Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 1500 euroa

   Lainaa 1500 euroa.

   1500 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 2000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa 1500 euroa – Löydä edullisin tarjous muutamassa minuutissa

   Joskus rahantarve iskee yllättäen ja joskus se on ollut selvillä jo pidempään ennen tarpeen aktivoitumista. Yhtä kaikki: kun rahaa tarvitaan, asian ei kannata antaa odottaa pitkään. Kenenkään ei kannata ottaa lainaa kuitenkaan punnitsematta omaa maksukykyään ja kilpailuttamatta lainan tarjoajia huolellisesti. Kun perusasiat ovat kunnossa, laina on elämää ja arkea helpottava tekijä, ei uusi stressiä lisäävä osa-alue.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Usein tuntuu, että lainan kilpailuttaminen on vaikeaa ja työlästä. Lainaehdot voivat olla epäselviä eikä palvelumaksuja ja muita kuluja ole ilmoitettu selkeästi. Ennen kaikkea eri palveluntarjoajien lainat ovat hajallaan netissä yritysten omilla sivuilla, joten niiden läpi käyminen ei ole helppoa. Lisäksi motivaatiota saattaa nakertaa epävarmuus: mitä, jos lainaa ei myönnetäkään? Silloin kaikki vaivannäkö ja ajan käyttäminen on ollut turhaa.

   Summarum kilpailuttaa useita lainantantarjoajia keskenään puolestasi ja kokoaa tiedot saatavillesi kätevästi. Tähän kuluu aikaa vain minuutteja, ja lomakkeen täyttäminen on maksutonta. Se ei luonnollisestikaan myöskään sido sinua mihinkään. Jos päätät, että et tällä kertaa nostakaan lainaa, olet ainakin saanut realistisen kuvan lainojen tämänhetkisestä markkinatilanteesta ja tarjonnasta, joten jäät voiton puolelle.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Lainaa 1500 euroa nopeasti

   Jossakin tilanteissa 1500 euroa voi olla ratkaisevan tärkeä summa. Se voi mahdollistaa pienen remontin tai yllättävästä laskusta tai esimerkiksi auton korjaamisesta selviämisen. Toisinaan myös luottojen ja osamaksujen yhdistäminen voi olla tarkoituksena. Mikäli puskurirahastoa ei ole ollut mahdollista kerryttää, pieni laina voi paikata tilanteen kätevästi ja ilman riskejä.

   Pientäkään lainaa ei kuitenkaan ole viisasta hankkia pohtimalla asiaa perusteellisesti. Vaikka laina olisi helppo ottaa, se pitää tietenkin aina myös maksaa takaisin, sillä ilmaista rahaa ei ole. Kannattaa siis selvittää tilanne rauhassa ja realistisesti. Summarumin avulla se onnistuu mukavasti vaikka kotisohvalta käsin, ja voit neuvotella asiasta häiriöttä myös perheen tai muiden asianosaisten kanssa.

   Ensimmäinen askel on tietenkin verrata lainoja, laina-aikoja, lainojen korkoja ja niiden kuluja. Kannattaa muistaa, että mikäli luottotiedot ovat kunnossa, lainaa on mahdollista saada, joten ensimmäiseen lainatarjoukseen ei kannata hätäisesti tarttua.

   Maltti on valttia lainapäätöksen tekemisessä, vaikka lainavertailu onkin saatavilla nopeasti. Itseään ei myöskään kannata antaa hämätä esimerkiksi lainan matalalla korolla, vaan selvää pitää ottaa erityisesti siitä, mitkä ovat lainan todelliset kulut.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa 1500 € hyvillä ehdoilla

   Kun mietit omaa lainanmaksukykyäsi, kannattaa pelkkien tulojen lisäksi miettiä ennen kaikkea sitä rahaa, mikä kuukaudessa jää käyttöösi pakollisten menojen jälkeen. Tätä kutsutaan maksuvaraksi. Mikäli maksettavana on esimerkiksi muita lainoja tai asumiskulut ovat kovin korkeat, maksuvara on luonnollisesti pienempi, ja laina kannattaa mitoittaa sen mukaan. Maksuvaraa laskiessa kannattaa muistaa myös se, että lähes joka kuukausi perusmenojen lisäksi ilmaantuu jokin yllättävä meno, johon tulee olla varaa.

   Toinen pohtimisen arvoinen asia on laina-aika. Kuinka nopeasti haluat maksaa lainan korkoineen takaisin ja millaiseen maksutahtiin sinulla on mahdollisuus? Laina-aika vaikuttaa suuresti lainan kuukausittaisiin lyhennyseriin. Ihmiset ovat myös luonteeltaan erilaisia. Toista pitkittyvä laina-aika ahdistaa sen verran, että hän haluaa maksaa lainan mahdollisimman nopeassa aikataulussa takaisin. Toinen taas haluaa pitää taloudessaan enemmän liikkumavaraa ja valitsee siksi pitemmän maksuajan ja pienemmät kuukausierät.

   Kumpikaan vaihtoehto ei ole toista parempi. On hyvä myös muistaa, että lainan voi halutessaan maksaa takaisin nopeammassa aikataulussa, alkuperäistä suunnitelmaa suurempina erinä. Siksi kuukausierää miettiessä kannattaa määrä määritellä mieluummin hieman alakanttiin kuin kovin yläkanttiin.

   Summarumin avulla tapahtuvassa lainavertailussa voit testata erilaisia vaihtoehtoja lainasummineen ja takaisinmaksuaikoineen, joten saat käsityksen siitä, minkälainen laina palvelisi parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Laina-ajan ja lainasumman lisäksi merkityksellisiä tekijöitä ovat korko, todellinen vuosikorko sekä lainan avaus -tai kuukausimaksut, jotka mahdollisesti tulevat edellisten lisäksi.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Täytä lainahakemus ja löydä 1500e laina

   Summarumin kautta lainatarjouksen saa useilta lainanmyöntäjätahoilta yhdellä ja samalla hakemuksella. Tämä tietenkin vähentää hakijan työmäärää. Kun lainatarjoukset on vielä järjestetty siten, että tiedot ovat yhteneväisiä ja vertailukelpoisia, on eri vaihtoehtojen pohtiminen ja päätöksenteko helpompaa kuin koskaan aikaisemmin.

   Lainahakemus kannattaa tehdä huolella ja rehellisesti, sillä ilmoittamasi tiedot tarkistetaan lukuisista rekistereistä. Siksi lainahakemuksessa ei kannata kaunistella asioita. Kun virheellinen tieto tulee ilmi, se voi vaikuttaa lainahakemuksen käsittelyyn negatiivisesti tai jopa estää lainan saamisen. Rehellisyys ja oman maksukyvyn totuudenmukainen arviointi on lopulta asiakkaan oman edun mukaista, koska sillä pystytään varmistamaan, ettei lainan maksaminen koidu myöhemmin liian haastavaksi. Lainanantajatahot osaavat arvostaa läpinäkyvyyttä.

   Lainan ottamista ei kuitenkaan kannata pelätä tai lykätä sen vuoksi, että siihen sitoutuminen arveluttaa tai pelottaa. Kun oman maksukykynsä on selvittänyt ja laina on mitoitettu oikein, se on hyvä ja turvallinen keino rahoittaa menoja elämässä. Lähes jokainen turvautuu lainaan jossakin elämänsä vaiheessa. Tämä on osa normaalia, hallittua rahankäyttöä, kun se tehdään perustellusti ja vastuullisesti.

   Nykyään netissä vertailtu ja hankittu laina on yhä yleisempi. Lainantarjoajia on yhä enemmän, ja tämä on johtanut siihen, että kilpailu asiakkaista on kiihtynyt. Tämä on luonnollisesti asiakkaan kannalta hyvä asia, koska se saattaa johtaa edullisempiin lainatarjouksiin. Netissä haettu ja myönnetty laina on yhtä turvallinen kuin pankinkin tarjoama laina, kunhan se vertaillaan ja hankitaan luotettavaa kautta, kuten Summarumin avulla.

   Luotettava lainavertailu vertailee asiakkaalle henkilökohtaisia tarjouksia, ei yleisiä tarjouksia. Se on myös turvallista, sillä palvelua ylläpidettään salatussa ympäristössä, joten henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa. Tämä on erittäin tärkeää, sillä taloustiedot koetaan yleensä kaikkein henkilökohtaisimpien tietojen joukkoon kuuluviksi. Asiakkaat ovat kiittäneet lainavertailua erityisesti sen helppokäyttöisyydestä, luotettavuudesta ja nopeudesta. Summarumin lainavertailu yhdistää nykyteknologian parhaat ominaisuudet hyvään asiakaspalveluun modernilla tavalla. Meiltä erilaiset lainat, kuten myös tililuotot, järjestyvät helposti ja luotettavasti.

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri