Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Kattoremonttilaina

Hae lainaa kattoremonttia varten varten – ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Hae rahoitusta kattoremonttia varten ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa kattoremonttiin 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan kattoremonttiin. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa kattoremonttiin jopa 60 000 euroon saakka

Kattoremontti on väistämättä jokaisen talon tulevaisuudessa. Kun mietit, millainen on hyvä kattoremontti ja mikä sen hinta, löydät parhaat vinkit alta. Summarumin kautta voit hakea edullisinta lainaa kattoremonttiin hetkessä.

Käytä Summarumin kilpailutuspalvelua ja hae lainaa kattoremonttiin jopa 60 000 euroon asti. Lähetä hakemuksesi meille ja kilpailutamme jopa yli 30 rahoitusalan toimijaa puolestasi täysin maksuttomasti.

Kattoremontin rahoitus voi olla etenkin tänä päivänä kiven alla. Perinteiset pankit suhtautuvat uusiin lainoihin varauksella ja tämä näkyy monesti niiden tarjouksissa, joissa korot voivat olla todella korkeita.

Edullinen kattoremontti onnistuu kilpailutuksen kautta. Kilpailuttaminen koskee sekä remontti- että rahoitusyhtiöitä.


Löydä edullisin laina kattoremontiin

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan kattoremonttiin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Kattoremontin hinta koostuu näistä

Kattoremontti ja sen hinta on monen tekijän summa. Kattoremonttien hinta saattaa vaihdella 1 000 eurosta aina useampiin kymmeniin tuhansiin euroihin asti. Lisäksi esimerkiksi taloyhtiön kattoremontti saattaa maksaa useita satoja tuhansia euroja.

Kattoremontille on mahdotonta antaa yleistä hintaa, sillä remontin hintatasoon vaikuttaa moni eri tekijä. Hakiessasi remonttilainaa sinun on oleellista osata arvioida niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat kattoremontin hintaan.

Alle olemme eritelleet muutamia tekijöitä, joilla on merkittävä vaikutus kattoremontin lopulliseen hintatasoon.

 • remontin laajuus
 • katon pinta-ala
 • käytettävä materiaali
 • katon kaltevuus
 • mahdollinen sääsuoja

Jos kattoremontti toteutetaan remonttilainalla, sen kokonaishintaan vaikuttaa tietenkin myös remonttilainan hinta. Kilpailuttamalla kattoremonttilaina voidaan varmistaa edullinen prosessi.

Seuraavissa kappaleissa käydään tarkemmin läpi, miten eri tekijät vaikuttavat kattoremontin hintaan.

Remontin laajuus ja katon pinta-ala

Remontin laajuus ja katon pinta-ala ovat tekijöitä, jotka luontaisesti vaikuttavat kattoremontin hintaan.

Kattoremontin hinta määräytyy vahvasti sen mukaan, mitä katolle ollaan tekemässä.

Hyvä tietää

Mitä laajempi kattoremontti, sen korkeammalle kustannukset tulevat nousemaan.

Mikäli katto vaihdetaan kokonaan, ovat kulut luontaisesti korkeammat kuin pelkän pienemmän huoltotyön kulut.

Katon pinta-ala vaikuttaa remontin kustannuksiin yhtä lailla. Laaja ja monimuotoinen katto nostaa remontin hintaa verrattuna pienempään ja yksinkertaiseen kattorakennelmaan.

Käytettävä materiaali ja katon kaltevuus

Myös käytettävä materiaali ja katon kaltevuus vaikuttavat kattoremontin hintaan. Yleisimpiä suomalaisissa kattoremonteissa käytettäviä materiaaleja ovat tiili ja pelti. Katon materiaaleihin on kuitenkin muitakin vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi huopa tai mineriitti.

Lisäksi katon kaltevuus on merkittävä tekijä kattoremontin hintaa arvioidessa. Yleisesti ottaen mitä jyrkempi katto on, sitä enemmän vaihtoehtoja katossa käytettäville materiaaleillekin löytyy.

Loivissa katoissa materiaalin pitää pystyä muodostamaan yhtenäisempi pinta. Täysin tasaisille katoille ainoita käyttökelpoisia materiaalivaihtoehtoja on huopakatto.

Mahdollinen sääsuoja

Kattoremontin toteuttamisen ajaksi remontoijat saattavat tehdä katolle väliaikaisen sääsuojan. Sääsuoja auttaa kosteuden hallinnan kanssa, mutta samalla se suojaa remontoitavaa kattoa ja asuntoa pölyltä, auringonvalolta jäältä sekä lumelta.

Kaikille katoille ei sääsuojaa tarvita, mutta sen tarvittavuus kannattaa selvittää remonttia toteuttavalta yritykseltä jo etukäteen.

Sääsuojan hinta riippuu paljon siitä, minkälaisia ominaisuuksia se pitää sisällään. Korkeimmillaan se voi kuitenkin kustantaa jopa 40 % kattoremontin hinnasta.

Tästä ei tarvitse kuitenkaan huolestua liikaa. Valtaosa sääsuojista toteutetaan pinta-alaltaan isoimmille katoille, joiden remontointi kestää luonnollisesti myös pidempään.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Kattoremontin rahoitus Summarumin kautta

Kuten kattoremontti itsessään, myös sen rahoitus vaatii hieman suunnittelua ennalta. Jos asian pukee hyvin yksinkertaiseen kysymykseen; miksi et ottaisi kaikkein edullisinta lainaa kattoremonttiin?

Tämän asiakkaan kannalta edullisimman lainan löytäminen on Summarumin olemassaolon pääasiallinen tavoite. Olemme erikoistuneet lainojen ja luottojen kilpailuttamiseen.

Palveluamme hyödyntämällä säästät omaa aikaasi, vaivaasi sekä ennen kaikkea puhdasta rahaa valitsemalla kauttamme itsellesi edullisin laina.

Lainojen kilpailutus ei ikinä sido sinua mihinkään. Sen sijaan saat paremman kuvan markkinoilla tarjolla olevista lainosta sekä kuluista, joita lainoihin sisältyy.

Täyttämällä yhden lainahakemuksen kauttamme, voit kilpailuttaa useita kymmeniä eri lainantarjoajia keskenään. Näin saat parhaan mahdollisen lähtökohdan hakea edullista kattoremontin rahoitusta.

Kuka voi hakea kattoremonttilainaa?

Lainaa kattoremonttiin myönnetään tyypillisesti silloin, kun täytät nämä kriteerit:

 • Olet vähintään 18 vuotta täyttänyt.
 • Tulosi ovat säännölliset.
 • Olet Suomen kansalainen.
 • Maksuhistoriasi on moitteeton.

Hae lainaa kattoremonttia varten näin

 1. Täytä hakemus kattoremontin rahoitukselle sivustollamme.
 2. Kaikki kohdat täytettyäsi, lähetä hakemus meille.
 3. Välitämme hakemuksesi yhteistyökumppaneillemme.
 4. Voit saada ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi jo muutamissa minuuteissa.
 5. Vertaile saamasi tarjoukset tarkasti.
 6. Hyväksy paras kattoremonttilaina.

Kattoremonttilainan hakeminen ei sido sinua mihinkään. Kaikki tarjoukset vanhentuvat tietyn ajan kuluessa, jos et hyväksy niitä.

Kattoremonttilaskuri – selvitä kattoremontin kustannukset

Kattoremontti ja sen kustannukset voi olla haastava arvioida itse. Suuntaa antava arvio kustannuksista on mahdollista saada kattoremonttilaskurin avulla. Kattoremonttilaskuri laskee muutamien merkittävimpien tekijöiden perusteella remontin arvioidun hinnan.

Kattoremonttilaskuria käyttäessäsi sinun tulee huomioida se, että remonttiin sisältyy aina useita asioita, jotka vaikuttavat paljonko kattoremontti lopulta maksaa. Kattoremonttilaskuri laskee remontin viitteellisen hinnan.

Saadaksesi tietää remontin todellisen hinnan, sinun tulee aina hakea varsinainen lainatarjous. Remonttilainalaskuri on kuitenkin hyvä työkalu lähtökohtaisen hinnan arvioimiseen ennen remonttitarjouksen hakemista.

Kattoremontti eri talotyyppeihin

Kattoremontteja toteutetaan monipuolisesti eri tyyppisiin taloihin. Yleisin kattoremonttien kohde on omakotitalo. Remontteja toteutetaan kuitenkin paljon esimerkiksi rivitaloihin, kerrostaloihin tai rintamamiestaloihin.

Seuraavissa kappaleissa käymme läpi erilaisia talon tyyppejä ja millaisia ominaispiirteitä näiden talon tyyppien kattoremonteilla on.

Kattoremontti omakotitaloon

Kattoremontti omakotitaloon on yleisimpiä kattoremontin kohteita. Omakotitalojen katot ovat hyvin monimuotoisia. Niiden laajuus, kaltevuus ja yleinen muoto vaihtelevat paljon kohteesta riippuen.

Tästä kattojen monimuotoisuudesta johtuen omakotitalojen kattojen hinnalle on vaikea määrittää tarkkaa summaa. Paras tapa selvittää omakotitalon kattoremontin hinta on pyytää hinta-arvio kattoremontteja toteuttavalta yritykseltä.

Omakotitalossa asuvan on tärkeää pyrkiä pitämään hyvää huolta kiinteistönsä katosta säännöllisesti. Rivi- sekä kerrostaloissa useimmiten taloyhtiöllä on pääsääntöinen vastuu katon kunnosta huolehtimisesta. Omakotitaloasuja on kuitenkin yleensä itse vastuussa kiinteistön katon huollosta sekä ylläpidosta.

Katon kunto ja sen hetkinen tila kannattaa tarkistaa vähintään vuosittain. Vuosittainen tarkistus kannattaa tehdä keväällä, jolloin henkilö voi huomata välittömästi talvesta mahdollisesti aiheutuneita muutoksia katossa. Kykenet toteuttamaan säännölliset katsastukset kattoremontin tarpeelle myös itse.

Mikäli huomaat katossa jotain erikoista, kannattaa yhteys ottaa alan ammattilaisiin. Vain todella harvoin on järkevää suorittaa kattoremontti itse.

Valtaosa remontteja tarjoavista yrityksistä toteuttaa remontin arviointeja ilmaiseksi, jolloin et tarkastusta pyytäessä häviä mitään.

Kattoremontti rivitaloon

Rivitalon kattoremontissa yleisin ja taloudellisesti kannattavin vaihtoehto on remontoida kaikkien asuntojen katto yhdellä kertaa. Materiaalikustannukset saadaan remonttia toteuttaessa pienemmäksi, mikäli materiaaleja tilataan kerralla enemmän.

Rivitalojen kattokokonaisuus on omakotitaloon verrattuna huomattavasti laajempi. Siksi kattoremontti rivitalossa vie yleensä enemmän aikaa. Lisäksi remontin laajuudesta riippuen rivitaloa remontoidessa joudutaan yleensä harkitsemaan katon huputusta sääsuojaan useammin kuin omakotitalojen kanssa.

Rivitaloon on yleensä kiellettyä toteuttaa kattoremontti itse. Yleensä sen toteuttaminen vaatii ensin taloyhtiön lupaa, sillä kiinteistön katto on osa laajempaa kattokokonaisuutta.

Kattoremontti rintamamiestaloon

Sotien jälkeen Suomessa vallitsevaan asuntopulaan kehiteltiin rintamamiestaloksi nimetty puurakenteinen omakotitalo. Etenkin 1950-luvulla rakennettujen rintamamiestalojen vino kattorakennelma pitää sisällään tiettyjä erityispiirteitä, joita kattoremonttiin liittyen tulee ottaa huomioon.

Rintamamiestaloissa on erityisen tärkeää, että vinttikerroksen tuuletusjärjestelmä toimii suunnitellulla tavalla. Usein remonttien ohessa vinttikerroksen tuuletusväli saatetaan tietämättä tukkia lisäeristeillä, joka aiheuttaa kosteuden tiivistymisen eristeen läpi kattorakenteisiin. Ajan kuluessa kosteuden tiivistyminen aiheuttaa myös vaurioita asunnon rakenteisiin.

Rintamamiestalojen kattoremontti pitääkin sisällään tiettyjä erityispiirteitä, joista omistajan olisi hyvä olla vähintään tietoinen. Asunnon menneiden remonttien toimenpiteiden tiedostaminen auttaa tietämään, onko tarve kattoremontille olemassa. Mikäli asunon omistajalla on epätietoisuutta aiheesta, kannattaa kääntyä ilmaisen tarkastuksen pariin.

Kattoremontti kerrostaloon

Taloyhtiön hankkimassa kerrostalon kattoremontissa kustannukset nousevat yleensä omakotitalon remonttia kalliimmiksi. Kerrostalon kattoremontti on hinnaltaan korkeampi johtuen rakennuksen korkeudesta sekä katon pinta-alasta.

Taloyhtiön hoitamissa kattoremonteissa asukkaiden käymä keskustelu kääntyy yleensä remontin kustannuksiin. Taloyhtiön kannattaa toteuttaa remontin kuluista selvitys, jonka jälkeen kilpailuttaa remonttitarjous myös muille rakennusalan yrityksillä.

Hyvän kattoremontin piirteet

Moni saattaa miettiä sitä, minkälainen on hyvä kattoremontti. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta tämän mittaluokan remonttien tekemisestä, voi sinun olla vaikea arvioida hyvän kattoremontin laatutekijöitä.

Olemme kuitenkin määritelleet kolme avainasiaa, jotka erottavat hyvän kattoremontin huonosta kattoremontista. Hyvän kattoremontin piirteet ovat seuraavat

 • edullinen
 • huolellisesti toteutettu
 • turvallinen

Edullinen kattoremontti

Hyvä kattoremontti on aina samalla edullinen kattoremontti. Edullisuudelle on vaikea määritellä tarkempia raameja, sillä kattoremontit saattavat vaihdella remontista riippuen tuhannesta eurosta aina sataan tuhanteen saakka.

Hyvä kattoremontti on kuitenkin muihin markkinoilla toimiviin nähden edullinen.

Edullinen kattoremontti löytyy aina kilpailuttamalla remontin tarjoajat. Saadessasi remonttitarjouksen, kannattaa suun selvittää olisiko remontti mahdollista saada halvemmalla jostain muualta.

Mikäli on, voit palata edullisemman tarjouksen kanssa alkuperäiselle remontin tarjoajalle. Kilpailuttamalla kattoremontit saatat säästää parhaimmillaan jopa tuhansia euroja.

Huolellisesti toteutettu

Hyvä kattoremontti on silti paljon muutakin kuin pelkästään edullinen. Hyvä kattoremontti on aina laadukkaasti toteutettu ja sen tuottama jälki on ammattimaista.

Viisaana asiakkaana kannattaa remontin tarjoajaa valitessa lukea muiden asiakkaiden kokemuksia eri yrityksistä. Tätä kautta sinun on mahdollista muodostaa alustavaa kuvaa siitä, minkälaista jälkeä mikäkin yritys tekee.

Valtaosa markkinoilla toimivista yrityksistä tekee kuitenkin erittäin hyvää jälkeä, sillä toimiala on tarkkaan valvottua.

Yrityksen viestintä saattaa kertoa myös paljon siitä millainen asiakaskokemus sinulla tulee mahdollisesti olemaan. Mikäli remontoivan yrityksen viestintä vaikuttaa olevan hyvällä tasolla, on yleensä asiakkaan mielestä kattoremontti luotettava.

Turvallinen

Hyvä kattoremontti on aina myös turvallinen. Turvallinen kattoremontti pitää sisällään sen, että remontissa pidetään alusta alkaen huoli turvatoimenpiteiden täyttymisestä.

Turvallinen kattoremontti käsittää useita toimenpiteitä. Näitä ovat muun muassa rajoitetut kulkualueet rakennuksen välittömässä läheisyydessä sekä sääsuoja.

Eri tavoin rajoitetut kulkualueet rakennuksen välittömässä läheisyydessä mahdollistavat, että vahingossa tippuva tarvike ei aiheuta vaaratilannetta alhaalla kulkeville. Sääsuojan avulla taas pidetään huolta, että työntekijät pysyvät suojattuna liukkaudelta sekä äkillisiltä tuulenpuuskilta.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Kattoremontti eri kaupungeissa

Kattoremonttia tarjoavia toimijoita on ympäri Suomen. Kattoremontti on toimenpide, jonka toteuttajia löytyy valtava määrä isoimmissa kaupungeissa, kuten Helsinki, Vantaa, Turku tai Oulu.

Myös moni muu suurempi kaupunki, kuten Kuopio ja Tampere sisältävät toimijoita, joiden erikoisosaaminen on kattojen remontointi. Myös kaupungit, kuten Joensuu, Pori, Rovaniemi ja Kouvola pitävät sisällään lukuisia yrityksiä, joiden päätoimi on kattoremontti.

Näiden paikkakuntien sijaitseminen lähes täysin ympäri Suomea kuvaa sitä, miten laaja toimijoiden kenttä kattoremonttien osalta.

Kattoremontti on mahdollista toteuttaa käytännössä missä päin Suomea tahansa.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä Summarumin kautta saatavista lainoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä yhteistyökumppaneiltamme saatavista lainoista sekä niiden kustannuksista.

Huomaa kuitenkin, että todelliset tarjoukset annetaan sinulle yksilöllisesti ilmoittamiesi tietojen perusteella. Taulukossa nähdyt esimerkit ovat siis vain suuntaa-antavia.

Kattoremonttilaina – rahoitus kuntoon ennen suunnitelmia

Kattoremontti, kuten muukin remontointi, vaatii huolellisia suunnitelmia. Jos suunnitelmiin kuuluu tehdä kattoremontti lainalla, hoida kattoremontin rahoitus kuntoon hyvissä ajoin jo suunnitelmavaiheessa. Asunnon peruskorjauslaina on hyvä valita huolella.

Kilpailuta kattoremonttilaina heti, kun olet saanut sopivan kattoremonttitarjouksen remontointifirmalta. Silloin tiedät tarkan alustavan budjetin kattoremontille, jolloin pystyt hakemaan sopivan suuruista kattoremonttilainaa rahoitusyhtiöiltä.

Summarumin tarjoama lainavertailu on palvelu, jonka kautta sinun on mahdollista vertailla ja hakea useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä lainaa kattoremonttia varten.

Säästät aikaa ja rahaa, kun voit hakea kattoremonttilainaa vain yhdellä lomakkeella, joka auttaa sinua saamaan useita tarjouksia.

Kattoremonttilaina – Usein kysyttyä

Kuinka paljon kattoremontti maksaa
Kattoremontille on vaikea asettaa tarkkaa hintaa. Kattoremontti ja sen hinta ovat riippuvaisia eri tekijöistä, kuten remontin laajuus.
Miksi kattoremontti kannattaa tehdä?
Kattoremontti kannattaa tehdä, koska katon säännöllinen huoltaminen nostaa myös kiinteistön arvoa. Lisäksi kattoremontti antaa kodin ulkoasulle yleensä uuden ja raikkaan yleisilmeen.
Minkälainen on hyvä kattoremontti?
Hyvä kattoremontti pitää sisällään muutamia ominaispiirteitä. Hyvä kattoremontti on kuitenkin aina luotettava, edullinen, huolellisesti toteutettu sekä turvallinen.
Kannattaako kuluttajan toteuttaa kattoremontti itse?
Tilanteet, joissa kuluttajan kannattaa toteuttaa kattoremontti itse ovat vähissä. Ainoastaan kaikista pienimmät remontit ovat keskiverto kuluttajalle mahdollisia, mutta niitäkään ei kannata lähteä toteuttamaan, mikäli ei ole täysin varma tekemisistään.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja