Ladataan lomaketta..
Minkä kokoisen lainan tarvitset?20 000 €
  Mikä olisi sopiva laina-aika?12 vuotta
   Arvioitu kuukausierä155 €/kkArvio on laskettu 4,5 % nimelliskorolla.Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40 000 €. Nimelliskorko 4,5 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,86 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50 407 €. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat 1 000-60 000 €, nimelliskorko 4–20 % ja laina-aika 1–15 v välillä.
   ✔️ Ilmainen hakemus
   ✔️ Ei sitoutumista
   ✔️ Nopea lainapäätös
   Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.

   Lainaa 45 000 euroa

   Lainaa 45 000 euroa

   45 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

   Check icon Lainaa alkaen 45 000 euroa.

   Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

   Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

   Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

   Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

   Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

   Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

   Lainaa 45000 euroa

   Tiesitkö, että voit hakea 45000 euron lainaa helposti netistä, ilman erillisten lainaneuvotteluiden sopimista kaikkiin rahoituslaitoiksiin joista haluat tarjouksen saada. Lainatarjous hakemuksen täyttäminen Summarum sivustolla ei velvoita mihinkään, on täysin ilmaista ja vie vain viisi minuuttia.

   Voit käyttää hakemustamme myös koittaaksesi minkälaisia tarjouksia on mahdollista saada tai vaihtoehtoisesti voit kilpailuttaa olemassa olevat lainasi kauttamme. Lainaa ei tule hakea hetken mielijohteesta tai toisen lainan maksamista varten. Mikäli erinäisiä lainoja ja luottokortteja kasaantuu usesampia lyhennettäväksi kuukausittain ne voivat aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

   Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
   Kilpailuta laina

   Ennen 45000 € lainan hakemista

   45000 euron laina on iso rahasumma, jota ei tule hakea eikä ottaa ilman kunnollista tarpeen arviointia, arvioi ainakin seuraavia ominaisuuksia verrattuna omaan talouteesi:

   • Kuinka paljon lainaa todellisuudessa tarvitaan
   • Minkälainen takaisin maksuaika olisi sopiva
   • Kuinka paljon lainaa on taloudellisesti mahdollista maksaa takaisin kuukausittain
   • Lainalle tulevat korot
   • Rahoitusyhtiön veloittamat muut kulut

   Vertaile itse haettavan laina summan päälle tulevia muita kustannuksia, sillä joudut maksamaan myös päälle tulevat kustannukset. Isossa lainassa kustannukset ovat huomattavasti suuremmat kuin pienemmässä lainassa, koska lainan myöntäminen on aina rahoituslaitokselle riski.


   Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

   • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
   • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
   • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

   TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

   Summarum Logo

   Lainaa 45000 euroa – kilpailuta ja vertaile

   Ison lainan kilpailuttaminen ja vertailu on erittäin tärkeää ennen lainan ottamista. Me Summarumilla kilpailutamme rahoitusyhtiöt puolestasi, lainahakemuksesi jättämisen jälkeen. Palvelussamme on tarjolla yli 30 rahoituslaitosta, joilta pyydämme tarjouksen laina hakemukseesi. Isoissa lainoissa hakemuksesi tulee täyttää vähintään yhden rahoituslaitoksen kriteerit, saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle lainatarjouksen 45000 eurolle. Mikäli hakemuksesi hyväksytään saat sen jälkeen lainatarjouksia jopa kymmeniltä eri rahoitusyhtiöt, jotka voivat tarjota sinulle 45000 euron lainaa.

   Palvelussamme tavoitat kaikki rahoitusyhtiöt yhdellä hakemuksella. Kilpailuttamalla 45000 euroa lainat netissä Summarum palvelussamme säästät aikaa ja rahaa. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla ei myöskään tarvitse lähteä tekemään kilpailutusta jokaisesta pankista erikseen tai varata lainaneuvottelua varten aikaa jokaiseen kilpailutettavaan rahoitusyhtiöön. Kauttamme saat yhdellä viiden minuutin hakemuksella useita tarjouksia.

   Tiesithän, että voit kilpailuttaa Summarum palvelun kautta myös nykyiset lainat.

   Muita aiheeseen liittyviä sivuja

   Mitä 45000 € lainan saanti edellyttää

   Lainaa myöntävillä rahoituslaitoksilla on omat ehdot lainan myöntämiselle. Näiden lisäksi, lainan myöntäjät edellyttävät puhtaita luottotietoja tai positiivistä luottorekisteri sekä lainamäärään katsottuna riittäviä säännöllisiä tuloja joilla voidaan minimoida rahoituslaitoksien riskiä, maksimoida lainan saajan takaisin maksukyky ja välttää lainan hakijan taloudellinen ahdinko.

   Myönnettävä lainamäärä on aina riippuvainen hakijan tuloista, tarkalla seulonnalla yritetään turvata lainan hakijan yli velkaantuminen sekä rahoituslaitoksia luottotappioilta.

   Mihin kiinnittää huomiota 45000 € vertailussa?

   Niin pienissä kuin isoissakin lainoissa on tulee huiomioida lainaan liittyvät kulut, sillä kilpailutus tehdään kuluihin kohdistuen. Veloitettavat kulut tulevat aina haettavan laina summan päälle muodostaen takaisin maksettavan laina määrän. Kilpailutuksen tekemisen myötä on mahdollista valita itselleen oikeasti edullisin laina, josta koituu mahdollisimman vähän ylimääräistä maksettavaa takaisin.

   Summarum palvelulla kilpailutat usean rahoituslaitoksen laina tarjouksen 45000 € varten. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa sillä saat yhdellä hakemuksella tarjouksen useammasta rahoitusyhtiöstä. Tarjouksien läpikäyminen on tehty helpoksi, jotta voit löytää selkeästi edullisimman vaihtoehdon.

   45000 € laina unelmien varten

   Summarum palvelun kautta voit hakea lainaa erilaisiin tarkoituksiin kuten:

   • Talon tai asunnon osto
   • Tontti
   • Remontointi kesämökillä
   • Auton hankinta

   45000 euron lainalla saa unelmia toteutettua. Unelmana muutto maaseudulle, jossa on enemmän tilaa asua. Haaveet maalle muutosta ovat kasvaneet lisääntyneiden etätöiden myötä

   45000 eurolla on mahdollista ostaa talon maalta, jossa on runsaasti tilaa elää ja olla. Talo voi vaatia kunnostusta, mutta remonttia voi tehdä pikkuhiljaa nautiskellen maaseudun rauhasta. Mikäli kokoaikainen maalaiselämä ei houkuttele, miten olisi mökki veden äärellä?

   Mikäli nautit jo maalaiselämästä ja mökki on jo takataskussa. Kiinnostaako auton vaihtaminen lompakko ystävällisempään versioon on 45 000 euron hintaluokassa tarjolla monenlaisia ajoneuvoja, jotka ovat lompakolle sekä luonnolle ystävällisiä vaihtoehtoja.

   Auton käyttökulut ovat tällä hetkellä korkeat, moni suunnittelee auton vaihtamista hybridi tai kokonaan sähkömalliin. Auto ostettaessa lainalla, tulee auto automaattisesti ostajan omistamaksi, eikä jää lainan myöntäjän omistamaksi kuten rahoitusyhtiön kautta ostaessasi auton.

   Lainaa 45 000 ilman vakuuksia tai takaajia

   45000 euron laina on jo iso laina, että se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Korkotason ollessa alhainen, voivat luotonantajien korot vaihdella merkittävästi. Pelkissä koroissa on mahdollista saada merkittäviä säästöjä. Korkojen lisäksi säästöä voi kertyä myös muissa lainan kuluissa, jolloin säästö summa kasvaa entisestään.

   Vakuudeton laina on hakijoiden keskuudessa tällä hetkellä suosituin, koska myöntäminen käy nopeammin kuin vakuudellisessa tai takaajia edellyttävässä lainassa. 45000 euron laina voidaan hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Toisen hakijan tulee täyttää myös rahoituslaitoksen lainan myöntämisehdot. Yksin hakiessa on hyvin mahdollista, että näin isolle lainalle halutaan vakuuksia tai takaajia, vaihtoehtoisesti hyviä säästöjä.

   Järkevä laina-aika ja vertaile ehdot

   Laina-aika tulee suunnitella järkevästi, jottei se romuta koko talouttasi. Laina-aika ja erän suuruus tulee suunnitella niin, että oma talous kestää lainan maksusuunnitelman myös kireämpinä kuukausina. Löysempi maksuaikataulu on parempi vaihtoehto kuin liian tiukka, koska pitkäaikaista lainaa voi useimmiten maksaa myös nopeammin pois. Lainan nopeampi takaisin maksu tulee selvittää rahoituslaitoksen omista ehdoista, ennen lainan hyväksymistä. Kilpailuttamalla lainat löydät itsellesi parhaimmat ehdot edullisimpien kulujen lisäksi. Ehdot tulee lukea huolellisesti läpi ennen lainatarjouksen hyväksymistä.

   Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

   Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
   Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

   Lainaa 45000 euroa – kilpailuta aina

   Laina tarjoukset kannattaa pyytää kolmannen osapuolen kilpailuttamana, kuten Summarum palvelumme olemme puolueeton toimija ja pää tarkoituksemme on saada mahdollisimman edullinen laina asiakkaalle. Hakemuksen jättäminen kauttamme vie sinulta viisi minuuttia, eikä velvoita lainan ottamiseen, lisäksi on ilmaista. Summarum palvelumme mahdollistaa sinulle lainatarjouksen yli 30 raihoituslaitoksesta yhdellä hakemuksella. Hakemuksen voit täyttää Summarumin verkkosivuilla sähköisesti. Saat kaikki yhteistyökumppaneidemme tarjoamat lainatarjoukset sinulle sähköspostiisi.

   Muut lainasummat

   Valitse itsellesi sopiva lainasumma
   Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
   Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
   Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
   Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
   Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
   Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
   Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri