Kattoremontti – lainaa kattoremonttia varten

Kattoremontti on väistämättä jokaisen talon tulevaisuudessa. Kun mietit mikä on kattoremontin hinta ja minkälainen on ylipäätään hyvä kattoremontti, niin löydät parhaat alta. Lisäksi voit Summarumin kautta hakea lainaa kattoremonttiisi ja saat joukon tarjouksia hetkessä.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Kattoremontin hinta – näistä asioista se koostuu

   Kattoremontti ja sen hinta on monen tekijän summa. Kattoremonttien hinta saattaa vaihdella aina 1000 eurosta aina useampiin kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Lisäksi esimerkiksi taloyhtiön kattoremontti saattaa maksaa useita satoja tuhansia euroja.

   Kattoremontille on mahdotonta antaa yleistä hintaa, sillä remontin hintatasoon vaikuttaa moni eri tekijä. Kuluttajan on kuitenkin esimerkiksi hakiessa remonttilainaa oleellista osata arvioida niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat kattoremontin hintaan. Alle onkin eritelty muutamia tekijöitä, joilla on merkittävä vaikutus kattoremontin lopulliseen hintatasoon.

   • Remontin laajuus
   • Katon pinta-ala
   • Käytettävä materiaali
   • Katon kaltevuus
   • Mahdollinen sääsuoja

   Jos kattoremontti toteutetaan remonttilainalla, kattoremontin kokonaishintaan vaikuttaa tietenkin myös remonttilainan hinta. Kilpailuttamalla remonttilaina voidaan varmistaa edullinen kattoremontti.

   Seuraavissa kappaleissa käydään tarkemmin läpi, miten nämä eri tekijät vaikuttavat kattoremontin hintaan.


   Miksi kilpailuttaa remonttilainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen remonttilainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Remonttilainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   HAE REMONTTILAINAA

   Summarum Logo


   Remontin laajuus ja katon pinta-ala

   Remontin laajuus ja katon pinta-ala ovat tekijöitä, jotka luontaisesti vaikuttavat kattoremontin hintaan. Kattoremontin hinta määräytyy erittäin vahvasti sen mukaan, mitä katolle ollaan tekemässä. Helppo muistisääntö on, että mitä laajempi kattoremontti, sen korkeammalle kustannukset tulevat nousemaan.

   Mikäli katto vaihdetaan kokonaan, ovat kulut luontaisesti korkeammat kuin pelkän pienemmän huoltotyön kulut. Katon pinta-ala vaikuttaa remontin kustannuksiin yhtä lailla. Laaja ja monimuotoinen katto nostaa remontin hintaa verrattuna pienempään ja yksinkertaiseen kattorakennelmaan.

   Käytettävä materiaali ja katon kaltevuus

   Käytettävä materiaali ja katon kaltevuus vaikuttavat myös kattoremontin hintaan. Yleisimpiä suomalaisissa kattoremonteissa käytettäviä materiaaleja ovat tiili ja pelti. Katon materiaaleihin on kuitenkin muitakin vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi huopa tai mineriitti.

   Lisäksi katon kaltevuus on merkittävä tekijä kattoremontin hintaa arvioidessa. Yleisesti ottaen mitä jyrkempi katto on, sitä enemmän vaihtoehtoja katossa käytettäville materiaaleille on. Loivissa katoissa materiaalin pitää pystyä muodostamaan yhtenäisempi pinta. Täysin tasaisille katoille ainoita käyttökelpoisia materiaalivaihtoehtoja on huopakatto.

   Mahdollinen sääsuoja

   Kattoremontin toteuttamisen ajaksi remontoijat saattavat tehdä katolle väliaikaisen sääsuojan. Sääsuoja auttaa kosteuden hallinnan kanssa, mutta samalla se suojaa remontoitavaa kattoa ja asuntoa pölyltä, auringonvalolta jäältä sekä lumelta. Kaikille katoille ei sääsuojaa tarvita, mutta sen tarvittavuus kannattaa selvittää remonttia toteuttavalta yritykseltä jo etukäteen.

   Sääsuojan hinta riippuu paljon siitä, minkälaisia ominaisuuksia se pitää sisällään. Korkeimmillaan se voi kuitenkin kustantaa jopa 40 % kattoremontin hinnasta.

   Kuluttajan ei tarvitse kuitenkaan huolestua liikaa. Valtaosa sääsuojista toteutetaan pinta-alaltaan isoimmille katoille, joiden remontointi kestää luonnollisesti myös pidempään.

   Kattoremonttilaskuri – selvitä kattoremontin kustannukset

   Kattoremontti ja sen kustannukset voi olla haastava arvioida itse. Suuntaa-antava arvio kustannuksista on mahdollista saada kattoremonttilaskurin avulla. Kattoremonttilaskuri laskee muutamien merkittävimpien tekijöiden perusteella remontin arvioidun hinnan.

   Kattoremonttilaskuria käytettäessä tulee huomioida, että remonttiin sisältyy aina useita asioita, jotka vaikuttavat paljonko kattoremontti lopulta maksaa. Kattoremonttilaskuri laskee remontin viitteellisen hinnan.

   Saadakseen todellisen hinnan, kuluttajan tarvitsee kuitenkin aina hakea varsinainen lainatarjous. Kattoremonttilaskuri on kuitenkin hyvä työkalu lähtökohtaisen hinnan arvioimiseen ennen remonttitarjouksen hakemista.

   Kattoremontti eri talotyyppeihin

   Kattoremontteja toteutetaan monipuolisesti eri tyyppisiin taloihin. Yleisin kattoremonttien kohde on omakotitalo. Remontteja toteutetaan kuitenkin paljon esimerkiksi rivitaloihin, kerrostaloihin tai rintamamiestaloihin. Seuraavissa kappaleissa käydään läpi erilaisia talon tyyppejä ja minkälaisia ominaispiirteitä näiden talon tyyppien kattoremonteilla on.

   Kattoremontti omakotitaloon

   Kattoremontti omakotitaloon on yleisimpiä kattoremontin kohteita. Omakotitalojen katot ovat hyvin monimuotoisia. Niiden laajuus, kaltevuus ja yleinen muoto vaihtelevat paljon kohteesta riippuen.

   Tästä kattojen monimuotoisuudesta johtuen omakotitalojen kattojen hinnalle on vaikea määrittää tarkkaa summaa. Paras tapa selvittää omakotitalon kattoremontin hinta on pyytää hinta-arvio kattoremontteja toteuttavalta yritykseltä.

   Omakotitalossa asuvan kuluttajan on tärkeää pyrkiä pitämään hyvää huolta kiinteistönsä katosta säännöllisesti. Rivi- sekä kerrostaloissa useimmiten taloyhtiöllä on pääsääntöinen vastuu katon kunnosta huolehtimisesta. Henkilön asuessa omakotitalossa, kuluttaja on kuitenkin yleensä itse vastuussa kiinteistön katon huollosta sekä ylläpidosta.

   Katon kunto ja sen hetkinen tila kannattaa tarkistaa vähintää vuosittain. Vuosittainen tarkistus kannattaa tehdä keväällä, jolloin kuluttaja voi huomata välittömästi talvesta mahdollisesti aiheutuneita muutoksia katossa. Kuluttaja kykenee toteuttamaan säännölliset katsastukset kattoremontin tarpeelle myös itse.

   Mikäli henkilö huomaa katossa jotain erikoista, kannattaa yhteys ottaa alan ammattilaisiin. Vain todella harvoin on järkevää suorittaa kattoremontti itse. Valtaosa remontteja tarjoavista yrityksistä toteuttaa remontin arviointeja ilmaiseksi, jolloin kuluttaja ei tarkastusta pyytäessä häviä mitään.

   Kattoremontti rivitaloon

   Rivitalon kattoremontissa yleisin ja taloudellisesti kannattavin vaihtoehto on remontoida kaikkien asuntojen katto yhdellä kertaa. Materiaalikustannukset saadaan remonttia toteuttaessa pienemmäksi, mikäli materiaaleja tilataan kerralla enemmän.

   Rivitalojen kattokokonaisuus on omakotitaloon verrattuna huomattavasti laajempi, jonka takia kattoremontti rivitalossa vie yleensä enemmän aikaa. Lisäksi remontin laajuudesta riippuen rivitaloa remontoidessa joudutaan yleensä harkitsemaan katon huputusta sääsuojaan useammin kuin omakotitalojen kanssa.

   Rivitaloon on yleensä kiellettyä toteuttaa kattoremontti itse. Yleensä sen toteuttaminen vaatii ensin taloyhtiön lupaa, sillä kiinteistön katto on osa laajempaa kattokokonaisuutta.

   Kattoremontti rintamamiestaloon

   Sotien jälkeen Suomessa vallitsevaan asuntopulaan kehiteltiin rintamamiestaloksi nimetty puurakenteinen omakotitalo. Etenkin 1950-luvulla rakennettujen rintamamiestalojen vino kattorakennelma pitää sisällään tiettyjä erityispiirteitä, joita kattoremonttiin liittyen tulee ottaa huomioon.

   Rintamamiestaloissa on erityisen tärkeää, että vinttikerroksen tuuletusjärjestelmä toimii suunnitellulla tavalla. Usein remonttien ohessa vinttikerroksen tuuletusväli saatetaan tietämättä tukkia lisäeristeillä, joka aiheuttaa kosteuden tiivistymisen eristeen läpi kattorakenteisiin. Ajan kuluessa kosteuden tiivistyminen aiheuttaa myös vaurioita asunnon rakenteisiin.

   Rintamamiestalojen kattoremontti pitääkin sisällään tiettyjä erityispiirteitä, joista kuluttajan olisi hyvä olla vähintään tietoinen. Asunnon menneiden remonttien toimenpiteiden tiedostaminen auttaa tietämään, onko tarve kattoremontille olemassa. Mikäli kuluttajalla on epätietoisuutta aiheesta, kannattaa hänen kääntyä ilmaisen tarkastuksen pariin.

   Kattoremontti kerrostaloon

   Taloyhtiön hankkimassa kerrostalon kattoremontissa kustannukset nousevat yleensä omakotitalon remonttia kalliimmiksi. Kerrostalon kattoremontti on hinnaltaan korkeampi johtuen rakennuksen korkeudesta sekä katon pinta-alasta.

   Taloyhtiön hoitamissa kattoremonteissa asukkaiden käymä keskustelu kääntyy yleensä remontin kustannuksiin. Taloyhtiön kannattaa toteuttaa remontin kuluista selvitys, jonka jälkeen kilpailuttaa remonttitarjous myös muille rakennusalan yrityksillä.

   Hyvän kattoremontin piirteet

   Moni kuluttaja saattaa miettiä sitä, minkälainen on hyvä kattoremontti. Mikäli henkilöllä ei ole aiempaa kokemusta remonttien tekemisestä tai hankkimisesta, voi kuluttajan olla vaikea arvioida hyvän kattoremontin laatutekijöitä. Olemme kuitenkin määritelleet kolme avainasiaa, jotka erottavat hyvän kattoremontin huonosta kattoremontista. Hyvän kattoremontin piirteet ovat seuraavat

   • Edullinen
   • Huolellisesti toteutettu
   • Turvallinen

   Edullinen kattoremontti

   Hyvä kattoremontti on aina samalla edullinen kattoremontti. Edullisuudelle on vaikea määritellä tarkempia raameja, sillä kattoremontit saattavat vaihdella remontista riippuen tuhannesta eurosta aina sataan tuhanteen saakka. Hyvä kattoremontti on kuitenkin muihin markkinoilla toimiviin nähden edullinen.

   Edullinen kattoremontti löytyy aina kilpailuttamalla remontin tarjoajat. Saadessaan remonttitarjouksen, kannattaa kuluttajan selvittää olisiko remontti mahdollista saada halvemmalla jostain muualta. Mikäli on, voi kuluttaja palata edullisemman tarjouksen kanssa alkuperäiselle remontin tarjoajalle. Kilpailuttamalla kattoremontit kuluttaja saattaa säästää parhaimmillaan jopa tuhansia euroja.

   Huolellisesti toteutettu

   Hyvä kattoremontti on silti paljon muutakin kuin pelkästään edullinen. Hyvä kattoremontti on aina laadukkaasti toteutettu ja sen tuottama jälki on ammattimaista.

   Kuluttajan kannattaa remontin tarjoajaa valitessa lukea muiden kuluttajien kokemuksia eri yrityksistä. Tätä kautta kuluttajan on mahdollista muodostaa alustavaa kuvaa siitä, minkälaista jälkeä mikäkin yritys tekee. Valtaosa markkinoilla toimivista yrityksistä tekee kuitenkin erittäin hyvää jälkeä, sillä toimiala on tarkkaan valvottua.

   Yrityksen viestintä saattaa kertoa myös paljon siitä minkälainen asiakaskokemus kuluttajalla tulee mahdollisesti olemaan. Mikäli remontoivan yrityksen viestintä vaikuttaa olevan hyvällä tasolla, on kuluttajan mielestä kattoremontti luotettava.

    

   Turvallinen

   Hyvä kattoremontti on aina myös turvallinen. Turvallinen kattoremontti pitää sisällään, että remontissa pidetään alusta alkaen huoli turvatoimenpiteiden täyttymisestä. Turvallinen kattoremontti pitää sisällään useita toimenpiteitä. Näitä ovat muun muassa rajoitetut kulkualueet rakennuksen välittömässä läheisyydessä sekä sääsuoja.

   Eri tavoin rajoitetut kulkualueet rakennuksen välittömässä läheisyydessä mahdollistavat, että vahingossa tippuva tarvike ei aiheuta vaaratilannetta alhaalla kulkeville. Sääsuojan avulla taas pidetään huolta, että työntekijät pysyvät suojattuna liukkaudelta sekä äkillisiltä tuulenpuuskilta.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Kattoremontti eri kaupungeissa

   Kattoremonttia tarjoavia toimijoita on ympäri Suomen. Kattoremontti on toimenpide, jonka toteuttajia löytyy valtava määrä isoimmissa kaupungeissa, kuten Helsinki, Vantaa, Turku tai Oulu.

   Myös moni muu isompi kaupunki, kuten Kuopio ja Tampere sisältävät toimijoita, joiden erikoisosaaminen on kattojen remontointi. Myös kaupungit, kuten Joensuu, Pori, Rovaniemi ja Kouvola pitävät sisällään lukuisia yrityksiä, joiden päätoimi on kattoremontti.

   Näiden paikkakuntien sijaitseminen lähes täysin ympäri Suomea kuvaa sitä, miten laaja toimijoiden kenttä kattoremonttien osalta. Kattoremontti on mahdollista toteuttaa käytännössä missä päin Suomea tahansa.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Kattoremonttilaina – rahoitus kuntoon ennen suunnitelmia

   Kattoremontti, kuten muukin remontointi, vaatii huolellisia suunnitelmia. Jos suunnitelmiin kuuluu tehdä kattoremontti lainalla, niin hoida kattoremontin rahoitus kuntoon hyvissä ajoin jo suunnitelmavaiheessa.

   Kilpailuta kattoremonttilaina heti, kun olet saanut sopivan kattoremonttitarjouksen remontointifirmalta. Silloin tiedät tarkan alustavan budjetin kattoremontille, jolloin pystyt hakemaan sopivan suuruista kattoremonttilainaa rahoitusyhtiöiltä.

   Summarum.fi tarjoaman lainavertailun kautta sinun on mahdollista vertailla ja hakea useilta eri pankeilta ja rahalaitoksilta lainaa kattoremonttia varten.

   Säästät aikaa ja rahaa, kun voit hakea kattoremonttilainaa vain yhdellä lomakkeella, joka auttaa sinua saamaan useita tarjouksia.

   Usein kysyttyä

   Kuinka paljon kattoremontti maksaa
   Kattoremontille on vaikea asettaa tarkkaa hintaa. Kattoremontti ja sen hinta ovat riippuvaisia eri tekijöistä, kuten remontin laajuus.
   Miksi kattoremontti kannattaa tehdä?
   Kattoremontti kannattaa tehdä, koska katon säännöllinen huoltaminen nostaa myös kiinteistön arvoa. Lisäksi kattoremontti antaa kodin ulkoasulle yleensä uuden ja raikkaan yleisilmeen.
   Minkälainen on hyvä kattoremontti?
   Hyvä kattoremontti pitää sisällään muutamia ominaispiirteitä. Hyvä kattoremontti on kuitenkin aina luotettava, edullinen, huolellisesti toteutettu sekä turvallinen.
   Kannattaako kuluttajan toteuttaa kattoremontti itse?
   Tilanteet, joissa kuluttajan kannattaa toteuttaa kattoremontti itse ovat vähissä. Ainoastaan kaikista pienimmät remontit ovat keskiverto kuluttajalle mahdollisia, mutta niitäkään ei kannata lähteä toteuttamaan, mikäli ei ole täysin varma tekemisistään.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen