Ladataan..25 000 €
Ladataan..14 vuotta
Arvioitu kuukausierä207 €/kkArvio on laskettu 5,0 % nimelliskorolla.
👉 Ilmainen hakemus
👉 Ei sitoutumista
👉 Nopea lainapäätös
Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. Voit halutessasi vain tarkistaa millaisia tarjouksia tällä hetkellä saisit.
Esimerkkikorko: Luoton ollessa 15 000€, 6v. laina-ajalla, on kuukausierä 270 €. Tällöin luoton kokonaiskulut on 19 468 €, nimelliskorko 9 % ja todellinen vuosikorko 9,38 % (sis. 0 € laskutuslisän ja avausmaksun 0 €). Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelee 1 000-60 000€, nimelliskorko 4,41–20 % (todellinen vuosikorko 4,5-38 %) ja laina-aika 1–15v. välillä. Luotonmyöntäjät käsittelevät kaikki hakemukset automaattisesti varmistaakseen nopeat ja vastuulliset luottopäätökset.

Lainaa 45 000 euroa

Lainaa 45 000 euroa

45 000 euroa heti tilille ja katso henkilökohtainen korkotasosi – palvelu on täysin ilmainen, etkä sitoudu mihinkään lähettämällä hakemuksen.

Check icon Lainaa alkaen 45 000 euroa.

Check icon Edullinen korko, alk. 4,5 %.

Check icon Nopea ja turvallinen palvelu.

Summarum.fi on kotimainen palvelu, joka etsii puolestasi parhaan lainan alkaen 2000 euroa ja aina jopa 60 000 euroon asti. Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa yli kolmestakymmenestä yrityksestä.

Löydä lainatarjousLöydä edullisin lainatarjous

Nopea lainahakemusSelkeä ja nopea lainahakemus

Ei sitoutumistaHakemus ei sido mihinkään

Lainaa 45000 euroa

Tiesitkö, että voit hakea lainaa 45000 euroa helposti netistä, ilman erillisten lainaneuvotteluiden sopimista kaikkiin rahoitusyhtiöihin, joista haluat tarjouksen saada? Hakemuksen täyttämisen sivustollamme ei velvoita mihinkään, on täysin ilmaista ja vie alle viisi minuuttia.

Voit käyttää hakemustamme myös koittaaksesi minkälaisia tarjouksia sinun on mahdollista saada tai vaihtoehtoisesti voit kilpailuttaa olemassa olevat lainasi kauttamme. Lainaa ei tule hakea hetken mielijohteesta tai toisen lainan maksamista varten. Mikäli erinäisiä lainoja ja luottokortteja kasaantuu useampia lyhennettäväksi kuukausittain, ne voivat aiheuttaa taloudellisia ongelmia.

Plus Icon Kilpailuta lainasi, säästä rahaa Kilpailuta lainasi 5 minuutin nettilomakkeella, täysin ilman sitoumuksia. Kilpailuta lainat ja säästä
Kilpailuta laina

Ennen 45000 € lainan hakemista

45000 euron laina on suuri summa rahaa, jota sinun ei tule hakea eikä ottaa ilman kunnollista tarpeen arviointia. Ennen kuin haet lainaa 45 000 euroa, arvioi ainakin seuraavia ominaisuuksia verrattuna omaan talouteesi:

 • Kuinka paljon lainaa tarvitset todellisuudessa
 • Minkälainen takaisinmaksuaika olisi sopiva
 • Kuinka paljon kuukausierä voi olla, kun haet lainaa 45000 euroa
 • Lainalle tulevat korot
 • Rahoitusyhtiön veloittamat muut kulut

Vertaile itse haettavan lainasumman päälle tulevia muita kuluja, sillä joudut maksamaan myös päälle tulevat kustannukset. Suuressa lainassa kustannukset ovat huomattavasti korkeammat kuin pienemmässä lainassa, koska lainan myöntäminen on aina rahoitusyhtiölle riski.


Miksi kilpailuttaa lainat Summarumilla?

 • Kilpailuttamalla kauttamme lainatarjouksia voit löytää edullisen lainan ja tehdä näin tuntuvaa säästöä
 • Tavoitat kauttamme nopeasti yli 30 pankkia ja rahoitusalan toimijaa
 • Lainojen kilpailuttaminen ei sido kilpailuttajaa mihinkään

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Summarum Logo

Laina 45000 euroa – kilpailuta ja vertaile Summarumilla

45 000 euron lainan kilpailuttaminen ja vertailu on erittäin tärkeää ennen sopimuksen allekirjoittamista. Me Summarumilla kilpailutamme rahoitusyhtiöt puolestasi heti lainahakemuksesi jättämisen jälkeen. Palvelussamme on tarjolla yli 30 rahoitusyhtiötä, joilta pyydämme tarjouksen hakemukseesi.

Suurissa lainoissa hakemuksesi tulee täyttää vähintään yhden rahoitusyhtiön kriteerit, jotta saat heti tiedon voimmeko löytää sinulle tarjouksen. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat sen jälkeen tarjouksia jopa kymmeniltä eri rahoitusyhtiöltä, jotka voivat tarjota sinulle 45000 euron lainaa.

Palvelussamme tavoitat kaikki rahoitusyhtiöt yhdellä hakemuksella.

Vinkki

Kilpailuttamalla 45000 euron lainat netissä palvelussamme säästät aikaa ja rahaa. Summarumin tekemän lainojen kilpailutuksen avulla sinun ei myöskään tarvitse lähteä tekemään kilpailutusta jokaisesta pankista erikseen tai varata lainaneuvottelua varten aikaa jokaiseen kilpailutettavaan rahoitusyhtiöön.

Kauttamme saat yhdellä yksinkertaisella hakemuksella useita tarjouksia.

Tiesithän, että voit kilpailuttaa Summarum palvelun kautta myös nykyiset lainasi!

Muita aiheeseen liittyviä sivuja

Mitä 45000 € lainan saaminen edellyttää

 • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
 • Sinulla on oltava säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.
 • Kotisi on oltava Suomessa.
 • Luottotiedoissasi ei saa olla merkintöjä.

Lainaa myöntävillä rahoitusyhtiöillä on omat ehdot lainan myöntämiselle. Näiden lisäksi, lainanmyöntäjät edellyttävät puhtaita luottotietoja tai positiivista luottorekisteriä sekä lainamäärään katsottuna riittäviä säännöllisiä tuloja.

Niillä voidaan minimoida rahoitusyhtiöiden riskiä, maksimoida lainansaajan takaisinmaksukyky ja välttää tulevaisuudessa lainanhakijan taloudellinen ahdinko.

Mihin kiinnittää huomiota 45000 € vertailussa?

Niin pienissä kuin suurissakin lainoissa tulee huomioida lainaan liittyvät kulut, sillä kilpailutus tehdään kuluihin kohdistuen. Veloitettavat kulut tulevat aina haettavan lainasumman päälle muodostaen takaisinmaksettavan lainamäärän. Kilpailutuksen tekemisen myötä sinun on mahdollista valita itsellesi edullisin laina, josta koituu mahdollisimman vähän ylimääräistä maksettavaa takaisin.

Palvelumme avulla kilpailutat usean eri rahoitusyhtiön tarjouksen 45000 € lainaa varten. Palvelun käyttäminen on helppoa ja nopeaa, sillä saat yhdellä hakemuksella tarjouksen useammasta rahoitusyhtiöstä. Tarjousten läpikäyminen on tehty helpoksi, jotta voit löytää selkeästi edullisimman vaihtoehdon.

45000 € laina unelmien varten

Summarum palvelun kautta voit hakea lainaa er45000 euroa erilaisiin tarkoituksiin kuten:

 • Talon tai asunnon osto
 • Tontti
 • Remontointi kesämökillä
 • Auton hankinta

45000 euron laina on summana jo sellainen, jolla saat suurempiakin unelmia toteutettua.

45000 eurolla on esimerkiksi mahdollista ostaa talon maalta, jossa on runsaasti tilaa elää ja olla. Talo voi vaatia kunnostusta, mutta remonttia voit tehdä pikkuhiljaa nautiskellen maaseudun rauhasta. Mikäli kokoaikainen maalaiselämä ei houkuttele, miten olisi mökki veden äärellä?

Lainaa 45 000 ilman vakuuksia tai takaajia

45000 euron laina on jo sen verran suuri summa rahaa, että se kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa. Korkotason ollessa alhainen luotonantajien korot voivat vaihdella merkittävästi. Pelkissä koroissa onkin mahdollista saada merkittäviä säästöjä. Korkojen lisäksi säästöä voi kertyä myös muissa lainan kuluissa, jolloin säästettävä summa kasvaa entisestään.

Vakuudeton laina on hakijoiden keskuudessa tällä hetkellä suosituin, koska sen myöntäminen käy nopeammin kuin vakuudellisessa tai takaajia edellyttävässä lainassa.

45000 euron laina voidaan hakea myös yhdessä toisen hakijan kanssa. Toisen hakijan tulee täyttää myös rahoitusyhtiön ehdot. Yksin hakiessa on hyvin mahdollista, että näin suurelle lainalle halutaan vakuuksia tai takaajia, tai vaihtoehtoisesti hyviä säästöjä.

Laina-aika Nimelliskorko Kuukausierä
8 vuotta 5,0 % 477 euroa
12 vuotta 5,0 % 416 euroa
13 vuotta 5,0 % 392 euroa
15 vuotta 5,0 % 355 euroa

Järkevä laina-aika

Laina-aika tulee suunnitella järkevästi, jottei se romuta koko talouttasi. Laina-aika ja erän suuruus tulee suunnitella niin, että oma talous kestää lainan maksusuunnitelman myös kireämpinä kuukausina. Löysempi maksuaikataulu on parempi vaihtoehto kuin liian tiukka, koska pitkäaikaista lainaa voi useimmiten maksaa myös nopeammin pois.

Lainan nopeampi takaisinmaksu tulee selvittää rahoitusyhtiön omista ehdoista mielellään jo ennen lainan hyväksymistä. Kilpailuta lainat, ja löydät itsellesi parhaimmat ehdot edullisimpien kulujen lisäksi.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös:

Pohtiessasi lainaa sinun kannattaa kulujen kaventamisen yhteydessä ottaa kaikki hyöty irti palveluistamme – lähde nyt kilpailuttamaan tehokkaasti myös muita kulujasi kuten:
Sähkösopimuksen kilpailuttaminen Asuntolainan kilpailuttaminen

Lainaa 45000 euroa – kilpailuta aina

Palvelumme on maksutonta ja nopeaa. Olemme täysin puolueeton toimija ja tarkoituksemme on löytää sinulle mahdollisimman edullista lainaa 45000 eurolle.  Hakemuksen jättäminen kauttamme vie sinulta jopa alle viisi minuuttia, eikä velvoita lainan ottamiseen. Hakemuksen tekeminen ja lähettäminen on lisäksi ilmaista.

Hae lainaa 450000 euroa nyt!

Usein kysyttyä

Mistä lainaa 45000 euroa?
Täyttämällä Summarumin hakemuksen voit hakea 45000 euron lainaa nopeasti ja luotettavasti. Palvelumme kilpailuttaa 45000 euron lainat puolestasi ja tehtäväksesi jääkin vain sopivan tarjouksen hyväksyminen.
Mikä on edullinen korko 45000 euron lainalle?
Tavallisesti noin 5-10 prosentin korko on edullinen 45000 euron lainalle. Muista, että hintaan vaikuttavat koron lisäksi myös esimerkiksi laina-aika, perustamismaksu sekä hoitomaksut.
Kannattaako 45000 euron laina kilpailuttaa?
Kyllä, 45000 euron lainan kilpailutus kannattaa, sillä voit säästää sen avulla kuluissa jopa satoja tai tuhansia euroja.

Muut lainasummat

Valitse itsellesi sopiva lainasumma
Lainaa 500 € Lainaa 600 € Lainaa 700 € Lainaa 800 €
Lainaa 900 € Lainaa 1000 € Lainaa 1500 € Lainaa 2000 €
Lainaa 2500 € Lainaa 3000 € Lainaa 4000 € Lainaa 5000 €
Lainaa 6000 € Lainaa 7000 € Lainaa 8000 € Lainaa 9000 €
Lainaa 10 000 € Lainaa 15 000 € Lainaa 20 000 € Lainaa 25 000 €
Lainaa 30 000 € Lainaa 35 000 € Lainaa 40 000 € Lainaa 45 000 €
Lainaa 50 000 € Lainaa 55 000 € Lainaa 60 000 € Lainalaskuri