Ikkunaremontti

Laadukkaista materiaaleista valmistetut ja huolellisesti asennetut ikkunat saattavat säästää sinulta jopa satoja euroja vuodessa. Miten voit säästää ikkunaremontissa ja minkä verran ikkunaremontti ylipäätään maksaa? Vastaamme alla ainakin näihin ja muihin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.
Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?15 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?10 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Hakemusten tekeminen kestää muutaman minuutin.


   Pyrimme esittämään tarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.


   Suomalainen palvelu suomalaisille kuluttajille.


   Etsimme aina edullisimmat tarjoukset ilman piilokuluja.

   Summarum Mediassa

   Terhi Kolehmainen
   Terhi Kolehmainen
   2021-08-07
   Vahvistettu
   En saanut hyvää lainaa
   Sami Teittinen
   Sami Teittinen
   2021-08-06
   Vahvistettu
   Saatuani lainatarjouksen toimitin viimeisimmän palkkaerittelyn ja muutaman tunnin kuluttua rahat olivat jo tililläni. Todella nopea ja simppeli prosessi.
   asiakas
   asiakas
   2021-07-28
   Vahvistettu
   Hyvin hallittua hakua! Hyvin hallittua hakutoimintaa ja opastusta. Tarvitaan jonkin verran viitseliäisyyttä käyttäjältä itseltään. Arvosanalla hyvä.
   Tuncher Saliev
   Tuncher Saliev
   2021-07-26
   Vahvistettu
   erinomainen palvelu Olen erittäin tyytyväinen nopeaan ja laadukkaaseen palveluun
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   Sari Vihavainen Os Rouvari
   2021-07-19
   Vahvistettu
   Lainatarjouksia ei tullut
   Ari Tapio Mattila
   Ari Tapio Mattila
   2021-07-16
   Vahvistettu
   Toimii niin kuin pitkin ja sain palvelua henkilö kohtaisesti ja kysymyksiin vastaukset..suosittelen kylläkin .
   Krista Nurmi
   Krista Nurmi
   2021-07-03
   Vahvistettu
   En saanut jostqin syystä lainaa
   Kimmo Alaluusua
   Kimmo Alaluusua
   2021-06-17
   Vahvistettu
   Lloistava Todella onnistunut ja nopea palvelu kiitos siitä.
   Raisa Mattiöa
   Raisa Mattiöa
   2021-06-16
   Vahvistettu
   Nopeaa ja ystävällistä tosi asiakaspalvelua
   Sirpa
   Sirpa
   2021-06-12
   Vahvistettu
   Lantti-saldolaina on hyvä apu arjen yllättävään menoerään

   Ikkunaremontin hinta – näin paljon ikkunaremontti maksaa

   Ikkunaremontin hinta määräytyy useiden erilaisten tekijöiden mukaan. Ikkunaremontin hinta riippuu todella vahvasti remontin laajuudesta sekä esimerkiksi ikkunoiden mallista ja koosta. Remontin laajuudesta riippuen omakotitalon ikkunremontin hinta on 5 000 ja 25 000 euron väliltä.

   Vaikka ikkunaremontti ja sen tarkka hintaa on mahdoton määritellä tietämättä taustatekijöitä, voimme kuitenkin käsitellä niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat remontin hintaan. Lisäksi voimme tarkastella kuinka suuren osuuden eri kulut vievät yleensä remontin kokonaishinnasta.

   Kuluttajan saattaa olla tärkeä pystyä arvioimaan ainakin joissain määrin ikkunaremontin kokonaiskustannuksia. Kulujen arvioiminen saattaa tulla tärkeäksi esimerkiksi, mikäli kuluttaja on hakemassa remonttilainaa ikkunaremonttia varten.


   Miksi kilpailuttaa remonttilainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen remonttilainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Remonttilainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   HAE REMONTTILAINAA

   Summarum Logo


   Ikkunaremontin hinta – näistä tekijöistä se koostuu

   Kuten aiemmin käsiteltiin, ikkunaremontti ja sen hinta ovat riippuvaisia siitä, mitä ominaisuuksia remonttiin sisältyy. Ikkunaremonttien kulujakaumia tarkastellessa voidaan kuitenkin todeta, että varsinaiset ikkunat kustantavat ikkunaremontissa yleensä noin puolet ikkunaremontin kokonaiskustannuksista.

   Ikkunoiden asennustyön voidaan katsoa kustantavan noin neljänneksen remontin kustannuksista. Ikkunaremonttien yleensä jäljelle jäävä noin viimeinen neljännes koostuu taas kaikista asennukseen ja remonttiin muutenkin liittyvistä tarvikkeista.

   Alle on listattu vielä tarkemmin niitä eri tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, paljonko ikkunaremontti maksaa.

   • Remontin laajuus
   • Ikkuna-aukkojen muutostyöt
   • Ikkunoiden malli ja koko
   • Lisävarusteet ja lasivaihtoehdot
   • Asentaminen
   • Asennustarvikkeet
   • Kuljetuskulut

   Remontin laajuus ja mahdolliset muutostyöt

   Toteuttavan remontin laajuus on luonnollisesti kaikista olennaisin ikkunaremontin hintaa määräävä tekijä. Remontoitavien ikkunoiden määrä vaikuttaa lopulliseen hintaan, sillä jokaisen erillisen ikkunan hinta sisällytetään kokonaiskustannuksiin. Henkilön, joka harkitsee ikkunaremonttia, kannattaa tosissaan harkita koko talon ikkunoiden remontoimista kerralla.

   Mahdolliset ikkuna-aukkojen muutostyöt vaikuttavat myös remontin laajuuteen ja näin ollen myös lopulliseen hintaan. Moni kuluttaja haluaa myös uusia esimerkiksi kotinsa ovet samalla, jolloin ne nostavat remontin kokonaiskustannuksia.


   Ikkunat, lisävarusteet ja lasivaihtoehdot

   Ikkunoiden hintaa miettiessä hyvä muistisääntö on, että mitä pienempi ja yksinkertaisempi ikkuna on, sen halvempi se myös yleensä on. Kooltaan suuret ikkunat taas maksavat yleensä pienempiä enemmän.

   Kuluttajan on usein mahdollista lisätä ikkunoiden laseihin myös ylimääräisiä ominaisuuksia, kuten äänieristystä tai huurtumattomuutta. Ikkunoihin on lisäksi saatavissa erilaisia lisävarusteita, kuten hyönteispuitteita, erikoisvärejä tai esimerkiksi aukipitolaitteita.

   Asentaminen, asennustarvikkeet ja muut kulut

   Asentamisen hintaan vaikuttavat muun muassa, kuinka korkealla ja minkälaisessa ympäristössä ikkunat sijaitsevat. Korkealla sijaitsevien ikkunoiden asennukseen saatetaan esimerkiksi tarvita telineitä tai nostimia. Lisäksi asennukseen tarvittava työmäärä vaikuttaa remontin lopulliseen hintaan.

   Mikäli asennukseen tarvitaan lisätarvikkeita, kuten edellä mainitut telineet tai nostimet, myös asennuksen hinta nousee. Lisäksi ikkunaremonttiin saattaa usein sisältyä kuluja materiaalien kuljetuksesta ja kierrätyksestä.

    

    

   Ikkunaremonttilaskuri – selvitä remontin kokonaiskustannukset

   Ikkunaremontin kulujen arvioiminen saattaa monesti olla edellä mainittujen hintaan liittyvien tekijöiden suuren lukumäärän takia hankalaa. Kuluttajan on kuitenkin mahdollista arvioida kulut ikkunaremonttilaskurin avulla. Ikkunaremonttilaskuri laskee muutamien olennaisimpien tekijöiden perusteella kuluttajalle remontin arvioidun hinnan.

   Kuluttajan kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että ikkunaremonttiin sisältyy useita tekijöitä, jotka vaikuttavat lopulliseen hintaan. Ikkunaremonttilaskuri ja sen hinta ovatkin monilla palvelun tarjoajilla ainoastaan viitteellisiä.

   Moni ikkunaremonttilaskuri laskee tulevalle remontille viitteellisen hinnan ja tarkemmat remontin kokonaiskustannukset määritellään kotikäynnin yhteydessä. Tästä viitteellisestä hinnasta saattaa kuitenkin olla myös apua kuluttajan kulujen arvioimiseen.

   Edullinen ikkunaremontti

   Miten kuluttajan on sitten mahdollista löytää edullinen ikkunaremontti? Edullinen ikkunaremontti on mahdollista löytää ottamalla huomioon muutamia tärkeitä asioita ennen remontin tilaamista.

   Käymme seuraavassa kappaleessa läpi, miten kuluttajan on mahdollista löytää edullisin ikkunaremontti. Lisäksi tarkastelemme muutamia ikkunaremontin ominaisuuksia, jotka laskevat ikkunaremontin kustannuksia hieman epätyypilliseen tapaan.

   Kilpailuta remonttitarjoukset

   Kuluttajan kannattaa aina kilpailuttaa remonttitarjoukset. Kilpailuttaessa tarjoukset, kuluttaja voi helposti vertailla useampien remonttia tarjoavien tahojen tarjouksia keskenään.

   Tarjousten keskinäisen vertailun avulla kuluttajan on mahdollista löytää edullisin remonttitarjous.

   Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. TÄYTÄ ILMAINEN HAKEMUS

   Remontoi samanaikaisesti mahdollisimman paljon

   Ikkunaremonttia harkitsevan kuluttajan kannattaa aina toteuttaa mieluummin yksi isompi ikkunaremontti kuin useampia pienempiä. Toteuttaessa yhden suuren remontin usean pienen sijaan, remontin kokonaiskustannukset nousevat.

   Toteuttaessa useiden ikkunoiden vaihtaminen samanaikaisesti, ikkunoiden yksilökohtainen hinta kuitenkin tippuu. Ikkunoiden hinta laskee sitä alemmaksi, mitä enemmän ikkunoita tilataan.

   Tämän takia kuluttajan kannattaakin katsoa kiinteistönsä huoltamista pitkäjänteisesti. Mikäli remonttia harkitseva henkilö uskoo, että ikkunaremontti saattaa tulla ajankohtaiseksi seuraavien vuosien aikana, kannattaa remontoiminen hoitaa kulujen pienentämiseksi samalla kertaa.

   Nosta kiinteistön arvoa ja säästä lämmityskustannuksissa

   Hyvin tehty ikkunaremontti nostaa kiinteistön arvoa sekä samalla vähentää tarvittavien lämmityskustannusten määrää. Huono ikkuna päästää kylmää ilmaa sisään, jolloin asunnon lämmittämiseen menee enemmän energiaa.

   Säästö tulee siis siitä, että kuluttajan asunnon energiankäyttö vähenee, sillä lämmityksen ei tarvitse tuottaa yhtä paljon lämpöä. Lisäksi on syytä muistaa, että asunnon laadukas remontoiminen nostaa aina kiinteistön arvoa.

   Ikkunaremontti eri talotyyppeihin

   Ikkunaremontti on mahdollista toteuttaa kaikkiin eri talotyyppeihin. Oli kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo tai kerrostalo, on ikkunaremontti mahdollista toteuttaa talon tyypistä huolimatta.

   Ikkunaremontti omakotitaloon

   Omakotitalon ikkunaremontti on mahdollista toteuttaa valtaosalla remontteja tarjoavista yrityksistä. Omakotitalon ikkunaremontin hinta on keskimäärin jotain 5 000 ja 25 000 euron välillä. Omakotitalon ikkunaremontin hinta vaihtelee paljon ja tarkkaa on mahdoton sanoa tarkkaa hintaa tietämättä tarkempia tietoja.

   Lopulliseen remontin hintaan vaikuttavat merkittävästi ikkunoiden määrä, koko sekä muut ominaisuudet. Ikkunaremontti omakotitaloon on usein suhteellisen yksinkertaisia toteuttaa, sillä ikkunat ovat useimmiten melko matalalla eikä lisätarvikkeita välttämättä aina tarvita.

   Ikkunaremontti kerrostaloon

   Ikkunaremontti kohteena kerrostalo eroaa joissakin määrin hieman omakotitaloon toteutetusta ikkunaremontista. Isoimpia erottavia tekijöitä lienee, että remontoinnin tilaamisesta vastaa kerrostalossa useimmiten taloyhtiö.

   Ikkunaremontti taloyhtiössä toteutetaan yleensä muun julkisivuremontin yhteydessä. Tällöin kerrostalon ikkunaremontin yhteydessä uusitaan myös parvekkeiden ovet. Vaikka remontin hankinnan toteuttaa taloyhtiö, jää taloyhtiön ikkunaremontin hinta maksettavaksi kuitenkin asukkaille.

   Ikkunaremontti taloyhtiössä kestää useimmiten 1-2 päivää huoneistoa kohden. Ikkunaremontin hinta kerrostalossa riippuu siitä, montako ikkunaa asunnossa on. Useimmiten ikkunaremontti ja sen hinta kerrostalossa ovat hieman pienemmät kuin omakotitaloa remontoidessa.

   Ikkunaremontti rivitaloon

   Ikkunaremontti toteutetaan rivitaloon myös useimmiten taloyhtiön kautta. Kuten ikkunaremontissa kerrostalossa, näin tapahtuu myös rivitaloissa. Ikkunaremontin hinta rivitaloon kohdistuvassa remontissa jää myös tässä tapauksessa maksettavaksi asukkaalle.

   Mikäli henkilö haluaa toteuttaa ikkunaremontin rivitaloasuntoon itse, tarvitsee hän luvan remonttiin taloyhtiöltä. Taloyhtiöllä on kuitenkin oikeus evätä lupa remonttiin, mikäli se kokee tämän tarpeelliseksi.

   Ikkunaremontti kokemuksia

   Kerättäessä kokemuksia ikkunaremontista, esiin nousee muutamia kysymyksiä sen toteuttamista harkitsevilta kuluttajilta. Lisäksi esiin nousee suuri määrä positiivisia kokemuksia niiltä kuluttajilta, jotka ovat jo ikkunaremontin toteuttaneet.

   Moni remontoimista harkitsevista kuluttajista oli hieman epätietoinen siitä, paljonko ikkunaremontti maksaa. Usein tarkka hinta-arvio on mahdollista vastaanottaa vasta remontoijan käytyä läpi remonttikohteen. Tarkka ennakkotiedon puute saakin monesti kuluttajan pohtimaan paljonko ikkunaremontti maksaa juuri hänelle.

   Hintaan liittyvän kysymysmerkin lisäksi monilla kuluttajilla on kuitenkin hyviä kokemuksia ikkunaremonttiin liittyen. Alle on listattu kokemuksia siitä, minkälaisia eri koettuja hyötyjä ikkunaremontista on kuluttajille ollut.

   • Uusi ilme kodille
   • Turvallisempi olo
   • Lämmitysenergiat laskivat
   • Lämpimämpi asunto
   • Helpompi huoltaa
   • Kiinteistön arvo noussut
   • Parempi äänieristys
   • Miellyttävämpi sisäilma

   Lukiessa kuluttajien ikkunaremontin kokemuksia on helppo huomata, miten paljon erilaisia positiivisia kokemuksia ikkunaremontti on aiheuttanut. Kodin uusi, entistä raikkaampi, ilme sekä laskenut lämmitysenergian tarve ovat asioita, joita ikkunaremonttia tarjoavat palvelut mainostavat paljon.

   Parempi sisäilma tai helpompi huollettavuus ovat kuitenkin ikkunaremonttiin liittyviä kokemuksia, jotka jäävät usein kenties vähemmälle puheelle. Ne, tai esimerkiksi turvallisempi olo, ovat kuitenkin kokemuksia, joiden arvoa ei tule väheksyä. Ikkunaremontista on kuluttajilla pääosin erittäin positiivisia kokemuksia.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Ikkunaremontti itse toteutettuna

   Itse toteutettuna ikkunaremontti vaatii tekijältään tarkkuutta ja huolellisuutta muun muassa mittaamisen, oikeanlaisten ikkunavalintojen sekä asennuksen yhteydessä.

   Käsistään kätevä remontoija saattaa kyetä mittaamaan ja asentamaan ikkunat itse ja siten säästää remonttikustannuksissa. Monen voi kuitenkin olla turvallisempaa ja kannattavampaa turvautua ammattilaisten palveluun.

   Näin teet ikkunaremontin itse:

   1. Tee alkukartoitus ja hyödynnä ikkunaremonttifirmojen ilmaiset suunnittelupalvelut. Selvitä lasien mitat ja paksuudet.
   2. Valitse tarpeisiin oikeanlaiset ikkunat ja tilaa ikkunat. Verkkokauppojen ikkunaoppaat auttamaan valitsemaan ikkunat, jotka parantavat asunnon ääni- ja lämpöeristystä.
   3. Hoida ikkunoiden asennus itse.

   Itse tehty ikkunaremontti vaatii huolellisuutta, mutta siten voi säästää rahaa, jos kaikki menee hyvin. Ammattilaisten tekemänä ikkunaremonttiin saa kuitenkin laatutakuun työlle, mikä lisää ikkunaremontin turvallisuutta, ja kaiken lisäksi työosuuden voi vähentää kotitalousvähennyksinä verotuksessa.

   Pohdi tarkkaan ennen kuin lähdet totetuttamaan ikkunaremonttia itse. Tehtiin ikkunaremontti miten tahansa, tulee se joka tapauksessa säästämään lämmityskuluissa, kun asunnon energiatehokkuus paranee.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi mistä löytyisi sopiva pienlaina netistä, sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palvelustamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:

   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Usein kysyttyä

   Kuinka paljon ikkunaremontti maksaa?
   Ikkunaremontin hinta riippuu monesta tekijästä. Hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat muun muassa remontin laajuus, ikkunoiden määrä ja koko sekä asennukseen tarvittavat tarvikkeet.
   Miksi ikkunaremontti kannattaa tehdä?
   Ikkunaremontti kannattaa tehdä, sillä se säästää kuluttajan asunnon lämmityskustannuksissa, nostaa kiinteistön arvoa sekä parantaa asumisviihtyvyyttä.
   Mistä löytää edullinen ikkunaremontti?
   Edullinen ikkunaremontti on mahdollista löytää kilpailuttamalla remontin tarjoajat. Kilpailuttamalla remontin tarjoajat henkilö asettaa remontoijat kilpailemaan kuluttajan asiakkuudesta.