Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 4000 euroa

Lainaa 4000 euroa

Hae lainaa 4000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa 4000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainahakemuksen täyttäminen ja lainojen vertailu on Summarumin avulla helppoa, nopeaa ja läpinäkyvää.

1
Täytä ilmainen lainahakemus
Lomakkeen täyttäminen vie noin 3 minuuttia. Kysymme hakemuksessa perustietojasi ja kartoitamme tulotasoasi.

Välitämme hakemuksesi esihyväksyttäväksi jopa yli 30 lainanantajalle.
2
Vertaa lainatarjouksia
Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen esihyväksytyt lainatarjoukset niiltä lainanantajilta, jotka voivat myöntää sinulle lainaa.

Voit myös kirjautua asiakaspaneeliin ja tarkastella henkilökohtaisia lainatarjouksia sieltä.
3
Hyväksy lainatarjous
Kun olen vastaanottanut lainatarjouksia, voit vertailla ja valita niistä sopivimman. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, sinun ei tarvitse tehdä mitään – hakemus peruuntuu veloituksetta. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua tai yritystänne mihinkään.

Hae lainaa 4000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Summarumin kautta voit hakea lainaa 4000 euroon asti helposti netistä  – ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa 4000 euroa ilmaiseksi eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla maksutta kuinka palvelumme toimii ja katsoa millaisia lainatarjouksia saat.

Palvelumme avulla tavoitat jopa yli 30 pankkia ja lainanantajaa yhdellä hakemuksella. Tällä hetkellä voit hakea vakuudetonta lainaa 4000 euroa 1–15 vuoden takaisinmaksuajalla.

Aloita täyttämällä maksuton lainahakemus ja saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti. Kaikki palvelussa mukana olevat pankit ja lainanantajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Löydä edullista lainaa 4000 euroa

Pyrimme aina löytämään kilpailuttamalla sinulle sopivimman 4000 euron lainan pienellä korolla – ilman piilokuluja. Erityisesti lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota näihin:

 • 4000 euron lainan korko
 • kuukausierä
 • takaisinmaksuaika.

Tänä päivänä erilaisten lainatuotteiden ja lainanantajien väliset erot ovat melko pieniä, mutta lainojen koroissa ja kustannuksissa voit säästää vertailun avulla jopa satoja tai tuhansia euroja.

Lainaa 4000 euroa – kilpailuta ja vertaile nopeasti

Summarumin kautta saat lainaa nopeasti. Kun lainahakemus on lähetetty, me kilpailutamme pankit ja lainanantajat puolestasi ilmaiseksi. Mikäli hakemuksesi täyttää yhden tai useamman lainanantajan kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainaa 4000 euroa.

Myönteisen vastauksen jälkeen saat pian henkilökohtaisia lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri lainanmyöntäjiltä, jotka voivat tarjota sinulle sopivaa 4000 euron lainaa. Ensimmäiset alustavat lainatarjoukset ovat saatavilla usein jopa muutamassa minuutissa. Tehtävänäsi on vertailla lainatarjouksia, ja valita sinulle kaikista sopivin ja edullisin 4000 euron laina.

Vinkki

Kilpailuta 4000 euron lainat netissä aikaa ja rahaa säästääksesi. Perinteisiin vakuudellisiin pankkilainoihin verrattuna lainojen kilpailuttaminen netissä käy nopeasti ja helposti – ilman lainaneuvotteluja ja usein jopa ilman liitteitä.

Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä hakemaan lainaa 4000 euroa erikseen jokaisesta pankista, vaan saat yhdellä hakemuksella useita tarjouksia.

Voit myös käyttää palveluamme nykyisten lainojen kilpailuttamiseen valitsemalla lainan käyttötarkoitukseksi uudelleenrahoitus tai lainojen yhdistäminen.

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Vakuudeton 4000 euron laina heti tilille kotoa poistumatta

Kun olet löytänyt lainatarjouksien joukosta lainaa 4000 euroa, seuraava vaihe on hyväksyä lainatarjous.

Kun tarjous on hyväksytty, 4000 euron laina maksetaan useimmiten heti ja rahat ovat tililläsi nopeimmillaan jopa 15 minuutissa päiväsaikana.

Hae lainaa 4000 euroa näin

 1. Tarkastele omaa budjettiasi huolellisesti. Huomioi siinä kaikki tulosi ja menosi. Muista ottaa huomioon myös mahdolliset yllättävät menot.
 2. Täytä hakemus sivustollamme ja lähetä se meille.
 3. Ensimmäiset tarjoukset saapuvat sähköpostiisi nopeasti.
 4. Vertaile saamiasi tarjouksia rauhassa. Hyväksy niistä mielestäsi paras vaihtoehto.

Muista, että sinun ei ole pakko hyväksyä yhtään saamaasi tarjousta. 4000 euron lainan hakeminen ei siis sido sinua vielä mihinkään.

Kenelle myönnetään 4000 euron laina?

Kun haet lainaa 4000 euroa Summarumin kautta, on sinun täytettävä muutamia ehtoja. Näitä ovat:

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen koti Suomessa

Osa yhteistyökumppaneistamme myöntää lainaa 4000 euroa vain yli 20-vuotiaille, mutta tämä ei ole este hakemuksen täyttämiselle 18-vuotiaana. Saat tarjouksia siis kilpailutuksemme jälkeen ainoastaan niiltä rahoitusyhtiöiltä, jotka myöntävät lainaa 4 000 euroa tai enemmän alle 20-vuotiaille.

Esimerkkejä 4000 euron lainoista

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
3 vuotta 5,0 % 119 euroa
4 vuotta 5,0 % 92 euroa
5 vuotta 5,0 % 75 euroa
6 vuotta 5,0 % 64 euroa

Yllä näet esimerkkejä 4000 euron lainoista ja niiden kuukausieristä. Huomaa kuitenkin, että taulukko on ainoastaan suuntaa-antava. Saamasi tarjoukset kertovat sinulle todellisen vuosikoron ja kuukausierän suuruuden. Nämä muodostuvat yksilöllisesti jokaisen hakijan taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Hae lainaa 4000 euroa netistä

4000 euron laina netistä kannattaa kilpailuttaa, koska lainojen koroissa ja kuluissa on merkittäviä eroja. Myös vanha laina, jota vielä on vähän jäljellä kannattaa kilpailuttaa, sillä säästöt voivat olla tuntuvia.

Lainojen kilpailuttaminen on lainasummasta riippumatta nykyään vaivatonta ja nopeaa. Yhdellä lomakkeella saat useilta luotonantajilta tarjoukset sähköpostiisi ja lainojen kokonaiskustannusten vertailu onkin siksi varsin helppoa. Summarum mahdollistaa kilpailutuksen tekemisen minuuteissa ja 4000 euron lainan nostaminen on nopeaa.

Kilpailutuksen etuja ovat sen maksuttomuus, nopeus ja valinnan vapaus. Kilpailutus ei myöskään velvoita sinua hyväksymään lainatarjousta. Tarjoukset eivät myöskään ole sitovia ennen kuin ne on luotonantajan ohjeiden mukaan hyväksytty ja vahvistettu.

Koko prosessi on mahdollista hoitaa täysin netin kautta ja kilpailutuksessa on pääasiassa mukana vakuudettomat lainat.

Summarumilla olemme halunnee tehdä kilpailutuksesta mahdollisimman helppoa. Yksinkertaisen lomakkeen täyttää 5 minuutissa ja sen lähettämisen jälkeen tarjoukset tulevat omaan sähköpostiin, josta niitä on helppo vertailla keskenään.

Tarjouksen yhteydessä luotonantaja kertoo myös tarkat lainaehdot ja miten lainatarjous hyväksytään ja miten sen saa nostettua käyttöönsä.

Lainaa 4000 – vertaile ja löydä edullisin

Lainojen vertailu alkaa täyttämällä yksinkertainen lomake, jossa kysytään muun muassa haettavaa lainasummaa, laina-aikaa ja henkilötiedot. Lomakkeella sinun ei tarvitse kertoa syytä lainan hakemiselle ja tämä ei vaikuta lainatarjoukseen. Lainahakemusta varten sinun ei tarvitse myöskään miettiä vakuuksia tai etsiä takaajia. Hakijan henkilökohtainen takaus on riittävä 4000 euron lainoissa.

Kun vertaa lainatarjouksia keskenään, on hyvä tarkastella lainan kustannuksia kokonaisuutena. Vaikka 4000 euron lainassa olisi edullinen korko, niin lainan muut kulut saattavat nostaa sen todellisia kustannuksia tuntuvasti. Siksi on parempi tarkastella todellista vuosikorkoa, joka sisältää kaikki lainaan liittyvät kustannukset.

Myös lainan muut ehdot on hyvä tarkistaa korkotietojen lisäksi. Esimerkiksi laina pienellä kuukausierällä voi houkuttaa, mutta tämä pidentää laina-aikaa ja nostaa lainan todellisia kustannuksia.

Hyvä tietää

Pieni kuukausierä voi olla aluksi hyvä, mutta sinun voi olla aiheellista tarkistaa myös voiko sen maksaa takaisin ennakoitua nopeammin ja aiheutuuko nopeammasta maksuaikataulusta jotakin kuluja.

Maksuaikataulumuutosten lisäksi on hyvä tarkistaa onko maksuvapaiden kuukausien saaminen mahdollista ja jos on niin millä kriteereillä sekä aiheutuuko siitä kuluja. Eroa löytyy myös siinä onko maksuvapaa kuukausi todella maksuvapaa vai lyhennysvapaa, jolloin maksetaan vain korot ja kulut, mutta lyhennyksen osuutta ei.

Eri luotonantajilla kriteerit voivat poiketa paljonkin ja hakijan on hyvä varautua myös siihen, että elämä voi yllättää myös lainan lyhennysten aikana.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Lainaa 4000 heti tilille

Lainojen kilpailutus alkaa siitä, että valitaan haettava lainasumma ja toivottu maksuaika. Tämän jälkeen täytät loput lomakkeen tiedot. Lomakkeen lähetyksen jälkeen saat ensimmäiset tarjoukset sähköpostiisi nopeasti.  Kun olet valinnut näistä itsellesi parhaan vaihtoehdon ja vahvistat sen luotonantajien ohjeiden mukaisesti, on 4000 euron laina valmis nostettavaksi.

4000 euron laina on usein mahdollista nostaa tilille heti, kun se on myönnetty. Eri pankeilla on hieman eri käytäntö rahaliikenteessä, joten lainan kirjautuminen omalle pankkitilillesi voi kestää enintään 3 pankkipäivää. Nopeimmillaan koko prosessi hoituu ja laina 4000 euroa on käytettävissäsi jo samana päivänä.

LUE MYÖS: Lainaa heti tilille

Vaikka akuuttia lainatarvetta ei olisikaan, mutta lähitulevaisuudessa arvioit sille tarvetta löytyvän, on 4000 euron lainat järkevää kilpailuttaa ja hakea valmiiksi. Silloin se on heti nostettavissa käyttöösi kun tarve ilmenee. Samoin toimii myös joustoluotto.

Lainojen kilpailuttaminen on sinulle maksutonta eikä sido sinua mitenkään ennen kuin olet hyväksynyt lainatarjouksen.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Lainaa 4000 euroa eri tarkoituksiin

4000 euron lainaa voit käyttää monella tavalla. Usein 4000 euron laina mahdollistaa esimerkiksi muutaman pienen kulutusluoton yhdistämisen edullisemmaksi lainaksi. Muita käyttökohteita ovat mm.

Joskus koti kaipaa pientä piristystä ja 4000 euron lainalla saat jo tehtyä pientä pintaremonttia tapeteilla ja maaleilla. Maalaus tai tapetointi on nopeaa ja tulos pitkäikäinen. Omistusasunnossa asuessa se, mihin remonttilainaa käytetään, saattaa tuoda myös verovähennysoikeuden.

Kodin ilmettä saat kohennettua 4000 euron lainalla myös sisustuksen avulla. Uudet verhot, matto ja sohva mahtuvat yleensä hyvin 4000 euron budjettiin. Makuuhuoneeseen budjetti takaa jo laadukkaan sängyn, jossa unen laatu saattaa parantua merkittävästi.

Omakotitalossa tai rivitalossa asuvilla on jonkin verran pihaa ja sen kunnostaminen on monilla pitkäaikainen projekti. Puutarhan kohennus nielee helposti yllättävän paljon rahaa ja 4000 euron budjetilla pihaa saat kohennettua niin uusilla puutarhakalusteilla kuin hyötykasveilla, kuten omenapuilla ja marjapensailla.

Retkeilystä ja vaelluksesta on tullut viime aikoina yhä suositumpaa ja luontopoluilla onkin paljon väkeä liikkeellä. Vaikka reittien varrella on paljon eräkämppiä ja autiotupia, joissa saat yöpyä, eivät kaikki halukkaat niihin välttämättä mahdu.

Laadukkaat kengät, kevyt ja laadukas teltta, makuupussi, retkikeittimet, itselle sopiva rinkka ja retkeilyyn ja vaellukseen soveltuvat tekniset vaatteet ovat pitkäikäinen investointi vaikka aluksi niihin meneekin paljon rahaa. Kunnon varusteilla luonnossa liikkuminen on mukavaa ja laadukkaat vaatteet suojaavat vaihtelevilta sääoloilta ja tekevät retkeilystä miellyttävää

Lainaa 4000 euroa – kilpailuta lainat

Oli hankinnan alla sitten suurempi tai pieni lainasumma, kannattaa lainat joka tapauksessa aina kilpailuttaa. Summarumin lainalaskuri ja kilpailutuspalvelu ovat käteviä työkaluja, joiden avulla paljastat myös nopeasti, kuinka paljon lainaa voit saada.

Kilpailutus on helppoa ja hyvin nopeaa. Sinun tarvitsee vain täyttää sivustollamme sähköinen lomake koskien omia sekä haluamasi lainan perustietoja.

Näiden tietojen avulla etsimme sinulle sopivimman ja edullisimman lainavaihtoehdon.

Kilpailuta 400 euron lainat jo tänään Summarumilla ja selvitä paras tarjous juuri sinulle!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 4000 euroa?

Hae lainaa 4000 euroa lainavertailun avulla. Kilpailutat 4000 euron lainan helposti yhdellä lomakkeella ja saat lainatarjoukset usealta pankilta ja rahalaitokselta.

Mikä on edullinen korko 4000 euron lainalle?

Edullinen korko 4000 euron lainalle on noin 5-10 prosenttia. Lainan hinta pysyy maltillisena, jos korko ja muut kulut yhdessä pitävät lainan kokonaiskustannukset edullisena.

Kannattaako 4000 euron laina kilpailuttaa?

4000 euron laina on suositeltavaa kilpailuttaa. Säästä rahaa ja valitse lainavertailun avulla sinulle paras laina.

Summarumin lainavertailun avulla kilpailutat lainatarjoukset yhdellä lomakkeella helposti ja nopeasti.

Lainavertailun tietojen täyttäminen on nopeaa eikä sido sinua vielä mihinkään.