Lainaa 15 000 euroa

Tarvitsetko 15000 euroa lainaa? Täytä Summarumin maksuton lomake alapuolelta ja vastaanota lainatarjoukset 15000 euron lainalle nopeasti.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Hae lainaa 15000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

   Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 15000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 15000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

   Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 15000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

   Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

   Löydä edullista lainaa 15000 euroa

   Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 15000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoihin, kuukausierään ja takaisinmaksuaikaan.

   Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

   Lainaa 15000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

   Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 15000 euroa.

   Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 15000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 15000 euron laina.

   Kilpailuttamalla lainaa 15000 euroa netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 15000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

   Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

   Vakuudeton 15000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

   Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 15000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

   Kun lainatarjous on hyväksytty, laina maksetaan useimmiten heti tilillesi ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

   Lainaa 15000 euroa netistä

   Lainan hakijoilla on useita erilaisia syitä hakea lainaa 15000 euroa. Yksi haluaa tasapainottaa talouttaan yhdistämällä useita pienempiä luottoja tai osamaksusopimuksia yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi ja säästää näin luottojen koroissa ja tilihnoitomaksuissa. Toinen haluaa toteuttaa unelmansa uudemmasta autosta tai moottoripyörästä.

   Kolmas hakee lainaa talonsa perusparannusta varten tai yleisesti remonttilainaa, mutta haluaa kilpailuttaa lainat nopeasti ilman pankin tiukkoja ehtoja ja hitaampaa lainahakemuksen käsittelyä. Joku haluaa tarkistaa miten vanhan lainan korko pärjää nykyisessä tiukassa kilpailussa ja korvata vanhan kalliimman lainan uudella edullisemmalla lainalla.

   Oli syy mikä tahansa lainan hakemiselle, niin yhtäläisesti kaikki etsivät sitä itselleen edullisinta vaihteoehtoa. Lainojen kilpailuttamisesta on tullut arkipäivää ja markkinoilla on useita eri kilpailutuspalveluja, joissa kilpailutuksen voi tehdä. Kotimainen Summarum on saavuttanut vakaan jalansijan suomalaisten asiakkaiden keskuudessa ja tekee yhteistyötä useiden luotettavien ja hyväksi havaittujen luotonantajien kanssa.

   Lainojen kilpailuttaminen on päässyt ihmisten suosioon, koska se on helppoa ja nopeaa ja yhdellä lomakkeella saa useiden luotonantajien tarjoukset pyydettyä samalla kertaa. Ilmainen palvelu on vaivaton käyttää ja se on maksuton, joka madaltaa kilpailuttamisen kynnystä. Kun palvelu toimii kokonaan netissä ja on käytettävissä 24/7, niin se mahdollistaa kilpailuttamisen vaikka keskellä yötä.

   Lainatarjouksen hyväksyminenkin tapahtuu täysin netin välityksellä, joten mitään tapaamisia konttoreihin ei tarvitse sopia, kun sopimukset saadaan allekirjoitettua ja vahvistettua pankkitunnuksilla.


   Löydä edullisin 15 000 euron laina

   Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

   Hae lainaa tästä
   Summarum Logo

   Lainaa 15 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

   Lainojen kilpailutus on tullut suosituksi lainan hakijoiden keskuudessa. Hakijat ovat hyvin tietoisia pitkään vallinneesta alhaisesta korkotasosta, joka on kiristänyt kilpailua luotonantajien välillä. Hakija hyötyy kiristyneestä kilpailusta, kun kilpailuttamalla löytää helposti itselleen edullisen lainan, jossa on järkevät laianehdot.

   Kilpailutus Summarumin kautta tapahtuu yhdellä yksinkertaisella lomakkeella, jonka täyttämiseen menee keskimäärin noin 5 minuuttia. Vastaukseksi saa useiden luotonantajien lainatarjoukset suoraan sähköpostiin, josta niitä on helppo vertailla. Tarjouksissa on aina esitetty lainan todelliset korot ja kulut, joten yllättäviä piilokuluja ei pääse tulemaan lainatarjousta hyväksyessä, riippuen palvelusta voi lainaa hakea myös ilman piilokuluja.

   Lainatarjous on helppo hyväksyä luotonantajan antamien ohjeiden mukaan. Tyypillisesti tarjous hyväksytään yhtiön omilla sivuilla pankkitunnuksilla tunnistautuen ja mahdollisesti pyydetyt liitteet voi toimittaa samalla suojattua yhteyttä pitkin. Pankkitunnuksilla hoituu myös sopimuksen allekirjoitus sähköisesti, jonka jälkeen laina onkin hyväksytty.

   Kilpailutus on hakijalle maksuton ja kilpailutettavat lainat ovat vakuudettomia lainoja. Usein hakija tuijottaa kilpailuttaessa pääasiassa korkotasoa ja kuluja, mutta myös lainan muita ehtoja kannattaa tarkastella, että löytyy itselleen se sopivin laina.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Isommissa lainoissa maksuaika voi olla jo vuosia, joten on järkevää ennakoida mahdollisia elämän yllätyksiä. Yllätyksiin voi varautua tarkistamalla jo ennen lainan hyväksymistä mahdollisuudet maksu- tai lyhennysvapaisiin kuukausiin ja onko lainaan mahdollista saada vapaaehtoinen takaisinmaksuturva työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman varalta. Näistä voi koitua ylimääräisiä kuluja, mutta tiukassa paikassa ne voivat pelastaa talouden joutumasta epätasapainoon.Lainaa 15 000 euroa eri tarkoituksiin

   15 000 euron lainalla saa toteutettua monenlaisia tarpeita tai unelmia. Olipa unelma mikä tahansa, niin laina kannattaa kilpailuttaa aina.

   Auton vaihto nykyaikaisempaan ja vähäpäästöisempään tuo jo laajan valikoiman 15 000 euron hintaluokassa. Myös moottoripyöristä alkaa tässä hintaluokassa löytymään monipuolisesti merkkejä ja malleja. Laina mahdollistaa myös auton tai moottoripyörän ostamisen yksityisten henkilöiden välisellä kaupalla, jolloin samalla summalla voi löytyä todellisia helmiä eikä liikkeet ole välissä korottamassa hintoja.

   Pienet kulutusluotot ja osamaksusopimukset nielevät helposti ison osan talouden tuloista ja niiden korot ja kulut voivat olla todella korkeita. Tällaiset pienet menoerät on järkevää yhdistää yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi, joka voi tuoda tuntuvia säästöjä jo aivan kuukausitasolla, saatika sitten vuodessa. Kilpailuttamalla lainat löytää itselleen edullisimman lainan ja saa isoimmat säästöt luottojen koroissa ja tilinhoitopalkkioissa.

   Pienemmät luotot kannattaa laskea kaikki yhteen, eritellä niiden todelliset kulut ja tältä pohjalta kilpailuttaa lainat. Silloin saa konkreettisen käsityksen millaisia säästöjä voi odottaa pienempien luottojen ja lainojen yhdistämisellä.

   15 000 euron lainalla saa jo päivitettyä keskikokoisen, vanhan talon ikkunat nykyaikaisiksi ja energiaa säästäviksi. Ikkunaremontin hinta koostuu itse ikkunoista, muista tarvikkeista ja työosuudesta ja tämänkaltainen remontti lasketaan perusparannuksiin kuuluvaksi, jolloin siihen otettu laina on osittain verovähennyskelpoinen. Työn osuudessa voidaan hyödyntää kotitalousvähennystä, joka tekee edullisesta lainasta vieläkin edullisemman.

   Tarkista ikkunaremontin tyypillinen hinta täältä. 

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja/h2>

   Lainaa 15 000 euroa vakuuksilla

   Hakiessasi lainaa 15 000 euroa sinun kannattaa ehdottomasti selvittää voisitko käyttää vakuuksia lainan hakemisen yhteydessä. Lainoja haetaan ennätysmääriä ilman vakuuksia. Kun kyseessä on isompi laina, on kuitenkin aina syytä pysähtyä hetkeksi miettimään parasta ratkaisua ilman liian hätäisiä päätöksiä.

   Monet pankit myöntävät lainaa 15 000 euroa vakuuksien kanssa kulutustarkoitukseen. Siksi vakuudellinen pankkilaina on halvin kulutusluotto, jota markkinoilta on mahdollista löytää. Miksi siis maksaa turhaan ylimääräistä, kerta halvempaakin on tarjolla?

   Mikäli hakijalta löytyy vakuuksia lainan takaamiseksi pankille, pankki todennäköisesti käy ne itse ensin läpi ennen lainan myöntämistä. Vakuudeksi pankille usein kelpaavat metsä, asunnot, mökki, rahastot sekä joskus myös auto. Kuten arvata saattaa, kaikki näistä tapauksista ovat hyvin yksilöllisiä, joten on mahdotonta sanoa kuinka hyvin ne kelpaavat pankille vakuudeksi.

   Hakiessasi lainaa 15 000 eurolla, joko vakuuksien kanssa tai ilman, sinun on kuitenkin hyvä joka tapauksessa tehdä kilpailutusta lainojen välillä. Näin voit löytää juuri sinulle edullisimman lainavaihtoehdon useiden lainojen joukosta.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 15 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo


   Lainaa 15 000 ilman vakuuksia

   15 000 euron laina ilman vakuuksia on jo tätä päivää eikä edes kovin poikkeuksellinen. Vakuudettomien lainojen enimmäismäärät ovat nousseet kiristyneen kilpailun myötä ja tässä koko luokassa jo täytyy tiettyjen kriteerien täyttyä, että laina voidaan myöntää.

   Luonnollisesti hakijalla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä ja hakijalla pitää olla riittävät ja säännölliset tulot, että luotonantaja voi varmistua takaisinmaksukyvystä. Lisäksi hakijan tulee olla täysi-ikäinen, mutta monet luotonantajat vaativat vähintään 20 vuoden ikää.

   15 000 euron laina voidaan myöntää myös yksin hakevalle hakijalle, mutta lainan myöntäminen on todennäköisempää rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakijan tulee täyttää samat kriteerit kuin päähakijan ja usein rinnakkaishakijan odotetaan asuvan samassa taloudessa.

   15 000 euron vakuudettoman lainan haku alkaa lainojen kilpailuttamisella. Myös perinteiset pankit tarjoavat tämän suuruisia lainoja, mutta pankille pitää usein määritellä lainan käyttötarkoitus, kun taas Summarumin kautta kilpailutetuissa lainoissa käyttötarkoitusta ei kysytä. Pankilla saattaa myös kestää pidempään antaa luottopäätös, kuin Summarumin yhteistyökumppaneilla.

   Lainan kilpailuttaminen on hakijalle aina maksutonta ja se ei velvoita hyväksymään lainatarjousta. Vaikka taustalla olisi vanhoja lainoja, niin kilpailutus kannattaa tehdä. Vanhan lainan korko saattaa olla korkeiden korkojen ajalta ja kilpailuttamalla voidaan saada merkittäviä säästöjä lainan koroissa ja kuluissa myös vanhojen lainojen osalta. Jos saadut tarjoukset eivät pysty vastaamaan vanhan lainan ehtoihin, niin tarjouksen hylkääminen ei vaadi hakijalta toimenpiteitä vaan tarjous raukeaa aikanaan.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi hakisitko lainaa 15 000 euroa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

   LUE MYÖS: Paljonko voin saada lainaa

   Usein kysyttyä

   Mistä lainaa 15000 euroa?

   Kun haet 15000 euron lainaa, kilpailuta lainat vertailupalvelun avulla, niin saat tarjoukset usealta pankilta yhdellä kertaa.

   Lainojen vertailu on helppoa ja voit valita henkilökohtaisista lainatarjouksista sinulle sopivan.

   Mikä on edullinen korko 15000 euron lainalle?

   15000 euron lainan korko on edullinen, kun se yhdessä muiden lainakulujen kanssa pitää lainan hinnan maltillisena.

   Yleensä 5-10 prosentin korko on edullinen 15000 euron lainalle.

   Lainan hintaan vaikuttavat myös laina-aika, lainan perustamismaksu ja lainan hoitomaksu.

   Kannattaako 15000 euron laina kilpailuttaa?

   Kannattaa kilpailuttaa 15000 euron laina, sillä kilpailuttamalla voi säästää jopa satoja euroja.

   Lainan kilpailutus on ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään. Yhden lomakkeen avulla saat sähköpostiisi henkilökohtaiset lainatarjoukset, joista voit valita sinulle parhaan lainan.