Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Ikkunaremontin rahoitus

Kilpailuta ja hae ikkunaremontin rahoitus netistä 2 000 – 60 000 €.

Hae ikkunaremontin rahoitus netistä ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Ikkunaremonttilaina 2 000 – 60 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan ikkunaremontin rahoituksen. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae ikkunaremontin rahoitusta jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä maksuton lainahakemus Summarumin kautta ja hae ikkunaremontin rahoitus luotettavasti ja turvallisesti verkosta. Tavoitat kauttamme kerralla jopa yli 30 pankkia ja muuta lainantarjoajaa muutamassa minuutissa.

Summarumin kautta voit hakea lainaa ikkunaremonttia varten helposti netistä jopa 60 000 euroon asti – ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Näin voit kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla voit tavoittaa jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta ikkunaremonttilainaa 2 000 eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti.

Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Kilpailuta ja vertaile ikkunaremontin rahoitus nopeasti

Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle ikkunaremontin rahoitusta.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa ikkunaremontin rahoitusta.

Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla tarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin ikkunaremontin rahoitus.

Kilpailuttamalla ikkunaremontin rahoitukset netissä säästät aikaa ja rahaa. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan ikkunaremontin rahoitusta erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Löydä edullinen ikkunaremontin rahoitus netistä pienellä korolla

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman ja edullisimman ikkunaremontin rahoituksen pienellä korolla – ilman piilokuluja.

Lainavertailu kannattaa tehdä siten, että kiinnität huomiota siinä erityisesti näihin:

 • ikkunaremontin rahoituksen korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta rahoitusten koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Vakuudeton ikkunaremontin rahoitus heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt tarjousten joukosta sopivimman ja edullisen rahoituksen, seuraava vaihe on hyväksyä tarjous. Kun lainatarjous on hyväksytty, ikkunaremontin rahoitus maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa arkipäivien aikana, toimistotyöaikojen sisällä.


Löydä edullisin laina ikkunaremonttiin

Summarumin kautta löydät nopeasti sen sinulle sopivan lainan ikkunaremonttiin. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään ja saat joukon lainatarjouksia sähköpostiisi vielä saman päivän aikana.

Hae lainaa tästä

Summarum Logo

Ikkunaremontin hinta – näin paljon ikkunaremontti maksaa

Ikkunaremontin hinta määräytyy useiden erilaisten tekijöiden mukaan. Ikkunaremontin hinta riippuu todella vahvasti remontin laajuudesta sekä esimerkiksi ikkunoiden mallista ja koosta. Remontin laajuudesta riippuen omakotitalon ikkunaremontin hinta on 5 000 ja 25 000 euron väliltä.

Vaikka ikkunaremontti ja sen tarkka hintaa on mahdoton määritellä tietämättä taustatekijöitä, voimme kuitenkin käsitellä niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat remontin hintaan. Lisäksi voimme tarkastella kuinka suuren osuuden eri kulut vievät yleensä remontin kokonaishinnasta.

Tärkeää on pystyä arvioimaan ainakin joissain määrin ikkunaremontin kokonaiskustannuksia. Kulujen arvioiminen saattaa tulla tärkeäksi esimerkiksi mikäli olet hakemassa remonttilainaa ikkunaremonttia varten.

Ikkunaremontin hinta – näistä tekijöistä se koostuu

Ikkunaremontti ja sen hinta ovat riippuvaisia siitä, mitä ominaisuuksia remonttiin sisältyy. Ikkunaremonttien kulujakaumia tarkastellessa voidaan kuitenkin todeta, että varsinaiset ikkunat kustantavat ikkunaremontissa yleensä noin puolet ikkunaremontin kokonaiskustannuksista.

Hyvä tietää

Ikkunoiden asennustyön voidaan katsoa kustantavan noin neljänneksen remontin kustannuksista. Ikkunaremonttien yleensä jäljelle jäävä noin viimeinen neljännes koostuu taas kaikista asennukseen ja remonttiin muutenkin liittyvistä tarvikkeista.

Alle on listattu vielä tarkemmin niitä eri tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, paljonko ikkunaremontti maksaa.

 • Remontin laajuus
 • Ikkuna-aukkojen muutostyöt
 • Ikkunoiden malli ja koko
 • Lisävarusteet ja lasivaihtoehdot
 • Asentaminen
 • Asennustarvikkeet
 • Kuljetuskulut

Remontin laajuus ja mahdolliset muutostyöt

Toteuttavan remontin laajuus on luonnollisesti kaikista olennaisin ikkunaremontin hintaa määräävä tekijä. Remontoitavien ikkunoiden määrä vaikuttaa lopulliseen hintaan, sillä jokaisen erillisen ikkunan hinta sisällytetään kokonaiskustannuksiin. Kun harkitset ikkunaremonttia, kannattaa sinun harkita koko talon ikkunoiden remontoimista kerralla.

Mahdolliset ikkuna-aukkojen muutostyöt vaikuttavat myös remontin laajuuteen ja näin ollen myös lopulliseen hintaan. Moni haluaa myös uusia esimerkiksi kotinsa ovet samalla, jolloin ne nostavat remontin kokonaiskustannuksia.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Ikkunat, lisävarusteet ja lasivaihtoehdot

Ikkunoiden hintaa miettiessä hyvä muistisääntö on, että mitä pienempi ja yksinkertaisempi ikkuna on, sen halvempi se myös yleensä on. Kooltaan suuret ikkunat taas maksavat yleensä pienempiä enemmän.

Sinun on usein mahdollista lisätä ikkunoiden laseihin myös ylimääräisiä ominaisuuksia, kuten äänieristystä tai huurtumattomuutta. Ikkunoihin on lisäksi saatavissa erilaisia lisävarusteita, kuten hyönteispuitteita, erikoisvärejä tai esimerkiksi aukipitolaitteita.

Asentaminen, asennustarvikkeet ja muut kulut

Asentamisen hintaan vaikuttavat muun muassa, kuinka korkealla ja minkälaisessa ympäristössä ikkunat sijaitsevat. Korkealla sijaitsevien ikkunoiden asennukseen saatetaan esimerkiksi tarvita telineitä tai nostimia. Lisäksi asennukseen tarvittava työmäärä vaikuttaa remontin lopulliseen hintaan.

Mikäli asennukseen tarvitaan lisätarvikkeita, kuten edellä mainitut telineet tai nostimet, myös asennuksen hinta nousee. Lisäksi ikkunaremonttiin saattaa usein sisältyä kuluja materiaalien kuljetuksesta ja kierrätyksestä.

Kuka voi hakea ikkunaremontin rahoitusta?

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on oltava äännöllisiä palkka- tai eläketuloja.
 • Virallinen osoitteesi on Suomessa.
 • Sinulla ei ole merkintöjä luottotiedoissa.

Hae lainaa ikkunaremonttiin näin

Summarumin kautta saat haettua lainaa ikkunaremonttiin nopeasti ja turvallisesti. Toimi näin:

 1. Täytä lainahakemus kaikkine tietoineen sivustollamme.
 2. Lähetä täytetty hakemus.
 3. Välitämme hakemuksesi välittömästi eri rahoitusyhtiöille.
 4. Saat ensimmäisiä tarjouksia sähköpostiisi muutamissa minuuteissa.
 5. Vertaile saatuja tarjouksia.
 6. Valitse mielestäsi paras laina ikkunaremonttia varten.

Rahoitusyhtiöiden kilpailuttaminen ja saatujen tarjousten vertaileminen eivät sido sinua mihinkään. Voit myös olla hyväksymättä saatuja tarjouksia, jos niistä mikään ei miellytä.

Ikkunaremonttilaskuri – selvitä remontin kokonaiskustannukset

Ikkunaremontin kulujen arvioiminen saattaa monesti olla edellä mainittujen hintaan liittyvien tekijöiden suuren lukumäärän takia hankalaa. Kulut on kuitenkin mahdollista arvioida ikkunaremonttilaskurin avulla. Ikkunaremonttilaskuri laskee sinulle muutamien olennaisimpien tekijöiden perusteella remontin arvioidun hinnan.

Sinun kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että ikkunaremonttiin sisältyy useita tekijöitä, jotka vaikuttavat lopulliseen hintaan. Ikkunaremonttilaskuri ja sen hinta ovatkin monilla palvelun tarjoajilla ainoastaan viitteellisiä.

Moni remonttilainalaskuri laskee tulevalle remontille viitteellisen hinnan ja tarkemmat remontin kokonaiskustannukset määritellään kotikäynnin yhteydessä. Tästä viitteellisestä hinnasta saattaa kuitenkin olla myös apua omien kulujen arvioimiseen.

Edullinen ikkunaremontti

Miten on sitten mahdollista löytää edullinen ikkunaremontti? Edullinen ikkunaremontti on mahdollista löytää ottamalla huomioon muutamia tärkeitä asioita ennen remontin tilaamista.

Käymme seuraavassa kappaleessa läpi, miten edullisin ikkunaremontti löytyy varmemmin. Lisäksi tarkastelemme muutamia ikkunaremontin ominaisuuksia, jotka laskevat ikkunaremontin kustannuksia hieman epätyypilliseen tapaan.

Kilpailuta ikkunaremonttitarjoukset

Sinun kannatta kilpailuttaa ikkunaremonttitarjoukset. Näin toimiessasi voit helposti vertailla useampien remonttia tarjoavien tahojen tarjouksia keskenään.

Tarjousten keskinäisen vertailun avulla on taas mahdollista löytää se edullisin ikkunaremonttitarjous.

Remontoi samanaikaisesti mahdollisimman paljon

Ikkunaremonttia harkitsevana sinun kannattaa aina toteuttaa mieluummin yksi isompi ikkunaremontti kuin useampia pienempiä. Toteuttaessasi yhden suuren remontin usean pienen sijaan, remontin kokonaiskustannukset nousevat.

Vinkki

Toteuttaessasi useiden ikkunoiden vaihtaminen samanaikaisesti, ikkunoiden yksilökohtainen hinta tippuu. Ikkunoiden hinta laskee sitä alemmaksi, mitä enemmän ikkunoita tilataan.

Tämän takia sinun kannattaakin katsoa kiinteistösi huoltamista pitkäjänteisesti. Mikäli uskot, että ikkunaremontti saattaa tulla ajankohtaiseksi seuraavien vuosien aikana, kannattaa remontoiminen hoitaa kulujen pienentämiseksi samalla kertaa.

Nosta kiinteistön arvoa ja säästä lämmityskustannuksissa

Hyvin tehty ikkunaremontti nostaa kiinteistön arvoa sekä samalla vähentää tarvittavien lämmityskustannusten määrää. Huono ikkuna päästää kylmää ilmaa sisään, jolloin asunnon lämmittämiseen menee enemmän energiaa.

Säästö tulee siis siitä, että asunnontosi energiankäyttö vähenee, sillä lämmityksen ei tarvitse tuottaa yhtä paljon lämpöä. Lisäksi on syytä muistaa, että asunnon laadukas remontoiminen nostaa aina kiinteistön arvoa.

Ikkunaremontti eri talotyyppeihin

Ikkunaremontti on mahdollista toteuttaa kaikkiin eri talotyyppeihin, olipa kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo tai kerrostalo.

Ikkunaremontti omakotitaloon

Omakotitalon ikkunaremontti on mahdollista toteuttaa valtaosalla remontteja tarjoavista yrityksistä. Omakotitalon ikkunaremontin hinta on keskimäärin 5 000 ja 25 000 euron välillä.

Omakotitalon ikkunaremontin hinta vaihtelee paljon ja tarkkaa on mahdoton sanoa tarkkaa hintaa tietämättä tarkempia tietoja.

Lopulliseen remontin hintaan vaikuttavat merkittävästi

 • ikkunoiden määrä
 • koko
 • muut ominaisuudet.

Ikkunaremontti omakotitaloon on usein suhteellisen yksinkertaisia toteuttaa, sillä ikkunat ovat useimmiten melko matalalla eikä lisätarvikkeita välttämättä aina tarvita.

Ikkunaremontti kerrostaloon

Kerrostalon ikkunaremontti eroaa joissakin määrin hieman omakotitaloon toteutetusta ikkunaremontista. Suurin erottava tekijä lienee se, että remontoinnin tilaamisesta vastaa kerrostalossa useimmiten taloyhtiö.

Ikkunaremontti taloyhtiössä toteutetaan yleensä muun julkisivuremontin yhteydessä. Tällöin kerrostalon ikkunaremontin yhteydessä uusitaan myös parvekkeiden ovet. Vaikka remontin hankinnan toteuttaa taloyhtiö, jää taloyhtiön ikkunaremontin hinta maksettavaksi kuitenkin asukkaille.

Ikkunaremontti taloyhtiössä kestää useimmiten 1-2 päivää huoneistoa kohden. Ikkunaremontin hinta kerrostalossa riippuu siitä, montako ikkunaa asunnossa on. Useimmiten ikkunaremontti ja sen hinta kerrostalossa ovat hieman pienemmät kuin omakotitaloa remontoidessa.

Ikkunaremontti rivitaloon

Ikkunaremontti rivitaloon toteutetaan myös useimmiten taloyhtiön kautta. Ikkunaremontin hinta rivitaloon kohdistuvassa remontissa jää myös tässä tapauksessa maksettavaksi asukkaalle.

Mikäli haluat teettää ikkunaremontin rivitaloasuntoon itse, tarvitset luvan remonttiin taloyhtiöltä. Taloyhtiöllä on kuitenkin oikeus evätä lupa remonttiin, mikäli se kokee tämän tarpeelliseksi.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Ikkunaremontti kokemuksia

Kerättäessä kokemuksia ikkunaremontista, esiin nousee muutamia kysymyksiä sen toteuttamista harkitsevilta asiakkaita. Lisäksi esiin nousee suuri määrä positiivisia kokemuksia niiltä asiakkailta, jotka ovat jo ikkunaremontin toteuttaneet.

Moni remontoimista harkitsevista asiakkaista oli hieman epätietoinen siitä, paljon ikkunaremontti maksaa. Usein tarkka hinta-arvio on mahdollista saada vasta remontoijan käytyä läpi remonttikohteen. Tarkka ennakkotiedon puute saakin monet pohtimaan paljonko ikkunaremontti maksaa juuri hänelle.

Hintaan liittyvän kysymysmerkin lisäksi monilla on kuitenkin hyviä kokemuksia ikkunaremonttiin liittyen. Alle on listattu kokemuksia siitä, minkälaisia eri koettuja hyötyjä ikkunaremontista on asiakkaille ollut.

 • Uusi ilme kodille
 • Turvallisempi olo
 • Lämmitysenergiat laskivat
 • Lämpimämpi asunto
 • Helpompi huoltaa
 • Kiinteistön arvo noussut
 • Parempi äänieristys
 • Miellyttävämpi sisäilma

Lukiessa asiakkaiden ikkunaremontin kokemuksia on helppo huomata, miten paljon erilaisia positiivisia kokemuksia ikkunaremontti on aiheuttanut. Kodin uusi, entistä raikkaampi, ilme sekä laskenut lämmitysenergian tarve ovat asioita, joita ikkunaremonttia tarjoavat palvelut mainostavat paljon.

Parempi sisäilma tai helpompi huollettavuus ovat kuitenkin ikkunaremonttiin liittyviä kokemuksia, jotka jäävät usein kenties vähemmälle puheelle. Ne, tai esimerkiksi turvallisempi olo, ovat kuitenkin kokemuksia, joiden arvoa ei tule väheksyä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Esimerkkejä ikkunaremontin rahoitusvaihtoehdoista

Laina 15 vuoden maksuajalla Laina 10 vuoden maksuajalla Laina 5 vuoden maksuajalla
5 000 euroa 38 €/kk 5 000 euroa 51 €/kk 5 000 euroa 93 €/kk
10 000 euroa 76 €/kk 10 000 euroa 103 €/kk 10 000 euroa 186 €/kk
15 000 euroa 114 €/kk 15 000 euroa 155 €/kk 15 000 euroa 279 €/kk
20 000 euroa 152 €/kk 20 000 euroa 207 €/kk 20 000 euroa 372 €/kk
30 000 euroa 229 €/kk 30 000 euroa 310 €/kk 30 000 euroa 559 €/kk
40 000 euroa 305 €/kk 40 000 euroa 414 €/kk 40 000 euroa 745 €/kk
50 000 euroa 382 €/kk 50 000 euroa 518 €/kk 50 000 euroa 932 €/kk
* Arvio kuukausierästä on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.

Yllä näet esimerkkejä kauttamme saaduista lainoista ikkunaremontteihin sekä niiden eristä.

Ikkunaremontti taloyhtiössä

Taloyhtiö toteuttaa ikkunaremontin tyypillisesti julkisivuremontin yhteydessä. Ikkunaremontti on monivaiheinen hanke, joka vaatii huolellista suunnittelua taloyhtiössä. Huolellisen suunnittelun jälkeen on syytä kilpailuttaa eri ikkunaremontteja teettävät yritykset.

Ikkunaremontin teettäjän valinnassa sinun ei kannata pelkästään tuijottaa tarjouksien hintaa. Hyvä ja luotettava urakoitsija varmistaa sen, että ikkunaremontti tulee tehtyä oikein ja aikataulun mukaisesti.

Ikkunaremontti kestää yhtä huoneistoa kohden taloyhtiössä yleensä vain 1-2 päivää. Tavallisesti ikkunaremontti taloyhtiössä on hinnaltaan alhaisempi kuin ikkunaremontti omakotitalossa, koska ikkunoita on tyypillisesti vähemmän vaihdettavaksi.

Ikkunaremontti itse toteutettuna

Itse toteutettu ikkunaremontti vaatii tekijältään tarkkuutta ja huolellisuutta muun muassa mittaamisen, oikeanlaisten ikkunavalintojen sekä asennuksen yhteydessä.

Käsistään kätevä remontoija saattaa kyetä mittaamaan ja asentamaan ikkunat itse ja siten säästää remonttikustannuksissa. Monen voi kuitenkin olla turvallisempaa ja kannattavampaa turvautua ammattilaisten palveluun.

Näin teet ikkunaremontin itse:

 1. Tee alkukartoitus ja hyödynnä ikkunaremonttifirmojen ilmaiset suunnittelupalvelut. Selvitä lasien mitat ja paksuudet.
 2. Valitse tarpeisiin oikeanlaiset ikkunat ja tilaa ikkunat. Verkkokauppojen ikkunaoppaat auttamaan valitsemaan ikkunat, jotka parantavat asunnon ääni- ja lämpöeristystä.
 3. Hoida ikkunoiden asennus itse.

Itse tehty ikkunaremontti vaatii huolellisuutta, mutta siten voi säästää rahaa, jos kaikki vain menee hyvin. Ammattilaisten tekemänä ikkunaremonttiin saa kuitenkin laatutakuun työlle, mikä lisää ikkunaremontin turvallisuutta, ja kaiken lisäksi työosuuden voi vähentää kotitalousvähennyksinä verotuksessa.

Pohdi tarkkaan ennen kuin lähdet toteuttamaan ikkunaremonttia itse.

Tehtiin ikkunaremontti miten tahansa, tulee se joka tapauksessa säästämään lämmityskuluissa, kun asunnon energiatehokkuus paranee.

Kilpailuta rahoitusvaihtoehdot kauttamme ja löydä edullisimmat lainat jo tänään!

Ikkunaremontin rahoitus – Usein kysyttyä

Kuinka paljon ikkunaremontti maksaa?
Ikkunaremontin hinta riippuu monesta tekijästä. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa remontin laajuus, ikkunoiden määrä ja koko sekä asennukseen tarvittavat tarvikkeet.
Miksi ikkunaremontti kannattaa tehdä?
Ikkunaremontti kannattaa tehdä, sillä se säästää kuluttajan asunnon lämmityskustannuksissa, nostaa kiinteistön arvoa sekä parantaa asumisviihtyvyyttä.
Mistä löytää edullinen ikkunaremontti?
Edullinen ikkunaremontti on mahdollista löytää kilpailuttamalla remontin tarjoajat. Kilpailuttamalla remontin tarjoajat henkilö asettaa remontoijat kilpailemaan kuluttajan asiakkuudesta.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja