Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 15 000 euroa

Hae lainaa 15 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Hae lainaa 15 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 15 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa 15000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa helposti netistä jopa 15000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 15000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 15000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa 15 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.

Löydä edullista lainaa 15000 euroa

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 15000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota näihin:

 • 15000 euron lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Kilpailuta lainaa 15000 euroa

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli lainahakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 15000 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 15000 euron lainaa.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla niitä, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 15000 euron laina.

Kilpailuta laina 15000 euroa kauttamme aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 15000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Vakuudeton 15000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 15000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous.

Kun lainatarjous on hyväksytty, 15 00 euron laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Lainaa 15000 euroa netistä eri tarkoituksiin

Syitä hakea lainaa 15000 euroa löytyy varmasti yhtä monta kuin on hakijoitakin.  Yksi haluaa tasapainottaa talouttaan yhdistämällä useita pienempiä luottoja tai osamaksusopimuksia yhdeksi isommaksi ja edullisemmaksi lainaksi ja säästää näin luottojen koroissa ja tilinhoitomaksuissa. Toinen haluaa toteuttaa unelmansa uudemmasta autosta tai moottoripyörästä.

Kolmas hakee lainaa talonsa perusparannusta varten tai yleisesti remonttilainaa, mutta haluaa kilpailuttaa lainat nopeasti ilman pankin tiukkoja ehtoja ja hitaampaa lainahakemuksen käsittelyä. Neljäs taas haluaa tarkistaa miten vanhan lainan korko pärjää nykyisessä tiukassa kilpailussa ja hankkia edullinen laina vanhat korvatakseen.

Oli syy mikä tahansa lainan hakemiselle, kaikki etsivät sitä itselleen edullisinta vaihtoehtoa. Lainojen kilpailuttamisesta on tullut arkipäivää ja markkinoilla on useita eri kilpailutuspalveluja, joissa kilpailutuksen voi tehdä.

Tiesitkö?

Summarum on täysin kotimainen palvelu. Olemme saavuttaneet vakaan jalansijan suomalaisten asiakkaiden keskuudessa ja teemme yhteistyötä useiden luotettavien ja hyväksi havaittujen luotonantajien kanssa.

Lainojen kilpailuttaminen on suosittua, koska se on helppoa ja nopeaa. Vain yhdellä lomakkeella saat useiden luotonantajien tarjoukset samalla kertaa. Ilmainen palvelumme on vaivaton käyttää. Toimimme kokonaan verkossa ja olemme käytettävissäsi vuorokauden ympäri.

Lainatarjouksen hyväksyminenkin tapahtuu täysin netin välityksellä, joten mitään tapaamisia konttoreihin ei tarvitse sopia, kun sopimukset saadaan allekirjoitettua ja vahvistettua pankkitunnuksilla.


Löydä edullisin 15 000 euron laina

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä
Summarum Logo

Lainaa 15 000 – vertaile ja löydä edullisin vaihtoehto

Kilpailutus Summarumin kautta tapahtuu yhdellä yksinkertaisella lomakkeella, jonka täyttämiseen menee keskimäärin noin 5 minuuttia. Vastaukseksi saat useiden luotonantajien lainatarjoukset suoraan sähköpostiin, josta niitä on helppo vertailla.

Tarjouksissa on aina esitetty lainan todelliset korot ja kulut, joten yllättäviä piilokuluja ei pääse tulemaan lainatarjousta hyväksyessä. Meiltä voit siis hakea lainaa ilman piilokuluja.

Lainatarjous on helppo hyväksyä luotonantajan antamien ohjeiden mukaan. Tyypillisesti tarjous hyväksytään yhtiön omilla sivuilla pankkitunnuksilla tunnistautuen ja mahdollisesti pyydetyt liitteet voi toimittaa samalla suojattua yhteyttä pitkin.

Pankkitunnuksilla hoituu myös sopimuksen allekirjoitus sähköisesti, jonka jälkeen 15 000 euron laina onkin jo hyväksytty.

Kilpailutus on kauttamme sinulle täysin maksuton. Kilpailutettavat yhtiöt myöntävät hakijoille vakuudettomia lainoja.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Suuremmissa lainoissa maksuaika voi olla jo vuosia, joten on järkevää ennakoida mahdollisia elämän yllätyksiä. Yllätyksiin voit varautua tarkistamalla jo ennen lainan hyväksymistä

 • mahdollisuudet maksu- tai lyhennysvapaisiin kuukausiin
 • onko lainaan mahdollista saada vapaaehtoinen takaisinmaksuturva työttömyyden, sairastumisen tai kuoleman varalta.

Näistä voi koitua ylimääräisiä kuluja, mutta tiukassa paikassa ne voivat pelastaa talouden joutumasta epätasapainoon.

Hae laina 15000 eurolle näin

 1. Täytä lainahakemus sivustollamme.
 2. Lähetä se kaikkine tietoineen meille.
 3. Välitämme hakemuksen yhteistyökumppaneinamme toimiville rahoitusyhtiöille sekä pankeille.
 4. Saat ensimmäiset tarjoukset nopeasti.
 5. Vertaile niitä rauhassa ja valitse sopiva laina 15 000 euroa.

Muista, että hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa 15000 euroa. Jos mikään tarjouksista ei miellytä, voit jättää ne kokonaan huomioimatta. Ne vanhenevat tietyn ajan päästä automaattisesti.

Lainaa 15 000 euroa eri tarkoituksiin

 • Pienten kulutusluottojen yhdistäminen
 • Moottoripyörän tai auton hankinta
 • Ikkunaremontti asennuksineen ja tarvikkeineen

15 000 euron laina mahdollistaa jo monenlaisten tarpeiden ja unelmien toteuttamisen. Olipa unelma mikä tahansa, kilpailutus kannattaa aina tehdä.

Auton vaihto nykyaikaisempaan ja vähäpäästöisempään tuo jo laajan valikoiman 15 000 euron hintaluokassa. Myös moottoripyöristä alkaa tässä hintaluokassa löytymään monipuolisesti merkkejä ja malleja.

15000e laina mahdollistaa myös auton tai moottoripyörän ostamisen yksityisten henkilöiden välisellä kaupalla, jolloin samalla summalla voi löytyä todellisia helmiä eikä liikkeet ole välissä korottamassa hintoja.

Pienet kulutusluotot ja osamaksusopimukset nielevät helposti ison osan talouden tuloista ja niiden korot ja kulut voivat olla todella korkeita. Pienten lainojen yhdistäminen suuremmaksi kokonaisuudeksi on aina järkevää.

15 000 euron lainalla sata jo päivitettyä keskikokoisen, vanhan talon ikkunat nykyaikaisiksi ja energiaa säästäviksi. Ikkunaremontin hinta koostuu itse ikkunoista sekä muista tarvikkeista ja työosuudesta. Tämänkaltainen remontti lasketaan perusparannuksiin kuuluvaksi, jolloin siihen otettu 15000e laina on osittain verovähennyskelpoinen.

Työn osuudessa voidaan hyödyntää kotitalousvähennystä, joka tekee edullisesta lainasta vieläkin edullisemman.

Lisää aiheesta artikkelissamme Ikkunaremontti

Muita aiheeseen liittyviä sivuja/h2>

Lainaa 15 000 euroa vakuuksilla

Hakiessasi lainaa 15 000 euroa sinun kannattaa ehdottomasti selvittää voisitko käyttää vakuuksia lainan hakemisen yhteydessä. Lainoja haetaan ennätysmääriä ilman vakuuksia. Kun kyseessä on suurempi laina, on kuitenkin aina syytä pysähtyä hetkeksi miettimään parasta ratkaisua ilman liian hätäisiä päätöksiä.

Monet pankit myöntävät lainaa 15 000 euroa vakuuksien kanssa kulutustarkoitukseen. Siksi vakuudellinen pankkilaina 15 000 eurolle on halvin kulutusluotto, jota markkinoilta on mahdollista löytää. Miksi siis maksaa turhaan ylimääräistä, kun halvempaakin on tarjolla?

Mikäli sinulta löytyy vakuuksia lainan takaamiseksi pankille, pankki todennäköisesti käy ne itse ensin läpi ennen lainan myöntämistä. Vakuudeksi pankille usein kelpaavat

 • metsä
 • asunnot
 • mökki
 • rahastot
 • joskus myös auto.

Kuten arvata saattaa, kaikki näistä tapauksista ovat hyvin yksilöllisiä, joten on mahdotonta sanoa kuinka hyvin ne kelpaavat pankille vakuudeksi.

Hakiessasi lainaa 15 000 eurolla joko vakuuksien kanssa tai ilman, sinun on kuitenkin hyvä joka tapauksessa tehdä kilpailutusta lainojen välillä. Näin voit löytää juuri sinulle edullisimman vaihtoehdon useiden lainojen joukosta.


Miksi kilpailuttaa 15 000 euron laina Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen 15 000 euron lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään
TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo


Kenelle lainaa 15 000 ilman vakuuksia myönnetään?

Jotta voit saada lainaa 1500o euroa yhteistyökumppaneiltamme, on sinun täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

 • Olet vähintään 18-vuotias
 • Sinulla on säännölliset tulot
 • Asut vakituisesti Suomessa
 • Maksuhistoriasi on puhdas

15 000 euron laina ilman vakuuksia on jo tätä päivää eikä edes kovin poikkeuksellinen. Vakuudettomien lainojen enimmäismäärät ovat nousseet kiristyneen kilpailun myötä ja tässä kokoluokassa jo täytyy tiettyjen kriteerien täyttyä, että laina 15 000 euroa voidaan ylipäänsä myöntää.

Luonnollisesti sinulla ei saa olla luottohäiriömerkintöjä. Sinulla tulee olla riittävät ja säännölliset tulot, jotta luotonantaja voi varmistua takaisinmaksukyvystäsi. Lisäksi sinun tulee olla täysi-ikäinen, mutta monet luotonantajat vaativat vähintään 20 tai jopa 24 vuoden ikää.

Esimerkkejä kuukausieristä

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
3 vuotta 5,0 % 449 euroa
4 vuotta 5,0 % 345 euroa
5 vuotta 5,0 % 283 euroa
10 vuotta 5,0 % 159 euroa

15000 euron laina rinnakkaishakijan kanssa

15 000 euron laina voidaan myöntää myös yksin hakevalle hakijalle, mutta lainan myöntäminen on todennäköisempää rinnakkaishakijan kanssa.

Rinnakkaishakijan tulee täyttää samat kriteerit kuin päähakijan ja usein rinnakkaishakijan odotetaan asuvan samassa taloudessa.

LUE LISÄÄ: Lainaa rinnakkaishakijan kanssa

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi hakisitko lainaa 15 000 euroa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti myös muista palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

LUE MYÖS: Paljonko voin saada lainaa

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 15000 euroa?

Kun haet 15000 euron lainaa, kilpailuta lainat vertailupalvelun avulla, niin saat tarjoukset usealta pankilta yhdellä kertaa.

Lainojen vertailu on helppoa ja voit valita henkilökohtaisista lainatarjouksista sinulle sopivan.

Mikä on edullinen korko 15000 euron lainalle?

15000 euron lainan korko on edullinen, kun se yhdessä muiden lainakulujen kanssa pitää lainan hinnan maltillisena.

Yleensä 5-10 prosentin korko on edullinen 15000 euron lainalle.

Lainan hintaan vaikuttavat myös laina-aika, lainan perustamismaksu ja lainan hoitomaksu.

Kannattaako 15000 euron laina kilpailuttaa?

Kannattaa kilpailuttaa 15000 euron laina, sillä kilpailuttamalla voi säästää jopa satoja euroja.

Lainan kilpailutus on ilmaista, eikä sido sinua vielä mihinkään. Yhden lomakkeen avulla saat sähköpostiisi henkilökohtaiset lainatarjoukset, joista voit valita sinulle parhaan lainan.