avausmaksut. Kustannusten lisäksi on hyvä tarkastella myös tarjouksen tehneen yhtiön muita ehtoja ja mahdollisia lisäpalveluja.

Suurempaan lainaan, jossa on pidempi maksuaikataulu on järkevää ottaa vapaaehtoisena lisäpalveluna lainan takaisinmaksuturva, joka takaa lainan takaisinmaksun työttömyyden, sairauden tai kuoleman varalta.

Elämän tilapäisiin ikäviin yllätyksiin varautuminen niin ikään on järkevää ja 25 000 lainaa vertailtaessa sinun on hyvä tarkistaa millaisilla ehdoilla voit saada maksu- tai lyhennysvapaan kuukauden ja millaisia kustannuksia siitä aiheutuu. Hyvä on tarkastella myös sitä voitko maksaa 25 000 euron lainan ennakoitua nopeammin pois ja vaatiiko se lainasopimuksen uusimista tai aiheutuuko siitä jonkinlaisia kustannuksia.

Käyttölainaa harkitessa on myös aiheellista miettiä käyttötarkoitusta vaikka sitä ei vakuudettomissa lainoissa kysytäkään. Jos lainan käyttötarkoitus on remontti, voi joissakin tapauksissa olla aiheellista tarkistaa täyttääkö remontti perusparannuksen kriteerit, jolloin lainasta saa verovähennyksiä.

Remontissa käytettävien ammattilaisten työosuudet kannattaa muistaa ilmoittaa kotitalousvähennyksissä, koska nämä vähennykset edelleen tekevät lainasta entistä edullisempaa.

Olipa lainan käyttötarkoitus kuitenkin mikä tahansa, kannattaa se aina ensin kilpailuttaa. Vain kilpailuttamalla löydät edullisimman lainan.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa 25 000 euroa eri tarkoituksiin

 • Pienempien luottojen yhdisteleminen suuremmaksi edullisemmaksi lainaksi
 • Remonttilaina perusparannuksiin
 • Vanhan auton vaihto ympäristöystävällisempään uudempaan autoon

Vanhojen ja korkeakorkoisten luottojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi ja edullisemmaksi lainaksi on kasvattanut suosiota. Siksi onkin järkevää tarkistaa korkotaso ja säästää luottojen koroissa ja kuluissa. Esimerkiksi luottokortin tai osamaksusopimusten korot voivat olla jopa 20%, jolloin edullisella lainalla saadaan merkittäviä säästöjä aikaan luottojen kuluissa.

Yhdistelylaina on kannattava järjestelyjä, jossa maksat kaikki vanhat luotot pois. Silloin jäljelle jää vain yksi edullisempi laina, jota maksat maksusuunnitelman mukaan. Tätä varten sinun kannattaa laskea kaikki luotot ja osamaksusopimukset yhteen ja eritellä niiden kulut kuukausitasolla omaksi eräkseen.

Näin saat selkeän käsityksen siitä millaisia säästöjä voit odottaa luottojen yhdistämisellä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Kiinteistöt ja asunnot vaativat toisinaan perusparannuksia. Esimerkiksi kylpyhuone- tai ikkunaremontti on selkeä perusparannuskohde, joka on verovähennyskelpoinen. 25 000 euron lainalla saat jo suuremmankin talon ikkunaremontin tai kylpyhuoneremontin kustannettua tarvikkeineen, töineen kaikkineen.

Moni tarvitsee autoa työssä kulkemiseen välttämättömänä kulkuvälineenä ja haluaisi vaihtaa vanhan bensa- tai dieselkäyttöisen auton uudempaan ja ympäristöystävällisempään. Ympäristöystävällisempien autojen hinnat ovat vain monille liian korkeita ja siksi auton vaihto jää vielä haaveeksi.

25 000 eurolla löytyy jo hyvä valikoima vähän ajettuja, ympäristöystävällisiä autoja etenkin yksityisiltä markkinoilta, ja vakuudettomalla lainalla saat auton vaihdettua nopeasti. Tässä kannattaa myös muistaa hyödyntää vanhan auton romutuspalkkio, jos se täyttää romutuspalkkion kriteerit. Romutuspalkkio tuo suoraan säästöä lainan kustannuksiin.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Lainaa 25 000 ilman vakuuksia

Luotonantajat, jotka tarjoavat lainaa 25 000 euroa ilman vakuuksia eivät myöskään vaadi lainalle takaajia. Lainan käyttötarkoitusta ei kysytä, mutta sitä on hyvä itse miettiä valmiiksi etukäteen. Erilaiset verovähennysoikeudet ja valtion myöntämät palkkiot tai palautukset kannattaa huomioida lainan käyttötarkoitusta pohtiessa.

Pandemia sai ihmiset ympäri maailman tarkastelemaan omaa talouttaan tarkemmin ja järkevästi. Siksi esimerkiksi useiden luottojen ja osamaksusopimusten yhdistäminen suuremmaksi lainaksi on selvästi nostanut suosiotaan.

Yhdistelylainojen vaikutus näkyy suoraan omassa taloudessa ja nopeasti, kun luottojen hoitokulut eivät niele niin suurta osaa käytettävissä olevista kuukausittaisista tuloista. Vuositasolla säästöt voivat olla hyvinkin tuntuvia.

Ensimmäistä vastaan tulevaa edulliselta kuulostavaa lainatarjousta ei kannata kuitenkaan heti ottaa, vaan sinun on järkevä kilpailuttaa myös 25 000 euron lainat ja tarkastella eri tarjousten ehtoja. Vain silloin voi löytää itsellesi edullisimman ja parhaan vaihtoehdon.

Kilpailutus kannattaa tehdä silloinkin, kun vasta suunnittelet esimerkiksi auton vaihtoa uudempaan. Voit hakea 25000e lainaa valmiiksi, jolloin saat lyötyä kaupat lukkoon nopeasti. Valikoimaa voit toki hakea myös yksityisiltä markkinoilta eikä sinun silloin tarvitse tyytyä vain autoliikkeiden tarjontaan. 25 000 euron laina on myös usein merkittävästi edullisempi vaihtoehto kuin autoliikkeiden tarjoamien rahoitusyhtiöiden maksujärjestelyt.

Summarumin kautta saa kilpailutettua eri luotonantajien lainat nopeasti ja helposti ja kilpailuttaminen on aina maksutonta. Kilpailutuksen voit tehdä milloin tahansa, koska palvelu on käytössä 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Esimerkkejä takaisinmaksuajan vaikutuksesta 25 000 euron lainan kuukausieriin

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
5 vuotta 5,0 % 471 euroa
8 vuotta 5,0 % 316 euroa
10 vuotta 5,0 % 265 euroa
15 vuotta 5,0 % 197 euroa

Yllä näet esimerkkejä 25000 euron lainoista eri maksuajoilla sekä niiden kuukausieristä. Huomaathan, että taulukko on ainoastaan suuntaa-antava. Vasta varsinaiset tarjoukset kertovat sinulle todellisen vuosikoron ja kuukausierän suuruuden.

Tarjoukset perustuvat antamiisi tietoihin ja ovat yksilöllisiä.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 25 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Lainaa 25 000 vakuuksien kanssa

Vaikkeivat monet luottolaitokset ja pankit edellytä vakuuksia haettaessa lainaa 25000 euroa, on sinun hakijana silti syytä hyödyntää niitä mahdollisuuksien mukaan. Lainan vakuudet tekevät sen ottamisesta huomattavasti edullisempaa, kun pankin asema lainan myöntäjänä parantuu.

Vakuudeksi pankki usein hyväksyy muun muassa

 • metsän
 • asunnon
 • rahasto- ja osakepääoman.

Vakuus on pankille aina merkki siitä, että se voi saada myöntämänsä lainan takaisin huonoimmassa skenaariossa, jos lainan hakija ei pysty mitenkään suorittamaan lainan takaisinmaksusta.

Vakuus kuitenkin laskee pankin myöntämän lainan korkoa useimmiten merkittäväksi. Etenkin kun haetaan lainaa 25 000 euron edestä, lainan korolla voi olla suuri merkitys lainan todelliseen hintaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi hakisitko lainaa 25 000 euroa, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 25000 euroa?

Sinun ei tarvitse miettiä, mistä hakea lainaa 25000 euroa, kun teet ilmaisen lainavertailun.

Kilpailuta 25000 euron laina kätevästi lainavertailupalvelun avulla, niin säästät aikaa ja rahaa.

Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lomake ja saat tarjouksia useilta pankeilta ja rahalaitoksilta, eikä kilpailuttaminen sido sinua vielä mihinkään.

Mikä on edullinen korko 25000 euron lainalle?

Kun kilpailutat lainat lainavertailun avulla, näet mikä olisi edullisin korko juuri sinulle.

Edullinen korko 25000 euron lainalle on keskimäärin 5-10 prosentin välillä.

Lainan hinta riippuu myös muista tekijöistä kuten siitä, mikä on laina-aika ja mitä muita lainakustannuksia lainan ottamisesta tulee.

Kannattaako 25000 euron laina kilpailuttaa?

Kyllä kannattaa. 25000 euron laina on järkevää kilpailuttaa, sillä voit säästää paljon rahaa.

Täyttämällä lainavertailun tiedot saat useita tarjouksia yhdellä lomakkeella, jonka jälkeen voit valita itsellesi parhaan lainan.

Niin et tule maksaneeksi liikaa ja rahaa jää muuhunkin käyttöön.